Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Starachowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Johnyyy

W firmie jest duza rotacja, slabo to swiadczy o zarzadzaniu personelem, pensjach i perspektywach.

Zuzanna

@Wujek o czym piszesz? Czy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC takie stosuje się takie metody do zapłaty pracownikom? Czy obowiązuje to na każdym stanowisku czy tylko pracownicy z produkcji tak dostają pieniądze? W oferta pracy firmy czytam o wysokim wynagrodzeniu https://www.zakladmetalowy-gorzelak.pl/pl_praca.html czy to wynagrodzenie właśnie polega na tym podziale wypłaty?

Łysy
@Zuzanna 24.11.2017 14:22
@Wujek o czym piszesz? Czy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC takie stosuje się takie metody do zapłaty pracownik...

Co cie to obchodzi, ksiazke piszesz?

Wujek

A może napiszecie o pieniądzach podawanych pod stołem a nie gołą pensie. W tych czasas pracodawca musi sobie jakos radzić!!!

Zuzanna

@Ja to nie miejsce na takie sformułowania. Odsyłam do regulaminu forum: http://www.gowork.pl/regulamin @1 dziękuję za informację. Ale tak jak piszę, dla każdego innego mogą być wysokie zarobki.

Zuzanna

@? właśnie piszę, że dla każdego znaczy coś innego. Myślę, że na przykład dla studenta, którego to jest pierwsza praca mogą być wysokie. Widzę, że jest to sprzeczka o zarobki. Może po prostu jesteście na innych stanowiskach i dlatego wasze zarobki się różnią?

2
@1 03.10.2017 12:42
Pokaz ile masz na umowie? Wiem co pisze bo wiem ile mam na umowie.

cha cha cha

ha ha ha
@2 03.10.2017 16:29
cha cha cha

pisze się "ha ha ha" :)

Zuzanna

@Zainteresowany, @Wujek wysokie wynagrodzenie to pojęcie względne, dlatego dla każdego może znaczyć coś innego. A ile ono wynosi i na jakim stanowisku? Ofert pracy jest wiele: http://www.gowork.pl/praca/zaklad-metalowy-gorzelak-sc;pr, dlatego warto określić stanowisko, o którym mówimy.

Marcin
@? 07.09.2017 13:11
2000-2300 brutto na produkcji to jest wysokie wynagrodzenie?

kolego chyba nie wiesz co piszesz. 2300 brutto to ok 1650 netto. Zarobki są sporo wyższe... czy ty wogóle tu pracujesz?

Fixi
@Marcin 10.09.2017 22:54
kolego chyba nie wiesz co piszesz. 2300 brutto to ok 1650 netto. Zarobki są sporo wyższe... czy ty wogóle tu pracujesz?...

Tak, pracuję i wiem ile mam na umowie :-)

Wujek

To wysokie wynagrodzenie to tylko złudzenie optyczne.

Zainteresowany

Czemu w ogłoszeniach o pracę pojawia się "wysokie wynagrodzenie" przecież to jest nieprawda !

Thug Life

co cie to obchodzi

Zuzanna

@FIBER mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat sytuacji w firmie? Piszesz o dwóch pracownikach którzy postanowili z pracy odejść. Jak dużo osób jest to w skali całego działu firmy?

FIBER

UUU TU GADANIE O ROZWOJU PRĘŻNYM A PRACOWNICY UCIEKAJĄ - UCIEKŁ KUBICA, UCIEKŁ ABDULLAH, TYLKO PATRZEĆ JAK KOLEJNI BĘDĄ UCIEKAĆ

Karolina
@FIBER 30.06.2017 13:23
UUU TU GADANIE O ROZWOJU PRĘŻNYM A PRACOWNICY UCIEKAJĄ - UCIEKŁ KUBICA, UCIEKŁ ABDULLAH, TYLKO PATRZEĆ JAK KOLEJNI BĘDĄ UCIEKAĆ...

Jak sytuacja, kolejni uciekają? nic nie piszesz

Karolina
@FIBER 30.06.2017 13:23
UUU TU GADANIE O ROZWOJU PRĘŻNYM A PRACOWNICY UCIEKAJĄ - UCIEKŁ KUBICA, UCIEKŁ ABDULLAH, TYLKO PATRZEĆ JAK KOLEJNI BĘDĄ UCIEKAĆ...

Jak sytuacja, kolejni uciekają? nic nie piszesz

JJ

to jak szefostwo traktuje pracowników

Zuzanna

@olz czego wynika, że tak wygląda atmosfera w firmie? Co na nią wpływa?

ol

fatalna atmosfera

bugsbunny

Witam, Jak wyglada praca na magazynie,jakie warunki placa? pozdrawiam

felix
@bugsbunny 21.03.2017 17:01
Witam, Jak wyglada praca na magazynie,jakie warunki placa? pozdrawiam

niesamowite tempo, stress

Zuzanna

Obecnie na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje na temat rekrutacji na stanowisko Specjalista do spraw sprzedaży i Marketingu. Czego mogą oczekiwać aplikujący na to stanowisko?

lizusek
@Zuzanna 14.03.2017 15:14
Obecnie na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje na temat rekrutacji na stanowisko Specjalista do spraw sprzedaży...

niczego atrakcyjnego

4200 r6

in plus: - wyposazenie stanowisk pracy - wszedzie jest ok - warunki socjalne - terminowosc wyplat in minus: - duza rotacja pracownikow - slabe zarzadzanie produkcja - balagan - zarobki - slaba atmosfera miedzy ludzmi - zarobki mogly by byc sporo wyzsze - itd

szu
@4200 r6 03.02.2017 20:59
in plus: - wyposazenie stanowisk pracy - wszedzie jest ok - warunki socjalne - terminowosc wyplat in minus: - duza rotac...

Chyba nie masz pojęcia o tej firmie... socjal odwrotnie rotacja zerowa

Ygrek

Jeden plus to pensja na czas. Słabe stawki godzinowe, mizerne premie. Żadnych szkoleń. Absolutnie żadnych dodatków poza gołą pensja i premia. O wczasach pod grusza, premii rocznej czy szerszym socjalu można tylko pomarzyć. Praca tylko i wyłącznie na przetrwanie do momentu znalezienia czegoś lepszego. Nie polecam.

Kolo
@Ygrek 22.12.2016 12:47
Jeden plus to pensja na czas. Słabe stawki godzinowe, mizerne premie. Żadnych szkoleń. Absolutnie żadnych dodatków poza gołą pe...

Z tego co wiem stawki są takie jakie wynegocjujesz z szefem. musisz być jakiś cienki gościu skoro tam siedzisz i nie znalazłeś żadnej innej lepszej pracy Ja jestem zadowolony wiadomo nigdzie nie jest idealnie ale tu jest w miarę OK Ja dostałem paczkę na święta i nagrodę roczną a ty chyba nic z tych rzeczy

audi
@Kolo 24.12.2016 09:21
Z tego co wiem stawki są takie jakie wynegocjujesz z szefem. musisz być jakiś cienki gościu skoro tam siedzisz i nie znalazłeś...

heheheh cudowne paczki i wspaniałe nagrody roczne, dostałeś nagrodę bo się pucujesz i strzelasz z ucha

Ja

Szkoda słów. Kasa na czas ale nic po zatym.

Ayrton Senna

Firma dajaca stabilizacje, wyplacalna, wszystko niby ok , poza tym iz brak jakicholwiek mozliwosci rozwoju, zero szkolen itp itd

nini

no to super że wypłata u nich jest terminowa bo wiadomo jak to bywa w dzisiejszych czasach nie zawsze tak jest

anonim

(usunięte przez administratora)

Ayrton Senna

Tak, jest terminowo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bosz

Ile uzgodnisz, tyle dostaniesz. Każdy pracuje na swój rachunek i wizerunek, nie ma uniwersalnych stawek. Pójdź, zapytaj.

anonim

(usunięte przez administratora)

szerlok

Jak możesz być mile zaskoczony na podstawie kilku wpisów, które NIC nie mówią poza tym iż jest kilka ofert pracy na OLX?

anonim

(usunięte przez administratora)

Vv

Fantasy

bosz

chyba pomyliłeś firmy. opiekę medyczną zapewnia Ci co najwyżej NFZ :), a wyjazd integracyjny to możesz sobie strzelić "5" jadąc na Brody i z powrotem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Don Corleone

a skąd wiesz czy zapowiadali czy nie skoro tam nie pracujesz? Wzrasta produkcja to i zatrudniają z tym,że raczej mężczyzn. Atmosfera jest więcej niż ok.

Don Corleone

a skąd wiesz czy zapowiadali czy nie skoro tam nie pracujesz? Wzrasta produkcja to i zatrudniają z tym,że raczej mężczyzn. Atmosfera jest więcej niż ok. Kobiety raczej nie mają szans na zatrudnienie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Karmazynowy Pirat

Zartownis z ciebie. Na MAN-ie takich zarobkow nie uswiadczysz. Za wciskanie guzikow chcesz ponad 3k ,buahahahahah.

bosz

3 tysiące złotych, to nigdzie w Starachowicach na CNC nie zarobisz, więc odpowiedź na twoje pytanie jest oczywista.

anonim

(usunięte przez administratora)

Don Corleone

Co to znaczy dla Ciebie około ?

Don Corleone

Beda jakies przyjecia bo ponoc produkcja ma wzrosnac. Aktualnie potrzebuja na : - magazyn, - lasery, - krawedziarki oraz tokarza.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lolo

Na olx masz kilka ofert na magazyn, lasery i krawędziarki

bosz.

Widzę, że wszyscy mają wiedzę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na temat tej firmy. Bez kitu. Nie ma studentów, a ile się zarabia to już opisano wyżej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jack

Studentów na pewno nie ma i nie było. Z tego co wiem to systematycznie są ludzie z UP na staż.

robol

aktualnie jest pełna obsada

anonim

(usunięte przez administratora)

kamrat

średnio 10-11 zł na godzinę

anonim

(usunięte przez administratora)

zorro

Bo nie potrzebuja nikogo na ta chwile

anonim

(usunięte przez administratora)

a

to, że nie ma ogłoszeń nie znaczy iż nie ma rotacji kadr

bimbaj

Przyzwoite miejsce pracy, atmosfera miedzy ludzmi ok, kasa w miare ok, wiadomo zawsze mozna sie do czegos przyczepic gdyz nigdzie nie jest idealnie. Ocena w skali 1-6 to 4-

roki

Chyba nie masz dobrych informacji. Ja mam umowę na stałe. Chłopaki co pracują dłuższy czas też słyszę że dostają.

dede
@roki 14.06.2016 10:33
Chyba nie masz dobrych informacji. Ja mam umowę na stałe. Chłopaki co pracują dłuższy czas też słyszę że dostają....

no to źle słyszysz, pracuję 6 lat i mam terminową

komik
@dede 28.06.2016 11:31
no to źle słyszysz, pracuję 6 lat i mam terminową

OGLOSZENIA SIE POJAWIAJA A I OWSZEM ZE WZGLEDU NA ROTACJE PRACOWNIKOW PEWNIE,

anonim

(usunięte przez administratora)

luki

jaka stała umowa , weź bzdur nie pisz

Kermit

na hali ciepło, atmosfera ok, ludzie na produkcji ok, nigdzie nie ma idealnie, ale tu jest całkiem ok, masz robić swoje i tyle :)

striker

Fizyczny pracuje na prasie i wygina blachy

striker

Nie wiem skąd masz takie info, ja mam tam kumpla co pracuje kilka lat i wiem że ludzie na produkcji zarabiają do ręki sporo więcej niż 1760. Sam chciałem tam iśćale nie znam rysunku. Biurowi podobno mają bardzo dobre zarobki.

M_aly

Panowie jak się pracuję zimą ? ogrzewana hala? po ile godzin? soboty, niedziele ? interesuje mnie praca na produkcji

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

Nie kapujesz? Umowa na najniższą krajową i ta kwota na konto.

anonim

(usunięte przez administratora)

kalosz

Najniższa krajowa, 11 zł do łapy na godzinę

ardi88

Często są ogłoszenia na prasę krawędziową, mam staż około 4 lat na prasie CNC na jaką stawkę można liczyć ?

Lopez

w całym watku macie wszystko dobrze opisane - sama prawda i tylko prawda , najnizsza na umowie

xxxx

piatnic - nie wspomniales o tym iz najnizsza krajowa netto na konto.

Burmistrz

na co sie zmieni??

anonim

(usunięte przez administratora)

też robię

oj Łosiek, Łosiek jesteś

helmut

nini , to stos bredni

Zostaw opinię o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC - Starachowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC