Ja mam bardzo dobre doswiadczenia. Jak czytam te wpisy to wydaje mi sie, ze na samych sfrustrowanych trafilo, ktorzy idealnego swiata szukaja. Jak ktos chce sie doczepic to zawsze sobiie cos znajdzie. Uwazam, ze to bardzo dobra firma, szczegolnie dla mlodych ludzi. Nie ma wiele firm, ktore przyjmuja ludzi bez doswiadczenia, szkola i w krotkim czasie daja tak duzy zakres odpowiedzialnosci. Wiadomo, trzeba sie wszystkiego nauczyc. Stres w zwiazku z tym tez jakis jest. Ale gdzie nie ma? Wole taki stres, niz glupie teksty pani Krysi, ktora od 30 lat pracuje w jakiejs firmie, a nowi sa wykorzystywania do czarnej roboty. W Walterze cenie sobie to, ze jest przyjazna atmosfera pracy, fajni ludzie, szkolenia, ktore przygotowuja do pracy, w dziale tez ci wszystko wytlumacza, fajne sa podroze do klientow i przewoznikow, fajne eventy sportowe i socjalne, dobre pieniadze. Wiadomo, ze firma wymaga, ale tez dobrze wynagradza. Jak ktos szuka pracy, gdzie chce sie troche poobijac to rzeczywiscie sie tu nie odnajdzie. Ale jesli ktos ma normalne nastawienie do pracy to na pewno bedzie zadowolony. Nawet jesli po kilku latach bedzie potrzebowaql zmiany (co w gruncie rzeczy jest normalne) to i tak nie powie, ze to byl czas stracony. Doswiadczenie jakie zdobedzie, i kontakty na pewno sie przydadza w dalszej karierze. A i pieniadze sobie odlozy i finansowo sie uniezalezni.
Ja pracuje tu juz kilka lat i na pewno jeszcze kilka lat bede chcial zostac.