Sobieski sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 222 ocen.

Opinie o Sobieski sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobieski sp. z o.o.

Filozof

Czytam i dziwię się. Skoro jest tak źle to dlaczego tkwicie w tej firmie ? Piszecie, że spółka bez wizji, narzędzi do pracy. Jesteście wskazani jako odpowiedzialni za katastrofę finansową w Polsce przez jnr, a jednak tkwicie dalej oburzając się anonimowo na forum. Gdzie tajemnica tego kurczowego trzymania się mbws ? Idzie za Wami smrodek po wskazaniu was jako winnych zapaści w Q4 2017. Oczyścić można się kończąc natychmiast współpracę z mbws. Pamiętacie PW ?

True
@Zmęczona 16.02.2018 15:26

„Audyty, które zwalą całą winę na nas i Pracodawca nie będzie po naszej stronie tylko wywali nas na zbity pysk.” wystarczy powiedzieć prawdę, że było inaczej, że Józek kazał. Oczyścicie siebie i oczyścicie firmę z „ludzi toksycznych”. Naszą rzyszłość mozemy budować tylko na prawdzie.

Rozżalony
@True 17.02.2018 15:57

Masz rację.... Ale zwróć uwagę że to nie takie proste i nie bardzo my jako Sprzedaż mamy na to wpływ. Bo zobacz.... Znowu wycieranie sobie nami, czyli Sprzedażą (usunięte przez administratora) My podalismy wszystkie info o wszystkich kosztach i wszystkich kontraktach!!! NIE MA MOZLIWOSCI POWTÓRZĘ - NIE MA MOZLIWOSCI! aby nazbierac 9 mln € z drobiazgów!!! To sa olbrzymie kwoty za olbrzymie obroty z olbrzymimi klientami!!! I trzeba być durmiem żeby tego nie rozumieć!! Więc cały ten audyt to manipulacja! Bo pytanie jakie powinien zadać audyt powinno brzmieć: - "Czy prezes kazał tak księgową koszty aby dobrze wyglądały wyniki?" i w związku z tym powinien zadać to pytanie finansom A audyt pyta czy podaliśmy koszty. Jak kur... mozna pytac czy podalismy koszty skoro pod kontraktami sa podpisy Prezesa i tez drugiego czlonka Zarzadu!!! Przeciez to debiIne pytanie i naciaganie. Dlaczego????? Proste! Bo jeżeli szefem finansów jest koleżanka Prezesa to trop rzuca się na Sprzedaż bo koleżanka będzie kryła Prezesa. Do tego jeszcze KWESTIA WAŻNIEJSZA tj. jezeli audyt zapyta tak jak powinien zapytać Finanse, czyli "Czy Prezes kazał?" to oczywiste jest, ze audyt uzyskalby odppwiedz "TAK!".... no właśnie.... i w tym momencie okazałoby się, że JNR jako bezpośredni przełożony Józka ponosi odpowiedzialność za kontrolę i nadzór nad swoim Podwładnym. Do tego miał poważny motyw aby przymykać na takie praktyki oko! Oczywiście że kazał! Ale po co w to mieszacie Sprzedaż!!!! Po co zdajecie debiIne pytania! Po co to odwracanie uwagi od osoby prawdziwie odpowiedzialnej. Dlaczego próbuje się nas oczerniać!!! My nic złego nie zrobilismy!!! Cały ten audyt to próba udowodnienia tezy ogłoszonej w dniu 6 lutego. Szkoda że to teza wyssana z palca na potrzebę odsunięcia od siebie (JNR) odpowiedzialności. Powtórzę. Nie ma takich (usunięte przez administratora) którzy uwierzą w bajkę że 9mln € ktoś w sprzedaży schował w drobniakach. To potężne kwoty od potężnych obrotów na potężnych klientach. Pod takimi papierami zawsze są podpisy osób z KRS. A to czy to było Ksiegowane i jak było Ksiegowane to nie pytania do Sprzedazy. Bo sprzedaż się tym nie zajmuje. I nikt nie wierzy w bzdurę ogłoszona przez JNR..... To gala propagandy odwracającej uwagę od źródła sytuacji bo to niewygodne dla ONE i Zarządu. Więc mam nadzieję że teraz bardziej rozumiesz o co tutaj chodzi....

Obiektyw

Fakty są takie, że odkąd pojawiły się tęgie a raczej tępe głowy z carlsberga wszystko runęło. Przyszli uzdrawiać i operacja nawet się udała tylko pacjent nie przeżył :) Duet krakersik i ogór tj głupi i głupszy - pogratulować sukcesu !

Krakowiaków
@Bono 16.02.2018 08:28

Ja nie mam żadnego najmniejszego problemu z jawnością mojej tożsamości. To nie ja gasiłem światło w tej firmie. Powtarzam, że to boys band carlsberg zafundował zmianę na lepsze. Zdiagnozowali problem, że ludzie słabi a tak naprawdę to oni są najsłabsi spośród słabych. Zwolnienia i zmiany w niczym nie pomogły, bo problem leży w nich !!! Pozdro dla kumatych

Bono
@Krakowiaków 16.02.2018 17:01

Teraz czas na Ciebie synu.

Zainteresowany

Region wlkp - jakieś konkretne informacje odnośnie pracy pH ?

anonymous
@Zainteresowany 16.02.2018 14:31

pisz CV i wysyłaj.... Czekamy :)

Requiem...

I tak to się kończy jak Zarząd wojuje ze swoim własnym Działem Sprzedaży.... ech... przykre... A do tego Sprzedaż między sobą.... też przykre... I inne działy że Sprzedażą... tez przykre... Chyba potrzeba jest jedną WIEEELKA zmiana od samego dołu do samej góry... Dobrze że jest nowa GM. Ma teraz jako jedyna czystą kartę i powinna to szybko wykorzystać.

Ronin
@Obcy 12.02.2018 15:47

@Obcy Ty nie kumasz. Chodzi o to że dół to slabeusze, ściemniacze pracujące na pół gwizdka, nieskuteczni ludzie. Niktbuch nie chce w innych firmach lub byliby tam max jeden miesiąc. Nie wszyscy!!! Ale niestety większość. Dlatego jest tyle jadu i hejtu. Może góra to też nie jest szczyt marzeń, ale dół organizacji to też porażka.

Tytus
@Ronin 12.02.2018 22:04

Co Ty GOŚCIU palisz? Ci słabeusze od połowy roku pracują na sklepach w których przez takich inteligentnych inaczej jak TY nie płacimy za umowy ! Tylko dzięki tym słabeuszom, ścieminiaczom możesz znaleśc na półkach sklepowych inne produkty jak Krupnik biały ! Wiec zluzuj majty i przestać hejtowac !!

Zosia SaMoSiA

Ceną doskonałości jest dyscyplina. Kosztem miernoty - rozczarowanie.......Trade marketingu MBWS może pora się obudzić. NW cię który boi się swojego cienia pod przewodnictwem Asiuni . Kompromitacja !

FX
@Zosia SaMoSiA 12.02.2018 20:43

Kogo Wy chcecie w konia zrobić? To napisała Asiunia albo NW wlasnie. Bez kitu.... Manipulacja jak stodoła. Chyba nikt się tak nie panoszy po firmie... to teraz jeszcze więcej??? To możliwe???

Cisza

Jouzas w Mieszko prezesem! Ha ha. Nowa prezes zrobi z Wami porządek panie krakowski - specjalnie napisane małymi bo cię nie lubię :-)

Ktoś
@BB 08.02.2018 21:47

Dobrze mówisz, ale wariant drugi będzie wyglądał inaczej, tzn to będzie problem zarządu. Jesli przyznasz się, że wiedziałeś to realizowałeś polecenia służbowe. Czy to było zaksięgowane czy nie to juz nie pracownika problem tylko zarządu. Ja nie wiedziałem czy księgują to czy nie.

Soros
@Ktoś 09.02.2018 00:13

Dokładnie.

K.R.

Pisz sobie konkurencjo co chcesz. To są przejściowe kłopoty zdiagnozowane już w listopadzie. Po uruchomieniu destylacji w Łańcucie, konkurencje cenami zaorzemy. Ania świetnie wie jak pokierować biznesem.

BB
@K.R. 08.02.2018 20:23

@K.R to destylacja czy gorzelnia ma być w Łańcucie? Może i produkcja i nowe super wydajne linie?

Ż
@K.R. 08.02.2018 20:23

Dobre. Zwymiotowałam cukrem.

Minister zdrowia ostrzega

Padłeś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj :)

Żubróweczka
@Minister zdrowia ostrzega 08.02.2018 18:32

Joanna D'arc 1412-1431

Minister zdrowia ostrzega

Za co to biją w tyłek, gdy pobłądzi głowa? Za to, że głowa błądząc, rozum w tyłku chowa

Minister zdrowia ostrzega

Człowiek może się rozpić, ponieważ uważa się za bankruta, a potem zbankrutować jeszcze doszczętnie, ponieważ pije... W tym wszystkim zapomnieliście o uzdrowicielu Mikołaju który rozpoczął proces destrukcji

Andrzej Mordasewicz

Ja mogę tylko podzielić się opinią jako niedoszły klient. Niedoszły, gdyż złożyłem pierwsze zamówienie i zamówienie nie zostało zrealizowane, nikt nie odbierał telefonów, strona internetowa się nie otwiera. Gdyby to była wojna, to pomyślałbym, że firma została zbombardowana. Jednak jest lepiej :).

Mistrz

a ten czubek z łomży jeszcze pracuje(DCH...)??? typowy leser który tylko zastrasza a sam nic poza tabelkami nie umie zrobić...umie jedynie namawiać ludzi do klepania kitu w system bo musi ładnie wyglądać w tabelkach. Ciekawe co by było jakby mu przeprowadzili kontrolę...Ciekawe gdzie by była jego OLA:)

janusz
@Mistrz 05.10.2017 23:11

Większego fantasty jak żyję nie spotkałem :) W sumie czasem dobrze znać takich gagatków dla beki hahahhahaha

Poziomka

Hej! Jak się pracuje w Dziale Maketingu MBWS? Warto?

marketing
@Poziomka 08.02.2018 11:41

nie warto. firma idzie na dno i niedlugo nie bedzie tu co zbierac. jezeli masz jakas inna oferte pracy to idz w jej kierunku.

Krakus

Witam. Dla zainteresowanych pracą w tej firmie to odradzam. Pracowałem w tej firmie 10 lat jak większość z ludzi idących do BB. Nasze drogi się rozstały, gdyż mam inną koncepcje na moje życie. Mimo złej pasy firmy Sobieski bardzo dobrze sobie wspominam pracę dla tej firmy. Firmę tworzą ludzie i od nich zależy atmosfera i prestiż pracy. Pracowałem z wieloma fajnymi ludźmi, czasem ciężko znosiłem porażki, ale tych było mniej. Finansowo źle nie było, jednak różnica wzgędem konkurencji polegała na niższej premii w Sobieskim, ale dało się przeżyć. Mimo kłopotów finansowych firma miała lojalnych pracowników- nikt nie uciekł z tzw. tonacego okrętu. Atmosfera pracy zaczęła się psuć w momencie powtórnego zatrudnienia w Sobieskim JG. Gorszego "planisty" i mobera firma nie mogła sobie zatrudnić. Swoje niezaspokojone ambicje i frustracje w życiu osobistym, wyładowywał na współpracownikach, szczuł ludzi na siebie i w końcu wprowadził tzw chory korporacyjny wyscig szczurów. I doprowadziła do exodusu pracowników. Ale widzę, że ktos się na tym człowieku poznał i odsunięty został od swoich obowiązków, ale idę o zakład że będzie korzystał z uroków długotrwałego zwolnienia chorobowego ( już w jednej z firm przebywał na 2.5 letnim L4) . Trudno mi jest opisać czy teraz tam praca jest dobra. Kto czuje się na siłach by powalczyć na rynku to niech się tam udaje i sam sprawdzi - zarobki średnie, rotacja pracowników jest mała, samochód do dyspozycji prywatnej i nic więcej. Gwoździem do trumny dla tej firmy jest i będzie paskudna zmiana wizerunkowa flagowego produktu jakim jest nowa wódka Sobieski. Chyba że ktoś się obudzi i to zmieni. Pozdrawiam

Tytus
@Krakus 16.01.2018 21:04

Czytając poczatek tego fascynującego komentarza sądziłem że kolejny malkontent któremu nie udało się w zyciu osobistym choć na chwile chce poczuc sie trochę więcej niż ważny . I prawie Ci sie to udało lecz albo obudziłeś sie po długim snie zmimowym albo Cie jeszcze trzyma żytnia bowiem najwidoczniej nie jesteś w temacie . Bzdura bzdure goni

Krakus
@Tytus 16.01.2018 22:00

Napisz co jest bzdurą? Napisz o zarobkach, planach itp. Czyżby pod pseudo Tytus ukrywał się JG? To życzę powodzenia i prawdziwego zdania nie zmieniam.

Zosia SaMoSiA

No i cio tam w traffffie piscy ? Żadnych komentów ,żadnych hejtów czyżby osobnik X stracił wene ?

Litwiniec

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka

Pozdrawiam
@Litwiniec 30.12.2017 14:56

@litwiniec proszę nie obrażaj wilków to bardzo mądre zwierzęta inteligentne sprytne przebiegłe. Poszedłbym bardziej w stronę szkodników.

Superman

MBWS to bardzo dziwny podmiot jest. Szkoda prądu - zalecam zdecydowanie focus na inne Firmy.Szkoda czasu...

Tytus
@Superman 14.11.2017 18:27

o ile pamietam to FOCUSY w Bielsku fachowcom rozdawali :)

X
@Jutro 17.11.2017 21:31

O tego młota z łomży :)

Inka

Szukam pracy jako pokojowa, mam parę pytań, jeśli ktoś jest w stanie mi na nie odpowiedzieć? 1. Jakie są godziny pracy pokojowej, ile zmian? 2. Jaka jest atmosfera pracy? 3. Czy jest legalna umowa, no i jakie wynagrodzenie?

inka
@Anneliese z Trostberg 29.12.2017 14:21

Dobrze, atmosfera fantastyczna, a coś więcej mogłabym wiedzieć, nie chce zostać znowu oszukana, pracowałam w jednym z warszawskich hoteli kilka miesięcy, atmosfera była całkiem dobra, ale nie dostałam umowy przez 3 miesiące i żadnych świadczeń.

Anneliese z Trostberg
@inka 29.12.2017 16:58

Sobieski to rzetelna firma . Wzór cnót wszelakich . Nic nie masz do stracenia .Nie Będziesz żałować

Iga

Jak komuś nie po drodze z pracą to zawsze znajdzie to coś na co może ponarzekać!!!

Barabasz

Firma nie wywiązuje się z podpisanych kontraktów z klientami i nie wypłaca kasy 450 zł. Teraz ten mistrz co zarządza wymyślił ,żeby podpisywać kontrakty za 1200 zł. Jak przekręcać ludzi to konkretnie, co się tam będą szczypać. Brak jakiejkolwiek długofalowej koncepcji zarządzania firmą , co tydzień zmiana działań i wymyślanie nowych. Wygląda to tak jak by dziecku dać zabawki w piaskownicy i jak się znudzi jedną to ją porzuca i bierze się za drugą. Ostatnio wymyślili sobie ,że mamy sprzedawać i cisną na sprzedaż.... Zapomnieli tylko do tego dołożyć jakieś narzędzia, z pakietami w Sobieskim Trade wstyd wyskakiwać bo ludzie się z nich śmieją. Bardzo duża rotacja pracowników i nikt o zdrowych zmysłach nie chce tu już pracować bo jest to upokarzające. Nie polecam nikomu tu przychodzić bo szkoda Waszego czasu i zdrowia. Omijać szerokim łukiem. Pozdro dla kumatych

KUMATY
@Barabasz 03.10.2017 20:53

Jesteś barbi bardzo dobrze poinformowany więc domyslam sie że pracujesz w tym ,,bagnie'' . Idąc dalej skoro tyle złego to po jaki piernik tam pracujesz . W 2016 przeszedłem do konkurencji . Nie załuje ale też nie mam powodów aby twierdzic że zrobiłem dobry krok. Unas jak i u was te same problemy tylko skala większa . Zapraszam na naszego goworka to zobazvysz jak ta branża się konczy. Wszyscy sprzedają za bezcen bez nzrzędzi lub jak w przypadku stocka na kredyt . to musi walnąć . Tak na zakonczenie to dwie rzeczy musza zmienic sie w sobieskim. józek i umowa z ec ......

ko.kk
@KUMATY 03.10.2017 21:21

umowa z ec sie nie zmieni bo zostala celowo podpisana w takiej formie. czemus to ma sluzyc. Dlatego do tego sciagneli typa z innego kraju bo nikt normalny na rynku krajowym nie bedzie sobie niszczyl nazwiska za takie chore akcje. pozdro dla kumatych

Krupnik

To już jest koniec Nie ma już nic Jesteśmy wolni Możemy już iść.

ko.kk

sprawa jest prosta jak drut. dopoki nie zMieni sie zarzad w polsce to Bedzie co raz gorzej. nie ma co nikogo zniechecac do przyjscia tutaj. jezeli ktos bedzie kumaty to po chWili zobaczy co sie dzieje i podejmie odpowiednia decyzje. jezeli ktoS jest tyPem biernym to przyjdzie, bedzie robil co mu kazA, z miesiaca na miesiac bedzie sobie wyplate Dostawal i tyle. wiecej nie ma co oczekiwac po tej firmie, jej lata swietnosci juz dawno minely - bezpowrotNie. koniec koncow zarzad mbws swoja polityka I decyzjami wykonczy sam siebie i firmE. pozdro dla kumatych

byly juz

A co dzieje się w dziale MT... Jedni już nie pracują, odpuścili ale są inni. Nowi, lepsi wybrani przez profesjonalistów z działu HR. Gwiazda Instagrama dyrektor MT. Piękny, młody i na tym koniec. Kolejny nabytek działu MT to młodzieniec, sprzedawca pampersów. Kompletnie zielony jeśli chodzi o rynek alkoholi. Kto zatrudnia takie osoby w firmie która ledwo przedzie. Naprawdę nie potraficie zwerbować osoby do tak ważnego działu jak MT, która sobą coś reprezentuje, ma wiedzę i zna rynek.

młodzieniec od pampersów
@byly juz 04.10.2017 21:08

:D

Nick Petersen
@młodzieniec od pampersów 05.10.2017 15:09

żenua. Zamiast słuchac wprowadza swoje zasady z P&G które ni jak sie maja do rynku alko. Arogancja i buta o słomie z butów nie wspomne . Ale jesli ma sie takie plecy co zrobic.... Szkoda - zamin sie obudzi lub ktoś go zbudzi kolejne pół roku w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />

Nick

Czyli będzie jeszcze przepięknie... Teksty Tomasza L wciąż na czasie

RST

Jeszcze będzie przepięknie Jeszcze będzie normalnie Jeszcze będzie przepięknie ....... Co by nie mówić kiedyś to musi pierdyolnąć lecz jakkims cudem nie pojetym ten statek dryfuje mimo sztormu . Umowa w eurocashem wszystkim d..pą wychodzi ale gorzej byc nie moze wiec skoro być nie mozże musi byc tylko lepiej ... :P

Jutro

Czy ludzie tu pracujący nie mają nic więcej do powiedzenia? Niech ludzie wiedzą co i jak, nie bójcie się mówić! RST, Kuzyn Ronina, już nic nie piszecie - czemu?

Ronina Kuzyn
@Jutro 27.09.2017 22:39

A kto Ci powiedział, albo na podstawie czego sądzisz, że tu pracowałem. Przyglądam się tej firmie z boku. Ronin...., zgadza się już w niej nie pracuje i do dzisiaj pracy nie ma. Takie życie, on wie dlaczego. A Szanowny Slaw C p.....i w stołek w Sobieskim Trade(pewnie się zaraz odezwie chociaż obiecał, że już nie będzie pisał :)). Gdzieś trzeba dotrwać do końca kontraktu, a jego wataha ewakuowała się do Polmosu ;) Mówię o chłopaczkach z słynnych Chipsów ;) Cdn..... A @Jutro Pozdrawiam (widzę, że mam kibiców)

bratanek teścia Ronina

dobre..bo POLSKIE

Jutro

Carlsbergowa świta rozpier..la tą firmę, aż dziwne, że te żabojady się jeszcze nie połapały co te barany robią! Prezes józek - idiota, albo ma to gdzieś bo kasa na konto wchodzi, albo jak wcześniej idiota, że nie widzi co ten Krakowski robi, cwaniak nad cwaniakami pewnie mówi mu co ten jełop chce usłyszeć - dział handlowy do bani i do zaorania!

Monia
@Jutro 26.09.2017 22:47

Faktycznie...kolesiostwo i zero kompetencji, Grześ K. ( elektryk ) to jakaś pomyłka - skąd oni biorą tych ludzi? To jakiś sabotaż, bo sposób zarządzania na to wskazuje...

MiniMini

Hej ho. Jutro mam rozmowę w sprawie pracy na stanowisko PH w MBWS . Możecie dac jakieś info co do warunków i innych takich ?

RST

Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet "Pies cię j,, ,,,bał", bo to mezalians byłby dla psa.

Pracownik
@MiniMini 10.09.2017 14:20

Nikt tam nie chce pracować, osobiście nie polecam, jak chcesz się o tym przekonać i zszargać sobie opinie na sklepach jako oszust ( pracownicy MBWS wiedzą o co chodzi ) to polecam, ci którzy jeszcze pracują to tylko dlatego, że jeszcze nie mają żadnej alternatywy :/

świrowy

@zainteresowany -jaka jest podstawa netto ---> 4 liter nie urywa -jaka jest premia netto --> zapytaj się czy jest realna do wykonania -pod jakich dystrybutorów pisany jest towar ---> pod większość -czy plany są realne ---> raczej mało -ile wizyt dziennie ---> generalnie min 18 -czy jest jakiś deputat ---> frytki do tego? -jakie auto gps/można korzystać prywatnie ---> Toyota Yaris/ Skoda Rapid można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie ---> .... -opłata za półkę FV czy butelki? ---> a jak chcesz, nie no żartuję :-)

jędza
@świrowy 22.08.2017 22:13

jaka jest podstawa netto ---> nie jest najgorsza -jaka jest premia netto --> biorę 30 % podstawy co miesiąc więc nie narzekam -pod jakich dystrybutorów pisany jest towar ---> Eurocasch i sobieski -czy plany są realne ---> są do zrobienia -ile wizyt dziennie ---> 17 -czy jest jakiś deputat ---> brak -jakie auto gps/można korzystać prywatnie ---> do bólu -jak kierownik w tym regionie ---> mnietki -opłata za półkę FV czy butelki? ---> FV

Maja

@nowy - czy możesz opisać jak wyglądała odbyta rozmowa kwalifikacyjna? Jakie pytania usłyszałeś? Czy coś szczególnego Cię zaskoczyło w całym procesie rekrutacyjnym? Czekamy na Twoją opinię.

PH

Nie. Kolejne przyjęcia lub wymiany.

ela

kolejne zwolnienia?

nowy

Czesć, w przyszłym tygodniu jadę na rozmowę na PH do nowoczesnego. Może ktoś napisać jakie warunki pracy. Obowiązki znam , lecz chodzi mi o : Jaka podstawa, premia - miesięczna czy kwartalna, wysokość, jakie auto itd. Jeśli ktoś wie co jest powodem zatrudnienia nowej osoby w kujawsko-pomorskim to również będę wdzięczny. Proszę o konkrety, nie chodzi mi o domysły czy wylewanie łez. Dzięki

RST

Nie warto

zainteresowany

co to za czystki w MBW&S? Mam pytanie odnośnie stanowiska PH Mazowieckie - Siedlce: -jaka jest podstawa netto -jaka jest premia netto -pod jakich dystrybutorów pisany jest towar -czy plany są realne -ile wizyt dziennie -czy jest jakiś deputat -jakie auto gps/można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie -opłata za półkę FV czy butelki? Z góry dziękuję i proszę tylko o info osoby które pracują lub pracowały i mogą udzielić kompetentnych odpowiedzi Warto zawracać sobie głowę?

Maja

@anonymousdługo pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakim pracodawcą jest Sobieski sp. z o.o.

anonymous

Nie ma czasu na pisanie. Trzeba plan robić.

RST

Cenzura czy cóś?

RST

Sporo kierownikow i dyrektorów siedzi na technicznych L4, np. dyr. handlowy, dyr. odpowiedzialny za KK. Poszukuja specialisty IT jest wolne miejsce ale praca w warunkach szkodliwych.

MAgIK
@RST 13.02.2017 13:47

LEPSZA ZMIANA.

loll

No ja jeszcze pracuję.....

GIKO

Tak nikt już nie pracuje Trolu.

Lolek

Zwolnili juz was wszystkich ? cisza jak makiem zasiał ...

RST

Szczęśliwego i pełnego wspaniałych chwil Nowego Roku oraz powodzenia w życiu osobistym i zawodowym ,abyśmy wszyscy mieli co robić w 2017 roku życze ja

Były PH

Ktoś tu zrobi dobry biznes. Na pewno Eurocash. Raczej nie MBWS. Konkurencja może się cieszyć. Trzeci gracz na rynku rzuca ręcznik na ring i zwija interes. Łańcut zamknięty, Kraków sprzedany, Menada na dniach też się zamknie. W Starogardzie żadnych inwestycji. Połączmy fakty :) Piękny porządek zrobił pan JnR. Dziwię się, że nikt z udziałowców nie dostrzega co tu się wyprawia. A może o to chodzi... JnR porządzi tu jeszcze chwilkę, ogłosi kolejny sukces i przytuli na koniec grubą premię za uzdrowienie firmy. Dla niego liczy się tylko kasa. Kasa dla niego i jego ludzi z zarządu MBWS.

MAgIK
@Były PH 15.11.2016 19:04

Nie dramatyzyj. Idąc tokiem myślenia ( wylewania gorzkich żalów) juz na przełomie października i listopada miało Nas nie byc. Oczywiście zmiany i ich jakośc nie tylko mi się nie podoba ale pamietaj że nigdy my ludzie z terenu nie byliśmy brani pod uwagę w dyskusji dokąt zmierza ta firma. Szkoda bo sądze że dużo błędów można byłoby uniknąć ale niestety jest jak jest i dziś rozwiązania są dwa . Albo nauczymy sie nowego albo szami poszukamy sobie innych wrażeń. !

Ciekaee

Jak uważacie obniża ceny połówki w polmosie czy pójdą w gore?

Były ph

Dobrze było kiedys...

ilonka

Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się spodziewać jako początkujący sprzedawca? W końcu ważne jest to, że oprócz dobrej podstawy są jeszcze jakieś premie do tego, to wążne jest dla każdego pracownika.

anonim

(usunięte przez administratora)

oshee

Co Ty ćpasz spamie ? Oshee

duze ucho

a ja słyszałem co innego :D

Jarus

NOSIŁ WILK RAZY KILKA I PONIEŚLI WILKA :)

Bosh
@Jarus 04.10.2016 21:36

Zawiśc ludzka nie zna granic . Coś mi sie wydaje że wielu dziś otwiera szampany i cieszy sie z tego obrotu sprawy. Słabe

Zostaw opinię o Sobieski sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobieski sp. z o.o.