Sobieski sp. z o.o.
2 547 6 1

Opinie o Sobieski sp. z o.o.

89_AK

Jak wygląda praca w biurze HR? Jak zespół, atmosfera, zarobki? Widziałam ogłoszenie o pracę i myślę czy nie aplikować?

Kasia_B
@89_AK 14.12.2018 15:23

@Dobra zmiana 1 10.11.2018 18:57 Chyba nie masz dobrych doświadczeń?

Sprawiedliwy
@89_AK 14.12.2018 15:23

Nawet nie zaczynaj dwie dziewczyny odeszły jak przyszła nowa pani dyrektor HR. Atmosfera bardzo zła chyba że chcesz nabawić się wrzodów to zapraszamy na tonący statek.

Marzena

Koniec miesiąca blisko. Kto położy papier?:)

Lepper nad Leppery
@Marzena 21.11.2018 15:05

A ja ciekawy jestem kiedy w końcu MC przestanie być p.o. ? :) dobra robote gosc zrobil. Wie co chce, wizja jest wyniki sie pojawiaja. Ciekawe, ciekawe. Jest wreszcir kros kto sie dluzej niz pol roku utrzymal :) i fajnie. Choc patrzac na uklad teraz to na jego miejscu bym sie zastsnowil... pani HaeR...

Nick
@Lepper nad Leppery 22.11.2018 18:33

A co z tą Panią? Wnioskuję, że ten MC to niezły gość, ma dobre tabelki, sprzedaje i nie zatrudnia znajomych. Tak?

Nick
@Lepper nad Leppery 22.11.2018 18:33

Dziwne czemu na Linkedinie ciągle jest w CC. Czyżby po roku się wstydził nowego miejsca pracy? Pozdro dla kumatych.

Zocha
@Lepper nad Leppery 22.11.2018 18:33

Odczepcie się od pani HaeR. Fajna babka i każdemu chętnie doradza co i jak. Kumata i nabita wiedzą. Nie zazdrościć baby tylko korzystać i uczyć się.

Worker
@Nick 22.11.2018 22:38

No wlasnie? Spoko babka. MC tez spoko. Robi robote. Zespok ulozyl. Walcza :) A wy sie za robote wezcie. Za duzo czasu macie? Sciaga ludzi. To normalne chyba? Z haerowka dobra robote robia. Tak 3 mac!

Rety
@Nick 22.11.2018 22:41

Hmm, są tacy co LN w d. maja :) patrząc jak jedzie na obrotach z zespołem raczej czasu nie maja :) Pozdro z południa dla pana P.O. :) I dzieki za Wszystko! A dla tych co kumają... tez pozdro, bo chyba pisze ktoś co się od MC odbił mocno :) hehe zobaczcie kto smutny oststnio chodzi lub kto odchodzi :)

Rety
@Nick 22.11.2018 22:38

Na to wyglada

Brawo!
@Nick 22.11.2018 22:38

Tak i jeszcze pozamiatal :) tych co posciagal to fajni ludzie. Malina to ty słodziaku?

LepperX YZ
@Nick 22.11.2018 22:38

Wszystko sie zgadza, poza faktem, ze fajnych gosci posciagal. Wiec jak to jego znajomi to szacunek dla niego, bo ludzi ocenia sie po znajomych :) . Mamy nadzieje, ze ma wiecej takich znajomych i oby szybciej ich sciagal! Co wy z tymi tabelkami? Sprzedaz to ma chyba sprzedawac i raczej to robia ostatnio :)

Zocha
@LepperX YZ 23.11.2018 15:07

Wszyscy liczymy, na jego znajomych. Jak będzie nas więcej to pod mądrą i twardą, ale jednocześnie łaskawą ręką MC pokażemy jak sprzedają profesjonaliści. Te negatywne komentarze to z zazdrości.Zazdroszczą MC bo pokładany, doświadczony, inteligentny i przystojny. Trzymamy kciuki za MC i panią HaeR.

Wiliamna Peelna
@Zocha 23.11.2018 16:20

I kurde fajny gość! Chyba jak dotąd najlepszy szef sprzedaży jaka ta firma miała. I taki Szef przez duże Szy :-) Plusem gościa jest to, że jest mega autentyczny i ma mega wiedzae komercyjną. Z kąd on czerpie energie i motywacje? :-) Już kilka osób zachodzi w głowę :-) Dobrze prowadzi do przodu, widać że szkoła CC - mega strategiczny łeb, nie kradnie, ludzi motywuje. nie jest burakiem co dojeżdżał ludzi, a byli tacy... oj byli. Dobre słuchy przychodzą od klientów. Bardzo fajni są GR i KR - profeska. To się robi bardzo dobry zespół! - hehe, może zaaplikuje na których ze stołków do nich :-) Jeszcze nie sprzedawałam w życiu, więc może, może :-) Dziwczyny Chłopaki ja za Was trzymam kciuki - p.o.o MC, GK, GR, KR, MR, JO, MCie, DG, AZ, JG - postawcie ten cyrk na nogi - wychodzi Wam, nie dajcie się trolom. A do pana p.o. - hehe jest Pan Gość :-) Fajnie!

Wiliamna Peelna
@Nick 22.11.2018 22:41

On chyba z tych co robią nie lansują się. Trzeba być bardzo dziwną osobą aby o to pytać... serio.

Juz byly
@Nick 22.11.2018 22:38

Bartek tu dalej trolujesz?

Juz byly
@Nick 22.11.2018 22:41

Bartek mnie to juz wali, ale przestan ty chlopie tu trolowac. Lepiej pod drzwiami sie zacznij pojawiac :)

FieldForceOne
@Juz byly 24.11.2018 18:48

To raczej tez i nasze rodzime trole ;) jeden na pewno :) obaj w grudniu znikaja :) Zostaje jeszcze 3-ci i ostatni. Ciekawe czy pojdzie po rozum do głowy?

Mania
@Nick 22.11.2018 22:38

Hehe...

Mania
@Mania 25.11.2018 15:54

Gość jest! Nie ma to tamto.

Susana
@Wiliamna Peelna 24.11.2018 15:29

Podziękujcie marketingowi, bez nich byśmy nie dali rady :))))

Replikant
@Nick 22.11.2018 22:38

Jest ok. Gdyby nie jego znajomi i on to byśmy cieńko jechali... oby miał wiecej takich i kurde szybciej.... serio szybciej.

Replikant
@Zocha 23.11.2018 00:10

Tia.

Zakochana Zakochany

O jej jaki ten MC jest wspaniały co on w tej sprzedaży wyprawia same sukcesy super gość, AJ również super kobitka jaka mądra wyprowadzi tą firmę z tego długu i na pewno weźmie w leasing sobie Bentleya a Pani od HR anioł nie człowiek pewnie wymieni jeszcze połowę firmy.

Nie zazdrość.
@Zakochana Zakochany 25.11.2018 19:44

Czy ja wiem, za to im nie płacą przypadkiem? Normalni ludzie, bez napinki. Robią to co mają robić. Robią to dobrze. Nie są idealni, bo idealni ludzie nie istnieją. Są dobrzy do tej roboty. Co do nas w MBWS zawsze się znajdzie ktoś komu nie pasuje wszystko. Musi wszystko obrzucić szlamem. Wtedy jest lepiej? Czym szybciej zmiany na 4p. zajdą tym lepiej - jeszcze kilka biurek i będzie normalnie. W sprzedaży najważniejsza jest teraz konsekwencja, mają plan i się trzymają. Szkoda tylko, że szybciej nie zamietli największych plotkarzy i robiących pod górę. Wiecie o kim pisze. Jeden się sam wyautował. Ci to mieli tupet dopiero, masters of disaster, niejaki AG chciał kiedyś z nimi porządek zrobić - z jednym w szczególności. Co do obecnego szefa sprzedaży - wspaniały, niewspaniały - robotę robi, rozumiem co do mnie mówi. Haerka to nie moja bajka, ale pani prezes wie co robi.

Beata
@Zakochana Zakochany 25.11.2018 19:44

Czytam tą ironię :) Przesłodzili z tymi pochwałami samych siebie i to już nie jest wiarygodne tym bardziej jak się szerzej przejrzy neta. Nie będę aplikowała.

ZakochanaZakochany
@Nie zazdrość. 25.11.2018 20:51

Mało wiesz albo jesteś jednym z nich że tak piszesz ci co piszą dla Was źle piszą prawdę to nie są plotkarze tylko mają dość kłamstwa i obłudy. Ale po nowym roku wszystko się zmieni skończą się rządy pijawek.

:)
@ZakochanaZakochany 26.11.2018 23:13

Z dedykacja dla Wiadomo Kogo: In your head, in your head, they are fighting With their tanks, and their bombs And their bombs, and their guns In your head, in your head they are crying In your head, in your head Zombie, zombie, zombie-ie-ie What's in your head, in your head Zombie, zombie, zombie-ie-ie, oh

Czopek
@:) 27.11.2018 07:20

Hehe, dobre :) Wiadomo Kto - czyli Król fermentu :) Pozdro dla Wszystkich Pozytywnych!

Wyrobnik
@Czopek 27.11.2018 07:58

Królowie Fermentu :-) trolują wszystkich i wszystko.

Wyrobnik
@:) 27.11.2018 07:20

Hehehe - dobre, dobre :-) Pozdro dla Tego Pana dla którego jest ta dedykacja :-) W punkt!

Pan Bu
@Wyrobnik 27.11.2018 08:06

Cieszcie sie z tego co mamy. Serio. Idzie robota do przodu.

Susana
@Pan Bu 27.11.2018 13:39

Te pochwały to pisze ta sama ręka. Niedługo wyjdzie kto tu tak słodzi, będzie zaskoczenie że było zlecenie. Zalać forum sukcesami. Czy to dobrze ?

Obserwator życia codziennego
@Susana 27.11.2018 14:07

Jakie zlecenia? Tu na tym forum od dość dawna jest 2-3 troli. Komuś bardzo zależy na negatywnym obrazie. Celowe działania? Jakiemu zaangażowanemu pracownikowi by zależało na szkalowaniu firmy, szefostwa, kolegów? Żadnemu. Więc obstawiam: byłych, prawie-byłych i kogoś z zewnątrz (taka moja teoria). A jak tu jest wewnątrz dla wszystkich ciekawych: sporo roboty, bardzo fajny zespół ludzi i to zgrany. Nikt nie markuje roboty. Fajna kategoria, dobre produkty. Ktoś musi mieć sporo czasu na zabawę w go-work. W każdym razie obecna ekipa i ci z pola i ci z 4 piętra to ludzie, którzy wiedzą co chcą. Odbudowują firmę, tworzą nowe narzędzia, walczą. Pozdrowienia też dla Pani HR. Robi Pani dobrą robotę. Nie jestem ze sprzedaży i widzę sporo z boku. Mądrym zostawiam do przemyślenia.

Boczek
@Obserwator życia codziennego 27.11.2018 17:00

Nie poznałem osobiście. KOS mówi i ASM, że bardzo spoko. Ma fioła na punkcie jeżdzenia po sklepach. Choć plusem jest to, że pp każdej takiej wizycie się pojjawiają nowe materiały. Aha, lepiej znać klientów i standardy :) i lepiej robić to co mówi bo wraca za jakiś czas i ponownie sprawdza..

Replikant
@Zakochana Zakochany 25.11.2018 19:44

Spokojnie Pani Ejcz-Ar i jego załatwi :) :) Ma ta pani dostęp do ucha i umie negatywy sączyć :) samemu sie pokazujac jak zbawca wszystkiego, takie słuchy chodzą :) a pewnie jak by MC, Pandę zastąpił od razu to byśmy byli ze 6 miesięcy do przodu... trzymaj sie chlopie zatem :) i niech tam cie szanuja 4p, a jak nie to wal gdzies na GM-a :)

Nowy

Witam, mam zamiar aplikować do Was. Rady / porady? (sprzedaż)

Maja
@Nowy 28.11.2018 09:35

Jest to wątek, na którym wypowiada się naprawdę dużo osób. Jestem więc przekonana, że w niedługi czasie ktoś postanowi Ci pomóc. Nie zapomnij poinformować Nas, jak już będziesz na etapie aplikowania. A na jakie stanowiska w firmie Sobieski trwa jeszcze nabór?

abc
@Nowy 28.11.2018 09:35

sprzedaż ale pytanie na jakie stanowisko? latanie po polu jak przedstawiciel czy kolejny konsultant derektor?

a jednak kreci sie
@Nowy 28.11.2018 09:35

Nie ściemniaj, rekrutacje wstrzymane. Tu szykują się zwolnienia

poCC
@Nowy 28.11.2018 09:35

Nie ma sensu, nie marnuj życia... W wwa na rozmowie regionalny mówi o złej kondycji firmy, chwaląc się nowymi samochodami, a jego podopieczna (inaczej nie da się jej nazwać) na innym już etapie opowiada o zmianach zarządu, budżetach... I to w sumie tyle co ona potrafi na takiej rozmowie sklecić... Siedzi ta bida z epapierosem na szyi i patrzy, nawet nie notuje, nie potrafi zadawać pytań, po prostu siedzi i patrzy raz na ciebie, raz pod stół. Dowiedziałem się z rynku że jej praca wygląda podobnie do tego jaką rolę odgrywa w trakcie rekrutacji - jest i nikt nie wie po co, przesłuchuje cię HRka (bardzo sympatyczna), wszystkie informacje notuje, chociaż ona była kompetentna. Ja zrezygnowałem z dalszej rekrutacji, jeżeli chcesz się w jakikolwiek sposób liczyć w tej branży - omijaj, szkoda czasu i syfu w CV. Jeżeli chcesz wejść w tę branżę - omijaj, ponieważ nie masz od kogo się czegokolwiek nauczyć.

Boczek
@Nowy 28.11.2018 09:35

Robota ok. Targety realistyczne.

Leelu
@poCC 29.11.2018 14:32

Co racja to racja

Leelu
@Nowy 28.11.2018 09:35

Błagam szkoda Twojego zdrowia i czasu

Krystyna
@Nowy 28.11.2018 09:35

Daj sobie spokój

Maja
@Krystyna 29.11.2018 23:27

Dosyć ogólnikowy jest Twój powyższy komentarz. I dlatego też nie wynika z niego, dlaczego właściwie odradzasz zatrudnienie się w firmie Sobieski. Powiedz Nam w kolejnym poście, jak długo tam pracujesz. Czy nowi pracownicy mają szansę na pracę w oparciu o stabilny rodzaj umowy?

hej czy wy wiecie

Dużo ludzi odeszło w tym miesiącu, w kolejnym druga fala

JezusZLitwy
@hej czy wy wiecie 30.11.2018 21:14

A kto odszedl? Z komunikacja w firmie nie jest dobrze

Dobra zmiana 1

Nowa kadrowa to niezla gwiazd. Chce byc smieszna ale slabo to jej wychodzi. Dziewczyny z kadr juz podobno uciekaja. Na pierwszy rzut oka widac ze wazeline ma we krwi.

:)
@Dobra zmiana 1 10.11.2018 18:57

Omijać.

Rene Artois
@Dobra zmiana 1 10.11.2018 18:57

Śmieszki, śmieszki. Dwie dziewczyny już wykończyła z trzech, jeszcze jedna i będzie 100% skuteczności jak na korporacje przystało

ZakochanaZakochany

A jak tam Wasz Polonez tańczy już że Sławomirem czy skończy się wraz z piosenką Miłość w Zakopanem Hahaha

:)
@ZakochanaZakochany 26.11.2018 23:26

Naczelny frustrat ma chyba kłopoty ze snem? Na twoim miejscu bym już dała innym popracować. Ludzie chcą pracować i nie mielić już przeszłości. Dzięki z góry.

Korben Dallas

Cała trójka robi dobrą robotę nabijając własną kieszeń.

:)
@Korben Dallas 24.11.2018 21:48

Krolem ściemy był PanDa zwany także Yeti :) ten to przekrecił wszystkich... panie amatorze czeskich zespołów muzycznych :)

Korben Dallas

Haha już chyba cały zespół wymieniony że nikt nie narzeka. Życzę szczęścia wszystkim w przyszłym roku????

Jim Davis
@Korben Dallas 16.11.2018 21:48

Nie narzekamy bo nie ma na co narzekać. Kumaci wiedzą o co chodzi :)))

Mania
@Korben Dallas 16.11.2018 21:48

Jeszcze jeden :) jeszcze jeden :)

Korben Dallas

Jejku ale wazeliniarzy tu pisze ojoj wstyd.

Oliver
@Korben Dallas 24.11.2018 21:58

Wkrótce nadejdzie dzień, kiedy ludzie przestaną się nawzajem oszukiwać. I w tenże dzień przekonamy się, że król jest nagi. Obserwuję tych „geniuszy” na codzień, prawda o ich pracy przytłacza, przytłacza ogromem niekompetencji.

FieldForceOne
@Korben Dallas 24.11.2018 21:58

Lepiej sie po kątach chować i nadawać? Myśle, że głowni “nadawacze” na innych i mistrzowie fermentu odchodza z koncem grudnia. Jest takich dwóch. Bedzie normalniej. Wreszcie. Zostaje ekipa normalnych ludzi, co pracują. To takie bardzo polskie nazywac innych wazeliniarzami :) pozdrawiem wszystkich wazeleniarzy - szacun, skoro beton tak o Was pisze to robicie dobra robote! Hehe - tak to działa.

Hehe
@Oliver 25.11.2018 01:37

Ich sadze przytloczyl ogrom niekompetencji co tu zastali... w sumie to juz sladu nie ma, w kazdym razie do geudnia bedzie posprzatane. GK zatrudnia nowych fajnych do fieldu! Zostanie jeszcze tylko jeden malkontent, ale bez WM moze sie ogarnie. A nowi niech robia, bo dzieki temu sprzedaje sie wreszcie....

Mania
@Korben Dallas 24.11.2018 21:58

Nie no, lepiej aby wszystko bylo takie beznadziejne jak wczesniej... wiem, wiem, czym wiekszy balagan byl tym wiekszy brak kontroli byl... teraz jest AJ i MC a oni wałów baaaardzo nie lubią...

Miki

Jakich zacnych managerów na naszą firmą pokazuje przykład A Sa który zapomniał na którym parkingu zaparkowal swoją skodę zgłaszając kradzież na policję.....

Lepper 3
@Miki 19.09.2018 19:35

A który to asior, północ czy południe :) m

kris
@Miki 19.09.2018 19:35

niezle zakręciła mu w glowie gwiazda z warszawki ...

kris
@Miki 19.09.2018 19:35

niezle zakręciła mu w glowie gwiazda z warszawki ...

Krystyna

Wszyscy mają jej dość. Do wszystkiego się wtrąca. I te jej oszczędności hahaha.

Haerek
@Krystyna 11.11.2018 19:14

Moim zdaniem cały czas czuje się niepewnie plus jeszcze ta świadomość overcharged ;)

Leelu
@Krystyna 11.11.2018 19:14

Ta pani szybciej się skończy niż myśli już nie długo i cała reszta super zarządu

Czopek
@Haerek 11.11.2018 22:52

Kto taki?

:)
@Krystyna 11.11.2018 19:14

Pani kadrowa? A rodzina juz zatrudniona i znajomi? Kwestia czasu. Bedzie jak dawniej :)

Leelu

Powiadam Wam nie wierzcie co mówią, koniec firmy już wkrótce.

Krystyna
@Leelu 12.11.2018 20:19

To trzeba szukać roboty , bo jak będzie upadłość to nawet odprawy nie dadzą. Do czego to doszło tak rozkradli firme

Czopek
@Leelu 12.11.2018 20:19

Bartek to ty?

życzliwy

Jak by był właściciel firmy to by był porządek i pieniądze na wszystko

Klient
@życzliwy 05.11.2018 21:53

A ja na pieniądze za umowę czekam kolejny kwartał. W tym roku jeszcze nie dostałem ani grosza. Czas sie już z Wami żegnać na zawsze.

hehe
@życzliwy 05.11.2018 21:53

Litwinka finansami rządzi :-) tyle w temacie.

hehe
@życzliwy 05.11.2018 21:53

To prawda. Za wolno restrukturyzacja idzie. Niestety to kruszenia betonu jest potrzebny młot pneumatyczny. Za dużo zaufania było, terminy pozawalane. Ale, przynajmniej ktoś to stara się odkręcać. Ta firma ma pełne szanse na sukces: ograniczyć koszty, zrobić porządek nie tylko w sprzedaży, bo tym się głównie zajęli, a w innych pokoikach sielanka. Pan O. zjadł też z 8 miesięcy czasu. Do dziś po nim sprzątają, bo nierobienie to też działanie na szkodę. Ja tam trzymam kciuki. Ciekawe czy będzie mocniejsze wietrzenie? Ale faktycznie, aby tak było musi być właściciel, który da mocniejsze umocowanie i decyzyjność pani Prezes. Patrzy ktoś tak na to co inne działy robią lub raczej nie robią? Tak z ciekawości?

Hapek
@hehe 06.11.2018 22:10

Marketingi i zakupy sie czuja cudownie :) sprzedaż ma robić dystrybucje i będziemy uratowani! Hurra! W rynek dzieciaki, w rynek, dużo w rynek... dzieki tylko za duet N. i O. :) super robote dziewczyny robia!

LepperX
@Hapek 07.11.2018 08:30

Sunshine regge :) a sprzedaż na rrrrooobbbiccc dyyyystrrrrryyybucjeeee :)))))) Tylko to nas uratuje! Zzzzzrrrrrooooobbbiiiiimmmmyyyyy M. dopali, tylko co dalej? :)

Czopek
@LepperX 07.11.2018 08:36

Będzie git! :) mamy bardzo dobre prosukty. Jakość mega - broni się w każdym calu! Smaki sa serio(usunięte przez administratora)!!!! Słony Karmel - idzie na mistrza!

Leelu
@LepperX 07.11.2018 08:36

Szukaj pracy

Arti
@hehe 06.11.2018 22:10

Po co wietrzyć jak ludzie sami odchodzą ? Na inne działy patrzymy, ale na układy nie ma rady.

Winda nie działa
@Arti 08.11.2018 01:34

Chodzi ci o zakupy zapewnie, kumaci wiedzą o co chodzi :)

Radek
@Hapek 07.11.2018 08:30

Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Poczekajmy na wyniki 2017 a to moze byc szok. W styczniu bedzie wiadomo co dalej. Nie ma sie co cieszyc.

anonymous

I tak nic nie przebije akrylowego pazura z wawki. To dopiero jest stan umysłu

Sobieski trader
@anonymous 23.08.2018 21:07

Zły wzór sobie obrała. Złodziejaszek n.o.r.b.i. to raczej niczego dobrego jej nie nauczy, bo sam ni wiele potrafi. Jak nikt nie widzi i nikt nie słyszy, wtedy dopiero przystępuje do działania. Hue hue bia hahaha ... :): :) :)

Ping
@Sobieski trader 01.09.2018 23:38

Dalej kradnie?

Mania
@Ping 07.09.2018 22:57

Nowy gosciu ustawil juz pana Nor :-) Ludzi z Hellenika wzieli - niezli, pobadałam, poszukałam - dobre opinie maja. Carlbergowo, Coca-Colowo sie robi i dobrze. G. tez wiedzial co robil biorac chlopakow z Carlsberga. Cedek jak zassal nowych ludzi wystartowal pionowo. Ten MC ma dobre notowania, w CCH go bardzo szanowali. Tylko twarda reke ma podobno - w sumie to tu takich trzeba. Przynajmniej jeden bedzie co decyzje umie podejmowac. Niech tylko sie z tego biura ruszy wiecej, choc i tak widzialam przynajmniej go wiecej niz ostatniego. Choc przy takim pierdolniku niech facet to najpierw ogarnie papierkowo. Pani prezes wie co robi. Wzieli tez spoko goscia na KA za MŁ- znam ludzi z Biedry dobrze tez o nim mowia... Zmiany, zmiany, zmiany - wreszcie i nareszcie.

Maniek
@Mania 08.09.2018 00:40

Andrew ma inny pomysł na Poland. Nie przyzwyczajać się do obecnych twarzy. p.s. Mam trochę inne informacje o tym gościu...

Ping
@Maniek 08.09.2018 00:57

Kurde, dac im troche popracowac. Angol byl faktycznie w Polsce - co bedzie nowe KP robił?

Ping
@Ping 08.09.2018 01:08

Podobno ten MC poustawial zespol Warszawki inaczej. Dobrze! Pozalatwial tez tematy sprzetu dla PH. Zrobil porządek już z ludzmi co EC robili? Nowi goscie z Coli przyszli, wiec ktos co robia?

Warszawka
@Ping 08.09.2018 01:20

Jestem z tej waszej Warszawki, faktycznie człowiek robi dobre ruchy. Poukładany jest. Słucha i wreszcie jest ktoś co sie klientami interesuje i ma u mnie plus: za to. decyzyjny wygla na to, ze jest. Wyglada tez, ze o ludzi dba. Robil w CC, ale tez w Carlsbergu. G. ma kumpla :)

Iwka
@Warszawka 08.09.2018 01:35

Ja też jestem z Warszawki i jest zupełnie inaczej niż piszesz. JEST SŁABO. Pijar robisz firmie ? Prawda jest taka, ze ludzie masowo opuszczają ten statek. Chaos, bałagan, na nic nie ma kasy. Sama też za chwilkę odchodzę bo tu nie ma perspektyw.

JK
@Maniek 08.09.2018 00:57

Oooo, widze, że się Kompania uaktywnila :-) witamy kolezanke lub kolege bo ciezko pokumac. Zrzutków spadochronowych z KP jeszcze nie było. Dawaj... faktycznie, sporo was tam zaraz beda wycinac... Widze, ze obserwujecie juz ten wątek :-)

J
@Iwka 08.09.2018 04:57

Dla jednych dobrze, dla innych slabo. Dobrze to bylo wczesniej, pierwszy raz taka firme widzialam na oczy gdzie jakas asystentka samochodem sluzbowym jezdzila, jednej zabrali co jej ciotka na lewo zalatwila, pracowala tu kiedys. Laska sie zwolnila, wiec jak tacy opuszczaja statek to luz. Ja tam siedze i obserwuje. Trymam kciuki za kadego co ta koterie rozwali, wiec z mojej perspektywy kazdy nowy co przychodzi oslabia ta bande. Ktos tu pytal o DO, troche tu pracuje i goscia raczej widac nie bylo. Podobno chorowity byl od dluzszego czasu :-) z

Gabi
@J 08.09.2018 10:16

Pracę opuszczają ludzie z terenu i nie mydl oczu ludziom na forum.

J
@Gabi 08.09.2018 10:25

Przyjdzie Carlsberg :-)

Ciekawy
@Sobieski trader 01.09.2018 23:38

Ooo, znaczy co robi, bo to baaaardzo ciekawe...? Daj wiecej info...

Ja
@Warszawka 08.09.2018 01:35

Wcześniej był as z Łomży który nie znał nawet podstawowych kupców, A właściciele sklepów byli dla niego zerami. Za jego rządów odeszli najlepsi handlowcy. Kolega udawał ze pracuje (nękają handlowców) pisząc piękne maile z planami naprawczymi oraz robiac kartkówki z liczenia marży;) dolewając to co dzieje się na sklepach. Podobno teraz siedzi w jantoniu. Ale tam patrzą na realny wynik A nie tabelki z systemu więc długo tam nie zabawi

Kp
@J 08.09.2018 10:36

Żeby uzdrowić tą krytyczną sytuację, należałoby wymienić jednocześnie 100% ludzi na nowych. Tylko wtedy firma szansę aby ruszyć do przodu. Bez przypadkowego zaciągu z carlsberga, chipsów, czy innej cc, no i przede wszystkim bez starych "prymusów" :)

Lepper3
@Maniek 08.09.2018 00:57

A koleżka to dalej w KP, czy już poza KP i szuka jak tu robotę znaleźć? Koleżka widzę w temacie jak się na Andrew powołuje (który chyba jeszcze roboty nie zaczął w MBWS) - dziiiiwne? Coś się koleżka odkrywa, bo po nitce do kłębka się dojdzie. Więc albo koleżka wielki mitoman, albo idiota, albo jeśli koleżka faktycznie jest skoligacony z Andriu, na którego się powołuje to na miejscu Adriu (którego ludzie pewnie czytają te forum bym się zastanowił, co ma za idiotów z którymi gada....). Rety. Panie(usunięte przez administratora), wez pan pogadaj ze swymi gwiazdami z KP, bo jeden z nich jest matołem, skoro wchodzi na forum MBWS pisze powołując się na pana... W rynku widziałem się z ostatnio na sklepie z PH KP i gościem co modern robił, na fajku pogadaliśmy, i faktycznie matołów co tam było ostatnio i odeszło i się poobijało po różnych firmach było sporo - jeśli jesteś z listy 4 gości o których gościu wspomniał to ja współczuje MBWS takiego debilnego zaciągu... Maniek zdradzisz, szczegóły? Ale jaja :-) Dojdziemy co z Ciebie za Maniek :-) rynek mały :-)

Też z ekipy
@Lepper3 11.09.2018 20:54

Bo teraz to same gwiazdy przyjmują? Buha haha :)))) a Prezesem AH gęby sobie nie wycieraj bo to my ciebie namierzymy.

I tez Lepper :)
@Też z ekipy 12.09.2018 20:06

Nikt sobie nikim gęby nie wyciera. Bo pewnie AH to porzadny gosc. W kazdym razie ph z KP, o nim dobrze gadaja. Mam kumpli co znaja paru gosci z KP co wyszli jakis czas temu i po firmach chodza. Jednego farmazona do dzis w paru firmach wspominaja :) Jak juz beda ciagnac ludzi z KP to tylko oby z tego rozdania (czyli tych co tam pracuja), bo bylo tam paru kosmitow, oj bylo, pozwalniali sie, albo sami poodchodzili. Rynek smrodek niesie :) czyli jednak jak mniemamy kolega/kolezanka z KP roboty szuka? Zapraszamy, zapraszamy :)

:)))
@Kp 11.09.2018 06:09

Tylko z KP :) pare firm juz placze :)

Też z ekipy
@I tez Lepper :) 12.09.2018 21:23

Nie zapraszaj bo my przychodzimy do siebie. Trzeba po was posprzątać i ustawić firmę bo bałagan w rynku zrobiliście. Ci co utrzymają się dużo się od nas nauczą. You have a good opportunity to expand your market knowledge and improve your efficiency.

Buhahahahahaha
@Też z ekipy 12.09.2018 22:43

Buhahahahahaha :-) czyli trzeba zobaczyc gdzie zrzutki sie polokawaly i ktory chce sie ulokowac teraz tu :-) Dobrze, dajesz cenne wskazówki :-)

Stary Sobieski
@Buhahahahahaha 12.09.2018 22:55

Poszukajcie sobie, kto teraz siedzi i gdzie i co spierdzilil... dowiecie sie kto szuka roboty :-) bo musi... , oj musi :-)

Lepper3
@Też z ekipy 12.09.2018 22:43

Ale bełkot. Stary - jak tu przychodzisz to salwa śmiechu na dzień dobry :-) Straight from the bridge :-)

Zo
@Buhahahahahaha 12.09.2018 22:55

Jest taka jedna firma co się polokowali w niej :-) mega, mega bałagan, straty i fatalna opinia na rynku. Fatalna. Atmofera jak grobie. Zero strategii i totalny chaos. Ludzie zwiewają, wyniki na pysk, rozwałka. Kto zgadnie? Poszukajcie... prosto traficie. Mój mąż ma tam kumpli. TRAGEDIA. TRAGEDIA.

A
@Zo 12.09.2018 23:32

A ja tak sobie myśle, że warto zwrócić uwagę paru osobom z 4 piętra MBWS co tu się pisze. Wygląda, że jakiś trol tu się zalęgł - ciekawe. Może PR się tym zajmie, warto powiedzieć nowemu CEO, że ktoś tu się na niego powołuje i wygląda po tym co piszę, że jest z KP lub ex-KP. To co piszę i w jaki sposób piszę to skrajny brak profesjonalizmu. Jeśli faktycznie nowy CEO z kimś rozmawia ze swojej ex-firmy to włosy mu na głowie się podniosą. Zrobiłam print-screeny i postaram się, aby ktoś z Warszawy tym się zajął. Co to za język? Gruba sprawa, bo dyskredytuje człowieka od razu. Wygląda też, że używa kilku nicków. Bardzo to też źle wpływa na wizerunek zarówno osoby jak i osoby na którą się powołuje. Taki brak profesjonalizmu to widzę po raz pierwszy. Trzeba temat poruszyć. Pracowników MBWS proszę o rozwagę i przekazywanie przełożonym od razu informacji. Poważna sprawa.

Pan Tau
@A 13.09.2018 00:19

Odkryliście już co to za (usunięte przez administratora) Poczytalem, faktycznie, wyglada na jedna i ta sama osobe, bardzo podobny styl pisania jakiegos pseudopsychologa. O czym piszesz powinno byc zgloszone prezesowi, bo to sa jaja. Pachnie jakims zrzutkiem co sobie próbuje grunt zrobić pod listopad. Musi to być mega cienias... widział ktoś managera z klasą co sobie robi takie podgrywki? Pajacyk. Aż sie wierzyć nie chce, ale czytając wygląda ciekawie...

Pan Tau
@Pan Tau 13.09.2018 23:22

Każe wszystkim czekać do listopada :) łaskawca :)

Dobra Ciocia
@I tez Lepper :) 12.09.2018 21:23

Hihihi, pogadajcie sobie z ludkami z Perfecti, bo tam jest gosciu ex-KP :) ojojojojoj, określenie, że jest tam źle jest tylko delikatne. Cieszcie się z tego co macie. Mój mąż pracuje w branży podobnej do nich, więc zna ludzi. Tragedie tam mają, a właściwie tragedie z komedia, autorem i dyrygentem tej tragedii jest jeden gość :) . Z mojej perspektywy w MBWS zaczyna się dziać sensownie, dużo roboty, aby to poskładać. Ale ktoś się wział za to. Inni maja gorzej :)

:)
@Dobra Ciocia 21.09.2018 12:57

Co to za gosciu? Moze ten sam co tu na forum sie zaszył?

anonymous
@J 08.09.2018 10:16

Spadaj ,,cieciu,,

Nick
@Sobieski trader 01.09.2018 23:38

Który Norbi? Zimowy, czy wołowy?

Nick
@Gabi 08.09.2018 10:25

Taaa? Ciekawe rzeczy piszesz...????

Burak
@Dobra Ciocia 21.09.2018 12:57

Jest tam gość co robił w KP :) podobno na wylocie :)

LepperX
@Maniek 08.09.2018 00:57

„Maniek” a jak tam u Ciebie w obecnej firmie? Wywalili cie juz? Bo ludzie mowia, ze niedlugo wylecisz :))

Zyczliwa
@Dobra Ciocia 21.09.2018 12:57

To ci od cukierków obok? Jest tam gosc co podobno juz wylatuje, straszna tragedia tam jest, wszystko leci na glowe, jakas masakra, kto by tam łowił :). Na rynku aż huczy. Mialam tam znajomych. Pogadam :) Fajne macie teorie tak apropos. Za robote sie brac.

KtosCoWidziWszystko
@Zyczliwa 05.10.2018 23:11

Ludzie, fajna ekipa jest. wiedza co robia, roboty duzo, ale sie zaczelo odbijac - GK pokazywal, ze da sie, zaczeli mono na sklepach dzialac. Nowi tez robia dobra robote. Atmosfera robi sie lepsza. Pewnie jeszcze daleka droga do sukcesu, ale ciezka robota - da sie. Usaadzili wszystkich w jednym miejscu, marketing, sprzedaz robi razem. Az fanie tam wpadac ostanio. Czy sa malkontenci? zawsze. Nie ma co sie na nich ogladac, robic trzeba, Gabinet nawet ostatnio jakis taki inny. Pan (usunięte przez administratora) mniejsze fochy strzeIa i fajnie. Przyszli do nas ludzie z dobrych firm, AJ, JBC, MC ukladaja. Jest fajna nowa HR. Dajcie im porobic. Piszecie, ze bedzie nowy pan - no bedzie i co z tego? Czy sadzicie, ze beda brali jakies smiecie z rynku? To nie czasy pani (usunięte przez administratora)tylko ktos patrzy i mysli. Jestem tu pare lat, sproro sie dzialo, dalej wierze, ze wyjdzie, bo zaczyna wychodzic. Szanujcie sie ludzie. Robote trzeba robic, mamy fajnych ludzi co chca to przebudowac i robia to. Jeszcze raz - nie nakrecac sie. Nie wierze, aby ktos to jakies smiecie rynowe sciagal na polecenie z gory, pamietacie produkty JN? :-). To juz nie te czasy. A ze tu ktos troluje to widac. Moze ma jakis cel w tym?

bebe
@KtosCoWidziWszystko 06.10.2018 10:21

Fajnie że ściągają nowych ludzi ale jest jeszcze kilku takich mutantow którzy tu zostali z czasów Sobieskiego któregoś pięknego dnia wracałem z Polski zatrzymałem się na moment w Rzeszowie pod castorama dodam że w (czasie godzin pracy ) a tam jeden z kierowników mbws zamiast pracować w rynku to spaceruje po Castoramie i farby ogląda więc się pytam jak tam firma ma pociągnąć tabelkę w górę? Pozdrawiam.

W.
@KtosCoWidziWszystko 06.10.2018 10:21

Każą wam pisać takie słodziaki ? Prawda jest inna, chaos, stres brak wizji itd itp. To moja opinia i wielu ludzi z którymi na co dzień rozmawiam. Skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle ?

Pozytywny_pan_Sobieski.
@W. 07.10.2018 11:09

Kto ma stres ten ma. Wizja jest. Kto ją ma to ma. Ja mam i dokładnie wiem co się oczekuje. Zwykle stres ma ten co za bardzo zagłębiony jest w przeszłości i dalej ją bezustannie rozkminia. Ja jak przychodzę to roboty zadaje sobie pytanie, co mogę zrobić lepiej, fajniej - jak mogę sprzedać więcej. Gadam o tym z ludźmi, z którymi pracuje - ustalam sobie 4-5 celów na tydzień - jak 3 wyjdą to super. Jest progres. Nie jęcze, nie jątrze przeszłości - unikam jak ognia, negatywnych ludzi. Szukam takich w Tej firmie co mnie nakręcają. Jak nie wiem to pytam, i mam inicjatywę. Wizja: kurde ostatnio powiedzieli na czym się skupić w Q4, chyba trzeba było być głuchym, aby nie usłyszeć Jak usłyszałem i to jasno. Chaos mają ci co go chcą mieć, bo im tak wygodniej :-) - za wszystko obarczać przeszłość.. A jak tak radzę - czas chyba patrzeć do przodu i zakończyć ten "old school". Ludzie serio chcą pracować i im wychodzi ostatnio - malkontenci nie są potrzebni. Fajna atmosfer się robi - roboty w cholerkę, ale chce się przychodzić! Nie trolować, a robić! - ja usłyszałem ostatnio jasno - mam pchać małe pojemności 100 / 200 i smaki. no to pcham. Jasno wytłumaczył GK i MC co robić. To robię. AZ z nowymi ma zapewnić dostępność na hurcie. EC też dograne - Malina się spina i będzie :-) Stoki czyszczą, MC dobrze wymyślił, aby wejść ma pusto w 2019. Roboty sporo - ja robie :-)

były mbwsowiec
@Pozytywny_pan_Sobieski. 07.10.2018 22:54

Super te psycho gierki :) nawijajcie makaron na uszy dalej. Hasło padło, pisać na gowork, że jest dobrze i będzie super :) To takie coca-colowe :) JNR też był z coca-coli :) mimo wszystko trzymam kciuki bo szkoda firmy.

Pozytywny_pan_Sobieski
@były mbwsowiec 07.10.2018 23:47

Ja akurat totalnie nie z napojów, ani Cola ani Carlsberg, ani Kampania czy inne takowe - to nie moja bajka. Nikt mi nic nie kazał - wszedłem, czytam i za łeb się łapie. To pisze. Bo już mnie to jęczenie wq....wia. Jest takich paru na 4p. Kurde jak tu zmieniać jak beton taki, że hej. Jak jesteś były to dobrze wiesz, że można było kiedyś. To i można teraz. Tylko z dala od nieudaczników - również tych z rynku. ps. ja tu też trochę jestem - może inny dział niż Sprzedaż. Widzę pozytyw.

Nitka
@Pozytywny_pan_Sobieski 08.10.2018 00:15

Skąd wiesz, że 4p i beton ? W terenie też są marudy i nie piszę tu o ph. Spotykać się często można z opinią, „tak ch...o jeszcze nigdy tu nie było”. My, nowi musimy myśleć pozytywnie, a narzekaczy identyfikować i jak się da reformować. MBWS is it. :)

Bu
@Nitka 08.10.2018 17:15

Dobre!

LepperX
@były mbwsowiec 07.10.2018 23:47

Wiesz, chyba dobrze, że ty już były... serio, lepiej dla ciebie i lepiej dla Firmy. Pozdro. A tych co im się chce i nie markują roboty jest coraz więcej i także ze starego zaciągu. Nowy powiedział, że tu aby "było" trzeba za....ć, a żeby było fajnie to trzeba to uśmiechem robić. I robimy. Sam też robi. Wszystkim radze - napinajmy się na konkurencje, nie na siebie. Zamiast tracić energie na kwasy, sprzedawajmy flaszki :-) A czym lepiej będziemy te flaszki sprzedawać tym lepiej będzie, skupmy się na tym co umiemy robić najlepiej: czyli sprzedawać flaszki - a jakie flaszki, to już sami wiecie, bo jasno powiedzieli. Takie to może mało filozoficzne, ale filozofów już mieliśmy. Teraz już weźmy się za robotę. Pchać towar na hurt, robić sklepy, jak wyrzuca drzwiami wracać oknem, narzędzia nam wreszcie dają. Nie pytaj co firma zrobi dla Ciebie, zapytaj się raczej siebie ile małych pojemności i smaków jutro pogonisz :-) A pajacom co piszą, że ktoś każe pisać na goł-worku życze mokrych snów :-) nie szanujecie ani siebie ani innych.

Obecny mbwsowiec
@były mbwsowiec 07.10.2018 23:47

Wkurza ciebie, że fajnie się robi? Powinno. Mnie się chce chodzic do roboty. To co tu piszą różni jest prawdą, mega sie pozmieniało. Widział ktoś poprzednia ekipe i pana Dyr D. W rynku, u klientow? No nie. Teraz zwrot 180. Jest stabilna dobra ekipa, na Krakowiakow, w polu. Czytam to forum i widze, ze nie kazdemu sie podoba, ze mimo tego, ze jest atmosfer to trzeba robote robic. Ciekawy watek tez sie pojawil o „trolu”. Faktycznie wyglada tak jakby ktos celowo tu grzebal. Olac. Jest Pani Prezes, jest gość od calej komercji co ma jaja wreszcie - do mnie trafia. Starzy sie juz chyba z niwymi pokumali, kto mial odejsc odszedl, ktos tu napisal, ze smieci zatrudniac nie beda. Wiec dla mnie osobiscie git. Jak bedzie stanilnie to sie bedzie chcialo robic. Jak bym umial lepiej to bym po angieksku napisal do nowego prezesa Andrew - panie Andrew, jest ok! Robimy! Ciekawe czy ktos mu przetlumaczyl ten post co jakis czopek tu wypisywal powolujac sie na niego? Niezle.

Zbigniew
@Obecny mbwsowiec 10.10.2018 12:48

Mam to samo, mi też chce się chodzić do roboty Nie mogę spać bo czekam na poranek. Popadam w ciężką depresję jak zbliża się weekend. Teraz jest super, jest wspaniale. Jest git. Starzy i nowi bardzo dobrze z sobą współpracują, idziemy ostro do przodu. Czuję, że robimy coś wyjątkowego. Ja też chce napisać do nowego prezesa, że jest super i może na nas liczyć. I pamiętajmy, setki sprzedamy i premie mamy.

Bu
@Zbigniew 11.10.2018 01:31

Żal mi ciebie.

:)
@Zbigniew 11.10.2018 01:31

W to ty? :)

Czupa i kamieni kupa
@Zbigniew 11.10.2018 01:31

Cześć, chyba wszyscy czekają, aż w końcu odejdziesz. Z góry dzięki!

hehe
@:) 11.10.2018 16:08

W. abdykował :-) Podobno idzie do klienta :-)

Krystyna

Jest bardzo słabo atmosfera zła to co piszą że jest super jest to kłamstwo. W przyszłym roku będzie po firmie.

LepperX
@Krystyna 04.11.2018 21:26

To się może zwolnisz? Daj miejsce tym co chcą :)

życzliwy

Co mnie to obchodzi ze na rozbitej płyne łodzi co mnie to obchodzi że Łańcut nam zaszkodzi hahahahahaha

krystyna

Szkoda mi tych ludzi którzy myślą ze przychodzą do super firmy.

krystyna

Nie długo w tej firmie będą sami dyrektorzy bo już kierowników jest coraz mniej za chwile będą gołębie pocztowe zbierały zamówienia za miast handlowców które za chwile też odlecą bo w nijakiej firmie nie ma pracować.Nowy narybek wierzy w te wszystkie sukcesy i pisze jak super (dział handlowy) a po nowym roku będzie zonk. Nie ma kasy na prąd biuro i podatek akcyzowy,tylko duża kasa jest na pensje zarządu i dyrektorków i na ich furki w garażu.

Tedek

Heh, Ale tu u was smutno i przykro jakoś. Kiedyś było inaczej... Pamiętam jak się robiło zakupy bezpośrednio u akwizytora. Miszczem w sprzedaży bezpośredniej był słynny warszawski norbi. Niby nie czaił zbyt dużo, myślał też wolno a stragan miał zawsze pełny. To właśnie takie złodziejaszki pociągnęły was na dno bo sprzedaż mieli większą niż hurtownie.

Sodomita
@Tedek 14.08.2018 17:55

Największe wałki to robią i robili managy z Krakowiakow A wcześniej z aleji. Nie jeden kredyt splacil!!! A dziś to jedynym ratunkiem jest się sprzedać choćby stockowi bo ratunku już n7e ma

Obserwator
@Sodomita 14.08.2018 19:14

Pamiętam tego ananaska N.O. To prawda że sprzedawał więcej lewizny niż nie jedna hurtownia. To jest paradoks bo teraz zbiera zamówienia pod Sobieski Trade, więc może swoją dolę wypłacać z windykacji należności. Lepiej żeby patrzyli mu na ręce bo puści ich z torbami.

Mecenas Barska
@Obserwator 14.08.2018 19:39

Obowiązek zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa Zgodnie z treścią przepisu art. 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego, każdy dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ma obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub policję i pracodawce Użyte określenie oznacza, iż jest to moralny obowiązek każdego praworządnego człowieka. Z uwagi na to, iż jest to moralny obowiązek zastanawia mnie to dlaczego nie uczyniłeś? Czyżbyś robił to samo ? Nie masz w takim razie moralnego prawa szkalować dobrego imienia innego człowieka !!!

Sędzia Zawisza
@Mecenas Barska 15.08.2018 14:49

bercik Wypowiadaj się w pierwszej osobie. Wiemy jakim jesteś bohaterem albo c ... em i nikt za ciebie by nie wygłosił takiej obronnej tyrady :) Pamiętam imprezy jak wszyscy się bawili a tY tłukłeś gruchę o słuchawki walkmana:) Chcesz mówić o moralności??? Hahahaahahh PGRy zostały rozkradzione przez własnych roboli. Dalej nie sprzedajesz na sztuki tylko pełne opakowania ?

anonymous
@Sędzia Zawisza 16.08.2018 20:27

Dno i dwa nerty mułu

Obserwator
@anonymous 16.08.2018 22:51

Zgadzam się. Dno !!!!! A teraz załuż słuchawki i : Let's dance together. Right now ...

Źle masz we łbie
@Tedek 14.08.2018 17:55

Niom, To taki samozwłańczy inteligentny inaczej wujek dobra rada. Chce uchodzić za doświadczonego znawcę tematu i opiekować się żółtociobami... Teraz doradza koleżance makaroniarce i skończy się awaryjnym lądowaniem. Słuchawki na łeb i nie kradxxnij więcej ...

Lepper 4
@Sędzia Zawisza 16.08.2018 20:27

Ja mogę kupić, do siostry na wesele. Poproszę opcję z dostawą :)

Itsme
@Tedek 14.08.2018 17:55

Budowa domku kosztowała wiele gratisów :)

GS
@Tedek 14.08.2018 17:55

Oj tak ! Pamiętam :)

circus

Skonsolidowana sprzedaż netto Grupy MBWS w II kwartale 2018 r., przed audytem, osiągnęła wartość 107,9 mln euro, co oznacza spadek o 11,4% w stosunku do II kwartału 2017 r. Również wyniki działalności na produktach markowych uległy znacznemu osłabieniu - o 25,2%. Wyniki te są pochodną realizowanej głównie w Polsce i Stanach Zjednoczonych aktywnej polityki normalizowania poziomów zapasów na rynku. Są one również związane ze znacząco mniejszą skalą działalności we Francji w czerwcu - podała spółka w komunikacie. W Polsce sprzedaż netto w II kwartale 2018 r. osiągnęła wartość 5,9 mln euro, o 62,8% mniej niż w analogicznym okresie roku ubiegłego. Zdecydowany spadek powiązany jest z decyzją zmniejszania zapasów głównie w handlu tradycyjnym. W chwili obecnej poziomy zapasów są zrównoważone.

Grześ
@circus 19.08.2018 21:42

pozwalniali dobrych ludzi to teraz mają.

Simply
@Grześ 21.08.2018 07:10

Nie przeżywaj. Dario O jeszcze postawi ta organizację na nogi .

Pawko
@Simply 21.08.2018 07:41

(usunięte przez administratora) jak 150

Tom
@Simply 21.08.2018 07:41

Dario O sie skończył. Wóda zryła banie, lalalala Postawili nowych ludzi, mają wreszcie wizje i zapie****laja jak trzeba... Tylko, aby czasu im starczyło. Warszawka wreszcie zaczeła robić robote. Jakiś nowy gościu się wział za sprzedaż i poukladal, z branży napojowej, ma facet wizje i wie co robi... Pojezdzil z ludzmi po klientach i ustawia Robil tam jakies konsultacje czy cos. Niezly mozg. Chwalą go bardzo w sprzedaży, poukładał wreszcie ten rozje...ny zespół, chodza jak w zegarku i wreszcie wiedza po co są. Nowa HR tez jest - konkret baba podobno... Moze ten pierdolink ustabilizuja. Trzymamy kciuki!

Mania
@Tom 07.09.2018 23:09

Mr MC? Niezly gosciu. Szacun ma. Faktycznie moze cos z tego bedzie... uklada dobrze. Nawet cos tam rosnie ostatnio. Modern by poukladal szybciej Co z tym D.O.?

Ziem
@Mania 08.09.2018 00:19

W EC mowia, ze maja z kim gadac wreszcie...

Iwka
@Ziem 08.09.2018 01:23

Bzdura

Simply
@Tom 07.09.2018 23:09

Ale żeby aż tak smarować du....e wazelina? Ty Pinokio, odstaw dilera

Mania
@Simply 21.08.2018 07:41

Hehe, jak go ktoś zobaczy wreszcie :-) złotousty pan, (usunięte przez administratora) zostawil i sie pochorowal. W sumie to sie dobrze ustawil. "Gwiazda" Perno :-)

Arka
@Mania 08.09.2018 10:32

Nie znasz to nie pluj. Wazelinko

Mania
@Arka 08.09.2018 11:59

Niestety znam i niestety widzialam i widze co gosciu „dal” tej firmie, wez posluchaj co ludzie gadaja... Jaka wazelinko??? To, ze chcialabym, aby tu wreszcie normalnie bylo to zle? 2 lata temu jak wszyscy cwaniakowali, kradli to gdzie byles? To przez takich jak ty tu tak jest. Wreszcie powialo wzgledna normalnoscia, ale widze, ze nie do konca jak sa tacy jak ty. Blad nowej ekipy chyba jest taki, ze nie wycieli betonu od razu i nie posprawdzali przeszlosci tak jak pana Gwiazdora :))) W cedeku dobrze zrobili, czyszczenie po trzech miesiacach i luz.

XYZ
@Mania 08.09.2018 12:10

Mania jestem pod wrażeniem jak łatwo popadasz w euforię :) Zachwycaj się, pisz te bzdurki. Poczekaj do listopada...

Pan Tau
@XYZ 08.09.2018 14:48

Bedziesz lądował w sensie? :) buhahaha Ile firm już po drodze było?

Trade marketing
@Tom 07.09.2018 23:09

Nio i super chruper! Widzę że w końcu ktoś chce ogarnąć temat. Żeby ułożyć na prawidłowych torach w pierwszej kolejności trzeba rozliczyć mataczenie asystenta działu tradeM. O przepraszam, bo teraz asystent gabinecik został juniorem w sprzedaży. Hejeheheh. Strasznie krytykował W. Malinę że jest nieudacznikiem, i tylko kasę w EC gubi, a teraz został jego wibratorem. W każdej firmie do tej pory zagościł tylko pare tygodni albo miesięcy bo to zwykły nieudacznik ! Twój czas się kończy jareczku ...

Pleplee
@Trade marketing 19.09.2018 22:54

Hehe, po tym co widze po MC sie nie pi....li w tancu. Idzie bardzo konswekwentnie. Powierzchownosc i maniery ma, nie ma to tamto :) co w sumie fajne jest, ale ustawia biznes bardzo precyzyjnie i krok po kroku podciaga oczekiwania. W sumie to i moze lepiej, bo nie spala ludzi od razu tylko wsparcie daje. Juz sie paru cwaniakow od niego odbilo. Hehehe :) ciekawe na ile mu enwrgii i motywacji wystarczy?

Heheczko
@Pleplee 21.09.2018 18:30

Sam ciekawy jestem, od poczatku jedzie na mega obrotach :) wytrzymal juz chyba wiecej niz panDa :) a i tak zobaczycie, ze KaPiszona wsadza. Zaklad? Na jego miejscu bym sie zastanowil.

Lepper3
@Simply 21.08.2018 07:41

A sam już stoi na nogach? :)

LepperX
@Iwka 08.09.2018 04:59

Hehehe - a wiesz czego dokonali właśnie? Jak nie, to się dowiedz.... nikt nie dał rady, a oni dali :)

Lepper 3
@LepperX 25.10.2018 15:57

A co kolego takiego się wydarzyło?

Lepper4
@Lepper 3 29.10.2018 14:03

A nie słyszałeś?

Lepper jak tu wszyscy chyba
@Lepper4 30.10.2018 00:54

Hehe - dowiezlismy co obiecalismy. Bez idiotyzmow, co w latach ubiegłych były. Pani prezes i pan tzw. p.o. czyli MC dobry duet tworzą. Mamy wynik! Od dawien, dawna mamy wynik. Wiec malkontenci - do roboty! MC wie co robi. Ja jestem dumny z tego co zrobilismy. Mam nadzieje, ze wszyscy sie do roboty teraz wezma. Pokazalismy, ze mega można. Jest ekipa, sa wyniki i moze zabawa tez i bedzie. Pani prezes - czekamy na jakies celebrowanie :), aha pani z HR sie moze usmiechac zacznie :)

:)
@Lepper jak tu wszyscy chyba 31.10.2018 17:32

I fajnie ???? brawo cały Dział Sprzedaży! Jak tak dalej pójdzie to będzie pewno gut dżob :)

Malwina
@:) 31.10.2018 17:47

a może ktoś napisać jak jest w firmie naprawdę?

Czy
@Malwina 03.11.2018 06:04

Zapier... spory, ale w dobrym kierunku idzie. Plus, ze się wyczyściło mocno ostatnio. Fajni ludzie, sporo zmian jeszcze. Atmosfera coraz lepsza.

Czy
@Lepper jak tu wszyscy chyba 31.10.2018 17:32

Target zrobiony :)

Finezja
@Czy 05.11.2018 16:07

Najlepsze osoby zostaly. Uratują ten okręt!

.......c

aguś k....tak mi przykro....

4 piętro
@.......c 31.08.2018 17:33

i niech zabierze jeszcze ze sobą rUDą mAłPe

Pozdrawiam
@4 piętro 31.08.2018 19:34

@4pietro trochę kultury! Wczoraj żegnaliśmy kolegę Marcina, ciasto, uścisk ręki, życzenia powodzenie. Jedni odchodzą inni uciekają...

Pepsi
@.......c 31.08.2018 17:33

wkrótce będzie Aniu, tak mi przykro

Mania
@Pepsi 01.09.2018 14:07

Cieszy cie to? Pdzyszla Babka co wreszcie robote robi i sprzata po tej bandzie co tu byla i pewnie po takich jak ty. Nie widzialam, aby stara gwardia tak sie rzucala do pomocy... koryta sie boja stracic? Ukladziki? Mial ktos z was jaja wczesniej? Raczej nie.

4 pietro
@Mania 08.09.2018 14:28

Mania, przestań już słodzić. Wiem, że to pewien element odwracania opinii o spółce, ale ludzie i tak widzą że słodzisz tak jak kazano. Ona jest za słaba na to co tu jest i teraz korzysta na maksa przed odejściem. 4 piętro doskonale wie o czym piszę ?

4p też
@4 pietro 08.09.2018 14:39

I z czego tu się cieszyć? Ktoś jej pomaga? Malkontenci bez inicjatywy, pare osób jeszcze ze starej gwardii wreszcie pomaga nowym i coś sie kreci. Reszta robi pod górę albo wcale. Sama ma was uratować? Listopad przyjdzie i co niby będzie?

NiePepsiNieColaAleSwawola
@Pepsi 01.09.2018 14:07

To się trolu zdziwisz. Wreszcie ma ta firma Szefa a właściwie Szefową z prawdziwego zdarzenia. Super babka - więcej wie o robocie sprzedaży niż nie jeden z nas. Szacun mega. Szanujcie ludzie to co macie. Pierwszy raz mamy Prezes z górnej półki - tak jak napisałem super babka! Pozdrawiamy z Pani Aniu! Regiony są z Panią!

....W formie przypomnienia....

DLA CIEKAWYCH I NAJBLIZSZYCH KANDYDATOW NA PH CZY MENEDZEROW SKLADAJACYCH SWOJE CV DO TEJ FIRMY: ZAROBKI ? MALO ADEKWATNE DO WYKONYWANIA TEJ PRACY. JEST WIELE FIRM MNIEJSZYCH I WIEKSZYCH KTORE PLACA LEPIEJ DLATEGO POSTANOWILEM OPUSCIC FIRME PO WIELU LATACH PRACY. AUTO? SKODA RAPID BEZ GPS MOZNA SMIALO TANKOWAC I JEZDZIC.-I NA TYM SKONCZMY POZYTYWY TEJ FIRMY DLA MLODEGO OK ALE DLA OSOB MYSLACYCH O RODZINIE LUB MAJACYCH RODZINE PORAZKA. PODWYZKI ? NA OSTATNIM ZEBRANIU NA KTORYM BYLEM (STRYKOW) JEDEN Z KOLEGOW PH ZAPYTAL SIE O PODWYZKE I CO.....? ODP. MY ZROBIMY TAK ZE NA KONIEC TEGO ROKU WSZYSCY BEDA CHCIELI PRACOWAC W TEJ FIRMIE. NO COZ JA NIE CHCE JUZ. KLASA LUDZI PH W TEJ FIRMIE?-ROZEJRZALEM SIE NA TYM ZEBRANIU PO SALI I OKAZALO SIE ZE 60% LUDZI TO NOWE TWARZE WSZYSCY UCIEKAJA. TO DOBRZE I ZLE BO CI NAPRAWDE DOBRZY PH KTORZY MIELI JAKIES POMYSLY LUB PROPOZYCJE JUZ TU NIE PRACUJA-WYJASNIAM ZEBY UTRZYMAC SWOJE STANOWISKO PRZEZ DRS OGORKA CZY KTOREGOS Z KOS TRZEBA CIAGLE MANIPULOWAC PRZED SWOIMI PRZELOZONYMI ZE LUDZIE SIE ZWALNIAJA BRAK RAK DO PRACY …. CIEZKO ZROBIC TARGETY TOPY ITD. NA ZEBRANIU POJAWIL SIE CZLOWIEK Z GROMU MOWIL O RZECZACH NIEMOZLIWYCH KTORE TRZEBA WYKONAC-NO SPOKO-NAGLE KTOS Z PRZODU Z GLUPIM USMIECHEM NA TWARZY KRZYCZY -HAHA A SEX Z KOLEGA?(ODNOSNIE RZECZY NIEMOZLIWYCH) -OCZYWISCIE PYTAM CHLOPAKOW CO TO ZA IDIOTA?-TO BYL KOS A.B. (CZYTAJ MENAGIER)-MOWIA DALEJ-SPOKOJNIE TAKI MALY WYBRYK MU SIE ZDARZYL-LEPSZE BYLO JAK SPRZEDAWAL WODE(KTORA DOSTAJE SIE CO ROKU NA LATO RAZ W LIPCU RAZ KONIEC SIERPNIA NIEWAZNE) I WÓDKE STOJAC PRZY ULICY JAK IDZIE PIELGRZYMKA-ALE SIE USMIAŁEM AZ TAK KIEPSKO ZARABIA ZE MUSI DORABIAC?WSOLCZUJE JEGO GRUPIE BO MUSZE MIEC CIAGLE BRAKI NA STANACH W SFA.PYTANIE DO KOS PATI?-ILE LAT BYLA PANI PH ?I JAKIE DOSWIADCZENIE MIALA PANI NA STANOWISKU KOS MOZE DRS? BO WIDZE ZE WSZYSCY PH Z PANI GRUPY DALI SOBIE SPOKOJ Z PANI RZADAMI-NIC DZIWNEGO-BRAK DOSWIADCZENIA I ZNAJOMOSCI RYNKU ROBI SWOJE.ODNOSNIE DRS-OGORKA - SPOTKANIE Z NIM TO PRZYSLOWIOWA PORAZKA-BURZA MOZGOW W GRUPIE? PAN OGOREK NIESTETY NA WIEKSZOSC PYTAN NIE POTRAFI UDZIELIC KLAROWNEJ ODPOWIEDZI.PODKRESLA ZE ON JEST DRS-ALE CZY TEZ CZLOWIEKIEM?PANIE OGOREK TROCHE WIECEJ PEWNOSCI W SIEBIE BO WYPADA PAN BLADO NAWET NA TLE PANA PH Z REGIONU POLUDNIE(NA KTORYM JA OCZYWISCIE PRACOWALEM ) PAN KRAKERSIK-JEDYNA OSOBA Z KTORA MOZNA POROZMAWIAC-TROCHE AROGANCKA ALE Z TAKIM CHARAKTEREM NADAJACA SIE NA SWOJE STANOWISKO-JEDYNA SUGESTIA W PANA STRONE NIECH PAN ROZMAWIA CZASAMI Z PH BEZ DRS I KOS POWIEDZA DUZO WIECEJ. WIEC KANDYDATKO KANDYDACIE SAMI MUSICIE PODJAC DECYZJE ODNOSNIE PRACY W MBWS-PROBLEMY ? BRAK ROZLICZEN ZA FAKTURY NAWET ZA POPRZEDNI Q TAMTEGO ROKU-KADRA MENAGIROW? OPISALEM CI PRZYKLAD A NAWET DWA.JAK CHCESZ SOBIE ZNISZCZYC NAZWISKO W ROK CZASU TO STARTUJ-OSTATNII TUZ PRZED MOIM ODEJSCIEM BYLO WIELU CHETNYCH KTORZY ZOSTALI ZATRUDNIENI W TEJ FIRMIE I PO OKRESIE PROBNYM OPUSCILI JA Z WIELKIM ZALEM ZE WSTAPILI W TE SZEREGI. MAM NADZIEJE ZE TROCHE WYJASNILEM I NIKOGO NIE URAZILEM SWOIM WPISEM POZDRAWIAM TYCH KTORZY JESZCZE TU ZOSTALI.

....W formie przypomnienia....

DLA CIEKAWYCH I NAJBLIZSZYCH KANDYDATOW NA PH CZY MENEDZEROW SKLADAJACYCH SWOJE CV DO TEJ FIRMY: ZAROBKI ? MALO ADEKWATNE DO WYKONYWANIA TEJ PRACY. JEST WIELE FIRM MNIEJSZYCH I WIEKSZYCH KTORE PLACA LEPIEJ DLATEGO POSTANOWILEM OPUSCIC FIRME PO WIELU LATACH PRACY. AUTO? SKODA RAPID BEZ GPS MOZNA SMIALO TANKOWAC I JEZDZIC.-I NA TYM SKONCZMY POZYTYWY TEJ FIRMY DLA MLODEGO OK ALE DLA OSOB MYSLACYCH O RODZINIE LUB MAJACYCH RODZINE PORAZKA. PODWYZKI ? NA OSTATNIM ZEBRANIU NA KTORYM BYLEM (STRYKOW) JEDEN Z KOLEGOW PH ZAPYTAL SIE O PODWYZKE I CO.....? ODP. MY ZROBIMY TAK ZE NA KONIEC TEGO ROKU WSZYSCY BEDA CHCIELI PRACOWAC W TEJ FIRMIE. NO COZ JA NIE CHCE JUZ. KLASA LUDZI PH W TEJ FIRMIE?-ROZEJRZALEM SIE NA TYM ZEBRANIU PO SALI I OKAZALO SIE ZE 60% LUDZI TO NOWE TWARZE WSZYSCY UCIEKAJA. TO DOBRZE I ZLE BO CI NAPRAWDE DOBRZY PH KTORZY MIELI JAKIES POMYSLY LUB PROPOZYCJE JUZ TU NIE PRACUJA-WYJASNIAM ZEBY UTRZYMAC SWOJE STANOWISKO PRZEZ DRS OGORKA CZY KTOREGOS Z KOS TRZEBA CIAGLE MANIPULOWAC PRZED SWOIMI PRZELOZONYMI ZE LUDZIE SIE ZWALNIAJA BRAK RAK DO PRACY …. CIEZKO ZROBIC TARGETY TOPY ITD. NA ZEBRANIU POJAWIL SIE CZLOWIEK Z GROMU MOWIL O RZECZACH NIEMOZLIWYCH KTORE TRZEBA WYKONAC-NO SPOKO-NAGLE KTOS Z PRZODU Z GLUPIM USMIECHEM NA TWARZY KRZYCZY -HAHA A SEX Z KOLEGA?(ODNOSNIE RZECZY NIEMOZLIWYCH) -OCZYWISCIE PYTAM CHLOPAKOW CO TO ZA IDIOTA?-TO BYL KOS A.B. (CZYTAJ MENAGIER)-MOWIA DALEJ-SPOKOJNIE TAKI MALY WYBRYK MU SIE ZDARZYL-LEPSZE BYLO JAK SPRZEDAWAL WODE(KTORA DOSTAJE SIE CO ROKU NA LATO RAZ W LIPCU RAZ KONIEC SIERPNIA NIEWAZNE) I WÓDKE STOJAC PRZY ULICY JAK IDZIE PIELGRZYMKA-ALE SIE USMIAŁEM AZ TAK KIEPSKO ZARABIA ZE MUSI DORABIAC?WSOLCZUJE JEGO GRUPIE BO MUSZE MIEC CIAGLE BRAKI NA STANACH W SFA.PYTANIE DO KOS PATI?-ILE LAT BYLA PANI PH ?I JAKIE DOSWIADCZENIE MIALA PANI NA STANOWISKU KOS MOZE DRS? BO WIDZE ZE WSZYSCY PH Z PANI GRUPY DALI SOBIE SPOKOJ Z PANI RZADAMI-NIC DZIWNEGO-BRAK DOSWIADCZENIA I ZNAJOMOSCI RYNKU ROBI SWOJE.ODNOSNIE DRS-OGORKA - SPOTKANIE Z NIM TO PRZYSLOWIOWA PORAZKA-BURZA MOZGOW W GRUPIE? PAN OGOREK NIESTETY NA WIEKSZOSC PYTAN NIE POTRAFI UDZIELIC KLAROWNEJ ODPOWIEDZI.PODKRESLA ZE ON JEST DRS-ALE CZY TEZ CZLOWIEKIEM?PANIE OGOREK TROCHE WIECEJ PEWNOSCI W SIEBIE BO WYPADA PAN BLADO NAWET NA TLE PANA PH Z REGIONU POLUDNIE(NA KTORYM JA OCZYWISCIE PRACOWALEM ) PAN KRAKERSIK-JEDYNA OSOBA Z KTORA MOZNA POROZMAWIAC-TROCHE AROGANCKA ALE Z TAKIM CHARAKTEREM NADAJACA SIE NA SWOJE STANOWISKO-JEDYNA SUGESTIA W PANA STRONE NIECH PAN ROZMAWIA CZASAMI Z PH BEZ DRS I KOS POWIEDZA DUZO WIECEJ. WIEC KANDYDATKO KANDYDACIE SAMI MUSICIE PODJAC DECYZJE ODNOSNIE PRACY W MBWS-PROBLEMY ? BRAK ROZLICZEN ZA FAKTURY NAWET ZA POPRZEDNI Q TAMTEGO ROKU-KADRA MENAGIROW? OPISALEM CI PRZYKLAD A NAWET DWA.JAK CHCESZ SOBIE ZNISZCZYC NAZWISKO W ROK CZASU TO STARTUJ-OSTATNII TUZ PRZED MOIM ODEJSCIEM BYLO WIELU CHETNYCH KTORZY ZOSTALI ZATRUDNIENI W TEJ FIRMIE I PO OKRESIE PROBNYM OPUSCILI JA Z WIELKIM ZALEM ZE WSTAPILI W TE SZEREGI. MAM NADZIEJE ZE TROCHE WYJASNILEM I NIKOGO NIE URAZILEM SWOIM WPISEM POZDRAWIAM TYCH KTORZY JESZCZE TU ZOSTALI. pomocna  (13)odpowiedz

Lepper 2

Wszyscy piszą że starych trzeba wyrzucic, czyli kogo? Ile lat musi pracować żeby był już dla organizacji niepotrzebny? W CC o której tak piszecie ludzie pracują oo 12 i więcej lat bo firma wie że taki pracownik to korzyść tylko dla firmy. A vo z ludźmi którzy dopiero zostali zatrudnieni mimo że będą pracowali w tej firmie 3 lub 4 raz to są strzarzy do wymianu czy nowi? Zaciąg z Calsberga cze CC czemu nie ale ludzi z pomysłem poukładanych itp. Żal mi tych wszystkich którzy piszą głupoty na forum nie rozumiejąc istoty sytuacji. Pozdrawiam wszysykich starych. Jak macie już rok pracy to zacznijcie się martwić :)

Metaxa
@Lepper 2 11.09.2018 07:34

lepperze drugi, Odpowiem ci krótko na przykładzie właśnie starej gwardii z warszawki. Dlatego należy wymienić, bo mają magnetyczne rączki, tzn przyklejały się różne rzeczy i przedmioty, np butelki... Hahaaha. Największa różnica polega właśnie na tym, że cc nigdy nie była grabiona od środka prze własnych roboli.

walkman
@Metaxa 11.09.2018 18:50

Dlatego nie zrabowano CC, bo szybkie lepkie łapki wylądował w Sobieskim T. n.o. z okolic W-wy :) Zatopi i tą firmę ! Kobiety są gorące, ahahaaaa Kobiety są gorące ....

anonim

(usunięte przez administratora)

Marysia

Stanowczo odradzam. Poczytaj sobie w Internecie, jaka jest aktualnie sytuacja w firmie.

pytanie

kogo dzisiaj hejtujemy? :D

Bebe

Jak wieści się szybko rozchodzą po rynku o firmie mb o ludziach kto gdzie i z kim I co można stwierdzić idziecie na same dno. Do wszystkich Ph uważajcie z kim rozmawiacie bo kilku waszych managerów to sprzedawczyki i brudne noski które chcieli mocno pójść z najlepszymi do b.b.a zostali w Sobieski i dostali awanse . Misio brawo za szczerą prawdę a.balwana znałem osobiście i mógłbym wiele opisać jaki z niego był i Ph i pewnie taki sam manager dalej pewnie wkleja zdjęcia z trasowek nikt za Tobą nie przepadal i przez takich ludzi bez wykształcenia i kulturze ta firma stoi jak stoi ciekawe czy dalej obstawiasz imprezy chrzciny kominie i wesela też. Jak któryś tu napisał zacznijcie od wymiany ludzi którzy są dinozairami a później budijcie rynek. Milo poczytać o firmie z której w odpowiednim czasie było fajnie pracować a później trzeba było szybko uciekać.

Agnieszka

Kiedy się dowiemy, co z nami bedzie?

99
@Agnieszka 09.09.2018 18:01

A co ma być?

Agnieszka
@99 09.09.2018 20:30

Sprzedamy Krupnik albo Biała Dame?

99
@Agnieszka 09.09.2018 21:51

Sprzedaż Krupnika to strzał w kolano! A Białej Damy to raczej nikt nie kupi

pracownik numer 3879
@99 09.09.2018 22:28

Cały biznes w Polsce muszą sprzedać jeśli chcą się uratować. Polska ciąży Paryżowi.

Bez-nadzieja

Niech zrobią jakieś zebranie regionu południa przed zwolnieniem nas bo ja muszę poznać tego managiera bałwana od stawiania standow przy ulicy dla pielgrzymek ...:)

Zostaw opinię o Sobieski sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobieski sp. z o.o.