CE Lingua
3 124 6 1

Opinie o CE Lingua

Mała Mi

Niestety nie polecam stażu administracyjnego w tej firmie. Pani na rozmowie powiedziała, ze trzeba być komunikatywnym, a reszty nauczą, niestety tak nie było. Dostaje się laptopa( który z reszta nawalał, zgłaszałam to i nikt z tym nic nie zrobił, prosiłam pracowników o pomoc i rozkładali ręce) oraz telefon. Praca polega na dodawaniu ogłoszeń o prace oraz dzwonieniu do nauczycieli ogłaszających się na stronach typu korepetycje.net, raportowaniu tego w tabelce. Jeśli ktoś jest zainteresowany wysyła się mu umowę. Niestety nauczyciele po zapoznaniu się z warunkami często odmawiaja. W czasie stażu doszła jedna dziewczyna która nawet nie miała swojego biurka, dosiadła się w drugi dzień do mnie, zrezygnowała od razu, co chyba było dobrym pomysłem. Co mogę jeszcze powiedzieć, ze mną zerwano umowę za porozumieniem stron, ponieważ nie podpisałam żadnej umowy w ciągu 3 tygodni, dodawałam za mało ogłoszeń( gdzie później to przeliczyłam i wcale nie było ich tak mało) nie zgłosiłam awarii komputera tylko wysyłałam screeny z błędami( prosiłam o pomoc nikt nic nie pomógł) na końcu usłyszałam, ze sama mogłam dzwonić do informatyka, gdzie zapewniano mnie, ze się z nim skontaktują oraz źle poroznosiłam ulotki z inna stażystka( gdzie w umówię i obowiązkach nie ma nic o pracy w terenie), w reprymendzie od samej Pani prezes usłyszałam, ze jak nie wiedziałyśmy to mogłyśmy zapytać jak się roznosi ulotki, ( heh, smiechłam w duchu) Pomysły Pani prezes: wzięcie taśmy i przyklejanie w klatce, tablica ogłoszeń, kłamanie, ze poczta i wchodzenie do klatki na (usunięte przez administratora) i wrzucanie. Takie były tłumaczenia co do zerwania umowy ze strony Pani która się mną opiekowała. (Szkoda, ze się tam marnuje, bo jest ogarnięta osoba) Rada dla firmy, bo jestem pewna, ze to czytają :) w dzisiejszych czasach ulotki w skrzynkach to przeżytek, nikt tego nie czyta, wręcz wyrzuca, trzeba iść z postępem, w dobie internetu jest tyle ciekawych form reklamy, niestety firma się chyba zatrzymała, a szkoda :) Na koniec przed praca w ostatni dzień dowiedziałam się, ze jest już osoba ktora będzie zatrudniona w biurze, ale wtedy byla kierownikiem regionalnym , sama mi to powiedziała :) Bardzo mi było przykro, ze mnie tak potraktowano, No ale cóż, chociaż przestroga dla innych :) plus taki, ze zapłacili za te dni w pracy, marnie ale było :) I jak to mówią, z pracownika nie zrobisz niewolnika :) NIE POLECAM i pozdrawiam :) słów swoich nie wycofam, bo już widziałam, ze ktoś wyskrobal prawdę, a później ( cofam te słowa, pisałam w złości) tez podejrzane ;) Moje sugestie dla CE Lingua: Zmiana podejścia do nowych pracowników, zmiana przestarzałej formy reklamy :) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Otwartość do nowych pracowników

Admin
@Mała Mi 27.10.2018 13:52

Czytając Twój komentarz od razu nasuwa mi się jedno pytanie czy firma zwolniłaby dobrego pracownika? wątpię ....

Mała mi
@Admin 30.10.2018 14:41

To już kwestia sporna, może dwie strony nie były zadowolone i tyle. Oni nic nie wynieśli oraz ja :)

Aneta
@Mała mi 31.10.2018 10:54

Rzeczywiście to co piszesz to kwestia sporna. Z tego co napisałaś widać, że warunki jakie przewidziała dla Ciebie CE Lingua nie do końca wpisały się w Twoje oczekiwania względem pracy. Jednym praca może odpowiadać innym zaś nie, kwestia preferencji. Czy ktoś z użytkowników tego forum mógłby również odnieść się do opinii @Mała mi? Zgadzacie się z tym co napisała, a może nie i chcecie coś dodać od siebie?

Smerfetka
@Aneta 05.11.2018 00:31

Widzę , że firma nadal prowadzi swoją politykę stażystow???? a pracowałam tam na stażu właśnie 7-8 lat temu. Wyzysk i naciagactwo. Praca nie jest biurowa tylko polega na byciu telemarem i roznosicielem ulotek. Smutne i żałosne. Szkoda. Pani Dyrektor fajna babka ale zbyt przesiaknieta syfem tej firmy. Mi mówili że jestem super pracownikiem i zaproponowali mi miesiąc umowy o dzieło za 900 zł po zakończeniu stażu u nich z Urzędu Pracy , żebym im nakręciła klientów na nowy rok szkolny jak najwięcej a potem do papa. Zwalniaja każdego nawet tych dobrych

alicjam8

Przyjelam sie na poltoramiesieczny staz na pracownika biurowego, poniewaz w ogloszeniu bylo wyraznie napisane: staz z gwarancja zatrudnienia. Na rozmowie rekrutacyjnej rowniez Pani poinformowala mnie, ze spokojnie bedzie mozliwosc zatrudnienia. Niestety po podpisaniu umowy o praktyke absolwencka dowiedzialam sie, ze zatrudnienie bedzie po remoncie(ktory bedzie trwal do wrzesnia), ale tylko dla najlepszych stazystow. Atmosfera mila, wszyscy sympatyczni- wlacznie z dyrektorka, niestety takie jawne wprowadzenie w blad jest dla mnie nie do przyjecia. Na poczatku jestesmy zapraszani na 2-3 godziny probne i bezplatne. Bardzo duza rotacja stazystow- w ciagu mojego pierwszego dnia byla jeszcze 3 albo 4 osob na dzien probny.

.
@alicjam8 17.05.2017 10:55

Jak dla mnie jest to zrozumiałe przecież żadna firma nie zatrudni osoby,która się nie sprawdzi tak robi każda firma tylko w tym wypadku otwarcie to powiedzieli, a inne firmy o tym nie nie mówią. Szczerość chyba nie popłaca.

freedom
@. 17.05.2017 11:33

która się nie sprawdzi? w tej firmie pracowało już multum stażystów. Dopiero co zaczęłam pracę a już umawiałam osoby na rozmowy w sprawie pracy na MOIM stanowisku. Tu nie chodzi o dobrego pracownika ale o kasę. Lepiej zatrudnić stażystów za kilka stówek i ich wyzyskiwać niż pracownika na pełen etat i normalną umowę. Zwykłe cwaniactwo, nic więcej

Aneta
@freedom 20.11.2018 07:09

Skoro piszesz, że zaczęłaś prace w CE Lingua to, czy mogłabyś opisać warunki, jakie tam panują z perspektywy pracownika firmy? Czy mimo wielu projektów stażowych miejsca do pracy na pełen etat też się znajdą? Jak wygląda ten aspekt? Zachęcam do zabierania głosu.

Xxx

Jakiś czas temu pracowałam na stanowisku pracownika biurowego jednak musiałam zrezygnować z powodu przeprowadzki. Prace wspominam bardzo dobrze, koledzy z pracy bardzo pomocni zawsze można było liczyc na pomoc. Zdobyłam fajne doświadczenie. Wiadomo że wszedzie są plusy i minusy ja swoją przygodę z firmą wspominam dobrze

majkel
@Xxx 24.11.2017 15:00

koledzy? szkoda że w firmie pracuje tylko 1 facet a reszta to kobiety. niewiarygodna opinia

Ania
@majkel 24.07.2018 11:04

W jakim okresie pracowałeś?

Aneta
@majkel 24.07.2018 11:04

Bardzo możliwe, że dodana przez użytkownika @Xxx opinia jest rzetelna gdyż została opublikowana pod koniec 2017 roku. Do tego czasu mogło coś ulec zmianie. Majkel, a jak Ty opiszesz obecną sytuację związaną z pracą w CE Lingua?

X
@Aneta 29.10.2018 13:27

Jaka rzetelna? chyba nierzetelna....

Magda
@majkel 24.07.2018 11:04

1 facet? ja naliczyłam przynajmniej 3 !

.

Czytam opinie o firmie i zastanawiam się skąd niektóre osoby musiały się "urwać" albo mowa o różnych firmach...? Przed wakacjami byłam zatrudniona właśnie w ce lingua i szczerze mówiąc z wieloma komentarzami nie mogę się zgodzić. Jakie ukrywanie nazwy firmy? Nie raz byłam świadkiem umawiania spotkań, nawet sama czasem je umawiałam i nazwa ZAWSZE była podawana. Ciekawe jak inaczej ludzie mieliby trafić w odpowiednie miejsce? Budynek jest świeżo po remoncie, a urządzenia może nie są najnowszymi modelami prosto ze sklepu ale na pewno nie sa stare. Firma zatrudnia wiele osób w tym stażystów, pracowników biurowych, nauczycieli i ani razu przez 3 miejsce pracy nie słyszałam żeby ktoś miał problemy z brakiem wypłaty. Uważam że lepiej przyjsc i przekonać się samemu jak to wygląda, jeśli praca się nie spodoba przecież nic na siłę. Tak bylo w moim przypadku, nie przedlużylam umowy bo uznałam że to jednak nie jest praca dla mnie ale cieszę się że odeszłam zostawiając po sobie dobre wrażenie.

Były pracownik
@. 24.10.2018 18:34

Mam podobnie, ja też czytałem opinie i ciężko mi było uwierzyć, że dotyczą one tej firmy. W 100 % się zgadzam, że lepiej przyjść samemu i się przekonać, zwłaszcza, że oni zatrudniają na różne stanowiska i zakres zadań też się zmienia w ciągu roku. Ja akurat zajmowałem się dużym projektem i wiedza, którą zdobyłem przydała mi się przy staraniach o obecną pracę ;) Pozdrawiam

INA

witam, pracowałam w firmie miesiąc, szczerze nie polecam się tam zatrudniać, na rozmowie wszystko pięknie, jakie to są wysokie zarobi u nich, dogodne godziny pracy, itp, itd. Zaczęłam prace, na początku wszystko dobrze, miałam stanowisko biurowo-terenowe czyli raz byłam w biurze a raz w terenie. To była umowa o dzieło 1,5 mies trwała. Podczas rozmowy już na podpisaniu umowy pytałam Panią która mnie przyjmowała o tzw "zaliczke" w treści umowy, nie była ona tam wyjaśniona, ponieważ z umowy wynikało, że wypłata dopiero byłaby po 2 miesiącach pracy, zapytałam czy ta zaliczka odnosi się do wypłaty i czy można ją podzielić na pół ponieważ potrzebuje środków do życia (rozmowa rekrutacyjna była w lipcu, a do pracy chcieli dopiero we wrześniu). Otrzymałam odpowiedz, że ależ oczywiście, jasne że tak można, to zrozumiałe, po czym kiedy się o to upomniałam otrzymałam informacje, że nie ma takiej możliwości, musiała mnie Pani źle zrozumieć to chodziło o coś innego. To był pierwszy minus tej pracy, wprowadzają pracowników w błąd, bardzo mi się to nie spodobało. Drugi minus to chaos w biurze, każdy musi robić wszystko, najlepiej by było jakbym na raz robiła wszystkie czynności bo inaczej "to nie wyrabiam normy" ponieważ szukanie kadry i wręcz proszenie przez telefon ludzi żeby pracowali za grosze na zajęciach które mają 15-30 min, jest trochę żenujące, a jeśli się kogoś nie znalazło cały dzień i jeszcze nie była nabita liczba wrzuconych ogłoszeń to krzywo patrzyli. Kolejny minus to to, że pracowałam na mega starym sprzęcie, rozwalający się stołek, zniszczone stare telefony i malutki stolik przy którym musiałam siedzieć z ewentualnym stażystą który przychodził co drugi dzień ktoś inny (darmowa siła robocza?). Byłam pracownikiem który starał się dawać z siebie to 100% podczas pracy więc i w trasie byłam dłużej i więcej placówek odwiedzałam niż to było wymagane, zaś moja koleżanka która pracowała w tym samym czasie, miała ograniczenie czasowe ze względu na dziecko i w pewnym momencie zaczęto ją straszyć karami ponieważ nie wyrabiała "NORMY" odwiedzania placówek w ciągu pracy, co było bzdurą. Kolejny minus i kolejne kłamstwa ze strony firmy i umowy. Jeśli odwiedzało się placówkę i podpisało się z nią umowe na jakieś zajęcia to od każdej umowy podpisanej należała się pewna kwota. Po czym jak odeszłam z wielu powodów i upomniałam się o te umowy to okazało się, że nagle ponad 3/4 moich podpisanych umów jest nie do wypłacenia ponieważ Pani (kierowniczka) nie znalazła kadry do tych przedszkoli. Co jest śmieszne bo człowiek stara się i znajduje dla nich klientów, a firma ma to gdzieś i obcina pracownikowi wypłate z lenistwa :) Nie polecam firmy jeśli nie chcecie się pakować w (usunięte przez administratora) Kolejna sprawa,(usunięte przez administratora) terminowo pieniędzy za prace, przekonałam się o tym, więc opinie wyżej są niewiarygodne dla mnie. Pozdrawiam użytkowników forum i radze uważać na ich ogłoszenia, często nie podają firmy w ogłoszeniu żeby nie było wiadomo, że to oni.

Aneta
@INA 22.10.2018 18:42

To bardzo dobrze, że napisałaś tak rozbudowaną, popartą wieloma argumentami opinię. Piszesz na końcu jednak, że nie zgadzasz się z opiniami osób, które w przeciwieństwie do Ciebie wypowiedziały się pozytywnie na temat pracy w CE Lingua. Rzeczywiście, przejrzałam poniższe opinie i wyglądają one bardzo korzystnie. Skąd więc taka różnica zdań? Może firma nie jest taka zła jak piszesz a jedynie warunki jakie tam panują nie są wystarczająco dobre dla Ciebie?

Mała Mi
@INA 22.10.2018 18:42

Mam wrażenie, ze miałyśmy ze sobą kontakt i pracowałyśmy mniej-więcej w tym samym czasie :) wszystko mi jakoś pasuje :)

xyz

Pracuję tu od września, prowadzę zajęcia dodatkowe z dziećmi. Narazie nie mam zastrzeżeń, zobaczymy jak dalej :)

Aneta

@lektorkaaaa, dziekuję a Twoją rozbudowaną opinię o pracy w CE Lingua. Fakt, że duży problem może stanowić brak poinformowania odnośnie odwołanych zajęć. Może można temu jakoś zaradzić skoro poza tą sytuacją praca w tej firmie ma same plusy? @Jasiek, piszesz, że firma jest dobra, czy zechciałbyś rozwinąć się w tym temacie? Dlaczego tak sądzisz, podasz przykłady, proszę.

lektorkaaaa

witam, bylam lektorem w CEL i jesli chodzi o wspolprace z biurem, naprawde cudowni pracownicy mozna zadzwonic zapytac w razie watpliwosci o wszystko. Zajec indywidualnych jest dosc duzo, jest z czego wybierac, zawsze jest telefon jak pojawi sie jakas dodatkowa lekcja lub zastepstwo. Materialy dydaktyczne (zwlaszcza te przedszkolne) niestety nie pokrywaja sie z rzeczywistoscia - mam tu na mysli (nierealne)scenariusze lekcji, robotki reczne na ktore nie ma czasu w 15 min czy pol godz zajec, caly material trzeba praktycznie opracowac samemu. Praca z malymi dziecmi weryfikuje niestety "sztywne" plany ktore mozna włozyc miedzy bajki, wiec wiele mi te materialy nie pomogly. O ile wspolprace z CEL oceniam w miare na plus, to uwazajcie na niektore przedszkola. Przychodze na zajecia a tam nagle angielski odwolany (bez wczesniejszych ustalen) wielokrotnie - a to jaselka, dzien dziecka, wycieczka, wyjscie na spacer, spotkanie z klaunem, magikiem, strazakiem, pszczelarzem,policjantem i Bog wie kim jeszcze ! Zero kontaktu od Pan prowadzacych, choc do niektorych placowek musialam dojezdzac. Zajecia odwolane a nie zaplacone bo sie nie odbyly. NIe dosc ze trudno ustalic ramy czasowe zajec(bo obiad, rytmika, tańce i inne cuda) to jak zajecia sa odwolane, to nikt nawet nie zadzwoni i po ludzku nie powie ze zajec nie ma, mimo moich wielu prosb. Przyszli lektorzy uwazajcie i zawsze dogadujcie sie z pracwonikami placowek bo oszczedzicie na tym wiele czasu i nerwow. pozdrawiam:)

Jasiek

Ważne, że firma jest dobra i można spokojnie pracować.

Aneta

@Xxx, dziękuję za Twoją opinię, jest rzeczowa i wiele wnosi do wątku odnoszącym się do pracy w CE Lingua. Czy inni forumowicze również podzielają zdanie użytkownika Xxx? Dodajcie tu proszę swoje opinie.

Feliks

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Xxx

Niedawno zakończyłem półroczną współpracę na stanowisku instruktora i szczerze mogę polecić pracę na kolejny rok szkolny! Najbardziej odpowiadał mi elastyczny grafik, dlatego że pracowałem też w innym miejscu i nie mogłem prowadzić zajęć codziennie. Ogólnie kontakt z kierownictwem też oceniam bardzo dobrze, każdą sytuację problemową udało się od razu rozwiązać. Chętnie powrócilbym do współpracy!

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w CE Lingua?

Ulka

Każdy ma prawo do wyboru. Jednej osobie coś odpowiada drugiej nie i tyle!

Administrator

Czy są jakieś zmiany w CE Lingua? Czy można liczyć na elastyczne godziny pracy? To istotne informacje dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Administrator

Czy warto zainteresować się firmą CE Lingua jako pracodawcą?

Ania
@Administrator 08.02.2018 16:13

Oczywiście. Ja polecam pracę w Ce Lingua

endżi

Nie polecam. może i płatny staż (1500 brutto) za 1, 5 miesiąca. Monotonne wykonywanie pracy ( chociaż na początku Pani/Pan opowiadali o stanowisku bardzo interesująco, co później okazało się nieprawdą. Kolejną sprawą jest to,że po odbyciu stażu, miała być umowa o pracę, a nie zlecenie za 2000.

Mimi

Pracuję w biurze CE Lingua już jakiś czas i jestem zadowolona. Rozmowę kwalifikacyjną wspominam bardzo dobrze. Otrzymałam konkretne informacje na temat charakteru pracy jak i formy zatrudnienia a to o czym mówiła rekruterka okazało się być zgodne z prawdą. Osoby, które pozytywnie przejdą proces rekrutacji są zapraszane na dzień próbny. Fajna sprawa z tym dniem próbnym bo można przyjść i przekonać się czy to jest praca dla Ciebie. Na początek firma oferuje płatny staż a potem jeśli ktoś się sprawdzi otrzymuje propozycje zatrudnienia. Tak właśnie było w moim przypadku. Sama praca jest typowo biurowa ale zawsze jest coś do zrobienia. Duży plus za atmosferę w pracy - bez stresu, w miłym gronie a pracownicy pomagają sobie nawzajem.

Xdx
@Mimi 26.11.2017 21:30

Skoro tam pracujesz, to nie wypada Ci pisać inaczej i ogólnie jesteś mało wiarygodna.

mis

Moja koleżanka pracuje jako lektor języka angielskiego, jest zadowolona, wypłaty na czas, podobno otrzymała materiały do prowadzenia zajęć i ustaliła sobie grafik do swojego wolnego czasu

Rozczarowana

Witam, jakiś czas temu dostałam zaproszenie na rozmowę o staż w biurze (mimo, że w ogłoszeniu było napisane, że jest to stała praca na cały etat, ani słowa o stażu) w Krakowie. Pojechałam, (mimo, że do Krakowa mam ponad 200 km) - okolica dosyć ciekawa, siedziba firmy również. Ogólnie sympatyczna atmosfera przed rozmową kazali mi wypełnić formularz, w którym trzeba było podać pierwsze oraz drugie imię, dokładny adres zamieszkania (to już miasto/numer domu/ulice/powiat/gminne itd.). Następnie - napisać od kiedy jest się dyspozycyjnym oraz wypisać swoje umiejętności. Po wypełnieniu formularza, młoda Pani zaprosiła mnie na rozmowę. Myślałam, że zdobędę kolejne doświadczenie w rozmowie o prace, ale......nie zdobyłam żadnego. Pani zadała mi jedno pytanie o karierę zawodową i stwierdziła, że poprzez wypełnienie formularza ona nie ma już więcej pytań do mnie. Sama z siebie nie powiedziała jaka jest forma zatrudnienia, ani nie zapytała czy ja mam jakieś pytania do niej. Dopiero ja zasugerowałam, ze mam pytania i się dowiedziałam, że proponują miesięczny staż, a przed stażem dzień próbny. Cała "rozmowa" trwała może z 5 minut. Pani powiedziała, że tego samego dnia zadzwonią i powiedzą o decyzji jaka zapadła. Na odpowiedź czekam do dziś. Mimo, że jechała te ponad 200 km, oni nawet nie raczyli odpowiedzieć, że decyzja jest negatywna. Z Pr-owego punktu widzenia, z ich strony to był strzał w stopę, bo to świadczy o braku szacunku oraz o tym jak traktują potencjalnych pracowników. Ja, sobie nie mam nic do zarzucenia, bo nie miałam nawet możliwości wykazać się na rozmowie, skoro Pani miała tylko jedno pytanie. I na koniec mogę dodać, że szczerze nie polecam.

Adam

Polecam pracę w tej firmie.Dobre warunki , pracuje sie tylko w placówkach które pasują. Wypłata na czas. Ja pracuje jako lektor u nich.

Aneta

@x.x.x.x.x.xco masz na myśli mówiąc, że CE Lingua to nieprofesjonalna firma? Możesz podać jakąś konkretną sytuację?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasia

Jak dla mnie to co piszesz to zwykle oszczerstwa i tyle. Może napiszesz co takiego Ty zrobiłaś ? byłaś idealnym pracownikiem ? nie sądzę. Ludzie nie wierzcie w takie komentarze !!!!Dziwne jest to,że ja pracuje dla nich kilka lat i nigdy nie miałam z nimi problemów wręcz przeciwnie idą na rękę w wielu kwestiach. Prawda jest taka,że jeżeli ktoś chce pracować i wykonuje swoje obowiązki należycie firma odwdzięcza się tym samym.

Aneta

@NICKa Ty jesteś pracownikiem CE Lingua? Jaka jest Twoja opinia na temat tego pracodawcy?

NICK

Te pozytywne opinie są pisane w tak podobnym stylu, wygląda jakby pisała je ta sama osoba ;)

Aneta

@lektor w ogłoszeniach o pracę można również znaleźć informacje o pełnym pakiecie socjalnym. Mogłabyś powiedzieć co się na niego składa?

lektor

pracuję drugi rok. Nie wiem w jaki sposób zwracają koszty odjazdu, ponieważ mnie powiedziano, że "takiej opcji nie ma". Ogólnie nie jest źle, płacą w terminie, ale wydaje mi się, że ludzie pracujacy w centrali w Krakowie chyba nie do końca ogarniają. Przez dwa lata "zajmowały się" mną 4 osoby - trochę sporo, widać, że mają rotację. W tym roku nie otrzymałam żadnych materiałów edukacyjnych (dwa lata temu - tak). Po kilka razy proszą o to samo (5 maili o skan, zdjecie, etc). ogólnie nie powiem, że polecam, ale i nie powiem, że nie polecam. W każdej firmie są jakieś minusy i plusy, tutaj także. Co do płacy lektora - gdybym wiedziała ile zarabiają lektorzy 2 lata temu, to napewno inaczej bym negocjowała, stawki powiedziałabym średnie, jak nie zaniżone w stosunku do stawek w okolicy.

anonim

(usunięte przez administratora)

opinia2

opinia napisana przeze mnie pracownik biurowy jest napisana w złości i jest nieprawdziwa proszę nie brać jej pod uwagę.

Aneta

@alicjam8 czy jesteś właśnie w trakcie stażu? Mogłabyś powiedzieć czego mogą się spodziewać osoby, które rozważają podjęcie stażu w CE Lingua? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach oraz o tym czego nauczył Cię czas spędzony w firmie.

opinia

Witam, opinia jest nieprawdziwa tak naprawdę napisana w złości.Prosze nie brać jej pod uwagę autor komentarza stażysta 2017-05-25 10:40

Aneta

@Asia_P rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?

Zostaw opinię o CE Lingua - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CE Lingua