Seris Konsalnet Holding

Oferta

Benefity

Rekrutacja

Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

08.12.2023 11:33

Jest kasa

07.12.2023 08:24

Daro

07.12.2023 11:16

Raczej jutro dziś wątpię żeby dali szybciej ,już nie te czasy jak robili niespodzianki
Rafał

08.12.2023 10:12

Dla niektórych wypłata dwa dni przed terminem to niespodzianka. Dla innych, którzy pracowali w innych agencjach ochrony wypłata w terminie też jest niespodzianką. Od 2008 tylko raz była obsuwa o jeden dzień (jakieś 3-4 lata temu). Kasa zawsze jest w terminie.
@K2

06.12.2023 13:52

Dzień dobry. Czy w związku, że 10 grudnia dzień wypłaty jest w niedzielę można liczyć na wypłatę 8 grudnia w piątek ?

07.12.2023 11:36

Pewnie Jutro każdy z Nas dostanie wypłatę no ale trzeba Czekać

08.12.2023 09:39

Pewnie dziś każdy z Nas dostanie wypłatę za Miesiąc Listopad a potem w Grudniu 29.
Majkel

05.12.2023 13:46

Gdzie się mogę dowiedzieć jaka jest stawka na umowę zlecenie jeśli jestem emerytem
Majkel

07.12.2023 01:55

A ile to jest na rękę bo to mnie zastanawia. Bo za każdym razem mam inną wypłatę i nie mogę się doliczyć.

08.12.2023 07:33

To na tym forum odpowiedzi nie dostaniesz. Masz Naisa, masz menadżera, masz dział płac. Tam się pytaj o szczegóły naliczania.
Rys020

06.12.2023 20:52

CZy są tez cięcia godzin na innych obiektach Castoramy które ma konsalnet? Jak sytuacja wyglada?

07.12.2023 09:14

Dzień dobry, uprzejmie prosimy o nieprowadzenie rozmów dotyczących współpracy z klientem na forach internetowych. Tego typu informacje są objęte tajemnicą handlową.

30.11.2023 13:35

Kiedy będzie jakaś informacja czy mój wniosek o świadczenie świąteczne został zaakceptowany?

01.12.2023 18:24

Jak za dużo ktoś zarabia to nie dostanie. Potrzebny jest dochód z ubiegłego roku

05.12.2023 14:13

Dzień dobry, procedury związane z składaniem wniosków o świadczenia świąteczne są ściśle określone w Regulaminie Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych. Pełna treść regulaminu jest dostępna na platformie pracowniczej Nais.
Małami

05.12.2023 09:17

Czy wiadomo kiedy wypłaty?

05.12.2023 11:34

W piątek, ósmego będą wypłaty.

05.12.2023 09:49

05.12.2023 10:03

Witamy, w kwestii tego typu pytań prosimy o kontakt z przełożonym lub działem kadr.

02.12.2023 10:54

Czy Konsalnet to tylko handlówki czy zatrudniają też na osiedla mieszkaniowe ?

24.11.2023 17:29

Witam. Czy firma na święta daje jakieś premie lub cokolwiek od siebie?
Rafał

25.11.2023 16:57

Obiekt logistyczny pod Warszawą. Ustalona jest premia absencyjna 200 lub 300 zł. Oprócz tego premia za dyspozycyjność, różnie, czasem 100 zł , czasem 400 zł. Jestem tu prawie 4 lata.i kasa jest całkiem dobra.

26.11.2023 15:52

Trzeci rok dostaje świąteczne
Pracownik ?

18.11.2023 03:12

Zatrudniłem się 2 listopada do biedronki, ale jak pojechałem do biura podpisać umowę Pani z rekrutacji próbowała się dodzwonić do.inspektrora niestety się nie dodzwoniła umowę podpisałem w ciemno. Kiedy pisze do inspektora kiedy zaczynam pracę proszę sobie wyobrazić że zero kontaktu. 7 listopada napisałem co z pracą odzwonil powiedział że wieczorkiem zadzwoni do mnie. Do dnia dzisiejszego brak kontaktu nawet na wiadomosci nie odpisuje.
Ciekawy

18.11.2023 18:01

I na koniec dodam to nie wina szefostwa w każdych przypadkach jeśli chodzi o każda ochronę. Bo nikt nie jest w stanie zapanować nad tak duża liczba ludzi w punktachitp .To często wina zwykłych pracowników.I to się ma do wszystkich Firm ochroniarskich.

22.11.2023 00:10

Z tego co tu czytam, wnioskuję, że więcej jest chętnych do pracy niż wolnych wakatów. To by oznaczało, że zaczyna się selekcja. Nie biorą już każdego, kto się trafi, tak jak jeszcze kilka miesięcy temu...
Pytający

21.11.2023 18:41

Czy w tym miesiącu korekty już wychodziły?
Pracownik ?

21.11.2023 03:47

Nie polecam tej firmy w 100000% umowę miałem podpisana 2 listopada, do dnia dzisiejszego nie pracuje. Brak kontaktu z inspektorem

21.11.2023 14:50

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Pana/Pani spostrzeżenia są dla nas bardzo istotne. Chcielibyśmy dokładnie zbadać sytuację i podjąć odpowiednie działania. Prosimy o podanie kontaktu do siebie celem wyjaśnienia sprawy.

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Dowódca zmiany KPOF - obiekt handlowy - Ostrołęka (K/M)

Ostrołęka

Operator monitoringu Poznań Chartowo (oferta również dla kobiet)

Poznań

Kwalifikowany Pracownik Ochrony - obiekat wojskowy - Wysokie Mazowieckie 24/72

Wysokie Mazowieckie

Pracownik serwisu sprzątającego Żary-zakład pracy chronionej (k/m)

Żary

Praca od zaraz! Sortowanie owoców i warzyw - Milejów - (k/m)

Milejów

Praca dodatkowa, od zaraz! Sprzątanie salonu meblowego - Łódź (k/m)

Łódź

z biura

20.11.2023 16:19

Fajne miejsce pracy z ciekawymi ludźmi. Jest wiele wyzwań, które rozwijają i wymagają wiedzy i zaangażowania. Branża jest trudno i boryka się z wieloma wyzwaniami. Fajnie jest uczestniczyć w zmianie, którą przechodzi firma.
Osoba

13.11.2023 12:32

Mąż pracował 14 lat w tym miał 7dni chorobowego. Gdy wypowiedział umowę o pracę z powodu przejścia na emeryturę zakład przekształcił ją na umowę za porozumieniem stron, żeby nie dać odprawy pracownikowi. Nie otrzymał nawet słowa dziękuję. Tak ceni się pracownika który pracował po 15 godzin dziennie.

13.11.2023 14:14

Dziękujemy za przesłaną informację. Informujemy, że z prawnego punktu widzenia nie ma znaczenia czy rozwiązanie nastąpiło w wyniku wypowiedzenia przez pracownika czy też na mocy porozumienia stron. Jeśli pracownik był zatrudniony na umowę o pracę i przechodzi na emeryturę ma prawo wnioskować o odprawę emerytalną, która wypłacana jest na podstawie wniosku, decyzji o emerytalnej oraz oświadczenia, że nie pobierał wcześniej takiej odprawy od innego pracodawcy. W tej sprawie pracownik powinien zgłosić się do menadżera, najbliższego biura lub napisać na [email protected]

09.11.2023 20:45

Pisze do tych co są tu Nowi ja też jestem świeżak ale Zmienik mi już wytłumaczył.źe w jednym Miesiącu dostaje Dwie Wypłaty znaczy źe teraz co my pracujemy na Umowę Zlecenie to dostaniemy 8 Grudnia w Piątek za Ten Miesiąc Listopad a Potem jak przepracujemy cały Grudzień dostaniemy 29 Grudnia to jest Też Piątek bo 31 wypada w Niedzielę więc co mają Umowę Zlecenie musimy wytrzymać do 8 Grudnia tylko ci co mają o umowa o Pracę to każdego Miesiąca mają do 10 wypłate więc spokojnie każdy z nas Dostanie oczywiście mówie co nie Mają Komornika to wtedy muszą patrzeć czy im Komornik nie Zabrał Pensji chyba Dobrze Napisałem.albo Mylę się to niech ktoś mnie Poprawi.
Dadar

09.11.2023 07:29

Kiedy wypłaty? Ktoś już ma?

09.11.2023 16:34

Jak masz o Umowę O Pracę to dziś Dostaniesz albo Jutro a co mają na Umowę Zlecenie to dopiero 8 Grudnia Dostaniemy Wypłate za Listopad a w Grudniu to 29 Grudnia dostaniemy jak dobrze piszę pozdro
GPI

09.11.2023 15:19

Santander z umowy o pracę właśnie weszło

09.11.2023 15:59

Ci co mają umowę o pracę to masz Rację ale ci co mają umowy Zlecenie to dopiero 8 Grudnia będą mieć tak jak ja.też

09.11.2023 09:30

09.11.2023 14:42

Mirek dopiero. 8 Grudnia będzie Wypłata za Listopad.w W Grudniu pod Koniec Miesiąca 29 Dostaniesz bo 31 to jest Niedziela Sylwester więc miesiąc czekamy na Wypłatę

09.11.2023 12:34

09.11.2023 14:39

Dopiero 8 Grudnia dostaniemy za Listopad Wypłatę

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

09.11.2023 11:45

Witam. Czy na umowę zlecenie będzie przysługiwało coś dodatkowego na święta?
Seris

08.11.2023 15:27

Witam jakie konkretnie dokumenty trzeba złożyć na dofinansowanie świąteczne w Nais ? Pozdrawiam

09.11.2023 09:22

Trzeba wybrać próg dochodowy i oświadczenie wypełnić oświadczenie o sytuacji życiowej, rodzinnej, materialnej. Podać w nim dochód brutto na jednego członka gospodarstwa domowego za 2022 r i opisać swoją sytuację. Świadczenie świąteczne jest na pierwszy i drugi próg dochodowy

08.11.2023 14:06

09.11.2023 07:50

Dopiero dostaniesz 8 Grudnia za Listopad wypłatę Kaśka

02.11.2023 12:52

Czy ktoś wie kiedy będzie można składać wnioski na stronie Nais na świąteczne ?
Piotr

04.11.2023 16:56

Od 10.11 ,maila przysłali.
yyyy

08.11.2023 15:07

od 10 listopada przez chyba 10 dni
MM

03.11.2023 14:52

Czy ktoś wie jak zapisać się do LuxMed? W nais opis jest enigmatyczny: Jak Skorzystać: "1. Wybierz odpowiedni wariant i przejdź do eVida" - gdzie wybrać, nie ma żadnego linka ani listy wyboru, a eVida chce do rejestracji kod dostępu :/ Jedyny link "zakup poza Nais" otwiera stronę Nais karze się logować i po raz n-ty chce dodać przeglądarkę do zaufanych i tak w kółko KPINA JAKAŚ

01.11.2023 23:03

Więc Panowie i Panie na Spokojnie teraz spokojnie Pracujemy następna Wypłata będzie 10 grudnia za Listopad i na pewno dostaniemy dwie Wypłaty.. a potem 29 Grudnia dostaniemy bo 31 Sylwester wypada w Niedzielę więc każdy powinien Spokojnie wytrzymać do 10.Grudnia????

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon

30.10.2023 17:22

PKO.BP oba przelewy przyszły.
Wielebny

31.10.2023 11:55

A do mnie tylko jeden a ma. Dwie umowy ktos tu w ciula leci

01.11.2023 19:14

Był tylko jeden przelew, bo jak wypłata jest na koniec miesiąca to zawsze jest jeden przelew

30.10.2023 13:22

30.10.2023 19:57

Mam umowę zlecenie, dostałam dziś przelew.

30.10.2023 17:15

A ktoś ma już Jeden i Drugi Przelew? Pozdrawiam jeden to ja mam teraz czekam na Drugi.
Wielebny

30.10.2023 17:24

Kumpel juz dostal oba tak że bez spiny
Jurson

30.10.2023 12:10

Ma ktos już kasę na koncie będzie dzisiaj???

30.10.2023 16:23

Ja tak Samo też czekam na Drugi przelew
Jssjj

30.10.2023 16:33

Już jest kasiorka pożądna firma jednak zawsze na czas pozdrawiam dziś musita mieć
Wielki Misio Pysio

30.10.2023 06:49

Jak Będą to każdy pewnie będzie Wiedzał kiedy na konto mogą być jak myślę to pewnie Mogą być Jutro 31.10 za Pażdzernik następna Wypłata będzie Dopiero 10 Grudnia..za Listopad pozdrawiam serdecznie
Wielki Misio Pysio Do Elvis

29.10.2023 17:36

Do ciebie to Elvis pisałem sorka noo ale wiesz jak ktoś nie ma ma Komornika to kasę dostanie dobrze Mówię kiedy 30 czy 31

29.10.2023 17:34

No Pewnie tak tylko jak wiedzą że Im Komornik zajmie to chyba im wcześniej mówi ile Zabierze albo Nie
Wielki Misio Pysio

29.10.2023 04:21

@Pracodawca Siemanko Pisze do Tych Co Pracują. I pewnie wiecie źe Wypłata będzie pod Koniec Pażdzernika albo 30 lub 31 więc na Spokojnie KaŻdy z nas dostanie na Konta Kasiorke na Wszystkich Świętych Będziemy mieć pewnie kasę Pozdrawiam

29.10.2023 14:41

Nie każdy. Etatowcy nie dostaną. Studenci nie dostaną. Ci co mają komornika też nie dostaną

12.10.2023 05:15

Dopiero co tu wchodzę za praca cos aktualnego poczytać. Wy o te przelewy tak co miesiąc się pytacie czy to tylko październik jakiś wyjątkowy jest? :D była tez opinia o dobrych dzielnicach lecz bez szczegółów. ja i tak planuje się wbić od nowego roku, macie wiec jakiś zestaw porad do wglądu? Liczę na świeże opinie
Nn1990

26.10.2023 09:32

Bardziej chodzi o to, że co miesiąc wypłata jest w innym dniu, tzn raz do 15 a raz do ostatniego. Jeśli chodzi o pracę, jest trafisz na dobry zespół i ogarniętego menadżera możesz działać.

28.10.2023 16:08

Zatrudniasz się do konkretnego menadżera, na konkretny obiekt, który on nadzoruje. Jeśli stwierdzisz, że dany obiekt nie odpowiada Ci, rozmawiasz z menadżerem na temat zmiany obiektu. Zgodzi się albo nie. Może się nie zgodzić, bo po prostu nie będzie miał miejsca na innym obiekcie. Wtedy decyzja należy do Ciebie. Zostajesz na dotychczasowym obiekcie lub zwalniasz się.
Chris

06.10.2023 12:15

Witam czy na umowie o pracę wypłaty również są co 2 miesiące?
Nn1990

26.10.2023 09:33

Na umowie o pracę zawsze do 10, tylko na zleceniu masz raz do 10 raz do ostatniego.
Pensja

26.10.2023 15:30

Bzdura na umowie o prace pensja do 10 dwa przelewy za etat i za zlecenie.
Jurasek

26.10.2023 09:55

Niech ktoś pomoże jak to jest z tymi wypłatami dostałem 10 października kasiorę za wrzesień czy teraz dostane 30 października za październik?

26.10.2023 11:37

Tak.

26.10.2023 11:40

Tak, jeśli jesteś zatrudniony na dwie umowy zlecenia
Marta

25.10.2023 11:56

Macie paski na nais z seris Konsalnet ochrona?
Batman

10.10.2023 11:28

Millenium jest już.
Lolek

09.10.2023 12:01

Czy ktoś dostał już przelewy?
Kapuśniak

10.10.2023 08:39

A dziś już dostaliście? XD
Rob

10.10.2023 11:16

Wiesz, jeśli masz jakieś niejednoznaczne problemy ze sobą, to może warto byłoby coś z nimi zrobić. No offence.

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.