Pgs Software

4.1/5

• Benefity
  • Dla kogo pracujemy
  • Jak wygląda proces rekrutacji?
  • Co u nas słychać?

Benefity

Dla kogo pracujemy

Jak wygląda proces rekrutacji?

Co u nas słychać?

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Pgs Software S.A.

Opinie o Pgs Software Wrocław UL. SUCHA 3

WebsiteIconXebia Sp. z o.o. (PGS Software Sp. z o.o.)

Nie przegap nowości o Pgs Software S.A.!

AdamT

16.06.2024 13:53

W Rzeszowie pracują najsłabsi pod względem naukowym czy technicznym... Wystarczy popatrzeć na Linkedin i ich poprzednie doświadczenie czy studia na uczelniach o niskim prestiżu gdzie w innej firmie nie mają szans na normalną pracę.

07.06.2023 11:35

Jaki jest wkład kierownictwa Xebia Sp. z o.o. (PGS Software Sp. z o.o.) w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

Nastia

21.06.2023 22:35

Po braku odpowiedzi oficerów politycznych, fikcyjnych panów od etyki i wytresowanego HR/EB można wnosić, że ŻADNY ????

28.04.2022 10:54

Czy PGS Software S.A. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    Wujek wladek

14.05.2022 14:53

Nie słyszałem o zlecenie. UoP lub B2B

Ciotka

12.03.2023 10:07

Od razu masz umowę na czas nieokreślony - bez okresu próbnego

24.09.2021 11:40

BitCorn

17.11.2021 17:37

Po pierwsze: Mierny ale wierny awans dostanie (niektórzy i niektóre to już headami są:) Po drugie: Za rozwój zapłać sam - chyba ze z wirtualnego funduszu wczasy pod gruszą Po trzecie: Uczciwy to frajerzyna Po cztery: Moja prawda jest najmojsza Po piąte: Brak kompetencji kluczem do wewnętrznego sukcesu;) Na resztę szkoda czasu
    Gargulec

04.02.2021 20:28

Hle hle, prawdziwe opinie mozna przeczytac tylko na wroclawskiej werski na tym portalu. Te tutaj sa wyprodukowane przez dziewczyny z rekrutacji i brandingu. Ludzie nie dawajcie sie nabrac na te sliczne wpisy na linedinie ten marketing. Ta firma stala sie korpo i traktuje pracownikow jak bydlo gdy leca projekty.
    GonzoGurgulek

17.11.2021 17:28

To prawda. O polityce braci Białych i jaka to firemka na stronie wrocławskiej;) Bazyle Biznesu z GE gdzie ich korpo odpowiednio wytresowała ;) o jakości firmy świadczą zarządzający a jakości brak poczynając od tzw menadżerów przez przyjaciółki Head-ki i chiefow od chmurowego wafla..
    Junior

25.09.2021 11:47

Pytanie do pracowników, jak wiadomo PGS przejmują Hindusi, czy widzicie już jakieś zmiany w kulturze pracy? Warto rozważyć prace w PGS mimo to?
    Bonus?

25.01.2021 21:48

Czy to prawda że wypłacono bonus 3000 każdemu (?) w firmie na koniec roku i jeszcze jakieś mniejsze i większe prezenty?
    Bonusiki

03.02.2021 11:35

3k brutto, więc "na rękę" wyszło trochę mniej. Ale o mniejszych i większych nagrodach nie słyszałem. Możesz rozwinąć?
    Anarchista

03.02.2021 13:05

Szkoda tylko że większy bonus, i to co miesiąc, dostaniesz zmieniając pracodawcę. Konkurencja na rzeszowskim rynku pracy w ostatnich latach mocno wzrosła, i niestety PGS złapał zadyszkę. A szkoda, bo miło wspominam czas tak spędzony.
    Mega

28.05.2020 19:56

Ludzie tutaj są fantastyczni, a w trudnych czasach które miewa każdy człowiek czy firma przekonać można się o tym jeszcze bardziej. Dzięki! Andrzej warto, great team!
    Eddie

10.03.2019 16:20

Firma jest dobra na start w branży. Przychodząc na praktyki czy jako junior można bardzo szybko się wiele nauczyć. Jak się ma troszkę szczęścia to szybko można zdobyć sznyt w komercyjnych projektach. Na plus także atmosfera pomiędzy pracownikami, wszyscy są mili i w razie potrzeby pomogą czy doradzą. Są także negatywne aspekty pracy w PGS: Niestety po pewnym okresie można odczuć stagnacje, gdyż w firmie brak jest odpowiedniej liczby seniorów czy nawet regularów. Braki kadrowe powodują wiele problemów, a największym jest brak nowych projektów. Kto ma pecha, ten na tzw. "ławce", spędza pół roku albo nawet dłużej. Będąc na "ławce" trzeba robić certyfikaty. Im więcej tym lepiej. Niestety tutaj duży minus gdyż robienie pewnych certyfikatów na określonym poziomie kariery mija się z celem, a polityka firmy jest taka, że im więcej tym lepiej. Po to aby później zabłysnąć marketingowo ilu to ludzi mamy certyfikowanych. Osobną kwestią są zarobki w rzeszowskim oddziale. Okazuje się bowiem, że PGS nie płaci pracownikom stawek rynkowych, ani nawet zbliżonych do rynkowych. Sam prezes głosi hasło: "w PGS nie zarabia się najwięcej". Podobno, problem wynagrodzeń dotyczy tylko rzeszowskiego biura z jakiegoś powodu... Osoby wyczulone na propagandę mogą odczuć pewien niesmak, jeżeli chodzi o to jakie treści serwowane są pracownikom przez dział Employee Branding, np: pracownicy powinni być pokorni. Muszą dużo się uczyć, a PGS jest wspaniałym miejscem, które to umożliwia... PS Dział EB działa aktywnie także tutaj więc wszyscy czytający powinni wyłapywać takie komentarze. Pod tym wpisem również spodziewam się komentarzy tych osób, dlatego proszę o uważne czytanie i nie dajcie się zmanipulować :)
    Hurr Hurr

12.07.2019 13:40

Zacytuj albo GTFO.
    Avi

06.05.2020 11:22

Kolega w 2016 r. na praktykach 2-miesięcznych odbył jeszcze dodatkowe 1,5 miecha. Powiedzieli mu, że jak by został jeszcze pół-msc to rozważali umowę. Chłopak robił za darmo 1,5 msc, więcej mógł siedzieć w domu. Później kolega w 2019 miał staż 3-6 miesięczny to chłopak odbył i pa pa.
    Interere

06.02.2020 18:43

Jak wygląda praca i atmosfera w dziale Hr/rekrutacji?
    Hr

10.02.2020 19:43

Nuda i HR migruje do konkurencji
    Hr

27.02.2020 18:50

Stabilne xD
    Zaq

20.01.2020 21:21

Mam kilka pytań odnośnie pracy w PGS Rzeszów. 1. Jak wygląda sytuacja z terminami? Czy są jakieś stresujące deadline? 2. Kwestia atmosfery - jak oceniacie pracę pod kątem atmosfery? 3. Szkolenia - w postach ktos pisał o certyfikatach. Czy praktykowane są wewnętrzne szkolenia - np backend dla frontend'owców? 4. Wizja podwyżek - jakimi systemami są przyznawane (co określony czas rozmowy z pracownikami / przypominanie pracownika / brak)? 5. Forma zatrudnienia?
    Sylwester z PGS

30.01.2020 08:29

Cześć Zaq, pracujemy projektowo co oznacza, że terminy są. Nie będziemy czarować, czasem bywa stresująco. Jeśli chodzi o atmosferę - najlepiej przekonać się osobiście. Próbujemy tworzyć miejsce pracy, w którym jest po prostu normalnie. W kwestii szkoleń dzieje się sporo. Organizujemy warsztaty wewnętrzne, na których dzielimy się wiedzą z różnych technologii. Działają u nas technologiczne gildie (w tym frontendowa), opracowujemy radary technologiczne, jeździmy na konferencje (z prelekcjami i jako uczestnicy) itp. Odnośnie podwyżek to proces jest przejrzyście rozpisany, sporo zależy od zmiany w seniority level oraz celów rozwojowych, które się osiągnęło. Rozmowa o zmianie wynagrodzenia rozpoczyna się od zgłoszenia się do swojego Team Leadera. W argumentowaniu wspieramy się feedbackiem otrzymanym od osób, z którymi pracujemy na co dzień.
    Kazik z PGS

06.02.2020 17:50

Firma gwarantuje 30kazdego miesiąca uśmiech i zadowolenie z Ciebie. Więc jeśli lubisz ten klimacik i nutkę adrenaliny to poczekaj na 31 może tym razemi Ciebie zwolnimy ????

30.12.2019 09:01

Wypłacają dodatkowe nagrody w PGS Software S.A.?

08.01.2020 10:38

Nie wypłącają żadnych nagród, premii ani bonusów, tylko podstawowe wynagrodzenie które jest w umowie i na nic więcej liczyć nie można. No chyba, że Cię zwalniają z ich winy to w niektórych przypadkach ludzie dostają 1-miesięczną odprawę
    To ja

03.02.2020 16:42

A dlaczego mieliby płacić więcej niż to, na co się zgodziłeś podpisując umowę?
    Qaz

21.01.2020 19:39

Wpis mający na celu upiększyć wizerunek? ????

01.01.2020 17:48

Bardzo dobry pracodawca więc nie próbujcie na siłę oskarżać, bo ludzie znają firmę!
    Pati

05.01.2020 14:23

Oj, oj widać że bolą komentarze jak wychodzi wszystk, oj boli
    Krystek

11.01.2020 10:07

Uwaga uwaga, dział EB rozpoczął działania ofensywne mające na celu przyklejenie sztucznej twarzy do firmy bez twarzy.
    Pokorny pracownik

27.06.2019 16:51

A mi to się bardzo podoba w tej firmie. Zrobiłem trzy certyfikaty, po roku poszedłem po podwyżkę to AG stwierdził, że mało. Następnym razem będę wiedział, że muszę zrobić przynajmniej pięć. Na ławce się nie nudzę. Jak trzeba to się pouczę frontendu albo PHPa. Trzeba być elastycznym. Świetne miejsce do rozwoju!
    ABC

21.08.2019 06:58

Pitolisz jak potłuczony myśle ze są dziesiątki osób jeśli nie setki które podwyżkę uzasadnioną dostały wśród nich i ja. I jasno powiedziane omówione za co, z reszta omawia się to z TL. Nie wprowadzaj w błąd albo poszukaj przyczyny w swoim zrozumieniu rzeczy. Pozdro
    KO

13.09.2019 17:33

Z mojej wiedzy i doświadczenia nie jest to jakiś problem. Dość regularnie można rozmawiać z TL by o to wnioskować jak są ku temu konkretne przesłanki. Ja już 3 razy miałem, nie ma tu jakiejś spiny
    Nigdy więcej

05.09.2019 18:39

Profesjonalnie przeprowadzona rekrutacja (rozmowa techniczna, angielski, niemiecki) a następnie kontakt się urwał. Zero odpowiedzi. Niestety sami sobie psujecie opinię, ponieważ moje wrażenia zostały przekazane wszystkim zainteresowanym z obecnej firmy. Czy tak postępuję profesjonalna firma? Czy tak ciężko się odezwać i powiedzieć "dziękujemy"? Nagabujecie na LinkedIn i niepotrzebnie zabieracie czas.
    DROP TABLE

05.07.2019 15:05

Uwaga - Ta placówka to Shared Service dla oddziału np z Wrocławia. Miejcie to na uwadze...
    @FROM Users WHERE frustrated=1

13.08.2019 09:01

Ja już tam nie pracuję. Premia za projekt w PGS? To brzmi jak oksymoron. Pracodawca oczywiście bardzo się cieszy, gdy robisz szkolenia, zdobywasz certyfikaty, jest to mocno wspierane. Tylko późniejsze przełożenie na zarobki jakoś kuleje... Przynajmniej za mojej bytności tam tak bywało.
    @FROM

04.09.2019 12:05

@Zuzanna Nie wypowiadam się za inne projekty, bo "co kraj to obyczaj". Niech się wypowiedzą Ci co obecnie pracują. Moje doświadczenia z firmami typu software house czy kontraktornia są takie, że umawiasz się na konkretną stawkę i tyle, co jakiś czas ją rewaloryzujesz. O żadnych bonusach pieniężnych extra nigdy nie słyszałem - chyba że zamówienie pizzy / przysłanie torta przez klienta dla zespołu liczysz jako bonus. Czy coś się od mojego odejścia zmieniło? Nie wiem, szpiedzy nie raportowali o żadnych większych zmianach... ;)
    Gurgal

27.06.2019 13:23

Student Driven Development Low Cost Center
    Maciek

24.04.2019 14:06

Czy mógłby ktoś udzielić mi informacji na temat pracy jako pm w tej firmie?
    Zdegustowany

17.12.2018 22:11

Korpo z praniem mózgu co miesiąc. Dziewczyny z hr się nudzą i co chwila wymyślają "nowości".
    Dawid

05.03.2019 22:17

Na stronie internetowej PGSu widnieje jedynie informacja, ze PGS brał udział tylko w budowaniu prototypu i trwało to zaledwie 4 tygodnie. Skąd też posiadasz informacje, ze firma posiada wieloletnie doświadczenie w tego typu projektach? Czy PGS od lat specjalizuje się w uczeniu maszynynowym? Proszę o rzetelną odpowiedz.
    mietek

04.04.2019 10:26

Nooo, tylko skoro jest tak dobrze to po co wchodzisz na portal z ogłoszeniami o pracę?...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pgs Software?

Kontakt - Pgs Software S.A.

UL. SUCHA 3 50-086 Wrocław

NIP:8971719181

REGON:020363023

Xebia Sp. z o.o. (PGS Software Sp. z o.o.)
    Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT
    Ania

07.10.2018 08:54

Byłam z dziećmi na noc w hotelu Klimczok, firma miała tam jakąś imprezę. Gdy o 3 rano poprosiłam o trochę spokoju, usłyszałam "a weź spied....".
    Praweniusz Pierwszy

15.02.2019 10:35

To już powożone
    2cv

15.02.2019 11:54

Ci parweniusze szybciej spłacą mieszkanie niż Ty swoją taksówkę
    Kornik

29.11.2018 19:34

Jest Ok, polecam. a napewno warto przyjśc na rekrutację by się samemu przekonać. Od środka jest podobnie. Praca jak praca ale firma i ludzie spoko.
    3y#dev

09.10.2018 19:26

Podoba mi się naprawdę partnerskie traktowanie i życzliwa kultura pracy w rzeszoeie jednoczesnie nez tolerancji na olewanie swych obowiazkow. Ktrotko mówiąc polecam zależmie od preferencjj
    Eric

16.10.2018 20:19

A co to nie można już mieć innej opinii, pozytywnej? Dxiwna prawidłowość ze pewnie jeden i tensam ‚byly’ jest przekonany o swej wiedzy i obiektywizmie. Ogarnij się ;) i zajmij się czymś pożytecznym.
    Olek

27.10.2018 17:05

A to nie można już nauczyć się poprawnie pisać? Co to za prawidłowość, że tylu tu analfabetów?
    Slimie

04.10.2018 19:18

tak pro rozwojowego software house jeszcze nie spotkałem. Misie dobrze pracuje,normalne klimaty i przyjazni wyrozumiali ludzie, tak trzymac!
    Wilczek

12.10.2018 15:28

Tak, misie dobrze pracują ;) Szkoda tylko że w PGS nie dostaniesz takiej stawki jak u miejscowej konkurencji. Póki to się nie zmieni i obecnie zatrudnieni nie dociągną do podobnego poziomu jak gdzie indziej, to PGS będzie tracił doświadczonych ludzi. I tyle w tym temacie, samą atmosferą kredytu nie spłacisz.
    PM

19.12.2017 16:58

Pracowalam w PGS jako PM przez 3 miesiace, ale nie przedluzyli mi umowy. Spotkalo sie to z moim ogromnym zaskoczeniem, wrecz szokiem gdyz nic na to nie wskazywalo, a mi samej sie fajnie pracowalo. W trakcie tych 3 miesiecy ani razu nie mialam okazji porozmawiac z moim przelozonym o moich postepach czy uwagach z jego strony odnosnie mojej pracy. Bylo mi bardzo przykro, poniewaz zostalam praktycznie sprowadzona z zagranicy a 'dziekujac' mi za wspolprace nie bylo w ogole wyjasnione dlaczego nie zdecydowali sie przedluzyc mi umowy. Nadmienie, ze obiecali mi zwrot pieniedzy za kurs, ktory zrobilam za granica, a okazalo sie, ze to nie taki jak trzeba zrobilam i pieniedzy nie zwrocili. Zostalam zwolniona pod koniec miesiaca, w najgorszym okresie na szukanie pracy, a nie zaoferowali nawet jednej pensji do przodu. Przykre, ze tak brzydko firma konczy wspolprace z ludzmi, bo przeciez Rzeszow jest maly, a swiat IT jeszcze mniejszy wiec takie negatywne opinie sie latwo rozchodza. A to nie jest trudne pozegnac sie z godnoscia. Zostalam wyeskortowana jakbym miala ukrasc jakies dane, albo jakbym jakies przewinienie zrobila. Dla bardziej wnikliwych, to firma prowadzi szerokopojeta indoktrynacje i pranie mozgow pod przykrywka pokory i uczciwosci, ale nie wszyscy to wylapia i chwala dla nich bo pracuja i slepo wierza w mistyczna kulture PGSu ;)
    Cham i prostak

24.09.2018 09:36

Ale, ale... Tą sprawę już ktoś poruszył w wątku z 20.12.2017. I wcale nie jest tak, że PM'ka jest zupełnie bez winy, a nieprzedłużenie umowy było dla wszystkich zaskoczeniem. Jeśli nie spełnia się oczekiwań/wymagań związanych z pracą jako PM, to co tu się dziwić? Inni PM-owie pracują i jakoś problemów nie widać....
    mmm

08.10.2018 15:38

Praca jak każda inna. Jeżeli nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków, to jak najbardziej jest się do odstrzału. Niestety zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie pasuje. Mamy wolność słowa, demokrację. Ale czasami z prostych słów można narobić wiele szkody. @PM możliwe jest, że klient z którym pracowałaś był niezadowolony z Ciebie, nie sprawdziłaś się w obrębie danej dziedziny.
    Takiktos

20.12.2017 08:26

Go...u. Mimo że o PGS można mieć różne opinie (nawet złe) to mimo wszystko tam się przychodzi do pracy a nie na pogaduchy w kantynach, oglądanie chłopaków i malowanie paznokci przed komputerem. Mówisz że było to dla Ciebie zaskoczeniem. Hmmm chyba tylko dla Ciebie.
    PM

21.12.2017 00:02

Zostałam poproszona o sprostowanie. Ja doskonale wiem, czyje sa te brzydkie komentarze. I wiem, ze to nie były dziewczyny z HR (fajne i mile dziewczyny, wykonują tylko swoją prace, pozdrawiam!). Pozdrawiam rowniez sfrustrowanego takiegokogos, niech Nie pozostanie takim sobie byle kimś. Zyczę więcej optymizmu i wiary w siebie ;)
    Olek

02.10.2018 17:37

Może wypadało pogadać z tą PMka, a później zakończyć współpracę. Po tym poznaje się krzaki, zero feedbacku, słaba transparentność.
    Smoothy01

21.09.2018 23:26

Byłem na stazu w tym roku i muszę pochwalić organizacje, opiekunów i panujący tam klimat. Szef w kantynie idzie zagadac czuc zainteresowanie ludźmi. Nie zaoferowano mi pracy tu żal i 4 gwizdki, chyba jedna osoba pykla im, dziwne kiedys więcej :( No ale moze kiedy indziej się uda. Duzo dobrego robią na uczelniach tylko tego nie przycinak, pls!!
    Bon

26.09.2018 21:23

Mnie tez nie zatrudnili z informucja ze może za rok...
    Zdziwiony.

25.09.2018 21:16

Na pożegnanie dowiedziałem się, że jestem zerem. Tyle w temacie.
    Śnięty Mikołaj

26.09.2018 12:00

Ha ha ha, (usunięte przez administratora) znowu pojechał jakimś hasłem którego potem będzie żałował bo "tak głupio wyszło". Inni słyszeli "aby dorośli" albo że "nie mają szacunku do firmy". Trzeba by było na sekretariacie założyć Księgę Złotych Myśli i w niej te hasła zapisywać.
    JTki

13.09.2018 19:59

Jestem tutaj prawie 5 lat co daje mi podstawe powiedzieć ze to dobre miejsce. Bardzo dziwia mnie negatywne komentarze. To moja 3-4 firma wiec moze tez inna perspektyws.
    Masakra

02.03.2018 17:56

Powiem wam jak tu jest. Lightning talki i workshopy? Szkoda że się często do nich ludzi zmusza, bo są one argumentem przy podwyżce - kolejnym żeby nie dać, jak nie robisz. Wyjazdy na konferencje? Oczywiście, że są. Pojedź za swoje a my powiemy że tam byliśmy... Chcesz pojechać na jakąś, to nagle się okazuje, że nie ma budżetu na to. Certyfikaty? Masz robić po godzinach w domu jeden za drugim, bo firma potrzebuje. Zrobisz kilka i ciągle mało... Inaczej zapomnij o podwyżce. Szkolenia? Szkoda że są zazwyczaj tajne... jak wiele takich szkoleń - tylko dla wybranych. Big data? Cisnęli ostro z tym, a projektów nie ma. Parking - dla wybranych. Brak jasnej informacji, kto dostanie. Ile to dostało tylko po znajomości. Nawet nowe osoby... Codziennie rano jest szukanie miejsca w okolicy. Sąsiednia firma jakoś potrafiła o to zadbać. Codzienne jeżdżenie i szukanie kilkaset metrów od budynku. Co do wymagań - to jak ktoś tam pisał - każdy ma być człowiekiem od wszystkiego.
    Masakra

11.03.2018 22:45

Skoro moja opinia jako osoby tam pracującej jest niewiarygodna, to jak nazwiesz swoją?
    Noname

03.09.2018 00:43

Jest słabo, od kiedy pojawiły się inne firmy ludzie zrozumieli gdzie pracowali i za co. Tyle w temacie.

19.08.2018 07:29

Pociątek

21.08.2018 13:50

I? Nikt Ci nie broni złożyć tam CV jeśli uważasz że warunki są dla Ciebie odpowiednie.
    Deni

19.02.2018 21:38

Co tam się ostatnio dzieje? Słyszałem, że coraz więcej javowców odchodzi z miesiąca na miesiąc, a nowych ani widu ani słychu? Dlaczego tak wielu odeszło? Ktoś coś wie? Pieniądze takie słabe? Projekty?
    Dziad barowy

14.08.2018 11:04

A na co chcesz przyjść? Javę? Jak na stronie nie ma oferty pracy to raczej czeka cię ławka albo przeróbka na JavaScript ;)
    interss

14.08.2018 12:06

tak, jave;) czyli przyjęcia są tylko do javascript?
    Agata

07.06.2018 12:50

@Zuza, wejdź na ich główną stronę, w zakładce "kariera" masz wszystko napisane --> https://kariera.pgs-soft.com/ . Z tego co można się wyczytać wystarczy wysłać firmie swoje CV i czekać na odzew z ich strony. Zakres obowiązków i stanowisk jakie działają w firmie jest naprawdę szeroki, więc myślę, iż spróbować zawsze warto. A jak inni pracownicy PGS Software oceniają pracę w tym miejscu?

07.06.2018 22:09

W mojej opini to firma majaca walory już sredniej/(duzej?) wielkosci firmy czyli poukladana, pracuje sie dobrze bez partyzantki, stabilnie a jednoczenie nie zatracila plusów firmy malejj czyli przyjaznie, jest wsparcie bez bufonady, rozne projekty.
    Zuza

22.05.2018 21:15

A jak z nowymi ofertami? Firma potrzebuje nowych?
    Pan Pieczarka

24.05.2018 12:25

Cały czas potrzebuje. Wystarczy spojrzeć na stronę z ofertami pracy. A jak przyciśnie ich mocniej, to organizują Software Talks w danej technologii ;) Inna kwestia to taka, czy wymagania idą w parze z oferowaną stawką. Bo w tej kwestii to chyba najbardziej to kuleje. Oczywiście przy ofertach nie znajdziesz widełek płacowych (w Polsce nie ma takiej tradycji), więc nawet nie wiesz czy warto poświęcić swój czas (a jeszcze obecni pracownicy dowiedzieli by się że ten "nowy" ma większe zarobki od nich - i co wtedy?) ;)
    Agata

13.04.2018 11:51

PGS Software ma oddziały w kilku największych miastach w kraju. Na jakie warunki i atmosferę można liczyć w oddziale w Rzeszowie? @Dawid, Czy firma ta bardzo sztywno trzyma się wymagań zawartych w ogłoszeniach o pracę? @Melon, Czy osoby bez doświadczenia w IT również są tam mile widziane i czy firma ta w ogóle daje szansę takim osobom? Jak wygląda proces rekrutacji? @Eric, jak rozumiem Ty tam nie pracujesz? Próbowałeś aplikować tam? Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.
    Tosia

22.05.2018 20:42

Trudno nie lubic tego miejsca, kulturalni rozumni ludzie. Projekty rozbe ale mozliwosci rozwoju dla kazdego
    Stefan

13.03.2018 08:40

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy prowadzą rekrutacje?

13.03.2018 19:34

Widzę, że HR czuwa. Jedna opinia negatywna i muszą być przynajmniej dwie pozytywne ;)
    Stefan

13.03.2018 21:04

Widzę ze ‚Masakra’ ma wiele wcieleń i czujna jest bezinteresownie. Na bank nie jesteś pracownikiem noname’ie :)
    Dawid

07.03.2018 22:24

Znakomitej wiekszosci osob będzie się tutaj podobalo tak samo jak mi. Interpretacje Masakry są rózne od moich obserwacji. Nacisk na certy i rozwój nie jest dla mnie problemem, co do konferencji są jasne spójne zasady. Zadna firma nie jest dobra dla Wszystich.
    Melon

26.02.2018 19:48

prawie roczek i calkiem pozytwnie po kazdym wzgledem, trudno sie przyczepic. Pewnie pojedyncze osoby znajda jakas dziure w calym jk zawsze
    nick____

23.02.2018 21:53

Ostatnio podczas prezentacji dla wszystkich pracowników sam CEO stwierdził że w tej firmie się nie zarabia, tylko rozwija. A jak ktoś chce zarabiać to w innej firmie.
    Test84

26.02.2018 18:50

sztuczne szukkanie sensacjiii
    zetor

26.02.2018 19:09

Fake jak nic, słyszałem
    Kuzzzz

23.02.2018 19:49

W firmie jest OK, ja jestem zadowolony. A cloud to nic strasznego przeciwnie bardzo ciekawe i przyszlosciowe tematy i juz sei pojawiaja. Szkolenia wewnetrzne i duzo caly czas sie zmienia na lepsze.
    Muniek

23.02.2018 20:02

A powiedz mi, ile z tych certyifkowanych developerów ma swój udział w tych cloudowych projektach? Bo dochodzą mnie słuchy że praktycznie żodyn!

Zostaw merytoryczną opinię o Pgs Software S.A.