CE Lingua

Jarosław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 94 ocen.

Opinie o CE Lingua

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CE Lingua

Aaaaa

Czy ktoś orientuje się czy można z nimi wcześniej umowę o dzieło rozwiązać, bo niestety wyjeżdżam za granicę... w CeLingua mam tylko kilka godzin jako lektor.

zosia
@Aaaaa 24.10.2014 16:28
Czy ktoś orientuje się czy można z nimi wcześniej umowę o dzieło rozwiązać, bo niestety wyjeżdżam za granicę... w CeLingua mam...

Ciężko z nimi rozwiązać umowę chyba że polecisz kogoś na swoje miejsce. Ja od dwóch miesięcy próbuję się uwolnić od CE lingua i nic z tego. Złożyłam wypowiedzenie ale tak naprawdę dopiero po 5 cyklach zajęć mogę przestać pracować.

Karolinka
@zosia 29.10.2014 11:29
Ciężko z nimi rozwiązać umowę chyba że polecisz kogoś na swoje miejsce. Ja od dwóch miesięcy próbuję się uwolnić od CE lingua i...

Witam, jeśli to możliwe prosiła bym Zosie post z 2014 o kontakt @itaka86@interia.pl

Marta

@robertg@kaja18 chętnie dowiemy się co sprawia, że w CE Lingua warto pracować. Co uważacie na największe plusy tej pracy? Takie informacje będą bardzo cenne dla osób, które na wątek trafiły szukając opinii na temat przyszłego miejsca zatrudnienia.

kaja18

Ja również serdecznie polecam wspołpracę z firmą.

robertg

polecam prace w tej firmie! zarobki są ok

Nie polecam

Widzę, że same och i ach-y pisane przez zmuszanych pracowników, a negatywy usuwane. Kto tu pracował ten wie, że ze warto.

Zainteresowana
@Nie polecam 01.06.2017 09:18
Widzę, że same och i ach-y pisane przez zmuszanych pracowników, a negatywy usuwane. Kto tu pracował ten wie, że ze warto....

Rozumiem,że Pan pracował i był wzorowym pracownikiem, a firma źle Pana potraktowała Panie Przemku ?

Nie polecam
@Nie polecam 01.06.2017 09:18
Widzę, że same och i ach-y pisane przez zmuszanych pracowników, a negatywy usuwane. Kto tu pracował ten wie, że ze warto....

Ten wie, że nie awrto*

sabina333

Ja również polecam wspołpracę z firmą. Firma jest solidna i uczciwa

adam91

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Polecam

xxx

Całkowicie potwierdzam słowa pracownika Ce Lingua.

anonim

(usunięte przez administratora)

opinia 3

Oipnia napisana przez pracownik ce lingua napisana została w złości i bezmyślnie proszę nie brać jej pod uwagę.

Damian1981

Dla mnie ok. Bylo to co proponowali i to, co jest napisane w umowie. Ja robilem wszystko co do mnie nalezy i nie mialem problemow, Polecam.

Agata666

Bardzo dobra firma zaangażowana, terminowa. Pracuję już z nimi 1 rok i jeszcze do tej pory mnie nie zawiedli.Zarobki są ok i wypłata w terminie. Można zdobyć fajne doświadczenie w pracy! Polecam każdemu! :)

SabinaR.

Witam, jeżeli chodzi o pracę w firmie CeLingua to myślę, że warto. Pracuję już jakiś czas jako lektor w Przedszkolu i mam dużo godzin a zarobki też są całkiem dobre no i współpraca z Paniami z CeLingua też jest zawsze ok. Bardzo polecam! Można zdobyć doświadczenie i przy tym zarobić całkiem dobrze.

Ola.M

Pracowałam jako stażysta w firmie CELINGUA i mogę bardzo polecić. Wiele się można nauczyć i współpracownicy są bardzo uprzejmi i wyrozumiali i fachowa opieka opiekuna stażu, sama praca bardzo przyjemna.

Dominik-Rzeszów

Polecam współpracę z firmą Ce Lingua. Zarobki są dobre, zwracają pieniądze za dojazd, wypłata zawsze w terminie.Pracuje w firmie Ce Lingua jako lektor języka angielskiego , naprawdę warto.

Karolina

Witam, pracuję z firmą Ce Lingua już dwa lata i nigdy nie miałam problemów z wypłatą pieniędzy w terminie, dyrekcja bardzo miła a Panie pracujące w Ce Lingua bardzo uprzejme i wyrozumiałe, jeżeli mam jakiś problem zawsze można się dogadać. Polecam!!!

beata

dlatego ja nie chcę na fitnesskę, już to w życiu robiłam, chce iść wyżej, a widzę że terapeuta sensoryczny w Żninie wam jest potrzebny - realna szansa nawiązania dłuższej współpracy podobno jest - ale jak realna?

Agnieszka

Raczej nie dostaniesz umowy o pracę na start. Zlecenie na pewno ale to zależy od ilości godzin.

Agnieszka

Ja dorabiam u nich na zlecenie, to się bardziej opłaca jest wyższa stawka, ale wiem że można otrzymać UP tylko musisz wypracować min. pół etatu. Pytaj u Dyrektorki z nią załatwisz wszystko. Aga

Marta

Umowa zlecenie płacą zawsze 15 kolejnego mc. tyle ile wypracujesz tyle zarobisz płacą w terminie. Ja pracowałam u nich w Kłobucku. Pozytywnie oceniam ten okres. Super jest szefowa.

ja

Chodzi o sprawe z wekslami o ktorej pisala beata:)

ja

I jak rozwiala sie sprawa? Mnie tez to wlasnie meczy;/ podaj swojego maila to moze porozmawiamy i cos ustalimy:)

zastanawiająca się

Widziałam ich ogłoszenie jako nauczyciel gimnastyki korekcyjnej,czy ktoś z Was ma doświadczenia we współpracy z nimi na tym stanowisku? Może ktoś przybliżyć jak to wygląda? Bo szkoła językowa wchodząca w gimnastykę budzi u mnie nieco wątpliwości...

Karinka

Witam, chciałabym zapytać o zarobki i czas pracy w firmie CE lingua? Czy placówki szkolne w których ma się pracować są od siebie daleko oddalone ? Proszę o pomoc

beata

Witam, czy ktoś ma problem z odzyskaniem weksle po rozwiązaniu umowy? Bo ja mam i mnie to bardzo męczy :(

AnnaKatarzyna

Ce Lingua naprawdę dba o swoich uczniów, jako mama mogę polecić :)

Klaudia

Staż w Ce Lingua jest pomocny dla osób, które rozpoczynają swoją karierę zawodową. Stażysta ma wsparcie ze strony Opiekuna, z każdym problemem można się zgłosić i ta pomoc jest udzielana. Zadania są różne m.in. udział w procesach rekrutacyjnych, mailing, rozliczenia projektów europejskich itp. W dodatku staż jest odpłatny.

anonim

(usunięte przez administratora)

mena

Staz który proponuja Z firmy CE Lingua jest z ich srodków finansowych (usunięte przez administratora) (jałmuzna za 8godz. pracy od pon.-piatku)- I czy jest pewność zatrudnienia?Ktos coś wie???Uczestniczył w ich stazu?

Agi
@mena 25.05.2015 07:43
Staz który proponuja Z firmy CE Lingua jest z ich srodków finansowych (usunięte przez administratora) (jałmuzna za 8godz. pracy...

Ja odbyłam staż 3 mc potem zostałam zatrudniona na 12 mc w okresie stażu płacą niewiele, ale po 2800 zł tylko osoby które zdadzą egzamin otrzymują pracę. Niestety umowa tylko na rok. Ale kadra jest młoda i bardzo pomocna miło wspominam.

mena

Czy ktoś brał udział w stażu -pracownik biurowy? Czy rzeczywiście po 3-miesiącach zatrudniają?

mony

Nie idzcie do placówki w Mielcu, bo Cię jezscze źle potraktuja. Mam to za sobą

niezadowolona

Byłam dzisiaj na rozmowie o staż Każdemu odradzam. Brak wykwalfikowanej kadry do przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych. Proponowane warunki umowy nie mieszczą mi się w głowie. Jak można tak traktować ludzi młodych chcących pracować. Nie polecam.

ZdDkGocha

Nie polecam w pracy z nimi. Jak pójdziesz do pracy danej placówki, to źle Cię potraktują. Lepiej w państwowych a nie w takim czymś. (usunięte przez administratora)

MAtes

CE Lingua oferuje sporo kursów językowych, chociaż jest kilka bardziej doświadczonych szkół na terenie całego miasta a może bardziej województwa. Pytanie jak ich ocenić, czy warto wpłacać kasę i podejmować u nich tę naukę, bo nie chciałbym władować kasy w błoto. Poza tym jaka jest kadra nauczycielska? Dzięki za sugestie.

jowizna

Pierwszy rok ogólna masakra miałam obiecane 5 przedszkoli zostało 1 (usunięte przez administratora) Po drugim roku pracy trochę lepiej ale szału niema. Jedynie zarobki dobre, ale pod warunkiem, że ma sie ok 5 przedszkoli. Inaczej się nie opłaca

JacekKrakus

CE Lingua jest bardzo elastyczne wystarczy porozmawiać nie mam problemów ze zmianą grafiku czy warunków umowy.

Magda30

Każda firma stara się zabezpieczyć przed skrajnymi sytuacjami, nie spotkałam się by moim znajomym pracującym CE Lingua robiono jakieś problemy.

Bogdan22

Grup jest bardzo dużo, grafik jest bardzo elastyczny.

Piotr89

Też współpracuje z CE Lingua nie mogę narzekać, stawki wyższe niż u konkurencji.

Ilona31

Pracując w CE Lingua można zdobyć dużo doświadczenia i dobrze zarobić. Od roku pracuję choć tylko na część etatu nie narzekam.

Jasiek12

Pracuję Lingua już 3 miesiące, mam pełną dowolność w układaniu grafiku nie mogę narzekać.

mala

Nikomu nie polecam współpracy z CE LINGUA. Jeden wielki bałagan.

Mariusz
@mala 03.10.2014 11:18
Nikomu nie polecam współpracy z CE LINGUA. Jeden wielki bałagan.

Długo współpracowałem z CE Lingua, nigdy nie miałem żadnych problemów.

anonim

Nie idźcie na staż do CE Lingua !!!!! Tam non stop przyjmują stażystów. Po dwóch lub trzech a nawet więcej. Jak się kończy okres stażu jednym to między czasie szukają już nowych. Staż wygląda tak że siedzisz i wystawiasz cały czas ogłoszenia o prace na portalach, a czasem dają ci coś innego do zrobienia. Po odbyciu stażu mówią dziękuję i przyjmują następnych.(usunięte przez administratora) Szkoda czasu.

domi
@anonim 25.09.2014 17:34
Nie idźcie na staż do CE Lingua !!!!! Tam non stop przyjmują stażystów. Po dwóch lub trzech a nawet więcej. Jak się kończy okr...

Ja po stażu dostałam propozycje pracy i pracuje już pół roku. Bardzo dużo się nauczyłam i zdecydowanie polecam te staże bo to często duża szansa na pracę tylko trzeba się angażować.

Ja

Może się ktoś wypowie o tym, jak wyglada tam naprawdę staż w biurze?

adam

Ja pracuję u nich jako instruktor rytmiki 3 rok i jak dotąd nie miałem żadnych problemów, współpraca w przyjemnej atmosferze, bez problemowo, stawki ok. polecam

gosia28

Pracuję jako lektorka już rok, jestem w pełni zadowolona.

anonim

(usunięte przez administratora)

trini

Nigdy nie miałam żadnych problemów z wypłatą wynagrodzenia. Chciałabym żeby współpraca z innymi firmami tak się układała.

Marta

Ja pracuję w lingua juz 6 rok w okolicach Rzeszowa i nie szukam innej pracy, stawki tak naprawdę mają wyższe niż konkurencyjne firmy, nie rozumiem tych wpisów o nieterminowym wynagrodzeniu bo u mnie jest wszystko w terminie, może macie jakieś niegodności w rozliczeniu? ja zdecydowanie polecam tą firmę

xyz
@Marta 26.06.2014 20:22
Ja pracuję w lingua juz 6 rok w okolicach Rzeszowa i nie szukam innej pracy, stawki tak naprawdę mają wyższe niż konkurencyjne...

Po tej reformie w przedszkolach masz dużo godzin? jakoś nie wierzę. Państwowe placówki odpadły, w prywatnych tyle wyciągasz? W prywatnych są liczne grupy po 20, 25 dzieci , żeby czasem lektor nie miał więcej lekcji bo po co mu płacić za każdą lekcję jak można za 1 tylko. ten rok szkolny 2013/2014 diametralnie różni się od poprzednich , więc nie uwierzę że masz dużo godzin.

Filip

Sporo ogłoszeń o prace w przeciągu dwóch miesięcy się pojawiło, ale piszecie, że zarobki sa niskie, to znaczy na ile można liczyc, 2 tysiące bedzie z tego interesu?

waldek
@Filip 26.06.2014 20:01
Sporo ogłoszeń o prace w przeciągu dwóch miesięcy się pojawiło, ale piszecie, że zarobki sa niskie, to znaczy na ile można licz...

jakieś 400 zł, z czego połowę przeznaczasz na benzynę

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasia

W jaki sposób udało Ci się unieważnić umowę? Byłabym wdzięczna za wskazówki

szymon

CE Lingua przedstawia oferty pracy,a wszyscy wiemy , etaty czy stanowiska są rozdzielone dla dyrekcji czy ulubionej pani nauczycielki. Tym sposobem wybrańcy mają półtora etatu lub dwa w najgorszym wypadku kilka godzin płatnych exstra. Wasze ogłoszenia to fikcja. ( usunięte przez administratora )

Zorina

To zależy jakie stanowisko cię interesuje...

Zostaw opinię o CE Lingua - Jarosław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CE Lingua