Czytając te opinie zastanawiam się kto to pisze, chyba taka młodzież co nie ma żadnego doświadczenia i ma wymagania jak stary, doświadczony pracownik, nic nie potrafiąc chcą zarabiać tyle co na zachodzie :)
Pracuję w tej firmie od ponad 10 lat i jak w każdej firmie są minusy typu organizacja pojazdów na daną budowę, ale tak jest w każdej firmie a przy tylu ludziach nie będzie idealnie bo zawsze może się coś zmienić w ciągu dnia i trzeba następnego dnia jechać gdzieś indziej - ja to rozumiem, ale są tacy co robią z tego powodu zamęt i jest to jakiś problem
Szanuję firmę bo nigdzie w okolicy nie ma 100% opłacanego ZUSU a w razie wypadku czy choroby to ma duże znaczenie nie mówiąc już o przyszłej emeryturze. Sprzęt nowy, bardzo dobrej jakości, pojazdy nowe, koparki regularnie wymieniane na nowe, materiał zawsze na czas, ubrania robocze dostępne kiedy chcesz, sprzęt BHP porządny. Co ważne praktycznie żadne sobota nie jest pracująca więc jest weekend na odpoczynek, czas pracy max 9 godzin. Wynagrodzenia mimo pełnego ZUSU jedne z najwyższych w okolicy (inni sprawdzali, żeby mieć ewentualnie haka na szefa) podwyżki średnio 2-3 razy w roku więc nie jest źle. Kierownicy wymagający, ale bez przesady trzeba pracować i zrobić swoje wtedy szef nie oszczędza na premiach dla pracowników jak robota idzie sprawnie i szybko. Urlopy zawsze można sobie zaplanować, nigdy nie było z tym problemu jak potrzebny dzień czy dwa więcej.
Było wielu takim co odeszło, popracowali u sąsiadów a i tak wrócili jak w innych firmach musieli jechać ciągle w delegację, czy pracować na czarno lub po 12-14 godzin - wtedy owszem zarobili więcej ale jakim kosztem?
Jest to bardzo dobra firma, porządna i jak każda ma swoje minusy, ale zdecydowania jest więcej plusów!