WALKI Sp. z.o.o

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o WALKI Sp. z.o.o

Opinie o WALKI Sp. z.o.o Wrocław

Nie przegap nowości o WALKI Sp. z.o.o!

zniesmaczony

30.07.2015 19:00

zamiast poprawy robi sie gorzej... nikt nie slucha , selekcjoner karty rozklada jak chce i malo wazne co kogo to obchodzi - macie krecic ! niewolnictwem lekko zakrawa no ale zawsze mozna sie zwolnic jak nie pasuje hehe a moze tak byc i to juz niebawem
    drugi zniesmaczony

11.08.2015 12:09

nie zartuj, kto tu wogóle słucha pracownika? :) tutaj tzw góra lubi najbardziej gadać, a w szczególności jaki tamten jaki siamten jaki owamten, taka lajtowa rozrywka, z nudów
    XYZ

07.07.2015 20:21

Niezła sauna na hali... fińska ;) a może by tak więcej przerw z okazji upałów ? Oby do końca zmiany.... pstryyyyk
    Spocony

07.07.2015 10:19

Dzień dobry mordki moje kochane :) wszystko w porządku? Jak tam temperaturka na hali? rzecz jasna firma robi wszystko żeby Wam się dobrze pracowało. goraca atmosfera - to jest to! ;P Chować telefony, idzie! ;)
    Sędzia Techniczny

02.07.2015 09:51

No to Panie Gmoch ameryki nie odkryłeś ... Jest taki jeden, jak to zasłyszano na hali: jak mówi dzień dobry to już kłamie ... czyżby Bartuś? pzdr dla kumatych i kreślących nowe CV, pierwszy już się urlopuje przed odejściem
    Gmoch

29.06.2015 20:28

Selekcjoner to kłamca.
    cos forum zastyglo

12.06.2015 22:32

co tez sie dzieje we firemce ? nowa wladza bedzie to i moze nowe zasdy przyjda? co tez bedzie nowego ...
    ON

17.06.2015 10:04

a kogo obchodzi co się dzieje, większość teraz cv nowe kreśli :) takie realia
    Piotr Ługowy

10.06.2015 19:57

Witam pracowałem w tej firmie jako Operator wózka początkowa stawka muszę przyznać że nie była zła główne problemy to produkcja która czepia się o byle co no i oczywiście Kierownik Lokaj który nie ma pojęcia co dzieje się na magazynie uważam że nie daje rady na tym stanowisku czepiają się byle czego to o to to o tamto wózki nie są przygotowane do specyfikacji pracy na danym stanowisku. Wczoraj otrzymałem wynagrodzenie oczywiście bez wypłaconych nadgodzin za soboty w firmie istnieje trzy miesięczny okres rozliczeniowy za nadgodziny więc mogą was przerobić łatwo teraz będę musiał się prosić o wyjaśnienia czemu nie otrzymałem należnych mi pieniędzy za prace w nadgodzinach samo to świadczy o niewiarygodności firmy bo przecież po te pieniądze przychodzimy do pracy a kiedy oczekujemy że je otrzymamy okazuje się wałek nie ma tyle co powinni ci wypłacić a niby prowadzą rachunkowość bo mają taki obowiązek nie wiem czy kierować sprawę do Sądu Pr pracy bo tam się nadaje ale to przecież Kochana Polska bezprawia
    XYZ

29.05.2015 15:59

Krokodyle łzy,teraz zaczną po hali biegać i z ludzmi rozmawiać,śmiech na sali!!!
    buehehe

26.05.2015 16:37

Robić w ,,wuja" to my ale nie nas, czas szukać innej pracy a Bartuś i Andżela z kadr sami będą ,,kręcić" rolki, o ile nowy dyrektor fabryki nie pogoni tego beznadziejnego towarzystwa wzajemnej adoracji i lenistwa. Niestety ta firma to jeden wielki chaos organizacyjny, siedlisko kłamstwa, niekompetencji i nieróbstwa. Poszło informacja o tym że Wrocławski oddział Walki kupiło Mondi to się nagle wszyscy obudzili ze trzeba by cos popracować i własne dupy ratować. Śmiech na sali.
    walki

23.04.2015 21:01

Nie polecam pracy w tej firmie brak podwyżek coraz szybsze tempo pracy ale stawka ta sama do tego 4 brygady od dwóch miesięcy premia to mit w tej firmie obiecują premie co trzy miesiące za każdy miesiąc 300 zł w sumie 900 zł a tak naprawdę dostaniecie około 50 zł brutto za 3 miesiące bo za dużo strat mają i reklamacje co się nie zmieni gdyż jest coraz szybsze tempo jak nie produkcja to magazyn coś rozwali ostatnio było sporo wypadków z udziałem wózków widłowych powód pewnie ten sam za szybkie tempo pracy więc radze się zastanowić czy warto fatygować się do tej firmy jeśli dalej będą mieli taką politykę anty pracowniczą to pół firmy się po prostu zwolni
    kapitan chak

10.04.2015 21:30

zakłamany kierownik jak i ta andżelika czy jak jej tam, mowiom jedno podpisuje papierki i nagle zmienajom zdanie. żałosne...

12.04.2015 12:10

to już bez znaczenia jaki kiero i co się dzieje w firmie, ważne że zaczynają się 4 brygady,jeżeli wprowadzą na stałe to ja spadam, bez znaczenia kasa
    Wrocławiak

09.04.2015 20:29

Firma nastawia się na system czterobrygadowy za nadgodziny rozliczają w okresie trzy miesięcznym mogą zapłacić lub dać wolne za wasze nadgodziny ale tak czy siak dopiero po trzech miesiącach się dowiecie
    lolek

28.03.2015 18:58

Firma zaczęła zatrudniać ludzi przez agencje pracy.Obiecują premie których nie ma. Social nie istnieje teraz na święta nawet 10 jaj nie ma, ale dopłacają do ubezpieczenia. Podwyżek nie ma bo po co chyba że ktoś chlaśnie wypowiedzeniem to dostanie 100 zł brutto oczywiście jeśli jest osobą ciężką do zastąpienia a resztę to mają tam gdzie słoneczko nie dociera są oczywiście gorsze firmy bo to Polska ale jeśli masz wybór to pomyśl nad inną pracą iż ta w Walki jest głośno maszyny wyją na dodatek występuje szkodliwość w postaci topiącego się polietylenu który czuć na całej hali czasem występuje nawet zadymienie nikt nie mówi o szkodliwości tego typu produkcji uważam że zarobki powinny być wyższe porównywalne z Raflatak który płaci dużo więcej niż Walki nie wspominając o podwyżkach.

19.03.2015 16:46

Co,złego to nie ja!Wyrwę Chwasta,niech się Chlasta...
    piotrwro100

02.03.2015 22:20

Mają bardzo krótką przerwę 15 minut nie da się zjeść normalnie w innych firmach zazwyczaj jest 30 lub 40 minut można wrzodów się nabawić a u nich ustawowe 15 minut ciekawe ile maja w Finlandii
    jasna sprawa

25.02.2015 13:55

tyle ile ludzi tyle opinii pozdrawiam

23.12.2014 17:44

Życzę zdrowych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2015 dla całej załogi!!! P.S Co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
    ja

23.12.2014 11:59

jeżeli ktoś potrzebuje pracy to tu nie jet wcale złe miejsce -możecie wieżyc lub nie ale sa znacznie gorsze- na zewnatrz ,po 12 h wyplata jak szef zechce... a tu zamknieta hala,stołoweczka 8h i wychodzisz,wyplata na czas bez proszenia a jesli chodzi o kwoty 2,5 br na start i sie zwieksza - nie jest to co w biedronce itd ze za 2,1 zapiernicz o atmosferce nie bede sie rozwodzil bo zawsze bedzie ktos niezadowolony z kim sie nie bedzie lubil itd do pracy przychodzi sie pracowac a nie towarzysko firma sie rozwija , jest mloda -wielu rzeczy jeszcze nie ma ale to moze sie zmienic pozdro
    zadowolony pracownik

29.11.2014 03:02

otóż moim skromnym zdaniem sprawa wyglada tak wspomniane w poprzednim poscie 80% osób ktore szuka nowej pracy nie wie jak moze byc w przyszłosci w walki tak naprawde firma sie rozwija i odrazu nie wymagajmy zbyt wiele pracuje sie naprawde niezle pomimo duzego ogromu pracy jaki trzeba wlozyc w funkcjonowanie firmy brakuje jednak troche lepszych zarobkow pakietu socjalnego oraz karty multisport co mozna napotkac w innych firmach mam nadzieje jednak ze z czasem doczekamy sie tego wszystkiego poki co na prace nie mozna narzekac
    jrghsdfh

20.11.2014 21:28

Jest tak,80% osób które pracuje na produkcji cały czas szuka innej,lepszej "roboty". Komu się uda ten zmienia pracę,dopóki nie będzie LEPIEJ! Ludzie się zwalniają i będą zwalniać.Może w końcu biuro z fałszywą Panią-HR,zacznie zastanawiać się nad swoim postępowaniem.Róbcie tak dalej,to może zwolni się jeszcze parę osób ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WALKI Sp. z.o.o?

Kontakt - WALKI Sp. z.o.o

Grabiszyńska 279 53-234 Wrocław

KRS:0000219222

Branże: Budowa budynków

olo

31.10.2014 09:53

A do magazynu? Na wózki widłowe? Proszę o dopowiedź, pilnie szukam pracy

30.10.2014 15:26

30.10.2014 18:18

Z wyższym wykształceniem? Zapraszamy do nas na produkcję przy maszynie na pewno wykorzystasz swoją wiedzę
    aaa

30.10.2014 18:39

Wiesz nie wiem czy obecnie kogoś szukają, żadnych ogłoszeń u nas nie widziałem. może zadzwoń i się zapytań?
    Lukas

30.10.2014 13:11

widzę że niektórzy niedowartościowani pracownicy przenieśli się do internetu i tu psują atmosferę cóż...każdy robi to co umie najlepiej. A wystarczyło samemu zostać liderem a nie teraz atakować tych co wygrali. Ja nie narzekam na zadnego, do tej pory pracowało mi sie z nimi spoko.A Koleżanka jest liderem i tak niby wygląda ten brak szans dla kobiet? Bartkowi czasami puszczają nerwy, nikt nie jest doskonały. Normalni ludzie załatwiają swoje sprawy w cztery oczy jeżeli coś do kogoś mają a nie płaczą anonimowo na forum. fabryka młoda potrzebuje czasu na rozwiniecie, jest dużo do zrobienia. Socjalu faktycznie nie ma, i to (usunięte przez administratora) bo każdemu na święta brakuje.

28.10.2014 16:40

YYY

29.10.2014 19:48

Jak to ktoś u góry napisał... "W takiej atmosferze nawet anioła by szlag trafił". XXX widać, że z Heńkiem nie pracowałeś i bzdury piszesz. A ja gratuluję całej trójce (do Nowego - nie przejmuj się plotami, u nas to normalne, każdemu się dostaje). Mam nadzieję, że współpraca z wami będzie ok i że wreszcie atmosfera w tej firmie zacznie się poprawiać. Pozdrawiam
    rozrzutnyTIMO:D

27.10.2014 12:18

w tym roku podobno szykują zaczepistą paczkę na święta! tym razem dwie mandarynki i 4 michałki, a nie jak rok temu 1 mandarynka i michałek...
    Młody pracownik .

27.08.2014 21:05

Słuchajcie , ta firma to jeden wielki wałek , obiecują na rozmowach ze będzie pięknie . Wchodzą w (usunięte przez administratora) jak ktoś chce się zwolnić obiecując złote góry , potem poczekajcie to będzie lepiej. Bartuniu jak mówią do niego jego (usunięte przez administratora) nie wie już co komu obiecuje żeby tylko został w pracy .Facet nie na daje się do roli kierownika .W tej firmie nie będzie socjalu ,bo firma nie zarabia i są starty.Obiecanki o tym ze będzie dobrze są już od roku . tak słyszałem ,bo jestem młody i długo tam nie posiedzę . Trzeba uciekać jak najszybciej
    szczery

14.08.2014 10:08

małe grono ludzi,które się zna na wylot.nowych pracowników źle traktują.wszyscy sie podpierdalaja nawzajem i plusuja u Pana Bartka.....masakra.co do pencji...gola pensja,operator maszyn ok 1800 a operator na magazynie 2000.maja wprowadzic dopiero premie biorac pod uwage frekwencje i minimalizacje strat w postaci odpadow (ok 300 zł brutto jesli beda dobre wyniki w odpadach).Firma poraża,zła atmosfera w pracy i same dziobaki i tyle.Przez okres jaki pracowałem tylko z jedna osoba mozna bylo zlapac normalny kontakt.mam nadzieje,ze moja opinia sie komus przyda...

18.07.2014 00:29

Najpierw trzeba zasadzić drzewo,żeby zbierać owoce. P.S Zawsze warto być człowiekiem,Audsajder,Dżem!!!
    x

15.07.2014 07:25

Człowiek jak człowiek? Ja osobiscie pierwszy raz spotykam sie z kierownikiem który odnosi sie do pracowników w sposób wulgarny,przypominający język podwórkowy.Chamski buc z przerosnietym ego,zapomnial ze przynajmiej połowa pracowników też potrafi sie porozumiec z dyrektorem fabryki,i powiedzieć co tak naprawdę się tutaj dzieje.
    prako

12.06.2014 16:22

A co za różnica ile mają lat? Nowe nie są Ludzie na nich pracują to znaczy że się da.
    adi

26.04.2014 17:38

Praca nie jest ok, zarobki również. Odradzam, no chyba że ktoś chce przezimować i w między czasie poszukać innej.

16.04.2014 22:34

praca ok, wszystko zaczyna sie rozkrecac, lepsza taka niz przy tasmie

15.03.2014 19:46

brak funduszu socjalnego a co za tym idzie brak jakich kolwiek bonów, wczasów pod gruszą itp. bo kadrowej się nie chce liczyć... brak multisportu, medicovera i goła pensja bez żadnych dodatków czy premi... kierownicy działów znających się tylko na porządkach i na niczym więcej... ZASTANÓWCIE SIĘ CZY CHCECIE TAKIEJ PRACY...

15.03.2014 19:31

Moim zdaniem to jemu się wydaje że dalej jest w polarze,nie potrafi rozróżnić pracę na linii/taśmie produkcyjnej od pracy na maszynach produkcyjnych.
    hcfhdd

12.03.2014 09:08

jestem po rozmowie kwal. nie wiedzialem ze kiero to znany mi z opowiesci moich znajomych z wczesniejszego,wiekszego zakladu i to wcale nie koniecznie o pochlebnych opiniach,warto sie przyjmowac?
    nowicjusz

11.06.2014 08:19

co z tym kierownikiem? Napisze ktoś coś więcej?
    nowicjusz

11.06.2014 08:54

Może ktoś napisze jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? Kto na niej jest? (poza kierownikiem o którym już wyżej kolega wspominał) Czy dostałeś się do tej pracy? Jeżeli tak to jak atmosfera, jak ci się pracuje? Ktoś wie ile lat mają te maszyny?

11.03.2014 15:16

Póki co ludzie starają się przetrwać w tej firmie,szukając w międzyczasie czegoś innego.To nie jest zakład i praca na 3,4 lata...
    praca

20.01.2014 22:48

a podobno finowie tak bardzo dbają o pracowników....
    praca

20.01.2014 22:45

tzn? będzie ten fundusz czy nie? to z niego bony na święta lecą

15.01.2014 21:48

Premie??? nie ma tu nic takiego!!! żadnych dodatków nie ma NIC tylko goła pensja!!! teraz jeszcze chcą aby pracownicy zrzekli się praw do funduszu socjalnego!! TA FIRMA TO PORAŻKA!!!
    axx

15.01.2014 19:44

Napiszcie chociaż jakie premie, dodatki gwarantują.

Zostaw merytoryczną opinię o WALKI Sp. z.o.o