Leks

Gorzów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

Leks
3 19 6 1

Opinie o Leks

Feniks

Dlaczego są usuwane wypowiedzi co prawda boli ze ludzie piszą prawdę!

Ktoś kogo znasz

Są ok ale co zwalnia go work do tego że pracodawca sobie dzwoni proszę usunąć wpis żenada po to ten serwis jest by wyrazić opinie a że o leksie nie można mieć dobrej to są jakie są. Może czas najwyższy przejrzeć na oczy i prościc niektórych pracownikow do powrotu za godne pieniądze. Dlaczego tak jest ze ci co najwięcej siedzą maja kasy a ci co (usunięte przez administratora) po 11 zł żart

Była a reraz szcześliwa

A co tam ciekawego w tym bałaganie?Jak tam rządy niezrównoważonej gwiazdy?Widziałam ostatnio oferty pracy kLEKSA i zdziwiły mnie zawarte w nich pewne zwroty: -praca w ambitnym zespole ( jaki "zespół" tam nie ma żadnego zespołu,tam każdy patrzy na swoje,innych mając w ... , a te ambicje to to niby w jakim kierunku) - możliwość rozwoju i awansu zawodowego (możliwość zdecydowanie nie do realizacji) -mamią coś nawet o samochodach służbowych ale nie dodają że to jakieś stare rozklekotane fiaciki na gaz z którymi nie wiadomo co zrobić bo dwuosobowe. - no i gwóźdź programu :ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE- którego wysokość podawana w ofertach to jakiś matrix. - przeoczyli dodać że o 8 h pracy to zapomnij,12-14 to raczej norma i to za (usunięte przez administratora) Kierowcy uciekają,kierownicy uciekają,Ukraińcy uciekają po pierwszej wypłacie,maszyny stare i nie ma komu fachowo przy nich robić ( dwóch pijaków pomijam) robaki,brud i bałagan na każdym kroku a jak kontrola to trawę na zielono malują, Ps.Czy jest tam jeszcze z metra cięty kierownik zmianowy wazeliniarz - kapusta H który za 100 zł premii sprzeda każdego?

Nikt ważny
@Była a reraz szcześliwa 12.02.2018 19:50

No to jeśli byłaś to po co ten komentarz widocznie nie zasłużyłaś na więcej jeśli już cię nie ma gdzie uciekają Ukraińcy pokaż mi jak narazie ludzie są i będę ????a i kierownik(usunięte przez administratora) jest i ma się świetnie ????

Była a reraz szcześliwa
@Nikt ważny 04.03.2018 22:59

Nikt ważny-no Mariolka trafnie się określiłaś.Potrafisz składać obietnice których nie jesteś w stanie pchnąć dalej-czyt. kasuje Cię np. operacyjny.Piszesz że ludzie są i będą.Tak są ci co teraz,chwilowo, a będą ci co przyjdą póki nie uciekną.Nie potraficie zatrzymać ludzi wartościowych,nie masz żadnych możliwości bo jesteś zwykłą Mariol-netką.A kierownik H. jest,a jak bo takich się ceni za np. kapowanie. Ogólnie niemoc,brud,wyzysk to wizerunek firmy.

Bardzo zła
@Była a reraz szcześliwa 15.04.2018 22:27

Racja pani dyrektor obiecuje złote góry a co do czego to nie masz nic Ukraińców stać na wyjazdy zagraniczne bo nie płacą za mieszkania wypłata na czysto może pani dyrektor opłaci wszystkim mieszkania ?????tak samo jak potraktowali jedną osobę która się starala a ktoś inny zbierał pochwały i awanse (usunięte przez administratora) na kołach

Była a reraz szcześliwa
@Nikt ważny 04.03.2018 22:59

Spotkałam ostatnio Ukraińców( tych co niby nie uciekają z Leksa bo tak im tam dobrze:-) )I co ?pracują sobie spokojnie,stać ich na wynajęcie mieszkania a nie tłoczenie się w obleśnym leksowskim Grand Hotelu,a opinię jaką wyrażają na temat pani dyrektor( celowo pisane z ,,małej,,) nie nadają się do przytoczenia na najparszywszym nawet forum.A gdzie pracują?A w Faurecji A kto szefuje w Faurecji?He he.No AMK dopiero porażka!

anonim

(usunięte przez administratora)

Ruski

Dlaczego nie zglosicie tego do pip???/

Tutu
@Ruski 04.08.2018 16:06

Bo to sbcy i biorą w łape dlatego czystka czystka jest potrzebna i deportacja pif paf:):)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktoś

Pani panie szczęściarz jak się pracą nie podoba to proszę się zwolnić jak firma taka jest be. W żadnej firmie nie jest idealnie a takie nastawienie do firmy wskazuje że jest pani pan nierobem .w internecie wszyscy mądrzy ale na zebraniu czy w biurze nikt się nie odezwie kozaki takie haha

Ruski
@Ktoś 22.07.2017 22:27

Czemu sie nie przedstawisz???

Agnieszka

@Była a reraz szcześliwa, Twoje wypowiedzi są nieco chaotyczne, możesz napisać, co dokładnie nie odpowiada Ci w pracy dla pracodawcy Leks? Wspominałaś coś o wynagrodzeniu oraz trudnych do spełnienia wymaganiach gwarantujących awans. Rozumiem, że nie jesteś już zatrudniona w tym przedsiębiorstwie? Czym jest to spowodowane? Postaraj się wypowiedzieć w sposób bardziej uporządkowany i konkretny, wtedy Twoja opinia będzie bardziej zrozumiała dla pozostałych użytkowników.

Ruski
@Agnieszka 25.04.2018 02:37

Czy leks ci placi za te komentarze????? Nie pracuje tam ale (usunięte przez administratora) mnie jak moderator broni pracodawce debila!!!!

Agnieszka

Leks w Gorzowie Wielkopolskim poszukuje kandydata na stanowisko: Referent BOK. Do zakresu obowiązku będzie należeć między innymi przyjmowanie zamówień od klientów. Firma oferuje umowę o pracę. Czy ktoś z obecnych na forum pracuje na tym stanowisku i chciałby podzielić się swoim doświadczeniem z nim związanym? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Czy oprócz stałego wynagrodzenia, można liczyć na różne dodatki?

Triumph tti

Matko boska co tam się dzieje urlopy nie dają bo pierw muszą jechać Ukraińcy nie no śmiech na sali.aaaa przerwa Polaka też się nie należy tylko Ukraińca pani Aniu proszę otworzyć oczy bo takim zachowaniem i rządzeniem obudzicie się z ręką w nocniku .zresztą już są opóźnienia późne wyjazdy kierowcow .a najlepiej jakby wkoncu Kuba zaczął rządzić sam a nie słuchał rad i porad pani Ani wkoncu jest kierownikiem głównym powodzenia !

Agnieszka

@Angela, jestem moderatorem Gowork.pl. Moim zadaniem na forum jest aktywne uczestnictwo w dyskusji. Moja obecność na wątku ma pomóc w zdobyciu istotnych informacji na temat tego jakim pracodawcą jest Leks. Ponad to dbam o przestrzeganie regulaminu serwisu. Dlatego zachęcam osoby zatrudnione w tej firmie do podzielenia się swoim doświadczeniem z nią związanym. Pomoże to osobom zainteresowanym pracą w branży w podjęciu decyzji o współpracy.

Agnieszka

@Triumph tti, w Twoim komentarzu brak konkretów dotyczących pracy w Leks. Opowiesz coś więcej o obecnej sytuacji? @Bardzo zła, wspominasz, że pracodawca nie realizuje swoich obietnic, co masz na myśli? Jakie są oferowane warunki? Czy pracownicy mają dostęp do pakietu socjalnego?

Triumph tubtu
@Agnieszka 17.05.2018 19:21

Jakie pakietu ???? Na święta po 100 zł Osz mi pakiet ???? a dostaniesz 100 na święta to już premi nie masz .praca praca taka że wchodzisz 8 godz bez siku i jedzenia bo przerwy to tam nie ma chyba że zmiana pana Sylwka ma no bo oni mogą

Angela
@Agnieszka 17.05.2018 19:21

Renia czy ty nie masz nic lepszego do roboty?

Triumph tti

No znowu majówka przesunięta bo trzeba (usunięte przez administratora) zmiany pomieszane a pasi brzuch dostał podwyżkę i dalej leci w kulki łazi jak dyrektor i co obrót kawka i papierosek i takich trzymają ludzi

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Leks? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

MarekGHC

Jestescie smieszni wypisujecie tutaj glupoty. Wiekszosc pracownikow w Leksie to alkoholicy i od 10 kazdego miesiaca ich nie ma w pracy az skoncza im sie pieniadze. Sami jestescie sobie winni. A FIRMA Leks jest ok

Usiuś
@MarekGHC 20.07.2013 01:30

Łoj recep ivedick ło czym ty powiadajesz, toż to kcpzpr totalny łu wos tom je

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktoś

O tak no jak mają takich super pracowników którzy mają gdzieś pracę a to nocki nie pasują a to weekendy chcieli by wolne to ja takie wymagania to trzeba było iść uczyć się o być prezesem a nie teraz narzekać może nie jest lekko ale jak ktoś się stara to doceniają i nie chodzi tu o (usunięte przez administratora) lizow płacą owszem nie jest mega ale w całym Gorzowie nie jest o wiele lepiej

Kolo

Feniks popieram cię w 101% to co piszesz to prawda i jest coraz gorzej a ludzie uciekają nagminnie bo żadnego poszanowania pracownika a wręcz przeciwnie szmacenie jak szmatami

Yiti
@Kolo 02.11.2017 22:16

To ja mam propozycję Feniks z koło się zwolnijcie na (usunięte przez administratora) robić w tak tragicznrj firmie ! Zero szacunku do pracy wszyscy mądrzy w internecie czemu nikt się w biurze nie odezwie ani na zebraniu zresztą większość osób nie ma szacunku do kierowników więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ????

Feniks

Widzę że zabolało - jak miło:). Kocham wizyty w zkładzie tak bardzo ,że aż mnie krew zalewa. Tylko zastanawiam się nad faktem czy kolejne zwolnienia są potrzebne? (usunięte przez administratora)lepiej zatrudnić obcokrajowców za najniższą krajową bo po co dać normalne wynagrodzenie polakowi za swoją pracę w firmie. Zarząd nie widzi , że do tej firmy niechce nawet przyjść pies z kulawą nogą. Gorzów jest mały ,a ludzi jest garstka, za to opinia o Leksie BEZCENNA.

mała 46

nie jest najlepiej

Zostaw opinię o Leks - Gorzów Wielkopolski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leks