Seris Konsalnet Holding

Oferta

Rekrutacja

• Ciechanów
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

07.06.2023 07:41

Dzwoniłem podobno w piątek dopiero
    Zszokowany

04.06.2023 12:46

Najpierw niech kierownictwo firmy przeszkoli menadżerów ze sposobu kończenia współpracy z poszczególnymi pracownikami, po utracie zleceń na ochronę danego obiektu. Bo az dwa razy na dzień przed końcem miesiąca, zdarzyło mi się być informowanym, że od jutra nie mam pracy...
    karaś

06.06.2023 19:11

przeciez to jest robione z premedytacja bo jakbys wiedział wczesniej to mugłbys znlezc cos na szybko i odejsc i wtedy maja problem bo niema czlowieka a na 2 tyg nie oplaca sie szukac
    Tede

06.06.2023 14:40

Jutro na pewno będzie z Security

06.06.2023 10:58

Kacper

06.06.2023 13:18

Ale po co dzwonić? Przecież nie od dziś wiadomo kiedy są wypłaty.
    Wyplata

06.06.2023 14:12

Wydaje mi się ze jutro, piątek wypada w długi weekend
    Kaśka

24.05.2023 09:12

Witam, mam propozycje współpracy z ta firma jako podwykonawca. Czy firma jest rzetelna i wypłaca pieniądze w terminie ? Są jakieś problemy ? Boje się wtopić duza sumę pieniędzy.

24.05.2023 23:49

Pracownikom wypłaca zawsze w terminie, ale czy podwykonawcom to nie mam pojęcia
    guit

31.05.2023 00:56

Potwierdzam. Jest zawsze w terminie
    Marcin JG

29.05.2023 14:25

Nie orientujecie się kiedy kasa za maj na UZ bendzie
    guit

31.05.2023 00:55

Hej, od 8 lat mam wypłaty w terminie, nie wiem czemu ludzie się pyttają o to cały czas.
    Dariusz

07.05.2023 12:47

NIE PRACOWALEM NIE MI OCENIAC
    Xd

09.05.2023 10:01

Prawidłowo (kciuk w górę)
    Goscjf

15.05.2023 11:10

A ja zapraszam serdecznie!
    Natasza

27.04.2023 12:18

Witajcie mam pytanko czy można wziasc pożyczkę bezprocentową u nas w firmie ?
    Piotr

15.05.2023 11:08

07.05.2023 01:18

lysyjack

13.05.2023 05:58

I bardzo dobrze że składki emerytalno rentowe od każdej umowy zlecenia.

14.05.2023 17:16

Bardzo dobrze, ale tylko dla ZUSu

08.05.2023 15:26

Pan logiczny

09.05.2023 15:55

Pytanie głupie więc pierwsza zaczęłaś od nie mówienia nic mądrego wtedy jak masz na umowie
    Nets

10.05.2023 09:56

A zleceniówka kiedy?
    Boczelli

09.05.2023 19:33

z umoewy o prace jest ale zleceniowki nie widac

09.05.2023 20:07

Ze zlecenia kasę dostałem już 27 kwietnia
    boczelli

10.05.2023 06:48

Przy umowie o pracę zawsze dostaje w okolicach 10 i przelew z UM o pracę jak i ze zleceniowki (nadgodziny) ja nie z tej grupy co dwa przelewy w miesiącu
    Warszawa

09.05.2023 15:18

Jest kasa
    Ulum

09.05.2023 18:57

Jest jest

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Sprzątanie obiektu logistyczno-magazynowego w Żelków Kolonia

Siedlce

Pracownik ochrony Kalisz -obiekt handlowy

Kalisz

Sprzątanie obiektu handlowego w Białej Podlaskiej

Biała Podlaska

Pracownik ochrony Zielona Góra -obiekt handlowy (k/m)

Zielona Góra

Od zaraz! Praca w ochronie marketu - Wołomin (k/m)

Wołomin

Ochrona marketu - różne lokalizacje Łódź (K/M)

Łódź

NowyWwa

05.05.2023 10:41

Są jakieś podwyżki w firmie ? Bo na moje pytanie o więcej kasy pan menadżer odpowiada że w lipcu 100 zł brutto ;))

08.05.2023 21:55

A jeśli pracuje na umowie o pracę i zlecenie?
    Dexter

05.05.2023 21:54

Do 10 maja
    Tomasz 91

23.04.2023 16:26

Witam mam pytanie dotyczące dorabiania na zleceniu w Warszawie czy mają jakieś obiekty ciekawe kiedy wypłata jest ? Czy kasa się zgadza. Interesuje mnie max 120h w miesiącu.

29.04.2023 06:26

Kolejny przypadek specjalnej troski. Napisałem jasno jak wygląda system wypłat w firmie cały czas. A nie jakiś tam miesiąc taki czy owaki. Czego nie rozumiesz i co jest w nim blędne ? Ten system obowiązuje cały czas. Jeżeli coś jest błedne zapraszam na Jana Kazimierza to opowiesz swoje mądrości.
    olo

02.05.2023 19:44

Ty inspektor czytaj co piszesz, a później to jeszcze raz czytaj, może kolejnym razem czytając zrozumiesz co napisałeś i co inni piszą. Twój wpis cyt. "Na zleceniu 10 i 30. Za kwiecien 10 maja, za maj 30 maja.", czy to prawda? nie. A co ja na to odpowiedziałem to jeszcze raz przeczytaj (może kilka razy), ja wiem, że osoby w ochronie czasami ciężko mają żeby ogarnąć coś, ale spróbuj, może się uda. Pozdrawiam
    fahrenheit

29.04.2023 11:49

Ma ktoś na NAISIE paski płacowe (RMUA) za kwiecień? W tym miesiącu potężne opóźnienie.

30.04.2023 09:55

Po majówce pewnie bendą

30.04.2023 16:39

Zawsze są ok 15go

28.04.2023 10:20

Dostaliście dwa przelewy czy jeden
    Elvis

28.04.2023 13:29

Jeden. Wszystko się zgadza
    Pytający

26.04.2023 17:19

Wypłaty za kwiecień jutro czy pojutrze?

27.04.2023 00:00

Za zlecenia jutro albo pojutrze
    bob

27.04.2023 23:15

kasa już jest za kwiecień zlecenie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

Kaśka

07.04.2023 10:06

Kasa w przyszłym tygodniu !!!
    Klask

17.04.2023 22:22

Hajs hajs hajs
    Rafał

26.04.2023 13:03

Pracuję na umowie o pracę od 2016. Nigdy nie było opóźnienia w wypłacie. Kiedyś umowa o pracę w ogóle się nie opłacała. Na zleceniu dostawałem 4 zł więcej na godzinę niż wychodziło to z UoP. Teraz nie ma tak dużej różnicy.
    Anon

17.04.2023 11:24

Firma podejmuje wszelkie możliwe środki, aby zapewnić klientom najwyższy poziom ochrony
    Alarm

17.04.2023 22:21

Fakt, szukałem opinii i były różne, ale u mnie wszystko poszło świetnie. Pozdro dla monterów
    Jak na razie jest okej

25.04.2023 18:46

jak w nicku, usługi na dobrym poziomie, szybki montaż, fajna aplikacja - oby się nie przydało.

07.04.2023 15:45

25.04.2023 00:07

???
    Marta

17.04.2023 11:26

Firma zawsze gotowa na szybką interwencję
    Monikaaa

17.04.2023 11:25

Firma dostostosowywuje swoje usługi do indywidualnych potrzeb klienta
    Łukasz

17.04.2023 11:21

Firma profesjonalna w każdym aspekcie swojej działalności

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Wiwo

16.04.2023 11:33

Nie polecam tej firmy.Szczegolnie praca na biedronkach w Jmp.Meneger służbista ma obiekty Warszawa Ochota Wola Bemowo.Masz łapać złodzieij na potęgę nawet dwie im więcej ujęć z Policja tym lepiej nawet za reklamówkę jak klient zapomnii zapłacić na kasie babcie za zjedzona bułkę albo dziecko za cukierka.Wszystko robisz sam ujęcie wypełniasz protokół czekasz na policję,liczysz towar robisz mała inwentaryzache co najczęściej ginie,robisz przegląd jak cię nie było bo nigdy nie jesteś od otwarcia sklepu i zamknięcia co zginęło w tym czasie jak cię nie było.Ci Mengerki w tej firmie między sobą to wyścig szczurów mają po dwadzieścia parę biedronek i się ścigają, który ma więcej ujęć tem ma porządna premie ale to zwykły pracownik musi zapieprzasz.c na ich wypłaty i wszystko na jego głowie.Nie wierzcie w te ogłoszenia że elastyczny grafik bo śmieszny menager robi grafik tak jak chce raz jesteś od samego rana raz od 9 raz od 11 do 22 do 23.30.Płacą niby 18,-19 zł netto rękę a co miesiąc inna wypłata oszuści.Jezeli ochrona to nie handlowki typu biedronka odradzam pracowałem 7 lat to jest tragedia ale w końcu się zwolnilem i jestem mega zadowolony.Praca na handlowych w konsalnecie to jedna wielka porażka i pamiętajcie są tam też dobrzy Menagerowie ja znałem takiego tylko jednego pan Kamil.Nie polecam pana Z (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) sam ci robi grafik faworyzuje obcokrajowców a jak sam się szkolił to mu (usunięte przez administratora) wynosili co chcieli i jak chcieli .Niema pojęcia o ochronie na obiektach handlowych

16.04.2023 20:36

Ja już 4 lata pracuję na Biedronkach w Warszawie i nigdy nie miałem problemów ani z menadżerem, ani z wypłatami. Fakt, że od zeszłego roku trochę się pozmieniało, ale to w każdej branży. Menadżer nie wnika w grafiki, daje dodatkowe dniówki jak mam potrzebę zarobić więcej. Generalnie jest ok.
    Były zleceniobiorca

26.03.2023 00:10

Firma nie szanuje ludzie. Na początku cię kochają ale kiedy masz swoje UZASADNIONE zdanie i poczucie godności oraz sprawiedliwości NAGLE stajesz się niewygodny. Po 3 miesiącach na umowę zlecenie podsunęli mi umowę zlecenie na 2 lata. Wiele osób nie rozumie, że jest to rodzaj umowy cywilno-prawnej a więc NIE obowiązuje cię kodeks pracy, nie masz prawa do zasiłku chorobowego z ZUSu jak się poważnie rozchorujesz, w razie problemów z pracodawcą nawet PIP nie będzie w stanie ci pomóc. O płatnym urlopie tez nie ma mowy. Obiecują na początku umowę o pracę po trzech miesiącach zlecenia a potem udają, że nic nie wiedzą i z pretensją w głosie dziwią się czemu nie chcesz podpisać zlecenia na dwa lata. Nazywają ludzi na zleceniach pracownikami nie rozumiejąc, że to nie to samo co zleceniobiorca. Pozostałe cuda w tej 'pracy' to: 1. Traktowanie jak żołnierzyka na telefon. Masz wszystko rzucić i lecieć wypełnić dziurę w grafiku bo pan manager właśnie do ciebie zadzwonił i jest niepocieszony, że nie słyszy entuzjazmu w twoim głosie na myśl o koniecznym w jego mniemaniu objęciu dodatkowej służby. Jak odmówisz to masz się wytłumaczyć szczegółowo i nie masz prawa nie oddzwonić jak do ciebie zadzwoni. 2 Zero przerw w trakcie wykonywania służby przez dobę i dwunastkę. Są tzw. dyspozycje trwające godzinę lub dwie ale jak sama nazwa mówi, możesz być w każdej chwili wezwany i takie wezwanie może zabrać całą dyspozycję i potem trzeba wykonywać określone zadania. Nikt się tym nei przejmuje. 3. Recepcja w obiekcie Oliva Star to absurd, każą siedzieć literalnie całą noc gdzie nic kompletnie się nie dzieje. Nawet chcąc wyjść do toalety musisz mieć zgodę i zastępstwo. Nie wolno PRZEZ CAŁĄ noc nic czytać ani pisać w telefonie czy oglądać. 3. Od kwietnia chcą wprowadzić większa ilość pracy, redukcję godzin dla wielu zleceniobiorców. Myśleli nawet o wprowadzeniu wypłat RAZ NA DWA MIESIĄCE. 4. Na początku cię kochają i szanują. Po jakimś czasie nie liczą się z twoją godnością i nie mają szacunku. Traktują przedmiotowo nie patrząc na rzeczywiste kwalifikacje, osobowość, wrażliwość i czyjeś wychowanie. 5. W każdej chwili możesz być przepytany z topografii terenu, procedur itd, nawet o 3 w nocy. 6. Wlepiają kary pieniężne. Pewna osoba w środku nocy po prostu przeglądała telefon na recepcji żeby nie zasnąć. Dostała karę finansową. 7. Mylą służbę mundurową z byciem zleceniobiorcą. Nikt tam nikomu nie przysięga wierności na sztandar czy firmę więc nie ma podstaw do ingerencji w życie prywatne i konieczność tłumaczenia się z tego dlaczego nie mogę zastąpić kogoś we WŁASNYM czasie wolnym. 8. Zero perspektyw na podwyżkę. Za minimalną krajową oczekują obsługi recepcji po angielsku. Robienia długich obchodów z 37 piętra na -3. Od 1 kwietnia mają być nawet 4 takie obchody na 24 godziny służby. Powodzenia! 9. Ok. 80% ludzi tam chce już odejść. Dane na marzec 2023. 10. Wyobrażają sobie, że musisz wszystko wiedzieć co gdzie jest po kilku dniach. W wypadku alarmu próbnego jest bardzo wiele instrukcji postępowania i orientacja przy dziesiątkach kombinacji co masz akurat przy danym alarmie zrobić MOŻE być bardzo trudna w 5 sekund. 11. Jesteś tylko numerem. Żadnych sentymentów, zrobisz błąd, śmieją się i szydzą. Wymienią cię bez mrugnięcia okiem. Nawet jakbyś tam pracował 5 lat nie będą mieli skrupułów. Zero szacunku nawet dla wieku i zawodu wojskowego czy innego służbowego czy wykształcenia w ogóle. 12. Nawet jak dadzą etat i obwiązuje cię kodeks pracy to wszystko nadgodziny wpiszą ci na druga umowę, która będzie umową zleceniem. I wmówią ci, ze tam jest lepsza stawka. Odsyłam do Kodeksu Pracy. Jak się liczy godziny pracy na umowie o pracę a jak na zleceniu. Ale ty się ciesz bo firma Konsalnet Seris raczyła ci dać pracę za minimalną. Co za cud?! 13. Nie wolno spać w trakcie 24-godzinnej służby. Zostawiam bez komentarza.... To jedynie najważniejsze smaczki z tej pracy. Rozważam zgłoszenie do PIP-u. Najgorszy jest tan brak szacunku i traktowanie ludzi nawet w podeszłym wieku często bez szacunku. Ktoś tutaj napisał, że biorą zdrowych. Co to jest za argument? Chorych też biorą. Biorą lak leci. Masa ludzi rezygnuje po paru dniach. Albo że płacą na czas. Wielka łaska, bo płacą na czas. Co za cud firma! Płaca te swoje grosze na czas. Po prostu cudo! Mi się nie podobało już od pierwszego dnia ale wytrzymałem 3 miesiące zanim znalazłem sobie o wiele lepszą pracę. Zaznaczam, że nie mam 20 lat. Znam doskonale pracę w wymiarze 240 godzin na miesiąc. Ale to co dzieje się w OBC jest dramatem. Na koniec cytat HIT jednego ze zleceniobiorców: "W tej pracy trzeba mieć zawsze nastawienie, że można w każdej chwili wylecieć". Proszę o merytoryczne komentarze pod tym głosem. Bo prymitywne i nie przemyślane świadczą o TOBIE. Prawda i tak się obroni nawet jak tu wpiszecie nie wiadomo jaką propagandę.

06.04.2023 21:44

I ciekawe czym sie kieruje zamawiający ochrone co ? Tylko i wyłącznie CENĄ. Wiesz na czym polega przetarg ? na najnizszej CENIE. Zamawiającego nie obchodzi jakie dajesz umowy jakie świadczenia. Jego obchodzi CENA. Czego tu nie rozumiesz ?

11.04.2023 11:17

Przeczytaj kodeks pracy a zobaczysz co to jest umowa o pracę a co zlecenie. Praca np na biurowcu - w moim mniemaniu spokojnie wypełnia znamiona umowy o pracę. To że dostajesz zlecenie nie znaczy że nim jest. Krótko pracowałem więc już nie robiłem z tego nie wiem czego ale gdybym pracowal dłużej to złożył bym do PiP i Sądu pracy o ustalenie stosunku pracy i wygrał bym to spokojnie
    Ktoś

08.04.2023 10:24

Witam czy umowa zlecenie były już wypłaty?

08.04.2023 16:57

Hej ja już w czoraj dostałem wypłatę
    Tadeusz

07.04.2023 15:46

Szybka i sprawna obsługa, sympatyczni i kompetentni doradcy, Serdecznie polecam.
    Mirosław

07.04.2023 15:45

Praca 5 letnia minęła w miłej serdecznej atmosferze bez zgrzytów i problemow

07.04.2023 12:06

Jest już wypłata na koncie teraz dostałem PKO
    Ola

07.04.2023 11:07

Wpłynęła wypłata millennium
    KSG

07.04.2023 11:05

Witam czy dziś wejdzie wypłata ING?

06.04.2023 13:11

06.04.2023 20:17

Skąd wiesz ma być 7
    Pracownik od 2016 roku.

06.04.2023 14:42

Witam, Firma jest w porządku wypłaty są na czas i dziękuje całej ekipie inspektorów, koordynatorów i działu płacowego którzy starają się sprostać wyzwaniom. Zdarza się że spotykamy ludzi którzy pracują nad nami lub nam podlegają i są ludzie RÓŻNI. Wiem jedno, że trzeba najpierw samemu coś z siebie dać a nie wymagać (RAJU) od drugiego. Trzeba być w porządku bo każdy popełnia błędy. Jestem najmniejsza śrubka tego silnika i co by się nie działo musze wytrzymać bo liczy na mnie Firma i liczy na mnie kobieta, kot , pies. To dla was wszystkich staram się dać rade czy pada czy wieje mi w oczy i często mnie ludzie przeklinają, nie lubią, szydzą i kablują. Ale JA JESTEM TU i chce byś wiedział/wiedziała że w dobrych i ciężkich chwilach jestem z wami nie zależnie od twojego stanowiska. Czy jesteś Prezesem czy szeregowym pracownikiem pamiętaj że oddziałujesz na wszystkich i czyń tak jakbyś chciał by tobie czyniono. Życzę wszystkim którzy to czytają Dobrego Dnia =)
    Pensja

06.04.2023 09:59

Dziś będzie wypłata? Jak myślicie?

02.04.2023 09:57

Wypłaty i z US i z UOP będą 7.04, mam potwierdzone od góry Druga sprawa w końcu jako pracownik z dłuższym stażem mogę coś o tej firmie powiedzieć. Na początku obiecują góry lasy, podwyżki itp itd, po 6 miesiącach, postanowiłem zapytać o lepszą stawkę, odpowiedź jaka uzyskałem od menadżera " nie będzie większej stawki bo nie ma budżetu" a na pytanie to po co obiecuje co innego, odwrócił się na pięcie i wyszedł.

04.04.2023 02:42

6 miesięcy to nie jest jakiś dłuższy staż. Nie rób z siebie nie wiadomo kogo. Osoby które pracują w firmie od czasu Skorpiona mają staż jaki jeśli pół roku to dłuższy ? Legendarny ? Archeologiczny ? Teraz ci wyjaśnie coś. Co jako "dłuższy stażem" pownieneś wiedzieć. Konsalnet jedzie na stałej marży procentowej od roboczogodziny. Podwyżki zależą od tego czy uda sie je przepchnać u wynajmującego ochronę. Jeśli sie nie uda to nie ma podwyżek. Proste jak drut. Właściciel obiektu może powiedzieć że ma gdzieś takie sprawy jak inflacja rosnące ceny i tak dalej.

04.04.2023 19:08

6 miesięcy w tej konkretnej firmie, owszem krótki staż, zgadzam się. Ogólnie w ochronie pracuje prawie 8 lat, więc to miałem na myśli ;), swoje uszczypliwości zostaw sobie dla tych którym wchodzisz wiadomo gdzie. W sumie tyle, miłego dnia

04.04.2023 07:26

Myślicie ze dadzą jakąś premie na święta?

04.04.2023 11:14

Zapomnij haha

04.04.2023 15:20

Tutaj dają premię za coś, a nie na coś :)
    Embe

30.03.2023 17:27

Kiedy wypłata MBank??
    Pensja

01.04.2023 09:59

Tak jak masz w umowie

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.