Maan
2 123 6 1

Opinie o Maan

Filtruj opinie po kryteriach:

Sylwia
 Opinia

Dla każdego kto chce wyrobić sobie zdanie na temat tej firmy: poczytaj także opinie o innych pracodawcach działających w okolicy. Zobaczysz, że każda firma jest beznadziejna... Firmy zatrudniają po 200 pracowników i każda jest be?? O czym to świadczy?? Więc raczej nie ma co kierować się tymi opiniami, tylko trzeba pogadać z osobami już pracującymi, a nie kierować się wpisami anonimowych krzykaczy.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Mlody
 Opinia
@Sylwia 21.02.2019 09:17

W tej firmie nie da sie z nikim rozmawiac ;) opinia moja jest wartosciowa. Poprostu nie polecam tam pracy. Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing . W kazdej innej firmie jest lepiej ;)

Pomocna?
Sylwia
 Opinia
@Mlody 21.02.2019 09:42

Skąd wiesz jak jest w innych firmach jak dajesz się mobbingowac w Maan? Widocznie wolisz rozmawiać na forum niż z wspolptacowniami

Pomocna?
Antymob
 Opinia
@Mlody 21.02.2019 09:42

Kolego, nie pisz głupot.... jaki (usunięte przez administratora)? Podaj mi proszę definicje (usunięte przez administratora)jeśli tak strasznie Ciebie męczą w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
Mlody1
 Opinia
@Sylwia 23.02.2019 16:44

Nie da sie z nim rozmawiać. Predzej wypowiedzenie dostaniesz niz przyznaja Ci racje. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Mlody1
 Opinia
@Antymob 24.02.2019 03:00

Szkoda slow na ta firme. Mozecie bronic tej firmy to nie moja sprawa. Widac ze wasze komentarze sa podstawione jezeli tak bardzo sie tego trzymacie . Moja opinia jest tak i prosze sie co do niej nie wtracac. Ludzie sa madrzy i nie pojda tam pracowac. A jezeli ktos sie zdecyduje to juz w tej chwili wspolczuje. Milego dnia.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Generalnie nie jest źle. Wg mnie firma mogłaby pomyśleć o większej ilości benefitów, żeby każdy mógł wybrać co mu pasuje. I jakiś dodatek stażowy dla długoletnich pracowników.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Mlody
 Opinia
@Pracownik 20.02.2019 14:09

Najgorsza firma w okolicy. Dobre komentarze to chyba liderow bo nic tam nie robia . Ale coz tez maja prawo do wypowiedzi, jezeli wedlug nich jest ok to znaczy ze lubia byc dreczeni w pracy. Juz gorzej niz w tej firmie to raczej nie ma nigdzie. Jak najdalej od tej firmy.

Pomocna?
Gienek
 Opinia

Czytam i nie wierzę własnym oczom. Ja pracuje w maanie od 3 lat i widzę oczywiście minusy, ale też plusy - normalne godziny pracy, wolne weekendy, kasa zawsze na czas, ekipa w porządku, z każdym można się dogadać. Bysior pisze, że chcą wprowadzić akordy i oszukiwać. to zapytaj ile zarabiają na działach akordowych, a ci którzy bronią się przed akordem to chyba tylko lenie, co przechadzają się po hali.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Benek
 Opinia
@Gienek 06.02.2019 13:22

(usunięte przez administratora)daj spokój i nie podszywaj się za rzekomego pracownika...

Pomocna?
Po co Ta firma
 Opinia

Za 3 h zaczynam prace aż mi sie nie chce tam isc jak pomysle co ta firma robi z ludzmi. Mobbing i nic wiecej. Ja szukam pracy a wam radze unikac tej firmy.

Pomocna?
Pracownik 12
 Opinia

Kompletnie nie polecam pracy w maanie , slaba kasa , starasz sie i tak nic z tego nie masz, omijajcie ta firme, szkoda Waszego zdrowia, biuro najgorsze jakie spotkalem do tej pory. Absolutnie nie polecam.

Pomocna?
Jeden z nich.
 Opinia

Dziadostwo i tyle. Wszyscy szukają nowej pracy. Nitownie, prasy, szyby, tampon, pakownie i podzespoły o montażu finalnym nie wspomnę. Ludzie z tych działów złożyli lub niebawem złożą wypowiedzenia. Zostaną ludzie bez jakiego doświadczenia. NIE POLECAM PODEJMOWANIA PRACY W TEJ FIRMIE. OSZUKUJĄ NA PIENIĄDZACH JAK TYLKO MOGĄ. BHP NIE ISTNIEJE W TEJ FIRMIE.

Pomocna?
Abc
 Opinia

Ta firma to DRAMAT DRAMAT DRAMAT

Pomocna?
Jasny pracownik
 Opinia

Ludzie dla Waszego dobra mówię Wam żebyście omijali tą firmę szerokim łukiem , naprawdę czytając komentarze zgadzam się z tymi ludźmi , jest tyle firm które płacą więcej i jest o wiele lepsza atmosfera . Nie polecam w żadnym wypadku tej firmy.

Pomocna?
Czumix
 Opinia

Nie polecam tej firmy, wykorzystywanie pracownika co do ostatniej kropli potu, w Millenium Park to jest najgorszy zakład , ludzie nie idźcie tam do pracy, tylko złóżcie gdzieś do innych firm, zarobki są słabe premia 20% którą i tak jest zabierana, absolutnie nie polecam

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Czumix 2
 Opinia
@Czumix 28.12.2018 17:35

Zgadzam się z tobą , a do tego kara pieniężna jest jeżeli w ciągu pierwszych 3 miesięcy się zwolnisz , wiec jak Ci po paru dniach nie będzie pasować praca to niestety albo płacisz karę albo musisz wytrzymać 3 miesiące.

Pomocna?
Leader
 Opinia

Firma beznadziejna, fizycznie praca jest ok lecz psychicznie beznadziejnie, nie doceniają ludzi, biuro to totalne dno , oceniam firmę wiec tak się wypowiadam, czynności które się wykonuje same w sobie są fajne , ale co z tego, premie śmieszne a raczej i brak , na święta beznadzieja, żal mi ludzi w biurze bo oni nawet co do siebie nie potrafią być szczerzy, niech ta firma upadnie bo sensu to większego nie ma, (usunięte przez administratora) co tyle

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Smutny
 Opinia
@Leader 21.12.2018 18:39

Zgadzam się z Tobą Leader. Kiedyś to wszysko inaczej wyglądało. Szkoda bo ta firma MIAŁA przed sobą wspaniałe perspektywy rozwoju. Zarząd naprawde musiał się mocno postarać aby cały zakład zszedł na ,psy, . Ale to ich wybór. Ludzi mają za nic to prędzej czy później musiało tak się to skończyć. Podziwiam Was wszystkich co jeszcze dajecie rade pracować w Maanie.

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia

Nie polecam tej firmy, rok pracowalem i już więcej nie dałem rady, sama praca w porządku lecz biuro sadystyczne, między sobą nie potrafią się dogadać tylko na pracownikach się wyżywają, premie co chwilę zabierane mimo nadgodzin, sprzedali mało okapów i również premia mniejsza o parę procent, między pracownikami można było się dogadać , lecz w biurze siedzą i tylko zastanawiają się co zrobić żeby było gorzej, uprzedzania osoby które chcą tam pracować, najlepsza praca dla pracowników z Ukrainy bo oni nic nie zrozumieją jak im się złego coś powie a i tak nadgodziny zrobią, jeżeli chcecie pracować tam to radzę od razu dobrego lekarza psychologa sobie załatwić i już po rozmowie kwalifikacyjnej udać się na poradę :) pozdrawiam

Pomocna?
Pytek
 Opinia

Weekend, weekend i po weekendzie. ... I jutro znow to tej roboty w Maanie...na sama myśl odechciewa sie jutro wstawać... Jeden plus to moze pierwszego mobbingowca firmy nie bedzie. ...za jakie grzechy...

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Zly
 Opinia
@Pytek 30.09.2018 20:32

Kowalczyk

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@Pytek 30.09.2018 20:32

Użyłeś w swojej definicji słowa mobbing w odniesieniu do osoby trzeciej. Zgodnie z definicją mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. To poważny zarzut zatem powiedz, czy właśnie to słowo miałeś na myśli? Jeśli tak, zachęcam do skorzystania z nowej funkcji na forum odnośnie tego zjawiska. Można ją znaleźć klikając w baner "zero tolerancji". Na forum wstrzymujemy się również od publikowania danych osobowych osób trzecich. Jest to niezgodne z regulaminem forum GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie
A2
 Opinia
@Joanna 09.11.2018 21:22

Polecam sie zapoznać z definicją slowa "Mobbing" a pozniej wypisywać takie glupoty tym bardziej jezeli zarzucasz D.K. (usunięte przez administratora) . Zeby nie on i Wojtek to by dawno to sie rozsypało ... pracuje tu jakis czas i duzo mógłbym napisać ale nie mam zamiaru .

Pomocna?
A2 Ukraina.
 Opinia
@A2 13.12.2018 23:29

Akurat mistrzowie są ok, tylko szefostwu coś strzela w głowę od czasu do czasu. Np. w tym tygodniu była jazda... Że każdy go oszukuję i robi im na złość, a efekt tego całkowity zakaz palenia na terenie całego zakładu.... Brawo!!! Dalej trzeba dobijac tą resztę Polaków co zostało w tej firmie... Niebawem zostaną tam hindusi i Filipińczycy bo Ukraińcy też tą firmę opuszczą....

Pomocna?
Bolek
 Opinia

Zastanawiam się dlaczego skala oceny pracodawcy nie zaczyna się od zera....hmm Bo ja bym dał 0, jeden to zdecydowanie za wysoka ocena.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Joanna
 Opinia
@Bolek 06.12.2018 00:05

Jak rozumiem pracowałeś w firmie. Czy powiesz nam, co jest powodem tak surowej oceny? Na pewno nie można powiedzieć o pracy w tym miejscu nic pozytywnego? Może według Ciebie wprowadzenie konkretnych zmian w firmie mogłoby wpłynąć pozytywnie na pracowników? Co na ten temat myślisz?

Pomocna?
TakNie
Długoletni pracownik
 Opinia

Chyba czas się żegnać już z tą firmą

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Długoletni pracownik 2
 Opinia
@Długoletni pracownik 13.11.2018 21:49

Masz racje, trzeba uciekać aby ostatniemu nie gasić swiatła.

Pomocna?
benio
 Opinia

Jeśli po nowym roku firma nie upadnie to będzie prawdziwy cud. Wszyscy ludzie z pojęciem odchodza lub są na wypowiedzeniu

Pomocna?
Giant
 Opinia

Pan(usunięte przez administratora) chciał namowic pracowników do pracy 12 listopada ktory jest dniem wolnym z łaski chciał zucic pracownikom po 50 zł brutto dodatku za przyjście. Zrobił zebranie ze nie wyrabiamy się z zamówieniami ale żadnych dodatków ani nadgodzin dodatkowo płatnych nie będzie woli płacić kary za niewykonanie kontraku niż dać coś pracownikom i teraz sobie sami odpowiedzmy jak traktuje swoich pracowników i czy warto pracować w tej firmie.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Joanna
 Opinia
@Giant 11.11.2018 11:33

Postaraj się proszę unikać nazwisk, imion i danych osobowych osób trzecich. Nie jest to zgodne z regulaminem forum, ani obecną ustawą o ochronie danych osobowych. https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli nie satysfakcjonowała Cię praca w firmie, to - jak rozumiem - nie jesteś już jej pracownikiem?

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@oranier, czy aby na pewno nie można powiedzieć o firmie nic chociażby neutralnego? Pamiętaj także, że na forum GoWork.pl staramy się nie komentować zachowań osób trzecich. Ważne są tutaj informacje na temat warunków pracy, zatrudnienia czy benefitów pozapłacowych w firmie. Możesz powiedzieć nam jak Ci się pracuje w Maanie?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Zly
 Opinia
@Joanna 17.09.2018 11:43

Warunki są takie że pracodawca nie wypłacilł ludzią pensji na święta ponieważ nie zgodzili się pracować nadgodzin za darmo

Pomocna?
oranier
 Opinia

witam zasada jest prosta jedno pokolenie tworzy fortuny a drugie je trwoni i tak to wyglada w maanie (usunięte przez administratora)skutecznie przepuszcza dorobek ojca

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Campo
 Opinia
@oranier 12.09.2018 17:08

Oranier, muszę się z tym zgodzić... Premię można bardzo łatwo stracić... Zazwyczaj na koniec miesiąca jest nagonka by ciąć koszty.... Marne zarobki i szczerze powiem nie można mieć zaufania do nikogo.... A teraz z mojej strony. Japońska zasada dobrej firmy brzmi " zadbaj o pracownika, a w firmie będzie dobrze" a co tu dużo mówić, jak pisuara czy deski od WC nie ma komu naprawić.... Pozdrawiam

Pomocna?
bracia
 Opinia
@oranier 12.09.2018 17:08

zgadzam sie z Tobą ,chamstwem i krzykiem pan właściciel nic nie osiągnie trzeba mieć jeszcze wiedze a w tym przypadku brak ,łatwo "przechulać" dorobek Ojca

Pomocna?
bracia
 Opinia

to jest firma ,która zbiera informacje od fachowców po czym ich zwalnia i próbuje wcielać w życie pomysły . Zapominają o tym ze wiedzieć jak a to wcielić w życie to dwie różne sprawy :)

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Joanna
 Opinia
@bracia 02.11.2018 16:35

W jaki sposób firma "zbiera informacje od fachowców"? Mógłbyś rozwinąć myśl? Chodzi Ci o sytuacje, które podchodzą pod łamanie prawa autorskiego? Jeśli chodzi o specyficzne projekty kreatywne, często wymagane jest wstępne podpisanie umowy, by twórca mógł zabezpieczyć się przez podobnymi sytuacjami. Czy w Twoim przypadku tak właśnie było?

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@Danio, rozumiem. Czy sądzisz, że w najbliższym czasie coś może się w firmie zmienić? Może oficjalnie weszły już jakieś zmiany, które skutkują poprawą warunków pracy dla pracowników? @Pytek, dlaczego z góry zakładasz, że będzie źle? Pamiętaj, że pozytywne nastawienie może bardzo wpłynąć na nasze postrzeganie pewnych kwestii.

Pomocna?
TakNie
Joanna
 Opinia

@Ryszard, to nie jest wina forum, że jest przesiąknięte jadem - negatywne emocje płyną z niecenzuralnych dyskusji. Masz racje, że wiele opinii tutaj jest pisanych w taki sposób by skupiać się wyłącznie na negatywnych aspektach pracy. Forum samo w sobie jest niezwykle pomocne dla użytkowników i osób realnie zainteresowanych zatrudnieniem i poznaniem przyszłego miejsca pracy. Wielu ludziom opinie na forum ułatwiły podjęcie decyzji na temat aplikowania bądź nie aplikowania do danej firmy. Na forach - i mówię tu nie tylko o serwisie GoWork.pl - często występują niepochlebne opinie. Niektóre z nich są napisane w sposób rzeczowy i choć są mają negatywny wydźwięk to ukazują obiektywny obraz pracodawcy/firmy. Niestety w większości przypadków są to negatywne emocje ulokowane w komentarzach. Często jest to jedynie kilka zdań i niecenzuralnych zwrotów kierowanych w stronę firmy czy osób trzecich. Możemy jednak sami - my jako użytkownicy, pomóc sobie wzajemnie w tworzeniu tego forum. Jeśli będziemy prowadzić merytoryczne dyskusje o pracy, zachęcimy do aktywności pozostałe osoby, które także mogą podzielić się z nami swoją wiedzą. Powiesz nam na jakim stanowisku chciałbyś podjąć zatrudnienie? Jaki aspekt jest dla Ciebie istotny by praca była satysfakcjonująca i spełniała Twoje oczekiwania zawodowe?

Pomocna?
TakNie
Ryszard
 Opinia

Szukam pracy w okolicy Warszawy. Wniosek jest jeden nie ma co pracować na produkcji. To forum jest przesiąknięte jadem

Pomocna?
L22
 Opinia

Drugi dzień rekrutacji to darmowe warsztaty dla tej firmy... ostrzegam przed zbyt wylewnym sposobem opisywania spostrzeżeń. Żerują, zbierają pomysły od innych.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Hi
 Opinia
@L22 05.02.2018 08:49

Coś w tym jest...

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@Jupiter, Odnosząc się do Twoich kolejnych obiekcji i zarzutów: oczywiście, że nie wiem jak naprawdę wyglądają warunki pracy w Maanie - nie jestem pracownikiem firmy i wiem tyle, ile mogę przeczytać na forum. Jestem w identycznej sytuacji jak użytkownicy, którzy planują aplikować do firmy i szukają na forum merytorycznych opinii na temat pracy w tym miejscu. Oni także nie wiedzą nic ponad to co jest tutaj napisane. I także nie mają pewności czy komentarze tu napisane są obiektywne czy subiektywne. Obiektywna opinia polega na znajdowaniu zarówno neutralnych, pozytywnych jak i negatywnych aspektów pracy w danym miejscu. Ja jestem osobą neutralną, a co za tym idzie zadaje pytania w takim tonie. Niestety, także komentarz, który można streścić do "nie polecam" nie jest opinią merytoryczną a tym bardziej konkretną. Informuję także, że jako moderator nie mam możliwości "zamykania forum". Co rozumiesz poprzez "zamykanie forum"?

Pomocna?
TakNie
Były kołchoznik
 Opinia

Pracowałem w tej "firmie" i powiem Wam jedno. Jeśli nie chcecie zrujnować sobie zdrowia psychicznego to trzymajcie się od Maana jak najdalej! Ci którzy szukają pracy, niech szukają dalej. Wynik oceny 1/6 mile widziany.

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@były pracownik, nie chcę byś poczuł się urażony, jednak czy aby na pewno warto poddawać analizie moją osobę i dorabiać ideologie do pełnionej przeze mnie funkcji zamiast wypowiedzieć się na temat istotnych i przydatnych dla innych osób aspektów pracy w firmie? Spójrz proszę na to z innej strony: jeśli pracowałabym w Maan nie pytałabym przecież o to jak pracuje się w firmie. Twoje wnioski i analiza jest czasochłonna - może warto spożytkować ten czas na wartościowe czynności i pomóc użytkownikom forum? Jestem jedynie moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl i zależy mi na tym by na forum pojawiały się wartościowe komentarze odnośnie pracy w firmie a nie takie, które na przykład poruszają temat konkretnych użytkowników czy firmowych plotek.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Jupiter
 Opinia
@Joanna 19.07.2018 10:48

Mimo wszystko widać twoja próbę ratowania dobrej opinii tej firmy bardziej niż to czym niby się aktualnie zajmujesz. Jeśli nie pracowałaś w tym miejscu to nie zrozumiesz osób które pozostawiają tu swoją opinię bo co można więcej powiedzieć o tej firmie, a jeśli pracujesz a mimo to się nie przyznajesz do tego to bardzo współczuję Ci że musisz ich bronić. Szczerze mówiąc, wcale nie dziwię się że firma ta zbiera coraz to większe baty od jej pracowników na tym forum. Jak to mówią jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Firma zasłużyła sobie sama na tak mocna ocenę tej firmy od ich pracowników (2/6 mam nadzieję że zobaczę jeszcze 1/6) , a myślę że jeśli nadal będzie działo się to co aktualnie nadal tam się dzieje to niedługo jako moderator zamkniesz forum dla Maan'a bo jego historia powoli dobiega ku końcu, a wylew opinii jaki tu zapewne będzie miał miejsce tym bardziej ku temu się przyczyni. Żeby nie było że nie zostawiłem po sobie nic konkretnego, co do samej pracy w tej firmie nie polecę jej nikomu na jakim stanowisku osobo która to czyta byś nie pracował/a bo to wstyd w ogóle mówić jak jest tam traktowany pracownik co znaczaco wpływa na twoją chęć lub już teraz niechęć zatrudnienia powiem Ci jeszcze że nie ma tam pozytywnych aspektów możesz natomiast znaleźć stos negatywnych poniżej czytając te forum :). Pozdrawiam

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@As kier, o czym dokładnie piszesz? Twoja wypowiedź jest niezrozumiała dla użytkowników forum dlatego proszę byś ją doprecyzował. @., czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Twoja merytoryczna opinia będzie bardzo istotna dla użytkowników forum a w szczególności dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
były pracownik
 Opinia
@Joanna 13.07.2018 10:11

@Joanno, @anymous i @Renata słusznie zauważyli, że dużo udzielasz się na forum i bardzo Ci zależy na znalezieniu pozytywów pracy w MAAN. Przeczysz temu, że jesteś zatrudniona w MAAN, miedzy innymi po to by promować dobre imię firmy bo ludzie czytają fora i coraz trudniej jest rekrutować do MAAN pracowników. Myślę, że anymous i askier mogą mieć rację, jeśli dział kadrowy byłby zatrudniany prze firmę córkę firmy MAAN. Nie wiem czy tak jest naprawdę ale jeśli tak to wówczas wszystko układa się w logiczną całość nawet , to że nie jesteś pracownikiem Maan. Ale pracujesz dla MAAN. zacznijmy od początku. dopytywałaś się o warunki zatrudnienia przy rekrutacji na stanowisko magazyniera a potem przy specjaliście do obsługi Klienta z j. rosyjskim - czy naprawdę byłaś zainteresowana oboma stanowiskami? rozpiętość kompetencji i zapewne wynagrodzenia jest bardzo duża. charakter obu stanowisk jest skrajnie różny. osoby znające j. rosyjski bez problemu znajdą sobie zatrudnieni za dobrą stawkę i nie będą pracować na magazynie za dużo niższe wynagrodzenie w cięższych warunkach (praca na magazynie wymaga dużej siły fizycznej). Promujesz wywiad z pracownikiem działu kadr, który opowiada o pozytywnych warunkach pracy w maan - kolejny dowód na to, że wspierasz aktywność swoich koleżanek z pracy albo być może to był wywiad z Tobą, hm? analizujesz wypowiedzi na forum od co najmniej dwóch lata i dopytujesz o szczegóły. tyle, że inni w przeciwieństwie do Ciebie nie śledzą forum i nie wdają się w dyskusje, zostawiają swoją opinie i nie wracają tu więcej więc nie widzą Twoich dopytujących komentarzy. dopytujesz się również o wolne etaty ale przecież każdy wie, że oferty pracy są umieszczane na portalach internetowych a nie na stronie gdzie wypisuje się opinie o pracodawcach. tu masz błąd logiczny. szkoda, że firma traci czas, na takie głupotki zamiast zmienić politykę firmy, dbać o pracowników a przede wszystkim ich szanować.

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
.
 Opinia
@Zainteresowany 05.07.2018 17:35

Nie polecam

Pomocna?
Joanna
 Opinia

Czy ktoś posiada informacje odnośnie aktualnie prowadzonych rekrutacji w Maan? Na jakie stanowiska firma potrzebuje pracowników? Co Maan oferuje przyszłym kandydatom o pracę? Czy zapewnione jest szkolenie przedwstępne lub dni próbne? Zachęcam pracowników firmy do dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z procesem rekrutacyjnym.

Pomocna?
Tonik
 Opinia

To raczej logiczne, że mniejsze zyski to i premia mniejsza!!

Pomocna?

Zostaw opinię o Maan - Pruszków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maan

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.