Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Starachowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Marcello

Firma się rozwija, jest lepiej niż było jeszcze jakiś czas temu. Pomału, ale jednak zmierza ku lepszemu. Z szefem idzie się dogadać. Minusem jest iż zimą jest trochę chłodno po wymianie laserów, wcześniej było aż za ciepło. Gdyby wprowadzili jakieś bonusy typu premia roczna czy wczasy pod grusza było by okej. Atmosfera jest całkiem, całkiem a to też jest ważne.

anonymous
@Kamil 18.04.2018 20:00

Na konto pewnie masz te 160 zł hahahahhahaah

Daddy

Robiłem tan parę dni na magazynie, jest okej poza tym typem czerwonym policzkiem co rowerem jeździ, glut mu z nosa wisi fuj, kapuś podobno

Michał

Proszę o informacje jak tam jest z wypłatami? Byłem na rozmowie w tej firmie i jako pomocnik zaoferowali mi więcej niż mam obecnie na magazynie w PKC. Czy to co oferują przy rozmowie potem sprawdza się w wypłatach?

anonymous
@Lol 01.04.2018 14:58

Wystarczajaco dlugo tam pracowalem, za dlugo :-)

kiki

co sie dzieje z przelewami za luty,? w innych firmach juz jest a tu nie ma!!!

tomek
@kiki 09.03.2018 12:54

ja tez zawsze na 10 mam

bojka

Ile tam zarobi spawacz? Bo pojawiły się ogłoszenia na to stanowisko...i jak z atmosferą, warunkami pracy?

master
@Ja 03.03.2018 10:35

Dostałem propozycję 4300 brutto, czy to dobre pieniądze jak na starachowice?

Zuzanna

@robol czyli nie ma problemu z terminowością wypłat w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC? Wszyscy dostają wypłatę 10 dnia miesiąca? Jest możliwe, że ktoś nie dostał?

loki
@Zuzanna 22.03.2018 14:00

Co do terminowości wypłat nie można się przyczepić, pieniądze są zawsze na czas. kolega kiki po prostu nie zrozumiał, że 10 jest po 9 a nie przed.

TIXI

ILE PŁACĄ NA STANOWISKU KIEROWNIKA LOGISTYKI I MAGAZYNU BO JEST OFERTA

john
@TIXI 22.02.2018 15:49

Słyszałem że nadal szukają ale na kierownika logistyki. Kierownik magazynu jest ten sam od lat i to się chyba nie zmieni

Zuzanna

@TIXI skoro jest oferta i dostałeś już odpowiedź o zarobkach na tym stanowisku w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC to zdecydowałeś się zaaplikować? Daj znać jak zostaniesz zaproszony na rekrutację.

Zuzanna

@Kimla a na jakim stanowisku był? Bo na stronie Zakładu Metalowego "Gorzelak" SC jest sporo ogłoszeń o pracę https://www.zakladmetalowy.com.pl/pl_praca.html Czy któreś może dotyczyć tego stanowiska, na które był zatrudniony ten pracownik?

Xxx
@Zuzanna 22.02.2018 12:41

Nie Twój interes

Przyjezdny

W firmie jest słaba atmosfera - szczególnie na laserach i na magazynie, ogromna rotacja , zapewne wpływ na nią ma złe zarządzanie pracownikami oraz przedmiotowe traktowanie ich. Pracuję tu 4 lata i na dniach zmieniam pracę. Mam dość.

cake
@Przyjezdny 07.01.2018 10:23

slaba, tam ludzie malo gadaja ze soba, slyszalem ze koles przyjal sie i uciekl doslownie(wyparowal)

Zuzanna

@olz czego wynika, że tak wygląda atmosfera w firmie? Co na nią wpływa?

cake
@Zuzanna 05.05.2017 12:27

z mentalnosci ludzi, zascianku

anonim

(usunięte przez administratora)

Łysy

NORMALNE UMOWY _ WSZYSTKO NA PAPIERZE

Zuzanna

Słuchajcie w ostatnim czasie Wasze rozmowy skupiły się głównie na zarobkach w Zakładzie Metalowym "Gorzelak" SC. A jednak takich kwestii nie powinniśmy na forum poruszać. A dlatego, bo to jest bardzo zależna od wielu czynników rzecz. Każdy z Was może mieć inne doświadczenie, inne kwalifikacje i to wiąże się z tym, że wynagrodzenie nawet na tym samym stanowisku może być różne. Dlatego jak ktoś jest ciekawy zarobków i chce być pewny to niech pyta pracodawcy.

Pytający

Jakie zarobki na laserach lub prasach krawędziąwych? Znam biegle autocada i umiem programować maszyny ile można wyciągnąć?

Jas

Ty masz jakieś problemy ze sobą

Zuzanna

@Łysy jestem moderatorem forum gowork.pl. I nie rozumiem czemu mnie obrażasz. Na forum jest regulamin, według którego Twój wpis może usunąć administrator forum. Czy według Ciebie na forum nie można zadawać pytań? To jakie ono ma dla Ciebie cel? Forum ma na celu pomagać użytkownikom w znalezieniu informacji o Zakładzie Metalowym "Gorzelak" SC. I w tym pomagają moje pytania.

Zatrudnij się, to się dowiesz.
@Zuzanna 09.01.2018 13:55

Janek

Zuzanna

@Łysy nie piszę książki, ale takie informacje o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC powinny być dostępne dla wszystkich użytkowników. Skoro już wiesz czemu chcę więcej wiedzieć to może Ty odpowiesz na te pytania?

Johnyyy

W firmie jest duza rotacja, slabo to swiadczy o zarzadzaniu personelem, pensjach i perspektywach.

Zuzanna

@Ja to nie miejsce na takie sformułowania. Odsyłam do regulaminu forum: http://www.gowork.pl/regulamin @1 dziękuję za informację. Ale tak jak piszę, dla każdego innego mogą być wysokie zarobki.

Zuzanna

@? właśnie piszę, że dla każdego znaczy coś innego. Myślę, że na przykład dla studenta, którego to jest pierwsza praca mogą być wysokie. Widzę, że jest to sprzeczka o zarobki. Może po prostu jesteście na innych stanowiskach i dlatego wasze zarobki się różnią?

ha ha ha
@2 03.10.2017 16:29

pisze się "ha ha ha" :)

Zuzanna

@Zainteresowany, @Wujek wysokie wynagrodzenie to pojęcie względne, dlatego dla każdego może znaczyć coś innego. A ile ono wynosi i na jakim stanowisku? Ofert pracy jest wiele: http://www.gowork.pl/praca/zaklad-metalowy-gorzelak-sc;pr, dlatego warto określić stanowisko, o którym mówimy.

Fixi
@Marcin 10.09.2017 22:54

Tak, pracuję i wiem ile mam na umowie :-)

Wujek

To wysokie wynagrodzenie to tylko złudzenie optyczne.

Zainteresowany

Czemu w ogłoszeniach o pracę pojawia się "wysokie wynagrodzenie" przecież to jest nieprawda !

Thug Life

co cie to obchodzi

FIBER

UUU TU GADANIE O ROZWOJU PRĘŻNYM A PRACOWNICY UCIEKAJĄ - (usunięte przez administratora) TYLKO PATRZEĆ JAK KOLEJNI BĘDĄ UCIEKAĆ

Karolina
@FIBER 30.06.2017 13:23

Jak sytuacja, kolejni uciekają? nic nie piszesz

Zuzanna

@FIBER mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat sytuacji w firmie? Piszesz o dwóch pracownikach którzy postanowili z pracy odejść. Jak dużo osób jest to w skali całego działu firmy?

JJ

to jak szefostwo traktuje pracowników

ol

fatalna atmosfera

bugsbunny

Witam, Jak wyglada praca na magazynie,jakie warunki placa? pozdrawiam

felix
@bugsbunny 21.03.2017 17:01

niesamowite tempo, stress

Zuzanna

Obecnie na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje na temat rekrutacji na stanowisko Specjalista do spraw sprzedaży i Marketingu. Czego mogą oczekiwać aplikujący na to stanowisko?

lizusek
@Zuzanna 14.03.2017 15:14

niczego atrakcyjnego

4200 r6

in plus: - wyposazenie stanowisk pracy - wszedzie jest ok - warunki socjalne - terminowosc wyplat in minus: - duza rotacja pracownikow - slabe zarzadzanie produkcja - balagan - zarobki - slaba atmosfera miedzy ludzmi - zarobki mogly by byc sporo wyzsze - itd

szu
@4200 r6 03.02.2017 20:59

Chyba nie masz pojęcia o tej firmie... socjal odwrotnie rotacja zerowa

Zostaw opinię o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC - Starachowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC