Bosman Od A do Z

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 372 ocen.

Bosman Od A do Z
4 372

Opinie o Bosman Od A do Z

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosman Od A do Z

Pracuje

Pracy jest dużo i dobrze płacą. Nie narzekam, każdy musi tylko chcieć , liczą się chęci a szef doceni.

Czarek

Ja słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!!

K

Polecam. Pracuje i nie narzekam. Trzeba trochę dać od siebie, uśmiech , pomóc klientowi i wszystko będzie gładko szło. Nie ma co narzekać :)

ph ph ph

Poprzedni miesiąc był najlepszy jaki mi sie trafił, przebiłem plan prawie 100%. Zawsze uważałem że się nie odbije w Bosmanie i po cichu szukałem czegoś innego, ale wpadło kilku klientów i to takich którzy planują zostać na dłuzej :))

Tylko
@anonymous 24.06.2018 08:58

Ten też mi super wyszedł

ciekaw

Czyżby teraz dwie nowe Bosmanki były na Kielcach?

Kandydat

Mam kilka pytań. Interesuje mnie stanowisko sprzedawcy. Jakie są warunki zatrudnienia? Płaca? Godziny pracy? Obowiązki?

anonymous
@Pzdr 30.06.2018 06:28

W tej firmie nie ma stanowiska sprzedawcy

jfk

Duuuuuuuzo kasy poszło na usuwanie negatywnych komentarzy

Były ph
@jfk 23.06.2018 16:07

A no jak trza to trza. Nie ma rady. Oj tam , na biednego nie trafiło. Gdzieś kasa musi iść, tym bardziej ze nie idzie na wyjazdy integracyjne bo ich już nie ma , a biedni handlowcy narzekają że chętnie by gdzieś pojechali . Szkoda :-(

Paulina

@D, a co możesz napisać w temacie warunków pracy w firmie Bosman Od A do Z? Nowe informacje będą tu bardzo pomocne dla innych, stąd zapraszam Cię do udzielenia nam odpowiedzi.

ON-ONA

Firma bez rewelacji. Zarobki nieproporcjonalne do wykonywanej pracy. Towar jakościowo nijaki. Nie polecam

nick
@ON-ONA 15.06.2018 10:32

Z . P . H . Bosman ;-)

ka

Dobrze traktują pracowników, bo dostajesz wszystkie narzędzia do pracy i masz za zadanie sprzedawać, tyle i aż tyle, ale nie ma tragedii.

Ja
@Bojo 24.05.2018 15:37

Tak w niektórych trzeba własnym autem jeździć i na działalności robić

Pytajacy

Proszę o info osób pracujących? 1. Ile można zarobić łącznie z premia? 2. Czy trudno zrobić premie i jak często? 3. Jakie auta i czy do dyspozycji prywatnej? GPS? 4. Jaki Social? Karta multisport czy coś jeszcze? 5. Jak się to wogole sprzedaje i jaka jakość towaru? Pytam o województwo zachodnie

Nick
@Old time 12.06.2018 22:35

Po co sie tu wypowiadasz? Jak pracowałas 10 lat temu? Czasy sie zmieniają , Bosman też , Ty nie

D

Praca w bardzo przyjemnej atmosferze. Można się wieku ciekawych rzeczy nauczyć od pracujących już osób. Szef zatrudnia, płaci ale i wymaga. Osobiście polecam

Paulina

Osoby interesujące się pracą w firmie Bosman Od A do Z zachęcam do odwiedzin oficjalnej strony tego pracodawcy w internecie: http://www.odadoz.pl/ Poprzez wejście w zakładkę praca można otrzymać informacje o aktualnie prowadzonych rekrutacjach!

Paulina

Czy ktoś z was może udzielić odpowiedzi jakie benefity oferuję firma Bosman Od A do Z swoim pracownikom? Chętnie dowiemy się najświeższych wiadomości dotyczących pracy w tej firmie, najnowsze informacje w tym wątku będą bardzo przydatne dla wielu osób!

anonymous
@Paulina 01.06.2018 06:01

Ze względu na RODO nie można :)))))))))))

Lila

Nie polecam. Pracowałam i wiem jak jest w tej firmie. Raczej trzeba się trzymać od "A do Z", czy "Sil-Chem" z daleka. A drugi wątek o firmie, na tym portalu, jest nieprawdziwy. Pozdrawiam

Łódź
@Były ph 24.05.2018 22:24

Biuro też nie ....a może już 18 lat .

milion pieńcet sto dziewieńcet

muwi się że trzeba być wytrzymałym psychicznie, ale jaka jest praca gdzie nie trzeba być ??? w bosmanie jak masz gadane to przebijesz się szybciutko, jak złapiesz klientów to już w ogóle.

JotUŻet
@milion pieńcet sto dziewieńcet 28.05.2018 09:00

Nie dziwię się, że nie ma Bosmana na półkach, jak takie orły są zatrudniane

Paulina

Proszę was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie na temat pracy w firmie Bosman Od A do Z. Więc jeśli ktoś z was posiada informacje o nowych zatrudnieniach w tej firmie oraz wie jak ma się obecny rozrost tego pracodawcy na obecnym rynku, to zachęcam go do kulturalnej opinii w tym wątku. Przypominam wam również, iż komentarze wulgarne oraz obraźliwe są niedopuszczalne i będą usuwane przez administratora!

anonymous

Konkurencjo kocham też możecie zrobić te promocje a nie oszukiwać klientów że się nie da ! W bosmanie się da . Nie pobijecie cen bosmana .

ona'92

Praca jako ph mi odpowiada, fajna praca i jestem ogólnie zadowolona (pracuję drugi miesiąc), że zdecydowałam się złożyć tutaj CV.

Ph

Widać koleżanko że nie wiesz nic Tylko heicik robisz.

Slip

Jak ktoś ma w sobie żyłkę handlowca to jedyna słuszna praca dla niego - jako PH. Tutaj jest o tyle dobrze, że wiem na czym stoje i nie muszę się martwić, że plan dostanę taki że się zajadę....

Brzeszczyszczykiewicz

Pracowałam w tej firmie i było ok, towar jakościowo spoko, więc można bylo łatwo złapać sporo klientów.

Użytkownik
@Wykonawca 12.04.2018 12:54

Dokładnie, jakość i wydajność całkowicie nie odbiega od marek konkurencji ,

Były ph

W najbliższy piątek jadę do Łodzi, może przejadę się na Helską , może odwiedzę firmę. ;-) Raczej nie mogę oczekiwać ciepłego powitania Hihihi

Też była PH

A mnie śmieszą tacy ludzie , jak pracowałaś w Bosmanie to chwalilas towar , teraz nie pracujesz to towar be . Mało wiarygodna jestes

copiter

Jak masz niezłą gadkę to w każdym miejscu jako PH sobei poradzisz, ważne żeby system wynagrodzenia był jakiś ogarnięty a nie jakieś pozerstwo. Wbosmanie o tyle dobrze, że wszystko jest klarownie określone i nie ma zaskoczeń.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous
@anonymous 03.04.2018 20:01

Nie mozna

dziś

Jak dla mnie przedstawiciele w Bosmanie mają lepszą kase niż u bezpośredniej konkurencji. Ja pracowałem zarówno u jednych jak i drugich i te warunki w Bosmanie dla mnie były duuuużo lepsze!!!

Były
@dziś 06.04.2018 10:32

Jak Ci pasuje zarabiać poniżej 3 koła i na najniższej biedowej to dla Ciebie brawa. Pozdrawiam Były ph

dr

Fajna praca, bo można mieć kontakt z ludzmi. W Bosmanie spotkałem się już chyba z wszystkimi możliwymi typami ludźmi jeśli chodzi o charakter.

anonim

(usunięte przez administratora)

kamil
@Robert 24.03.2018 10:19

chyba wiem co jest w lodzi robione hahaha

Barack Obama

Spoko jest i jak ktoś jest dobrym handlowcem to sobie w bosmanie poradzisz. Pracuję ładnie parę ładnych lat i oceniam 4/5

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola
@gary 05.03.2018 06:49

No nie taka nuda coś się jednak dzieje wykasowują wpisy bezstresowej czyli coś w tym jest

Robert

Klienci którzy ogarniają sprzedaż to wiedzą, że mimo że rynek przechodzi do internetu to warto utrzymywać kontakt z ph. Ja mam swojego człowieka z Bosmana. Porządny gość. Współpracuję długo i nie zamierzam bawić się w internet, bo to ni moje klimaty.

Jfk
@Robert 05.03.2018 09:54

Widziałeś kiedyś wykonawcę który czeka aż spedycja za dwa dni dostarczy piankę albo akryl??? Prezes wymyśl coś lepszego :)

Zostaw opinię o Bosman Od A do Z - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosman Od A do Z