NUCO

Wołomin - NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

3. Opinie o pracodawcach Wołomin
  5. Opinie o NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o NUCO Wołomin

Nie przegap nowości o NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

@

23.06.2010 22:34

Nie radze tam, iść chyba że masz mocne nerwy.Szczególne właśnie na prasowaniu nie da się pracować.Te wredne wiejskie kobiety wykańczają nerwowo każdego.Boją się o prace bo umieją tylko krowy paść i robią dwie normy kosztem normalnych ludzi ale wybór należy do ciebie sama się przekonasz .
    aga

23.06.2010 21:29

WITAM CHCIAŁA BYM COŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ O TEJ FIRMIE BO WYBIERAM SIĘ TAM DO PRACY NA PRASOWANIE CZY KTOŚ WIE JAK TAM JEST I JAKIE SĄ ZAROBIK Z TEGO CO WIEM TO 3 MIESIĄCE 1000ZŁ A DALEJ JAK

21.06.2010 17:11

weszlam sprawdzic opinie o pracy w joko i tego nie da sie czytac...drogie panie czy nie macie czegos konkretnego do powiedzenia o warunkach pracy w joko??[usunięte przez moderatora]
    taki jeden

18.06.2010 19:10

Popieram księgową, jestem pod wrażeniem oceny sytuacji przez osobę nie pracującą w tej firmie. Szósty zmysł – po prostu genialny, powinna Pani zostać psychologiem. Mogę sporo napisać na temat tej firmy, ale to jeszcze nie ten moment.
    księgowa

26.05.2010 18:44

Nie pracowałam w tej firmie ale czytając te wypowiedzi od razu widać emocje, spowodowane pracą tam, prawdziwe i czasami wypowiadane z bezsilności, no bo co poradzić na pracodawcę bez poziomu i klasy otaczającego się luddźmi takimi jak Pozytywna czy abc (pieniądze na czas to standart we wszystkich firmach a nie luksus - nie te czasy człowieku, a tym bardziej, że dla pracodawcy pensja wypłacona nie w terminie to koszt niepodatkowy). Skutecznie zostałam zniechęcona do składania CV do tej firmy. Dziękuję. Myślę, że znajdziecie pracę u ludzi mądrych i na poziomie. Na szczęście takich jest więcej.

19.05.2010 19:03

nie zgadzam się z tymi opinniami

Oferty pracy - NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Technik Utrzymana Ruchu - Automatyk

Asystent / Asystentka laboratorium technologicznego

Wołomin

Specjalista/Specjalistka w Dziale Regulacji i Bezpieczeństwa Produktu Kosmetycznego

Wołomin

Operator urządzeń procesowych i wagowych

WalletIcon

5200 - 5500 PLN / m

Operator linii produkcyjnej

WalletIcon

5200 - 5500 PLN / m

aaaaaaaaa

11.05.2010 16:40

W tej firmie pracują same [usunięte przez moderatora],tragedia tam się nie da pracować nie polecam nikomu!!!

05.05.2010 20:09

tragedia w tej firmie można tylko nabawić się nerwicy brak szacunku dla pracowników
    omijać

26.04.2010 18:57

Nie polecam,tragedia
    znajomy

23.04.2010 23:28

Ciekawa - 2010-04-21 14:46:01 Witam W poprzednim poście ktoś napisał że zarobki są całkiem niezłe. Czy możesz rozszerzyć te myśl?? Ile mogę zarobić pracując w biurze bądź kontroli jakości?? do biura ciężko sie dostać tak jak i do kontroli. na produkcji około 1500zł jak jesteś odporna na stres i masz duże zdolności manualne
    Ciekawa

21.04.2010 14:46

aga

31.03.2010 22:44

firma joko złe warunki 8h bez powietrza okien nie ma,normy wielkie proszenie kierownictwa o dzień urlopu z wyprzedzeniem najlepiej miesięczny zabieranie premi brak szacunku dla ludzi oszukiwanie z wypłatami a pożniej udawanie że żle policzyli nie polecam omijać z daleka

Kontakt - NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Geodetów 4 05-200 Wołomin

InstagramIconLinkedinIcon
    porażka

31.03.2010 19:39

Ludzie jak najdalej od tej Joko ta firma to porażka , nikomu nie polecam
    kiedys w joko nikt teraz pan i wladca

24.03.2010 14:53

Ja pracowa w tej firmie kilka lat - zrujnowane zdrowie i kariera a wszystko przez ukLady - bo wlasciciele zatrudniaja ludzi na stanowiska kierownicze bo im ladnie z oczu patrzy, albo znajomych ktlrzy nie maja co zrobic ze swoim przegranym zyciem a potem jak przychodzi do zarzadzania to wychodzi sloma z butow i brak kompetencji - firma prezna ale kierowana przez niekompetentne osoby, ze skrzywiona osobowoscia, rzadza wladzy i [usunięte przez moderatora] ponizenia pracownikow zeby wyrownac wlasne problemy zyciowe - LUDZIE, TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA - POZDRAWIAM BYLYCH PRACOWNIKOW JOKO
    zyta

12.03.2010 22:34

a jakie są tam zarobki,bo jesli tak żalicie sie ,ze długo pracujecie to ile dostajecie na rękę po mcu pracy?
    on2

04.03.2010 14:53

ta firma nie prowadzi dystrybucji i sprzedaży w takim sensie, o jaki Pan pyta. Ale właściciel firmy-dystrybutora jest ten sam co firmy-producenta, więc jest ryzyko podobnego traktowania pracowników. Choć takich informacji nie posiadam. Proszę zainteresować się raczej tą drugą firmą.
    on

02.03.2010 12:31

Wypowiadają sie tylko osoby któe pracowały w działach stacjonarnych produkcja biuro itp. A jak sytuacja wyglada w sprzedaży? Chodzi mi o prace w terenie - przedstawiciel handlowy. Czy tutaj rowniez sytuacja sie powtarza [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam i prosze o komentarz
    hehehe

27.02.2010 13:03

Pani Moniko ma Pani absolutnie racje ,ze wszytskim się zgadzam Okropna praca...Długo i tak Pani tam wytrzymała :) Zalezy jeszcze na jakim dziale ? Ja na konfekcionowaniu pracowałam jest TRAGEDIA...Non stop każdy sie drze obgaduja się ...SZTYWNA ATMOSFERA .Nie mozna słowa powiedziec nawet ...Ma byc cisza przez 8 h ...I ciezkiego[usunięte przez moderatora].....(za przeproszeniem)

Zostaw merytoryczną opinię o NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ