Szyłam suknię ślubną w salonie pani Edyty. I szczerze nie polecam , mimo że suknia ostatecznie wyszła piękna , niestety z dziurką z przodu której pani mimo mojego upomnienia nie zszyła. Pani Edyta swoim nieprofesjonalnym podejściem do klienta zepsuła mi radość przygotowań, pierwsza wpadka: umówiła się na przymiarkę, nie było jej, tłumaczyła się choroba ok, można zrozumieć. Potem odwołanie przymiarki godzinę przed, gdzie mi dojazd zajmował 40 minut, przekładanie kolejnych przymiarek i tłumaczenie problemami osobistymi, miesiąc przed ślubem, gdzie nie widziałam w ogóle w jakim stanie jest suknia.Przez wszystkie przymiarki rozmawiałyśmy , że suknia ma mieć wszyta taśmę, pani zapomniała tego zrobić co totalnie zmieniało wygląd sukni, jej pomocnica twierdziła że nie ma sensu tego wyszywać bo mnie to pogrubi. Po tych wszystkich wpadkach, Pani Edyta chciała mi zrobić przysługę i przywieźć do domu nie wykończona suknię i wziąć pieniądze, czyli zwyczajnie mnie oszukać. Nie polecam nikomu szyć sukni u tej pani.