Bosman Od A do Z

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 296 ocen.

Opinie o Bosman Od A do Z

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosman Od A do Z

Marmar 2000

NORMALKA nie zgadzam sie ani z tymi negatywami ani z zachwytem. Zwykła praca, za normalne pieniądze. Mi to jest po prostu NORMALNIE czyli ok.

Shakira

fajna praca jako ph, mnie sie podoba, jestem zadowolona ze ją podjelam mam nadzieje, ze bedzie mi dobrze szlo

Ja antyadozet
@Shakira 09.11.2017 15:37
fajna praca jako ph, mnie sie podoba, jestem zadowolona ze ją podjelam mam nadzieje, ze bedzie mi dobrze szlo...

Co ty gadasz Kobito (albo prezesku, albo dariuszku)...(usunięte przez administratora)

Okraś 11
@Ja antyadozet 11.11.2017 00:44
Co ty gadasz Kobito (albo prezesku, albo dariuszku)...(usunięte przez administratora)

To nie może się komuś po prostu podbać? To,ze Ty prawdopodobnie jestes nierobem który tylko jęczy, że nigdzie mu nie pasuje to nie znaczy, że każdy taki jest. Wiem, że ci pracowici, któym udaje się zrobić plany cenią sobie tą pracę i są raczej zadowoleni.

Anka

Jest normalnie , kto robi plany i sprzedaje to zarobi , tyle i aż tyle na temat

Nick

Ja w poprzednim miesiącu jak i tym zarobiłam ponad 4 tyś więc to dobre pieniądze . Widocznie jesteś tak cienka że nie robisz planów i dlatego wylewasz swój żal na firmę a problemem jesteś Ty - idź gdzie indziej tam też sukcesu nie odniesiesz z Twoim podejściem .

Zainteresowana
@Nick 11.11.2017 09:17
Ja w poprzednim miesiącu jak i tym zarobiłam ponad 4 tyś więc to dobre pieniądze . Widocznie jesteś tak cienka że nie robisz pl...

4 tyś zarabia się przy zrobionym planie? To rzeczywiście kokosy są w tej firmie, z tego co wiem to w budowlance takie są w lepszych firmach podstawy, jaką jest podstawą w az, bo mam iść na rozmowę, jeśli najniższa to nawet się nie fatyguje

obecny

Kolejna ściema nick Alan ja tu pracuję ładnych parę lat ze starej ekipy zostały tylko same laski i ani jednego faceta rotacja na PH jest ogromna cały czas się zwalniają i w firmie tylko szkolenia nowych kandydatów więc pisał to Pan Prezes chyba bo tylko on tu pracuję ,,ładnych parę lat" Jedna wielka ściema!!!

bosmaniontko
@facet 09.11.2017 07:19
Obecny = bezstresowa , no niestety nie pracujesz tu ładnych pare lat bo bys wiedziała ile pracuje tu facetów i jak długo ....

Hahahaha, zgadzam się z ''facetem''. Co za żenada nie pracowac juz ladnych pare lat a dalej robisz szambo swojemu bylemu pracodawcy. Dzięki ktoremu mialo sie prace i kase... Co z wami ludzie, rece opadaja....

czytajacy
@obecny 08.11.2017 20:38
Kolejna ściema nick Alan ja tu pracuję ładnych parę lat ze starej ekipy zostały tylko same laski i ani jednego faceta rotacja n...

kolego "obecny " jestes odnosze wrazenie niepoinformowany , coz uprawiasz hejt i nic wiecej, nie obrazaj wszystkich facetów tu pracujacych a nie jest ich mało . pomysl zanim bedziesz pisac . a najlepiej udarz sie w głowe to moze zmądrzejesz

9-8-7-6-5-4-3-2-1-0

Ludzie, z czym Wy walczycie? Niech sobie piszą co chcą. Każdy nowy PH wchodząc w rynek, słyszy co w trawie piszczy. Po co sobie nerwy psuć? Szanujmy się!! GoWork nie jest wiarygodnym źródłem info... Niech sobie piszą, że BOSMAN jest cudowny, czy BOSMAN jest g***iany!! Tu nikt się prawdy nie dowiaduje, tylko czas wszystko weryfikuję.

Obecny

Bosman dobrze odnosi sie do pracowników i o nich dba i nagradza ale człowieka poniosło tylko patrzą jakby tu urwać coś z koperty i liczą na to że się nikt nie upomnie a tłumaczenie jedno słaby rok klient nie chce kupować koniec sezonu itp

Obecny

Ludzie po co piszecie tutaj opinie jak i tak odpisuje Wam tylko dwóch panów czyli Prezes i Dyrektorek i tylko zachwalają jaka to super foremka masakra

zysk

Bosman dobrze odnosi sie do woich pracownikow. Docenia tych co sie staraja.Wiem cos o tym i polecam prace w Bosmanie.

Alan

Dają dobre warunki zatrudnienia, gwarantuję to. Ja tu pracuję parę łąnych lat i gdyby bylo inaczej to by mnie tu juz dawno nie bylo.

Paulina

Poruszona została tu ostatnio kwestia komentarzy, które zniknęły z wątku. Jeśli tak się stało, oznacza to, że naruszały one regulamin portalu i z tego powodu administrator podjął decyzję o ich usunięciu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. Zostawiając opinię akceptuje się regulamin portalu. Warto stosować się do jego zasad, by takich sytuacji uniknąć. Treść znajdziecie pod linkiem: www.gowork.pl/regulamin W ostatnich komentarzach widać mieszane opinie jeśli chodzi o to jakim pracodawcą jest Bosman. Jednak nie pada dużo konkretnych informacji. Chciałabym więc zapytać o jeden z aspektów pracy w firmie. Na stronie internetowej znalazłam relację zdjęciową z obchodów 10-lecia firmy oraz szkolenia na mazurach. Nie ma jednak pełnej i aktualnej informacji na temat takich wydarzeń z życia firmy. Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy takie wydarzenia integracyjne dla pracowników są organizowane często, czy może rezerwowane na specjalne okazje?

a.

Byłam długo ph w tej firmie i podobalo mi sie. Jak robilo sie plany to nikt sie o nic nie czepial. Do tego wypłaty też były dla mnie ok. Polecam pracę w Bosman od A do Z.

Trup

Praca ph- dla mnie okej. Przede wszystkim dobre zarobki, ale też trzeba po prostu umiec sprzedawac.

bezstresowa

tysiąc opinii pozytywnych a tylko kilkudziesięciu przedstawicieli ( ok 28-30) i teraz powiedźcie kto to produkuje? łubudubu :) pozdrawiam kierownictwo firmy :) wcale nie podpada: LIPA

zaciekawiony
@bezstresowa 02.11.2017 21:48
tysiąc opinii pozytywnych a tylko kilkudziesięciu przedstawicieli ( ok 28-30) i teraz powiedźcie kto to produkuje? łubudubu :)...

Pani to się chyba bardzo nudzi :D Nie zazdroszczę tak nudnego życia. Polecam kupić jakies książki do poczytania albo znaleźć lepsze hobby od siedzenia dzien w dzien na goworku. Co za żenada :DD

Kamyk
@zaciekawiony 03.11.2017 09:31
Pani to się chyba bardzo nudzi :D Nie zazdroszczę tak nudnego życia. Polecam kupić jakies książki do poczytania albo znaleźć le...

Hahahaha poieram! Chyba nawet wiem co to za jedna. Ta która w ogolnie nie wie co to znaczy pracowac. I potem taka panna co to jej sie nigdy nic nie chce wypisuje bzdury w internecie

f

co za lipa jasny gwint

bezstresowa

lipa nie polecam

św. mikołaj

Podejście do pracy na produkcji każdy ma inne. Ja spróbowałam i nie żałuje. Zarobki zadowalające, a atmosfera pracy przyjazna.

mufasa

Zarobki jak najbardziej na plus. Atmosfera w pracy bardzo przyjemna, polecam spróbować podjąć się tej pracy.

Ogórek

Bardzo fajne wypłaty. To przede wszystkim! Bo ja wiadomo pracuje się dla pieniędzy ;) Ale oprócz tego na atmosferę nie można narzekać, jest przyjemniasta.

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolana

zdania są rożne dla mnie jest dobrze , zawsze sie mozesz dogadac z dyro itp w czesniej pracowałam w innej budowlance i o takich zarobkach mogłam pomarzyć .... pozdrowionaka

kryzysowy
@zadowolana 27.10.2017 11:31
zdania są rożne dla mnie jest dobrze , zawsze sie mozesz dogadac z dyro itp w czesniej pracowałam w innej budowlance i o takic...

Dokładnie. Jak się komuś nie chce robić to wszędzie będzie narzekać. Tutaj jest na prawdę w porząsiu.

A.M.

mi tutaj odpowiada mobsman od a do z to dobry pracodawca jak sie starasz to nie musisz sie niczym przejmowac stawke daja dobra i ogolnie jest dobrzeee

kokos

Ja lubię pracę jako ph. Robię swoje, a że robię szybko i jetem w tym dobry to mam szybko wykonane wszystkie plany. Kasa jest z tego niezła. Mi się podoba i polecam.

kolos

Jest okej. Trzeci miesiąc pracy za mną. Na początku sporo do ogarnięcia, ale dałem radę. Teraz już jest trochę lżej i łatwiej. Więc polecam, jest bardzo w porząsiu.

panna A.

Bosman to dobry pracodawca. Dba o swoich pracowników. Pracuję tu już jakiś czas i jestem zadowolona. Pensję mam całkiem niezłą, atmosferę w pracy też. Jest okej. Polecam.

ricard

Chciałbym wyrazić moją opinię o tej firmie, bo pracowałem w niej do końca zeszłego miesiąca. Praca jak praca jak to mówią. 8h, robisz swoje i tyle. Nie jest łatwo, od razu mówię, ale idzie się jakoś przyzwyczaić. Czasami może jest lekko nudno, ale nie tak żeby rezygnować. Ja otworzyłem biznes z bratem, a i tak będziemy z nimi współpracować, bo prezes porządny człowiek i sam się zaoferował z pomocą.

prawda

Nowe technologie sprawiają, że proces się mocno skrócił, mniej ludzi potrzebnuych jest. Większe zarobki, bo potrzebni fachowcy, ale Ci z prawdziwego zdarzenia.

9x

Do pracy do pracy ...... moi rodacy ! pozdrawiam wszystkich . właśnie ruszam w trasę ! Plan muś być !

Jacek

Minęło sporo czasu od kiedy się zwolniłem, ale nie było to z winy pracodawcy, a w sumie z "widzi mi się" mojej żony. Wyjechaliśmy do Szwecji i może pieniądze są dobre, ale co z tego jak tych uchodźców tyle, że boję się o swoją rodzinę. Chyba pora wracać do kraju. Czy wrócę do pracy w Bosmanie? Będę się starałam, zobaczymy jak to wyjdzie.

Łysy

Uwielbiam ludzi, z którymi pracuję. Jest to ekipa, która zawsze pomoże i od wielu lat się znamy. Podobnie jest z kadrą - nie traktują nas "z góry", dzięki czemu aż chce się pracować.

figo fago

Firma jest naprawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać.

waciak

Pracowalem kilka miesięcy dobra ciekawa z interesujacymi ludzmi. Ogolnie oceniam ich na 4

Worku

To nie jedna osoba pisze "niewygodne" komentarze... Ale pozytywne piszą za to dwie, a raczej dwóch Panów.

Były
@Worku 22.10.2017 17:39
To nie jedna osoba pisze "niewygodne" komentarze... Ale pozytywne piszą za to dwie, a raczej dwóch Panów....

No właśnie, wszystkie pozytywy są w jednym tonie, nawet jakiś nieogar jest w stanie to wyczaić. Oskarzanie, że negatywne wpisy pochodzą od kogoś, też jest nie za bardzo. Pracowałem w tej firmie i wiem jak jest. Człowiek NIGDY nie jest doceniany, chociaż ciągle robi plany, a jak chcesz odejść, to nagle doszukują się dziury w całym.

Była

Czytam wypowiedź Bosmanki, i ręce opadają, prymitywne teksty typu ,, jak robisz to zarobisz,, wysnuwanie dziwnych teorii na temat doświadczenia - ciekawe na jakiej podstawie, na takiej że ktoś ma odmienne zdanie?Z tego co pamiętam to firma zatrudnia ludzi bez doświadczenia, bo handlowiec z doświadczeniem za najniższą krajową pracować nie bedzie. I wierz mi ,,gdzie indziej jest lepiej", ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć.

Bosmanka
@Była 19.10.2017 07:31
Czytam wypowiedź Bosmanki, i ręce opadają, prymitywne teksty typu ,, jak robisz to zarobisz,, wysnuwanie dziwnych teorii na te...

Pewnie nic nie robisz , masz ferrari , iphona , i na konto z 10k $ . Fajny sen , obudź się

nie były
@Była 19.10.2017 07:31
Czytam wypowiedź Bosmanki, i ręce opadają, prymitywne teksty typu ,, jak robisz to zarobisz,, wysnuwanie dziwnych teorii na te...

oj "była" i otyła osiwiała i zgupiała . dlatego jesteś była bo sie do niczego pewnie nie nadawałas i zostałaś "była" do tego zazdrosna i msciwa . brawo "była" teraz to masz podstawy z 10 no i ferrari . brawo tak trzymaj .......

Bosmanka

Miłego weekendu wszystkim

normalna

czemu cały czas jedna osoba pisze hejt na firmę ? wiele osó czytających to domysla sie kto to pisze ..... jedna Pani z ...... pewnie stres ja zjada z odrobiną mobbingu a i zazdrosci ze ktoś nowy daje sobie lepiej rade niż ona . nie rozumiem ale na miejscu prezesa to bym te wpisy podrukowała i zawiadomiła odpowiednie organy .

okejka

Mi się ogólnie podoba ta praca i nie widzę większych minusów. Stawkę dają dobrą, w pracy jest miło i przyjemnie. Nie czuję presji, stresu,,.. jest okej, bardzo okej,.

no
@okejka 19.10.2017 14:27
Mi się ogólnie podoba ta praca i nie widzę większych minusów. Stawkę dają dobrą, w pracy jest miło i przyjemnie. Nie czuję pres...

dla niektórych szambo to channel no5

v.a.n.

dobra praca, dobra kasa, dobre godziny. ogólnie na plus. ja robię plany, więc nie narzekam. bez spiny. podoba mi sie ta praca i tyle.

Bosmanka

Mi się w Bosmanie pracuje dobrze Kasę teraz dostałam naprawdę dobrą , oby tak dalej . A koleżanka bezstresowa to chyba jednak stresowa skoro Ci tak wszystko nie pasuje. Może jednak przedstawicielka to nie to co powinnaś robić? Bo pytanie po co tu nadal siedzisz juz chyba bylo

bosmanka

Nie twierdzę że wszystko jest super , ale denerwuje mnie takie gadanie że wszystko jest be i cała firma be , popatrz na siebie może w Tobie jest problem - czemu są tu osoby które robią plany miesiąc w miesiąc i to od dawna? Przeciez jak plan zrobisz to zarobisz i to nawet całkiem przyzwoicie . Tylko wiadomo że trzeba trochę nad tym popracować , pojeździć , pogadać - Myślisz że gdzie indziej jest inaczej? Nic się nie robi i sama kasa wpływa na konto? Chyba naprawdę brak Ci doświadczenia albo pomyliłaś przedstawicielstwo handlowe z pracą listonosza

anonim

(usunięte przez administratora)

bosmanka

zamiast facebooka i goworka zacznij jeździć po punktach to może zaczniesz robić plany .

bezstresowa
@bosmanka 17.10.2017 19:37
zamiast facebooka i goworka zacznij jeździć po punktach to może zaczniesz robić plany .

Zamiast się czepiać załatw jakieś porządne gadżety a nie tylko klienci musza za nie płacić bo żeby cos dać to trzeba podnieść cenę bo klient to idiota i nie potrafi liczyć!!!!!

ktos

Skoro wychodzisz z rozmowy kwalifikacyjnej i jeszcze nie zacząłeś pracy a juz jest Ci dobrze to raczej powinieneś odstawić środki .....

marek

Witam, byłem na rozmowie i jestem mile zaskoczony. Rekrutacja bardzo rzetelna, rzeczowa, przyjemna. Nie zadawali jakis pytań z kosmosu jak to zazwczyaj na takich rozmwach bywa, wiec bardzo na plus. Mam nadzieje, ze mnie przyjmą.

ktos

Teraz czekamy na dwie lub trzy pochlebne opinie od kierownictwa firmy :D

koleś
@ktos 17.10.2017 13:02
Teraz czekamy na dwie lub trzy pochlebne opinie od kierownictwa firmy :D

Tak, na pewno kierownictwo nie ma nic lepszego do roboty, hahahaha, dobre sobie. Za to hejterzy zamiast uczciwie pracować to wylewają swoje żale tutaj. Mi się w bosmanie dobrze pracuje, narzekać nie mogę, ot co.

olka

Powiem tak - pracuje tu juz parę lat i coz jak kazda praca ma wady i zalety ale jak dla mnie jest OK , ludzie różne rzeczy z zemsty pisza . Znam tych co ich nie ma i swoja droga nie dziwie sie firmie iż za nimi nie płacze . tych paru nowych Ph ma plany wyrobione wiec ich pewnie złosc sciska z tego powodu . a cały czs interesuja sie firma mimo ze ich w niej nie ma . dziwni ludzie . cóz pewnie w innych karierę robia . powodzenia i pozdrawiam byłe kolezanki z pracy. ps dziewczyny mniej jadu . co komu sie daje to pozniej wraca .

KTOS !!

A JA OD RANA ZASUWAM.SLONKO SWIECI PLANIK SIE ROBI I KASIORKE SIE ZAROBI BAJO PS DZIEWCZYNY DO ROBOTY !

janek

Dobrze wspominam pracę w tej firmie. Musiałam ją zmienić, bo się przeprowadziłam, ale jakbym mogła to pracowałabym tam dłużej. Płacili przyzwoicie, zawsze w terminie. Współpracownicy bardzo w porządku. Atmosfera czasami była aż za dobra :DD

tez bezstresowa

ja tu pracuje i jest OK , zarobić można A Ci co im źle to po co tu siedzą? Przecież można zawsze iść gdzieś indziej.

DOBRA PRACA
@tez bezstresowa 12.10.2017 15:38
ja tu pracuje i jest OK , zarobić można A Ci co im źle to po co tu siedzą? Przecież można zawsze iść gdzieś indziej....

POPIERAM Komu źle to nara!!! Nikt Was tu siłą nie trzyma. Mi się podoba praca tutaj bo się jej nie boję! Lubię pracę a jeszcze bardziej lubie to że dostaje za nią pieniądze normalna uczciwa praca a nieroby narzekają

forum

czy ty "bezstresowa" masz pracę ? gdzie pracujesz ? tez bym tak chciała próbować ostrzegać przed toba

bezstresowa
@forum 12.10.2017 11:37
czy ty "bezstresowa" masz pracę ? gdzie pracujesz ? tez bym tak chciała próbować ostrzegać przed toba...

Różnica między naszymi postami polega na tym , że je nie ostrzegam przed tobą tylko twoją firmą. Pozdrawiam

bezstresowa

Nerwy to widzę puszczają ale nie byłym pracownikom a obecnym :) Jezeli praca w bosmanie jest taka lekka i łatwa to po co siedzą na go worku? Zajęła bym się jedynie zarabianiem kasy :) (usunięte przez administratora)

obecna

Niektórym Ph co odeszli rzekomo do lepszych firm puszczaja nerwu iz nowi robia plany i zarabiaja dobra kase . Tyle w temacie A w Forch to max moze do trzech wyciagniesz Komus puszczaja nerwy iz bez nich mozna Mentalnosc katolika - aby komus działo sie gorzek to wtedy katolik ma lepiej zalosni ludzie pozdrawiam OBECNA

Nick

Nie gadajcie głupot co niektórzy W mojej poprzedniej firmie płacili nam premie za zapłacone faktury więc nie jest w Bośku źle ;) A rozliczenia robiło się codziennie No i kasę zarabiam tu większą

Zostaw opinię o Bosman Od A do Z - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosman Od A do Z