Właśnie odebrałam suknie, Jestem MEGA zadowolona. Suknia prześliczna. Wreszcie mam suknie o której marzyłam. Pani Edyto, proszę się nie przejmować negatywnymi opiniami. Ja będę zawsze Panią polecać. Dziękuje za uratowanie mojego ślubu. Za expresowe uszycie sukni. Polecam z całego serca.
katarina
02.12.2017 02:19
oj oj oj szyłam suknię w tym salonie. hahaha do tej pory jest nie wykończona! nie polecam salonu! odebrałam nie wykończoną bo bym w ogóle jej nie miała
Babelek
24.09.2017 12:22
Oczywiście że suknia na wieszaku wyglądała idealnie. Gdy miałam ją na sobie ostatni raz nie była dokonczona obie o tym wiemy ale ufalam Pani na tyle że napisałam maila że suknia napewno będzie dobra I będzie z nią wszystko w porządku. Gdy mama odbierala suknie była na wieszaku więc oczywiste jest że nie mogła widziec jak jest rozmiarowo dokonczona. Miałam ją w salonie nie dokonczona na sobie pare razy więc ufalam że Pani zna moje wymiary. Gdy ją na siebie ubrałam była katastrofa. Ramiaczka za dzue o pare centymetrow a suknia na plecach źle wycieta. Mogę wstawić zdjęcia. Bo chyba nie sadzi Pani że samą ją sobie obcielam dzień przed ślubem haha. Nie oczekuje zwrotu gotowwki a chciałam wyjasnien I słowa przepraszam. Napisałam o pieniadzach bo mi Pani długo nie odpisywala dosc długo i chcialam wymysic w ten sposob na Pani slowa wyjasnienia. To wszystko. Jakbym chciala zwrotu gotowki to bym o to walczyla a tego nie robie. Nie potrafi się Pani przyznac do błędu. A cytat z mojego maila jest prawdziwy. Miałam ją na sobie I było wszystko dobrze bo była zaznaczona szpilkami I byłam pewna że tak jak jest tak zostanie a było dobrze zaznaczone co się stało potem niewiem.
Postanowiłam skorzystać z usług tego salonu aby uszyć swoją wymarzoną suknię na najważniejszy dzień w moim życiu. Pierwsze spotkania przebiegały zupełnie profesjonalnie gorzej było później. Jako że nie mieszkam w Polsce nie byłam w stanie doglądać sukni wtedy kiedy chciałam. Ostatnie spotkanie wzbudziło we mnie dużo stresu bo suknia miała być gotowa - oczywiście nie była i daleko jej było do końca. Pani Edyta stwierdziła że usunęła w nocy przy maszynie i nie dała rady jej dokończyć. Potem zepsuło się Żelazko do prasowania tiulu. Osobiście do Pani Edyty rąk podałam mój stanik który miał być wszyty na końcu - nie był do dziś nie wiem dlaczego. Potem zapomniała wszyc guziki a na koniec myślała że mieszkam w Polsce chodź dobrze wiedziała że nie i na dowód mam maile w których wymienialysmy korespondencje na temat tego kiedy przylece do Polski na przymiarki - na kiedy mam bilety do Polski. Suknia miała być gotowa na 10 czerwca była gotowa na koniec czerwca. Pani Edyta miała wszystkie moje wymiary. Suknie miałam na sobie około 4 razy zostały same drobne rzeczy do poprawki, wiedziała że nie mogę już być w Polsce stwierdziła że ja dokończy i odbierze ja moja mama. Dzień przed ślubem dostałam suknię do swoich rąk. To co zobaczyłam przeszło moje oczekiwania. Do dziś nie wiem jak krawcowa może popełnić takie błędy i jak daleko jej do bycia profesjonalnym. Suknia miała krzywo przyszyte guziki. Moje ramiączka były za długie o 6 cm a że były z koronki to ciężko było to poprawić. A tyl pleców - brak mi słów. Suknia na plecach była krzywo wycięta. Jedna strona łopatki była wycięta najprawdopodobniej 2 razy tak samo a druga łopatka była nie ruszona. Od Pani Edyty nie otrzymałam nawet przeprosin. Strzeżcie się jej salonu bo piękne zdjęcia na jej stronie to tylko fikcja !!! Ponizej załączam zdjecia. Jeśli planujesz tam zakup sukni ślubnej pomysl o tym co ja czułam dzień przed swoim najwaznjszym dniem życia.
Edyta Graca
13.08.2017 00:13
Witam Pani Elzbieto T. "Babelek",
O sukni o której Pani pisze, pisała Pani również w mailu, w dniu 27 czerwca 2017 roku, cytuje: ".... Miałam ja na sobie więc wiem że wszystko dobrze ...." Suknia został wydana nastepnego dnia. Mama która odbierała suknie, widziala ją. Byla przy niej pakowana. Co dzialo się z suknia od mometu odbioru 28 czerwca 2017 do dnia 21 lipca 2017 roku nie wiem. Wiem natomiast, że w dniu odbioru była w stanie idealnym. Widze, ze zrealizowała Pani swoje groźby o wystawieniu negatywnej opini jak to Pani napisała "gdzie sie tylko da", bo niewyraziłam chęci oddania połowy pieniedzy za Pani suknie. Sprawe skonsultowalam z prawnikiem. Po analizie korespondecji mailowej, która jest zupełnie odmienna od zamieszczonej tu opinii, w której jasno jest napisane, że jest Pani zadowolona z usługi, prawnik stwierdził, iz jest to ewidentna próba wyłudzenia pieniedzy.
Z powazaniem
Edyta Graca
Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Krawiecki Edyta Graca
Nie przegap nowości o Zakład Krawiecki Edyta Graca!
Zakład Krawiecki Edyta Graca
Elbląg
Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Zakład Krawiecki Edyta Grac...