Eko Laser

Adres: ul. Polna 1, 84-214 Bożepole Królewskie

NIP: 5871108803 REGON: 192205530

Eko Laser
2 48 44 5 1

Opinie o Eko Laser

Filtruj opinie po kryteriach:

Rych..
 Opinia

Warunki pracy są jak dla mnie na odpowiednim poziomie. Miałem kiedys swoją firmę i wiem że ciężko jest na swoim. Każdy kto to doświadczył ten wie.. tutaj luzik przychodzę, robię swoje dostaję kaskę wracam do domu i mam czas dla siebie.. Spoko job

Pomocna?
TakNie
Sikej
 Opinia

A mnie tam pasuje. Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Kilka lat tu siedzę i bywało lepiej jak i gorzej. Teraz trochę podciagneli kasę i jest git

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SPAWACZ
 Opinia
@Sikej 07.02.2019 14:50

Zgadam się z Tobą , z kasą mega się polepszyło... i czałe szczescie idiotów też juz nie ma ..

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frezol
 Opinia

Najwięcej to wpisów od spawaczy którzy uważają się za mega specjalistów a pracują jak te małpy i robią tylko to samo. Zero szkół i pomyślunku.. U nas na obróbce jest spoko no bo wiadomo jesteśmy mądrzejsi.

Pomocna?
Tak2Nie1
George from tree
 Opinia

Szkoda ze tak piszecie na firmę w której pracujcie... Ja siedzę w Robexie od dłuższego czasu i tu dopiero jest sy.... Przyszła do nas tu ostatnio ekipa z Eko a jeden wielki spawacz to się jedynie do szlifowania nadaje..chyba wy nie wiecie co to są kiepskie warunki prac.. Z tego chłopacy opowiadają to wy tam macie sielanke w porównaniu do tego co się tutaj wyprawia...

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uklady
 Opinia

Zakład niby taki rozwiniety, a nie doceniaja ludzi. Dogadujesz sie na kwote i gdy przychodzi do formalnosci - Nie dostajesz tej kwoty na papierze - (usunięte przez administratora) Pisze przez wielkie litery, bo sie uwaza za Ą Ę. Pozjadała wszystkie rozumy i czuje sie tam najwazniejsza dodatkowo dorabia sobie illegal na rozliczaniu pitów. Nie rozliczaj u niej pitu bedac w zakladzie na dzialanosci - masz od razu gorsza atmosfere i nawał pracy, bo pani żona kierownika nie zarobi na Twoim rozliczeniu. Jej mąż (usunięte przez administratora) - kierownik produkcji zakładu metalowego - z wyksztalcenia magister turystki i hotelarstwa, po WSTH ( wyzsza szkola trawy i haszu) tak ja nazywaja, bo masz dyplom za czesne. Dodatkowo absolutarium z filozfii. Pan KIEROWNIK (usunięte przez administratora) czuje sie jakby byl tam ekspertem, a nie zna sie na produkcji. Potrafi (usunięte przez administratora) Nie zna sie kompletnie na produkcji i w sprawach technicznych nie pomoże, ale da Ci kare za palenie fajki czy sprawdzenie telefonu. Nie wie co sie dzieje w zakladzie. Chodzi i kozaczy, myslac ze tam nikt mu nie podskoczy. Za to pensje ma wystrzelona w kosmos. No tak, kuzyn Szefa. Nalezy mu sie wiecej przeciez. (usunięte przez administratora) Psuje atmosfere, rownie dobrze mogloby go nie byc. Nie ma zadnego wkladu w prace i rozwoj zakladu. Odchodza fachowcy przez tego Pana, bo ma zero empatii. Liczy sie produkt. Informuje z gory "To ma dzisiaj wyjechac do Danii". Odpowiedź pracownika: " Sorry Daniel, ale informowalem cie pare dni temu ze dzisiaj musze normalnie skonczyc po 8h, bo moj syn ma dzisiaj urodziny". Odpowiedź "Jak to nie pojedzie to jutro mozesz isc po wypowiedzenie". (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak52Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
taki jeden
 Opinia
@Uklady 03.10.2018 08:28

Niestety wszystko to jest prawdą - jeśli nie wyciągną wniosków to daje firmie rok, dwa i nie będzie rąk do pracy. Szkoda mi w tym wszystkim szefa wszystkich szefów czyli P. (usunięte przez administratora) - bo chyba nie do końca zna prawdę o kwestiach finansowych i kadrowniczych, a wystarczyło by tylko traktować ludzi po ludzku.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kulka
 Opinia
@taki jeden 05.10.2018 12:45

Większość załogi deklaruje chęć zmiany pracy.W ostatnim, niedługim czasie odeszło ok dziesięciu osób,szkoda bo to pracownicy z doświadczeniem.Zgadzam się ,że niedługo nie będzie rąk do pracy,a opinie w Internecie i nie tylko, nie przyczynia się do poprawy sytuacji w firmie a poważni,doświadczeni fachowcy nie podejmą pracy w takiej firmie.Wyglada na to,że w tej firmie dobrze zarabiają i szybko się bogacą jedynie ludzie z kręgu rodziny czy znajomych Pana K.nie majacy pojecia oraz doswiadczenia w branzy .Przykre że nie docenia się ludzi a przecież to Oni tworzą w dużym stopniu firmę.Jesli sytuacja się nie poprawi w kwestii zarobków, (usunięte przez administratora),traktowania pracowników przez przełożonych,karania karami finansowymi za spóźnienia czy zapalenie papierosa nie wróżę przyszłości tej firmie.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andew
 Opinia
@Uklady 03.10.2018 08:28

Tak widzę że pomyje wylane anonimowo tylko jak patrzę na tych młodych którzy praktycznie nigdzie indziej nie pracowali i niewiele umieją a tylko chcą to mi się włos jerzy na głowie... Jak by popracowalintroche po świecie to by docenili pracę w Eko

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były spawacz z cnh
 Opinia
@Uklady 03.10.2018 08:28

Dokładnie zgodzę się z tobą kolego Johny to zwykły cwaniaczek i (usunięte przez administratora) ale tylko w firmie bo poza firmą to zwykła (usunięte przez administratora) na strzała nie pojęcia o niczym nic nie potrafi właśnie przez niego się zwolnilem jakieś 4 ms. Pozdr ale kiedyś to frajerowi wyjdzie a Biadrona to samo Kozaczek co potrafi tylko ryja drzec

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
56
 Opinia
@Były spawacz z cnh 11.10.2018 15:57

Chyba Ciebie wywalili... Zapomniałeś może

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łuki
 Opinia

Jak czytam te wszystkie opinie ne temat Eko to włos się jerzy na głowie.. Codziennie mijam firmę jadąc na stocznie a i mam tam także znajomych którzy twierdzą że raczej wszystko gra (nie na 100 % ale to stoczni to perełka) Może tak jak u nas na..... zawsze się jakiś znajdzie który jest niezadowolony... porzyjemy zobaczymy..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kulka
 Opinia
@Łuki 10.10.2018 20:14

Jak nie wiesz jaka atmosfera panuje w firmie,bo tu nie pracujesz to nie wypisuj bzdur i pracuj sobie spokojnie w tej swojej stoczni.Z drogi może wygląda ok ale uwierz że tak nie jest.Proponije Tobie pisać opinie na temat stoczni w której pracujesz i wiesz jak tam jest a nie snuć domysłów.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ło lo
 Opinia
@Kulka 10.10.2018 21:21

Problem jest w tym,że nie wszystko w stosunku do pracowników jest ok.Napewno zadowoleni są ci,którzy najmniej robią i dzięki dobrym układom są tam gdzie są.Takze pracuj sobie w tej swojej stoczni ,bo po wyglądzie zewnętrznym firmy i parkingu możesz sobie wiele wyobrażać-a potem się zawieść.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Faja
 Opinia
@Łuki 10.10.2018 20:14

A ja kolego codziennie jadąc do pracy mijam firmę farm frites w Lęborku.Tez mi się bardzo podoba i robi dobre wrażenie.Zawsze czysto, ładnie wykoszone trawniki.Nie podejmuję się jednak wypowiadania swojej opinii na temat tej firmy, ponieważ tam nie pracuję i nie wiem jakie tam są warunki i jaka panuje atmosfera.Tobie Kolego proponuję podobną postawę.Jesli już musisz pisać,to pisz o czymś,o czym masz wiedzę a najlepiej o tym,o czym przekonales się na własnej skórze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jajko
 Opinia
@Łuki 10.10.2018 20:14

Apropos,jeżeli już chcesz pisać na forach społecznośiowych to proponuję używania słownika ortograficznego bo widzę ,że nawet aplikacja w telefonie Ci nie pomaga.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
taki jeden
 Opinia
@Łuki 10.10.2018 20:14

Obozy pracy też wyglądały fajnie a to co się w nich działo wszyscy wiedzą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Noname
 Opinia
@Kulka 10.10.2018 21:21

Widzę że mam do czynienia z młodym pokoleniem które (usunięte przez administratora) umie a wydaje im się że są (usunięte przez administratora) Nie jesteście lepsi od naszej reprezentacji w piłkę... Dużo gadania a zawsze baty ( może tylko czasem coś się uda wygrać) Jak uczyłem się spawać to ty prawdopodobnie uczyłeś się chodzić a jak byś pospawal chociaż rok na stoczni zmienił buły zdanie... powodzenia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ON
 Opinia

Pracowałem w tej firmie długie lata... nigdy nie miałem Żadnych zastrzeżeń co co warunków pracy. Praca dwuzmianowa , przerwy , wolne kiedy potrzebujesz masz, Ludzie to jest firma prywatna nie państwowa.. pracować tu możne każdy... Z tego co pamiętam to nie jeden wkręcał tu brata ,ojca czy szwagra do roboty. Wiec o jakich układach wy tu piszecie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
taki jeden
 Opinia
@ON 12.10.2018 07:42

Widać że daaawno tu nie pracowałeś, nie znasz aktualnej sytuacji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie ważne
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie polecam. Bat na plecach majstrowie cwaniaczki którzy się na niczym nie znają.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mlody
 Opinia

Zacząłem właśnie tam prace wg mnie jest tu raczej ok... w AMG to był kołchoz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MC
 Opinia

Kurcze co to że ekipa z tego Eko... oni to się nadaj do pchania karuzeli z nie spawania.. może balustrady to tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LL
 Opinia

Hm.. Jak napisze coś pozytywnego to będzie hejt że to ten z biura.. nic nie robi tylko bierze 6000 i się na robocie nie zna... A ja z dołu i pracowałem w niejednej firmie wcześniej jak to w firmach raz lepiej raz gorzej ale w tej więcej plusów niż minósów..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zawiedziony
 Opinia

Wydaje mi się że szef po prostu nie wierzy że doją go jego "zaufani" współpracownicy. Nam w sumie nic do tego, ale niech traktują ludzi normalnie a nie w kółko zastraszanie (tak, mobing istnieje). I ta lewa kasa pod stołem, czy to się kiedyś skończy? gdyby wszystko było na papierze to i sam szef wiedziałby gdzie idzie jego kasa, a tak to kasa z kar wędruje do kieszeni "zaufanego". Panie Andrzeju pora wyciągnąć wnioski, dać ludziom normalnie czyt. legalnie zarobić , nadgodziny płacić na kwicie itp.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Wszystko to niestety prawda:(((

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Wystarczy zadzwonić do PIP i do skarbówki to się wezmą za nich. Dwa telefony - to nic nie kosztuje ;-).

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hmmm
 Opinia

Firma będzie sie nazywala EKO-LASER/UKRAINA I na koniec ukraincy (usunięte przez administratora) :D

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zawiedziony
 Opinia
@Hmmm 05.10.2018 09:36

Nie mam nic do cudzoziemców - niech sobie zarabiają, ale w tym wszystkim doceniajmy starych fachowców dzięki którym ta firma tak naprawdę funkcjonuje, bo przecież majster nie wykonuje tej czarnej roboty (a cały splendor spływa na niego). Żałosne i zarazem smutne.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@ktoś, pensja zależna jest od pełnionych obowiązków zazwyczaj. Czy w Eko Laser możliwe są podwyżki lub jakieś dodatki do wynagrodzenia? Czy, zgodnie z treścią Twojego wpisu, firma ta zatrudnia również osoby bez doświadczenia? Jak wygląda aktualna sytuacja w tej firmie?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

Jak w tym momencie wygląda sytuacja w Eko Laser? Ostatnie ogłoszenie w sprawie pracy w internecie pojawiło się prawie dwa miesiące temu. Czy brak nowych ofert to oznaka, że firma oferuje stabilne zatrudnienie swoim pracownikom? Zachęcam do pozostawienia opinii osoby, aktualnie pracujące w Eko Laser na temat pracy w tej firmie. Każda informacja będzie ważna dla użytkowników interesujących się tą firmą pod kątem ewentualnego rozpoczęcia z nią współpracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
e
 Opinia

noo wiadomo ze to wlasciwisie to powinna być norma ale teraz tak jest nie wszędzie i nie w każdej firmie oferowna jest umowa o prace a przecież takie stabilne zatrudnienie to jest ważne i cenne dla każdego pracownika mam racje? eto trzeba doceniać ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sratatata
 Opinia

No faktycznie, bo umowa ("DORZUCONA") o prace to jakis wielki rarytas, chyba zapominasz, ze to podstawa osobo z biura. jaki pracownik pisalby ten komentarz o 11 rano ? A co do benefitow socjalnych - sprawdz ile wrzucacie w koperty na swieca, stowke ?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogdan
 Opinia

Chyba przez biedrone, który pracowników nazywa 'murzynami', swoje niepowodzenia w życiu osobistym przelewa na pracowników, notorycznie podpier... I faworyzuje swoich ludzi. Firma jak najbardziej ok, ale ten człowiek nadaje się do przesiewania maczki rybnej a nie zarządzania zasobami ludzkimi. Na samym chamstwie daleko Pan nie zajedziesz.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niedoceniony
 Opinia

Jak ktoś jest przy korycie* to zawsze będzie miód malina...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baleron
 Opinia

Tak dokładnie jest na kwicie cieniutko czasami drugie tyle w kopercie. To że płacą na czas nie znaczy ze mają oszukiwać pracowników (700zł emerytury :() Zarabiają dobrze osoby na działalności i kolesie lub rodzina szefostwa ( reszta nawet starzy pracownicy nie dostają zadnej podwyżki może ktoś wyżebra 50 gr do godziny) Szukam nowej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziony
 Opinia

Nie docenianie pracowników za wysłużone lata dla firmy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
baleron
 Opinia

Romeo chyba masz coś z garem !!! W takim razie po co odprowadzać składki jak wypłata jest na czas???? IDIOTYCZNE. Jak cie nie interesuje emerytura powiedz żeby wszystko płacił ci na czarno . Jest to zwykłe okradanie pracowników , bezczelne i niemoralne. Jedni sie bogacom kosztem zwykych pracowników. A może ty jesteś właścicielem albo jednym z pseudo kierowników, w takim razie masz wszystko na kwicie . Pozdro

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Debiljusz
 Opinia

...Brak pomocy na szczeblu majstra...brak wynagrodzenia za nadgodziny...brak przygotowania produkcji...chaos i zrzucanie odpowiedzialności na pracowników...

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
penetrator
 Opinia

szefostwo ok heheheheh totalna bzdura! niech się pracownicy wypowiedzą a może się boją??

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia

jak zarobki w eko bo zastanawiam sie nad zlozeniem ofrety jako operator pras krawedziowyh

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nikt
 Opinia

Szefostwo OK? Na umowie grosze. Reszta w kopertę. Emeryturka-700PLN :). Nadgodziny 0% Przełożeni nie wyszkoleni. Nie polecam!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

Szefostwo firmy jak najbardziej OK ale zarobki niestety nie powalają na kolana - trochę powyżej minimalnej płacy :|

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MarcinWójcik123
 Opinia
@anonim 26.08.2011 12:38

http://traczmeble.pl/2017/06/09/gdzie-i-do-czego-wykorzystuje-sie-laser/ Polecam ten artykuł może ci pomoże a co do samych laserów jest na razie wczesna technologia i nie można na tym polegać w 100% ale w przyszłości wiedza o nim będzie kluczowa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Eko Laser - Bożepole Królewskie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny