Exalo Drilling

2.3/5

• Referencje
  • Dlaczego warto pracowac w Excalo?

Referencje

Dlaczego warto pracowac w Excalo?

• Poznań
  • Józefów
  • Zawidowice
Zielona Góra - EXALO DRILLING

3. Opinie o pracodawcach Piła
  5. Opinie o Exalo Drilling S.A.

Opinie o Exalo Drilling Piła

Nie przegap nowości o Exalo Drilling S.A.!

peła

10.12.2016 18:59

Sprawę godzin przepracowanych, nadpracowanych może wyjaśnić tylko Państwowa Inspekcja Pracy jeśli zacznie sypać ten co się tym zajmuje - raczej jest to niemożliwe. A to, że kierownicy maja do odsiadki miesiąc więcej niż wy koledzy pracownicy fizyczni za ten sam czas pracy to jest tylko spowodowane tym, że kierownicy sobie dopisują godziny ponad normatyw i dlatego tak się dzieje. Smutne tak rżnąć firmę ale realia właśnie takie są - nie wszyscy są kierownikami...
    peła

10.12.2016 20:35

Wiem, że nikt nie piśnie słowa. Nad kierownikami wiertni są zazwyczaj ludzie co nie mają zielonego pojęcia co się dzieje w terenie, a tym bardziej jeżeli chodzi o godzinówki - to jest taka ciepła i bezpieczna posadka, na którą tata kazał syna awansować.

10.12.2016 21:42

Mój szeryf taki bezczelny że pod prysznic nawet zagląda, rano przed hotelem obcinka od stóp do głowy wieczorem znów obcinka A swą dobrocią zajechał by załogę na śmierć
    M.K.mówie jak jest

10.12.2016 13:00

Nie słuchaj ich GAWRON ja pada śnieg albo jakaś mżawka to się siedzi w kajucie wiertacza i patrzy się przez okno komputer sam steruje wierceniem . a wieżowy to dopiero bajka jakie widoki ma np.. nad ranem -20 a on w ogrzewanym konbinezonie przeciąga się niczym zając w kapuście-a jakie piękne widoki wszystko ośnieżone . [ tylko minus w tym że sam tam jest niema skim zagrać w karty ale od czego tel.. ko..]
    oczekujący

10.12.2016 10:52

Ludzie czy może ktoś napisać jak wygląda sprawa tej pracy dwa na jeden,czy jest to legalne?Żadne zarządzenie prezesa nie wyszło w tej sprawie,jedynie ci tępi kadrowcy coś straszą.Co na to PIP.

10.12.2016 18:14

Nikt nic nie wie może to propozycje kierowników oni też przechodzą sami siebie ktoś rzucił takie hasło ktoś przytakna i was cisną Z dziennikami to oni sobie poradzą co niektórzy to w tym mają wrodzony talent tobie godziny znikają A im rosną w zastraszającym tempie na pytanie ,razem pracujemy na zmianie ja mam 72 nadliczbowki A kierownik miesiąc do odsiadki i szyderczy uśmiech ,,z poprzedniego punktu ,,a między otworami 3 mies przestoju mają talent ? Zostaniecie jak zwykle wydymani
    Gawron

09.12.2016 21:43

Trzeba skończyć z mitem ciężko pracującego nafciarza. Firma od zawsze płaci przez dwa tygodnie za nocleg, dojazd, pełne wyżywienie, ubrania, no przez połowę roku nie trzeba wydać ani grosza na swoje utrzymanie! Gdzie indziej w jakiej firmie czy u prywaciarza jest taki luksus? Ale nafciarze lubią narzekać w budzie jak to źle mają ;) A prawda jest taka, że w żadnej innej firmie byście tak dobrze nie mieli. Połowa z tych dwóch tygodni to przesiedziane albo i więcej jak się jest elektrykiem czy mechanikiem, niektórzy to robotę mają dopiero na montaż/demontaż urządzenia. Jedyne zajęcie przez te dwa tygodnie to ploteczki, picie kawy, pasjans i dystrybucja.
    spandałbalet

12.12.2016 17:34

zbyt dużo zwolnili i częściej gonią z budy na roboty placowe, a mają płacić mniej
    sfolnionydefinityfnie

12.12.2016 17:58

kiedy ty pracowałeś? O ile cokolwiek robiłeś? Wiercenie 1 m/h to było kiedy się piło więcej niż wierciło w latach 70 80 i początek 90. Deszcz koło zera wiatr rozładunki montaż oblodzenie, to i niebezpiecznie się robi jesienią i zimą! Nie jest ciężko ale zapier... do 12 godzin przy mrozie bywało i -30st.C. Było. Zwolnili wielu dobrych ludzi.
    Marcin

09.12.2016 17:31

Co w nowym roku w exalo coś wiadomo jakieś zmiany?
    nafciarz

08.12.2016 15:51

Hej, wiadomo coś w temacie tej odprawki dla zwalnianych która zależna była od stażu pracy i miała być wypłacona do 5mies od momentu zwolnienia???
    Nafciarz

08.12.2016 14:14

Powiem wam tak Panowie współczuje waszym żoną aż wstyd ze nafciarze piszą takie rzeczy i sie wyzywają jest jak jest a wy siedzicie i narzekacie szukajcie pracy i tyle a nie ze wam z nieba spadnie i przepychanki tylko po co to wszystko jest zle ale można wstać z kolan i cos poszukać pracy jest mnóstwo pozdrawiam i do dzieła

08.12.2016 14:29

a to cie nie obchodzie ze rozwalaja firme zwolnili cie lub zwolnią a nona zostaje dyrektorem w PGNiG za twoja cięzka prace bedzie miała pensje?
    Stan

08.12.2016 15:10

Szczere wali mnie to , to jedna z ostatnich firm które rozwalaja ty jak pisałeś znalazłeś pracę i ciebie też to powinno walić , bez nerwów szkoda zdrowia na debilizm jaki panuje z prawej i lewej strony my nie zmieniamy nic jesteśmy tylko od postawienia krzyzyka W czasie wyborów a później od dymania przez podatki żoną Kurskiego ty się nie przejmuj jak kurski ni przejmuje się rogami jakie mu przyprawia nara
    aaaa

08.12.2016 13:26

jak wyglada sytuacja w Zielonej Gorze w porownaniu z Pila?

08.12.2016 12:18

A jak wam z tym ze na wasze stanowiska nie maja pieniędzy i was zwalniaja a dla narzeczonej kurskiego pieniadze są i sie robi specjalne stanowisko. na której pensje bedziecie pracowac za najniższa krajową po nocach w swięta w mrozie i deszczu?

08.12.2016 11:31

Diament,1234, co wy macie do wyborów,kto was chciał bić, jeżeli pracujesz weź się jeden z drugim za robotę jeżeli cię zwolnili to poszukaj sobie roboty lub idź do posredniaka A nie płacz tutaj bo wstyd dorośli ludzie siedzeniem przed komputerem nie zapłacisz rachunków nie wyrzywisz rodziny

08.12.2016 17:45

Kolego teraz takie czasy że wymiata bez względu na wiek ja w stosunku do ciebie jestem już ustawiony oraz jak piszesz ,,żebym zdechł,, jestem na to przygotowany A ty no cóż wielkie ego, kredyt do śmierci, brak jakich kolejek perspektyw na polepszenie swojej sytuacji życzę ci dożyć tych lat co ja A jak będzie czas pokaże wszystko jest zapisane , gdzie, gdybyś nie był ateistą to byś wiedział pozdrowienia
    Arek

08.12.2016 18:21

Akurat jestem Ateistom i moje szczęście że nie mam kredytów bo udało mi się urodzić w zamożnej rodzinie. Ale chcę zapier.....dalać żeby wypracować wszystko samemu pozdrawiam.A i nie życzę ci śmierci chciałem sprawdzić jaki będzie odzew z twojej strony.Jest nadzwyczaj inteligentny.Pozdrawiam fizyczny z nafty.

08.12.2016 06:46

Przyszła żona kurskiego(usunięte przez administratora) właśnie została dyrektorem w PGNiG DOBRA ZMIANA RZĄDZI A NAS ZWALNIAJA..... GRATULUJE TYM CO NA NICH GŁOSOWALI I CHCIELI WSZYSTKICH BIC PO STOŁÓWKACH JAK SIĘ ZŁE SŁOWO NA PISSSSDZIELCÓW POWIEDZIAŁO
    Pisiorek

08.12.2016 09:07

Pisowcy czują się dobrze kolego żadnych wyrzutów wszystko idzie w dobrą stronę
    mariola

08.12.2016 12:02

A ty kiedy przyszedłeś do firmy jak była poprzednia dobra zmiana ? bo tak się niestety zmieniacie polityczne hieny ! .
    Tadek

07.12.2016 18:44

Panowie będzie jakaś zminna nazwy? Gdzie siedzibą będzie?
    Tadek

07.12.2016 16:26

Panowie dostał ktoś w końcu jakąś barbórke albo świąteczne?? Bo u mnie lipa..
    Diament

07.12.2016 18:42

A co ty przespałeś niektórzy pobalowali i piwa pochlali
    super fajny

06.12.2016 21:06

robią nas na szaro znowu podwyżki sobie dają przed zmianą nazwy firmy a potem nowy układ zbiorowy i też ich obejmie firma zwalnia ale tylko fizoli i tych co przeszkadzają wykańcza a w biurach tylko biurka zmieniają i fotele
    BH

07.12.2016 12:00

Nie desperuj. Za wymianę pieczątki płacisz takie pieniądze? Pieczątka składa się z automatu i gumki z tekstem. Zamawiasz i wymieniasz gumową naklejkę za 10 zł i po sprawie. Ile pieczątek nagłówkowych firmy będzie do wymiany? 20? 30? Zmiana adresu i logo w komputerach? Przerobić, rozesłać - godzina pracy? Sporo więcej kosztują wymiany pieczątek osobistych z powodu roszad w przerośniętym schemacie organizacyjnym.
    tusz onka pieczonka

11.12.2016 09:47

BaHa! 20 zl x 1000 pieczątek x 1000 papierów pozwoleń..... 20 000 000 zł?

06.12.2016 12:19

hmmm

06.12.2016 12:33

Amen.

06.12.2016 14:37

Już postawił stoi głową u dół czekać kiedy wylewu dostanie bo ciśnienie wali na dekiel niczym w pompie

06.12.2016 09:30

Do roboty nieroby:)

06.12.2016 09:36

Od roboty są konie ,maszyny, roboty skąd ty się urwales ?

07.12.2016 11:05

I zapomniałeś dodać że wy z exalo :)
    żal

05.12.2016 13:52

Grunt że w innych firmach mają po 5000 tys barbórki i 2500 tys karpiowego a my po 200zł i wypad ...kpina i żenada
    rupiosz ot dysklektyka

05.12.2016 21:34

tylko gdzie exalo nawierci tą ropkę, żeby pignik spszedał i podzielił między siebie olewając exalo?

06.12.2016 14:39

Pnig sprowadzi a ty ją kupisz
    Mario18100

05.12.2016 08:32

Dzięki za pozdro dla osób zwolnionych, a co do barbórki-7% od podstawy ale nie więcej niż 400 zł. Według przepisów barbórka należy się tylko pracownikom zatrudnionym na dzień 04 grudnia, czyli wszyscy zwolnieni z dniem 30 listopada zostali wyru...ni przez EXALO!!
    Zwolniony

05.12.2016 10:10

To w takim razie te 400 brutto to sobie jeden drugiemu wiecie co nie W.............. A ja wam dam jeszcze 400 neto od siebie
    hmmm

05.12.2016 13:14

No niestety Panowie, o ile dobrze pamiętam w ZUZP jest chyba zapis, że nagroda barbórkowa wypłacana jest pracownikom zatrudnionym na dzień 04.12. (jest to świadczenie związane z konkretnym dniem - święto branżowe). Inaczej wygląda sprawa z nagrodą z zysków :) (o ile są). A co do PSG nie ma czegoś takiego jak pisze kolega abc, że ktokolwiek ma pierwszeństwo. a na pewno nie pracownicy EXALO. Co najwyżej mogą być traktowani jak pracownicy GK. Ale i to nie jest tak oczywiste. Pozdrowienia dla szukających pracy
    piotrek

04.12.2016 22:39

SZCZĘŚĆ BOŻE WSZYSTKIM GÓRNIKOM W DNIU ICH ŚWIĘTA
    X8

04.12.2016 23:01

Hyba zadurzo dziaiabnoles
    pozdro dla księżulka

05.12.2016 20:41

PANIE, który stworzyłeś naftę nie pozwól nam umrzeć z głodu, bo dyrektoriat ją rozwalił na marne exalo
    nafciarz

04.12.2016 18:50

Jak tam panowie barbórka mija???Na konto już coś wpłynęłno??
    trociniok

04.12.2016 21:02

Rok czasu na postojowym jeden z drugim i jeszcze barbórka im sie marzy hahaha. Mozecie liczyc ewentualnie na talon :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Exalo Drilling?

Kontakt - Exalo Drilling S.A.

Plac Stanisława Staszica 9 64-920 Piła

Branża główna: Usługi techniczne

abc

03.12.2016 16:16

Jeżeli pomimo zawodu w firmie jesteście zainteresowani aplikować na inne stanowiska w GK to musicie zgłosić taki wniosek w Kadrach i jeśli kasują firmowe adresy mailowe zwalnianych pracowników to musicie podać własne a o ewentualna pracę pytać też np. w Polskiej Spółce Gazownictwa lub złożyć CV bo pracownicy Exalo mają mieć pierwszeństwo. Rozumiem też rozgoryczenie zwolnionych lecz brakuje środków na wszystko
    Były gazownik

03.12.2016 17:47

Tak potrzebują jeleni za 2000 brutto też porobili czystki zwolnieni ich olali a teraz mają braki
    Zwolniony

03.12.2016 22:17

Jak to pięknie wymyślili zwolnieni mogą podać swoje adresy meilowe A za pół roku ktoś sobie przypomni O tobie I będzie slal propozycję na odwiercenie 2 otworów umowa na czas kontraktu ,3 miesiące pogielo ich w tych kadrach
    JAN

03.12.2016 08:56

Daruj sobie te życzenia możesz sobie je ...................................
    olo

02.12.2016 14:58

Prawda jest taka pomyślcie ile ropy przelano na lewo ????? u prywaciarzy nic takiego nie ma

02.12.2016 15:13

Ty jednak nie patrzyles w lustro jak ci Bolek pisał może to nie masz?
    Black horse

01.12.2016 22:26

Najlepszych którzy zostali doceniają 5 tysi.na członka rodziny. Ja już dostałem 10 tysi bo zgłosiłem ze mam koze choć tak naprawdę nie mam, oprócz tej w nosie, ale dali więc siedzę cicho. Zgłaszać wszystkich członków można do poniedzalku .
    Olek

01.12.2016 22:23

Smiac mi sie chce ze jeszcze ktos pracuje w tej firmie. Ludzie jestescie nieudacznicy ze za taki psi grosz dajecie soba pomiatac. Wszedzie praca jest i za godziwe wynagrodzenie. Tylko gdzie indziej trzeba pracowac a nie pic, nie krasc paliwa albo spac po budach i pali papieros za papierosem. Tak to tylko w nafcie jest.
    Bolek

02.12.2016 11:09

Kolego nie wypowiadaj sie na tematy w ktorych jesteś zielony twoja wiedza pochodzi z opowieści kolegów również bajkopisarzy gdybyś pracował w tej branży to wiedzialbys że są dni B.dobre ,dobre i prze........ne od kilku lat pozostały tylko te ostatnie czasem jak trafi sie dzień dobry zaraz jest larum , picie,palenie (usunięte przez administratora) nie naglasniane przez takich panów jak ty nikogo nie wyzywaj od nieudaczników stań przed lustrem i zobaczysz największe nieszczęście jakie mogło spotkać twoją rodzinę
    Olek

03.12.2016 22:53

Kolego w nafcie przeracowalem kilka lat - zaczynalem jak jeszcze neie bylo calego exalo. Jak powstalo to tylko bylo gorzej. I uwazam, ze pracowalem o wiele za dlugo - bo przestalo byc od ok 2014 roku dobrze. Ciagle tylko jeczenia ze zabieraja.Najpierw delegacje, pozniej przejazdowki itd itp. Piz..y nie chlopy. Zamiast pier..ac kaskiem i zmienic prace to tylko jeczeli i jeszcze lizali glebiej (usunięte przez administratora) y zeby ich tylko nie zwolnili.Teraz za takie pieniadze i w takich warunkach to by pewnie ukraincy nie chcielby pracowac. W nafcie zostali juz sami desperaci albo idioci. Biali murzyni europy. Pozdrawiam wszystkich odwaznych

01.12.2016 22:09

The besciaki same w exalo zostały :) 300% normy robią, wszędzie byli, wszystko widzieli i na wszystkim się znają, normalnie fachury :) i co chwilę się pytają na forum - "a kiedy dadzą barbórke , a kiedy dadzą bony, a kiedy dadzą kawe, a mydło ? A kiedy kalesony ". Aha ważne info - barbórki 5000 zł dają w tym roku :) Pozdro the besciaki
    Zdzisiek

01.12.2016 17:58

W głowie się nie mieści jak nafciarze nie szanujecie swojej pracy i pracodawcy. Przejebane 30 lat w Nafcie za grube pieniądze stare konie nigdy nie zaznały pracy u prywaciarza. Zawsze łazicie z pełnymi brzuchami, zawsze jest czas na posiedzenie w budzie i żarcie - u prywaciarza zapierdol, nie ma nawet co kanapek brać do roboty. Robotą żadyn się nie zainteresuje, każdy tylko obserwuje kancelarie, kiedy stary idzie na obiad, bo wiadomo... Dwa tygodnie roboty i dwa tygodnie wolnego a wypłata jak za cały miesiąc, a w domu (usunięte przez administratora) nawet żonie nie chce pomóc - bo ja się narobiłem...
    nic nie wiecie

01.12.2016 19:22

Co Ty (usunięte przez administratora) uzyje takie okreslona moj ojciec pracował ciężko stracił zdrowie nie doczekał emerytury... i nie u prywaciarza tylko w EXALO pracował 2 ty po 12h ciezkich czasem nawet wiecej niz 2 tygodnie było ponad 33 stopni upał i zapierdol w deszczu jak pies... jeszcze nie 2 tyg bo i dłuzej nie raz uratował nie jednego z głupot i co mi powiesz ze lepszy jestes
    pip

01.12.2016 09:36

Dla tych co nie maja dostępu do poczty firmowej inforamacja na temat świadczenia z ZFŚS z okazji Świąt Bożego Narodzenia Szanowni Państwo, Informujemy, iż na wniosek Komisji ZFŚS Pracodawca dokona wypłaty świadczenia finansowego z ZFŚS z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Pracowników zatrudnionych w Spółce na dzień 1 grudnia 2016 r. Świadczenie to zostanie wypłacone wraz z wynagrodzeniem za miesiąc listopad w terminie do 10 grudnia 2016 r. w wysokościach uzależnionych od sytuacji rodzinnej, materialnej i życiowej Uprawnionego wynikającej z przedziałów i kwot ustalonych zgodnie § 13 ust. 1 i 2 Regulaminu ZFŚS, wskazanych w poniższej tabeli: Dochód brutto na 1 członka w rodzinie Kwota brutto świadczenia finansowego na Święta Bożego Narodzenia nie przekracza kwoty 1000 zł,- 610 zł od 1000,01 zł do 2000 zł 510 zł od 2000,01 zł do 3000 zł 410 zł od 3000,01 zł do 4000 zł 340 zł od 4000,01 zł do 5000 zł 260 zł przekracza kwotę 5000 zł 200 zł Jednocześnie informujemy, iż na wniosek Komisji ZFŚS Pracodawca przekaże świadczenie ZFŚS z okazji świąt w postaci „kart przedpłaconych” dla pracowników mających dzieci do 15 lat (uwzględniając roczniki od 1.01.2002 do 31.12.2016 roku). Pracownicy otrzymają jedną „kartę przedpłaconą”, która zasilona będzie środkami na każde posiadane dziecko w wysokościach uzależnionych od sytuacji rodzinnej, materialnej i życiowej Uprawnionego wynikającej z przedziałów i kwot ustalonych zgodnie § 13 ust. 1 i 2 Regulaminu ZFŚS, wskazanych w poniższej tabeli: Dochód brutto na 1 członka w rodzinie Kwota dofinansowania na każde dziecko uprawnionego nie przekracza kwoty 1000 zł,- 150 zł od 1000,01 zł do 2000 zł 140 zł od 2000,01 zł do 3000 zł 130 zł od 3000,01 zł do 4000 zł 120 zł od 4000,01 zł do 5000 zł 110 zł przekracza kwotę 5000 zł 100 zł Na każde dziecko przysługuje jednorazowe świadczenie, w związku z tym w przypadku zatrudnienia dwojga rodziców tylko jedno z nich otrzyma kartę przedpłaconą z jednorazowym świadczeniem. Karty przekazywane będą Pracownikom przez Biuro Administracyjno-Socjalne lub Kierowników jednostek organizacyjnych.
    pip

01.12.2016 11:56

Luk

01.12.2016 12:17

Rok temu wypełnialismy wnioski o dochodach ateraz skond majom wiedzieć ile wypłacić skoro nie wypełnialismy rzadnych oświadczeń o dochodach..
    maxy milan

30.11.2016 20:31

Kurde wy tu o barbórce gadu gadu a i tak wam coś tam wypłacą - może rewelacji nie będzie ale zawsze coś. Chciałem zapytać odnośnie tego pożaru na wiertni? Co tam się stało? Bo pisze o tym parę osób ale to w formie wypominków i cwaniactwa. Dajcie jakieś info.
    Ugcd

01.12.2016 16:16

No to z Ciebie specjalista? Czynnikiem inicjujacym nie był papieros bo ta osoba jest niepalaca ! Nie wypisuj głupot jeżeli nie znasz przyczyny wypadku !
    misior

01.12.2016 17:47

Pewnie gaz z powietrzem zassało do cementarki i w cylindrach podczas sprężania się zapaliła ta mieszanka wskutek czego doszło do pożaru. Pary z gęby nikt nie puści bo trzeba kolejnego synalka tatusia uratować?
    hahaha

30.11.2016 16:37

Jestem pod wrażeniem 400 zł brutto barbórki to jakieś 250 na rękę a że rok 2016 był rokiem że większość siedziała na postojowym to jak obliczą średnią z całego roku to wyjdzie jakieś 200 z (usunięte przez administratora) dzieci sie ucieszą bedą bogate święta nie ma co
    Zadowolony

30.11.2016 16:41

A jak ktoś pracował do 30 października to nie dostanie nic?
    crew

30.11.2016 21:01

Składki przez cały rok na Zakładowy Fundusz odprowadzał, więc dlaczego ma nie dostać
    Wojcio dobra rada

30.11.2016 14:22

Dla tych co nie maja dostępu do poczty firmowej inforamacja na temat barbórki Szanowni Państwo, informujemy, że w wyniku rozmów Pracodawcy oraz Organizacji Związkowych działających w Exalo Drilling S.A. ustalono, że do dnia 10 grudnia 2016 r. wypłacona zostanie wszystkim uprawnionym pracownikom kwota nagrody barbórkowej w wysokości 7% ich indywidualnego wynagrodzenia zasadniczego, nie mniej jednak niż 400 złotych brutto (proporcjonalnie do przepracowanego czasu w okresie od dnia 1 grudnia 2015 roku do dnia 30 listopada 2016 roku). Zarząd Exalo Drilling S.A. wraz z Przedstawicielami Organizacji Związkowych działających w Exalo Drilling S.A.
    zszokowany

30.11.2016 14:32

Mam nadzieje że to jakiś kiepski żart
    zwolniony

30.11.2016 14:14

Czy ludzie na wypowiedzeniu też dostaną barbórke??
    zwolniony

30.11.2016 16:43

I serio na poczcie piszą że 7% barbórki?? Przerąbałem gdzies hasło i nie moge wejść na poczte żeby odczytać pozdro
    XXX

30.11.2016 17:03

serio serio całe 7% brutto przez dwa tt .CHWAŁA PANU
    Mi

30.11.2016 13:15

Witam dziś mija mój ostatni dzień pracy w exalo 30 lat i chciałbym pozdrowić tyh którzy som zwolnieni i tych którzy pracujom poz dla ZG. Pi. Jaś. Kra. Kros.
    zszokowany

30.11.2016 14:36

To jakaś kpina niech bomba jeb... w to wszystko lepiej bo trktuja nas już tu jak totalne zero
    JAN

30.11.2016 16:04

Dostaniesz 10,12,16 trzy miesięczną odprawę USTAWOWĄ [każdemu się należy po 25 latach nawet jak byś pracował w fabryce cukierków ] razem z wypłatą będziesz miał cztery wypłaty i w ciągu 5 miesięcy od zwolnienia 4000 br. OD EXALO ZA TE 30 LAT PRZEPRACOWANE [dla przypomnienia ci co na ochronce odchodzili i ci co mieli prawa emerytalne nabyte dostali około 30 000-50 000] jak coś zile napisałem to niech ktoś mnie poprawi [ja też zwolniony po nie całe 30 lat pozdrowienia dla kolegów z TERENU ]
    ???

30.11.2016 11:53

Serio na to forum nie wchodzi nikt kompetentny??? Kto by umiał powiedzieć jak wygląda sytuacja z barbórką??Niektórzy na prawde czekają na konkretne informacje...
    yz

30.11.2016 12:16

Podobno jest po nie całe 1000 i wpływa na konto ,czekaj cierpliwie do 04,albo zadzwoń do związków oni poinformowani
    ???

30.11.2016 12:23

Ok dzięki wielkie
    ON adam

30.11.2016 10:27

Dobrze że tylko wiertaczy więcej na zmianie, a nie mechaników bo w zbiornikach nic by nie zostało, a myjka na zimno ...
    yz

29.11.2016 20:07

coś na konto mi wpłneło czyżby barbórka
    zły

29.11.2016 23:09

I po co wkręcasz ludzi piszmy konkrety panowie a nie ściemy...pozdrawiam
    troska o noska

30.11.2016 09:46

barbórka? prędzej na konto kra ci wpłynie - choć rzeki lodem nie skute. I dobrze bo za ogrzewanie mniej zapłacisz!

29.11.2016 18:50

Widzę że u was w firmie to jakaś paranoja się sieje żygać się chce jak się to czyta JAD jak skur.....we...syn. Trzeba szukać gdzie indziej a wy się żryjcie.
    dYrektor

29.11.2016 16:45

Nie będzie barburki , bo na pożar , w łapę trzeba dać, i na jakieś systemy informatyczne obsługę czy przenosiny.
    X5

29.11.2016 16:42

Koledzy mam pytanie czy odprawa jest wliczona wypłatę czy osobno?
    zainteresowany

29.11.2016 14:22

Co z tą barbórką będzie czy nie???

Zostaw merytoryczną opinię o Exalo Drilling S.A.