NUCO

Wołomin - NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

3. Opinie o pracodawcach Wołomin
  5. Opinie o NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o NUCO Wołomin

Nie przegap nowości o NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

emi

05.03.2014 13:37

Witam, proszę o informacje na temat pracy w JOKO ?? może macie nr do kadr? zeby złożyć CV zapytać czy są przyjęcia??
    kaka

07.03.2014 19:29

Witam.Nie polecam pracy w Joko.Pracowałam tam blisko dwa m-ce.Tam nowy pracownik jest traktowany tak samo jak stare pracownice,liczy się tylko norma.Jak nie zrobisz zostajesz po godzinach za które nikt Ci nie zapłaci.dają umowę o dzieło.Praca niby łatwa ale normy są w większości zawyżone.Jedynym plusem są pracownice które pomagają jak tylko mogą ,jeśli oczywiście mają czas,bo czasu tam nie ma ,nawet na toaletę czy śniadanie.

19.02.2014 11:34

śmieszna umowa z miesiąca na miesiąc o dzieło za marne grosze, a robić trzeba jak robot nie polecam tej firmy

13.01.2014 11:09

Widzę, że nic się nie zmienia... Jak tam się miewan najważniejsza pani dyrektor?
    Ewelina

25.12.2013 21:34

W dalszym ciągu nic się nie zmieniło.

18.12.2013 20:09

kiedyś pracowałam w tej firmie na prasowaniu. tragedia strasznie się pyli i jeszcze żeby były za to stosowne pieniądze. człowiek jest brudny (usunięte przez administratora) najgorzej mają ci z obsługi działu robią wszystko, często za innych i pracują za marne grosze. jest to jedna z firm w której od razu widać kto ma znajomości i kogo się bardziej uważa, typowy podział na lepszych i gorszych
    walentynka

10.10.2013 20:59

absolutnie nie polecam pracy w tej firmie!!
    kosia

14.09.2013 23:59

Hej, a czy w joko w laboratorium pracuje się na 2 lub 3 zmiany? I czy jest możliwość odbycia stażu lub np wolontariatu?
    chore to jest

30.07.2013 11:41

zachowujesz się jakbyś miał depresję maniakalną - zamknij już te drzwi

21.05.2013 10:07

Widzę, że uspokoiła się dyskusję. Więc mam nadzieję, że poprawiło się wszystkim. Mam nadzieję, że brak wpisów nie jest spowodowany galopującym bezrobociem :D
    Anna

27.04.2013 11:45

A'propos analfabetyzmu, to pisze się "wyżyć" a nie "wyrzyć". Trudno, żeby osoba doświadczająca przemocy w pracy ujawniła swoje dane - łatwo przewidzieć, jak by się to skończyło. Proszę zająć się korzeniem problemu, a nie napadaniem na osoby wyrażające swoją opinię.
    justine0312

18.04.2013 14:01

ja pracowałam tam 4 miesiące i jestem bardzo zadowolona. praca zależy tez od tego na jakim dziale się pracuje. a co do norm to fakt sa duże ale do kogo macie pretensje ze się nie wyrabiacie? a to ze nie ida na przerwę to po prostu czysta glupota! wiec nie będę tego komentować. gdyby tylko było miejsce ja bym tam chętnie wrocila.

26.11.2012 16:01

Nigdzie nie napisałem, że cała firma jest bee. Bo nie jest. Co do właścicieli, porządni ludzie, szkoda że Pani (usunięte przez administratora)wcale nie weryfikuję tego co kładzie jej do głowy Pani (usunięte przez administratora). Co do specjalisty ds. opakowań. Ok nie koniecznie będzie pracował pod Panią (usunięte przez administratora), możliwe, że będzie pracował w marketingu. Jeżeli tak to może to być fajna fucha. Nie obrażam się na nikogo i nikogo nie obrażam. To forum jest po to aby wstawiać komentarze odnisnie firm, aby pomóc innym w podjęciu decyzji. Jeżeli ktoś nie ma pracy to każda jest lepsza od bezrobocia, ale niektórzy ludzie chcą zmienić dobrą pracę na lepszą i dlatego przeglądają takie fora z opiniami. Mając zobowiązania niewiele kto chce zaryzykować zmianę dobraj spokojenej pracy dla kilku złotych więcej na galerze :D Jeżeli pracujesz w JOKO dłuższy czas to napewno wiesz o czym mówię. Możesz się starać, a jeżeli Pani (usunięte przez administratora)będzie chciała się z czymś wybielić to w 5 minut będziesz największym leserem, dywersanetem i (usunięte przez administratora) . Jeżeli JOKO to taki cukierek na rynku pracy to dlaczego na goldenline.pl obserwuję ciągły exodus długoletnich pracowników?? pozdrawiam i już więcej nic złego na JOKO nie piszę. Na 5 firm w których pracowałem ta była najgorsza i wygrywa ten ranking dość o kilka długości!
    guest

25.11.2012 16:11

A skąd wujek tak dobrze jest o wszystkim poinformowany? Skąd wie kto będzie szefem osoby na stanowisku, którego w firmie do tej pory nie było? Człowieku, ja rozumiem, że Ci ktoś zalazł za skórę w tej pracy, zmęczył psychicznie, ale nie psuj opinii całej firmie i wszystkim ludziom, którzy tu pracują! Wyluzuj już i odpuść sobie, skoro masz inną robotę. Ja pracuję w Joko i dałabym się za tę robotę pokroić. I za właścicieli też, bo to świetni ludzie. I bynajmniej nie dlatego, że brak mi inteligencji, albo mam problemy ze znalezieniem innej pracy. Aha - żeby uprzedzić złośliwe komentarze - nie, nie jestem z kadr i nie mam najmniejszego interesu w tym, żeby pisać tutaj pochwały firmie,

Oferty pracy - NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Operator linii produkcyjnej

WalletIcon

5200 - 5500 PLN / m

Technik Utrzymana Ruchu - Automatyk

Asystent / Asystentka laboratorium technologicznego

Wołomin

Specjalista/Specjalistka w Dziale Regulacji i Bezpieczeństwa Produktu Kosmetycznego

Wołomin

Operator urządzeń procesowych i wagowych

WalletIcon

5200 - 5500 PLN / m

25.10.2012 13:06

W laboratorium myślę, że jest nieźle. Kierownikiem jest tam pani (usunięte przez administratora), super babka i krzywdy nie da zrobić. Zawsze pomoże, ale to jest kwiatek na gnojowisku...

23.10.2012 10:29

Nie ma co żałować. Wszystko to jedno i to samo
    kasia

18.10.2012 15:54

A oreintujesz sie jak wyglada praca w laboratorium w joko? mialam mozliwosc zaczac tam prace od czerwca, ale ze wzgledu na fatalny dojazd zrezygnowalam. Teraz zaczynam zalowac, bo w zadnym innym laboratorium nie ma etatow..
    Wujek dobra rada

11.10.2012 15:05

Właśnie na pracuj.pl znalazłem ofertę pracy w Joko jako specjalista ds. opakowań. Wszystko ładnie, pięknie ale takiej obłudy nie można znieść. W części \'oferujemy\" wpisali: praca w przyjaznym i odnoszącym sukcesy zespole to lekka przesada :D Trzeba zaznaczyć to, że ten specjalista będzie pracował pod panią Dyrektor :D Życzę powodzenia.
    wujek dobra rada 2

10.10.2012 15:57

Praca na produkcji jest bardzo ciężka, ogólnie praca w tej firmie nie jest za fajna. Kontrola jakośći to też ciężki kawałek chleba, ciągła bieganina, nawet nie ma czasu na WC. Dziewczyny pracujące w tym laboratorium to żenujące, proste dziewczyny, które nie reprezentują sobą nic ciekawego. Jeżeli chcesz cofnąć się w rozwoju, nie rozwijać się, słuchać tandetnych rozmów o \"rajstopkach i d##ie Maryni\" to polecam te miejsce. Mało zapłacą, więcej zabiorą, skradną energię do życia i zdrowie psychiczne, soboty pracujące, czasami niedziele też i zero odpoczynku, a urlopu nie dostaniesz i pod żadnym pozorem nie próbuj chorować, bardzo szybko pożegnają się ze zbędnym balastem.
    kin

28.09.2012 17:00

witam. Od pon zaczynam prace na produkcji i chcialabym znac opinie oraz ile sie tam zarabia. z gory dziekuje

22.09.2012 10:35

Zgadzam się "wujku"

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w NUCO?

19.09.2012 12:45

Słuchaj nikt Ci nie zabrania iść do pracy do JOKO. Jeżeli nie masz innej alternatywy to to jest bardzo dobra praca. (jej głównym atutem będzie to, że po prostu jest). Jeżeli możesz gdzieś iść za trochę miejsze pieniądze lub trochę dalej od Wołomina to lepiej będzie jak sobie podojeżdzasz w spokoju niż popracujesz w tym \"sanatorium\". Praca dla ludzi bardzo asertywnych. Jeżeli jestaś osobą która bierze dużo do siebie to lepiej nie podejmuj tam pracy, bo dość szybko stracisz pracę albo szacunek do siebie. Ja pracowałem biurze, moim pośrednim przełożonym była Pani Dyr produkcji, z takim ciągłym rzucaniem kłód pod nogi nigdy się nie spotkałem. Parę nagonek na siebie przeżyłem i odparłem, ale po kolejnym ataku uznałem, że mam w gdzieś taką współpracę. W momencie kiedy zaczęły się u mnie problemy ze spaniem itp. Postanowiłem nie iść więcej do tej roboty. Pieniądze nie są tam tak duże aby siedzieć tam za wszelką cenę. Niektórzy ludzie pracują tam dlatego, że wiedzą iż nie mają szans na lepszą pracę (bo mają ograniczenia) i godzą się z upokożeniami, zastraszaniem i jawnym mobingiem. Ostatnio na goldenline dostałem propozycję pracy w bardzo dużej podwarszawskiej firmie handlowej jako kierownik biura zakupów. Posprawdzałem opinnie tutaj. Napisałem do kilku osób króre pracowały w tej firmie na wysokich stanowiskach i odmówiłem, a mógłbym zarabiać o połowię więcej. Jednak wiedziony doświadczeniem z Joko uznałem, że histerie jakichś wariatek nie są warte żadnych pieniędzy.
    iwona

28.08.2012 23:38

Ja właśnie chciała bym tam pracować, moja koleżanka tam pracuje i zachwala sobie. I ona pracuje po 8 godzin a nie po 12 jak ktoś powiedział. I takie oczarnianie to nic nie daje jak koś chce pracować to nie będzie słuchał takich rzeczy.
    hahaha

10.04.2012 16:04

(usunięte przez administratora), przykro mi to słyszeć. Spore przeżycie i stres. Nie mniej jednak to, że Joko Ci pomogło nie znaczy że wszyscy którzy Ci pomogoli zrobili to szczerze. Rozumiem twoją wdzięczność itp. i z tego co poznałem Państwo (usunięte przez administratora)wiem, że pomagali od serca, ale w prostolinijność pani dyrektor nie wierzę. Na 100% wykożysta ten dług wdzięczności kiedy nadarzy się okazja. Pozdrawiam całe JOKO, trzymajcie się.
    nnnn

21.03.2012 21:29

No jestem pod wrażeniem, ale należało ubezpieczyć majątek i nie oczekiwać pomocy od miasta i pracodawców. Jako byłego pracownika joko nie wzruszysz mnie takimi "głodnymi tekstami". Nawet jeśli to prawda, łatwo na pokaz być dobroczyńcom w jednym przypadku. Tak od święta, zapewne dla poprawy utraconego wizerunku.
    Monika

11.02.2012 19:35

Trzymaj się (usunięte przez administratora)!!! Jestesmy z Tobą całym sercem
    moniakania1978

20.02.2014 11:47

Witam,mam pytanie odnośnie przyjęć do pracy w YOKO? Jak często są przyjęcia? Jakie zarobki,zmiany i ogólne warunki pracy.Niech ktoś życzliwy podpowie czy trudno się tam dostać?
    Lina

30.08.2017 20:30

Masakra nikomu nie polecam w pracy nie ma palarni i jest zakazane wychodzenie na papierosa w czasie przerwy praca jest na prawdę ciężka ciągle pracuje się zgarbionym po dwóch dniach miałam okropne bule w dole kręgosłupa po mine że już pierwszego dnia w pracy zaczęła na mnie krzyczeć brygadzistka żebym wykonywała te same ruchy ale pięć razy szybciej chociaż bardzo szybko pracowałam a najgorsze są starsze pracownicę które nie chcą nic wytłumaczyć i obgadują ciebie tak żebyś słyszała nic dziwnego że ciągle robią nabór do pracy na tej produkcji ponieważ ciężko jest tam wytrzymać moja przyjaciółka tam pracowała i przez trzy tygodnie pracowała bez ani jednego dnia wolnego a jak przyszła i powiedziała że chcę wolne to ją zwolnili z pracy i powiedzieli że nie jest już im potrzebny taki pracownik odradzam pracy w tym przybytku szkoda zdrowia i nerwów -_- a co do zarobków to płacą 11 złoty za godzinę więc kokosy to to nie są dla tych co chcą wiedzieć to wystarczy wysłać CV albo przynieść do siedziby firmy i generalnie przyjmują większość osób do pracy umowa jest na początku dawana na miesiąc później nielicznym pracownikom dają umowę do końca roku i tak na marginesie przy mojej przyjaciółce zwolnili pracownicę która pracowała 11 lat więc jest z nimi coś nie tak jedyna miła osoba która tam jest to kierowniczka na prawdę ona jest spoko babka ale cała reszta to masakra
    M. Bonisławska

10.02.2012 23:18

Wszystkie opinie wyżej są nic nie warte. Jestem ofiarą pożaru w Wołominie i nigdy nie spodziewałam się, że największą pomoc otrzymam nie od miasta lub rodziny, lecz od firmy w której pracuję od 11 lat. Jestem im bardzo wdzięczna, są to ludzie którzy dbają o swoich ludzi. Spisali się na (usunięte przez administratora) l kiedy była na to największa potrzeba. Bardzo proszę, żeby takie komentarze jak te wyżej były przemyślane, bo z tego co widzę to były pisane pod wpływem emocji, niezrozumiałej nienawiści. Przede wszystkim pragnę podziękować pracodawcom (usunięte przez administratora) i wszystkim pracownikom firmy.

Kontakt - NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Geodetów 4 05-200 Wołomin

InstagramIconLinkedinIcon
    biurokrata

25.01.2012 23:17

praca w joko jest okropna kupe podlizuchow i kupe wsiurow gdzie siedza na dobrych stanowiskach gdzie sa bez rzadnej szkoly licza sie tylko marne znajomosci.gemby maja od ucha do ucha.zgadzam sie z opiniami z pierwszej strony.ta firma powinien sie zajac sad pracy bo niema tam zadnego szacunku dla pracownikow i jest totalny wyzysk.wyzej sraja niz dup....y maja!niepolecam tam pracy!ludzie sa okropni a zarobki takie jak wszedzie-zadna rewelacja.kto niema pracy albo wygladu to niech tam idzie!
    aaa

25.08.2011 20:14

A może ktos napisać jaka agencja pracy sie zajmowała zatrudnianiem do tego zakładu, i jak wygladaja zarobki na produkcji . ?

17.06.2011 13:07

NIE POLECAM!!!!
    [email protected]

17.05.2011 13:29

chyba takie bzdury piszą ci którzy w żadnej pracy nie mogą się odnaleźć a praca w zespole ich przerasta pracowałam w firmie i jestem zadowolona ciężko to prawda ale bez ciężkiej pracy nic nie osiągniemy trzeba być lojalnym wobec siebie i innych a wtedy może osiągniemy sukces
    ułu

23.02.2011 14:24

anonim - 2011-02-19 15:50:11 Co ty piszesz, tam za biurkiem są osoby wybitnie nie dołuczone. Nie mają ani papierka ani wiedzy. Skoro Anonim wiedzy nie ma, to może chociaż paierek ma?
    abc

23.02.2011 14:21

Jeżeli już komuś wytykamy braki w wykształceniu, to: douczony piszemy przez "u" a nie "łu" ponieważ uczymy się a nie łuczymy. Poza tym "nie" z przymiotnikami piszemy łącznie. Poprawna pisownia: NIEDOUCZONY!!! Pozdrawiam :)

19.02.2011 15:50

duczki 24

13.02.2011 23:23

udowodnij ze moje słowa są bzdurą jak twoja ustawa wymyślona. Patrzac na twoja reakcje to ejstes OBIBOKIEM, trzeba sie uczycjak chcesz za biurkiem siedziec
    duczki24

17.01.2011 16:41

chcecie*, i w tej pracy same oiboki są! oprocz paru osob ktore poznałem dzieki temu ze uczciwie pracuja, nie plotkuja tylko robią bo maja prace i ją szanuja, ja teraz moim pracownikom mowie ze jak cos sie nie podoba to droga wolna, nie ma plotkarstwa!
    bleee

04.01.2011 01:15

beznadziejny pracodawca!!!! Nie liczy sie z pracownikiem. Ogólnie chamstwo i brak kompetencji na górze!
    !!!

25.12.2010 08:46

(usunięte przez administratora) praca na pewno bardziej opłacalna od pracy na prodkukcji. Wymagane wyksztalcenie wyższe chemiczne lub pokrewne, lecz często w pracy wogóle nie wykorzystywane...
    KJ

15.12.2010 08:58

a jak jest w kontroli jakości? też tak strasznie?
    k...

18.11.2010 09:02

ja do tej pory mam koszmary...:) i cieszę się że mam to za sobą...i gratuluję wszystkim z biura, którzy odeszli:) jak myślę o tych co są najwyżej to cisną mi się na usta słowa uznane za obelżywe :)
    znajoma

26.10.2010 20:31

Ludzie po waszych wypowiedziach widać że już tam nie pracujecie a z drugiej strony wypisujecie że musicie tam pracować bo roboty nie ma. 90% wypowiedzi to jakaś dziwna próba zemsty nie wiem na kim i po co. Czemu nie piszecie o konkretach tylko o tym komu słoma a kto z kąd kto po gimnazjum a kto po liceum. Śmieszne. Jeśli odradzacie innym pracę bo ktoś jest z Ostrówka to gratulacje. To takich jak Wy powinni cofnąć do podstawówki bo nie potraficie logicznie mysleć!! radzę wam, musicie stworzyć nowe forum pt:" moja wyśniona praca" lub "jak zarobić by się nie narobić" A dla wszystkich krórzy nie wiedzą to część zakazów wynika z BHP jak np: zakaz gadania w pracy. Ludzie czasem trzeba trochę pomyśleć!!!

Zostaw merytoryczną opinię o NUCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ