Instalcompact-Service Sp. z o.o.

Tarnowo Podgórne

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 57 ocen.

Instalcompact-Service Sp. z o.o.
457

Opinie o Instalcompact-Service Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalcompact-Service Sp. z o.o.

Pracujący

Pracowałem w różnych firmach i można wiele mówić na temat pracodawcy pod warunkiem że jest o kim mówić. Duże korporacje mają to do siebie że nie ma tam z kim rozmawiać a w tłumie pracowników trudno się wyróżnić. W Instalcompact-service na codzień spotyka się ludzi którzy podejmują kluczowe decyzje. Jeżeli się pracuje rzetelnie, szefowie umieją to docenić. Można dyskutować o zarobkach ale to tylko tylko pewna część naszej pracy. Owszem ważna. Dla mnie osobiście i niemal równie ważna jest atmosfera w tej firmie. Normalni ludzie, szefowie w porządku, zarobki w porządku. Skoro są tu ludzie którzy pracują w tej firmie od ponad 20 lat to chyba o czymś świadczy.

Mimolette

Pracowałem tam kiedyś od jakiegoś czasu już mnie tam nie ma i teraz mogę powiedzieć że niektórzy z pracowników umieli się urządzić a co to znaczy ? Pracowałem w zespole kiedyś z takim jednym ,mieszka gdzieś koło Wałbrzycha , na bokach się wybudował dosłownie . jak już gdzieś wszedł to proponował usługi prywatne bez rachunku i brał do kieszeni , podejrzewam że do dzisiaj tak robi ,ciekawe co na to jego szef ?

Obserwator11
@Mimolette 08.04.2018 13:14

Ktoś już napisał, że atmosferę w pracy tworzą ludzie, którzy pracują w danej firmie. Zawsze znajdzie się pracownik niezadowolony, tylko nie rozumiem dlaczego w was tyle jadu. Wystarczy napisać prawdę. Fakt jest taki, że od strony pracownika wygląda inaczej niż od strony pracodawcy. Każdy ma prawo wyboru nikt na siłę tu nikogo nie trzyma, a jeżeli masz jakieś wątpliwości to od tego jest kadra zarządzająca, a nie jakieś forum aby wylać swoje żale. Do tego nie rozumiem jawne oczernianie pracowników (być może konkurencja na rynku lub ktoś niezrównoważony psychiczne).

Alicja

@bogdan, czy w takim razie, pracodawca do podstawowego wynagrodzenia zapewnia jakiegoś rodzaju dodatki w postaci np. premii? Co możesz również powiedzieć o innych warunkach zatrudnienia, w oparciu o które pracownik rozpoczyna współpracę z Instalcompact-Service Sp. z o.o.? Co, Twoim zdaniem, najbardziej może przemawiać za ubieganiem się o zatrudnienie u tego pracodawcy?

ciekawy
@Alicja 15.03.2018 13:27

Też jestem ciekawy czy są premie...

Elektryk

ELEKTRYK - Ile płacicie??? Jak nikogo nie znajdziecie i będziecie powtarzać ogłoszenie to następnym razem napiszcie.

bogdan
@Elektryk 16.02.2018 10:10

3 k to będziesz miał jak zrobisz 2 miesiące w miesiącu takie są realia w tej firmie

Robert

Kiedyś pracowałem w tej firmie zarobki były spoko Podobno teraz coś się pochrzaniło

Marek

Firma dno zarobki dno, dobrzy fachowcy już z Instal dawno uciekli, teraz przyjmują młodych skoczków na umowę -zlecenie którzy po pierwszej wypłacie także uciekają do konkurencji. 2500zł dla serwisanta czy to jest dobre wynagrodzenie????

Dorota

Dla LOSER z IC która to ogarnia i skasuje te NIEKORZYSTNE wpisy tel. 713067810

E.R.R.

Żal mi jak widzę jakieś negatywne komentarze, zal mi tych ludzi, serio.... Widocznie mają bardzo smutne zycie skoro śledzą goworka pracodawcy/bylego pracodawcy..... Ja mam duzo ciekawsze zajecia. A poza tym jak sie cos komus nie podoba to wystarczy sie zwolnic. Mi akurat praca tutaj odpowiada i denerwuje mnie jak widzę jakieś głpoty i nieprawde powypisywane...

Nicknolte
@E.R.R. 07.11.2017 10:15

Ty jesteś niezrównoważony psychicznie skoro miotasz się z zamieszczeniem swoich mało wysublimowanych perwersyjnych historiach umiłowania pracodawcy - lodówka nie MROZI ?

były pracownik

Uważam, że można tu spoko zarobić. Pracowałem tu 4 lata i bylem bardzo zadowolony. Niestety musialem sie przeprowadzic i zmienic prace. Tak to na pewno dalej bym pracowal w instalcompact.

Nicknolte
@były pracownik 07.11.2017 12:33

Wyprowadzić ciecia do kibla. Sraj tam gdzie jesz nowe motto specjalnie dla ciebie głąbie.

blue screen

Najlepiej się przekonać samemu a nie czytac te opinie. Ja jak tutaj szedlem do roboty to nie sugerowalem sie zadnymi opiniami i dobrze zrobilem. Bo dopiero jak juz mnie przyjeli to sie okazalo ze to bardzo spoko firma, w porzadku traktuje pracownikow i niezle placi

Daniel

Pracuję w biurze w Instalcompact i mi si,ę tu akurat podoba. Wypłaty mnie zadowalają, towarzystwo w pracy też. To moja druga praca biurowa, ale dopiero tutaj jestem z niej zadowolony. Na prawdę dają dobre warunki i możliwośći rozwoju.

kabaczek piotrek
@Nicknolte 06.11.2017 01:09

Ty chyba masz jakiś mega problem ze sobą człowieku, może nawet kompleksy. Żeby wyzywać ludzi, których zapewne nie znasz od frajerów, tak na prawdę bez żadnego powodu. Takie buractwo do Ciebie wróci, obiecuję Ci to.,

edmund

Praca pracy nie rowna ale ta jest okej. Nie przemaczam sie jakos, dobrze mie taktujo tutaj. Ja to bym nawet polecil nawet dobrym znajomym bo zle tu nie jest szanuje mojego pracodawce

Urodzony

Można się rozwijać i spokojnie pracować. Początki u każdego były trudne. Zdarzały się jakieś błędy ale nie takie żeby od razu kogoś wyrzucić czy zablokować wypłaty. Po prostu dodatkowe szkolenie i człowiek ruszal dalej.

gucio

jest okej, praca jak praca, nie narzekam

stary

Pracuję w tej firmie od jej samego początku i z upływem lat jest o wiele lepiej niż na początku. Można się rozwijać, a każdy przejaw kreatywności jest dobry. Wcześniej trzeba było zrobić swoje i tyle, jak chciałeś coś dodać od siebie to szefostwo patrzyło na tym krzywym okiem. Także w porównaniu do dawnych czasów - niebo i ziemia

Nicknolte
@stary 03.11.2017 09:43

To jesteś Zdzichem lub liderem bo Waldek zwolniony a Bond z Zamościa sam się zwolnił bo miał dosyć psełdo korby.(Ś.P. Józef.M. też był od prawie początku - do końca prawie końca )

On85

Szkoleń jest całkiem sporo, więc nie ma co się bać z początku pracy. Chłopaki mają na produckji ciężko, ale bezpiecznie.

powidoki

Praca nadal w porządku. Problem się pojawia jak w robocie zostają ludzie którzy nie mają do tego jakichkolwiek kompetencji i robią to bardziej na przypale niż właściwie...

sorer

Od 4 miesięcy pracuje w firmie Instalcompact i jak na razie sobie chwalę. Chetnie zostanę w tej firmie na dłuzej.

444444444

Pracuję tutaj od miesiąca i jak na razie bardzo sobie chwalę. Szef bardzo przyjazny i idzie na rękę. Zarobki ok.

Powąs

Uwielbiam ludzi, z którymi pracuję. Jest to ekipa, która zawsze pomoże i od wielu lat się znamy. Podobnie jest z kadrą - nie traktują nas "z góry", dzięki czemu aż chce się pracować.

Ir

Zarobki są naprawdę zadowalające. Można zdobyć dodatkowe pieniążki do wypłaty za wykonanie zlecenia bardzo rzetelnie i szybko. Szefowie doceniają pracowników, o ile się oni starają.

babcia

A Ja napisze hehe hehe ze te opinie pisze ciągle ta sama osoba hehe już od kilku tygodni hehe

hmm
@babcia 30.10.2017 17:51

I to jest według Ciebie merytoryczna wypowiedź na temat pracodawcy? Nie wiesz do czego ten portal służy? Takie zdziwienie, że pracownikom, którzy pracują,a nie się obijają podoba się w tej pracy? Może czas wyciągnąć wnioski i wziąć się za robotę?

Kodak000

Czepiać się nie ma co. W każdej pracy znajdzie się coś na minus. Ale ja napisze o pozytywach. Po pierwsze pensja jest spoko, po roku pracy dostałem podwyżkę. Po drugie ważne jest to, że bardzo pilnują terminowości wypłat. Po trzecie dają możliwość rozwoju.

Malin

Ważne że: wypłaty są na czas, dobrze traktują pracowników, w firmie pracują bardzo spoko ludzie. Pozostałe aspekty są po prostu poprawne (wypłaty, kierownictwo, godziny pracy)

mariusz

Nie ma co tam tego heheheh mi dla mie jest okej dobra praca wyplaty dobre co ja bede narzekac jak nie mam powodow jest dobrze

Riso
@mariusz 27.10.2017 14:51

Dobry pracodawca u którego można się rozwijać. Mi przede wszystkim zależało żeby mieć dobrą firmę w CV. Dlatego tu pracuję. A oprócz tego wypłaty nie są najgorsze.

za kulisami

polecam, najlepiej się samemu przekonac. opinia opinii nie równa.

czek

Nie jest źle, jest wręcz spoko. Kasa przychodzi zawsze w terminie, nie przepracowuje sie. Szefostwo wyrozumiale. Więcej plusów niż minusów widzę.

K.

Nie istnieje chyba firma, której pracownicy są zadowoleni w 100%. A na pewno nie istnieje na tym portalu. Bo z ciekawosci czasem sobie powchodzę na profile roznych firm. Wszędzie jęczą i narzekają. Śmieszne to jest po prostu. Nie dość, że ludzie idąć do jakiejś pracy wiedzą jaka będą mieć stawke to jeszcze narekają potem, że mało płacą. Poza tym nikt nikogo nie zmusza. To nie są obozy praca. Nie opowiadda ci to albo zglos to przelozonemu albo sie po prostu zwolnij. Ale nie, wiekszosc ludzi tutaj woli narzekac i żalić się w internecie. Przecież to jest jakaś dziecinada. Mi osobiście praca w Instalcompact odpowiada. A jak miałem jakieś uwagi to je po prostu zgłosiłem. I było warto, bo jakąś poprawę widać. Pozdrawiam, K.

Augustin Egurolla
@K. 26.10.2017 11:11

Podpinam się pod ten komentarz. Sama prawda. Ci co tu wypisują negatywy to są pipy, które boją się stanąć z kimś twarzą w twarz. Instalcompact daje bardzo dobre warunki zatrudnienia i tyle w temacie...

Siatkarz90

według mnie przede wszystkim to czy się lubi daną firmę zależy od ludzi jacy w niej pracują.....akurat ja trafiłem na super zespół, bardzo się lubimy, często wychodzimy razem po pracy. dlatego jak pojawiają się jakies problemy to nie są przez nas tak zauważalne bo i tak lubimy tą pracę. życzę każdemu żeby miał taką pracę, w której ma fajnych kolegów i chce mu się do niej chodzić.

krzysiek

Dobra firma, spoko pracodawca, polecam.

Zostaw opinię o Instalcompact-Service Sp. z o.o. - Tarnowo Podgórne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalcompact-Service Sp. z o.o.