Solal Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 63 ocen.

Opinie o Solal Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solal Sp. z o.o.

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Solal Sp. z o.o.? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym osobom w uzyskaniu informacji o firmie.

Duża
@Administrator 15.03.2018 08:28

Ludzie mają prawo do wypowiedzi negatywnej i pozytywnej ..Pracowali pozginali się z pracą i ok aleTakie wyzwiska i nie fajne słowa to nic miłego dla firmy.. Było źle trzeba było pożegnać się z firmą i tyle. Firma płaci terminowo jak również terminowo sa wypłacane premie, podwyżki były ,wyjścia integracyjne również , wigilia w restauracji co roku..Pensja mała ? jak dla kogo !!! Samochody służbowe

Nick

Jak jest źle to piszą opinie.... a jak się polepszyło teraz w firmie to nikt nie napisze. Nawet mąż i żona... ja juz tego poprostu nie rozumiem ....

Zemsta
@Thomas 26.01.2018 11:50

Thomas dzięki takim osobom które odeszły ty masz podwyżkę o którą nie potrafiłeś sam wywalczyć bo jesteś cienki w uszach a pracujesz prawie 10 lat.... a telenoweli to pisze twój friends .... wekkend feat. Lexus

Agata

@Zorro nie jak będzie niewygodna, tylko w sytuacji gdy komentarz złamie regulamin forum. Negatywne komentarze nie są usuwane z forum Gowork.pl. Admin forum usuwa tylko te, które łamią prawo lub regulamin, dlatego po zapoznaniu z nim możesz wyrazić swoją opinię o firmie Solal.

Agata

@Modi nie ma możliwości, żeby na forum ginęły opinie, które są dla kogoś niewygodne. Obowiązuje tutaj regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin i komentarze tylko i wyłącznie go naruszające są archiwizowane przez admina forum. Tamte opinie musiały właśnie takie być. @Thomas Ty jesteś zadowolony z pracy w firmie Solal?

Witold

Patrząc na ciszę na forum mam przekonanie, że jest dobrze i dlatego nie piszecie.

Modi
@Witold 21.01.2018 17:39

Ludzie pisAli ale opinie nie wygodne dla Prezesika giną nie wiadomo gdzie? A po drugie zostali już tylko ludzie którym odpowiada praca w tej firmie.

Krzysztof Grygorowicz

Dziękuję wszystkim za wpisy i opnie , gdyż zawsze starałem się liczyć ze słowem swoich pracowników . Przykro mi, że cześć osób nie doczekała zamian , ale na pewno wszystkie osoby pracujące do dziś ,odczuły pozytywne zmiany jakie nastąpiły w roku 2017. Zmiana systemu wynagrodzeń , wysokości premii oraz sposobu naliczania prowizji przyczyniła się do większego zaangażowanie w pracę i chęć podwyższania jakości pracy jak i jakości obsługi naszych klientów co przyniosło wzrost obrotów firmy. Wszystkich uprzejmie informuje, iż mamy się dobrze i będziemy dalej się rozwijać...))

anonim

(usunięte przez administratora)

Lexus feat. Weekend
@polak 20.10.2017 18:30

Dzięki Polak... Miło czytać takie pozytywy

!!!

Nie o luz pracy mi chodziło, bo wiem że jest ciężko.

Nico- Poza Prawem
@!!! 18.09.2017 09:55

Z czym jest ciężko? Bo nie kum kum? a wiecie że odeszła jedna z pierwszych pracownic tej firmy a teraz odchodzi kolejny stary ... odpowiedzcie Sobie sami co się dzieje w tej firmie? Może będzie wiedziało dwóch starych mędrców.....

!!!

Ja nie wiem jak możecie tak srać we własne gniazdo, jak się nie podoba to droga wolna, to po pierwsze. Po drugie ludzie tam siedzą bo w innej firmie tyle luzu by nie mieli i o tym wiedzą (co nie jest wcale tożsame z tym, że podobno nie są ambitni, albo nie mają perspektyw). Co do wypowiedzi powyżej "...takie chłopaki" to owe "chłopaki" często są lepsi i fajniejsi niż te "ambitne" gajerki z mordoru. Po trzecie p. Prezesie pańscy pracownicy ciągną tą firmę i to oni są ważni, to oni sprowadzają pieniądz do firmy. Jaka płaca taka praca i obrót mały (to tak dla refleksji i postanowienia poprawy). A po czwarte to chyba forum o warunkach pracy w tej firmie, a nie wyśmiewanie się z poszczególnych pracowników, bo to jest na poziomie szkolnym. Tyle w tym temacie.

B.
@!!! 22.08.2017 13:13

Masz rację, że jak się nie podoba to droga wolna- i dlatego powoli starzy pracownicy odchodzą sukcesywnie( nie wierzycie... niestety tak jest) to po pierwsze. po drugie- luz?! każdy woli więcej pracować ale za większe pieniądze- niestety nie w tej firmie.... w ochronie są większe pieniądze właśnie za luz jak to nazwano... prezesie daj lepsze warunki finansowe, a zobaczysz jakie będą obroty!!!! Po trzecie masz rację że to forum o firmie a nie ma co poruszać tematów pracowników.

Jaskółcze ziele

Witam. Ja pracowałam w biurze w tej firemce.... Atmosfera na górze d.n.o. mobbing straszny. Na dole ludzie bez perspektyw na życie- pracują po kilka lat bez możliwości rozwoju za marne pieniądze- takie chłopki. Ogólnie nie polecam ale na razie ogłoszeń o prace nie widac... albo krach albo polepszyło się.. he he he

Wierzący

Prezesiku robisz cięcia dla Nas szarych pracowników ale jak były lata dobre to nie doceniałeś i plakałeś ze mało i wymyslałes... kiedyś karma wróci i do ciebie.... dlaczego zawsze jest tak ze jak ktoś zarabia dużo to ciągle mało i źle. ... ale życie jest krótkie wiec później zostaniesz rozlicznony..... tam wszyscy zostaniemy rozliczeni... nie będzie wtedy dyrektorów. ... prezesów. ..sprzataczek itp. KAŻDY RÓWNY! !!!!

Barbie

Pracowałam ponad miesiąc i powiem że atmosfera jest spoko....żarty i dobre relacje między pracownikami ale to firma dla ludzi bez perspektyw na życie. .. jako PH to jeździsz kupywac po sklepach owoce, słodycze itp. I wcale się nie dziwię ze pensja słaba.... ale jak by się człowiek zaangażował to z opowieści starszych pracowników padło stwierdzenie że i tak szef nie docenia... wiec opuściłam ten zakątek na przetrwanie.... Pozdro dla tych co jeszcze przędzą

Sunset

NO ok bajkopisarzem był ale jako kier nie byl zły. ... fakt teraz gacie ma mokre.. .

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda M.
@Bobas 22.06.2017 11:52

Ciekawe który jest mężem a który żoną....?

Flipi

Kristofer zrób imprezę dla osób które odeszłysy... może być w Spin... tam są fajne imprezy w weekend... trochę by się zebrało narodu... pomysł dobry...

anonim

(usunięte przez administratora)

Prawda o firmie
@Piotr Wielki 02.03.2017 16:02

A ja pracowałam tam i powiem tak; wypłaty spóźnione a nawet nie raz wogóle się nie dostanie bo szef zapomni przelać. .. o premie trzeba się prosić i upominać a ten i tak z łaską daje.... wyjazdy integracyjne raz na 5 lat i tez trzeba się prosić a wcześniej sam guru obiecałem a potem nagle cisza....a o Wigilii to wolę się nie wypowiadać. ... fakt do tego roku było ok a w tym Mikołaj zaginął. ..i czy było by ci miło jakbyś dał prezent a sam nie dostał i głupa palił. .. oto jak jest prawda... wiec nie kłam Karolu Wielki bo możesz nie dostać rozgrzeszenia.... a i firma spada w dół

anonim

(usunięte przez administratora)

Mitch Buchannon
@Pudzian Band 07.04.2017 17:28

Czy to jest forum o Rudym? Dajcie spokój chłopakowi...może to choroba..a raczej na pewno bo nikt Lexusa nie widział ani innych Andersenowskich bajek... Przypominam że opinie dotyczą firmy Solal i Pana Łysego.... a ostatnio jest jak Karambaaaa - szpieg z doliny Rostocza. Tylko my go wszędzie widzimy i słyszymy...

anonim

(usunięte przez administratora)

PKT

Słoik warszawski - to dobrze już ugruntowane w naszym języku określenie na osoby, które pracują, mieszkają, uczą się w Warszawie, ale nie pochodzą z tego miasta i najczęściej nie są zameldowane w stolicy. O to kto tam pracuję.

Koń

Firma runie jak mur Berliński!!!!

Pawlak

Nie będzie podwyżki, nie będzie nowych aut dla handlowców,(usunięte przez administratora)

Szalona Mi

A ja tam pracuje i jestem zadowolona.... Zarobki faktycznie niskie i dlatego cały czas starzy pracownicy odchodzą... ale szef do najgorszych nie należy.... wypłaty na czas płaci, o premie nie trzeba się upominać tylko sam do 10 każdego miesiąca woła (usunięte przez administratora)

Ribson

Byłem ostatnio na rozmowie w sprawie pracy na kierowce. Pani ktora prowadziła rozmowe ok ale za te wynagrodzenie nikt normalny nie pójdzie. ... za taka prace minimum (usunięte przez administratora)to już na kasie w leroy merlin lub Castorama mają więcej a siedzisz i nie dźwigam tych ciężarów.... (usunięte przez administratora)mowie zdecydowane NIE!!!!!

Don Padre

Faktycznie wszystko prawda!!! Jak tak dalej pójdzie to nikt tam nie będzie chciał pracować bo z tego co mi wiadomo starzy pracownicy odchodzą, są jakieś rekrutację ale bez efektów.... zresztą nie ma co się dziwić!!!!

Bobas

Wszystko co tu czytam to całkowita prawda!!! Pieniądze nie adekwatne do wykonywanej pracy ,brak szacunku do pracowników. Za dzień próbny nie dostaniesz ani grosza. Nie polecam nikomu i szczerze odradzam , już lepiej iść do Biedronki pracować za te same pieniądze.

Masa

Ja jestem klientem tej firmy i jestem w szoku po tych opiniach

Baron Artur
@la la land 27.01.2017 13:00

Tak czytam te opinie i powiem szczerze że fakt te opinie są prawdziwe i w 99% oddają obraz owej firmy. La la land masz rację ze kilka opini jest fałszywych np. STEFAN.... MAŁA....MALINKA....

Sławek

Wszystko co koledzy i koleżanki piszą to prawda. Praca i system płac nie adekwatny do zarobków w tej firmie. Jedyny plus to praca od poniedziałku do piątku (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Onomatopeja

Nigdy.... nigdy... nigdy!!!! Nie polecam!!!will not go back ever!

Nu Pagadi

Pracowałem w tej firmie dawno dawno temu jako kierowca. Zarobki faktycznie pozostawiają dużo do życzenia...a jak się pójdzie o podwyżkę to nie ma szans bo szef woli przyjąć nowego pracownika który szkoli się przez pół roku albo odejdzie wcześniej niż docenić doświadczonego i sprawdzonego starego! Auta faktycznie zmieniane już w ostateczności. Atmosferę w firmie tworzą sami pracownicy więc dlatego dużo osób jeszcze pracuję albo że tak powiem się zasiedziała....ale warto poszukać bardziej ambitnej pracy pozwalającej na rozwój niż dorabianie nie doceniajacego szefa. ... chociaż na plus jest to ze zdarzaja się wyjazdy integracyjne raz na kilka lat ☺ no i wigilię coroczne z symboliczną koperta

McPerson

Oj Mała Mała.... można tam pracować kilka lat ,dawać z Siebie wszystko i dobrze wiesz, że nic się nie osiągnie jak to "najstarszy góral" powie cyt." Nie ma ludzi nie zastąpionych". Po co wogóle piszecie te kłamstwa.... piszcie prawdę. ..

anonim

(usunięte przez administratora)

mała

Ja równiez pracuję w tej firme i moja opinia jest pozytywna, oczywiscie jak w kazdej pracy trzeba dać cos z siebie a potem oczekiwania.Firma mała ? a co to ma do rzeczy!

Czarna

Pracowałam kiedyś w tej firmie. Zarobki niskie (usunięte przez administratora) Atmosfera ma dużo do życzenia zwłaszcza w biurze. Zero szans awansu bo firma jest maleńka. Odnośnie szefa to wolę się nie wypowiadać. Wspomnień za dobrych nie mam. Piszę opinie bo widzę że ktoś zaczął temat odnośnie Solal

Zostaw opinię o Solal Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solal Sp. z o.o.