Inforsys S.A.

Adres: Al. Jana Pawła Ii 24, 05-250 Radzymin

NIP: 9511928021 KRS: 0000270907

Inforsys S.A.
2 450 6 1

Opinie o Inforsys S.A.

koleżanka089

STRYKÓW 2018 Umowy zlecenie za zabójczą stawkę 15zł brutto/h. Praca miała być 8-16, po tygodniu już od 6 plus pracujący weekend (też od 6). Na pytanie o stawkę w weekend kierownik odpowiada "nie zapominaj, że masz umowę zlecenie" czyli masz zapieprzać za jałmużnę i się nie odzywać :) na umowie o pracę nadgodziny rozliczają zleceniówką żeby nie płacić większej stawki, (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora). Załoga jak ktoś już napisał elita okolicznych wsi. Praca może nie ciężka, stawka głodowa a kierownicy wskoczyli pięterko wyżej niż pachołki i uważają się za panów świata a beduini mają (usunięte przez administratora) i nie dyskutować i dziękować, że wogóle mogą tam być. Porażka jakich mało :)

Jerzy
@koleżanka089 31.12.2018 21:00

Po przepracowanym miesiącu, jak w rzeczywistości rozliczone są nadgodziny za prace w firmie Inforsys? Pracownik otrzymuje wynagrodzenie do pensji podstawowej, czy może sumę nadliczbowych godzin może odebrać w postaci wolnych dodatkowych dni? Proszę o sprecyzowanie, jak to wygląda.

Hubert
@Jerzy 02.01.2019 09:55

Stawiam stówę, że wypychają na wolne. Wiele firm teraz tak robi.

koleżanka089
@Jerzy 02.01.2019 09:55

nawet jak masz umowę o pracę to nadgodziny rozliczają umową zlecenie i nie dostaniesz za nie ani więcej kasy niż normalna stawka godzinowa ani wolnego dnia ????

VO
@koleżanka089 03.01.2019 21:29

Bzdura, chyba w 2018 nie pracowałeś człowieku w tej firmie, kiedyś tak było ale nie teraz.

Jerzy
@VO 03.01.2019 21:33

A jak według Ciebie jest teraz? Jeżeli masz inne zdanie na temat warunków, które zostały przedstawione, to bardzo chętnie je poznam. Dzięki Twojej wypowiedzi będziemy mogli porównać, jak duże różnice są pomiędzy Waszym postrzeganiu warunków zatrudnienia w firmie Inforsys. Zachęcam, abyś wyraził swoją opinię.

DOROTA

Mam zamiar zatrudnić się w dziale konfekcji , jak wygląda sprawa finansowa i atmosfera bo słyszałam że pracują tam same stare baby i upośledzeni umysłowo . Jak naprawde jest?

Samanta
@DOROTA 07.01.2019 13:24

Dobrze słyszałaś. Dodam że jeszcze marnie płacą. Na początek umowa zlecenie. Atmosfera tam jest okropna ciągłe plotki i komentarze ale tak to wygląda jeśli spotka się za dużo kobiet w jednym miejscu. Chcesz to sama sprawdź.

Grażyna
@Samanta 07.01.2019 17:46

Dokładnie tak ;) Intersuja się życiem innych pracownikow i komentują. Stare baby nie mające własnego życia i zazdroszczace wszystkim. Obrabiaja sobie d***y nawzajem a potem wielkie koleżanki. Najlepiej się tam za dużo nie odzywać. Narzekają tylko jak im źle i nic nie robią.

DOROTA
@Grażyna 07.01.2019 18:37

No ok stare baby plotkuja a upośledzenie umysłowo to o co chodzi z nimi?

DOROTA

czyli skąd? bo nierozumiem

Monika
@Grażyna 07.01.2019 18:37

Szczególnie interesują się twoim marnym życiem manekinie siedzący w kącie

xx

witam ,i jak zostaliscie ponownie wydymani ,,czy daliscie rade ?"

PROD
@xx 02.01.2019 10:19

Daliśmy, daliśmy spokojna twoja zapita

Jazda paleciakiem na całego

Dziwicie się że nie mają dyrektorzy dla was żadnego szacunku jak wy sami do siebie nie macie, chodząc po 9 dodatkach miesięcznie, a oni i tak wam zabierają premię ile chcą i kiedy. Zacznijmy od poszanowania dla samego siebie a dopiero oczekujmy poszanowania od innych

juras
@Jazda paleciakiem na całego 17.12.2018 19:01

A kto dyrektorom zabiera premie za (usunięte przez administratora)rządzenie?? Albo zarządowi. Czy są opóźnienia czy niema to i tak tyle samo zarabiają a szarakowi można (usunięte przez administratora) premie za wszystko nawet za to że deszcz pada albo jakaś bla dz ma ciote akurat. W (usunięte przez administratora)wchodzą tylko wtedy kiedy roboty jest dużo i smród koło (usunięte przez administratora)im się kręci a jak już niema to w (usunięte przez administratora)maja robola. Najchętniej to do niewoli wszystkich i na każde zawołanie ochlapy rzuca a sami wezmą grubo. Ciekawe jakie premie na koniec roku podostaja i za co. Jak niestac na pracowników to spakować ten (usunięte przez administratora) i przenieść na Mazury tam jeszcze może znajdzie się tania siła robocza

Xxx
@Jazda paleciakiem na całego 17.12.2018 19:01

Jakiś przykład, czy tak dla zasady plujemy? Ogólnie to takie „Polskie”, oczernianie bez konkretów. Iść na własne i pokazać co się potrafi.

kierownik
@Xxx 18.12.2018 00:02

Patałachu chodzi o to że mało płacą a zabierają jeszcze z tego a twoje "Polskie" pierd.olenie morałow i własnych przeżyć zachowaj dla siebie

Yo
@kierownik 18.12.2018 09:41

Kto komu zabrał?

MIKOŁAJ
@juras 17.12.2018 20:03

Im nikt nie zabiera bo mają dużą kasę za to żeby inni nic nie dostali i nadal cieli koszty dlatego z nas mają taki ubaw .Ciekawa jest tylko sprawa że kupiono nową maszynę która przy obecnej pracy jest zbędna i kosztuje co miesiąc sporo kasy a na podwyżki niema jeszcze do tego premia nie zawsze cała-ale to typowy absurd w tej firmie. Juras jak byś się dowiedział ile zarabiają największe obiboki to byś dawno podjął jednoznaczne działania ale przed świętami nie będę cię denerwował. Podsumowując trzeba uderzyć w najbardziej newralgicznym momencie i nie brać nadgodzin jak to już kiedyś zrobiono i mały bo mały efekt był ale trzeba odwagi. NARA.

juras
@MIKOŁAJ 19.12.2018 21:11

Dopuki będą mieli kretynow którzy robią w miesiącu po 250 godzin to będą się slizgac na tym a ci kretyni myślą że robią interes na tym i to dobry interes ale już ich małe mozdzki niewiedza o tym że nie przychodząc zrobili by jeszcze lepszy. Skończy się robota to powinni zmniejszyć premie do 10% i odbić sobie to co zapłacili za dodatki i wyruch,ac tak pięknie tych nygletow co tak ratowali sytuację i dorabiali się na cebulę.

Yo
@juras 19.12.2018 23:27

Grunt to być debilem i zazdooscic ze inni mogą dorobić.

BB
@juras 19.12.2018 23:27

Nie dyktuj jak mają nas liczyć. Spadaj na szczaw!!!

Jazda paleciakiem na całego
@Yo 20.12.2018 00:05

Hahahaha takie dorabianie sobie to czyste murzynstwo. Teraz zarobicie sobie na dodatkach a potem odbiorą wam tą kasę w premiach po 15 - 10%. Ale tego bezmózgi nie zrozumieją ...

ZUS
@BB 20.12.2018 00:12

To może sobie sprawdzisz dwie rzeczy skoroś taki mądry ,pierwsza czy w razie zwolnienia z pracy i mając możliwość odprawy lub dłuższego okresu wypowiedzenia dostaniesz kwotę liczoną od pensji + premii czy tylko od pensji i najważniejsze sprawdź jak od obu tych czynników odprowadzane są składki .Gwarantuję że mocno się zdziwisz :))))))))))

DEV
@ZUS 20.12.2018 21:57

Spadaj!

Murzyn pospolity
@DEV 20.12.2018 22:12

A ja lubię dorabia górę i jest fajnie

Faker
@DEV 20.12.2018 22:12

Co dobrze zarabiająca fajo z DEV sam spadaj .Jak byś dostał taką kasę jak my na dole to byś się obsrał a jednak to my jesteśmy tu najważniejsi nie ma nas nie ma firmy i skończy się ciepła posadka????

WIZJONER
@Jazda paleciakiem na całego 17.12.2018 19:01

Ufajcie pani Prezes ( psełdo) i dyrektorom którzy obecnie jak widać nie panują nad niczym - ale nadchodzący czas im to pokaże czego nie dopilnowali -oczywiście nikt na dole o karze się nie dowie ale będzie. Po drugie wesołych świąt oczywiście dla tych którzy za marną kwotę z firmowej zrezygnowali - chwała chłopką ::::::::::::::::::))))))))) Po trzecie życzę miłego zapierdolu w przyszłym roku bo budżet będzie ostry a zleceń mało -pozdro. dla DH .

DEV
@Faker 21.12.2018 22:22

Nie ma góry, nie ma dołu. Ta sama zasada. Pozdro...

nowy rok
@juras 17.12.2018 20:03

Wszystkiego najlepszego dla pani prezes w nowym roku i dobrego budżetu :::::))) no i dla reszty ufających (usunięte przez administratora) -czekajcie …..czekajcie a wasze tyłki zostaną na lodzie .

PP Shadow

No i fajnie.

Arczi

Resor tu resor tam resor robi pałe nam

X
@Arczi 17.12.2018 11:39

Up

Hruotland

Źle się dzieje w państwie duńskim. Dania jest więzieniem.

Darek
@Hruotland 17.12.2018 15:35

Sugerujesz że nasza firma to Dania? To bardziej jakąś Nigeria

Hruotland
@Darek 17.12.2018 15:47

"Słowa pochodzą z tragedii Hamlet Williama Szekspira (1564–1616). Wypowiada je oficer Marcellus w chwili, gdy królewicz Hamlet, mimo protestów towarzyszy, podąża za duchem swego ojca, widzianym tylko przez niego." Tak samo jak w tej firmie każdy podąża za widmem zarobku...

Qa

Hahaha a h.j z tą firmą. Teraz zmuszają do robienia nadgodzin bo inaczej premie zabiora haha co za idioci sobota niedziela w kieracie a sami leżą w domciu do góry hu.jami

xx
@Qa 13.12.2018 16:48

a jak swieta ?pracujace?

lider
@Qa 13.12.2018 16:48

A czego się spodziewałeś po pomiocie których przyszedł z PGP i po nierobach z góry ,nie mają pojęcia jak zaplanować robotę ,naopowiadają klientom bzdur a potem my na dole musimy to robić poświęcając wolny czas przeznaczony dla rodzin. A to dopiero przygrywka przed tym co będzie po nowym roku.

Qa
@lider 13.12.2018 19:24

Haha te stawki co oferują to można zarobić wszędzie jak będą fikac to zaraz po zwalniają się ludzie zostaną same matoly i wtedy będą musieli ściągnąć swoje rodziny żeby dymaly na nich na tych hu.jniach rozje.banych i taki będzie finał ich cwaniakowania.

Xxx
@Qa 13.12.2018 21:10

Droga wolna!

Qa
@Xxx 13.12.2018 21:25

Wiem wiem że wolna haha

super gość
@Xxx 13.12.2018 21:25

Nie strasz utrzymanku Zarządu bo jak dół stanie dęba to was wystrzeli pionowo w kosmos - wiemy że boicie się nas i to już nie jest tajemnica .Dość tego że rodzina ssie tą firmę jak wampir a reszta co ma rodziny morda w kubeł :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Albo uczciwe zarobki i szacunek jedno równa się drugiemu -albo do widzenia i ciekawe czy wtedy Zarząd , Dyrektory ,BOK- obibok i DH obraźliwe zawarte w nazwie powie jak pójdzie na rynek ::::::))))))))))))powodzenia życzę inne firmy ich niby zaangażowanie szybko zweryfikują.

Qa
@super gość 15.12.2018 00:41

Cieszą się murzyny że zrobią 10 dodatków że zarobią a niewiedza że hu je z góry nic nierobia i zarabiają na takich murzynach i się z kur wow cieszą i stoją w tym pierd olonym okienku i się przyglądają na bambusow jak dopier dalaja na nich. Byście się skurwy syny za pieniądze w du pe dali wyruch ac także dalszych sukcesów zycze pajace

Św Mikołaj
@super gość 15.12.2018 00:41

Super gościu! może już czas na pokazanie klasy i rozwinięcie skrzydeł w własnej firmie, zostaniesz dyrektorem lub prezesem a wtedy ja chętnie zostanę twoim pracownikiem tylko za pół roku nie wracaj z podkulonym ogonem i nie proś bo dla ciebie nie będzie już miejsca w tej najgorszej firmie.

Dhl
@Św Mikołaj 15.12.2018 21:39

Zapraszm dhl 3300 + premia na pocztek.oczuwiscie pakiet socjany .zdrowotny.multisport .paczki na swieta i bony

Terror analny
@Dhl 15.12.2018 22:52

Gdzie wieśniaków do cywilizacji pchasz to ich przerosnie. Teraz będą chodzić sołtysa pytać co to DHL i czy mogą opuścić swoją wioskę pksem w celach zarobku na życie wegetacyjne w swoich po pgrowskich posiadłościach, coś ty narobił kolego

12345

powiedzcie czy warto aplikowac do pracy na produkcji ? bo dosyc długo szukaja pracownikow?

kierownik
@12345 10.12.2018 11:43

Jak chcesz być ruch any i klepac biedę to jak najbardziej warto aplikowac

Głos z tłumu
@12345 10.12.2018 11:43

Sam najlepiej zdecyduj. Warunki pracy są średnie. Na początek umowa zlecenie i najniższe wynagrodzenie. System trzy zmianowy. Maszyny w kiepskim stanie, sprzęt już dość wysluzony. Wypłacalni są. Wynagrodzenie na czas. Jednak jeśli szukasz czegoś na stałe to najlepiej sam zobacz.

12345
@Głos z tłumu 10.12.2018 21:39

A jak ze szkoleniami na maszyny? Obsluga i jakas pomoc serwisowa?

kierownik
@12345 11.12.2018 10:13

Szkolisz się na tacy zbierając przesyłki a potem masz robić sam tak wygląda szkolenie a serwis jest jest ale cie obsra napewno więc szkolisz się sam i sam ustawiasz. Powodzenia

Głos z tłumu
@12345 11.12.2018 10:13

Szkolenie to trochę kpina. zaczynasz przy zbieraniu przesyłek z tacy. Szkoli Cię operator który na stałe pracuje na danej maszynie. Maszyny jednak są bardzo awaryjne, często się psują. Naprawa trwa dosyć długo. Serwis jest i to tyle w sumie można o nim powiedzieć. Gubi się czasem sam przy naprawach. Jeśli nie masz doświadczenia z pracą na tego typu maszynach to raczej trudno ogarnąć temat.

xx
@kierownik 10.12.2018 17:06

CHYBA WY JUZ ZOSTALISCIE NAJLEPIEJ WYR-ANI..DUPSKO BOLI?I KTO WAS WYDYMAŁ?NIE GÓRA NIE ZARZAD NIE BOK .A KTO ?WIEJSKI POSTRZELENIEC

12345
@xx 14.12.2018 11:38

Jak to i kto to?

super gość
@xx 14.12.2018 11:38

Przecież to żadna tajemnica że wiejski postrzeleniec ( wiadomo o kogo chodzi ) liże gdzie się da aby kosztem ludzi ugrać jak najwięcej kasy takie ma dyspozycje odgórne -nawet swoich ludzi nie szanuje ( choć wciska im ciemnotę że jest inaczej ). Przyjdzie a i chyba jego czas aby pokazać gdzie jest jego miejsce -dość nadgodzin ze wszystkich zmian i wtedy zobaczymy jak mu rura zmięknie i wróci do realu . POZDRO dla najlepszego kierownika DZIOBAKA I KAKAOWEGOOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koniec (usunięte przez administratora) !!!!!!!

0000000000

Je, ac te wiejskie scierwo co robi za grosze i psuje rynek

Jerzy
@0000000000 02.12.2018 22:40

Twoja wypowiedź łamie zasady regulaminu, który obowiązuje na forum gowork.pl. Proszę na przyszłość, abyś w komentarzach, które dodajesz na forum publicznym, nie używał słów wulgarnych i obelżywych. Masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie Inforsys? Jeżeli tak, to podziel się swoją opinią na temat tego miejsca pracy w sposób kulturalny i rzeczowy. Będę wdzięczny za nowe opinie i informacje na ten temat.

Pff

Co parobki? Tylko góra to góra tamto.. A reszta będzie siedzieć i płakać jak to źle. Widocznie nie aż tak bardzo skoro tu pracujecie. Najbardziej to was boli handlowy i bok. I w kółko ta sama gadka

Przedstawiciel Góry
@Pff 21.11.2018 00:03

Cieszcie się parobki że macie zaszczyt pracować tu i chwalcie zarząd wszechmogący za to a jak niepasuje to na bezrobocie się rejestrować albo do Lidla na kase

anonim

(usunięte przez administratora)

fidel

Taka cisza czyli , chłopki robią - góra się cieszy że mają takich pracowników ( ukraina ) - ale za chwilę duże zlecenie po nowych stawkach wg ustawy ciekawe skąd wtedy wezmą ludzi - powodzenia na rynku .Cześć (usunięte przez administratora)

Kastro
@fidel 16.10.2018 00:02

Trzeba mieć bardzo małe cojones żeby tak obrażać innych., co Ci zrobili ludzie pracy bidaku?

Escobar
@Kastro 16.10.2018 23:17

Przecież on nieobraza nikogo tylko omawia problem (usunięte przez administratora) w tej firmie czyli roboli za (usunięte przez administratora)miesięcznie którzy są nic nie znaczącym ogniwem. Sami się nieszanuja i obrażają praca za takie pieniędze. I jak ma zarząd szanować takiego nikogo jak ten nikt nie ma sam do siebie szacunku?

Jerzy
@Escobar 17.10.2018 13:13

Przedstawione przez Ciebie wynagrodzenie jest wynagrodzeniem podstawowym, które oferuje firma Inforsys? Czy są szansę, aby otrzymać jakieś premie bądź inne dodatki, które zwiększą poziom wynagrodzenia? Masz wiedzę na ten temat, aby móc się nią podzielić?

Pet z ręcznych
@Jerzy 17.10.2018 14:22

Juras oni kłamią nie ma takiej osoby która zarabia mniej niż 4 tys na rękę plus premia 1tys i dodatek 500zl

Xxx
@Pet z ręcznych 19.10.2018 00:09

A nowych nie chcą szkolić bo się boją konkurencji. Żeby kasa tylko dla wybrańców,...ulubieńców kierowników była. A i tak baby na konfekcji musza za nich pakować ręcznie bo się kopertować nie chce... a kierownicy nic z tym nie robią do (usunięte przez administratora) z tymi nierobami.

yyyyy

Bo kierownicy swoją dolę mimo kryzysu dostali i reszta ich nie interesuje -tym bardziej żeby góra nic nie wiedziała a co za tym idzie ich nie rozliczała. Poza tym o czym rozmawiamy kierownik który zmienił stanowisko zarabiał dwa razy tyle ile obecni mają w tej chwili a w tej chwili zarabia dwa razy tyle ile poprzedni kierownik na tym stanowisku- to są oszczędności .Na szczęście rynek pracy idzie w dobrym dla nas pracowników kierunku.:)))))))))))

Jerzy

Takie komentarze nie powinny pojawiać się w wątku opinii o pracy w firmie Inforsys S.A. Nie są one pomocne, a na dodatek łamią zasady regulaminu, którego należy przestrzegać. Zapoznaj się z regulaminem, aby na przyszłość nie dodawać wulgarnych komentarzy https://www.gowork.pl/regulamin

hit

Cisza na morzu widocznie wszystkim jest już ok albo zostali spacyfikowani przez instytucję odgórną -czyli góra ma się dobrze ,ogry zostały uziemione i poinformowane o konsekwencjach . Czekajcie na to co się stanie...........................w uśpieniu.

Jerzy
@hit 06.11.2018 14:24

Co takiego ma się stać w najbliższym czasie w firmie Inforsys? Widzę, że masz jakąś informację na ten temat, więc chętnie dowiedziałbym się, czego mogą spodziewać się zatrudnieni pracownicy? Może będziesz tak uprzejmy i napiszesz, jakie masz doświadczenia związane z tym miejscem pracy? Pracowałeś w tej firmie? Zachęcam do przedstawienia swoich informacji o tym miejscu pracy.

HIT
@Jerzy 08.11.2018 09:09

Co może się stać to się stanie wszyscy zostaną odprawieni z najniższą krajową( oprócz kierowników na kontraktach ) ale jeszcze do czasu wykonania dużej pracy będziecie mamieni i (usunięte przez administratora) przez górę aby jeszcze zagarnąć łapami gruby pieniądz nawet nie macie pojęcia jaki -przykład( jeden z handlowców bierze za miesiąc tyle za nic tyle ile ma jedna zmiana produkcyjna ,no i magazyn to kurjozum gdzie kierownik zarabia tyle co wszyscy jego pracownicy razem wzięci to dopiero paranoja co !!!!!!!!!!!!!!!!

Jerzy

@HT,@Zulugula, proszę Was, abyście wypowiadali się w sposób bardziej kulturalny, przede wszystkim zależy mi na tym, aby nie obrażać i nie wyzywać innych osób, ponieważ jest to niezgodne z regulaminem, który obowiązuje na forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin. @Lider na rynku, odnosząc się do Twojego wpisu, chciałbym dowiedzieć się, jak wyglądają warunki pracy w tym miejscu, skoro twierdzisz, że dziwisz się, że są jeszcze odważne osoby, które tam pracują? Czy jest, aż tak ciężko pracować w firmie Inforsys? Mógłbyś przedstawić, jak konkretnie wygląda praca w tym miejscu i co w niej jest, aż tak ciężkiego? Sprecyzuj swój komentarz na ten temat.

Lider na rynku
@Jerzy 14.11.2018 08:36

Jerzy czemu mój komentarz został ocenzurowany? Przeciez nie użyto w nim żadnych niecenzuralnych słów.

booo
@Lider na rynku 15.11.2018 18:52

Góra zainterweniowała - miernota się wystraszyła :-)))

xx
@booo 16.11.2018 10:53

tzn jak zainterweniowala?

yyyyyyyy
@HIT 10.11.2018 21:32

Masz całkowitą rację HIT pracujemy tu i wiemy jakie osoby są bez pojęcia magazynierzy tyrają jak ,, zwierzęta ,, za nic , przepraszam za użycie tego słowa bo to naprawdę dobrzy pracownicy - a kierownik nic nie robi bo już dawno swoje obowiązki rozdysponował zresztą kto do niego może mieć pretensję Zarząd)::::::::::::Reszta to już jest prosta kierownicy chowają wszystko co złe przed Zarządem za porozumieniem z przełożonymi aby jak najwięcej kasy przytulić + mają stały skład nadgodzinowców którym musi wyjść stała stawka na miesiąc( a wtedy mają luz ) a góra myśli że mają tyle roboty -maszyny niby popsute , urlopy ,awarie -zawsze da się wyjaśnić przyjście za 200 - 300 zł na dodatkową pracę a kto powiedział że nie będzie awarii -reszta mongołów siedzi i cieszy się za 1.700 zł - gdzie w tej chwili w Wierzejkach w Wołominie dają 2.600 netto ::))))))))))))W Bok Kierownik zarabia mniej niż zastępca w tym dziale ale więcej niż kierownik na Produkcji druga paranoja .I ostatnia ludzie gdzie oparte są na nich najbardziej śmierdzące i terminowe prace ( Konfekcja ) zarabiają najmniej - ale to już jest inny skład osób trzymających władzę - zresztą kto w tej firmie pracuję to te układy dobrze zna szczególnie pracownicy Konfekcji ::::))))))))))))))))pozdrowienia Kadra Konfekcja = Dział Handlowy . Jak widać opinie z tego portalu są sukcesywnie usuwane - zwróćcie uwagę że tylko te prawdziwe . Hit dziś na zmianie mamy luz więc pozwoliłem się rozwinąć - POZDRO dla ciebie -Prawda zawsze wygra !!!!!!!!!!!!

HIT

Ważne aby osoby pracujące tam wiedziały że są tylko mało ważnymi elementami tej firmy i zarabiają kupę kasy jaką bierze Zarząd ,Rodzina + grupa trzymająca władzę w tej kolejności a oni mogą mieć dużo więcej tylko potrzebna jest zbiorcza solidarność ludzi poza kierownictwem i górą -jeśli się zorganizujecie to zobaczycie że na wszystko przystaną aby was mieć!!!!!!!!!!!!!! ,a jest różnica robić za 1.700 a za np.2.500 co też nie jest szczytem .Idą święta więc najlepsza pora na test a potem będzie wam tylko lepiej>>>>>>>>>>>>>>Jak nie teraz to nigdy!!!!!!!!!

G6
@HIT 18.11.2018 20:45

Ku rwa pierdo*lisz oni tam do pchania karuzeli się nawet nie nadają to o jakich walkach i solidarnościach mowa. Piz*ę skulic przyjąć z pokorą co im dadzą, popierdo*lic między sobą co to by się nie zrobiło a jak co do czego to h*j bombki strzelił cisza. Przyjąć te ochlapy i h*j udawać że jest fajnie. Jeb ac pospulstwo darmowych pracowników a nawet niewolników

G6
@HIT 18.11.2018 20:45

PS. To już nawet te zagrzybiale ciecie więcej od was zarabiają za siedzenie i mają z was dobre śmiechy jak patrzą w kamerach na te księżniczki i paniczy za 1700. No ale prestiz na waszych wsiach jak ktoś zapyta gdzie pracujecie to wy dumnie inforsys inforsys taki biurowiec przeszklony ale już niedodacie że jako parobki.

xx
@G6 18.11.2018 22:18

ktos musi zarabiac mało zeby ktos mogł wiecej proste kazdy ma wybór ,,nikt nikogo nie trzyma na sile

Jerzy
@xx 19.11.2018 11:22

@Lider na rynku, aby wyjaśnić tę sprawę, najlepiej jakbyś skontaktował się bezpośrednio z administracją forum. @yyyyyyyy, czy często są sytuacje, że maszyny w firmie Inforsys ulegają awarii? Co w przypadku takich awarii, kiedy pracownik nie może normalnie pracować? Pracodawca normalnie liczy te godziny jako godziny przepracowane? Co do Twojego wpisu na temat usuwania opinii to często opinie są dodawane w sposób niezgodny z regulaminem, dlatego administrator ma prawo takie opinie usunąć. Warto przestrzegać zasad regulaminu, aby takie sytuacje nie występowały. @G6, poziom Twoich wypowiedzi rażąco narusza zasady, które panują na forum publicznym. Proszę, abyś nie wypowiadał się w ten sposób na forum, gdyż Twoje słownictwo jest bardzo wulgarne. Zachęcam do dyskusji w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin.

Natalia

@y, nie działam z ramienia zarządu firmy Inforsys S.A., więc Twoje przypuszczenia, co do mojej osoby są błędne. Przed podjęciem pracy w danym miejscu dobrze jest poznać opinię osób, które tam pracowały i mogą wyrazić na ten temat swoje zdanie. @Y, jak konkretnie wyglądają zarobki, o których wspominasz w komentarzu? Ciekawi mnie również, co kryje się pod stwierdzeniem, że "który cwańszy to jeszcze wyjdzie na swoje", co to dokładnie oznacza w rozumieniu pracy w firmie Inforsys S.A.?

Natalia

@Y, możesz być zażenowany takimi relacjami osób, które opisałeś, jednak nie wolno na forum publicznym używać tak wulgarnych słów. Pamiętaj, że na forum gowork.pl obowiązuje regulamin, którego należy przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin Czy możesz wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie Inforsys? Interesuje mnie, jakie masz zdanie o innych aspektach pracy, które można zastać w tym miejscu pracy.

y
@Natalia 01.10.2018 08:46

Już ci pisano przyjdź zobacz i sama oceń - choć wszyscy wiemy że pracujesz w firmie i działasz na tym forum z ramienia zarządu .Ale nic się dowiesz dlatego - spadówa - konwersacja z tobą jest niepotrzebna . Ludzie nie gadajcie z nią !!!!!!!!!!!

XXX
@y 02.10.2018 15:09

To jest pracownik goworka co ma pobudzać do dyskusji. Przestańcie na nią reagować.

Natalia

@Fafel, proszę, abyś wyrażał się w bardziej kulturalnym tonie do mojej osoby i nie kierował takich zwrotów, ponieważ ja Ciebie nie obrażam. @xxxx, możesz przedstawić, jak wyglądają dokładnie zarobki poszczególnych grup pracowniczych zatrudnionych w firmie Inforsys? Napisałeś, że są duże różnice, dlatego ciekawi mnie, jak one dokładnie wyglądają.

Żenada

Skończcie ten kabaret. Poziom tego forum idealnie odzwierciedla atmosferę w firmie inforsys. Czytać nawet się tego nie da. Wszędzie doszukujecie się spisków i układów. Jeśli w realu to wygląda tak samo to nic dziwnego że firma nie ma dobrych i rzetelnych ludzi do pracy.

badoo
@Żenada 21.09.2018 07:59

Ale ma (usunięte przez administratora) zarząd czy tez nierząd;-) i najlepszych handlowców:-)))))

KK1
@badoo 21.09.2018 10:45

Nie jestem zwolennikiem ani tego ani poprzedniego zarządu czy nierządu ale teraz wynagrodzenia są na czas. papieru nie brakuje. a serwis zawsze na miejscu. samochody zarządu tez są dłużej niż do 10 rano...

X
@Żenada 21.09.2018 07:59

A widziałeś dobrych i rzetelnych ludzi do pracy za 2100 brutto? Ta firma niema nic więcej do zaoferowania niż groszowe zarobki. Podejrzewam że jesteś jednym z kierowników to wiedz że nikt na twoje procenty niebedzie robił

Lolek

Zgadzam się w stu procentach z Tobą i Żenadą.

xxxx

Zgadza się , pionki z dołu od których tak na prawdę zależy funkcjonowanie tej firmy zarabiają śmieszne pieniądze a reszta się z nich śmieje. Dział DH + BOK to działy na tą chwilę maksymalnie przepłacane ,jeśli dobry operator wiedziałby ile zarabia najgorszy pracownik z tych działów natychmiast by rzucił papiery. Ludzie kiedy w końcu zrozumiecie że jeśli będziecie działać w zgodzie u was(minus kierownicy ) poprzez radę pracowniczą to uzyskacie wszystko co chcecie , na górze najbardziej się boją was wykorzystajcie to - do póki jeszcze można dostać cokolwiek !!!!

X
@xxxx 22.09.2018 20:59

Większości z dołu życie to robota i wegetacja w chalupie nic pozatym i nieprzetlumaczysz takim zacofanym tlumokom że mogą coś uzyskać bo już z góry sobie wmowili że są h.j warci i te grosze to wystarczająca zapłata za to co robią. Boją się odezwać i postawić warunki wola robić dodatki po 16h i zarabiać miliony cebulionów, tak prościej.

Jazda paleciakiem na całego

Z jednym się z tobą zgodzę Natalia i tylko z tym że ludzie sami sobie stworzyli ten los że tyle zarabiają bo zgadzają się pracować za taką kwotę. Ale szacunek należy się dla każdego bo nie wiesz co w życiu może cię spotkać za tydzień za dzień za godzinę! Ze stanowiska rekina można upaść na stanowisko sardynki

Stefan
@Jazda paleciakiem na całego 18.09.2018 09:40

Jak masz dobre układy to nigdy niebedziesz sardynka, to tylko kretyni nic niemaja a wmawiaja sobie ze jest fajnie i kituja autobusami do raju zwanego inforsys

Jazda paleciakiem na całego

To już Kazik nawet co sprząta hale widzi co się wyprawia brawo! Widzi że siedzi duża banda nierobów którzy właśnie udają że coś robią a kasę biorą. Już nie wspomnę o naszych ekstra handlowcach, ci to wogole totalna porażka na całego! Pozwalniac handlowców i dać nowych może wtedy coś się ruszy z klientami bo w chwili obecnej to tragedia!

Baboo
@Jazda paleciakiem na całego 02.09.2018 22:42

Koniec juz jest blisko...:-( W krakowie zdecydowali powoli likwidowac inforsys - maja dość dokładania do nierobów rodzinki adamsow;-)

kierownik
@Baboo 03.09.2018 10:56

To w takim razie gdzie będziesz rolniku robił, jak ta firma to zbawienie dla ciebie i innych pksowcow z wiosek

konfident
@Baboo 03.09.2018 10:56

Masz rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natalia

@Jazda paleciakiem na całego,@PRODUKCJA, mylicie się, co do mojej osoby, ponieważ nie jestem osobą w żaden sposób powiązana z pracą w firmie Inforsys. Co do poruszonych przez Was zarobków na stanowisku handlowca to chciałabym, abyście przedstawili, jak dokładnie one wyglądają? Jest rzeczywiście, aż tak duża różnica względem zarobków na Waszych stanowiskach? Opiszcie szczegółowo, jak to wygląda. @Fafel, skąd domniemasz, że pracownicy firmy Inforsys zarabiają akurat najniższą krajową? Masz jakieś rzetelne źródło tych informacji?

Fafel
@Natalia 16.09.2018 18:22

Ile kosztuje z tobą bez gumy?

Fafel
@Natalia 16.09.2018 18:22

Łachu w pierwszej kwestii to się przyznaj , w drugiej osoby zarządzające finansami wiedzą że dział handlowy czy BOK są lepiej opłacane niż cała dobra zmiana produkcji z kierownikiem włącznie ( teraz to też ludzie góry - ważne aby chłopków po najmniejszych kosztach zmotywowali do pracy ) .Nikt ci nie będzie rzucał kwotami ( bo to tajemnica))))))))))))))))))))))))))))Tak zarabiają najniższą krajową+ to co na umowie śmieciowej - bez żadnych świadczeń - przecież tak ma każdy pracownik firmy minus tłuste koty -które mają umowy o pracę na najwyższych stanowiskach - zamiast mieć motywujące do wyników dla tej firmy .Zatem zatrudniaj się zobaczymy do jakiego koszyka trafisz KOSZ 1 ) Bajkopisarze dobrze zarabiający ,KOSZ 2 ) Pracujący w razie czego do opieprzenia lub zwolnienia .

Natalia
@Fafel 17.09.2018 20:41

Na jaki szacunek od firmy liczą parobki którzy sami siebie nie szanują pracując za 1700zl czy nawet 1800zl miesięcznie co niektórzy na zlecenie, przecież to w dzisiejszych czasach trzeba być skończonym debilem albo chorym psychicznie zeby pracować za takie śmieszne pieniądze. Ale jak widać są tacy ludzie i firma z nich korzysta, no ale jak jest się nikim to lepiej zarobić 1700 będąc popychadlem niż orac w polu i przewalac gnoj

Fafel

No bidaki cebulaki macie farta najniższa krajowa idzie w górę będzie was już stać na chleb ze smalcem, gratuluję!

Jazda paleciakiem na całego

Natalia każdy dobrze wie że jesteś jedną z osób z góry która powinna wreszcie zacząć coś działać w kierunku poprawy stabilności firmy i jedna z osób która powinna spojrzeć wreszcie przez pryzmat realiów tego co się w firmie dzieje a nie przez pryzmat plotek i tego jak w firmie jest ekstra itp. handlowcy zarabiają za dużo w stosunku do tego co robią i jak pozyskują nowych klientów. Zabronić im jazdy firmowymi samochodami po godzinach pracy i zmniejszyć stawki to oszczędność znajdzie się spora. Nie ma od x czasu żadnych solidnych klientów którzy by tą firmę podtrzymywali więc sama sobie odpowiedź na resztę pytan

PRODUKCJA
@Jazda paleciakiem na całego 10.09.2018 23:55

(usunięte przez administratora)przedmówca ma całkowitą rację w obu kwestiach czyli to że jesteś osobą z góry (tu na dole nie pracują głupi ludzie oprócz chłopków ) i badasz co wiedzą i skąd - ale tu nie uzyskasz takiej informacji .Sytuacja jest jasna że na tą chwilę kadra zarządzająca nie ma pojęcia jak jest wodzona przez dół za nos ):Co do handlowców - to ich zarobki są do innych strategicznych działów firmy astronomiczne w porównaniu do wykonywanej pracy - jeżeli tak w ogóle można to nazwać - taka sama sytuacja jest w BOKU- u -ale nie jest to dziwne ponieważ oba te działy były zawsze niańczone przez Zarząd a najgorsi byli na produkcji i z nią powiązani pracownicy. Tej firmy nie zabije plotka tylko brak klientów lub ich zła obsługa = brak kasy.

Natalia

@Jazda paleciakiem na całego, jak dobrze zrozumiałam to obecnie firma Inforsys przechodzi jakiś kryzys związany z brakiem nowych klientów, którzy powinni zostać pozyskani przez handlowców reprezentujących firmę? Dlaczego uważasz, że należałoby wymienić obecną kadrę handlowców? @Baboo, są to Twoje przypuszczenia, czy masz jakieś rzetelne źródło informacji, że firma Inforsys S.A. zbliża się ku końcowi?

Natalia

@Ty tak serio?,@Natalia, bardzo proszę, aby na przyszłość takie komentarze nie pojawiały się w wątku opinii na temat pracy w firmie Inforsys, ponieważ są one całkowicie nie na temat i nie wnoszą nic konkretnego do wątku. Zachęcam osoby, które posiadają informacje na temat pracy w firmie Inforsys do aktywnej i merytorycznej dyskusji w tym zakresie.

Natalia

@Kazik, o czym konkretnie piszesz? Czy w firmie Inforsys występują jakieś sytuacje, które są niepokojące? Były one zgłaszane szefostwu firmy? Jeżeli tak to, jak wyglądała reakcja szefostwa? Opisz bardziej dokładnie, jak to wygląda.

Natalia

Dlaczego tak piszesz skoro nie wiesz ile palcy jest we mnie.

Kazik

Trzeba zrobić porządek z tymi przydupasami balnisowej. To Banda nierobow, albo nierobia nic albo udają że robią a kasa leci, ile można na to patrzeć.

Natalia

@514, przed podjęciem zatrudnienia w firmie Inforsys dobrze jest poznać opinie osób, które miały styczność z pracą w tej firmie i mogą wypowiedzieć się na temat warunków, które tam panują. Rozwiązuje to problem, gdzie po kilku dniach pracy nowo zatrudniony pracownik nagle rezygnuje z dalszej pracy z uwagi na warunki, które mu nie odpowiadają. @Anonim, dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że firma zatrudniała na podstawie umowy zlecenie, czy był określony czas pracy, który pracownik zobowiązany był przepracować każdego dnia?

Natalia

@Anonim, czyli rozumiem, że filia w miejscowości Stryków została zamknięta? Posiadasz wiedzę, dlaczego tak się stało? Można znaleźć informację, czym spowodowane było zamknięcie firmy Inforsys w tej miejscowości? Napisz, co wiesz na ten temat.

514
@Natalia 13.08.2018 09:37

Było spowodowane tym że tu piszesz. Skończ te swoje gadki bo to nic nie wnosi do sprawy i tak. A jak jesteś tak ciekawa to się zatrudnij za najniższa krajowa to będziesz wiedziala

Anonim
@Natalia 13.08.2018 09:37

Sam nie wiem czy tam jest czy nie. Kiedyś był szyld w oknie a teraz został zdjęty. Nie ma żadnej informacji na bramce a zazwyczaj są. W tej hali jest też inna firma. Inforsys zajmował tylko część magazynu. W każdym razie firma się ukrywa albo jej nie ma.

Anonim
@Natalia 13.08.2018 09:37

Ta praca jest lub była jedno wielkie oszustwo. Dawali ogłoszenie praca biurowa a to było na magazynie albo że umowa o pracę a na rozmowie że to zleceniówka i pani od rekrutacji spode łba czy pasuje? A w ogłoszeniu jak wół umowa o pracę. Rozumiem że prace są różne ale trzeba pisać szczerze albo się ktoś godzi albo nie. Ja i tak chciałam na chwilę. Ze mną przyszło 5 osób. Po 2 miesiącach już nie pracował nikt. Już nie wspomnę że w ogłoszeniu ani nazwy firmy ani nic. Jakieś widmo. Zatrudniali na firmę ale zleceniówa jakich mało. Teraz już nie przeglądam ofert więc nawet nie wiem czy są. To była raczej praca na chwilę i to bardzo chwilę tzn takie dawali. Chcieli ludzi czymś skusić żeby się nabrali a to zawracanie d.

anonim

Czy firma infirsys w strykowie jeszcze jest? Przejeżdżam tam codziennie i już nie ma takiego szyldu w oknie a był.

Anonim
@anonim 01.08.2018 00:02

? Ta firma obecnie to już jest w ogóle tam niewidoczna

Natalia

@antychłopek, poza wymienioną przez Ciebie stawką można liczyć na jakieś okresowe bonusy w postaci nagród bądź premii? Jak wyglądają kwestie socjalne, które są oferowane zatrudnionym pracownikom w firmie Inforsys? Przedstaw, proszę, jak to wygląda. @mądry, nie uważam, aby pytania, które zadaje w wątku był bez zbędnego sensu, ponieważ są one ściśle związane z pracą w firmie Inforsys.

Natalia

@antychłopek, proszę Cię, aby nie obrażać innych uczestników dyskusji w wątku opinii o pracy w firmie Inforsys. Rozumiem, że możesz być zdenerwowany takimi sytuacjami, jednak należy zachować kulturę wypowiedzi zgodną z panującym regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Napisałeś, iż firma oferuje niezadowalające dla Ciebie wynagrodzenie za pracę, przedstaw, proszę, jakiego rzędu są to zarobki.

antychłopek
@Natalia 30.07.2018 09:35

13.70 brutto umowa zlecenie lub 2100 brutto umowa o prace mniej się nieda bo ustawa zabrania więc droga Natalio zapraszam do pracy w atmosferze kumoterstwa i zbędnych dobrze płatnych stanowisk.

Zostaw opinię o Inforsys S.A. - Radzymin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inforsys S.A.