Bosman Od A do Z

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 345 ocen.

Opinie o Bosman Od A do Z

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosman Od A do Z

Slip

Jak ktoś ma w sobie żyłkę handlowca to jedyna słuszna praca dla niego - jako PH. Tutaj jest o tyle dobrze, że wiem na czym stoje i nie muszę się martwić, że plan dostanę taki że się zajadę....

PH
@Nick 18.04.2018 07:08

chyba jakas konkurencja bo w Bosmanie nikt nie daje w łape bo poprostu nikt nic nie ma zeby dawać , chyba ze jestes taki głupi i dajesz ze swoich

Brzeszczyszczykiewicz

Pracowałam w tej firmie i było ok, towar jakościowo spoko, więc można bylo łatwo złapać sporo klientów.

Użytkownik
@Wykonawca 12.04.2018 12:54

Dokładnie, jakość i wydajność całkowicie nie odbiega od marek konkurencji ,

Były ph

W najbliższy piątek jadę do Łodzi, może przejadę się na Helską , może odwiedzę firmę. ;-) Raczej nie mogę oczekiwać ciepłego powitania Hihihi

Też była PH
@jfk 12.04.2018 11:27

A mnie śmieszą tacy ludzie , jak pracowałaś w Bosmanie to chwalilas towar , teraz nie pracujesz to towar be . Mało wiarygodna jestes

copiter

Jak masz niezłą gadkę to w każdym miejscu jako PH sobei poradzisz, ważne żeby system wynagrodzenia był jakiś ogarnięty a nie jakieś pozerstwo. Wbosmanie o tyle dobrze, że wszystko jest klarownie określone i nie ma zaskoczeń.

Znawca

Dobry Polski produkt , wazony na naturalnych składnikach , a nie jakiś sikacz marketowy . Tak trzymać Bosmann , super browar

dziś

Jak dla mnie przedstawiciele w Bosmanie mają lepszą kase niż u bezpośredniej konkurencji. Ja pracowałem zarówno u jednych jak i drugich i te warunki w Bosmanie dla mnie były duuuużo lepsze!!!

Były
@dziś 06.04.2018 10:32

Jak Ci pasuje zarabiać poniżej 3 koła i na najniższej biedowej to dla Ciebie brawa. Pozdrawiam Były ph

Niedostępny

Dziadostwo

Alexis

Czemu cisza. Bezstresowa i jo i i i inne tego typu do dzieła. Pisać proszę

bezstresowa
@Alexis 03.02.2018 18:22

nie ma ciszy tylko usuwanie negatywnych wpisów trochę za to bóli ....

dr

Fajna praca, bo można mieć kontakt z ludzmi. W Bosmanie spotkałem się już chyba z wszystkimi możliwymi typami ludźmi jeśli chodzi o charakter.

anonim

(usunięte przez administratora)

Robert
@kamil 27.03.2018 12:53

no badziew hahahahahahahahahahahahahahahaha

Barack Obama

Spoko jest i jak ktoś jest dobrym handlowcem to sobie w bosmanie poradzisz. Pracuję ładnie parę ładnych lat i oceniam 4/5

ok
@Barack Obama 20.03.2018 13:24

nie jest niszowe u nas bardzo znane to piwo i bardzo dobre .polecam bosmana

Lyk

Bosman to dobre piwo .ugasilo moje pragnienie już nie raz.

znawca
@Lyk 20.03.2018 01:36

kiedys bylo dobre i znane , teraz to niszowe piwo

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola
@gary 05.03.2018 06:49

No nie taka nuda coś się jednak dzieje wykasowują wpisy bezstresowej czyli coś w tym jest

Robert

Klienci którzy ogarniają sprzedaż to wiedzą, że mimo że rynek przechodzi do internetu to warto utrzymywać kontakt z ph. Ja mam swojego człowieka z Bosmana. Porządny gość. Współpracuję długo i nie zamierzam bawić się w internet, bo to ni moje klimaty.

Jfk
@Robert 05.03.2018 09:54

Widziałeś kiedyś wykonawcę który czeka aż spedycja za dwa dni dostarczy piankę albo akryl??? Prezes wymyśl coś lepszego :)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous
@???? 21.02.2018 13:24

podobno rząd likwiduje wszystkie smieciówki i samozatrudnienie - tylko bedzie etat

anonymous

Jest normalnie, jak się sprzedaje i robi plany to się zarobi, tyle w temacie!

NICK
@olek 28.02.2018 16:36

Co za qwa (usunięte przez administratora) podpisuje się nie swoim imieniem????? To forum to jest DNO

hejtereczka

Co to hejter - to człowiek niemogący pogodzić się z rzeczywistością , msćiwy, podły Piszący obrażliwe słowa tylko dlatego iż nie akceptuje innych i otoczenia . Człowiek ten obraża innych bo mysli iż "jest anonimowy " ale może się okazać ze nie jest anonimowy ............ pozdrowienia Definicja : Hejter lubi sam zadawać sobie pytania i to osoba, generalnie rzecz ujmując, niezgadzająca się na wiele rzeczy lub tematów. Hejterem może być ktoś kto np: anonimowo bierze aktywny udział w rozmowach na jakiś temat, na forach internetowych, pisze różne komentarze wszędzie itp. Hejterzy mogą się dzielić na co najmniej 2 typy – wyrachowanych intelektualnych twardzieli którzy anonimowo lub jawnie wyrażają swoje opinie na dany temat. Dyskutują, próbują dojść do jakiegoś meritum, wykładają jakieś racjonalne dowody na poparcie własnych tez. Często mogą to być ludzie którzy np: nie wierzą we wszystkie obietnice polityków itp. i nie wstydzą się o tym rozmawiać. Ogólnie można by powiedzieć że są niedowiarkami i kimś kogo można do czegoś przekonać, ale w sposób bardzo racjonalny i poparty faktami. Natomiast drugi typ hejtera nie jest już tak szlachetny… Zazwyczaj jest to osoba która troluje wszędzie gdzie się da i to bez żadnego powodu – głównie żeby zaspokoić swoją chorą ambicję . Na forach i stronach internetowych, w grach komputerowych i we wszystkich innych miejscach które zapewniają im anonimowość. I jest to bardzo kluczowe słowo ponieważ taki hejter (drugiego typu), nie byłby w stanie powiedzieć komuś, czegoś prosto w twarz. Często taki jegomość jest złośliwy aż do bólu. Ciska się niemiłosiernie, bo wszyscy muszą go słuchać. Ciężko znosi odmowę albo różnicę zdań, ale to wszystko tylko w wirtualnym świecie w którym się wyżywa, bo wie że nikt go tam nie zna i mu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zasadzi. Na ogół (w prawdziwym życiu) jest zapewne chuchrakiem z którym nikt się nie liczy i nikogo nie obchodzi. Myśli że jak będzie hejty na kogoś nawalał to stanie się kimś, niestety nic bardziej mylnego. W necie też się spotyka z krytyką na swój temat za bezsensowne i złośliwe trolowanie, co tylko napędza jego frustrację; i koło się zamyka. Niektórzy tacy hejtują nawet na dobre rzeczy, a robią to chyba z zazdrości lub poczucia bycia beznadziejnym.

y

Pracujesz to zarobisz, jakoś nie przypominam sobie żeby były reklamacje, klienci raczej zadowoleni. Długo nie pooszukujesz, że coś robisz, bo wyniki i tak zweryfikują.

you
@y 19.02.2018 10:10

nie ma reklamacji????? powinniśmy się nazywać reklamacją! piany co chwila inna jakość tylko denerwują klientów nic więcej!

anonim

(usunięte przez administratora)

Sens

Pani .... o nic nikt Pani nie oskarża. Bo i o co miałby? O co ?

Hejek

RODACY WEZCIE SIE W KONCU DO PRACY ! A BYLE PANIE A SADZE ZE JEDNA POZDRAWIAMY . PRACUJE TU I WIEM JAK JEST . A JUZ PARE LADYCH LAT ROBIE . WIEC CZYTAJACE TE BZDETY MA MI SIE NA WYMIOTY WTORNE , WTORNE BO ILE RZY MOZNA PISAC TE SAME BZDURY O FIRMIE ?? CHYBA TYLKO DLATEGO ZE SIE MYSLI IZ MOZNA JEJ ZASZKODZIC . ALE OK PISZCIE DALEJ TYLKO NIE KUMAM CO TO WAM DAJE ? POCZUCIE ZEMSTY ? SAMORREALIZACJI ? W KAZDEJ FIRMIE KTOS ODCHODZI BO MU PODZIEKOWANO LUB ODWROTNIE ALE NIE BADZMY SWINIAMI DO KWADRATU PISZAC BZDETY TYLKO DLATEGO ABY COS SAMEMU SOBIE UDOWODNIC . ALE CO UDOWODNIC ? CHYBA TYLKO SWOJA GLUPOTE .

Hej

Niedziela a tu taka nuda .

kancelaria

DO ZARZĄDU FIRMY Jesteśmy kancelarią prawną która specjalizuje się w sprawach ochrony dóbr osób prawnych przed pomówieniami mających na celu poniżenia jej w opinii publicznej a tym samym narażenia na utratę zaufania potrzebnego do wykonywania danego rodzaju działalności gospodarczej . Wpisy kierowane pod Państwa adresem mogą spełniać takie znamiona . Możecie się przed tym wpisami chronić . Kodeks cywilny to zapewnia . Dlatego pod Państwa adresem ogólnie dostępnym skierowaliśmy ofertę ochrony Państwa Spółki przed tego typu czynami .

Była ph
@Po 03.02.2018 01:21

Ty, Po. Weź sieeee ......

anonim

(usunięte przez administratora)

Koko szsjs
@Koka 03.02.2018 08:45

A kto to bezstresowa jest . Proszę jaśniej bo nie rozumiem

Aaa

Halo proszę jaśniej bom pijan..... pozdrawiam to kto ?? Już nic nie kumam kto to pisze .Ale (usunięte przez administratora) legie i pies. Kto to r i d . No kto ?

Srt

K.....wa laska daj info co tam znowu Cię trapi.

Srt

Lal ale mnie kacor męczy. Ale było gitek.

Bajo lolo

Ale cisza tu panuje Może byście co kobitko napisali . O złym człowiekiem

Hhj

Axetowskie łaski idę lać późno jest klient czeka inh

Lok

(usunięte przez administratora) legie

Koko schanellll

Dzięki tym com byli a (usunięte przez administratora) tych co się odwróciła i zawialo

Zostaw opinię o Bosman Od A do Z - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosman Od A do Z