Over VDB

Lunteren

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 142 ocen.

Opinie o Over VDB

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB

anonymous

Jak trzeba frajera to są mili ale jak frajer nie da się wykorzystać to dowidzenia.Obiecywali pracę na jednym stanowisku a wrypali na inne gdzie trzeba bylo dopłacać do interesu bo mieszkam na prywatnym i własne auto za paliwo nie wracają A służbowego nie dadzą .Jednym słowem banda oszustów nie polecam chyba ze na ich mieszkanie to wykorzystają do cna bo się jest zupełnie na ich łasce

tbc

Widać miała pani więcej szczęścia niż ja. Pozdrowienia dla lokatorów z Lunteren ;

anonim

(usunięte przez administratora)

IwillalwaysloveVDB

to że nie przyznał się do faktu, że ma prawo jazdy, to jest ta mocna strona pana Romka jako oddanego sprawie pracownika w służbie VDB, jeśli chodzi o mocne strony VDB oczywiście to ta, że VDB traktuje wszystkich pracowników jedną miarą ... (chociaż ja bym z tą oceną polemizował/ła), właściwie wszyscy mają coś do VDB i wymieniają uwagi pomiędzy sobą w luźnej rozmowie i nie tracą czasu na zawracanie głowy ludziom w necie - oj byłoby pani Edyto co posłuchać Tak mocną strona jest to, że płacicie salarisy o czasie, ale mocniejszą fakt że ludzie potrafią się integrować w społecznościach 20 osobowych i liczniejszych na domkach VDB - wam to zawdzięczamy tę cenną umiejętność ,,dopasowywania się do cudzych oczekiwań'' - nie masz wyra bo w VDB mają bałagan w systemie? zakwaterowali Cię z chłopem lub babą (zupełnie w opozycji do twojej płci) - ,,Twój problem''. Mocną stroną jest zlewanie faktu, że pracują dla was (ciężko pracują) ludzie od kilkunastu tygodni przy przesadnym przywiązywaniu wagi do osób, które wam się napatoczyły i przepracowały raptem dwa dni i na więcej nie mają ochoty - wiezione przez niewolników za kierownicą do miejsca pracy i zawożone na lokalizację w godzinach już przysługującego większości waszych pracowników wypoczynku, którzy zachowując elementarną uczciwość względem VDB wpisali do akt fakt posiadania prawa jazdy. Cenicie sobie tych, którzy takiej elementarnej zasady uczciwości nie dochowali - tym trza dowozić tyłki bez słowa dziękuję. Jesteś uczciwy - dostaniesz po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprawdza się jak nigdzie w VDB. Oczekujecie dobrej opinii na swój temat: są zadowoleni i nie zadowoleni, macie u mnie 3 z minusem. Wiem, że w innych znanych mi agencjach jest także kiepsko. Co jest waszą mocną stroną, fakt zlewania waszych wad, gdyż osobliwie nasze skrzynki wypełniła nagle treść dotycząca oferty werbunku nowych pracowników. Pani EDYTO w trosce o własne miejsca pracy nikt wam takich osób nie będzie werbował, na osoby mocno osadzone na superprodukcajach z dobrą stawką tj. ciastkach, w jajcarni, karmach, H&M nie możecie kompletnie liczyć. Na osoby ciepane na prace typu ,,Flaki, Kurczaki i Rezerwa'' a jak nie to WON ,,toże niet''. Na mnie, .. ja uważam, że dopełniliście obowiązku wypłaty salarisów zgodnie ze stanem wyrobionych godzin, czy dopełniliście zadbania o fakt sprawiedliwego dostępu do pracy, nie - są tacy co utkwili w dobrych zakładach na DOBRE, a innych dajecie gdzie bądź, raz tu raz tam raz tam raz tu - nie jest to w porządku. Więc nie jesteście w porządku, dochowując minimalizmu dokonywania regularnych przelewów na konto pracowników (zwłaszcza, że wynagrodzenie wielu w zestawieniu z placami osób ,,uposażonych'' bywa odstręczające). Może wypadałoby te osoby zasiedziałe przewietrzyć choćby przy pracach przy plewieniu? Życzę Państwu jak i sobie dobrze. (ps. mocną stroną VDB jest Edyta - 8 na 10 punktów)

Romek

Dziwnym zbiegiem okoliczności też pracowałem przez Over VDB i jestem generalnie zadowolony. Jakoś mi się nic nie przydarzyło i nikt nie miał do mnie pretensji tylko, że ja pracowałem bardzo uczciwie.!

Edyta

@Łukasz a dlaczego tak uważasz? @krystiano wyjaśniłeś z pracodawcą dlaczego nie dostałeś wynagrodzenia? Jaki był tego powód. Może była to jednorazowa pomyłka? Obecnie poszukują na stanowisko Obsługa maszyn w Almere.

Romanus

Albo ktoś jedzie za granicę do roboty albo niech ludzie nie robią sobie żartów i siedzą w domu. Później wypisują jak to firma ich skrzywdziła. Każda agencja pracuje żeby zarobić ale niestety często wyjeżdżają lenie i tylko psują za granicą opinie innym.

Malizna

Sadzę, że agencja nie jest w stanie sprawdzić każdego dokładnie. Firmy cisną o ludzi więc wysyłają.

Reniutki

Może to o czym piszecie to są jakieś jednostkowe przypadki i nie należy tego uogólniać? Zawsze może cos się zdarzyć.

krystiano

Witam byłem miesiac jako spawacz z vdb za dwa tygodnie nie otrzymalem wynagrodzenia ani solarisa nic.zatrudniaja na dowod alkoholików narkomanów i kryminalistów praca była ok ale na domku nie dało się żyć nie polecam nikomu wyjazdu przez ta agencje umowa mozna sobie podetrzec 4 litery.

Nowy

Tak skrajnie różne opinie i nie wiem co mam mysleć a miałem zamiar jechać do roboty w Utrechcie. Może mi ktoś napisać jak wyglada sprawa umowy z agencją?

krystiano
@Nowy 05.07.2017 12:26
Tak skrajnie różne opinie i nie wiem co mam mysleć a miałem zamiar jechać do roboty w Utrechcie. Może mi ktoś napisać jak wygla...

Witam byłem miesiac jako spawacz z vdb za dwa tygodnie nie otrzymalem wynagrodzenia ani solarisa nic.zatrudniaja na dowod alkoholików narkomanów i kryminalistów praca była ok ale na domku nie dało się żyć nie polecam nikomu wyjazdu przez ta agencje umowa mozna sobie podetrzec 4 litery.umowe podpisujesz na miejscu w sumie bez wyjscia i nie skuchaj co ci mowia przez tel.przed wyjazdem bo to nie wiele ma wspolnego z prawda ja mialem byc w ede a nie bylem trafisz na pewno na paskudny domek nie da sie pracowac odradzam zdecydowanie

Byłem
@Nowy 05.07.2017 12:26
Tak skrajnie różne opinie i nie wiem co mam mysleć a miałem zamiar jechać do roboty w Utrechcie. Może mi ktoś napisać jak wygla...

Umowa podpisywania na miejscu co tydzień przedłużona czyli w każdym momencie mogą Ci podziękować i kazać opuścić zakwaterowanie.

Łukasz

Najgorsza z możliwych agencji. Nie polecam

Rewers

Over VDB zaspokaja zapotrzebowanie na wykwalifikowanych pracowników z Polski i Litwy. Rekruterzy są wspierani przez zespół specjalistów.Agencja ma swoja siedzibę w nowoczesnym budynku w Renswoude w Holandii. Sądzę, że dobre opinie pracowników pozwolą firmie na dalszy rozwój.

Pati

Najlepsza agencja przez jaką dotychczas pracowałam. Wszystko jasne i zorganizowane. Ludzie z biura bardzo mili. Jeżeli chodzi o rzeczy, które są kwestią szczęścia, to ja akurat trafiłam na dobrą pracę(dużo godzin, dobra stawka) i mieszkanie na hotelu. Mały minus za pralki na żetony..;) Polecam

manio
@Pati 25.05.2017 17:37
Najlepsza agencja przez jaką dotychczas pracowałam. Wszystko jasne i zorganizowane. Ludzie z biura bardzo mili. Jeżeli chodzi o...

bredzisz

dopisze jak ktoś coś
@Pati 25.05.2017 17:37
Najlepsza agencja przez jaką dotychczas pracowałam. Wszystko jasne i zorganizowane. Ludzie z biura bardzo mili. Jeżeli chodzi o...

Cześć, dobrze trafiłaś-eś na hotelu Lunteren jest spoko wspólna kuchnia dobre warunki mieszkalne. Od początku - byłem na kilku domkach, pierwszy domek Wekerom nie polecam weekendy chlanie takie że się przywalają pozdrawiam pana Andrzeja poprostu koksiarz i kryminalista ma z głową coś nie tak, uwaga na ludzi z poza firmy olka romek i bodajrze marcin z daleka się trzymać. Puten koleś z nożem chodzi i w kapeluszu. Epe bungale z siekierami i z nożami, domek na Ede uwaga też jest masakra kokaina się sypie tam. Poprostu nie mają ludzi i jeżdzą wszyscy tam starczy zadzwonić i w czwartek piątek wyjazd, nie będe się opisywał więcej jeśli ktoś nie wierzy sam się przekona na własnej skórze. Lunteren spoko hotel

Ryszard

Zawsze można znaleźć jakieś mankamenty w firmie i obwiniać ją. Pracowałem z Over już niejednokrotnie i nie narzekam na firme ale niestety na ludzi z którymi musiałem mieszkać. Ja sobie poradziłem i dalej pracuję dla nich i dobrze zarabiam. Ale myślę, że jest to temat do poprawki.

Henry

Bardzo dobrze wspominam prace dzięki Over VDB. Myślę, że firma ma sporo hejterów. którzy tak się starają żeby dokopać. To jak zachowują się ludzie na kwaterach nie zależy od firmy a jedynie od nas samych.

Ko.....n

Na moim przykladzie historia przedstawiala sie nastepujaco gdzyz w momencie kiedy nie mialem pracy to czlowiek chwyta sie wszystkiego co moze. Ja pracowalem w VDB przez trzy miesiace w roku 2012 kiedy po tym czasie zmienilem prace bardziej odpowiadajaca mi i przyjazna. Do pracy w VDB musialem dojechac przewoznikiem o nazwie Dolina czy jakos tak. Chyba nawet na pierwszy urlop jak ktos chcial jechac i wrocic bylo odgornie narzucone przejazd powyzszym przewoznikiem. Mieszkalem w miejscowosci De Klomp pod Veenendaal. Dom bym duzy. Prawda jest iz mieszkalo nas chyba 16 osob po dwie osoby w pokoju choc jak dla mnie to byla jedna wielka patologia pod wzgledem alkoholizmu. No ale jak to polacy tymbardziej po 40-tce pracujacy na budowie. Do pracy skierowano mnie na jakis projekt wylegarni kurczakow. Prace typowo budowlane. Pracowaly tez w pozniejszym czasie i kobiety ktore wykonywaly czynnosci zwiazane z silikonowaniem elementow paneli sciennych. Takze trafila sie praca przy jabkach oraz zbieraniu jajek. Takze faktem jest iz pracowalo sie za najnizsza stawke cos okolo 8e brutto lub troche niewiele wiecej. Jezeli ktos nie ma pracy a chce sie zalapac do holandii i znalezc cos innego w szybkim czasie to moze z zacisnietymi zebami nie ma az takiej tragedii. Ale na dluzsza mete praca przez taka agencje to bedzie wyborem zlej drogi. Sa o wiele fajniejsze prace w innych agencjach, tymbardziej moze gdzies sie zaczepic w logistyce na magazynach, badz kto zna juz jakies podstawy holenderskiego i ogarnie wlasne mieszkanie badz pokoj to nic nie stoi na przeszkodzie w znalezieniu o wiele lepszej i stalej pracy.

Kuba

Korzystałem z pracy organizowanej przez Over VDB i nie narzekałem. Niektórzy zarzucają złe warunki mieszkaniowe, przecież tam przebywamy bardzo krótko, większość czasu jesteśmy w pracy. Wystarczy żeby było czysto.

roni

Witam ja czekam na pini za urlopowe uwaga na edytke i andzelle

Natalia

Over VDB to agencja znana na rynku. Zawsze dobrze poszukać więcej informacji.

Kendzier

Nie wiem czy mam jechać z tą firmą nie podoba mi się że Umowa Podpisywana będzie dopiero po przyjeździe do Holandii trochę to niepokojące

Edyta

@Masakra, a czy próbowałeś zgłosić komuś te uwagi?

Imigrant

Nie mają wcale nowych ofert pracy a szkoda. Kiedyś już korzystałem z ich pośrednictwa i byłem bardzo zadowolony. Zgadzam się, że za granicą jest ciężko ale to dlatego, że tęsknimy do kraju do rodzin a pracować trzeba ciężej niż w kraju. Ale w sumie cieszę się z takiej możliwości

Van de Mik

Pilnie potrzebuję numeru do polskiego lub holenderskiego koordynatora VDB Bardzo pilne !!!! Najlepiej z okolic Epe

Masakra

Witam,agencja dno w domkach syf , picie , jaranie. Praca niereguralna malo godzin. W zakladach starsi traktuja cie jak wroga, i noe wazne jak pracujesz mozesz sie starac na 100% zawsze bedziesz gorszy. Odradzam!!!!!

Unikat
@Masakra 16.01.2017 22:32
Witam,agencja dno w domkach syf , picie , jaranie. Praca niereguralna malo godzin. W zakladach starsi traktuja cie jak wroga, i...

Oj "masakra" ciężki masz los. Pracuje u nich i jestem zadowolony. Trzeba przeczekać ten pierwszy najtrudniejszy czas. Praca poza granicami zawsze jest cięższa bo tęsknimy. Zarobki są spoko a ludzie czasami dokuczają innym bo to przecież konkurencja!!!

Anonim

@ witam. Aktualnie lracuje w vdb i trafiłem tu przypadkowo bo czytałem opinie o innej firmie di której zamierzam przejść Ale do rzeczy Firma przedewszystkim wyplacalna pieniądze na czas i są to spore sumy. Warunki mieszkaniowe hmm kuchnia wyposażona od a do z a z czystością zależy na jaki domek traficie Co do pracy to właśnie dużo zależy na co jedziecie ale to i tak nie ma znaczenia bo po przyjeździe okazuje się ze iddziecie gdzie indziej to jest ich standardowe zagranie Praca na gruszkach i jajkach jest jedną z lepszych prac ponieważ są najlepiej płatne orazsą jednymi z lżejszych prac . Praca w de burtę również dobrze płatna Ale bardzo ciężka deszcz nie deszcz trzeba w polu pracować praca przy flakach chyba najgorsza haja może być smród syf i najmniej płatna na wieżowce 150 euro nie zarobicie w porównaniu na gruszkach na wiekowce z sobota ponad 250 na montazach dużo godzin co idzie lepsze wynagrodzenie ogólnie prac mają sporo tylko wszystko zależy od szczęścia gdzie się trafi z pracą jak i domkiem jabtrafilem z lokalizacją bardzo fajnie z pracą też nie najgorzej. Ludzie z biura są sympatyczni i potrafią zrozumiećze się nie chce gdzieś pracować tylko trzeba podać sensowny powód a nie bi nie chce... Zjezdzam z innych powodów ponieważ obiecali że będę mógł ściągnąć brata po jakimś czasie a jednak nie ma nadal takiej opcji . Pracowałem w gorszych agencjach

Anonim
@Anonim 10.01.2017 21:10
@ witam. Aktualnie lracuje w vdb i trafiłem tu przypadkowo bo czytałem opinie o innej firmie di której zamierzam przejść Ale do...

@ witam. Aktualnie lracuje w vdb i trafiłem tu przypadkowo bo czytałem opinie o innej firmie di której zamierzam przejść Ale do rzeczy Firma przedewszystkim wyplacalna pieniądze na czas i są to spore sumy. Warunki mieszkaniowe hmm kuchnia wyposażona od a do z a z czystością zależy na jaki domek traficie Co do pracy to właśnie dużo zależy na co jedziecie ale to i tak nie ma znaczenia bo po przyjeździe okazuje się ze iddziecie gdzie indziej to jest ich standardowe zagranie Praca na gruszkach i jajkach jest jedną z lepszych prac ponieważ są najlepiej płatne orazsą jednymi z lżejszych prac . Praca w de burtę również dobrze płatna Ale bardzo ciężka deszcz nie deszcz trzeba w polu pracować praca przy flakach chyba najgorsza haja może być smród syf i najmniej płatna na wieżowce 150 euro nie zarobicie w porównaniu na gruszkach na wiekowce z sobota ponad 250 na montazach dużo godzin co idzie lepsze wynagrodzenie ogólnie prac mają sporo tylko wszystko zależy od szczęścia gdzie się trafi z pracą jak i domkiem jabtrafilem z lokalizacją bardzo fajnie z pracą też nie najgorzej. Ludzie z biura są sympatyczni i potrafią zrozumiećze się nie chce gdzieś pracować tylko trzeba podać sensowny powód a nie bi nie chce... Zjezdzam z innych powodów ponieważ obiecali że będę mógł ściągnąć brata po jakimś czasie a jednak nie ma nadal takiej opcji . Pracowałem w gorszych agencjach Asa zapomniałem dodać w pokojach są tylko łóżka i metalowe szafki robocze

J

No ja wiem mniej więcej tyle, że te ogłoszenia są, zę są pakowania mięsa i że dzieje się to zagranicą, ogólnie jest mieszkanie tam jakieś i niezła pensja

Miki

Witam moze mi ktos napisac na temet pracy przez agencje VDB bo to mnie interesuje oferuja m.in. przy pakowaniu karmy dla psow...ktos cos na ten temat? z góry dziekuje za info..

Miki

Witam moze mi ktos napisac na temet pracy przez agencje VDB bo to mnie interesuje oferuja m.in. przy pakowaniu karmy dla psow...ktos cos na ten temat? z góry dziekuje za info..

doradca

osobiście nie polecam tej firmy ale jak ktoś się upar żeby tam jechać nie polecam tam nikomu szukania kolegów lub towarzystwa polecam również tani tel zero elktroniki numer do ambasady lub fundaci lastrada , nie wierzyć na slowo ludziom z biura nie nośić ze sobą dużej gotówki

doradca

osobiście nie polecam tej firmy ale jak ktoś się upar żeby tam jechać nie polecam tam nikomu szukania kolegów lub towarzystwa polecam również tani tel zero elktroniki numer do ambasady lub fundaci lastrada , nie wierzyć na slowo ludziom z biura nie nośić ze sobą dużej gotówki

Barnevels

Nie polecam, bylem w domku w 30 osob, sa 2 lazienki z prysznicami i 2 kible (barneveld-Thorbeckelan) domek spokojny ale przesada co do pracy to 2 godziny w 1 strone jazdy samochodem i 2 w druga... Placa po 3e/h jesli masz 18lat jesli wiecej to tez wielko ch*j. Jesli tam jedziesz to wez pieniadze na powrot wyplata 1 jest po 3tyg i dostajesz 20e bo wszystko ci odlicza na 2 tez i na 3 . czyli 1 normalna wypada ci po 6 tyg bo w 1 trzech nic nie dostajesz. Wyrzucaja ludzi z dnia na dzien i karza im opuscic mieszkanie byly przypadki ze kogos wyrzucili a ktos byl bez pieniedzy i dachu nad glowa. Nie Polecam !

Jędrek

Widzę że piszą osoby które pracowały przez tą agencję, A proszę powiedzcie mi czy wypłacają pieniądze wakacyjne i urlopowe? Chodzi mi o 8% i 10% od kwoty zarobionej brutto.

iuytrd
@Jędrek 16.07.2016 11:16
Widzę że piszą osoby które pracowały przez tą agencję, A proszę powiedzcie mi czy wypłacają pieniądze wakacyjne i urlopowe? Cho...

ludzie (usunięte przez administratora) za durzo byscie chcieli wiedziec naj lepiej przyjechac przezyc i bydziecie wszystko wiedziec co innego agencja gada prze tel a co innego sie okazuje stawka jest wiekowa 8,80brutto na reke jest to 6,80 netto zalezy do jakiej pracy sie dostaniecie kazda praca jest płacona tygodniowo róznie ... co moge powiedz to tyle abyscie sie przygotowali bo zalezy na jaki domek hotel sie dostaniecie moze to byc na wsi daleko od sklepu albo blisko miasta jest.. wypłata wyglada tak pierwsze dwa tygodnie za frii a w 3 tygodniu masz wypłate za 1tydzien a dlaczego tak jest dlatego ze jak juz ktos napisał ze jak pujdziesz na urlop to bedziesz miał kase wypłacana jest mozliwosc dostania zaliczki po przepracowaniu 1 tygodnia zaliczka w kwocie 50euro .... potem macie to odtracone z wypłaty .. jezeli chodzi o przyjazd daja bilet kredytowany macie to odciagniete od wypłaty odciagaja tez za to ze wam pomogli załatwic nr iban i konto ,,, jezeli ktos posiada konto walutowe polskie pamietac aby podac swith i przed nr konta napisac pl..

anonim

(usunięte przez administratora)

paranoja

Jak on smial wogole bawic sie z dzieckiem a nie stac na bacznosc? W glowie sie nie miesci.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

jakie warunki trzeba spelniac?

Kamil

Kiedy pani wyjeżdża ? Ja mam busa też tam na niedzielę

robi

to zmow rozaniec i jedz powodzenia.

bylem tam

dokladnie jak ERNEST napisal. Brak slów.

Ernest

Odradzam. Ściągają ludzi do pracy oferując pracę na piekarni, sortowaniu owoców itp a na miejscu przy podpisywaniu umowy dowiadujesz się, że trafiasz do "obozu pracy" BOR-u gdzie nie ma zachowanych żadnych zasad bezpieczeństwa (tylko czekać aż się jakaś tragedia tam wydarzy... ale biuro olewa wszystkie sygnały o nieprawidłowościach) a człowiek jest człowiekowi wilkiem... nie możesz tam liczyć na żadną pomoc od starszych pracowników a jedynie na krzyki i wyzwiska. Jeśli ktoś chce nabawić się kalectwa, nerwicy czy zaryzykować życie to polecam VDB. Mieszkania to jeden wielki syf, grzyb na ścianach. Alkoholizm i ćpanie to na porządku dziennym. Z dziewczyną zrezygnowałem po tygodniu. Odradzam zdecydowanie.

byłyBorowiec
@Ernest 05.06.2016 16:35
Odradzam. Ściągają ludzi do pracy oferując pracę na piekarni, sortowaniu owoców itp a na miejscu przy podpisywaniu umowy dowiad...

Odradzam ! Brak możliwości przejścia na własny kwaterunek,za kojo kasują 110e tyg.Mieszkania to speluny,nie mają żadnych poważnych oraz rozwojowych firm.Praktycznie w większości małe rodzinne przedsiebiorstwa w których zastępują nas czarnoskurymi.

mmmmmm

jak chcecie mieć garba na plecach i niczego się nie dorobić to zapraszam do VDB.POSZUKAJCIE INNYCH NORMALNYCH BIUR PRACY .POZDRAWIAM

nick

Jak piszesz to pisz prawde, bo akurat maja system, ze jak sie nie pracuje to za domek sie nie placi. Ja nie znam nikogo z VDB, kto narzeka na godziny

Roberto

Zuzia. Albo nie maja wogole pracy jak tam zajezdzaja i siedza na domkach czekajac az sie trafi cos na rzezni pare razy w tygodniu.Kwatery po 30 osob jedna lazienka to maja nie wesolo jeden nie wyjdzie a juz drugi pewnie sie dobija do drzwi. Trzymaja ludzi ze wzgledu na oplaty za kwatere i dowoz do pracy to jest gwarantowane a godziny pracy juz niestety nie. na biora wiecej ludzi z polski bo w razie REZERWY zawsze kogos wezma i na tym zecz polega.

Zuzia

Witam chyba chlopaki z VDB sa tak za pracowani ze nawet nie maja czasu wejsc na forum zeby napisac o pracy w tej agencji. Jesli ktos jest na miejscu lub byl tam to prosila bym o jakies info ile tam sie zarabia , jak wygladaja kwatery? czy sa wyplacalni. Planuje wyjazd wlasnie tam z chlopakiem i nie wiem na co sie przygotowac-Jak tam jest? Jesli ktos moze mi pomoc to bede wdzieczna. Pa

PIOTR

Muwicie ze zarobek taki słaby tylko -108 Euro max na tydzień to nie ma roboty czy co? Przecież z czegoś ludzie tam siedzą i żyją?

pon

praca za minimum stawki,opłata za mieszkanie max 108e za tydzien.jezeli masz mozliwość poszukaj innego biura,pozdrawiam

PIOTR

Prosił bym o opinię osób ktore tam pracuja czy pracowały jak postępują z nowymi osobami jest dla nich praca są godziny i ile da się na tydzień wyjść na rękę.dzięki wam.

PIOTREK

@igla. Tak tylko ze Ci powiem ze tych przestojow i powrotow do Polski przez Agencje juz troche mialem a to sa koszta nie chce znow ryzykowc i stacic 1000zl nie potrzebnie i bez zwrotnie a jedzie sie tam zwlaszcza poto zeby zarobic do pracy a nie siedziec w domu i stracic.

PIOTREK

Czy wyjezdzajac przez ta Agencje nie bedzie przestojow w pracy i siedzania na domku? wogole jak wyglada kwatera i ile sie placi? Jest dostep do internetu? Z gory dzieki za informacje.

Matt
@PIOTREK 04.05.2016 15:34
Czy wyjezdzajac przez ta Agencje nie bedzie przestojow w pracy i siedzania na domku? wogole jak wyglada kwatera i ile sie placi...

Co do Vdb Sa domki na 30 osob w "lesie" jak tam trafisz to serio chujnia jak nie wiem co. Sa tez domki na 10-20 osob ja mieszkam w 20-osobowym domku spoko warunki sa. Internet jest na kazdym domku. Ja mieszkam w Miejscowosci Wekerom. Placa za domek 400€ na msc. Tygodniowki dla 23latkow wynosza od 300 do 500€ ale najczesciej trafiasz na zjebane roboty. W polu przy kurczakach na sortownie smieci itp ja pracuje na dachach robota ciezka .. Dupisz po 12h minimum max zdarzylo mi sie robic 16godzin jestem tu na wiekowce i szczerze osoby ponizej 23 roku zycia nie maja co tu przyjezdzac chyba ze macie robote taka co placa stala pensje "bez wiekowki" to nie sa zarty ja tu tygodniowo zarabiam ok. 200euro robiac po tyle godzin... Rozne agencje wymyslaja sobie rozne bajery ze atrakcyjne wynagrodzenie... Pomoc polskiego koordynatora jakos ja w pracy z samymi Holendrami pracuje i z nikim nie potrafie siee porozumiec pisza tak zeby tylko Polakow wykorzystywac taka jest prawda a potem cie wypierdola do Polski.. Moze sie tez zdarzyc ze bedziesz przykladowo siedzial/a na domku przez tydzien bez pracy i nic nie zarobisz. Takie sa fakty i realia. Jak dobrze trafisz to bedzie dobrze alee jak przez zla agencje pojedziesz to uwierz mi ze jeszcze wrocisz do Polski na swój koszt nawet czasami bez powodu :) wiem co pisze . Jesli ktos ma jakies pytania odpowiedz na moja wiadomość chetnie pomoge.

Pracownik vdb
@PIOTREK 04.05.2016 15:34
Czy wyjezdzajac przez ta Agencje nie bedzie przestojow w pracy i siedzania na domku? wogole jak wyglada kwatera i ile sie placi...

Co do Vdb Sa domki na 30 osob w "lesie" jak tam trafisz to serio chujnia jak nie wiem co. Sa tez domki na 10-20 osob ja mieszkam w 20-osobowym domku spoko warunki sa. Internet jest na kazdym domku. Ja mieszkam w Miejscowosci Wekerom. Placa za domek 400€ na msc. Tygodniowki dla 23latkow wynosza od 300 do 500€ ale najczesciej trafiasz na zjebane roboty. W polu przy kurczakach na sortownie smieci itp ja pracuje na dachach robota ciezka .. Dupisz po 12h minimum max zdarzylo mi sie robic 16godzin jestem tu na wiekowce i szczerze osoby ponizej 23 roku zycia nie maja co tu przyjezdzac chyba ze macie robote taka co placa stala pensje "bez wiekowki" to nie sa zarty ja tu tygodniowo zarabiam ok. 200euro robiac po tyle godzin... Rozne agencje wymyslaja sobie rozne bajery ze atrakcyjne wynagrodzenie... Pomoc polskiego koordynatora jakos ja w pracy z samymi Holendrami pracuje i z nikim nie potrafie siee porozumiec pisza tak zeby tylko Polakow wykorzystywac taka jest prawda a potem cie wypierdola do Polski.. Moze sie tez zdarzyc ze bedziesz przykladowo siedzial/a na domku przez tydzien bez pracy i nic nie zarobisz. Takie sa fakty i realia. Jak dobrze trafisz to bedzie dobrze alee jak przez zla agencje pojedziesz to uwierz mi ze jeszcze wrocisz do Polski na swój koszt nawet czasami bez powodu :) wiem co pisze . Jesli ktos ma jakies pytania odpowiedz na moja wiadomość chetnie pomoge.

PIOTREK

Proszę o niezbedne informacje na temat pracy przy sortowaniu warzyw i owocow czy sa godziny? i ile da sie zarobic na reke? Dziekuje i pozdrawiam.

kury w borze

Witam może mi ktoś powiedziec cos więcej na temat pracy przy zawieszaniu kur

imi

witam proszę o informację na temat wieszania kur w Renswoude na jakie zarobki można liczyć? czy praca jest na zmiany? jeśli jak to jakie? jakie warunki na zakwaterowaniu? czy daleko jest stamtąd do pracy? będę wdzięczna za kkażdy głos. czekam

Zostaw opinię o Over VDB - Lunteren

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over VDB