Astra Telecom

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 35 ocen.

Astra Telecom
3 35 6 1

Opinie o Astra Telecom

Administrator

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Astra Telecom? Dajcie znać, co o tym sądzicie. W ten sposób możecie ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Pedro

Astra Telecom to dobra firma. Jak komuś nie chce się pracować to marudzi i tyle w temacie.

rigo

Opisujecie firmę z Torunia , Nowego Sącza czy Warszawy . Pracuje na inwestycji hotelowej w nicei siódmy miesiąc .Jestem przerażony częścią wpisów . Jak na razie nie ma problemów z płatnościami .

ry

A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę w dziale księgowości? Skoro jest zawierana umowa o pracę i zapewniają wsparcie techniczne i merytoryczne to bardzo dobrze o nich świadczy, bo taki pakiet medyczny i ubezpieczenie może rzeczywiście umilić pracę.

Annnn

Chyba zniknęła ta firma całkiem z rynku. Strona nie działa telefony też....

Wiertek
@Annnn 30.09.2016 14:09

Ta firma jest tam gdzie jej miejsce. ŚMIETNIK HISTORII.

Wiertek
@Wiertek 31.03.2017 21:22

Prawda

były pracownik

Wszystkie pozytywne opinie o tej firmie pisze sam Prezes. To widać w stylu, jest dla niego bardzo charakterystyczny. Nie znam osoby, która byłaby zadowolona z pracy w ASTRZE jak i z usług przez nią świadczonych. Nie dajcie się oszukać wizjom Prezesa z kilkoma postępowaniami komorniczymi.

Wiertek
@były pracownik 07.06.2016 15:01

Brawo.Nic dodać, nic ująć. Szczera prawda.

mirek

Negatywy powstają w wyniku niezadowolenia . Ja pracuje z firmą w Hannover , Dostaje 1300 euro,dostaje diety ,noclegi .Brygady mają nowe MB vitaszki . Polecam pracę w lokalnych firmach sądeckich . Ja pracowałem i to w tych największych .

anonim

(usunięte przez administratora)

Wici@

Karolku....drut nie zawsze jest tej samej grubości. A ciemnota nie boli! Codziennie widzę takich ludzi oszukanych przez "wielkie" firemki, które znikają. Np. 35 godzin tygodniowo po 8 € = 280€, Masz Karol 4 tygodnie w miesiącu czyli 4 razy 280€ = 1120€. Przy takiej wypłacie u Nas jesteś Dziadem, a rodzina Twojego pracodawcy jeździ Mercedesemi. Pozdrawiam z Berlina.

Brico@

Ja pracuje dla tej firmy od siedmiu miesięcy . I każdemu polecam nie czytajcie tych knotów negatywnych . Pracuje już na drugiej budowie w Berlinie . Firma szuka specjalistów z językiem niemieckim i francuskim . Poszukuje też instalatorów instalacji elektrycznych . Wynagrodzenie 8-9 euro na godzinę,socjal w porzo . Jak na razie polecam ....

Wici@
@Brico@ 08.04.2016 11:00

Idioto!!!!!!! Turek nie wstaje z łòżka za takie pieniądze!!!! Przepraszam wszystkich Turków. KTO PŁACI TEN SOCJAL????? Social musi być opłacony u Nas w Niemczech. POlACY to jakiś oszust proponuje stawkę 8 € i Social "w porzo"!!??

Janek

Pracuje miesiąc. Zarobki i warunki do przyjęcia . w piątek jedziemy na instalacje do niemiec. firma godna polecenia .

Tomek
@Janek 23.02.2016 07:36

Janek, co Będziecice instalować?. Prezesa w ramki? Niemcy to terytorialnie dużo Państwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomek

Nicon...? Przeczytaj poprzednie wpisy, jak je zrozumiesz? Podejmij decyzję.Mam nadzieję, że "myślenie nie sprawia Ci bólu"??? Powodzenia.

Tomek

Pytanie? Zastanów się zanim odpowiesz...od jak dawna Masz ten "mętlik w głowie"???? Tyle w temacie Twoim i firmy.

ewa

po pracy w hotelach 4,5 gwiazdkowych , w firmach najbogatszych sądeczan , sądeckich placówkach bankowych .Praca w Astrze to przeniesienie się z czasów komuny na manhatan . Firma poszukuje fachowców zgłaszajcie się .

jachy

pracuje w tej firmie od niedawna . Zajmuje się koordynacją usług na rynku niemieckim . Nie ma czasu poskrobać się po ...... . Płaci to i wymaga . Mamy wiele wolnych etatów na Niemcy i Francję . Dostałem czyste biuro z pełnym wyposażeniem i działam . Kasa tez ok .

ewa

wszystkie negatywne opinie to twór ,,jak ktoś napisał wcześniej sprzedawców marzeń . Których żadne klient nikt nie chciał . I warto wyciagnąć z tego wnioski . To jest jedna z najdynamiczniejszych firm technologicznych w Polsce.

po co
@ewa 05.10.2015 12:15

Tylko pod warunkiem, że inni śpią!!!!!

marzena

wszystkie opinie negatywne napisały , osoby które odeszły z firmy . Na swoje własne życzenie . co do możliwości firmy zawsze można sięgnąć do bilansów , ewidencji itd . Pomówienia to efekty frustracji byłych pracowników czy managerów . Firma ma płynności , wartość i dynamikę czasami kilku firm z branży technicznej razem wzięte do kupy. Napewno już wyeliminowanym błędem firmy jest fakt że płaciła zobowiązania pracownikom i partnerom nie za pracę tylko za sprzedawanie marzeń i opowiadanie bajek pracodawcy . Pracujecie działajcie jest wam napewno lepiej . ASTRZE dajcie spokój .

Grzegorz
@marzena 31.08.2015 11:13

MARZENKO.Ten sam efekt bedzie z finansami astry co z bilansem fenix construction & coś tam...sp.z o.o.Trawa po jaja i takie same efekty.. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzegorz

Przeczytaj wszystkie posty i wyciąg wnioski....czy "właścicielom coś się odwiedzi"???? Pozdrawiam. P.S. Właścicielowi bo zawsze był tylko jeden.

ZOZO

NO TO JAJA, A BYLO TAK PIEKNIE,JUZ MU ...ZADI NIE ZASPIEWA.....

po co

Po co pisać opinie o firmie która już nie istnieje? Trawa na Papieskiej po kolana. Kostka zielona od zarośli. Na plocie ogłoszenia SPRZEDAM. Ostatni pracownicy (było ich dwóch) musieli uciekać za chlebem. Szkoda czasu. Szef przegrał batalię o "istnienie" głupotami. Zajął się podsłuchiwaniem pracowników, mataczeniem, wymyślaniem bzdur, pisaniem maili podszywając się pod pracowników, tworzeniem historii wręcz ubawiających, ustawianiem sobie budzika na telefonie i rozmawianie z tym budzikiem przy innych, żeby stworzyć "łał" hehe, nawet tam gdzie nie było zasięgu wzbudzając śmiechy innych. No mała, lekka parodia. Dzisiaj żeby coś mieć, nie wystarczy gadać ale wziąć się do roboty. Hehe, więc lecę, bo szkoda mojego czasu...

ewa

te negatywne oponie pisał mój były chłopak Tomek . który bryluje w skypure. Nciągając ludzi na koszty . Znam właściciela ASTRA-TELECOM i przedstawione opowieści są niepoważne . Mój chłopak pożyczał ode mnie pieniadze aby wciagnąć w sidła właściciela firmy . Tak załatwił juz kilka firm .

Olo

PureSky nikt nigdy nie napisał tak celnej opinie o jej właścicielu i jego bałaganie. Firma jest "dość popularna" w niespójności tego co opowiada jej właściciel, spotkanie z "Właścicielem"jest niemożliwe bo nie ma odwagi spojrzeć ludziom w oczy. Praktycznie ta działalność gospodarcza nie istnieje na rynku lokalnym, a tym bardziej poza nim. Kreseh (właścicielu) może poinformujemy resztę "zainteresowanych" o ostatnim "osiągnięciu" inwestycyjnym tej "wieloosobowej" "firmy"

Prezes

serdecznie wszystkim dziękuje za wasze wpisy te pozytywne i te negatywne jak również te które mnie i firmę pomawiają . Rynek inwestycji jest bardzo ciężki. Firma potrzebuje dobrych pracowników . Wpadki zdarzają się z tego powodu ,,przykład ,,że klient z dochodem 4-5 tys miesięcznie dostaje dotacje kilkanaście milionów na budowę hotelu .Kupuje samochody,ciuchy a na inwestycji zostawia 8-10 firm bez wynagrodzenia .Życzę wszystkim powodzenia i lepszych pracodawców . Co do zabawek no..... nowy model VITO jest super.... dla wymagających polecam S coupe - zaręczam z własnego doświadczenia jest ,,świetny,, Dzięki wam popełniam coraz mniej błędów .

Mariusz

rzeczywiście prezes was wkurzył , skoro piszecie takiego głupoty na jego temat. jakby na to nie patrzył to prezes zawarł umowę i układał instalacje , i to jego wina że został okradziony przez inwestora i swoich pracowników . Co do mercedesów w firmie pojawiły się kolejna dwa nowe . władek przekazałem prezesowi żeby zerknął na te wpisy .pozdro .

Wladek
@Mariusz 01.05.2015 16:36

Manek i Grzesiek w Austrii, Sztywny we Włoszech, Kondzio w Norwegii, Jaco na Wyspach,a Wy????w Nowym Sączu szukacie roboty...Oddziały w Warszawie, Katowicach, itd. Sprawdziliśmy, nie ma oddziału na Kruczej w Warszawie zły kod pocztowy, 00-950 to inna dzielnica Warszawy, ale kłamstwa, zawsze były na pożądku dziennym w tej firmie/.Szkoda mojego czasu.Wam życzye kupy złomu do obierania, z okazji następnej rocznicy Waszej wielkiej firmy. Pracujecie na kredyty Waszego szefa. A jeżeli ktoś ma zamiar pracować w tej wspaniałej firmie, życzę wraz z byłymi pracownikami powodzenia, nie ma jak się samemu przekonać.

Wladek

Tak jak Tomek na wstępie twierdzę, że wszystkie odpowiedzi na złe opinie pisze właściciel firmy.Żaden Jano nie pracował w tej firmie, poza bratem prezesa który został zwolniony i nigdy nie posługiwał się komputerem, wolał procenty - inwestycja Hotel Czarny Potok dla JW Construction - totalna zagłada i znowu długi dla firmy i prezesa. Nowy pracowniku jeździsz fajnym nowym mercedesem od dwóch miesięcy...my jeździliśmy też mercedesami, a kieszenie po kilku latach pracy były puste, trzeba było pozwy pisać by dostać zaległości. UCZCIWOŚCI TO ZYCZYMY TOBIE PREZESIE.

ADAMOS
@Wladek 28.04.2015 20:21

PODAJ WLADEK TELEFON DO SIEBIE

ADAMOS
@Wladek 28.04.2015 20:21

PODAJ WLADEK TELEFON DO SIEBIE

Władek
@ADAMOS 24.01.2016 22:29

Po co Ci mój numer????? Firemka nie istnieje, aTy wraz z nią. To było do przewidzenia

kalinka

to super że firma działa już tyle z sukcesami, ma mocną ugruntowaną i stabilną pozycję na rynku więc z pewnością jest bardzo wartościowa jako pracodawca, dużo doświadczenie z pewnością jest ich atutem. jednak nurtuje mnie czy przyjmują w takim razie super doświadczonych fachowców czy tez młodziutkim ludzikom tez dają szansę

Władek
@kalinka 26.03.2015 17:40

Firma zalicza coraz większe wpadki. Prezes stracił zamówienia z sektora publicznego. W sektorze prywatnym poznali się na jego mataczenia (Zamość -totalna zaglada - wyrok sądowy i komornik). Właściciel nabrał kredytów i szuka głupich by na niego pracowali. Na stronie internetowej i Facebook pokazuje jak dobrze być w jego firmie. Kalinko życzę powodzenia. Zapytaj Jozka, Mariusza, Sztywnego, Mateusza, Zbyszka, Krzyśka B.,Janusza, Gruche, Jacka, Kondzia i wielu innych którzy pracowali na zabawki prezesa

Brygadzista
@Władek 26.04.2015 15:59

ja jestem nowym pracownikiem od 2 miesięcy . jak czytam nie które złośliwe opinie to mi sie nóz w kieszeni otwiera . Prezesa widział może ze dwa razy . Wykonuje swoje , jezdzę fajnym mercedesem , dostaje diety . pracuje . Pensja jest ok. jestem ubezpieczony . Ja już pracowałem u byłych pracowników astry którzy otworzyli firmy . bez zusu , na krzywy r... z opowiadaniami jak to prezes astry jest demoniczny .Panowie i panie ,, uczciwiości,, ciutkę

tyka

Firma została założona 1 marca 1989 roku. Pierwszy profil jej działalności to projektowanie i instalacja linii kablowych teletechnicznych, instalacja central telefonicznych, wykonawstwo linii i instalacji elektrycznych. Firma rozwijała się wraz z postępem technicznym stosowanym w technologiach instalacyjnych. Dzisiaj starają się być Liderem instalacji elektrycznych, teletechnicznych, automatyki budynkowej .

tajny

Firma mało rzetelna nie płacą byłem u Nich jako inż , technologiczny przez 7 dni od miesiąca czekam za zapłatą i cały czas jestem zbywany, na budowie chaos jakich mało, szczerze nie polecam tej firmy.

Mariusz Brygadzista
@tajny 03.07.2014 22:12

Kolega który to napisał to informatyk ze spółdzielni ogrodniczej w nowym sączu. Przyjechał do pracy na 14 dni .Po 5 dniach uciekł . Na budowie niestety trzeba parcować. Zawsze chaos tworzą pracownicy . Podawanie się za technologicznego jest mało poważne . Co do płatności to nie jest spłódzielnia ogrodnicza która podbno płaci od ręki po 30 zł dziennie .

inzynier - kierownik
@tajny 03.07.2014 22:12

Tajny nigdy nie byłeś inzynierem technologicznym tylko informatykiem z ogrodniczej . Tak jak napisałem tobie w opinii . jesteś ogrodnikiem . udajesz technoloigicznego,infromatyka,montera - a jesteś ogrodnikiem . Firma przekonana że zatrudnia specjalistę a okazuje się że to kombinacja fachowca od technologi po ginekologie .

Władek
@Mariusz Brygadzista 26.08.2014 18:35

Jak bym słyszał prezesa. Spółdzielnia ogrodnicza to jego hobby

Janusz
@Władek 26.04.2015 16:02

władek .Jak czytam te bzdurne opinie to mi się smiać chce . Wszyscy wymieni niż to pracownicy . Którzy byli odpowiedzialni za roboty . Ich już w tej firmie nie ma . pewnie dlatego że byli,,wspaniałymi pracownikami ,, . Pracy na rynku jest dużo , każdy może pisać pomówienia .A wystarczy tylko pracować nie wazne dla kogo . dzisiaj jest zły ten prezes jutro inny . Firma nie straciła zamówień z sektora publicznego tylko umowa wygasła .

brygadzista
@Władek 26.04.2015 16:02

faktem jest że Prezes przekazał mi że do pracy ma przyjsć super informatyk z ogrodniczej. a przyszedł ogrodnik .

jano
@Władek 26.04.2015 16:02

władek to jest opinia sztywnego krzyśka o astrze wpisana wyżej w 2012 ...Ja pracowałem w Astrze sześć i pół roku, była to najlepsza praca w moim życiu. Pieniądze były dobre, a czasami nawet bardzo dobre. Szef firmy był dla mnie wyrozumiały i wiele razy wybaczył mi moje błędy i potknięcia. Niestety pod koniec roku \"przegiąłem pałę\" i musiałem odejść. władek byłeś dyrektorem który załatwiał tylko dla siebie .Nic dla firmy . Chcę wam tylko uzmysłowić, że w Astrze da się pracować i nieźle zarabiać, trzeba tylko robić swoje i nie gwiazdorzyć.

PureSky
@Władek 26.04.2015 16:02

100 % racji.pusto w kieszeni a chciałoby się apartamenty i laski w stolicy. Właściciel to nie żaden prezes, bo to jest działalność gospodarcza. Burak dorobkiewicz w mercedesie,udający w Warszawce wielkiego biznesmana. Nieuczciwy, zakłamany i oszust. Nie wypłaca pracowników, nie płaci za towar.

Grzegorz

Porządna firma i fajny klimat współpracy. Duże doświadczenie .Firma trochę w kryzysie - przegrała ważne strategiczne przetargi .Ma ogromne zaplecze techniczne i możliwości wykonawcze . Zarobki ,,średniutkie ,, .. Wymagania bardzo, bardzo duże.

Władek
@Grzegorz 15.07.2013 15:06

Człowieku piszesz głupoty. Pracowałem w tej firmie bardzo długo. POPIERAM TOMKA W 100 PROCENTACH.Podejściu dobrej kadry, prezes dyrektor generalny bo tak się tytułu je pisze głupoty. Firma nierzetelne, kłamstwo, niezadowolenie klientów sięga zenitu. Lepiej zbierać złom niż tam pracować.

Tomek

Panie [usunięte przez moderatora] mimo sporów tą opinie napisała [usunięte przez moderatora] . Kompletny nieudacznik

PureSky
@Tomek 28.02.2012 19:10

Tak dokładnie jest.

PureSky
@Tomek 28.02.2012 19:10

Tak jest. Właściciel ma rozdwojenie jaźnii. Niestety berdzo chciałby być zupełnie kim innym, niż jest. Żyje w urojonym świecie wielkiego biznesu, a zatrudnia 2 osoby. Trwoni kasę na prawo i lewo, ale niestety nie zawsze swoją. Zapytajcie dostawców i innych partnerów, np. hurtownie elektryczne, firmy obsługujące. Zapytajcie pracowników o pensję. Właściciel nie ogarnia zupełnie rzeczywistości. Opowiada rzeczy, które w ogóle nigdy nie istniały i nie istnieją.

Tomek

Twierdzę, że te wszystkie opinie stworzył sam Prezes firmy w celach marketingowych. Wszystkie są tendencyjne i zupełnie nieprawdziwe, chyba że chodzi o zarobki :) Nie sądzę również, że wszystkie osoby robią takie same błędy interpunkcyjne :) a tak naprawdę Firma jest nierzetelna, niesłowna, brak w niej kompetentnych pracowników co mogą potwierdzić niezadowoleni klienci z sektora publicznego i prywatnego. Świadczy o tym wiele zerwanych umów i chyba brak nowych. Firma po prostu oszukuje ludzi tanimi gierkami: "pracuj, -jutro- będziesz wielki, będziesz dużo zarabiał... i na tym się kończy". Niestety słaby rynek pracy w nowosądecczyźnie umożliwia to Właścicielowi. Zdecydowanie nie polecam - chyba że nie macie innego wyjścia...

Zostaw opinię o Astra Telecom - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Telecom