Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Starachowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 64 ocen.

Zakład Metalowy "Gorzelak" SC
3 64

Opinie o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC

Wiktor

Dobry pracownik będzie zadowolony z pracy w firmie!!!

as
@Wiktor 12.07.2018 19:05

W firmie nie ma zadnego wiktora, klamiesz piczo

Zuzanna

@anonymous, nie mam tego w planach, ale może inne osoby są zainteresowane pracą w Zakład Metalowy "Gorzelak" i takie opinie oraz informacje, pochodzące od osób pracujących w firmie, są dla nich bardzo ważne. Czy ktoś z Was także zechciałby wypowiedzieć się na temat pracy w Zakład Metalowy "Gorzelak"?

anonymous
@Zuzanna 25.06.2018 15:27

Jedno jest pewne, widać że firma się rozwija i dzieje się coraz lepiej.

Zuzanna

@anonymous, nie rozumiem Twojej odpowiedzi do mojego komentarza. Co w nim było takiego śmiesznego? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w Zakład Metalowy "Gorzelak"? Jakie widzicie plusy i minusy tego pracodawcy? Polecilibyście aplikować do pracy w tej firmie osobom młodym, bez większego doświadczenia zawodowego?

anonymous
@Zuzanna 19.06.2018 13:48

zatrudnij się to się dowiesz

Zuzanna

@anonymous, dziękuję za odpowiedź. Czy orientujesz się może jakie są warunki zatrudnienia na okresie próbnym? @Szrek, Twoje informacje nieco rozmijają się z tymi przedstawianymi przez inne osoby, skąd je masz? Też pracujesz w Zakład Metalowy "Gorzelak"? Polecasz aplikować do pracy w tym miejscu?

anonymous
@anonymous 16.06.2018 11:19

ja chciałem bez umowy i szef powiedział że nie ma takiej możliwości

Zuzanna

@anonymous, czyli wygląda to tak, że od razu dostaje się umowę na stałe? @ŁukaszTomaszewski, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Zakład Metalowy "Gorzelak". Wysyłałeś już swoje CV do firmy? A może bierzesz już udział w procesie rekrutacyjnym?

anonymous
@Zuzanna 12.06.2018 21:00

buahahahhaah

ŁukaszTomaszewski

jak krztaltuja sie zarobki dla operatorow prasy krawedziowej?

anonymous
@ŁukaszTomaszewski 08.06.2018 13:33

Wszystko zleży od tego czy jesteś świeży czy masz doświadczenie. jak się rozmawia to rozrzut jest bardzo duży, co ci szef zaoferuje

Zuzanna

@anonymous, każdy pracownik może mieć inne zdanie na temat pracy w Zakład Metalowy "Gorzelak". Co w tym złego, że dopytuję? Odpowie mi oczywiście ten, kto będzie miał na to ochotę. Widziałam, że firma prowadzi kilka ciekawych rekrutacji - https://www.zakladmetalowy.com.pl/pl_praca.html . Polecacie aplikować na któreś ze stanowisk?

anonymous
@Szrek 04.06.2018 20:44

chyba masz złe informacje, zobacz jakie są ogłoszenia tu: https://www.olx.pl/praca/q-gorzelak/?search%5Bdescription%5D=1

Zuzanna

@Greg, a Ty pracujesz w Zakład Metalowy "Gorzelak"? Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w tej firmie? Co możecie powiedzieć o pracy w tym miejscu i warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

anonymous
@Zuzanna 24.05.2018 21:33

Przecież widzisz opinie, to po co pytasz?

anonymous

są w tej firmie jakieś bonusy jak 13-ka, wczasy pod gruszą?

Greg
@anonymous 18.05.2018 12:49

chyba już nie pracujesz długo nie pracujesz w tej firmie...

Zuzanna

@anonymous, pytasz, bo jesteś zainteresowany pracą w Zakład Metalowy "Gorzelak" SC? Jakie stanowisko Cię interesuje? @Pedros, rozumiem, że pracujesz w tym miejscu. Co możesz powiedzieć o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? @Kamil, @Jacek, widzę, że też jesteście pracownikami Zakład Metalowy "Gorzelak" SC. Czy możecie napisać, jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Michał

Proszę o informacje jak tam jest z wypłatami? Byłem na rozmowie w tej firmie i jako pomocnik zaoferowali mi więcej niż mam obecnie na magazynie w PKC. Czy to co oferują przy rozmowie potem sprawdza się w wypłatach?

Piotr
@Michał 31.03.2018 08:12

Ja też się nad tym zastanawiałem przed przejściem. Teraz widzę ze to co masz uzgodnione dostajesz na wypłacie.

Nowy

Jak płacą za nadgodziny?

Nowy
@Kamil 11.05.2018 15:26

Czyli nie tak jak powinni :/

Cezary

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie? Jakieś wskazówki?

Kamil
@Cezary 24.04.2018 10:17

Cały czas są przyjęcia. Widziałem ostatnio wewnętrzne ogłoszenie dla operatorów maszyn, na magazyn, do logistyki, jakości i technologii. Podobno szukają też kierowników działów. Z tego co widać to jest bardzo dużo nowych kontraktów i dlatego będą jeszcze potrzebować ludzi

Marcello

Firma się rozwija, jest lepiej niż było jeszcze jakiś czas temu. Pomału, ale jednak zmierza ku lepszemu. Z szefem idzie się dogadać. Minusem jest iż zimą jest trochę chłodno po wymianie laserów, wcześniej było aż za ciepło. Gdyby wprowadzili jakieś bonusy typu premia roczna czy wczasy pod grusza było by okej. Atmosfera jest całkiem, całkiem a to też jest ważne.

Red
@Red Fred 26.04.2018 20:48

puki ludzi nie obrażam nie czuje potrzeby podpisywania się z nazwiska. A kolega anonymous po prostu nie ma odwagi sie przyznać kim jest i zgrywa wielkiego mądralę zza monitora.

Daddy

Robiłem tan parę dni na magazynie, jest okej poza tym typem czerwonym policzkiem co rowerem jeździ, glut mu z nosa wisi fuj, kapuś podobno

kiki

co sie dzieje z przelewami za luty,? w innych firmach juz jest a tu nie ma!!!

tomek
@kiki 09.03.2018 12:54

ja tez zawsze na 10 mam

bojka

Ile tam zarobi spawacz? Bo pojawiły się ogłoszenia na to stanowisko...i jak z atmosferą, warunkami pracy?

master
@Ja 03.03.2018 10:35

Dostałem propozycję 4300 brutto, czy to dobre pieniądze jak na starachowice?

Zuzanna

@robol czyli nie ma problemu z terminowością wypłat w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC? Wszyscy dostają wypłatę 10 dnia miesiąca? Jest możliwe, że ktoś nie dostał?

loki
@Zuzanna 22.03.2018 14:00

Co do terminowości wypłat nie można się przyczepić, pieniądze są zawsze na czas. kolega kiki po prostu nie zrozumiał, że 10 jest po 9 a nie przed.

TIXI

ILE PŁACĄ NA STANOWISKU KIEROWNIKA LOGISTYKI I MAGAZYNU BO JEST OFERTA

john
@TIXI 22.02.2018 15:49

Słyszałem że nadal szukają ale na kierownika logistyki. Kierownik magazynu jest ten sam od lat i to się chyba nie zmieni

Zuzanna

@TIXI skoro jest oferta i dostałeś już odpowiedź o zarobkach na tym stanowisku w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC to zdecydowałeś się zaaplikować? Daj znać jak zostaniesz zaproszony na rekrutację.

Zuzanna

@Kimla a na jakim stanowisku był? Bo na stronie Zakładu Metalowego "Gorzelak" SC jest sporo ogłoszeń o pracę https://www.zakladmetalowy.com.pl/pl_praca.html Czy któreś może dotyczyć tego stanowiska, na które był zatrudniony ten pracownik?

Xxx
@Zuzanna 22.02.2018 12:41

Nie Twój interes

Przyjezdny

W firmie jest słaba atmosfera - szczególnie na laserach i na magazynie, ogromna rotacja , zapewne wpływ na nią ma złe zarządzanie pracownikami oraz przedmiotowe traktowanie ich. Pracuję tu 4 lata i na dniach zmieniam pracę. Mam dość.

cake
@Przyjezdny 07.01.2018 10:23

slaba, tam ludzie malo gadaja ze soba, slyszalem ze koles przyjal sie i uciekl doslownie(wyparowal)

Zuzanna

@olz czego wynika, że tak wygląda atmosfera w firmie? Co na nią wpływa?

cake
@Zuzanna 05.05.2017 12:27

z mentalnosci ludzi, zascianku

anonim

(usunięte przez administratora)

Łysy

NORMALNE UMOWY _ WSZYSTKO NA PAPIERZE

Zuzanna

Słuchajcie w ostatnim czasie Wasze rozmowy skupiły się głównie na zarobkach w Zakładzie Metalowym "Gorzelak" SC. A jednak takich kwestii nie powinniśmy na forum poruszać. A dlatego, bo to jest bardzo zależna od wielu czynników rzecz. Każdy z Was może mieć inne doświadczenie, inne kwalifikacje i to wiąże się z tym, że wynagrodzenie nawet na tym samym stanowisku może być różne. Dlatego jak ktoś jest ciekawy zarobków i chce być pewny to niech pyta pracodawcy.

Pytający

Jakie zarobki na laserach lub prasach krawędziąwych? Znam biegle autocada i umiem programować maszyny ile można wyciągnąć?

Jas

Ty masz jakieś problemy ze sobą

Zuzanna

@Łysy jestem moderatorem forum gowork.pl. I nie rozumiem czemu mnie obrażasz. Na forum jest regulamin, według którego Twój wpis może usunąć administrator forum. Czy według Ciebie na forum nie można zadawać pytań? To jakie ono ma dla Ciebie cel? Forum ma na celu pomagać użytkownikom w znalezieniu informacji o Zakładzie Metalowym "Gorzelak" SC. I w tym pomagają moje pytania.

Zatrudnij się, to się dowiesz.
@Zuzanna 09.01.2018 13:55

Janek

Zuzanna

@Łysy nie piszę książki, ale takie informacje o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC powinny być dostępne dla wszystkich użytkowników. Skoro już wiesz czemu chcę więcej wiedzieć to może Ty odpowiesz na te pytania?

Johnyyy

W firmie jest duza rotacja, slabo to swiadczy o zarzadzaniu personelem, pensjach i perspektywach.

Zuzanna

@Ja to nie miejsce na takie sformułowania. Odsyłam do regulaminu forum: http://www.gowork.pl/regulamin @1 dziękuję za informację. Ale tak jak piszę, dla każdego innego mogą być wysokie zarobki.

Zostaw opinię o Zakład Metalowy "Gorzelak" SC - Starachowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy "Gorzelak" SC