A więc na helpdesku możliwa jest najniższa 😅 tak mi pokazało na widełkach w ofercie. jakie są w takim razie zasady premii?
Goska
06.10.2025 22:47
Z czystym sumieniem mogę polecić. Mało który pracodawca okazuje tyle zrozumienia i wsparcia, gdy pracownik przechodzi przez naprawdę trudne chwile – chorobę, żałobę czy inne życiowe tragedie.
Przychody i zysk Wercom
1,2 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
07.08.2024 10:57
Niestety firma to typowy Januszex, firma ma niejasną strukturę organizacyjną (kierownik nie ma nic do powiedzenia) liczy się widzimisie szefa.
Jeżeli chodzi o podwyżki i załatwianie wszystkich spraw z szefem to trzeba do niego latać i błagać, wtedy to jemu sie podoba, bo pracownik sie „stara”.Premie wypłacane pod stołem. Najlepiej jak konsultanci robią herbatę każdego dnia swojemu kierownikowi.
Szef nie grzeszy kulturą osobistą, raczej jesteś jego (usunięte przez administratora) W zespole każdy każdego obgaduje, gdy ten tylko wyjdzie na chwilę do toalety. Bardzo toksycznie i niepewnie. Dużo fałszu wsród współpracowników, ale też znajdą się pozytywne rodzynki. Dużo stresu, bo nie wiadomo jaki humor dziś ma szef. Nie polecam
Barbara/Doradca Klienta/
05.09.2024 14:18
Dziękuję za Twój komentarz. Fakty są takie kierownik pracuje w firmie Wercom 13 lat. To człowiek służący zawsze pomocą i wsparciem; cieszący się bardzo dobrą opinią i szacunkiem wśród klientów; ekspert i mentor dla pracowników, jak i wielu klientów. Przykro czytać takie posty, po których pozostaje niesmak wśród pracowników, którzy chcą tutaj pracować i pracują od wielu lat. Ja np. pracuję w Wercom też 13 lat i nigdy nie dostałam żadnej premii pod stołem! Współczuję potencjalnym pracodawcom, którzy trafią na takich pracowników, którzy nie potrafią rozmawiać, wylewają swoją frustrację i hejt na forach internetowych. Zdaję sobie sprawę, że żadna firma nie jest idealna, nikt zresztą nie jest, są gorsze i lepsze momenty w życiu. Nie odnoszę się do dalszej części wypowiedzi. W moim dziale panuje dobry klimat, szacunek i wzajemne wsparcie, więc może warto się zastanowić kto tworzył tak opisaną atmosferę w miejscu pracy. Jeśli mogę Ci jakoś pomóc, potrzebujesz rozmowy zapraszam - tel. 61 868 22 08.
Tamten
13.01.2025 17:02
Skoro w pracy jest taka dobra atmosfera jak Pani wspomina, proszę wytłumaczyć tę rotację pracowników w firmie? Dlaczego w obecnym roku zwolniło się tyle osób? Rozumiem, że jest to wina byłych pracowników, a nie szefostwa i atmosfery pracy? Firma Wercom może pochwalić się wspaniałą statystyką jeżeli chodzi o zwolnienia pracowników, nieprawda? Może warto byłoby o tym wspomnieć, żeby dać całkowity obraz sytuacji, bo fakt, że akurat PANI pracuje tam od 13 lat jest mylący dla potencjalnego pracownika.
Ile samej podstawy może zarobić konsultant ds. księgowych? Kasa podobno jest atrakcyjna z systemem premiowym, ale wolę wiedzieć zanim się zdecyduję na pracę. Ciężko wyrobić premie żeby sobie dobić do wypłaty, są one osiągalne?
07.08.2024 11:01
Jak nie wyrobisz odpowiedniej normy to wylatujesz
14.03.2011 07:34
Też słyszałam o tej firmie. Podobno bardzo profesjonalna firma w zakresie sprzedaży Symfoni. Ktoś coś więcej słyszał, bo szukam pracy jako konsultant wdrożeniowy sys.Symfonia? Do kogo najlepiej uderzyć?
Zostaw merytoryczną opinię o Wercom Sp. z o.o.