Prodrex

Rudołtowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

Prodrex
3 21 6 1

Opinie o Prodrex

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodrex

workeree

ja pracuję od ponad roku i se chwale, fakt że trzeba kilka razy prosić o podwyżkę, ale to skutkuje :)

Ed
@workeree 17.07.2018 11:42

CHYBA W INBEJ FIRMIE LUDZIE SIĘ Ż TAMTAD POZWALNIALI BO MARNIE PŁACĄ I MAJA GDZIEŚ PRACOWNIKÓW NIEKTÓRZY UWAŻALI SIĘ ZA BOSSÓW ZE WSZYSTO IM WOLNO PRZYCHODZILI DO PRACY PO TO ŻEBY DOKOPAĆ INNYM

novva

podobno wiele się tam zmieniło na lepsze, wiecie coś w temacie?

Ork
@novva 16.07.2018 13:16

Nieprawda dalej to hu...ia maja gdzieś pracowników byle kur..y się liczą co nic nie robimy a pracownikami starymi katy wy miatali pracownikami co ręce sobie urabiali po łokcie niepchajcie się tam nieszanują porządnych pracowników ????Okradają ludzi z wyplat

Igor

Przecież można aplikować na wyższe stanowisko o ile tylko mamy takie kwalifikacje?

Pracownik

Praca może do najgorszych nie należy ale traktowanie pracownika fizycznych to porażka. Każdy uważa się tam za kierownika może wszystko, a ludzie którzy pracują fizycznie to plebs który tylko do tego się nadaje. Traktowanie kobiet przez ,,kierowników" jako osób od czarnej roboty. Uważają że ludzie powinni się cieszyć że mogą pracować i najlepiej nie pytać o podwyżkę a praca w 90% za najniższa krajową. Jednym słowem nie polecam lepiej unikajcie tego miejsca jeśli macie taką możliwość wybierzcie inne miejsce pracy.

Luber
@Pracownik 27.06.2018 16:49

Plebs to mało powiedziane byle ku..wy co pracowały jako sprzątaczki w TRW BIELSKO były traktowane jak księżniczki przychodziły do pracy żeby żeby strzezyc i się (usunięte przez administratora) a stare pracownice musiały zapie..alac i były wyzywane od leni i laserów dziwni się szanował żeby mialymiały siły nóżki rozkładać liderowi panie co sprzatały lata były poniewierane przez zwykłe tufty (cichodajki)

Patrycja

@robrock, przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli masz do dodania jakąś obiektywną opinię o firmie zrób to. Pomożesz innym osobom, które poszukują pracy.

robrock

Apeluję do wszystkich ludzi i do waszego rozsądku aby pod żadnym pozorem nikt nie szedł tam pracować tragedia źle traktują ludzi marnie płacą atmosfera do (usunięte przez administratora) ludzie kturzy sa pod prodrexem uważają się za bogów będą wymiarach Tobą konty żadnej organizacji żadnych perspektyw

robrock
@robrock 18.06.2018 10:42

Pracowałem w tej firmie na pewno nie zasługują na miano porządnej firmy to są bezmuzgowce i jełopy

Jasiek

Konkurencja tak bardzo inspiruje do pisania??

Patrycja

Witam wszystkich! Co możecie powiedzieć o firmie Prodex? Jakim jet pracodawcą, jaki mają stosunek do nowych pracowników? Czy warto składać tam swoją kandydaturę? Zapewniają jakiś system premiowy dla najlepszych pracowników? Każda opinia się przyda!

Filip

Prodrex ma opinię dobrego pracodawcy , warto aplikować?

Roch
@Filip 22.05.2018 19:05

Niepchac się tam wyzyskiwacze i (usunięte przez administratora)

Xde

Marne wypłaty marni kierownicy sprzątaczki dostały 0.50 gr podwyżki katastrofa

kurdefimel

Za żadne skarby tam się nie pchać !!! Słabo płacą, [usunięte przez moderatora] do bani, brak organizacji, brak perspektyw...brak słów.

Rudy
@kurdefimel 02.11.2010 22:22

Zgadzam się oszukują na wpłatach oprócz tego swoich pracowników szanują z Prodrexu a innymi wyciera się konty

Byłypracownik.

Pracowałem parę miesięcy na terenie Trw w Czechowice-Dziedzice i tam jakąś masakra Tomasz lider kierownik i prezes w jednym bo niewiem do tej pory kim on był niemal pojęcia o niczym a na pewno nie o pracy dwie lewe ręce ale uważał się za wszechwiedzącego zarobki masakra już kobiety z podfirmy zarabiamy lepiej odradzam tą firmę w lidze zarobić o wiele lepiej

Bolek
@Byłypracownik. 19.10.2017 20:08

To prawda i tylko szanują pracowników z Prodrexu dla innych nie maja szacunku masakra

Ulka

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje? Może warto starać się o pracę?

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Prodrex? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Mariusz
@pracowalam 20.03.2018 00:47

Droga koleżanko, powinnaś być dumna z prezesa Kaczyńskiego. To on podniósł kolejny raz najniższą krajową. Dla osoby Twojego pokroju to szczyt możliwości. Nie masz odwagi przedstawić się publicznie. Nie masz też podstawowej wiedzy - zainwestuj w słownik ortograficzny, proszę. Jeżeli chodzi o samą pracę, fakt nie jest szczytem ambicji, nie kazdy lubi, nie każdy potrafi. Skoro pracowałaś to pewnie pamiętasz, że to właśnie w tym roku zmienił się system płacowy. System który pozwala Wam zarobić 500/600zł dodatkowo co miesiąc(nie licząc wzrostu stawki). Nie muszę Ci tez przypomnieć, że to właśnie koleżanka Marzena wraz z moją skromną osobą wywalczyła dla Was te znaczne podwyżki. Także, miej cywilną odwage i przedstawiaj się z imienia i nazwiska. A pierw słownik. Pozdrawiam

Patrycja

@pracowalam, bardzo dziękuje za Twoją opinię, ale postaraj się nie używać danych osobowych pracowników Prodrex (Zabrania tego regulamin - https://www.gowork.pl/regulamin). Imiona, inicjały czy pseudonimy również zaliczają się do danych osobowych. Oczywiście jeśli masz jakieś jeszcze uwagi co do pracy w tej firmie zapraszam do wypowiadania się. A innym jak się pracuje w Prodrex? Dawno nie dodawaliście opinii i jestem ciekawa czy coś się zmieniło w funkcjonowaniu firmy. Wypowiecie się?

Nerwus

Pracowałem na Valeo i powiem tyle że katastrofa brak jakich kolwiek perspektyw i rozwoju pieniądze śmieszne w porównaniu do roboty którą trzeba odwalić pracownicy starzy uważają się za kierowników i się żądzą. Jeśli planujesz pracować tam to ci stanowczo odmawiam.

TrelaMorela

Pracowałem tam jako kierowca ciężarówki za 1600 zlotych. Wstyd i gańba. Sebastian i Kamilka rodzeństwo które patrzy żeby najpierw nabić swoje kapsy a potem dopiero myślą o pracownikach. Złodzieje i oszuści. Za żadne skarby się tam nie pchać. Odradzam.

ytre

zalezy tak na rpawde kto na jakie wynagrodzenie liczy idac do pracy i zalezy na co chce te pienaidze przeznaczyc bo mzoe to chodzi o prace dorywcza np.

wku...iony

Kasa tragedia kierownik ponzej krytyki ogolnie czas pomyslec o czyms innym

ola

nie polecam

aaaa

[usunięte przez moderatora]atmosfera... [usunięte przez moderatora] zarobki i[usunięte przez moderatora]towarzystwo.... zapraszamy !!!

pracucący

Ludzie tu od co najmniej 5 lat podwyżek nie widzieli a firma ma zyski gigantyczne, prezesi wszystko dla siebie, a my fizyczni na nich [usunięte przez moderatora]

łeheheh

Tragedia jednym słowem :P

były

całkowicie zgadzam się z przedmówcą!!!

pracownik

bardzo marnie płacą...

Zostaw opinię o Prodrex - Rudołtowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodrex