Geest Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 33 ocen.

Geest Sp. z o.o.
233

Opinie o Geest Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geest Sp. z o.o.

Tomasz

Konkurencja chce zdyskredytować firmę w oczach przyszłych pracowników?

Zuza

Jak komuś nie po drodze z praca w dobrej firmie to pisze bzdury!!!

Xf460
@Zuza 18.04.2018 17:45

A co ma droga do tego ????

anonymous

Nie pakujcie się tam gdzie szef jest byłym oficerem bez HONORU i okrada swoich kolegów przyjaciół ...

MUSsT

UWAGA NA TĄ FIRME!!!

Potencjalny
@MUSsT 17.04.2018 16:55

Dlaczego? Co tam jest nie tak?

Kolega z wojska

Nie polecam jak nie chcesz być okradziony to omijaj tę firmę z daleka prezes R B M były oficer bardzo lubi pieniądze innych.Dorabia się na krzywdzie innych.UWAGA

Zuzia

Nie polecam jedna wielka sciema Trzy etaty w jednym (smieciarz magazynier i na koncu kierowca) Ps.zero perspektyw

Mikolaj sn

PODOBNO NIE PŁACĄ NA CZAS

anonymous

panowie a jak w wyszkowie opinia o nich wybieram sie tam

Cirowca
@anonymous 20.02.2018 18:24

Я бы подумал, стоит ли туда идти работать. А если и устроился, записывай все, где и во сколько был, адреса, все дни по минутам. Зарплата там если честно минус 300&400 евро от нормальной. Даже украинцы уходят. Уволиться вообще проблема. Да и директору на водителей насрать!

obecny

Powiem tak: ja pracuje i jestem zadowolony. Czasami jest cieżko, nie ma czasu na nic. Dosłownie nic. Ale to chyba wszedzie. Plus jest taki ze kasa sie zgadza, można się ze wszystkim dogadac. Nie przychodzcie macie racje: bo jeszcze mi sie pogorszy!

[email protected]

шарашкина контора! шеф и его слуги злодеи ! как только захочеш уволиться сразу же придумают тебе твои косяки чтоб оставить тебя без денег! обходите стороной братья словяне эту контору!

Tymon

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Każda firma ma czasami gorszy czas.

Niewiem
@Tymon 10.03.2018 14:02

Hymmmm nie

Agnieszka

Nie polecam serdecznie mieć cokolwiek do czynienia z tą firmą. Przy pierwszym telefonie z zaproszeniem na rozmowę zapytałam(stanowisko - spedytor krajowy)- czy zapewniają umowę o prace, Pani odrzekła ze tak. Na pierwszym spotkaniu, w trakcie rozmowy, którą miałam z Panią spedytor była również Pani dyrektor, spytałam kolejny raz aby potwierdzić czy umowę o prace gwarantują, znów dostałam zapewnienia ze tak. Byłam jeden dzień na dniu próbnym i kolejny raz na rozmowie tym razem z prezesem i panią dyrektor- okazało się ze tylko umowa zlecenie ponieważ posiadam jeszcze status studenta (nie będą za mnie płacić skoro migą uciąć koszty) Gdy na pytanie Pani dyrektor co mi nie pasuje odrzekłam ze np. Gdy zachoruje- nie będę mogła pójść na zwolnienie- Pani Kasia (dyrektor) szyderczo oznajmiła mi ze „nie obchodzą ją moje choroby”. (!!?) Serio? Takie podejście do pracownika na samym początku? Byłam w szoku. Polecam omijać tą firmę szerokim łukiem. Brak komunikacji i brak szacunku do innych. Straciłam 3 dni. Szanujmy się.

geniu

Z tego co mi wiadomo firma jest lojalna, a negatywne opinie są wystawiane przez kolegów, którym się na dało oszukiwać na normach. Dla takich kolegów nie ma miejsca. Pracuje w niej wiele osób i tak jak ja są zadowoleni. Jeśli jest ktoś UCZCIWY na pewno nie zostanie skrzywdzony. Ja nigdy nie byłem, a pracuje na Lidlu. Polecam

Waldi
@geniu 23.02.2018 19:34

Wazelinki i tyłko- lizy, pewnie źle nie mają. Lepsze trasy i wolne weekendy. Kto w pupę nie wchodzi to ma jak ma.

anonymous

gieniu co ty p....... jest wprost przeciwnie, uczciwi kierowcy nie mają szans w tej firmie tylko złodziejstwo.

@@@
@anonymous 24.02.2018 15:58

Anymous przeciez to szef z dyrektorka pisali. Nie dziwne że firma jest dla nich "lojalna" ???? żaden kierowca który tam robi napewno tak nie napisze, to jasne

@

ciekawe kiedy wykasują te wpisy,

Waldi
@@ 22.02.2018 16:00

Pewnie już niedługo. Już dwa razy były kasowane. Rysiek nie lubi czytać o sobie złych komentarzy.

Byly kierowca

Najgorsza firma w ktorej pracowalem dyspozytor totalne dno to w tamtym tygodniu dokonal odwiertu trasy najlepsze daje najwiekszym lizusom normy z kosmosu (gps) a i tak pieniadze sie nie zgadzaja nie polecam pracy w tej firmie

Batman

Omijaj szerokim łukiem. Pan R.M. od początku istnienia firmy OBIECUJE podwyżki i premie i na tym koniec, cięcia z wypłat za jakieś wymyślone normy z gps. W każdej innej spedycji w lidlu zarobisz wiecej. Nie polecam

anonymous

jak placa na lidlu

@

Najlepiej ustawieni w firmie to kolesie dyspozytora samo złodziejstwo .A dyrekcja to żenada.Kierowcy to dla pana prezesa wyrobnicy( brak szacunku) dzięki którym chce się dorobić.Nie polecam!!!

Kolega z wojska

Uwaga na tą firmę i prezesa R B M który okrada nie tylko swoich kierowców ale i znajomych pożycza pieniądze i nie oddaje cdn

Zainteresowany kierowca
@Kolega z wojska 07.02.2018 18:15

wychodzi ze to Taki Janusz Biznesu HAHA XD

Marek

Firma tak dobra że Ukraińcy uciekają po pierwszej wypłacie. A prezes nadal okrada kierowców.

stary kierowca

Że ta firma posiada kierowców to jestem pełen podziwu, chore rozliczenia masz zrobić 26 kursów żeby wziąść wypłatę 3200 jak cie nie okradną za normy wymyślone przez prezesa nawet jak w miesiącu wychodzi 22 dni robocze ty masz zrobić 26 jak nie zrobisz to wypłaty dostaniesz 2400 żenada. O podwyżkach można zapomnieć. Co to za prezes który na spotkaniach informuje że kierowcy są na ostatnim miejscu jeśli chodzi o podwyżki bo są ważniejsze rzeczy. tylko że to dzięki kierowcą firma ma pieniądze. Dobrze ze nie pracuje już w tej firmie.

Były
@stary kierowca 30.01.2018 13:26

Potwierdzam, normy z kosmosu, obciążenia za paliwo, wałki z delegacjami.

Jek

Для тех кому нужен опыт подойдёт, но не более. То что они предлагают это смех! С опытом там практически никого нет, а те кто ещё работают, то не надолго. Заплатите дневку и нормальную подставу и люди перестанут уходить.

Rysiek

Hahaha

szakal

Z tego co piszą to firma skazana na sukces .

Omega

Obrzydliwe. Pan M. nie daje rady czytać komentarzy o sobie i karze usuwać? Prawda w oczy kole? Może niech pan przestanie oszukiwać kierowców i obciążać ich za swoje wymyślone normy z kosmosu, to komentarze też ustaną. Może nawet ktoś napisze coś pozytywnego. Póki co odradzam pracę w tej firmie, chyba że ktoś lubi ze swojej wypłaty spłacać leasingi.

Dresiarz

Ogólnie firma dobra. Trasy w Polsce i na Europę. Rozliczanie uczciwe. W miarę nowoczesny sprzęt. Da się pracować

admin

Jakie benefity lub dodatki pozapłacowe oferuje firma Geest Sp. z o.o. ? Wiecie coś na ten temat? Twoja wypowiedź jest ważna!

Zostaw opinię o Geest Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geest Sp. z o.o.