Aldesa Polska Services

• Okiem pracownika

Proces rekrutacyjny

Co nas wyróżnia?

Okiem pracownika

Warszawa - Aldesa Construcciones Polska Sp. z o.o.

5. Opinie o Aldesa Polska Services Sp. z o.o.

Opinie o Aldesa Polska Services Warszawa

Nie przegap nowości o Aldesa Polska Services Sp. z o.o.!

15.10.2025 11:56

🚧 Połącz naukę z praktyką! 🚧
    Chcesz zdobyć praktyczne doświadczenie w międzynarodowej firmie budowlanej i zobaczyć, jak teoria spotyka się z rzeczywistością na budowie? 🌍🏗️
    Dołącz do Akademii Inżyniera Aldesy:
    ✔ Wspieraj zespoły projektowe w analizie dokumentacji i harmonogramach
    ✔ Uczestnicz w procesach ofertowych, zakupowych i negocjacjach
    ✔ Pracuj na budowie i zdobywaj doświadczenie praktyczne
    ✔ Rozwijaj kompetencje pod okiem ekspertów
    ✔ Zdobądź doświadczenie na projektach za granicą w ramach międzynarodowej Grupy!
    💡 Kogo szukamy?
    Studentów ostatniego roku kierunków inżynierskich i magisterskich z pasją do rozwoju, chęcią pracy w zespole i podstawową znajomością narzędzi technicznych.
    📌 Co oferujemy?
    Elastyczne warunki współpracy, realne projekty, praktyczną naukę i doświadczenie w międzynarodowej organizacji.

Nie czekaj! Twoja kariera inżyniera zaczyna się w Aldesie!

Klimeek

13.02.2026 23:46

Dzień dobry czy dostanę informację zwrotną po sprawdzeniu mojego cv? Jak wygląda praca na magazynie w Płocku? Na jaką stawkę mogę liczyć?

16.02.2026 14:56

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy oraz za zadane pytania. Po przesłaniu CV każdorazowo wysyłamy potwierdzenie jego otrzymania. W dalszym etapie rekrutacji kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Praca na magazynie w Płocku obejmuje m.in. przyjmowanie dostaw materiałów i prowadzenie ewidencji magazynowej, udział w załadunkach i rozładunkach, kompletowanie zamówień na podstawie dokumentacji, kontrolę ilościową oraz wstępną kontrolę jakościową materiałów, prawidłowe składowanie towarów, przeprowadzanie inwentaryzacji, przestrzeganie zasad BHP oraz dbanie o porządek w miejscu pracy. Kwestie finansowe omawiamy indywidualnie podczas spotkania rekrutacyjnego. Pozdrawiamy i zapraszamy do aplikowania.
    Kafir

05.09.2025 10:55

Jaka stawka dla specjalisty ds. BHP? (Płock, Olefiny)

Olaf

27.10.2025 16:19

Fajnie, że przy ustalaniu wynagrodzenia bierzecie pod uwagę wcześniejsze doświadczenie 😀 a czy osoby, które jeszcze go nie mają też mogą liczyć na zatrudnienie czy raczej celujecie w tych bardziej ogarniających?

27.10.2025 17:20

Mamy zróżnicowane oferty pracy — rzeczywiście dominują stanowiska specjalistyczne, a jednocześnie szukamy też młodych inżynierów, których będziemy mogli rozwijać 😊 Tak że doświadczenie jest mile widziane, ale nie zawsze konieczne — ważne są też chęci do nauki i zaangażowanie.
    Curios

04.08.2025 21:09

Witam, Interesuje mnie stanowisko majstra budowy. Czy ktoś może mi odpowiedzieć jakie benefity oferuje ALDESA na tym stanowiaku? firma stwarza wrażenie porządnej, czy trudno się tam dostać ?

05.08.2025 13:27

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Majstra Budowy! Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na stronie https://jobsite.aldesa.pl/, gdzie znajdziesz szczegółowe informacje dotyczące benefitów dostępnych na tym stanowisku — oferujemy m.in. pakiet medyczny LUX MED, kartę MultiSport czy ubezpieczenie grupowe. Pracownicy na tym stanowisku mogą też korzystać z platformy szkoleniowej. Zapraszamy do aplikowania oraz kontaktu w razie dodatkowych pytań.

21.07.2025 10:22

Co naprawdę znaczy być inżynierem w XXI wieku?
    Jak wygląda praca na dużym projekcie infrastrukturalnym? I czego nie uczą na studiach, a co okazuje się kluczowe w praktyce?
    W pierwszym odcinku rozmawiamy z młodymi inżynierami Aldesy o swojej drodze zawodowej, pierwszych wyzwaniach na budowie i o tym, jak wygląda współczesna inżynieria od środka.
    🟢 Posłuchaj i przekonaj się, czy to ścieżka dla Ciebie >>
    📢 Kolejne odcinki już wkrótce – z udziałem ekspertów, wykładowców i praktyków z branży.

Aldesa. Engineering with purpose.

15.05.2025 16:30

Witaj w Aldesa!

Cieszymy się, że tu zaglądasz. Być może współpracujesz z nami, myślisz o dołączeniu do zespołu, a może po prostu chcesz lepiej nas poznać. Niezależnie od powodu – dobrze, że jesteś!

Aldesa to firma budowlana, która realizuje projekty infrastrukturalne o strategicznym znaczeniu — budujemy drogi, linie kolejowe, mosty, tunele i instalacje dla energetyki odnawialnej. Za każdą inwestycją stoją ludzie — doświadczeni specjaliści, inżynierowie, operatorzy, koordynatorzy — to oni są podstawą tego, co robimy.

Ten profil to miejsce wymiany opinii.

Cenimy każdy głos – zarówno pozytywne komentarze, jak i konstruktywną krytykę. To dzięki nim możemy się rozwijać i doskonalić nasze działania jako organizacja. Jednocześnie chcemy jasno zaznaczyć, że będziemy stanowczo reagować na wpisy, które naruszają dobre imię naszych pracowników, zawierają pomówienia lub nieakceptowalne treści. Szanujmy się nawzajem — to fundament każdej współpracy.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o pracy w Aldesie lub masz pytania związane z rekrutacją, zachęcamy do śledzenia naszych ofert pracy lub odwiedzenia strony Kariera

Sprawdź, kim jesteśmy i co możemy Ci zaoferować.

Budujemy rzeczy trwałe — również relacje.
    Zostań z nami na dłużej!

Zespół Aldesa Polska
    Es 6

11.06.2024 17:14

Praca na 3 etaty za jedną wypłatę. Braki w siłach własnych, braki ludzi na godziny , braki własnego sprzętu. Jak musisz coś zrobic to sam fizycznie bo nikt inny tego nie zrobi. Trudno o jakąkolwiek premie za wyniki czy kase za nadgodziny. Na święta kalendarz . Auto służbowe dają z ale oglądają kazdy plastik a każą tym jezdzic na budowie. Odpowiedzialność ogromna która nie przedklada sie na wynagrodzenie ani poswiecony czas. Ostatnie słowo i tak należy do dyrektora, a oczekiwania PM duże. Robota na przeczekanie raczej dla tych co nie maja nic na oku w rejonie lub dla mlodych wilkow.
    kordian

20.08.2024 07:36

Skoro jest tak jak piszecie ze masz wpływ na swoje warunki zatrudnienia to jak wpłynąć skutecznie na to żeby dali podwyżkę?
    Kw

20.08.2024 21:43

Firma stawia na zgrany zespół i miłą atmosferę pracy , podwyżki to sprawa drugorzędna

23.04.2025 12:39

Znowu redukcja wpisów. Tak jest już edy prawda staje się niewygodnym ciężarem.
    Yaro

21.12.2024 22:40

Praca w biurze Aldesy jest pełna satysfakcji. Firma oferuje przyjazną atmosferę, możliwość rozwoju zawodowego i współpracę z profesjonalnym zespołem. Zadania są ciekawe, a struktura organizacyjna sprzyja efektywności pracy. W Aldesie ceni się zaangażowanie i kreatywność, co przekłada się na poczucie docenienia przez pracodawcę.

23.11.2024 19:31

Komentarze stale tu znikają. Ich miejsce zajmują te bardziej wygodne i usłużne. Odpowiedzi na pytania o zmiany teoretyczne, mało konkretne a nawet nic nie wnoszące. Sporo można z tego wywnioskować. Propaganda sukcesu.
    Aldesa Polska

25.11.2024 09:08

Dziękujemy za Twój komentarz. Usuwanie treści na forum leży wyłącznie w gestii administratora GoWork i odbywa się zgodnie z regulaminem platformy. Jako firma dokładamy starań, aby nasze odpowiedzi były rzetelne i wyczerpujące, choć zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze mogą spełniać wszystkie oczekiwania. Twoja sugestia dotycząca bardziej konkretnych odpowiedzi jest dla nas cennym sygnałem do dalszej poprawy.

06.10.2024 13:22

Kandydatka

22.11.2024 11:19

Od jakiegoś czasu trwa proces transformacji? Pytam bo mają znajoma brała udział w rekrutacji do waszej firmy jakieś 3 lata temu i dostała informację iż firma jest w okresie zmian, czyli transformacji. Jaki zmiany zostały na stałe wprowadzone i ulepszenia od tamtego czasu? Pozdrawiam
    Aldesa Polska

22.11.2024 12:01

Transformacja naszej firmy rozpoczęła się w 2020 roku wraz ze zmianą właściciela. Był to kluczowy moment, który wyznaczył nowe kierunki rozwoju i działania. W ubiegłym roku wprowadziliśmy zmiany w strukturach zarządzania lokalnego w Polsce, co stanowiło kolejny krok w procesie dostosowywania firmy do wymagań rynku i naszych długoterminowych celów. Podkreślamy, że są to procesy złożone, wymagające czasu i odpowiedniego planowania. Wciąż przed nami strategiczne działania, które pozwolą na pełne zaprezentowanie nowego oblicza firmy oraz dalsze usprawnienia. Staramy się tworzyć środowisko pracy otwarte na rozwój, współpracę i innowacje, aby zarówno nasi pracownicy, jak i partnerzy, mogli odczuć pozytywne efekty tych zmian. Zachęcamy do śledzenia dalszego rozwoju naszej organizacji!
    Fabian

10.10.2024 06:15

Dawniej pisaliście, że o premie u was bywało ciężko. Do teraz tak jest czy może polepszyli nieco warunki i bardziej doceniają?
    Fabian

26.10.2024 09:10

Dosłownie twierdzicie, że planu nie ma? W takiej sytuacji warunki pracy stają się niejasne. :/ Jaka pada odpowiedź gdy o niego dopytujecie?
    Boss

17.11.2024 16:38

Jak podpisujesz umowę na projekt publiczny, to wiesz od początku jaki jest plan, budżet i czas realizacji. Inna kwestia to zaangażowanie w dowiezienie planu.
    alex

24.09.2024 08:19

Ja tam wierzę tym co piszą że jak się jest dobrym pracownikiem a nie leniem to jest spoko. Dziwi mnie tylko że tak zarobki ukrywanie weźcie zdradźcie coś wiecej
    Polot

23.10.2024 23:55

O jakie stanowisko pytasz? Póki co pensje ludzi są poufne, ale rząd wielkości pewnie można podać. Aldesa raczej płaci rynkowo. Nie ma znaczących różnic. Nowi przychodzą i nie narzekają. W każdym razie zawsze jest tak, że ile wynegocjujesz to Twoje.

13.10.2024 11:41

Ktoś tu zajmuje się selekcją wpisów. Zostają tylko te przychylne. Usunięte opinie nie były wulgarne, nie zawierały hejtu. Były tylko albo aż niewygodne. Teraz zostały komentarze bez sensu, wyjęte z kontekstu.

14.10.2024 16:57

Hejtem jest mówienie na forum że nie istnieje coś, o czym pracownicy dobrze wiedzą. O co chodzi z tym eliminowaniem postów? Podaj powody dla których jedne komentarze są właściwe a inne nie. Żaden nie jest wulgarny. Uzasadnij proszę.
    Macko pracownik

05.10.2024 15:21

Firma ok. 2 lata w Aldesie mija i cały czas jestem zadowolony z pracy. Obowiązków od groma jak to w korporacji. Najpierw oczekuj od siebie a później od pracodawcy Jeśli lubisz pracować i się rozwijać to firma dla Ciebie
    Romek

05.08.2024 07:21

Jaka tu musi być w firmie atmosfera? Bo na forum tylko jęczenie że po znajomości przyjmują a nie z powodu kompetencji. To po co wy tu pracujecie?
    oliwka

10.09.2024 12:07

No wiadomo. Dlatego dobrze znać konkretne kwoty bo dla każdego jest inny próg zadowolenia. Podasz widełki chociaż?
    Kier

29.09.2024 19:20

A o jakie stanowisko pytasz? Specjalista czy manager? Budowa czy biuro? Jaka lokalizacja?

29.09.2024 13:42

Roman

29.09.2024 19:14

A tobie ktoś płaci za nadgodziny, czy rozliczasz się od wpisu?

21.06.2024 20:48

Zumba

25.06.2024 13:22

Czyli? Jakieś przykłady od tak dobrze poinformowanej osoby?
    XYZ

21.04.2024 18:25

Z Aldesy Odeszli ludzie kojarzeni z firmą którzy przez wiele lat pracowali na jej markę. Mieli znaczenie i autorytet. W tej chwili jest to dziwna firma w której liczą się osoby mało decyzyjne i nisko produktywne. Tutaj planowanie procesów bez faktycznej realizacji jest równoznaczne z ich wprowadzaniem a propaganda i wizje to jedyny efekt ciężkiej pracy. Zmiana to przecież proces ciągły więc nigdy nie zakończy się konkretnym efektem. W tych warunkach nie trzeba podejmować znaczących decyzji i najwyższe kierownictwo może bezpiecznie trwać w swoich gabinetach bez stresującego kontaktu z zewnętrznym otoczeniem.

23.05.2024 18:59

Cóż, propagandowa tuba jeszcze nigdy nie zastąpiła działania i realnych postępów. Tu są tylko słowa a właściwie słowotok, który nic że sobą nie niesie.
    Xan

23.06.2024 11:44

To fakt, w tej firmie jest kilku starych przywiązanych do stołków kolesi. Póki jakoś się kręci to panowie trzymają się dobrze, szczególnie niektórzy Hiszpanie ze starego nadania rodziny i „Dyrektory” na kontraktach. Nie chce się robić, bo nikt od nich nie wymaga. A propagandy to tam specjalnie nie ma. Do tego też trzeba mieć o czym mówić, a teraz to wszyscy czekają jak w Madrycie zagrają w Chińczyka :) i ustalą strefy wpływów. I może wreszcie kasa będzie zostawać w Polsce, wtedy i na premie i inne bonusy będzie. Bo tu zespół jest OK, trzyma się razem i nawet atmosfera jest znośna, a w innych firmach to różnie bywa.
    Larysa

09.06.2024 09:57

Podobno ciężko tu jest awansować a jeśli już to wyżej idą osoby które w teorii na to nie zasłużyły a przynajmniej tak pisali. w druga stronę jak to działa w takim razie? nie cisna ostro na wynik bo i tak na nie nie patrzą?

09.06.2024 12:23

Trochę to tak jest. Temat wyników pojawia się przy okazji premii rocznej i okazuje się że g dostaniesz bo nie ma wyniku globalnego.
    KS66

13.06.2024 15:55

Gdyby regularnie badano wyniki i je porównywano, mogło by się okazać, że jedni są tak docenieni i dociążeni pracą, że ilość zadań wykracza poza normy czasu pracy. Inni natomiast, dziwnym trafem niedociążeni. W takich warunkach lepiej wybiórczo i sporadycznie badać wyniki, np kiedy szuka się kozła ofiarnego lub trzeba tanim kosztem i małą ilością ludzi jednak to zrobić. Towarzyszy temu wytrajkotany bełkot w stylu przestarzałych sloganów typu, przecież wszystko od nas zależy (patrz – od ciebie) lub za większe pieniądze przecież nie zrobisz lepiej (patrz – powinno zostać dla cenniejszych członków tej organizacji).
    Zofia

29.02.2024 08:22

w internecie pojawiła się oferta pracy na stanowisko specjalisty ds. kosztorysowania . firma oferuje pracę hybrydową . dajcie znać , ile razy w tygodniu trzeba pracować z biura . widzę , że jest możliwość awansu w tej firmie . po jakim czasie od zatrudnienia zazwyczaj się awansuje, jest to gdzieś jasno określone ? z góry dzięki za podanie szczegółów .
    fg44

19.03.2024 16:48

system tydzień w pracy tydzień w domu był , co do awansu-no limits, drabina awansu aż po same gwiazdy ;)

04.04.2024 14:20

Awans - tak - dla faworytów po gwiazdy jak mówi przedmówca. Nieważne co potrafią i ile wypracują. Liczą się plecy. Dla pozostałych brak drabiny. Jest za to (usunięte przez administratora)i oczekiwania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aldesa Polska Services?

Kontakt - Aldesa Polska Services Sp. z o.o.

ul. Wołoska 5 02-675 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

LinkedinIcon
    Były

07.11.2023 20:50

Polityka wewnętrzna polega na braku szacunku, odlewaniu, lekceważeniu, unikaniu odpowiedzi, ignorowaniu pracownika. Pojawiło się to gdzieś rok temu i tak trwa.
    RH

17.03.2024 11:50

Co się podziało? Podział na wyrobników i uprawnionych do pobierania efektów i zapłaty. Czy pasożytnictwo to naturalny układ czy destrukcja?

22.01.2024 11:08

Czy ktoś może coś powiedzieć o stanowisku asystentki ds bhp i środowiska widniejące w ofertach pracy?
    Ktoś

20.01.2024 23:46

Widzę że opinie znikają. Prawda w oczy kole. Chciało by się błyszczeć bez nakładów, rządzić bez pracy własnej, zyskać bez nakładów i jechać na innych. A tu ludzie się odwrócili i brak zgody. Tyle z założeń. Wszystko jasne i widoczne jak na dłoni.

09.11.2023 09:24

Czy firma Aldesa Polska Services Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

26.12.2023 17:53

Płeć? Raczej kryteria wynagradzania i etyka. Czy jest równość oceny i wyceny pracy zgodnie z zaangażowaniem, ilością i jakością pracy? Czy stosuje się inne kryteria? Niekoniecznie związane z pracą.
    Jan

15.12.2023 17:24

Witam, jakie zarobki na stanowisku kierownik robót?

12.12.2023 08:29

Na jednej ze stron internetowych z ogłoszeniami znalazłem ofertę pracy na stanowisko inżyniera ds. Wycen i przetargów przemysłowych. Firma oferuje pracę w trybie hybrydowym. W takim razie, ile dni pracuje się z biura? Czy można samemu zadecydować kiedy to będzie? I o co chodzi z elastycznością godzin? Pracownicy decydują w jakich godzinach chcą pracować? :) czy jakoś inaczej to działa? Robię rozeznanie na rynku :p
    gg

13.12.2023 14:11

Generanie w Aldesie jest zasada tydzien w pracy tydzień w domu i tak na przemian, ale nie zawsze tak można czasami jest pół tygodnia zdalnie pół w pracy praca w weekend wolne w tygodniu za to itd
    Elektryczna Pomarańcza

02.11.2023 13:44

Pracowałam, nie polecam. Firma z "hiszpańskim" trybem pracy, zdziwienie że w Polsce obowiązują polskie przepisy dotyczące prawa pracy. Kierownictwo przychodzi między 9-10, o 14 idzie sobie na 2-3 godziny na obiad i gdy o 16 człowiek zwija się powoli do domu, zmęczony po 8 godzinach pracy podczas których działał na maxa, ci wracają z głową pełną nowych pomysłów na zapiernicz do 20.00 minimum. W dodatku hiszpański styl, nie pozwalający wyjść do domu przed szefem, nieważne czy jest coś do roboty czy nie. Kompletny brak profesjonalizmu, niekompetencja u szefów projektów, chaos, bałagan, aż dziwne że pensje - nie za wysokie na obecne warunki - wychodzą na czas. Dziwne zasady, wszystko zależy od osobistego widzimisię a nie od jakiejkolwiek sensownej polityki, obiektywnej oceny, danych. Dużo osobistych zagrywek, trzeba włazić w tyłki i uważać żeby nie podpaść. Podwykonawców również stanowczo przestrzegam przed współpracą z tą firmą, dają niskie oferty w przetargach, a potem patrzą jak by tu wydudkać podwykonawcę. Ja już od dawna jestem w normalnym kraju i normalnej firmie, na tę firmę szkoda życia. Szanujący się profesjonalista nie będzie tam tracił czasu.
    Baska

06.03.2023 19:23

Dla zabicia czasu można tam chodzić ale dla rozwoju przenigdy.zero szkoleń, ręczne sterowanie brak decyzyjności ....taka sobie firma
    Zdegustowany.

20.10.2022 19:12

Nie polecam. Rekrutacja to przemiła rozmowa na której brak merytorycznychm pytań. Stracona godzina z życia. Nie wiem po co obiecywać feedback, żegnając się wiedziałem że tej pracy nie dostanę. HR to jakiś żart. Strata czasu
    nick

10.02.2023 11:54

Prawda, HR stałe się wymienia w tej firmie. Rotacja większa niż na projekcie. Ciągła zmiana. Chyba twoje uczucie do HR jest odwzajemnione. Mam koleżankę z tej branży i ona mówi że pracownicy myślą że kadry to coś jak związki pracownicze . Że tam się idzie na skargę, po ochronę jak do pani w szkole. Że to dziecinne bo każdy jest dorosły. Na projektach wszystko zależy od kierownika. Jak wszędzie. Są takie projekty że wszystko jest dobrze i takie gdzie jest różnie.
    Mona

13.02.2023 18:26

Zaczynam rozumieć. Gdyby rozmowa była profesjonalna, poznaliby się na takim skarbie jak ty, i od razu zatrudnili. A tak, zmuszony jesteś podejmować takie trudy aby światu pokazać tę jakże rażącą w skutkach, masową na dodatek niekompetencję. Sam przeciw światu, przykre i jakże szlachetne. Przyznaję. Ratujesz obcą jak twierdzisz firmę, przed skutkami braku cudzego profesjonalizmu. Takie starania ze strony obcej osoby?Zapewne twe wysiłki przyniosą oczekiwany skutek, to znaczy: wszystkie osoby bez kwalifikacji, które starannie namierzyłeś zostaną zwolnione, a kandydat, czyli ty, w chwale trafi do zatrudnienia. Nie chcę cię martwić. Pracowałam już w kilku firmach. Nigdy nie widziałam aby wymieniono HR lub pracowników innego działu, gdyż kandydat lub potencjalny klient poczuł się niedoceniony. Powód jest prosty. Pracownicy działów wewnętrznych realizują politykę firmową, nie własną, niestety. Wykonują usługi zgodnie z wymogami swojej firmy i na przyjętych przez nią zasadach . Coś mi się wydaje, że jeśli rekrutacja nie spełniła twoich słusznych oczekiwań, nie ma sensu dalej w to brnąć. Dalej napotkałbyś skutki następne kolejnych firmowych zasad i wtedy następni pracownicy trafiliby do wymiany, zgodnie z twym słusznym wnioskiem racjonalizatorskim. Nie idź tą drogą, zawróć.

11.02.2023 10:23

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Aldesa Polska Services Sp. z o.o.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na Gratka.pl pojawiło się 22 czerwca kilka ogłoszeń.
    Wujek dobra rada

12.02.2023 22:33

Radzę reagować na oferty nieco szybciej. Tych z 22 czerwca mogą już nie pamiętać nawet w Aldesie. Mnie na rozmowie pytali co robiłem i jak robiłem. Wystarczy przypomnieć sobie życiorys. Rozmowa jak wszędzie.
    KINIA

27.12.2022 10:26

Pracuje już sporo czasu w tej firmie. Zarobki uzależnione od stanowiska. Dyrektorzy, Kierownicy budowy zarabiają najwięcej no ale wiadomo- odpowiedzialność duża. Pensja zawsze na czas, wszystko zgodnie z umową. Jestem zadowolona zarówno z atmosfery w pracy jak i samej pracy. Wiadomo jak to na budowie, raz lepiej raz gorzej. Wszędzie tak jest.Porównując pracę w Aldessie do moich poprzednich pracodawców muszę przyznać że dobrze trafiłam. Dużo się nauczyłam pracując z samymi fachowcami, a nie przypadkową kadrą jaką spotkałam w innych firmach.
    Nik

23.12.2022 23:19

Ta „firma” to jest dno i muł a nie firma kierownictwo nastawione na gdebienie podwykonawców i unikaniem płatności a zarazem wymuszanie robót po za zakresem za które nie płaca sami nic nie robią bo nie maja żadnego fizycznego pracownika
    Podwykonawca

16.04.2022 23:17

Aldesa to (usunięte przez administratora) nie płaca za faktury wystawione 6 miesięcy. Chodzi o Lublin i tamta dyrekcje i chorego Hiszpana. Ludzie uwazajcie
    L24

10.12.2022 09:16

Aż tak źle nie jest. Płacą ale za wykonaną dobrze pracę, jak źle wykonasz to zator się robi w przepływie środków od Zamawiajacego
    Popo

09.09.2022 08:31

Andrulewicz nie wytrzymał? :)
    K

08.04.2022 08:47

Tam jest załoga ze Skanska, więc cudów, szacunku i perspektywy się nie spodziewajcie.
    normal

04.05.2022 17:59

Cenna informacja

18.06.2021 17:52

Patologiczne środowisko pracy - szkoda czasu i nerwów
    ostatni klient

01.04.2022 13:46

Nie polecam z całego serca jako ich podwykonawca ostatnia budowa spóźnia się im już pół roku i wszyscy muszą czekać na swoje pieniądze jeśli ktoś zamierza podpisać z nimi umowę polecam zawrzeć w niej wpis że za opóźnienia w budowie powstałe z winy aldesy się nie odpowiada i kasę muszą płacić inaczej nie podpisywać umowy chyba że ktoś lubi czekać na swoje zarobione pieniądze.
    Anioł

01.04.2022 12:34

Odradzam z całego serca. Tyle kłopotów z płatnościami nie miałem przez ostatnie 5 lat co przez rok z tą firmą!

03.02.2022 23:07

Ani jednego pozytywu nie można powiedzieć
    Wojtek

22.12.2021 11:04

Byłem tam jakiś czas i niestety musiałem odejść , marne zarobki jak na obsługę administaracyjno komputerową. Polecam bo płacą na czas i jest ciepło i czysto, wlaściciele mili, ogólno dostępna stołówka i jedna łazienka. polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Aldesa Polska Services Sp. z o.o.