Instalcompact-Service Sp. z o.o.

Tarnowo Podgórne

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o Instalcompact-Service Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalcompact-Service Sp. z o.o.

Daniel

Ludzie przestańcie robić magiel z tego forum. Nie podoba sie firma to ją zmieńcie i już

Dorota

Dla LOSER z IC która to ogarnia i skasuje te NIEKORZYSTNE wpisy tel. 713067810

E.R.R.

Żal mi jak widzę jakieś negatywne komentarze, zal mi tych ludzi, serio.... Widocznie mają bardzo smutne zycie skoro śledzą goworka pracodawcy/bylego pracodawcy..... Ja mam duzo ciekawsze zajecia. A poza tym jak sie cos komus nie podoba to wystarczy sie zwolnic. Mi akurat praca tutaj odpowiada i denerwuje mnie jak widzę jakieś głpoty i nieprawde powypisywane...

Nicknolte
@E.R.R. 07.11.2017 10:15
Żal mi jak widzę jakieś negatywne komentarze, zal mi tych ludzi, serio.... Widocznie mają bardzo smutne zycie skoro śledzą gowo...

Ty jesteś niezrównoważony psychicznie skoro miotasz się z zamieszczeniem swoich mało wysublimowanych perwersyjnych historiach umiłowania pracodawcy - lodówka nie MROZI ?

były pracownik

Uważam, że można tu spoko zarobić. Pracowałem tu 4 lata i bylem bardzo zadowolony. Niestety musialem sie przeprowadzic i zmienic prace. Tak to na pewno dalej bym pracowal w instalcompact.

Nicknolte
@były pracownik 07.11.2017 12:33
Uważam, że można tu spoko zarobić. Pracowałem tu 4 lata i bylem bardzo zadowolony. Niestety musialem sie przeprowadzic i zmieni...

Wyprowadzić ciecia do kibla. Sraj tam gdzie jesz nowe motto specjalnie dla ciebie głąbie.

blue screen

Najlepiej się przekonać samemu a nie czytac te opinie. Ja jak tutaj szedlem do roboty to nie sugerowalem sie zadnymi opiniami i dobrze zrobilem. Bo dopiero jak juz mnie przyjeli to sie okazalo ze to bardzo spoko firma, w porzadku traktuje pracownikow i niezle placi

Daniel

Pracuję w biurze w Instalcompact i mi si,ę tu akurat podoba. Wypłaty mnie zadowalają, towarzystwo w pracy też. To moja druga praca biurowa, ale dopiero tutaj jestem z niej zadowolony. Na prawdę dają dobre warunki i możliwośći rozwoju.

Daniel
@Nicknolte 06.11.2017 01:09
Pracujesz w biurze Instalcompact i pomyliły ci się strony na Gowork. ( LOOSER ) Ta strona z opiniami dotyczy firmy Instalcompac...

O kurcze, rzeczywiscie. Nie zwrocilem jakoś uwagi. Ale dzięki ;) A te kąśliwe uwagi możesz sobie wsadzić wiesz gdzie :)

kabaczek piotrek
@Nicknolte 06.11.2017 01:09
Pracujesz w biurze Instalcompact i pomyliły ci się strony na Gowork. ( LOOSER ) Ta strona z opiniami dotyczy firmy Instalcompac...

Ty chyba masz jakiś mega problem ze sobą człowieku, może nawet kompleksy. Żeby wyzywać ludzi, których zapewne nie znasz od frajerów, tak na prawdę bez żadnego powodu. Takie buractwo do Ciebie wróci, obiecuję Ci to.,

edmund

Praca pracy nie rowna ale ta jest okej. Nie przemaczam sie jakos, dobrze mie taktujo tutaj. Ja to bym nawet polecil nawet dobrym znajomym bo zle tu nie jest szanuje mojego pracodawce

Urodzony

Można się rozwijać i spokojnie pracować. Początki u każdego były trudne. Zdarzały się jakieś błędy ale nie takie żeby od razu kogoś wyrzucić czy zablokować wypłaty. Po prostu dodatkowe szkolenie i człowiek ruszal dalej.

gucio

jest okej, praca jak praca, nie narzekam

stary

Pracuję w tej firmie od jej samego początku i z upływem lat jest o wiele lepiej niż na początku. Można się rozwijać, a każdy przejaw kreatywności jest dobry. Wcześniej trzeba było zrobić swoje i tyle, jak chciałeś coś dodać od siebie to szefostwo patrzyło na tym krzywym okiem. Także w porównaniu do dawnych czasów - niebo i ziemia

Nicknolte
@stary 03.11.2017 09:43
Pracuję w tej firmie od jej samego początku i z upływem lat jest o wiele lepiej niż na początku. Można się rozwijać, a każdy pr...

To jesteś Zdzichem lub liderem bo Waldek zwolniony a Bond z Zamościa sam się zwolnił bo miał dosyć psełdo korby.(Ś.P. Józef.M. też był od prawie początku - do końca prawie końca )

On85

Szkoleń jest całkiem sporo, więc nie ma co się bać z początku pracy. Chłopaki mają na produckji ciężko, ale bezpiecznie.

powidoki

Praca nadal w porządku. Problem się pojawia jak w robocie zostają ludzie którzy nie mają do tego jakichkolwiek kompetencji i robią to bardziej na przypale niż właściwie...

sorer

Od 4 miesięcy pracuje w firmie Instalcompact i jak na razie sobie chwalę. Chetnie zostanę w tej firmie na dłuzej.

444444444

Pracuję tutaj od miesiąca i jak na razie bardzo sobie chwalę. Szef bardzo przyjazny i idzie na rękę. Zarobki ok.

Powąs

Uwielbiam ludzi, z którymi pracuję. Jest to ekipa, która zawsze pomoże i od wielu lat się znamy. Podobnie jest z kadrą - nie traktują nas "z góry", dzięki czemu aż chce się pracować.

Ir

Zarobki są naprawdę zadowalające. Można zdobyć dodatkowe pieniążki do wypłaty za wykonanie zlecenia bardzo rzetelnie i szybko. Szefowie doceniają pracowników, o ile się oni starają.

babcia

A Ja napisze hehe hehe ze te opinie pisze ciągle ta sama osoba hehe już od kilku tygodni hehe

hmm
@babcia 30.10.2017 17:51
A Ja napisze hehe hehe ze te opinie pisze ciągle ta sama osoba hehe już od kilku tygodni hehe

I to jest według Ciebie merytoryczna wypowiedź na temat pracodawcy? Nie wiesz do czego ten portal służy? Takie zdziwienie, że pracownikom, którzy pracują,a nie się obijają podoba się w tej pracy? Może czas wyciągnąć wnioski i wziąć się za robotę?

Kodak000

Czepiać się nie ma co. W każdej pracy znajdzie się coś na minus. Ale ja napisze o pozytywach. Po pierwsze pensja jest spoko, po roku pracy dostałem podwyżkę. Po drugie ważne jest to, że bardzo pilnują terminowości wypłat. Po trzecie dają możliwość rozwoju.

Malin

Ważne że: wypłaty są na czas, dobrze traktują pracowników, w firmie pracują bardzo spoko ludzie. Pozostałe aspekty są po prostu poprawne (wypłaty, kierownictwo, godziny pracy)

mariusz

Nie ma co tam tego heheheh mi dla mie jest okej dobra praca wyplaty dobre co ja bede narzekac jak nie mam powodow jest dobrze

Riso
@mariusz 27.10.2017 14:51
Nie ma co tam tego heheheh mi dla mie jest okej dobra praca wyplaty dobre co ja bede narzekac jak nie mam powodow jest dobrze...

Dobry pracodawca u którego można się rozwijać. Mi przede wszystkim zależało żeby mieć dobrą firmę w CV. Dlatego tu pracuję. A oprócz tego wypłaty nie są najgorsze.

za kulisami

polecam, najlepiej się samemu przekonac. opinia opinii nie równa.

czek

Nie jest źle, jest wręcz spoko. Kasa przychodzi zawsze w terminie, nie przepracowuje sie. Szefostwo wyrozumiale. Więcej plusów niż minusów widzę.

K.

Nie istnieje chyba firma, której pracownicy są zadowoleni w 100%. A na pewno nie istnieje na tym portalu. Bo z ciekawosci czasem sobie powchodzę na profile roznych firm. Wszędzie jęczą i narzekają. Śmieszne to jest po prostu. Nie dość, że ludzie idąć do jakiejś pracy wiedzą jaka będą mieć stawke to jeszcze narekają potem, że mało płacą. Poza tym nikt nikogo nie zmusza. To nie są obozy praca. Nie opowiadda ci to albo zglos to przelozonemu albo sie po prostu zwolnij. Ale nie, wiekszosc ludzi tutaj woli narzekac i żalić się w internecie. Przecież to jest jakaś dziecinada. Mi osobiście praca w Instalcompact odpowiada. A jak miałem jakieś uwagi to je po prostu zgłosiłem. I było warto, bo jakąś poprawę widać. Pozdrawiam, K.

Augustin Egurolla
@K. 26.10.2017 11:11
Nie istnieje chyba firma, której pracownicy są zadowoleni w 100%. A na pewno nie istnieje na tym portalu. Bo z ciekawosci czase...

Podpinam się pod ten komentarz. Sama prawda. Ci co tu wypisują negatywy to są pipy, które boją się stanąć z kimś twarzą w twarz. Instalcompact daje bardzo dobre warunki zatrudnienia i tyle w temacie...

Siatkarz90

według mnie przede wszystkim to czy się lubi daną firmę zależy od ludzi jacy w niej pracują.....akurat ja trafiłem na super zespół, bardzo się lubimy, często wychodzimy razem po pracy. dlatego jak pojawiają się jakies problemy to nie są przez nas tak zauważalne bo i tak lubimy tą pracę. życzę każdemu żeby miał taką pracę, w której ma fajnych kolegów i chce mu się do niej chodzić.

krzysiek

Dobra firma, spoko pracodawca, polecam.

Nożownik

Uważam że dobrze jest tu pracować. Jak się lubi pracę, a nie obijanie to jest tu okej. Pracuję sumiennie i dlatego jestem doceniany. Jeśli ktoś psioczy na tą firmę to znaczy, że się opier*ala w pracy. Innej drogi nie ma.

Bach

Pracuję tu już jakiś czas i jest spoko. Nie narzekam, kasa przychodzi terminowo, dogaduje się z przełożonymi, nie jest to stresująca praca. Poza tym wszystko zgodne z tym co na umowie. Widać, że profesjonalna firma.

artur

Firma z perspektywami. Czuję się tu dobrze i stabilnie. Bardzo potrzebowalem stałej spoko płatnej pracy i mam. Jeśli ktoś się zastanawia- polecam.

el polako

Dla mnie to po prostu praca. Mam stabilne zatrudnienie w wypłącalnej firmie- mnie to zadawala. Do tego kasa jest taka o jakiej byla mowa na poczatku, wiec wszystko się zgadza. Polecam

Tomek

Tutaj musisz mieć fach w ręku i wiedzieć - co, gdzie i jak. Od starszych stażem możesz się dużo nauczyć, ale jest pewna kwestia - musisz chcieć.

miszko

Nie ma prześcigania się na produkcji jakiejś strasznej. Pracujemy zespołowo przez co od razu konktakt jest lepszy. Wcześniej było indywidualnie i jakieś zgrzyty się zdarzały.

green

Czasy się zmieniły i teraz nie ma 300% nomy jak za komuny na przypale, tylko realna praca w konkrentym celu.

Maciek1991

Można ustalić sobie rózne godizny zmianowe co jest bardzo wygodne. Praca o wczesnych porach, przez co później można mieć cały dzień na swoje potrzeby.

Norbi

Zarobki bardzo zadowalajace, można mieć profity w postaci pieniężnej, jeśli ktoś się przyłoży do swojego zadania i firma będzie miala z tego zyski.

cute

Pracowałem już w dwóch firmach, ale dopiero w tej jest przyjemnie. Zarobki ok, czas pracy można ustalić z szefem pod swoje prośb y grafikowe.

Krzych

Odnoszę wrażenie, że ktoś usilnie próbuje popsuć opinię firmie, może konkurencja ? Tyle osób ma do czynienia z nimi (nawet kilka osób z mojego miasta) i nie mają złego zdania o firmie. Zawsze może być lepiej ale ogólnie nie jest źle

anonim

(usunięte przez administratora)

Hmm

Ty mówić po polski? Nie zrozumiałem połowy tego co napisałeś... To jest dopiero dno. Są obcokrajowcy wysławiający się po polsku lepiej od Ciebie. P.S. Ja wiem, że w tej firmie pracuje się dobrze i radzę nie wierzyć w te negatywy wystawiane przez konkurencję i byłych żałosnych pracowników, którzy się mszczą za to, że się lenili w pracy :)

Hot&Cold

Instal to spoko pracodawca. Widać, że to stabilna i wypłącalna firma. Dla mnie najważniejsze jest to, że mam stałą, pewną pracę. Do tego całkiem sporo się tu nauczyłem.

anonim

(usunięte przez administratora)

beczka śmiechu

gratuluję analfabetyzmu ,,na renke'' HAHAHAHAHA poza tym dla kogos kto zaczyna prace w ogole w zyciu 2000 netto to bardzo dobra kaska, mi ona odpowiada. a co poniektórym to się trochę w D poprzewracalo, chcieliby zarabiac nie wiadomo ile a najczesciej nic nie umieją, żadnego doświadczenia i jeszcze do tego obijają się w pracy.

pracownik

W tej firmie pracuje się dużo lepiej niż u konkurencji. WIEM bo pracowałem u konkurencji. Tutaj nie mam stresu codziennie przed przyjsciem do pracy. Poza tym płącą lepiej. Kto nie pracował u konkurencji niech lepiej nie gada, że tu jest źle BO NIE JEST

pazdziernik

Jest dobrze mi ta praca odpowiada czuje sie dobrze traktowany bez spiny wszystko jest na luzie

o.k.

żeby jakoś bardzo nie słodzić, dla mnie jest spoko. kasa sie zgadza a to najważniejsze. robota jak robota. wazne ze jest.

marcin

bylem na rozmowie- bardzo przyzowicie. nie bylo glupich pytan, normalnie, rzeczowo. jestem dobrej mysli, wydaje mi sie, ze mnie przyjma

TomaszK
@marcin 17.10.2017 13:53
bylem na rozmowie- bardzo przyzowicie. nie bylo glupich pytan, normalnie, rzeczowo. jestem dobrej mysli, wydaje mi sie, ze mnie...

O ja też byłęm na rozmowie, pewnie w tym samym czasie. Też mam podobne odczucia, bardzo w porządku. Ciekawe czy przyjmą nas obu hehehe ;)

w.

Mi się podoba w tej pracy. Nie jest jakoś mega cieżko, owszem w niektórych okresach jest troche wiecej roboty, ale bez przesaaady. Kaska się zgadza, mój portfel nie narzeka.

Antek

Polecam tego pracodawcę. Wszystko zgadza się z tym co było na rozmowie o pracę. Umowa przejrzysta, nie ma ''haczyków''. Ogólnie jest w porządku.

Krz

Pracuje mi się w tej firmie bardzo dobrze. Fajne zarobki, fajna atmosfera, fajni ludzie. Jakby ktoś się pytał to polecam. Ja się pozytywnie zaskoczyłem jak przyszedłem tu pracować.

Alicja

@krystyna czy pracujesz w firmie Instalcompact-Service Sp. z o.o.? Co możesz powiedzieć o pracy w tej firmie? Jakie są dobre strony pracy a jakie złe? Co byś zmieniła? Aktualnie nie ma nowych ofert pracy, natomiast warto śledzić na bieżąco, może coś się pojawi w najbliższym czasie.

Elektryk

ELEKTRYK Napiszcie w ogłoszeniu ile chcecie zapłacić. To może ktoś będzie aplikował.

Alicja

Na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje o tym, że obecnie Instalcompact-Service Sp. z o.o. nie prowadzi rekrutacji. Dla wszystkich zainteresowanych pracą w tym miejscu - polecać odwiedzać zakładkę 'Praca', na ich domenie - http://www.instalcompact-service.pl/index.php?s=63&m=14 Jak oceniacie tę firmę jako pracodawcę?

jasiek

Kierownik Serwisu jest teraz poszukiwany do firmy na pewno.

Zostaw opinię o Instalcompact-Service Sp. z o.o. - Tarnowo Podgórne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalcompact-Service Sp. z o.o.