Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 36 ocen.

Opinie o Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.

anonymous

Mariana podrywa Piotrka zresztą on ja też ciekawe co na to Gośka będzie zadyma ha ha.

Zamężna
@Prac 04.11.2017 11:04
Nic nie wiecie ona jego się boi

Ona tylu juz cholpa miala zaprawiona jest w te klocki

Ja
@Zamężna 12.12.2017 05:49
Ona tylu juz cholpa miala zaprawiona jest w te klocki

Goska ma doswiadczenie z takimi

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolny
@Anonim 21.11.2017 05:16
Pantofel zupelny

Piotrek udaje macho a taki cienias z niego ze stara baba siedzi żeby pracy nie stracić ?!

Anonim
@Wolny 23.11.2017 18:36
Piotrek udaje macho a taki cienias z niego ze stara baba siedzi żeby pracy nie stracić ?!

Bo (usunięte przez administratora) jest z niego

Pracownica

Piotrek to slini się na wszystkie.

Ja
@ja 15.10.2017 11:56
E.. on taki powolny w pracy to jaki w tych sprawach...

Ha ha dobre

Ja
@Pracownica 14.10.2017 20:17
Widocznie mu nie daje skoro szuka pieprzy wszystko co na drzewo nie ucieka.

Gdzie znajdzie tam leci popukac hahaha...

Rekrutujemy

Zatrudnimy operatorów wózka widłowego • Praca na 3 zmiany na Widzewie, • Dodatkowo płatne soboty • Praca bezpośrednio pod firmą bez udziału pośredników • Wynagrodzenie 18 pln brutto/h Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV na adres rekrutacje@sisteama.com.pl

anonymous

Osoby chcące podjąć pracę w tollegno 1900 Proszone są o szczególną ostrożność odnośnie bardzo specyficznej osoby jaka jest. Maria zmiana C

anonymous

(usunięte przez administratora) robota

Gideon

to prawda. Renacie brakuje cewki i temu smoluchowi Elce tez. Moze niech sie same zebsoba pobawia. Tego tu nie bylo.

anonymous
@Gideon 25.10.2017 23:31
to prawda. Renacie brakuje cewki i temu smoluchowi Elce tez. Moze niech sie same zebsoba pobawia. Tego tu nie bylo....

Od Elki proszę się odpierdolic szuje zakładowe żal dupe ściska

anonymous
@anonymous 26.10.2017 09:21
Od Elki proszę się odpierdolic szuje zakładowe żal dupe ściska

I nie życzę sobie żeby jakaś anonymous podszywala się podemnie czy to jasne podpisuję się żeby to było jasne glaby Elka.

Zagraaniczna

Matka Polka razem z p. blond Diwa Renatka maja swoj swiat. Nie dorypane i sflaczale to najwieksze plotuchy w tym syfie.

Renatt
@Zagraaniczna 25.10.2017 23:26
Matka Polka razem z p. blond Diwa Renatka maja swoj swiat. Nie dorypane i sflaczale to najwieksze plotuchy w tym syfie....

Ważne ze Ty jesteś dorypany...i ostro rypniety! Pozdrawiam kolegę który niedawno kosza dostał...haha Urszula widać twe ubogie ego????

anonymous
@Zagraaniczna 25.10.2017 23:26
Matka Polka razem z p. blond Diwa Renatka maja swoj swiat. Nie dorypane i sflaczale to najwieksze plotuchy w tym syfie....

Sflaczaly i nie dorypany to Ty jesteś odpierdolic się odemnie zając się swoim życiem plotuchu to chyba o sobie mówisz.

Mar

Kto na przedzalni jest bez winy i taki prostolinijny niech pierwszy rzuci niedoprzędem!

On

Ale Piotrek narozrabiales ....co bedzie

Zainteresowany

Hej jak wyglądają u was zmiany? Czy jak są nocki w jednym tygodniu to przechodzicie na popołudniówki w następnym i w następnym na ranki?

Ja

Witam, jeśli chodzi o prace w laboratorium, to czy ktoś może przybliżyć jak wygląda laboratorium i czym się to rozni od pracy na produkcji?

Tomas

A Ukraińców u Was też zatrudniają? Ile zarabiaja ?

Wer

Haha na Ukrainki to szczególnie slini się nasz pomocnik Piotrek S. Ciekawe co jego konkubina Goska a to

Pracownica
@Wer 01.10.2017 10:39
Haha na Ukrainki to szczególnie slini się nasz pomocnik Piotrek S. Ciekawe co jego konkubina Goska a to...

Uuu będzie miał Piotrek zadyme jak się dowie

jaaa

omijaj z daleka tą firmę nic dobrego tu niema socjal zero kasa mała soboty do odbioru dzień za dzień o urlopie zapomnij dadzą wtedy jak im pasuje a nie tobie podwyżek niema za to kamer coraz więcej hehe wielki Jakub patrzy

Byly Pracownik

Wypadki były i będą.Jak w każdej firmie.Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się jak dziki osioł i tak nikt tego nie docenia tylko opierdalaja za to że mogłeś zrobić więcej.Jak coś dobrze robisz to kierownicy czy zastępcy nie przychodzą i nie chwała cię.Ale jak zrobi się jedną rzecz źle to już zabierają premię.Nie przyjdą nie porozmawiaja przecież człowiek jest omylny.tylko jak zastępca zrobi źle to jego przełożony nie zabiera mu premi.najlepsze są Nocki.kierowników nie ma a więc zastępcy czekają do 12 w nocy i idą spać i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają to ze ktoś może coś sobie zrobić.budzą się około 4:00 4:30 rano albo siedzą w kantorkach u siebie i oglądają filmy na komórkach.Ja się pytam po co są kamery zamontowane? Niech kierownicy przejrzał zapisy i zobaczą.szkoda tylko że u zastepcow w kantorkach nie ma kamer.dużo by się dowiedzieli.Panie Dyrektorze Jakubiec Niech Pan Coś Z Tym Zrobi.

Lucek

Po pierdoleni ludzie z tollegno jeżeli nie wiecie o co chodzi to nie wchodzcie na czyjeś profile na fb i nie komentujcie tego co tam jest napisane.

ja

Witam, mam pytanie odnośnie laboratorium gdyż nie mogę znaleźć żadnych informacji w internecie. Jak wyposażone jest laboratorium? Za dodatkowe informacje też byłabym wdzięczna. Pozdrawiam.

pracownik
@ja 17.02.2017 18:05
Witam, mam pytanie odnośnie laboratorium gdyż nie mogę znaleźć żadnych informacji w internecie. Jak wyposażone jest laboratoriu...

bo ich nie znajdziesz....laboratorium jak laboratorium choć próbówek w nim nie ma:))...po co Ci to wiedzieć skoro tam nie ma przyjęć?....co masz na myśli dodatkowe informacje?

Ja
@pracownik 17.02.2017 21:08
bo ich nie znajdziesz....laboratorium jak laboratorium choć próbówek w nim nie ma:))...po co Ci to wiedzieć skoro tam nie ma pr...

W poniedziałek idę tam właśnie obejrzeć laboratorium itp. właśnie w sprawie pracy. Dodatkowe informacje typu na jakich sprzętach pracuja, jakie wykorzystują techniki pomiarowe. Pozdrawiam.

Informacyjnie

Jest w naszej grupie konfident nazywa się Grzegorz Pod...ek . Jego brygadzistą jest Mariusz.Sz uważajcie na niego to wyjątkowy kapuś!

:))
@Informacyjnie 09.02.2017 13:12
Jest w naszej grupie konfident nazywa się Grzegorz Pod...ek . Jego brygadzistą jest Mariusz.Sz uważajcie na niego to wyjątkowy...

ha ha ha ...no pewnie tym bardziej że jest na zwolnieniu lek....to tak kapuje że hoho ....jakby nie było to zawsze przędzalnia wie wszystko pierwsza...a z tego co się chyba nie mylę on pracuje na innym dziale ...pozdrawiam informacyjnie manipulanta :))))

Olek

Witam mam propozycję pracy jako mechanik ? Ktoś coś wie na temat zarobków mechanika bo w agencji jak mi powiedzieli to się uśmiałem do łez - 2000 zł brutto !!!

Pracownik

Zalezy ile masz tych nocek w miesiacu a stawka jest różna ponieważ zależy od ilosci przepracowanych dni

yaa
@Pracownik 03.06.2016 16:04
Zalezy ile masz tych nocek w miesiacu a stawka jest różna ponieważ zależy od ilosci przepracowanych dni...

Witam,szukam stałej pracy i zainteresowałam sie Wasza firma,jak to wyglada na swieta? dostajecie jakies pieniadze i jak sie stoi z wypłatami na czysto? na spotkaniu twierdza ze 2800 brutto ze wszystkimi premiami

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownica

pensja stała plus premia i dodatek za nocki

anonim

(usunięte przez administratora)

miras

czleczku prostolinijny pracujesz w tej firmie i nie jestes w stanie napisac co lezy u podstaw twojego wynagrodzenia jak was i ciebie rozliczaja w mojej firmie wim a ty piszesz o haju kto tu jest na czym

miras

slyszalem ze poubierali asystenyow kierownika w czerwone koszulki teraz ludzie sami pomyslcie otworzcie oczy na kogo i na czyja pensje pracujecie z tego co widac pol na pol koszulek czerwonych z normalnymi ostatnio dzwonilem do pani k s prubujac uzyskac informacje odnosnie pensji pracowniczej tak pokretnych informacji nigdzie nie uzyskalem czy w tym kraju sa odpowiednie instytucje aby ta sprawa sie zajac robcie cos a nie pijcie z prezesunio

zdziwiona
@miras 28.01.2016 01:49
slyszalem ze poubierali asystenyow kierownika w czerwone koszulki teraz ludzie sami pomyslcie otworzcie oczy na kogo i na czyja...

jesteś na haju czy co???...bo nie rozumiem ....wszystko jest otwarcie napisane ile mają Ci z agencji a ile starzy pracownicy...pytanie kim Ty kurna jesteś...to żeś teraz zabłysnął z tymi czerwonymi koszulkami he he he ...ja też taką noszę i co mi zrobisz?????....jezzu człowieczku ogarnij się ....czerwone koszulki to pikuś ja chce żółte dla żółtodziobów zaczynających tutaj pracę ...by uwazać na nich jak na jajko by ich nie rozjechać po drodze he he eh

anonim

(usunięte przez administratora)

hehe

motywuje..zobaczymy od stycznia jak normy znów podniosą ..będzie taka motywacja że hoho jak przy wypłacie premii nie zobaczą Ci he he he młodzi stażem....bo starzy jakoś dadzą radę jak zawsze ....ale nie nowi:)))będzie płacz i ból serca

anonim

(usunięte przez administratora)

vvvv

a z kim tu prowadzić inteligentne rozmowy ...jak większość nie ma tak naprawdę pojęcia o niczym ...nawet o pracy!!..poza tym nie dziwię się że nie ma nic dla starych pracowników na święta skoro rozdaje się pieniądze na prawo i lewo...wczasy pod gruszą dla każdego!!!!! z jakiej racji ??? niech przepracują w TOLLEGNO rok czasu na te frykasy a nie tak z marszu ...że każdemu się należy...każdy z nas przechodził pewne etapy by coś dostać a nie że teraz kazdemu...najciekawsze jest to że jest na nadróbki w soboty grudniowe a na premie świąteczne już nie ...żenada

vvvv

ludzie przychodzą i odchodzą....zakład się rozwija a na święta pieniędzy brak

miras
@krzys 25.12.2015 23:39
a ty taki inteligentny nabrales kredytow i lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesunio zebys nie stracil prac...

tolegno chyli sie ku updkowi przejmuje was konsorcium w tym roku poraz pierwszy siegneli po premie swiateczna pracownicza na wprost jest hurtownia alkocholi dostali po 400 bonow do kauflandu a wasz j h was okradl i oszukal chodzi po zakladzie ze spuszczona glowa wloski pajac przysli kontrahenci myslcie a ewentualni chetni do pracy jedzcie do donbasu z tamtad was przyjma z ostatniej chwili po nowym roku aneks do umowy j h staje sie niewyplacalny skonczy sie premia za niechorowalnosc choc 6 lat temy to samo zapownial w umowach jezeli klamco mowisz ze pisze neprawde daj znac na forum opublikuje moja umowe i napisz pracownikom otwarcie kim jestes i dlaczego rozwazasz zlikwidowanie wczasow pod grusza

vvvv
@miras 26.12.2015 00:27
tolegno chyli sie ku updkowi przejmuje was konsorcium w tym roku poraz pierwszy siegneli po premie swiateczna pracownicza na wp...

powiem Ci dlaczego może likwidować wczasy za dużo osób uprawnionych ...niech wrócą te czasy że wczasy pod gruszą przysługiwały po roku czasu o ile zacząłeś pracę przed urlopem...co do przejęcia to chyba masz złe informacje ....za duże inwestycje by to opylić ..a i pewnie kasę z tego nie złą ma...co do premii za niechorowalność to ta zostanie he he bo ludzie i tak chorują ...ale ta druga jak przyjdzie za wydajność he he to nikt nie dostanie i nikt w zakładzie nie zostanie no chyba że Ukrainki:)))

@rabin

byli koladzy i kolezanki z przedzalni tolegno oklamaliscie mnie w wielu kwestiach i wykorzystaliscie dzieki piotrowi wiem ze jest inaczej jak mi mowiliscie wykorzystaliscie moj pobyt za granica do prywatnych interesow ale w marcu bede w kraju i wrocimy do tej sprawy zainteresowanych przepraszam

nowy

a jak zarabiają mechanicy ?

cbs
@nowy 14.11.2015 13:33
a jak zarabiają mechanicy ?

kto płaci fundusz pracy i fgśp ....najpierw to sprawdź w google zanim zaczniesz pisać bzdury ...dziwić się że prezes ma ludzi za nic...skoro ma przed sobą takich szarych prostych roboli

mechanik
@nowy 14.11.2015 13:33
a jak zarabiają mechanicy ?

a kto to wie...ile zarabiają

@rabin

pracowniy tolegno prawie 70 zl miesiecznie placicie na fundusz pracowniczy rocznie jest okolo 840 gdzie jest reszta poszlo na prywatne konto prezesunia poraz koleiny was wydymaja dostaniecie 246 i tyle a gdzie jest 400 zl do tesco kierownicy dzialu skierowani na obowiazkowa nauke jezykow angielskiego i wloskiego pensia w euro dla pionu kierowniczego nie wspomne ze prezesunio zatrudnil ukraincow dajcie znac ja zglosze do pewnych instytucji cba cbs

poszarpany

Myśli że ci ze wschodu będą mu robić za 2 tyś.Włosi pewnie by chętnie się wynieśli tylko bidule już w europie nie mają dokąd !!! Ale pewno niedługo już naprawdę nie będzie miał kto robić w tollegno i będą zmuszeni. Chyba że naprawdę podwyższą zarobki ale nie przy tym prezesie !!!

silver

Jeśli chodzi o pracowników to obecnie przyjmują wszystkich jak leci !!! Wszyscy do przyuczenia . Podobno w akcie desperacji ma zatrudnić ukraińców !!!

ekonomistka

a jak wyglądają zarobki przez agencję - adecco? Bo nie wiem, czy jest to opłacalne czy nie, ile jest na rękę?

ktoś

robota jak każda inna 3 zmiany i zapierdziela sie 8 godziny ale nie jest tak zle nie ma wygórowanej normy co najmniej na wstępnym jak jest na innych nie mam pojęcia wygląd wnetrzsa i kibli odpycha a zwłaszcza przy czytniku

rabin

wlosi pozamykali fabryki ze wzgledu na unijne przepisy caly zlom trafia do toleegno wloch to troche bogadszy rumun razem z prezesunio dziwnym trafem jak ma byc panstwowa inspekcja pracy lub inne instytucje dwa dni wczesniej prezesunio wie o wszystkim niech ktos zawiadomi cba w dupie im sie przelewa apeluje do stalych pracownikow albo stracicie zdrowie albo zycie non stop wypadki w pracy albo cie zastrasza i podpiszwsz ze wypadek jest z twojej winy albo cie zwolnia wypadki byly na farbiarni zmiazdzone rece poparzenia utrarata dloni na uszlachetnianiu ile potrzeba aby maz nie wrocil do domu kobiety myslicie

rabin
@rabin 12.08.2015 20:52
wlosi pozamykali fabryki ze wzgledu na unijne przepisy caly zlom trafia do toleegno wloch to troche bogadszy rumun razem z prez...

ja na szczescie juz do pracy w toleegno po urlopie nie wracam jestem u rodziny w anglii i toleegno mi juz pachnie zla przeszloscia powodzenia dla znajomych i dla tych ktorzy do mnie dzwonia trzymajcie sie

rabin

na zachete ludzie z adeco i word serwis dostali wczasy pod grusza 970 ale tylko dlatego zeby nie zrywali umowy puzniej jak przejda na toleegno odpracuja wszystko te pieniadze pochodza z potracanych skladek kazdemu pracownikowi odpracujecie to w sobotach tylko prowadzcie ewidencie bo kaska was wykreci ale tak jest wlasne bioro rachunkowe nowka fura jakub przyjaciel wspolnie trzepiemy pracownika

rabin

ludzie pomyscie zanim adaco lub word serwis skieroje was do pracy w toleegno zarobicie tyle ile w logo firmy 1900 choc naduzylem slowa firma asystenci kierownika dzialu maja 2700 a nic nie robia wyslugoja sie pracownikiem kierownicy dzialu maja 5000 i tez nie wiele wnosza prezes mieszka w grotnikach ma ponad 15000 i samochod zmienia co sezon wlosi zatrudnieni maja pensie w euro oraz rozlake z rodzina a my co mamy ,zapytajcie na zebraniu choc prezes jest slodszy od mojej zony potrzy ci w oczy i cie okrada zasadnicza w gore premia w dol licza sie koligacie rodzinne niz wyksztalcenie

pracownica

popracujesz tam trochę to sama zobaczysz czy maszyny same idą i czy kobiety mają ciężko,póki normy od Was nie wymagają będzie ok.....ale później różnie bywa nikt za Was robić nie bedzie chciał...więc zależy jaka jesteś odporna fizycznie i psychicznie wszystko pięknie wygląda jak się patrzy a nie robi:)

lena

Witajcie,wkrotce moj 1szy dzien pracy w tej firmie,prosze o opinie czy kobiety tez maja tam tak ciezko bo w Work Service mowili ze w zasadzie Maszyny same pracuja a my np patrzymy czy nitka nie spada itd ,widzialam kobiety tam pracujace i nie Wygladalo To tak strasznie,dajcie opinie O pracy kobiet tam,pozdrawiam

kloss

Pracowników którzy pracują parę lat i chcą pracować nadal w tej pseudofirmie nie szanuje się wcale !!! Produkcja dostała z łachy podwyżkę 160 zł brutto ale dla mechaników i elektryków prezesunio sknerzy i kombinuje jak ich wyrolować !!! Ogólnie ludzie są traktowani jak zło konieczne !!!

ala

Podwyżki nam dali 160 zł.

BoskiRoman

Ze Wzgledu Na To że Rekrutacja jest a pozniej znikacie po 2 dniach bo opinie z forum są prawdziwe dodam swoją opinie i głowne rzeczy ktore trzeba wiedzieć -Socjal niestety zerowy - Dniu Urlopowe zapomnij ze dostaniesz -Godziny nad Liczbowe Do Odbioru -Bałagan i syf katastrofalny -Zapierdziel i Smęczenie Bez Cenne Zapewniam Ze Praca Na Lini To Pikuś -WC Ubikacje - Armagedon -Podwyzek Brak Kazdy Lata Tam na L4 puki go nie zwolnią z wiadomych przyczyn , mam nadzieje że tej Włoskiemu Producentowi Braknie Kiedyś Rąk i Wyniosą się z Naszego Miasta na Zawsze , Szkoda tylko tych ludzi co pracują tam długo (łącznie z mistrzami,kierownikami) widać w waszych oczach z męczenie i Brak Sił na Dalszą Motywacje wszystko za zasadą BYLE DO PRZODU OLE , Bawcię się dobrze i Ostrzegam nowicjuszy ale sprobować mozecie wrazenia i przerazenie bezcenne :D TAK TAK takie bu***r*del show jeszcze istnieje najwiekszy w ŁODZI :-D Zapraszamy Do Kabaretu TOLEGNO JUZ DZIŚ

hhh

- praca ciężka - podwyżek nie było - 1900 na rękę (ja pracuję) z nockami - nadgodziny możliwe ale pracować mi się nie chce - przerwa 30 minut plus papierosek (ile chcę) - kible brzydkie - pracuję długo to wiem , nie zmieniam ale narzekam generalnie robić mi się nie chcę ale ponarzekać lubię

hmmm

u nas zawsze jest z kodeksem pracy nawet jak się nie zgadza......jakie 1,5 dnia masz dzień za dzień ....i kiedy zakład chce a nie ty 1.5 ...masz po rozliczeniu ....chcesz wiedzieć ile zarabia stary pracownik to Ci napiszę ...jakieś 1850 z 5 nocami pasuje??

anonim

(usunięte przez administratora)

zmienniczka

Nie mamy żadnych inflacyjnych podwyżek ..to nie ten zakład nie myl nas z Indesitem czy Boschem nie mamy i tyle nie jesteśmy koncernem tylko Sp z o.o.a to różnica matołku;)inna sprawa to taka że nie mamy zróżnicowanych pensji każdy z nas po pewnym czasie zarabia tyle samo ....jak Ty mało wiesz że mamy zryczałtowaną pensję nie zależnie od przepracowanych dni w miesiącu..zawsze taka sama .tak że nie ma w naszej firmie ....jednostkowych podwyżek !!!!... a co do sobót ...to było by super jakby były płatne ale niestety zawiodę Cię tylko do odbioru....

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownica

o pieniądzach to przyjdź i porozmawiaj sobie z dyrektorem ...tylko przyszykuj się na pracujące soboty przez jakieś pół roku hihihi

pracownica

PS. u nas od 6 lat bez zmian hihih finansowych jak i innych

Makaron

Super praca lekka, miła i przyjemna, dobrze płatna !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Iza

z jakiej sytuacji.....te zapomogi to nic innego jak nasze premie świąteczne tyle że w innym wydaniu

anonim

(usunięte przez administratora)

Iza

każdemu tyle że suma była zróżnicowana

anonim

(usunięte przez administratora)

mikra

nie nie na nagłe wypadki....to były zapomogi dla wszystkich pracowników

anonim

(usunięte przez administratora)

Iza

w socjalu mamy zapomogi:)))

Zostaw opinię o Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tollegno 1900 Poland Sp. z o.o.