Eko Laser

Bożepole Królewskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 46 ocen.

Eko Laser
2 46 6 1

Opinie o Eko Laser

Frezol

Najwięcej to wpisów od spawaczy którzy uważają się za mega specjalistów a pracują jak te małpy i robią tylko to samo. Zero szkół i pomyślunku.. U nas na obróbce jest spoko no bo wiadomo jesteśmy mądrzejsi.

George from tree

Szkoda ze tak piszecie na firmę w której pracujcie... Ja siedzę w Robexie od dłuższego czasu i tu dopiero jest sy.... Przyszła do nas tu ostatnio ekipa z Eko a jeden wielki spawacz to się jedynie do szlifowania nadaje..chyba wy nie wiecie co to są kiepskie warunki prac.. Z tego chłopacy opowiadają to wy tam macie sielanke w porównaniu do tego co się tutaj wyprawia...

Uklady

Zakład niby taki rozwiniety, a nie doceniaja ludzi. Dogadujesz sie na kwote i gdy przychodzi do formalnosci - Nie dostajesz tej kwoty na papierze - (usunięte przez administratora) Pisze przez wielkie litery, bo sie uwaza za Ą Ę. Pozjadała wszystkie rozumy i czuje sie tam najwazniejsza dodatkowo dorabia sobie illegal na rozliczaniu pitów. Nie rozliczaj u niej pitu bedac w zakladzie na dzialanosci - masz od razu gorsza atmosfere i nawał pracy, bo pani żona kierownika nie zarobi na Twoim rozliczeniu. Jej mąż (usunięte przez administratora) - kierownik produkcji zakładu metalowego - z wyksztalcenia magister turystki i hotelarstwa, po WSTH ( wyzsza szkola trawy i haszu) tak ja nazywaja, bo masz dyplom za czesne. Dodatkowo absolutarium z filozfii. Pan KIEROWNIK (usunięte przez administratora) czuje sie jakby byl tam ekspertem, a nie zna sie na produkcji. Potrafi (usunięte przez administratora) Nie zna sie kompletnie na produkcji i w sprawach technicznych nie pomoże, ale da Ci kare za palenie fajki czy sprawdzenie telefonu. Nie wie co sie dzieje w zakladzie. Chodzi i kozaczy, myslac ze tam nikt mu nie podskoczy. Za to pensje ma wystrzelona w kosmos. No tak, kuzyn Szefa. Nalezy mu sie wiecej przeciez. (usunięte przez administratora) Psuje atmosfere, rownie dobrze mogloby go nie byc. Nie ma zadnego wkladu w prace i rozwoj zakladu. Odchodza fachowcy przez tego Pana, bo ma zero empatii. Liczy sie produkt. Informuje z gory "To ma dzisiaj wyjechac do Danii". Odpowiedź pracownika: " Sorry Daniel, ale informowalem cie pare dni temu ze dzisiaj musze normalnie skonczyc po 8h, bo moj syn ma dzisiaj urodziny". Odpowiedź "Jak to nie pojedzie to jutro mozesz isc po wypowiedzenie". (usunięte przez administratora)

taki jeden
@Uklady 03.10.2018 08:28

Niestety wszystko to jest prawdą - jeśli nie wyciągną wniosków to daje firmie rok, dwa i nie będzie rąk do pracy. Szkoda mi w tym wszystkim szefa wszystkich szefów czyli P. (usunięte przez administratora) - bo chyba nie do końca zna prawdę o kwestiach finansowych i kadrowniczych, a wystarczyło by tylko traktować ludzi po ludzku.

Kulka
@taki jeden 05.10.2018 12:45

Większość załogi deklaruje chęć zmiany pracy.W ostatnim, niedługim czasie odeszło ok dziesięciu osób,szkoda bo to pracownicy z doświadczeniem.Zgadzam się ,że niedługo nie będzie rąk do pracy,a opinie w Internecie i nie tylko, nie przyczynia się do poprawy sytuacji w firmie a poważni,doświadczeni fachowcy nie podejmą pracy w takiej firmie.Wyglada na to,że w tej firmie dobrze zarabiają i szybko się bogacą jedynie ludzie z kręgu rodziny czy znajomych Pana K.nie majacy pojecia oraz doswiadczenia w branzy .Przykre że nie docenia się ludzi a przecież to Oni tworzą w dużym stopniu firmę.Jesli sytuacja się nie poprawi w kwestii zarobków, (usunięte przez administratora),traktowania pracowników przez przełożonych,karania karami finansowymi za spóźnienia czy zapalenie papierosa nie wróżę przyszłości tej firmie.

Andew
@Uklady 03.10.2018 08:28

Tak widzę że pomyje wylane anonimowo tylko jak patrzę na tych młodych którzy praktycznie nigdzie indziej nie pracowali i niewiele umieją a tylko chcą to mi się włos jerzy na głowie... Jak by popracowalintroche po świecie to by docenili pracę w Eko

Były spawacz z cnh
@Uklady 03.10.2018 08:28

Dokładnie zgodzę się z tobą kolego Johny to zwykły cwaniaczek i (usunięte przez administratora) ale tylko w firmie bo poza firmą to zwykła (usunięte przez administratora) na strzała nie pojęcia o niczym nic nie potrafi właśnie przez niego się zwolnilem jakieś 4 ms. Pozdr ale kiedyś to frajerowi wyjdzie a Biadrona to samo Kozaczek co potrafi tylko ryja drzec

56
@Były spawacz z cnh 11.10.2018 15:57

Chyba Ciebie wywalili... Zapomniałeś może

Łuki

Jak czytam te wszystkie opinie ne temat Eko to włos się jerzy na głowie.. Codziennie mijam firmę jadąc na stocznie a i mam tam także znajomych którzy twierdzą że raczej wszystko gra (nie na 100 % ale to stoczni to perełka) Może tak jak u nas na..... zawsze się jakiś znajdzie który jest niezadowolony... porzyjemy zobaczymy..

Kulka
@Łuki 10.10.2018 20:14

Jak nie wiesz jaka atmosfera panuje w firmie,bo tu nie pracujesz to nie wypisuj bzdur i pracuj sobie spokojnie w tej swojej stoczni.Z drogi może wygląda ok ale uwierz że tak nie jest.Proponije Tobie pisać opinie na temat stoczni w której pracujesz i wiesz jak tam jest a nie snuć domysłów.

Ło lo
@Kulka 10.10.2018 21:21

Problem jest w tym,że nie wszystko w stosunku do pracowników jest ok.Napewno zadowoleni są ci,którzy najmniej robią i dzięki dobrym układom są tam gdzie są.Takze pracuj sobie w tej swojej stoczni ,bo po wyglądzie zewnętrznym firmy i parkingu możesz sobie wiele wyobrażać-a potem się zawieść.

Faja
@Łuki 10.10.2018 20:14

A ja kolego codziennie jadąc do pracy mijam firmę farm frites w Lęborku.Tez mi się bardzo podoba i robi dobre wrażenie.Zawsze czysto, ładnie wykoszone trawniki.Nie podejmuję się jednak wypowiadania swojej opinii na temat tej firmy, ponieważ tam nie pracuję i nie wiem jakie tam są warunki i jaka panuje atmosfera.Tobie Kolego proponuję podobną postawę.Jesli już musisz pisać,to pisz o czymś,o czym masz wiedzę a najlepiej o tym,o czym przekonales się na własnej skórze.

Jajko
@Łuki 10.10.2018 20:14

Apropos,jeżeli już chcesz pisać na forach społecznośiowych to proponuję używania słownika ortograficznego bo widzę ,że nawet aplikacja w telefonie Ci nie pomaga.Pozdrawiam.

taki jeden
@Łuki 10.10.2018 20:14

Obozy pracy też wyglądały fajnie a to co się w nich działo wszyscy wiedzą.

Noname
@Kulka 10.10.2018 21:21

Widzę że mam do czynienia z młodym pokoleniem które (usunięte przez administratora) umie a wydaje im się że są (usunięte przez administratora) Nie jesteście lepsi od naszej reprezentacji w piłkę... Dużo gadania a zawsze baty ( może tylko czasem coś się uda wygrać) Jak uczyłem się spawać to ty prawdopodobnie uczyłeś się chodzić a jak byś pospawal chociaż rok na stoczni zmienił buły zdanie... powodzenia

ON

Pracowałem w tej firmie długie lata... nigdy nie miałem Żadnych zastrzeżeń co co warunków pracy. Praca dwuzmianowa , przerwy , wolne kiedy potrzebujesz masz, Ludzie to jest firma prywatna nie państwowa.. pracować tu możne każdy... Z tego co pamiętam to nie jeden wkręcał tu brata ,ojca czy szwagra do roboty. Wiec o jakich układach wy tu piszecie.

taki jeden
@ON 12.10.2018 07:42

Widać że daaawno tu nie pracowałeś, nie znasz aktualnej sytuacji.

Nie ważne

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie polecam. Bat na plecach majstrowie cwaniaczki którzy się na niczym nie znają.

Mlody

Zacząłem właśnie tam prace wg mnie jest tu raczej ok... w AMG to był kołchoz

MC

Kurcze co to że ekipa z tego Eko... oni to się nadaj do pchania karuzeli z nie spawania.. może balustrady to tak

LL

Hm.. Jak napisze coś pozytywnego to będzie hejt że to ten z biura.. nic nie robi tylko bierze 6000 i się na robocie nie zna... A ja z dołu i pracowałem w niejednej firmie wcześniej jak to w firmach raz lepiej raz gorzej ale w tej więcej plusów niż minósów..

anonim

(usunięte przez administratora)

zawiedziony

Wydaje mi się że szef po prostu nie wierzy że doją go jego "zaufani" współpracownicy. Nam w sumie nic do tego, ale niech traktują ludzi normalnie a nie w kółko zastraszanie (tak, mobing istnieje). I ta lewa kasa pod stołem, czy to się kiedyś skończy? gdyby wszystko było na papierze to i sam szef wiedziałby gdzie idzie jego kasa, a tak to kasa z kar wędruje do kieszeni "zaufanego". Panie Andrzeju pora wyciągnąć wnioski, dać ludziom normalnie czyt. legalnie zarobić , nadgodziny płacić na kwicie itp.

anonymous

Wszystko to niestety prawda:(((

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Wystarczy zadzwonić do PIP i do skarbówki to się wezmą za nich. Dwa telefony - to nic nie kosztuje ;-).

Hmmm

Firma będzie sie nazywala EKO-LASER/UKRAINA I na koniec ukraincy (usunięte przez administratora) :D

zawiedziony
@Hmmm 05.10.2018 09:36

Nie mam nic do cudzoziemców - niech sobie zarabiają, ale w tym wszystkim doceniajmy starych fachowców dzięki którym ta firma tak naprawdę funkcjonuje, bo przecież majster nie wykonuje tej czarnej roboty (a cały splendor spływa na niego). Żałosne i zarazem smutne.

Dominika

@ktoś, pensja zależna jest od pełnionych obowiązków zazwyczaj. Czy w Eko Laser możliwe są podwyżki lub jakieś dodatki do wynagrodzenia? Czy, zgodnie z treścią Twojego wpisu, firma ta zatrudnia również osoby bez doświadczenia? Jak wygląda aktualna sytuacja w tej firmie?

Dominika

Jak w tym momencie wygląda sytuacja w Eko Laser? Ostatnie ogłoszenie w sprawie pracy w internecie pojawiło się prawie dwa miesiące temu. Czy brak nowych ofert to oznaka, że firma oferuje stabilne zatrudnienie swoim pracownikom? Zachęcam do pozostawienia opinii osoby, aktualnie pracujące w Eko Laser na temat pracy w tej firmie. Każda informacja będzie ważna dla użytkowników interesujących się tą firmą pod kątem ewentualnego rozpoczęcia z nią współpracy.

e

noo wiadomo ze to wlasciwisie to powinna być norma ale teraz tak jest nie wszędzie i nie w każdej firmie oferowna jest umowa o prace a przecież takie stabilne zatrudnienie to jest ważne i cenne dla każdego pracownika mam racje? eto trzeba doceniać ...

sratatata

No faktycznie, bo umowa ("DORZUCONA") o prace to jakis wielki rarytas, chyba zapominasz, ze to podstawa osobo z biura. jaki pracownik pisalby ten komentarz o 11 rano ? A co do benefitow socjalnych - sprawdz ile wrzucacie w koperty na swieca, stowke ?

Bogdan

Chyba przez biedrone, który pracowników nazywa 'murzynami', swoje niepowodzenia w życiu osobistym przelewa na pracowników, notorycznie podpier... I faworyzuje swoich ludzi. Firma jak najbardziej ok, ale ten człowiek nadaje się do przesiewania maczki rybnej a nie zarządzania zasobami ludzkimi. Na samym chamstwie daleko Pan nie zajedziesz.

Niedoceniony

Jak ktoś jest przy korycie* to zawsze będzie miód malina...

anonim

(usunięte przez administratora)

Baleron

Tak dokładnie jest na kwicie cieniutko czasami drugie tyle w kopercie. To że płacą na czas nie znaczy ze mają oszukiwać pracowników (700zł emerytury :() Zarabiają dobrze osoby na działalności i kolesie lub rodzina szefostwa ( reszta nawet starzy pracownicy nie dostają zadnej podwyżki może ktoś wyżebra 50 gr do godziny) Szukam nowej pracy.

Zawiedziony

Nie docenianie pracowników za wysłużone lata dla firmy.

baleron

Romeo chyba masz coś z garem !!! W takim razie po co odprowadzać składki jak wypłata jest na czas???? IDIOTYCZNE. Jak cie nie interesuje emerytura powiedz żeby wszystko płacił ci na czarno . Jest to zwykłe okradanie pracowników , bezczelne i niemoralne. Jedni sie bogacom kosztem zwykych pracowników. A może ty jesteś właścicielem albo jednym z pseudo kierowników, w takim razie masz wszystko na kwicie . Pozdro

Debiljusz

...Brak pomocy na szczeblu majstra...brak wynagrodzenia za nadgodziny...brak przygotowania produkcji...chaos i zrzucanie odpowiedzialności na pracowników...

penetrator

szefostwo ok heheheheh totalna bzdura! niech się pracownicy wypowiedzą a może się boją??

ja

jak zarobki w eko bo zastanawiam sie nad zlozeniem ofrety jako operator pras krawedziowyh

nikt

Szefostwo OK? Na umowie grosze. Reszta w kopertę. Emeryturka-700PLN :). Nadgodziny 0% Przełożeni nie wyszkoleni. Nie polecam!

anonim

Szefostwo firmy jak najbardziej OK ale zarobki niestety nie powalają na kolana - trochę powyżej minimalnej płacy :|

MarcinWójcik123
@anonim 26.08.2011 12:38

http://traczmeble.pl/2017/06/09/gdzie-i-do-czego-wykorzystuje-sie-laser/ Polecam ten artykuł może ci pomoże a co do samych laserów jest na razie wczesna technologia i nie można na tym polegać w 100% ale w przyszłości wiedza o nim będzie kluczowa

Zostaw opinię o Eko Laser - Bożepole Królewskie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Laser