Astra-Telecom

Adres: ul. Papieska 21, 33-300 Nowy Sącz

NIP: 7340019568 REGON: 490370450

Astra-Telecom
3 13 36 5 1

Opinie o Astra-Telecom

Filtruj opinie po kryteriach:

Viktor
 Opinia

Lubię atmosferę w Astra-Telecom za: Wymagający pracodawca .Zarobki na polskie warunki do przyjęcia .Na kontraktach zagranicznych płaca atrakcyjna . Jestem w trakcie stażu i liczę na stałe zatrudnienie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuzanna
 Opinia
@Viktor 29.11.2018 06:30

Czy otrzymałeś już ofertę zatrudnienia w Astra-Telecom? Jakie zostały zaproponowane Tobie początkowe warunki zatrudnienia? Podziel się swoimi wrażeniami odnośnie odbytego przez Ciebie stażu. Twoja wypowiedź pomoże osobom również znajdującym się na początku drogi zawodowej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Co powiecie odnośnie o zarobkach w Astra-Telecom? Czy w ostatnim czasie ich poziom zmienił się?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tadeusz Huryn w imieniu spółki
 Opinia

Dla państwa informacji wystąpiliśmy na Policje w celu wydania adresów IP , osób które dokonują pomówień .Gwarantuje państwu że spotkamy się w sądach .Każdy będzie miał możliwość wypowiedzenia się w sprawie i formalne uzasadnienie dlaczego dokonał swoich wpisów .Wielu z państwa ma przygotowywane pozwy karne i pozwy o wyłudzenia i oszustwa na nie korzyść podmiotu astra-telecom. Podmiot działalności gospodarczej w wyniku konieczności rozwojowych stał spółką akcyjną .

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hg
 Opinia

@do tomka to firma nie istnieje, ale to jest oficjalne?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
do tomka
 Opinia

Tomek, nie ofert, nie ma pracy, nie kasy - no bo właściwie to nie ma firmy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mirek
 Opinia

Pracuje w tej firmie kilka miesięcy .Zarabiam 1300 euro , dostaje diety,noclegi. Nasze brygady mają nowe MB Vitaszki,ubrania,narzędzia . Polecam pracę w lokalnych firmach elektrycznych na sądeczyznie . Ja pracowałem i wszystkim to polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
euro
 Opinia
@mirek 02.05.2016 12:55

To jak tak zarabiasz, mirek, to może podzieliłbyś się ze mną za zaległą pensję? Pozdrawiam, :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
staszek
 Opinia

można się pogubić w tych opiniach .negatywy to razcej pracownicy przez których firma kupowała u ich zaprzyjaznionych dostawcach z 200 % marżą .Ja pracuje. Wróciłem z francji ,krótka przerwa i jedziemy do Hanower. Firma szuka fachowców .Jeżeli jesteś fachowcem .polecam ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
enrigue1
 Opinia

dzisiaj pokaże właścicielowi te wpisy.To zwykłe szkalowanie i niszczenie porządnej firmy z wieloletnim doświadczeniem .Ja pracuje w tej firmie.Internet to nie jest swoboda bezkarnego obrażania i niszczenia firmy .Ja pracowałem u sądeckich milionerów w fabryce okien, fabryce bram .W dużej firmie budowlanej.Polecam spróbujcie . A astrze dostałem biuro,sprzęt,samochód .Pensja nie jest wymarzona . Na warunki sądecki ok.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bełkot
 Opinia
@enrigue1 19.02.2016 08:41

Ściema i jeszcze raz ściema. Szkoda gadać...Kilka osób się już na tej firmie wyłożyło (pracowników, dostawców, partnerów). Jednym słowem - uważajcie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bełkot
 Opinia

erique - co ty wygadujesz? A no tak, jako właściciel musisz pisać pozytywnie o swojej niby-firmie. To jest firma widmo. Uważajcie i strzeżcie się.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiesio
 Opinia

byłem pracownikiem firmy na okres próbny .Spore wymagania. Dynamiczne działanie . Aplikuje o stałe zatrudnienie . Opinie negujące są wyrazem frustracji których ciężko mi zrozumieć . To solidna firma , a właściciel wymaga dużej samodzielności .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bełkot
 Opinia
@wiesio 02.02.2016 06:35

Ten wpis zrobił sam właściciel lub ktoś pod jego dyktando. Firma widmo.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mexi
 Opinia

opinii jest bardzo dużo.pozytywnych i negatywnych . Pracowałem w tej firmie . Historie firmy też poznałem .Te negatywne wpisy są efektem zwykłej zazdrości i głupoty . Firma ma piękny obiekt , super samochody , sprzęt firmy najwyższa jakość. Głęboko zastanawiam się dlaczego taka efektywność pracowników była słaba .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niezła ściema
 Opinia

Nawet nie myślcie o pracy w Astra-Telecom. To rozpad. Nie dajcie się nabrać na opowieści. Tam Was nic nie czeka. Kiedyś może i była to prężna firma, ale zapytajcie byłych pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa
 Opinia

norbi. Firma istnieje ponad 25 lat . Właścicielem jest bardzo porządny człowiek . Teraz pracujemy bardzo ciężko . Jak dostałeś od niego propozycje to skorzystaj . To jest jeden z niewielu pracodawców który zatrudnia na umowę o pracę . I czasami pojawiają się premie . Spróbuj .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa
 Opinia

ja tego człowieka znam od innej strony , widziałam co kombinował mój chłopak aby jego i innych oszukać . firma istnieje pewnie z 20 lat . jej błąd to zatrudnienie takich drobnych kombinatorów jak tomek , baśka, artur , i cała reszta.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
baśka
 Opinia

Ewa napisała prawdę .tomek został zwolniony z kilku firm . Nie dziwie się że własciciel astry telecom zwolnił tego pana . wymiana tablic przed stacją paliw dla pobrania dodatkowych rachunków to znany numer pana Tomka . a jego opowieści jakich zna polityków , prezesów zarządów , dyrektorów ministerstw są znane w całej warszawie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
z Warszawy
 Opinia
@baśka 03.08.2015 12:05

Ewa ma żal osobisty do puresky, jako byłego chłopaka - tak wynika z wpisu. Niestety nie ma znaczenia, jak zachowuje się w Warszawie były chłopak Ewy. Opinie o Astra-Telecom są prawdziwe. Szef to drobny cwaniaczek bez pomysłu na siebie i swój biznes. Nie płaci, oszukuje, zamiast uczciwie pracować szuka ciągle inwestorów, tj. głupków,którzy sfinansowaliby nierealne pomysły. Facet ze wsi wyjdzie ale wieś z faceta nie. Nawet ostentacyjny przejazd kabrioletem w białym kaszkieciku po Warszawie nie zatrze małomiasteczkowości. Blichtr, pokaz gadżetów i metek Hugo Boss a w kieszeni pusto. Ani honoru ani klasy ani kasy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa
 Opinia

ja nie jestem pracownikiem ASTRA-TELECOM natomiast stwierdzam że większość opini negatywnej w tym puresky napisał mój były chłopak . który oszukiwał własciciela firmy . Pracował e trzech firmach jednocześnie . Obiecywał kontrakty u osób których nie znał . Podaje się jako pureskry w rzeczywistości to pseudo muzyk,fotograf,lanser,manager . Obracjący się w warszawskim światku muzyków i urzędników .Których wykorzystuje do łupania pracodawców .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PureSky
 Opinia

Niewiarygodny właściciel. Nie szanuje pracowników, zawala terminy, spotkania, nie kontroluje obowiązków i zawsze szuka winnego dla swioch niepowodzeń. Ma tendecje do zmyślania, unikania kobfrontaci. Najczęściej w trudnych sprawach zwodzi, kłamie a w końcu unika kontaktu. Unikajcie, jak ognia. Na początku mydlenie oczu obietnicami, pokaz mercedesów, zegarków, sprzętu, opowieści z wielkiego świata, a po kilku miesiącach każdy, kto się upomni o zaległe wynagrodzenie staje się wrogiem. BLICHTR, GOŁOSŁOWNOŚĆ, BRAK PODSTAWOWYCH UMIEJĘTNOŚCI ZARZĄDZANIA. Firma widmo. Uważajcie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Artur
 Opinia

Firma nie płaci pracownikom szczerze unikajcie jak ognia

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PureSky
 Opinia
@Artur 04.07.2014 11:40

Twierdzam. Nie płaci, zwodzi a następnie unika kontaktu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PureSky
 Opinia
@Artur 04.07.2014 11:40

Potwierdzam. Nie płaci, zwodzi i unika kontaktu, jeśli ktoś dopomina się o wypłatę.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PureSky
 Opinia
@PureSky 16.06.2015 20:28

"Efekt" to ulubione słowo właściciela firmy. Tak więc ten Brygadzista to z pewnością sam właściciel, który dokonuje wpisów desperacko ratując opinie o swoim kramiku. Co do efektywności, to jest chyba niezła skoro Pan Prezes może trwonić czas na wpisiki. Żaden zajęty interesami szef nie ma na to czasu ani potrzeby. Ewentualnie zatrudnia sobie pismaka od PR-u. No ale tam nikt już nie pracuje, więc biedny pan właściciel sam sobie jest sterem, żeglarzem i okrętem. I niech tak zostanie, to może nikogo więcej już nie oszuka.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzychu
 Opinia

Ja pracowałem w Astrze sześć i pół roku, była to najlepsza praca w moim życiu. Pieniądze były dobre, a czasami nawet bardzo dobre. Szef firmy był dla mnie wyrozumiały i wiele razy wybaczył mi moje błędy i potknięcia. Niestety pod koniec roku \\\"przegiąłem pałę\\\" i musiałem odejść. Chcę wam tylko uzmysłowić, że w Astrze da się pracować i nieźle zarabiać, trzeba tylko robić swoje i nie gwiazdorzyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Eryk
 Opinia

Porządna solidna firma,wdraża fajne rozwiązania w informatyce i automatyce budynkowej.Bardzo dynamiczna .Konkretni goście .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mira
 Opinia

Potwierdzam należy mu się (usunięte przez administratora) .Firma chulała na pół polski. Zachciało sie szefowi tworzenia marketingu,biura organizacyjnego.Dobrał sobie tlenioną blondynę i byłego informatyka w garniturze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomek 2
 Opinia

Jestem pracownikiem tej firmy.Nie broniąc szefa lub jak został nazwany prezesa jego głównym błędem za który mam żal to pozostawienie kluczowych umów pracownikom ,takim jak rzekomy Tomek a w rzeczywistości może moja koleżanka lub kolega z którymi żaden klient niechcę współpracowac.Nie wydaje mi się aby szef czytał te opinie a co dopiero je tworzył .Za pozostawienie części klientów w rękach nieudaczników należy mu się dobry kopniak,bo czuje że zostanę bez pracy .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomek
 Opinia

Twierdzę, że te wszystkie opinie stworzył sam Prezes firmy w celach marketingowych. Wszystkie są tendencyjne i zupełnie nieprawdziwe, chyba że chodzi o zarobki :) Nie sądzę również, że wszystkie osoby robią takie same błędy interpunkcyjne :) a tak naprawdę Firma jest nierzetelna, niesłowna, brak w niej kompetentnych pracowników o czym mogą potwierdzić niezadowoleni klienci z sektora publicznego i prywatnego. Świadczy o tym wiele zerwanych umów i chyba brak nowych. Firma po prostu oszukuje ludzi tanimi gierkami: "pracuj, -jutro- będziesz wielki, będziesz dużo zarabiał... i na tym się kończy". Niestety słaby rynek pracy w nowosądecczyźnie umożliwia to Właścicielowi. Zdecydowanie nie polecam - chyba że nie macie innego wyjścia...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

Przed momentem widziałem 4 opinie teraz 1.Generalnie przyłączam się do opinii (usunięte przez administratora).Zarobki bardzo niewygórowane.Podobno profity komputery,telefony,samochody,świetne wyposażenie biur są pewnie powodem słabszych zarobków.Dostałem ofertę od Prezesa firmy,jeszcze przemyślę warunki finansowe.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dss
 Opinia

a kiedy zapłacicie wynagrodzenie za prace

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@dss 04.07.2014 11:41

Fakt że firma cokolwiek tobie zapłaciła , to ich głupota . Płacenie za leżenie to tylko na filamch

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Brygadzista
 Opinia
@dss 04.07.2014 11:41

Praca jak wiadomo to taka czynność która powinna dawać efektywoność dla pracodawcy i zadowolenie pracownika . Jak pracownik udaje że pracuje to jest efekt .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Astra-Telecom - Nowy Sącz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej