Prodrex

Rudołtowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

Prodrex
3 21 6 1

Opinie o Prodrex

Nerwus

Pracowałem na Valeo i powiem tyle że katastrofa brak jakich kolwiek perspektyw i rozwoju pieniądze śmieszne w porównaniu do roboty którą trzeba odwalić pracownicy starzy uważają się za kierowników i się żądzą. Jeśli planujesz pracować tam to ci stanowczo odmawiam.

Znajomy
@Nerwus 07.07.2017 15:57

Oj Łukasz byłeś beznadziejny niby jeździłeś w Holandii na wózkach monsterach a na małej H20 nie dawałeś rady ogólnie byłeś beznadziejny i skończyłeś kosząc trawę w cz.dz

Zenek

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

ALeon
@Zenek 15.08.2018 11:31

Niepchaj się tam to jest porazka głupi byś był jak byś tam poszedł pracować dużo ludzi się z tamtąd pozwalnialo pracownicy co robili lata chcesz być traktowany po chamsku to się tam niepchaj zarabiają marne pieniądze a robisz się niesamowicie jeszcze za leni co zostali tam oni będą siedzieć i nic nie robić A ty będziesz wykonywał pracę swoją i jeszcze za leni z Prodrexu za marne pieniądze ale najciekawsze jest to że nie doceniają pracowników co zapieprzaja ale takich co przesiedza prawie osiem godzin na telefonie tablecie (usunięte przez administratora) robiąc a jeszcze dostali podwyżki nie wiem za co pracowałem tam radzę Ci niechaj się tam

Zygmunt
@Zenek 15.08.2018 11:31

Niepchaj się tam dobra rada liczą się tylko ku**y i nieroby a Ty będziesz (usunięte przez administratora) na tych jelopow będą traktować Cię jak szmatę Ukraińców lepiej traktują

To jo
@ALeon 16.08.2018 13:14

Zenek jak ty pie.... Ja mam co miesiąc 4 klocki na koncie więc nie pier.... O słabych zarobkach . Za free (usunięte przez administratora) nigdzie nie dostaniesz kasiorki . Dodam że jestem zwykłym fizolem

workeree

ja pracuję od ponad roku i se chwale, fakt że trzeba kilka razy prosić o podwyżkę, ale to skutkuje :)

Ed
@workeree 17.07.2018 11:42

CHYBA W INBEJ FIRMIE LUDZIE SIĘ Ż TAMTAD POZWALNIALI BO MARNIE PŁACĄ I MAJA GDZIEŚ PRACOWNIKÓW NIEKTÓRZY UWAŻALI SIĘ ZA BOSSÓW ZE WSZYSTO IM WOLNO PRZYCHODZILI DO PRACY PO TO ŻEBY DOKOPAĆ INNYM

sprzątaczka bb
@Ed 20.07.2018 09:46

a ja jako sprzątaczka co roku mam podwyżkę (bo płaca minimalna co roku wzrasta) i premię na święta :)

DDS
@sprzątaczka bb 31.08.2018 13:45

To ciekawe jesteś jakimś wyjątkiem albo dostajesz za (usunięte przez administratora) jak ta Pani K bo z tego co wiem od lat nie było podwyzszek

Robert

Słyszałem też o Ty ze przez ta Panią K panie sprzątające były poniewierane i poniżanie nie rozumie tylko jednego jak taka firma może pozwolić na coś takiego żeby spowodu jednej ku..y tak traktować pracowników starych pracowników za takie coś tego lidera i ta dzi..ke powinni zwolnić od razu to wstyd dla Prodrexu ze uwlaczali przez pania K starym pracownikom a ona i Pan LIDER zamiast pracować to się zajmowali kurwiarka a za niezrobiona pracę dostawali się Panią SPRZĄTACZKA co uczciwie pracowaly

Jorgus
@Robert 01.08.2018 14:34

Wje**ć tej szmacie i liderowi dostałby porządny wpie***ł to by się nauczyli szacunku a szczególnie taleniwa (usunięte przez administratora) do kamieniolomow z dziwkarzami

pracownik
@Robert 01.08.2018 14:34

kurcze nie bardzo wiem o kim piszecie... może to na innym oddziale, ale jaja...

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Prodrex? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

pracowalam
@Administrator 23.02.2018 12:07

Prodrex wTychach pracowalam nie ma poszanowania pracownika , juz nie muwiac o zarobkach szef Sebastian daje awans nie za wiedze i pracowitosc ,tylko za hamstwo do pracownic , moze nie Mazenko?.Nikt sie nie moze zalapac nowy do pracy brygadzistka (liderka)Mazenka przesiewa wszystkich, nikt nie umie foli do worka wlozyc,szefie Sebiastianie !!!!! walcz z ta ciemnota opinia firmy !

Mariusz
@pracowalam 20.03.2018 00:47

Droga koleżanko, powinnaś być dumna z prezesa Kaczyńskiego. To on podniósł kolejny raz najniższą krajową. Dla osoby Twojego pokroju to szczyt możliwości. Nie masz odwagi przedstawić się publicznie. Nie masz też podstawowej wiedzy - zainwestuj w słownik ortograficzny, proszę. Jeżeli chodzi o samą pracę, fakt nie jest szczytem ambicji, nie kazdy lubi, nie każdy potrafi. Skoro pracowałaś to pewnie pamiętasz, że to właśnie w tym roku zmienił się system płacowy. System który pozwala Wam zarobić 500/600zł dodatkowo co miesiąc(nie licząc wzrostu stawki). Nie muszę Ci tez przypomnieć, że to właśnie koleżanka Marzena wraz z moją skromną osobą wywalczyła dla Was te znaczne podwyżki. Także, miej cywilną odwage i przedstawiaj się z imienia i nazwiska. A pierw słownik. Pozdrawiam

Pracowalem
@Administrator 23.02.2018 12:07

Nowe ogloszenie zatrudnia przepalaczy zlomu, tragedia z zarobkami placa od tony marne grosze. Jesli ktos chce sie zatrudnic ,prosze sie zapytac ilu ostatnio pracowalo przepalaczy a sam wyciagnie wnioski ZLODZIEJE !!!!

novva

podobno wiele się tam zmieniło na lepsze, wiecie coś w temacie?

Ork
@novva 16.07.2018 13:16

Nieprawda dalej to hu...ia maja gdzieś pracowników byle kur..y się liczą co nic nie robimy a pracownikami starymi katy wy miatali pracownikami co ręce sobie urabiali po łokcie niepchajcie się tam nieszanują porządnych pracowników ????Okradają ludzi z wyplat

Kuba
@Ork 20.07.2018 09:38

Wstyd żeby byle jaka dziwna i (usunięte przez administratora) i nierub był wazniejszy od starych pracowników i jeszcze byli pomiatane przez ta ku..e Pan Drapczyk kazał ja zwolnić bo nawet szacie się śmieci nie chciało wynieść cały czas były skargi a ta (usunięte przez administratora) się wyleciała na pudełkach albo siedziała na tablecie niektórzy pracownicy mieli prymas i ja na nóżkach pilnowali żeby kur.a się nieprzerobila

TrelaMorela

Pracowałem tam jako kierowca ciężarówki za 1600 zlotych. Wstyd i gańba. Sebastian i Kamilka rodzeństwo które patrzy żeby najpierw nabić swoje kapsy a potem dopiero myślą o pracownikach. Złodzieje i oszuści. Za żadne skarby się tam nie pchać. Odradzam.

@robotny
@TrelaMorela 24.06.2017 15:52

Kiedy tam pracowałeś ?

Patrycja

@Ork, @Ed widzę że pracujecie bądź pracowaliście w firmie Prodrex, moglibyście napisać coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Wasze opinie nie są zbyt pozytywne, może jednak były jakieś dobre strony pracy tutaj? Każda taka szczera opinia, zarówno pozytywna, jak i negatywna wiele wnosi dla osób poszukujących tu pracy, warto dzielić się swoimi odczuciami.

Igor

Przecież można aplikować na wyższe stanowisko o ile tylko mamy takie kwalifikacje?

Pracownik

Praca może do najgorszych nie należy ale traktowanie pracownika fizycznych to porażka. Każdy uważa się tam za kierownika może wszystko, a ludzie którzy pracują fizycznie to plebs który tylko do tego się nadaje. Traktowanie kobiet przez ,,kierowników" jako osób od czarnej roboty. Uważają że ludzie powinni się cieszyć że mogą pracować i najlepiej nie pytać o podwyżkę a praca w 90% za najniższa krajową. Jednym słowem nie polecam lepiej unikajcie tego miejsca jeśli macie taką możliwość wybierzcie inne miejsce pracy.

Luber
@Pracownik 27.06.2018 16:49

Plebs to mało powiedziane byle ku..wy co pracowały jako sprzątaczki w TRW BIELSKO były traktowane jak księżniczki przychodziły do pracy żeby żeby strzezyc i się (usunięte przez administratora) a stare pracownice musiały zapie..alac i były wyzywane od leni i laserów dziwni się szanował żeby mialymiały siły nóżki rozkładać liderowi panie co sprzatały lata były poniewierane przez zwykłe tufty (cichodajki)

Patrycja

@robrock, przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli masz do dodania jakąś obiektywną opinię o firmie zrób to. Pomożesz innym osobom, które poszukują pracy.

robrock

Apeluję do wszystkich ludzi i do waszego rozsądku aby pod żadnym pozorem nikt nie szedł tam pracować tragedia źle traktują ludzi marnie płacą atmosfera do (usunięte przez administratora) ludzie kturzy sa pod prodrexem uważają się za bogów będą wymiarach Tobą konty żadnej organizacji żadnych perspektyw

robrock
@robrock 18.06.2018 10:42

Pracowałem w tej firmie na pewno nie zasługują na miano porządnej firmy to są bezmuzgowce i jełopy

Jasiek

Konkurencja tak bardzo inspiruje do pisania??

Patrycja

Witam wszystkich! Co możecie powiedzieć o firmie Prodex? Jakim jet pracodawcą, jaki mają stosunek do nowych pracowników? Czy warto składać tam swoją kandydaturę? Zapewniają jakiś system premiowy dla najlepszych pracowników? Każda opinia się przyda!

Filip

Prodrex ma opinię dobrego pracodawcy , warto aplikować?

HUBER
@Filip 22.05.2018 19:05

Nie nieradze pracowałem tam są oszustami rypia na wpłatach jak się da a prezesi nabijaja sobie kase

Roch
@Filip 22.05.2018 19:05

Niepchac się tam wyzyskiwacze i (usunięte przez administratora)

Xde

Marne wypłaty marni kierownicy sprzątaczki dostały 0.50 gr podwyżki katastrofa

kurdefimel

Za żadne skarby tam się nie pchać !!! Słabo płacą, [usunięte przez moderatora] do bani, brak organizacji, brak perspektyw...brak słów.

Rudy
@kurdefimel 02.11.2010 22:22

Zgadzam się oszukują na wpłatach oprócz tego swoich pracowników szanują z Prodrexu a innymi wyciera się konty

Byłypracownik.

Pracowałem parę miesięcy na terenie Trw w Czechowice-Dziedzice i tam jakąś masakra Tomasz lider kierownik i prezes w jednym bo niewiem do tej pory kim on był niemal pojęcia o niczym a na pewno nie o pracy dwie lewe ręce ale uważał się za wszechwiedzącego zarobki masakra już kobiety z podfirmy zarabiamy lepiej odradzam tą firmę w lidze zarobić o wiele lepiej

Bolek
@Byłypracownik. 19.10.2017 20:08

To prawda i tylko szanują pracowników z Prodrexu dla innych nie maja szacunku masakra

Ulka

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje? Może warto starać się o pracę?

Patrycja

@pracowalam, bardzo dziękuje za Twoją opinię, ale postaraj się nie używać danych osobowych pracowników Prodrex (Zabrania tego regulamin - https://www.gowork.pl/regulamin). Imiona, inicjały czy pseudonimy również zaliczają się do danych osobowych. Oczywiście jeśli masz jakieś jeszcze uwagi co do pracy w tej firmie zapraszam do wypowiadania się. A innym jak się pracuje w Prodrex? Dawno nie dodawaliście opinii i jestem ciekawa czy coś się zmieniło w funkcjonowaniu firmy. Wypowiecie się?

ytre

zalezy tak na rpawde kto na jakie wynagrodzenie liczy idac do pracy i zalezy na co chce te pienaidze przeznaczyc bo mzoe to chodzi o prace dorywcza np.

wku...iony

Kasa tragedia kierownik ponzej krytyki ogolnie czas pomyslec o czyms innym

ola

nie polecam

aaaa

[usunięte przez moderatora]atmosfera... [usunięte przez moderatora] zarobki i[usunięte przez moderatora]towarzystwo.... zapraszamy !!!

pracucący

Ludzie tu od co najmniej 5 lat podwyżek nie widzieli a firma ma zyski gigantyczne, prezesi wszystko dla siebie, a my fizyczni na nich [usunięte przez moderatora]

łeheheh

Tragedia jednym słowem :P

były

całkowicie zgadzam się z przedmówcą!!!

pracownik

bardzo marnie płacą...

Zostaw opinię o Prodrex - Rudołtowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodrex