Miralex Sp. z o.o.

Piła

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o Miralex Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miralex Sp. z o.o.

g

Witam, Chciał bym się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto pracował lub pracuje w firmie Miralex na stanowisku PM/PF Jak wygląda forma zatrudnienia ? Umowa o prace / własna działalność? Zarobki? Pozdrawiam

Nick
@Gaha 05.12.2017 08:26
Odradzam. Wlasna dzialalnosc auto paliwo. Firma nie szkoli i nie doksztalca. Bez mozliwosci awansu i rozwoju. Oszukuja na prowi...

nie troluj! masz bardzo nieaktualne dane. zajmij się swoją codzienną pracą. Pozdrawiam!

Gaha
@Nick 05.12.2017 13:18
nie troluj! masz bardzo nieaktualne dane. zajmij się swoją codzienną pracą. Pozdrawiam!

A co czlowieku z biura. Prawda w oczy kole co?:)

Nick

Odradzam. Firma kieruja ludzie bez doswiadczenia . Jedynie co posiadaja to to ze sa dziecmi prezesow. Zatrudnili kierownika dla krorego wazniejszy jest wyglad i ksztalt brody. Oszukuja na prowuzji.

Karolina

W każdej firmie osoby , które przykładają się do swojej pracy mają dobrze. Inni tylko narzekać potrafią!!

Magda

Firma.nie.wie co to target. Ustala target na miesiac a rozlicza go na podstawie wybranych aptek. Nie biorac pod uwage sprzedazy calego terenu a wylacznie kilkanascie aptek. Nie udostepnia kamsoftu a ims nie wykupuje. Jawne oszustwo

Nick
@Magda 05.12.2017 08:29
Firma.nie.wie co to target. Ustala target na miesiac a rozlicza go na podstawie wybranych aptek. Nie biorac pod uwage sprzedazy...

nie troluj! masz bardzo nieaktualne dane. zajmij się swoją codzienną pracą. Pozdrawiam!

Ewa

Zgadzam sie z prawdomowna

Iwona

@Nick rozumiem, że Ty piszesz z pozycji pracownika, który te targety osiąga? Czy Twoim zdaniem jest to faktycznie w Miralexie takie trudne? Możesz napisać, czy często zdarzają Ci się takie dobre miesiące?

Nick

siedzi tu jakis frustrat i pisze bzdury. niech się zajmie swoją przyszloscią ten kto robi targety jest zadowolony, kto nie robi to nie pracuje. prosta pilka

Iza

Miralex jest nowoczesną i dynamicznie rozwijająca się firmą. Nie wierzę, że bezpodstawnie nie naliczyli komuś wypłaty. Kto będzie się narażał na proces sądowy?

Monaliza

Wielu pracowników chciałoby mieć dobrą pracę i dużo zarabiać. Prawda jest bardzo brutalna ale cele sprzedażowe są coraz wyższe bo tak "pędzi " rynek. Firma nie zarobi na sprzedaży będzie zwalniać, krótka piłka.

Gość

Co za troll tutaj siedzi? Jakiś hejter na maxa. Aż żal czytać

Iwona

@Ewa możesz napisać coś więcej o tej sytuacji - w jakim sensie Miralex nie chce zapłacić osobie? Pracodawca w żaden sposób nie wyjaśnił, jaki jest powód zwolnienia? To nie jest jednostkowa sytuacja?

Iwona

Dziękuje za wyjaśnienie Twojego zdania @Daria, wiadomo, że w każdej firmie rozliczają inaczej premie. Ciekawi mnie, a na pewno innych potencjalnych pracowników też, czy komuś udało się wyrobić tutaj dobrą podstawę i premię? Jeśli tak, to zawsze jest nadzieja, że w Miralexie może się też udać innym.

Natalia

Cóż to jest za opinia "stawianie nie realnych a co gorsze idiotycznych wymogow co do sprzedazy" Jeszcze tak dobrze to nie ma żeby handlowiec sam sobie ustalał limity! Dopiero byłaby super fucha, też tak chcę!

Kazia

Widzę tu trochę frustratów:)

Kazia

Widzę tu trochę frustratów:)

Mania

Jak ktoś potrafi sprzedawać to poradzi sobie w każdej sytuacji. Niektórzy zachowują się jak zła tańcownica.

Iwona

@Klara dzięki za opinię, jednak dobrze byłoby poznać zdanie osób, które pracują już w Miralex jakiś czas. Na początku nowa praca zawsze przedstawia nam się gorzej, niż po upływie jakiegoś czasu. Na pewno takie zdanie byłoby obiektywniejsze.

Klara

Tez slyszalam ze kiepska firma. Duzo osob to potwierdza. Oszukuja i nie ma jasnych zapisow w umowie co do prowizji. Zreszta ludzie odchodza nagminnie. Mialam rozmowe i bez problemu dostalam prace. Zrezygnowalam bo dostalam lepsza oferte . Osoba ktora telefonicznie mnie rekrutowala i pan na spotkaniu nie mieli zadnych kompetencji co dalo mi do myslenia.

Mania

Można zrozumieć , że komuś nie udała się praca w firmie ale to jeszcze nie znaczy, że firma jest zła. Znamy jedna stronę sporu a żeby być obiektywnym trzeba znać również drugą. Ja słyszałam dobre opinie o firmie!.

Iza

Czy ktoś ma wiedzę o ofertach pracy do firmy? Nie mogę nić znaleźć?

Ewa

Ofert pracy jest ciagle sporo do nich. Wystarczy popatrzec. Zastanawiacacy powinien byc fakt ,ze caly czas jest rotacja. Tak czy siak nie jest to firma dla repow ktorzy szukaja uczciwej firmy z perspektywami.

Bodzio

Słyszałem o Miralex-ie sporo dobrego, szkoda, że nie mają ofert pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Bardzo niesprawiedliwe słowa i niestety mijające się z prawda....

Gosc 2
@Gość 01.08.2017 21:12
Bardzo niesprawiedliwe słowa i niestety mijające się z prawda....

Do gosc. Widac ze jestes jedna z osob kierujacych ta firma lub po prostu jestes ewa lub markiem. Tak to juz jest jak prawda w oczy kole. Fiona nie napisala nic co by bylo nie prawda. Same fakty z.ktorymi ciezko sie zmierzyc prawda "zarzadzie"?

Iwona

@Natalia widzę, że niestety nikt nie zdążył odpowiedzieć na Twoje pytanie. Byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak poszło? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego, jak wygląda proces rekrutacyjny do Miralex. Czy coś podczas spotkania z rekruterem Cię zaskoczyło?

Nick
@Iwona 17.07.2017 15:19
@Natalia widzę, że niestety nikt nie zdążył odpowiedzieć na Twoje pytanie. Byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak poszło? Chęt...

Przeciez tam nie ma rekrutera. Rozmowe przeprowadza czlonek zarządu ktory jest z "rodziny" i zielonego pojecia nie ma o pracy repa.

Natalia

Czy mógłby mi ktoś dodać kilka informacji o pracy grafika kreatywnego.? Lepiej się czuję idąc na rozmowę .

Iwona

@Natalia Jeśli dalej szukasz pracy, to obecnie firma poszukuje osób do pracy jako przedstawiciel farmaceutyczno-medyczny. Czy jesteś zainteresowana pracą właśnie w tym charakterze? @Karol rozumiem, że Ty pracujesz właśnie jako przedstawiciel. Czy wszyscy przedstawiciele są zatrudnieni na działalność gospodarczą? Wspominasz też, że miałeś problem z uzyskaniem należnej prowizji. Z czego on wynikał? Czy jest to jednostkowy przypadek, czy też inni pracownicy mieli podobne doświadczenia?

Karol
@Iwona 21.06.2017 11:10
@Natalia Jeśli dalej szukasz pracy, to obecnie firma poszukuje osób do pracy jako przedstawiciel farmaceutyczno-medyczny. Czy...

Niestety inni też mieli ten problem. Tylko działalność gospodarcza. Co chwila zmiana targetów co skutkuje niesystematycznymi odwiedzinami u lekarzy więc są kłopty z wypromowaniem nowch preparatów.

Maciek

Niektórzy chyba pomylili pracę z urlopem, praca po 8 godzin to jest norma. Ponieważ aplikuję na przedstawiciela to zrobiłem małą sondę i usłyszałem sporo dobrego.

Karol
@Maciek 21.06.2017 10:16
Niektórzy chyba pomylili pracę z urlopem, praca po 8 godzin to jest norma. Ponieważ aplikuję na przedstawiciela to zrobiłem mał...

I tu się mylisz ale Twoja decyzja. Wszystko wyjdzie w praniu. Też byłem pewien przez dłuższy czas ze jes ok ale jak mnie załatwili na parę tys. należnej prowizji zmieniłem zdanie.

Zyl
@Karol 21.06.2017 10:31
I tu się mylisz ale Twoja decyzja. Wszystko wyjdzie w praniu. Też byłem pewien przez dłuższy czas ze jes ok ale jak mnie załatw...

A robiłeś targety?

Karol

Nie polecam od lat nic się nie zmieniło do tego są problemy z wypłatą należnej prowizji sprzedażowej. Dużo obiecują ale nic z tego nie wynika. Pierwsze wrażenia ok ale potem niestety jest gorzej. Firma rodzinna z aspiracjami korpo ale swój samochód swoje paliwo swoja działalność nic nie interesuje firmy niby czas pracy nienormwany ale naciski na pracę po 8 godzin nie liczy się dojazd

Natalia

Co słychać nowego w firmie? Czy mają jakieś nowe oferty pracy? Zależy mi na pracy w tej firmie bo słyszałam sporo dobrego o nich.

Karol
@Natalia 19.03.2017 14:57
Co słychać nowego w firmie? Czy mają jakieś nowe oferty pracy? Zależy mi na pracy w tej firmie bo słyszałam sporo dobrego o nic...

Nie polecam

twurz grope

Mieszane opinie, moje bynajmniej. Raz dobrze raz źle. Na pewno nikt nie dzwoni i nie męczy człowieka bez podstawie, robisz swoje masz święty spokój, potem pilnuj wypłat i prowizji.

Iwona

Firma Miralex Sp. z o.o. poszukuje obecnie Przedstawiciela Farmaceutycznego do pracy na terenie województwa wielkopolskiego. Jak wygląda codzienna praca przedstawiciela? Czego mogą spodziewać się kandydaci? Jeśli poszukujesz informacji na temat pracy w firmie zostaw komentarz, spróbujemy znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie!

minika

to chyba nie ta firma #Kacprze :) ta o której piszesz jest z Katowic. Tutaj mamy do czynienia z Ad-Vison z Olsztyna, ale faktycznie- cisza straszna w ich temacie

john

na facebooku pisza, że otwieraja druga linie przedstawicieli

anonim

(usunięte przez administratora)

Były

Nie dostajesz diety paliwowej, używasz swój samochód, nie interesuje ich amortyzacja i naprawy. Ale gps w tablecie bardzo ! Były

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

Jasne ... Napisali, więc tak jest? Właśnie problem polega na tym, że mówią jedno, a robią co innego.

gruc

Sami inteligentni ludzi się tutaj wypowiadają komentujecie co administrator napisał, uważacie że to prezes albo ktoś z zarządu haaaaaaaaaa

do 3r2

widac ze poprzednik to albo obecny pracownik albo ktoś z zarządu . co za bzdury, jakie podnoszenie kfalifikacji? jaki rozwój , na czym polega? a moze ten ktos napisze ze zatrudnienie na wlasna działalnośc z walsnym autem i bez praw pracownika wynikających z umowy o prace? hm? gdy zachorujes zi jesteś na zwonieniu lekarskim zostajesz bez wnagrodzenia ? hm? że zus wypłaci jakąś jałmużną nie pokrwającą skłądek zus? hm

hfg

Same bzdury, widać że opinie wygłaszają byli pracownicy!

były pracownik
@hfg 13.09.2015 23:58
Same bzdury, widać że opinie wygłaszają byli pracownicy!

Jasne, bo niby kto ma wiedzieć lepiej jak nie byli pracownicy?! To chyba oczywiste! Zgadzam się w 100% z tym co zostało napisane powyżej.

Hello

Jaka jest atmosfera w biurze??czy zarobki pracownikow biurowych są wyższe niż średnia krajowa??

denim

Z całego serca nie polecam. Wszystko co wcześniejzostało napisane to prawada.

gaga

Nie polecam szczególnie pracy w dziale kosmetycznym. Szefowa działu jest bardzo zarozumiała i wyniosła. Maksymalnie wykorzystuje pracowników, nie dba o ich warunki pracy i pensje. Dodatkowo demotywuje. Ciągle powtarza, że ze swoim wykształceniem marnuje się w firmie i że zarabia mało (pensja ok. 7-8 pracowników biura). Pozbywa się co zdolniejszych i bardziej zaangażowanych pracowników. Nie polecam! Szkoda zdrowia.

były pracownik

Firma rodzinna w złym znaczeniu. Zarządzający zapatrzeni w siebie, przekonani o swojej nieomylności. Brak możliwości uzyskania podwyżek, nieprzejrzyste zasady prowizji od sprzedaży. Nie polecam.

prawdomówna

Nie polecam pracy w firmie Miralex. Wykorzystuja maksymalnie pracownika, płacą najniższe możliwe stawki. Pracownik siedzący przy biurku bez stosu papierów doprowadza ich do białej gorączki, co dają w bardzo uszczypliwy sposób do zrozumienia. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, obiecują złote góry a po pewnym czasie się zaczyna. Po to żeby przetrwać i mieć jakieś pieniążki ok ale najlepiej zaraz szukać innej pracy u uczciwego pracodawcy.

uuu
@prawdomówna 07.02.2011 00:49
Nie polecam pracy w firmie Miralex. Wykorzystuja maksymalnie pracownika, płacą najniższe możliwe stawki. Pracownik siedzący p...

Firma początkowo sprawia pozytywne wrażenie, ale są to tylko pozory. Pracownik jest ciągle obserwowany i podejrzewany o działanie na szkodzę firmy. Każda inicjatywa brana jest za krytykę i niesubordynację. Atmosfera nieprzyjemna, traktowanie pracowników jest przedmiotowe. Dla zarządzających firmą najważniejsza jest własna wygoda i zarobek. Kierownicy działów są bardzo aroganccy i snobistyczni.

uuu
@prawdomówna 07.02.2011 00:49
Nie polecam pracy w firmie Miralex. Wykorzystuja maksymalnie pracownika, płacą najniższe możliwe stawki. Pracownik siedzący p...

Przedstawiciele farmaceutyczni muszą na samym początku jasno ustalić zasady współpracy. Firma lubi dużo obiecywać i nie wywiązywać się z tego. Po czasie zmniejszają premie, dorzucają nowych obowiązków (nowe produkty, czasami trzeba załatwić coś poza umową). Firma najchętniej zatrudnia osoby na działalności z samochodem, których łatwo może się pozbyć. W porównaniu z innymi firmami farmaceutycznymi przedstawiciele nie mają źle. Najlepiej nie utożsamiać się z firmą i robić swoje.

Zostaw opinię o Miralex Sp. z o.o. - Piła

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miralex Sp. z o.o.