Over Group

2.6/5

• Kim jesteśmy i co robimy?
  • Nasze działy
  • Misja, wizja i wartości
  • Kogo szukamy i dlaczego warto być z nami?
  • Rekrutacja
  • FAQ
  • Social Media

Kim jesteśmy i co robimy?

Nasze działy

Misja, wizja i wartości

Kogo szukamy i dlaczego warto być z nami?

Rekrutacja

• Wydrzyn
  • Mikołajówek
  • Wronowice

3. Opinie o pracodawcach Łask
  5. Opinie o Over Group Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Over Group Łask

Nie przegap nowości o Over Group Sp. z o.o. sp.k.!

Informacja zwrotna

08.12.2021 10:43

Brałem udział w procesie rekrutacji. Po nim miałem w głowie tylko jedno pytanie. Jak to możliwe, że Firma doszła do takiego statusu rynkowego. Dysonans kompetencyjny.

26.02.2022 18:32

Nie trac czasu, odradzam jako były pracownik. Popytaj na goworku ale to co uslyszysz i co zostanie Ci obiecane na poczatku to tylko zostanie uslyszane, rzrczywistosc jest inna. Nie bez powodu osoby ktore pracowaly trzy miesoace zwalniaja sie wlasnie dla tego ze co innego mowili na rozmowie a rzeczywistosc okazala sie calkowocie inna
    Były

26.02.2022 19:59

Prawda. Szkoda twojego czasu i zdrowia.
    Szukajacy

23.02.2022 21:14

Widziałem ostatnio ogłoszenie do Over Zoo. Jak się Wam pracuje? Opłaca się aplikować i starać się o prace? Możecie mi doradzić?

14.01.2022 19:55

Pracowałem jako Przedstawiciel Handlowy w Over Zoo kilka lat. Polecam pracę tym którzy szukają wyzwań, odporni są na duży stres. Praca w terenie plus praca w domu. Po za tym na początku pracy wszystko fajnie, klepią po plecach, motywują. Po okresie próbnym czuć już nacisk na wynik, który z roku na rok zwiększał się o 15-20%. Płaca, no cóż nie będę pisał ale w dzisiejszych czasach na tym stanowisku podstawy w większości firm w tej branży są dużo większe. W aucie jest GPS i jest skrupulatnie sprawdzany. Mam do tej pory regulamin pracy PH podpisany przez moją Pani Dyrektor - u klienta nie później niż 9:30, 10 wizyt dziennie (w tym 2 w gabinetach wet.), plan uklada się na caly tydzień do wglądu u przełożonego. Jak chcesz coś w nim zmienić to za jego zgodą. W pracy co najmniej raz w miesiącu jeździ z Tb kierownik, dyrektorka i patrzą na ręce. Później dostajesz raport co było OK a co musisz poprawić plus dodatkowe zadanie (taka pokuta). Na spotkaniach firmowych rozmowy indywidualne gdzie omawiane jest Twoje zaangażowanie, Twoje plusy i minusy. Często pokazywana skuteczność - Ilość wizyt vs. Ilość zamówień vs. czas na wizycie. Najgorsze dla mnie były końcówki miesiąca i te nieszczęsne "esytmacje". Nawiązałem w tej firmie przyjaźnie z ludźmi które zostaną pewnie do końca życia (piszę tylko i wyłącznie o kolegach/koleżankach PH). Jedno mogę napisać że jak chcesz odejść to brzydko się z Tb obchodzą. I to niejedna osoba potwierdzi. Nie napiszę że polecam czy nie. Każdy jest inny. Ja odszedłem bo ta praca nie sprawiała mi już przyjemności. Dla mnie za dużo stresu i za mało czasu dla rodziny. Ale wiem że są ludzie którzy lubią taką korpo pracę i odnajdują się w tym. Pracują w overze latami i jest im dobrze. Życzę powodzenia, a dla osób które zastanawiają się czy spróbować pracy w tej firmie - jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.
    Łysy

19.02.2022 16:15

Potwierdzam, w momencie gdy składasz wypowiedzenie automatycznie stajesz się wrogiem, jako, że premia jest uznaniowa możesz spodziewać się gołej, głodowej podstawy. Powiem jedno - to nie jest przypadek, że do Overa nie przychodzi praktycznie nikt wcześniej związany z branżą .

22.02.2022 13:11

Szanowni byli pracownicy, przeanalizowaliśmy opinie dotyczące odejścia naszych pracowników i sposobu traktowania ich na okresie wypowiedzenia. Zawsze doceniamy pracowników, którzy na okresie wypowiedzenia przekazują jeszcze z pełnym zaangażowaniem swoje obowiązki osobie, która ich zastąpi, zamykają swoje projekty i z pełną odpowiedzialnością rozpoczynają nowy etap w życiu. Każdemu pracownikowi jesteśmy wdzięczni za wniesiony wkład w pracę i rozumiemy, że z różnych przyczyn rozstajemy się. Szanujemy to i wyciągamy wnioski, aby być jeszcze lepszym pracodawcą. Z poważaniem, Zespół OVER Group.
    Opinie dział eksport

11.02.2022 00:44

Dlaczego poszukiwany jest kandydat na pracownika do działu EXPORT? Dlaczego będą chcieli mu zaproponować tak mało ?

15.08.2021 10:19

Slabodan

08.01.2022 18:16

Czym mnie pan/pani oczaruje?Serio dostałem takie pytanie :) odpowiedziałem czary mary i się rozzyłem :)

22.05.2021 11:08

07.06.2021 12:03

Szanowny TOTO22 Over Group to firma z długoletnią tradycją, zatrudniająca wielu pracowników. Proszę zauważyć, że w sieci, nie tylko na GoWorku, opinie zostawiają raczej osoby niezadowolone, problem hejtu dotyka każdy aspekt działalności w Internecie. Jako pracodawca jesteśmy na tym portalu właśnie po to, aby reagować. Robimy to w formie odpowiedzi ( i nie robi to HR a zespół pracowników) ale również szukamy rozwiązań problemów, które przedstawiane są w komentarzach. Zależy nam na atmosferze w zespole, jednak mamy również świadomość, że nie każda decyzja czy kierunek zmian, spotyka się z pozytywnym przyjęciem całej załogi. Być może nie zawsze udało nam się, jako firma, sprostać oczekiwaniom naszych pracowników. Jednak cały czas się zmieniamy i udoskonalamy, wyciągamy wnioski z merytorycznej krytyki. Zachęcamy do niesugerowania się opiniami z Internetu a raczej do posiadania swojego zdania, zbudowanego na podstawie własnych doświadczeń. Życzymy powodzenia w budowaniu ścieżki zawodowej. Pozdrawiamy, Zespół Over Group
    Taka sytuacja

01.12.2021 17:35

Toto22 uważam,że Twoja wypowiedź trafia punkt. Ta firma nigdy nie wyciągnie wniosków. HR-y w tej organizacji poza rejrutacjami nic nie mogą smutne ale prawdziwe
    były pracownik

28.11.2021 21:31

Uderz w stół a nożyce się odezwą ...
    były pracownik

20.11.2021 21:36

Wszystko wszystkim, ale widzę że w dziale vet są awanse NOWOŚĆ Brand Manager Gratulacje !! Jakie zasługi za tym idą?? Czym to spowodowane ?
    OVER Group

23.11.2021 08:21

@były pracownik Szanowny Były Pracowniku, jako firma stawiamy na rozwój pracowników, jest to jedna z wartości OVER Group. Awanse w strukturach firmy są powszechnym zjawiskiem. Najczęściej zmiana stanowiska jest wynikiem zaangażowania pracownika, jego rzetelności w podejściu do obowiązków i po prostu dobrze wykonanej pracy. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego, Zespół OVER Group
    Motofan

16.09.2021 12:01

Jaka obecnie jest flota firmowa? Nadal Dacia?
    Kandydat21

13.07.2021 15:18

Cześć Wszystkim. Polecam w 100% tego pracodawcę mimo iż nie zdecydowałem się na współpracę jako PH. Od początku serdeczne podejście, nie czułem się jak tabelka w excelu. Rozmowy konkretne, nastawiona na cel - znalezienie odpowiedniego pracownika. Widać że im zależy. Rozmawiałem z innymi PH w Over Agro (oczywiście wybrałem tych dłużej pracujących) i naprawdę wszyscy chwalą. To jest praca dla ludzi z pasją i nie chodzi w niej o zbieranie zamówień. Osobiście nie zdecydowałem się przez możliwość noclegów w terenie ( taka specyfika) ale gdyby nie to bym się nie zastanawiał. Polecam jak tylko mogę!
    jesz

15.07.2021 11:44

czyli nie pracowałeś i na tej podstawie dajesz opinie ??

15.07.2021 20:14

I jeszcze była możliwość rozmowy z pracownikami. I nawet wybór, z którymi. Fajna ta firma :)
    Były pracownik over zoo

11.06.2021 13:33

Dział HR w firmie ma za zadanie bronić interesów pracodawcy a nie pracowników. Firma bardzo nieprofesjonalnie podchodzi do rozstań z pracownikami. Jeżeli składasz wypowiedzenie to robią Ci pod górkę. Brak kultury i empatii. (usunięte przez administratora) W pracy przyjaciele, jak zmieniasz plany życiowe i się żegnasz to największy wróg. Praca ambitna, choć brak pomocy od przełożonych w kryzysowych sytuacjach. Spychologia- radź sobie sam. Fajni współpracownicy, przełożeni już nie. Praca fajna, ale straszne nastawienie na cyfrę.

16.06.2021 12:05

Szanowny Były Pracowniku Zapewniamy, że Dział HR wspiera naszych pracowników. Nie jesteśmy w stanie zidentyfikować opisanej sytuacji i się do niej odnieść dlatego zachęcamy do kontaktu w wiadomości prywatnej na adres mailowy:[email protected] celem wyjaśnienia. Nasze koleżanki chętnie zapoznają się ze szczegółami i poszukają wspólnego rozwiązania. Mamy również nadzieję, że jednak czas spędzony w Over Group był dla Ciebie ważnym krokiem na ścieżce rozwoju i mogłeś/-aś zdobyć w naszej firmie kolejne doświadczenie zawodowe. Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów. Zespół Over Group
    Klusek

18.05.2021 21:56

Jestem umówiona na spotkanie rekrutacyjne w siedzibie firmy. Praca jest w charakterze przedstawiciela handlowego w Over Agro. Naprawdę jest tak źle jak piszecie ? Proszę o uczciwą opinie o firmie( atmosfera, zarobki, czas pracy)

05.06.2021 18:00

Początki nie są łatwe, jest wiele produktów których poprostu trzeba się nauczyć , jeśli chcesz je efektywnie sprzedawać. Wymagana jest także wiedza zootechniczna, aczkolwiek przyjmują także osoby które jej nie mają ale chcą i potrafią się uczyć. Musisz też dobrze poznać swój teren, żeby efektywnie planować trasę. Trzeba wiedzieć , gdzie warto jeździć 2 razy w tygodniu a gdzie raz na 2 tygodnie. Ogromnym plusem jest to, że większości produktów sprzedajesz bezpośrednio od producenta i co jeszcze ważniejsze, że produkty się poprostu sprawdzają ! Oczywiście nie zawsze i nie u każdego, ale generalnie z czystym sumieniem możesz je sprzedawać bez poczucia ,że wciskasz tandetę. Jeśli chodzi o współpracowników, na codzień ich nie widujesz , od Ciebie tylko zależy z kim nawiążesz relację. Zachęcam jednak do kontaktu telefonicznego z pracownikami , w większości chętnie pomogą i podpowiedzą. W interesie każdego z nich jest , żebyś robiła dobry wynik, bo wszyscy rozliczani są jako zespół z wyrobienia planu. Jeśli chodzi o górę, odpowiadasz przed dyrektorem działu. Osobiście mam o nim dobre zdanie, nie szuka problemów na siłę. Wymaga przede wszystkim wyrabiana planów oraz zespołowości.Jeśli Ty będziesz w porządku do firmy i będzie widać zaangażowanie , na pewno będziesz dostawała niejedną szansę jeśli podwinie ci się noga. Żeby nie być posądzony o stronniczość powiem też do czego miałem zastrzeżenia. Plany sprzedażowe z roku na rok idą mocno w górę, szczególnie jeśli poprzedni rok miałaś dobry, możesz spodziewać się , że w nowym roku Twój plan wzrośnie nawet o 30 % i to co jeszcze w grudniu dawało ci super wypłatę, w styczniu będzie słabym wynikiem. Generalnie mogę CI polecić pracę w Agro, sam rozstałem się z firmą bo postanowiłem zmienić branżę ale w tej firmie da się żyć
    Klusek

14.05.2021 18:48

Jestem w trakcie rekrutacji do Over Vet. Czy tam jest naprawdę tak źle? Nie warto zawracać sobie głowy pracą w tej firmie ?
    kandydat

07.05.2021 23:31

Pojawiła się oferta na księgowego, jaka jest atmosfera w biurze ? Czy pozostali pracownicy są chętni do pomocy nowym i do przyuczenia ? Dziękuje za informację

30.04.2021 09:41

30.04.2021 17:01

Szanowny Użytkowniku, Ponieważ czytasz opinie o naszej firmie to zakładamy, że zainteresowała Cię któraś z naszych ofert pracy. Rozumiemy Twoje zaniepokojenie, po przeczytaniu komentarzy przedstawiających naszą organizację w – nie zawsze – korzystnym świetle. Jednak bardzo zależy nam na tym, by te negatywne opinie nie wpływały na decyzję o wzięciu udziału w procesie rekrutacji do naszego zespołu. Firma OVER Group obchodzi w tym roku jubileusz 20-lecia istnienia. To, gdzie dziś jesteśmy i jakie sukcesy odnosimy jest zasługą naszych pracowników. W ostatnich latach rozwój ten jest bardzo dynamiczny. Jesteśmy na etapie udoskonalania niektórych procedur, usprawniania procesów etc. Etap zmian czy transformacji zazwyczaj jest czasem wyjątkowym, budującym napięcie oraz emocjonalne zaangażowanie. Na pewno nie wszystkie podejmowane decyzje spotkały się z pozytywnym przyjęciem. Być może nie zawsze udało nam się, jako firma, sprostać oczekiwaniom naszych pracowników. Niemniej jednak nieustannie wyciągamy wnioski z merytorycznej krytyki i pracujemy nad tym, by nasz zespół czuł satysfakcję z codziennej pracy i wspólnie podążał w tym samym kierunku. Odnosząc się do wyrażonego w poście zaniepokojenia, wierzymy, że najlepszym wyborem jest wyrobienie sobie własnej opinii o naszej firmie. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z pracownikami Działu HR (e-mail:[email protected]). Pozdrawiamy, Zespół OVER Group

21.02.2021 17:15

@thom a jak ci się pracuje ?

22.02.2021 21:05

Już tam nie pracuję.

01.01.2021 09:10

Czy często w firmie Over Group Sp. z o.o. S.K. zdarza się rekrutacja wewnętrzna?

01.01.2021 17:26

Pracowałem grubo ponad 2 lata i ani razu nie było rekrutacji wewnętrznej.
    Max

01.12.2020 08:19

Dlaczego w tej firmie jest duża rotacja handlowców? Staram się o pracę i widzę po wpisach że tam jest masakra. Ja z moim temperamentem i stanowczością chyba rozszarpię tych pseudo cwaniaków pracując tam. Trudno wylecę to wylecę.

22.12.2020 12:45

Szanowny Użytkowniku, cieszymy się Twoim zainteresowaniem pracą w firmie OVER Group na stanowisku przedstawiciela handlowego. Martwi nas Twoje podejście „wylecę to wylecę”, gdyż od samego początku może spowodować, że nie zaangażujesz się w proces wdrożenia jak i w organizację OVER Group na poziomie, który pozwoli na późniejszą, efektywną współpracę. Mamy jednak nadzieję, że prawidłowo podejdziesz do procesu rekrutacji i zatrudnienia. Oczywiście duży temperament i stanowczość w swoim działaniu to bardzo przydatne cechy u przedstawicieli handlowych jednak muszą być odpowiednio wykorzystane do realizacji postawionych celów na tym stanowisku. Zawsze będziesz mógł liczyć na wsparcie naszego zespołu. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod e-mailem [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group
    WestTer

06.11.2020 21:49

Konsekwencje prawne???? Za to, że ktoś wyraził swoją opinię????? BRAWO!!!!! Zacznijcie szanować ludzi, to będziecie dostawać pozytywne opinie. Nie mam absolutnie nic dobrego do powiedzenia na temat tej organizacji! Zespół??? Nie liczy się nikt, kto nie donosi, nie liczy się nikt, kto ma własne zdanie- taki zespół! Wartości????? Jednego dnia przemówienie o wartościach A następnego krzyk i brak szacunku- hmmm jak nazwac te wartości????

22.12.2020 12:32

Drogi Użytkowniku, tak jak wielokrotnie podkreślaliśmy każdy komentarz jest z naszego punktu widzenia ważny i wartościowy, dlatego tym bardziej zaniepokoiło nas to o czym napisałaś. Żebyśmy mogli odnieść się do problemu potrzebujemy szczegółowo się z nim zapoznać. Twój komentarz jest mocny i emocjonalny niestety pozbawiony jest konkretów. Skontaktuj się z nami: [email protected] i opisz nam konkretną sytuację. Zależy nam na wyjaśnieniu tej sprawy, zareagujemy. Każdy Użytkownik korzysta z konstytucyjnie zagwarantowanej wolności wypowiedzi, ma ona jednak swoje granice. Użytkownik korzystający z serwisu gowork.pl akceptuje Regulamin i powinien mieć świadomość jakie treści opublikować może, a jakich nie powinien. Nie straszymy konsekwencjami prawnymi tylko lojalnie informujemy, że każdy Użytkownik, który przekroczy granice i złamie prawo może zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Zespół OVER Group
    trololo

28.10.2020 19:52

Widzę , że do obowiązków nowej Pani HR należy odpowiadanie na komentarze na go worku.

04.11.2020 16:16

Drogi Użytkowniku, dążymy do tego, aby wszyscy nasi pracownicy działali zgodnie z naszymi Wartościami. Będziemy wyciągać wnioski i poprawiać obszary, które tego wymagają, aby każdy mógł zauważyć: naszą MISJĘ, WIZJĘ i WARTOŚCI. W temacie konsekwencji prawnych, o których pisaliśmy w odniesieniu do osób, które złamały obowiązujące przepisy prawne wytłumaczyliśmy tylko jaka jest zasada publikowania opinii na forum gowork. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group

04.11.2020 16:33

Drogi Użytkowniku, współpraca to jedna z naszych kluczowych wartości, która funkcjonuje w Firmie. Oczywiście wiemy, że ten obszar należy ciągle doskonalić, ponieważ pracowników i procesów jest wiele. Dlatego też umiejętność pracy w zespole to obecnie jedna z najważniejszych umiejętności, którą rozwijamy w naszej Firmie. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Over Group?

Kontakt - Over Group Sp. z o.o. sp.k.

Warszawska 65 98-100 Łask

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

FacebookIconLinkedinIcon
    Patataj

02.11.2020 20:59

Widzę, że nowa Pani HR bryluje na tym portalu. Myślicie, że tymi wpisami wybielicie się? Każda mądrzejsza osoba po przeczytaniu tych komentarzy wyciągnie odpowiednie wnioski. Go work nieładnie tak kasować komentarze, które nie są przychylne dla pracodawcy, to tylko świadczy o Was jako portalu , że jesteście mało wiarygodni. W dodatku przypinanie pozytywnych komentarzy... Zapłacono Wam za to?? Ps. Overze jaki myślisz, że znowu zastraszysz ludzi pisząc o konsekwencjach prawnych, to jesteś w błędzie.

04.11.2020 15:28

Drogi Użytkowniku, naszym celem jest merytoryczna dyskusja. Każda konstruktywna opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy warunków pracy naszych pracowników, jest dla nas bardzo cenna. Proszę pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. W związku z powyższym opinie niezgodne z regulaminem forum zostały usunięte przez administratora portalu. Konsekwencje opublikowania wpisów niezgodnych są różne, dlatego w poprzednich komentarzach o nich wspominaliśmy. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group

04.11.2020 15:56

Tak. Postanowiliśmy być tam, gdzie poruszane są kwestie dotyczące naszych pracowników. Tak. Administrator usunął komentarze niezgodne z regulaminem forum i obrażające pracowników Firmy. Tak. Wyciągamy i będziemy wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Tak. Chcemy, aby każdy z naszych pracowników czerpał maksymalną satysfakcję ze współpracy z nami. Taka jest Polityka Firmy OVER Group i nasza Kultura Organizacyjna. Również bardzo cieszymy się, ze "nowa Pani HR" została przywitana na forum. Jednak tak jak już wspominaliśmy za odpowiadanie na Państwa komentarze odpowiada zespół OVER Group. Pozdrawiamy!

29.10.2020 10:58

29.10.2020 16:39

Drogi Użytkowniku, szanujemy Wasze zdanie i na pewno wyciągniemy wnioski z konstruktywnej krytyki, która się pojawi w serwisie. Postaramy się również przyłączyć do dyskusji, by odpowiedzieć na Wasze pytania. Jednak komentarze niezgodne z prawem polskim, zawierające pomówienia i oszczerstwa, znieważające inne osoby lub grupy ludzi, zawierające treści obraźliwe będą archiwizowane przez administratorów portalu, a wobec ich autorów zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne. Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia również naszych aktualnych pracowników, dlatego na takie działanie nie możemy i nie chcemy pozwolić. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group
    Arkadiusz

21.10.2020 07:39

Nikt mi nie odp na wysłane cv

28.10.2020 12:42

Drogi Użytkowniku, przepraszamy, jeżeli nikt się z Tobą nie skontaktował. Prosimy o ponowne wysłanie aplikacji na adres [email protected]. Skontaktujemy się z Tobą. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group

29.10.2020 15:03

Drogi Użytkowniku, zadaniem przedstawiciela handlowego jest pozyskanie nowych klientów dla Firmy oraz utrzymywanie relacji z obecnymi. Specyfika pracy przedstawiciela jest taka, że pracuje on sam, w związku z tym konieczne jest tutaj zdyscyplinowanie, które sprawi, że organizacja pracy własnej i czasu na nią poświęcanego nie będzie żadną trudnością aby wyrobić plan. Każdy przedstawiciel co miesiąc ma określony swój target i tylko od niego zależy kiedy go zrealizuje. Jeśli chce mieć wyższą premię, jego działania powinny być skupione na jak najefektywniejszej sprzedaży w ciągu całego miesiąca. W dążeniu do osiągnięcia tego celu każdy nasz pracownik może liczyć na wsparcie merytoryczne. I tak zgodzimy się, że Klient jest tutaj kluczowy, bez niego praca przedstawiciela jest zupełnie niepotrzebna. W związku z tym odpowiednie postępowanie z Klientem to najważniejsza część tego zawodu. Pozdrawiamy, Zespół OVER Group
    Ala

27.10.2020 09:33

W jakich godzinach się tu pracuje?

28.10.2020 13:15

Drogi Użytkowniku, godziny pracy uzależnione są od działu np. w zakładzie produkcyjnym praca jest w systemie dwuzmianowym, pozostałe działy od 7.00 do 15.00 lub od 8.00 do 16.00. Zachęcamy Panią do zapoznania się z ofertami pracy na stronie https://over-group.com/kariera/. Pytania dotyczące konkretnego stanowiska proszę wysłać na adres [email protected]. Udzielimy szczegółowych informacji. Pozdrawiamy! Zespół OVER Group
    Tommy

09.10.2020 14:04

To prawda, że zwalniacie masowo Ludzi? Ehhhh :(

06.10.2020 22:13

06.10.2020 23:48

Niestety prawda. Lata budowania organizacji, struktury, zespołów.. i w kilka miesięcy wszystko się rozleciało. Najlepiej mają się ci, którzy żyją życiem innych i o wszystkim informują Słońce Peru. Wszystkie wzniosłe słowa o wartości, misji i wizji, pozostały pustymi frazesami w czerwonych ramkach..
    Jarząbkowa z obsługi klienta

05.10.2020 10:04

Nowy tydzień, nowe wyzwania. Świat overowski jakoś tak się nam zmienił od zeszłego tygodnia.(usunięte przez administratora) Przyjedziemy zadbanymi przez naszego ukochanego logistyka autami. Oprócz humoru będzie dużo zaufania i szczerości. Ależ pracy będzie miał prezes z ekipą, żeby bez kamer wszystko uchwycić, usłyszeć. Prawie już tydzień względnego spokoju. (usunięte przez administratora)

01.10.2020 18:02

Sławek

02.10.2020 22:54

Mi Pani przez tel powiedziała, że są w trakcie wymiany floty...ale jak kłamie od początku to dziękuję, tym bardziej, że chciała bym przyjechał do Opola na rozmowę, a ode mnie to jest masa km
    Jack

03.10.2020 09:18

Myślę, że nie kłamała. Pracowała nainformacjach od zarządu. Ojezusie, logistyk się ogarnie wreszcie.
    X

01.10.2020 16:26

W firmie ostatnio widzę nudy nie ma :) Ciekawe kto teraz zrekrutuje nowych ludzi,(usunięte przez administratora)W Agro ludzie nie wytrzymują, Vet się sypie, wszędzie coś. (usunięte przez administratora)
    Jakub produkcja

01.10.2020 17:36

Zobacz oferty pracy...poszukują do CC bo (usunięte przez administratora)zwolnił większość. Poszukują do eksportu, bo pozbyli się specjalistów. Poszukują do Agro - bo tam młyn większy niż na karuzeli gdy zwalniają. (usunięte przez administratora) na produkcji liderów zmiany szukają, bo jak (usunięte przez administratora)tam zaczał udawać rządzenie to nagle ludzi zwolnił. Sami chcą zmieniać, zamiast popatrzyć co robią sami nie tak. W tym tygodniu hrówkę puścił. Jutro kogo? A kogo nie puszcza? szpicli.Szpicel to taka rasa - przykleja się do pozornie silniejszego i płynie z prądem.
    Marlena

02.10.2020 14:22

Z HRką ( nie piszę imienia bo administrator zaraz usunie ) byliśmy kiedyś dobrymi koleżankami ... od znajomej która jeszcze mimo wszystko pracuje dostałam informację o dyscplinarce...czym właściwie zasłużyła sobie na takie potraktowanie ??
    Krowiara

10.09.2020 22:45

Na wstępie - sama złożyłam wypowiedzenie i pracowałam w Over Group trochę dlużej :) Trochę inaczej od wszystkich zacznę od tych dobrych stron. Po pierwsze cały BOK, nie ważne w jakim składzie, dziewczyny zawsze dawały i dalej dają radę ze wszystkim co się tam dzieje, mimo całego bajzlu jakim jest ta firma. Z tego miejsca wielkie ukłony dla nich. Wszystkie kochane dziewczyny na M. trzymajcie się! :) Po drugie logistycy panowie na (usunięte przez administratora) akurat narzekania na nich w ogóle nie rozumiem, oni też muszą mieć na względzie "widzi mi się" zarządu. Zawsze mogłam liczyć na ich pomoc i złego słowa nie powiem. No ale rozumiem że im też mogły nerwy puścić w stosunku do niektórych PH bo kilka razy byłam świadkiem jakiś dziwnych roszczeń przedstawicieli w stosunku do nich. Po trzecie (usunięte przez administratora). Zawsze stawiał na nogi, w gorsze dni potrafił pozytywnie zmotywować a nie jeszcze dowalić (użyłabym bardziej dosadnego słowa ale na pewno pójdzie cenzurka) jak to ma w zwyczaju inny pseudo product manager, który był tutaj już wspominany i nie mam zamiaru się o nim bardziej rozpisywać bo moi inni koledzy już bardzo ładnie przybliżyli jego osobę potencjalnym pracownikom. (usunięte przez administratora) W innym wypadku lepiej się do niego nie odzywać bo na bank zostaniesz sprzedany dalej. Jak już się jednak do niego odezwiesz to pamietaj że musi to być zrobione z szacunkiem żeby przypadkiem nie urazić jego ogromnego jak Alaska ego bo to też nie skończy się dobrze. Wracając do (usunięte przez administratora), od niego nauczyłam się najwięcej bez wyśmiewania kiedy czegoś nie wiedziałam. Z pełnym zrozumieniem zawsze wszystko tłumaczył, był cierpliwy, słowny, pomocny i przede wszystkim pozwalał rozwijać się w swoim tempie i pomagał w tym. Wiedza (usunięte przez administratora)jest ogromna i nie powtarza w kółko tych samych historyjek, co robią inni PM z przypadku. Chyba jedyna osoba z wyższych stanowisk którą wspominam z uśmiechem:) Tyle dobrego. Over to firma dla intrygantów lubiących gierki i uwielbiających obrabiać (usunięte przez administratora)swoim kolegom PH za plecami, zresztą to jedyna droga do awansu wewnętrznego. Ściany mają uszy, boisz się tam do kogokolwiek odezwać żeby zaraz nie poleciał z tym do dyrektora. Spotkania firmowe to jakaś kpina, za każdym razem po takim spotkaniu zastanawiałam się po cholere ja tam w ogóle jechałam. Dwie godziny siedzenia bez sensu i czekania na rozmowę z dyrektorem a poźniej omawianie 3 bezsensownych prezentacji przez 4h, które zreszta równie dobrze moglibyśmy dostać w postaci wiadomości e-mail. Przełożeni nie mieli nam nic kompeltnie do powiedzenia no chyba że lubisz popatrzeć sobie na p. (usunięte przez administratora)i posłuchać o jego marzeniach bo czasem naprawdę miałam wrażenie że te spotkania mamy tylko dlatego że ten facet potrzebuje widowni żebym miał sobie do kogo pogadać. Pomijam to że wyjeżdżasz zanim słońce wstaje, wracasz późno w nocy, ale nikt Ci za to godzin przecież nie doliczy i nie pozwoli później wyjechać na drugi dzień bo dojazdy się nie liczą. Presja na wynik ogromna. O ile rozumiem odpowiedzialność za swój wynik to nie rozumiem kompletnie odpowiedzialności zbiorowej. Często było tak że któryś zespół nie miał pełnego składu i pozostałe osoby musiały nadrabiać plan za ten wakat (usunięte przez administratora) Jeździsz od rana do nocy, jesteś praktycznie co tydzień w delegacji, starasz się, robisz plany, pozyskujesz nowych kontrahentów a im ciągle mało. Przemielą i wyplują. O L4 zapomnij, nawet jeśli nie jest to zależne od Ciebie, masz 90% szans na zwolnienie po takim "wybryku" , a jak w trakcie L4 nie odbierasz telefonów od klientów to nikogo to nie interesuje że nie możesz, Twoje szanse wzrastają na wylot wzrastają do 99%. Ciążę jeszcze akceptują. Z kolegami z pracy najlepiej jakbyś w ogóle nie rozmawiał bo tak jest wygodniej. Dochodzi do tego że niektórzy udają na spotkaniach firmowych ze sobą w ogóle nie rozmawiają. Na pewno jeszcze o czymś zapomniałam ale w następnej laurce pewnie ktoś opiszę więcej szczegółów. No ja nie polecę nikomu Overa mimo że wynagrodzenie jest dobre to nie wiem czy tego warte. Sama niestety przekonałam się o wszystkim co tu piszą na własnej skórze, zatrudniając się jako PH w Agro. Trzymajcie się wszyscy Byli !:)

11.09.2020 07:52

Potwierdzam w 100%. Jak złożysz wypowiedzenie to traktują Cię jak wroga. Już nie jesteś mile widziany. Wypłacają Ci gołą podstawę, nawet jeżeli wyrobiłeś target. Premia "uznaniowa". Tak się traktuje ludzi w firmie Over.

30.09.2020 20:03

Kilka lat tam przepracowalam... I zgadzam się jest kilka spoko osób Ale niestety już coraz mniej... Wszyscy normalni, prawi i uczciwi odeszli... albo zarząd się ich kolejno pozbywa... zostają intryganci, donosiciele i (usunięte przez administratora) W ciągu kilku miesięcy odeszła masa zaangażowanych i świetnych specjalistów... teraz czytając opinie i słysząc "na mieście " co się tam wyprawia , cieszę się że już mnie to nie dotyczy. Zero szacunku do drugiego człowieka, jedyna zasada - brak własnego zdania. Również pozdrawiam wszystkich byłych pracowników!!!! A panującym aplikować do Over - ODRADZAM
    Joanna

28.09.2020 18:08

Dostałam informację, że sporo pisze się tu o mojej starej firmie. Bardzo rzeczowo - sporo tu emocji, ale podsyconych przeżyciami. Osobiście miałam ten przywilej że nie byłam wciągnięta w wewnętrzne gry prezesa, dyrektora oraz frakcji donosicieli. Nauczylam się duzo. Przede wszystkim czym nie jest zaufanie w firmie - ciągła inwigilacja, raportowanie, gpsy. Szef pod płaszczykiem wartości w czerwonych ramkach zapewnia z dyrektorem prawdziwy (usunięte przez administratora). I ta rotacja. Nigdy nie woesz co spotka cię na zebraniu miesięcznym. Do tego szowinistyczne teksty oraz ciiiiiiiiiiiiiiiiiśnienie na wynik powyżej możliwości rynku. Szkoda ze nasi klienci tu nie mogą popisać. Wyszlo by. A skąd ta rotacja ahandlowcow? Jak jest pracowicie, ale w normalnym klimacie sympatii, zaufania, szacunku, wtedy praca odchodzi. Ale jaki prezes i jego ludzie, taki klimat. Tu zakończę.

16.09.2020 20:03

Moje doświadczenie związane jest działem Agro. Zanim zatrudnisz się w tej firmie polecam sprawdzić jaki jest twój profil os. czy jesteś czerwony, żółty, niebieski, a może zielony. Jeśli jesteś zdyscyplinowany, terminowy, odporny na stres i (usunięte przez administratora) umiesz działać pod wpływem presji to może się odnajdziesz w tej firmie. Nastaw się też na manipulacje i brak zaufania do kogokolwiek. Pozytywy: wsparcie trenera sprzedaży, osoby takie jak Dziewczyny z BOK, PM-A. ogromne doświadczenie i wiedza, uczenie się od niego to sama przyjemność, premie i nagrody dla najlepszych PH, BMS na prawdę świetny program. Jak wygląda praca: spotkanie w firmie 1 msc. Na 8 musisz być u pierwszego klienta to, o której wyjedziesz z domu zależy jak duży masz teren, powrót 19-20 czasem później. Na koniec dnia musisz zadzwonić do dyrektora i zdać raport. Za towar, który masz na samochodzie jesteś odpowiedzialny i obciążony kosztami jak coś się uszkodzi. W poniedziałek do 8 rano musisz wklepać plan tygodnia, lepiej go później nie zmieniaj. Z tą 8 też bym nie szalała raz wrzuciłam w niedzielę o 23 to od jednego z PM, którego opiszę poniżej usłyszałam, że jak mi przedłożyli umowę to teraz sobie olewam. Głownie chodziło o to, że nie wiedział jak sobie trasę zaplanować żeby były dobre zyski ze sprzedaży. Często wyglądało to tak, że jak towar nie szedł to sprzedawał po cenach niższych niż w cenniku. Później dzwonił do dyrektora jaki to on jest obrotny, a ty beznadziejny. Sobota i niedziela teoretycznie wolne. telefon musisz nosić zawsze przy sobie bo jak usłyszałam wspomnianego już PM, nawet jakby klient o 12 w nocy dzwonił do mam odebrać. W niedzielę nie musisz iść do Kościoła, słowo Boże dostaniesz w wiadomości od dyrektora. Planu jak nie zrobisz to nie będzie premii, albo przez ciebie premii nie dostanie cała grupa, a spotkanie firmowe po czymś takim nie będzie należeć do miłych. Tabela przestawna, statystyki, raporty, plan wizyty, wiedza o produktach to coś co musisz mieć w małym palcu. Dodatkowo jesteś kontrolowany i oceniany czasem nawet o tym nie widząc. Zarobki jak zrobisz plan, wywiążesz się z zdań to jest ok. I o ile to wszytko można zaakceptować, bo jak się lubi tę pracę to daje ona dużo satysfakcji, to o tyle jednej rzeczy, a raczej osoby zaakceptować nie można. Mowa o jednym z PM, który sprawia, że atmosfera staje się nie do wytrzymania i to właściwie przez niego jest cały ten wpis i to co opisze tyczy się tylko jego osoby. Epitetów pod jego adresem można by użyć dużo, jeśli z nim pracowałeś i masz podobne doświadczenia do moich to na pewno masz o nim zdanie wyrobione i nie ma powodu by jeszcze tutaj pieścić jego obłudne ego. Bardzo dużo przez niego przepłakałam, po każdej jeździe z nim miałam dołek przez kilka dni, tak potrafił zmiażdżyć moje poczucie wartości.Więc jeżeli czytasz te komentarze i zastanawiasz się czy się tam zatrudnić i podejmiesz to ryzyko, a on zacznie na tobie wyładowywać swoje frustracje to się nie zastanawiaj. Bo to że robisz wynik i masz umowę nie daje ci gwarancji, że cię nie zwolnią. Możesz dawać z siebie wszytko, a na koniec i tak zadzwoni do ciebie dyrektor, żeby ci podziękować za współpracę. Jak nie masz czym później wrócić do domu to łaskawie odwiozą cię na dworzec. Więc proponuje (usunięte przez administratora), który jak sam kiedyś powiedział,że wzorce czerpie z najlepszych marek takich jak np. BMW by zamiast sprawdzać poziom zadowolenia klientów, zaczął szanować pracowników (usunięte przez administratora) No i żeby nie było,że firma taka zła, a o sobie nic nie powiem jakim to byłam beznadziejnym pracownikiem bo przecież nikogo nie zwalniają bez powodu. Więc tak nie zrobiłam kilka razy tabelek na czas, nie byłam też osobą której, raz się coś powiedziało i od razu wprowadzała zmiany, nie znałam też na pamięć wszystkich składników produktów. Uczyłam się dopiero jak być handlowcem, ale za wolno jak na standardy firmy. I tutaj jestem sobie winna. Ale wiecie co jeśli w jednym miesiącu było wszystko ok i byli ze mnie zadowoleni, a w następnym już nie jest ok i robi się wszystko, żeby mnie wywalić bo koleżanka PM potrzebuje pracy, przy tym zachowując się jak się zachowując czyli upokarzając mnie na każdym kroku, to na prawdę cieszę się i chociaż początkowo bardzo to przeżyłam to teraz jestem im wdzięczna że mnie wywalili. Przez to, że oni zerwali umowę nie miałam też lojalki. I jeszcze kwestia podpisu firma i tak wie kto pisze te komentarze, zresztą wytłumaczą Ci, że wszystkie opinie to ściema, że tu piszą ludzie, którym nie wyszło bo sobie olewali, bo nie spełniali standardów, bo za mało pracowali, bo nie było wyników bo..., ale nie martw się Ciebie to też czeka;) Takie było moje doświadczanie z tą firmą,może coś od tego czasu się zmieniało. Pozdrawiam wszystkich PH, którzy odwalają kawał dobrej roboty i są świetnymi handlowcami.
    Tomek

13.09.2020 19:31

Wszystkim niewolnikom Overa przypominam, że jeśli nie macie jeszcze zaplanowanego tygodnia wbitego w system to czas się za to zabrać. No chyba że chcecie mieć obcięte premie i pracować ponad 200 godzin w miesiącu za najniższą krajową. + 200 zł. Wszystkim wolnym ludziom życzę natomiast miłego wieczoru.

15.09.2020 08:29

Oczywiście że nie było jeśli przed rozmowa nie poinformowałes, se rozmowa jest nagrywana. Jak ktoś się uprze to może iść z tym do sądu. Widzę, że wielu osobom się udało ostatnio... I tak długo wytrzymaliscie...
    aktualnie tutaj na etacie

03.09.2020 17:28

Pracuję w firmie już kilka lat. Nie rozumiem skąd tyle negatywnych komentarzy.... warunki pracy są dobre. Ludzie są zaangażowani w to co robią, jak ktoś chce pracować a nie tylko zgarniać wypłatę to na pewno się odnajdzie, nie pamiętam też żeby ktoś mi zabrał premie na własne widzimisię zawsze są najpierw rozmowy jak się coś źle zrobi.... Zmuszania do niczego nie ma, nikt mnie nie wyzwał nigdy a na prawdę kilka lat już w tym jestem. to jedyna firma w okolicy która prowadzi tak szeroki zakres wdrożenia i zawsze oferuje umowę o pracę a nie jakieś oszukiwanie. Może zamiast narzekać i tylko chcieć trzeba jeszcze coś zrobić i niektórym się to nie podoba.
    On

13.09.2020 15:31

Prawdą jest ze można zarobić. Jednak pod warunkiem że robi się 7-19 i zamiast rodziny ma rodzinę pmów i dyr. Każdy tylko swoje pilnuje. Pirewsze co zrobię to podziekuję. Roboty szukam. I znajdę. Ale nie przyznam się gdzie, bo zaraz lojalka. Z nikim nie rozstają się normalnie. Stad tyle opinii. Swoją wkrótce wystawię. Tylko muszę mieć pewność z nowej firmy :)
    jliusz

13.09.2020 19:30

to podziel się z nami co osiągnełas /as? na jakim stanowisku bo wiekoszosc opinii jest na temat agro ph,
    handlowiec

09.09.2020 17:10

Wszystkim, którzy zastanawiają się czy podjąć pracę w Over Group chciałabym uświadomić jedną rzecz. Z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzić, że za większość ostatnich wpisów w temacie odpowiada jedna i ta sama osoba. (usunięte przez administratora) Faktycznie , przy takim zachowaniu można mieć pretensję do funkcjonowania GPS no ale przepraszam, co to za podwójne standardy ? Do klientów jeździć nie można bo wirus, ale do koleżanek już tak ? Jeśli obserwujesz ten temat i pod wpływem różnych wpisów zastanawiasz się , czy podjąć pracę w Overze czy nie, mogłabym dać Ci jedną radę. Jeśli robisz takie akcję jak opisana powyżej, to stanowczo Ci odradzam, stracisz tylko czas. Prędzej czy później olewactwo wyjdzie na jaw. Jeśli zaś czujesz się handlowcem, chcesz pracować i się rozwijać , to ta firma jest jak najbardziej dla Ciebie.Owszem, trzeba (usunięte przez administratora) , ale na każdym etapie nikt nie odmówi Ci pomocy.
    Kandydatka

09.09.2020 22:30

W przyszłym tygodniu zaproszona jestem na rozmowę kwalifikacyjną i oczywiście zajrzałam na ten portal szukając informacji i faktycznie coś dużo tych nowych postów. Również mam podejrzenia że to wszystko pisze jedna może dwie osoby które z jakiegoś powodu mają do firmy uraz..Chyba jednak wolę się sama przekonać jak jest naprawdę
    Niemiec

09.09.2020 23:35

Ja się podpisałem :) a pan Krzysztof czyta opinie i jak nie zacznie szanować ludzi to będzie miał problem z obsada terenów tak jak teraz . Pozdrawiam
    Poszukujący pracy

01.09.2020 14:26

Pojawia mi się ogłoszenie do nich. Wpisałem w @ i wyszło to co tu czytam. Zwykle ludzie piszą gdy coś poszło nie tak. Jest ktoś zadowolony? ph agro. jak płacą? jakie auto służbowe? jaki szef? można zarobić na prowizji? na co trzeba zwrócić uwagę?
    Warmiak

09.09.2020 22:21

Bez polisy na Twoje życie. Bo dacia to full bryka z 290 000 na liczniku przy jeżdżeniu po wsiach. (usunięte przez administratora)
    Tomek

09.09.2020 22:31

jakie zarobki? Szef wymagający czyli co?
    handlowiec już z konkurencji

09.09.2020 22:07

Sporo anonimów i obrzucania. Pracowałem w tej firmie na południu. Generalnie ciśnienie duże. Presja wyniku. Rozmowy na spotkaniach miesięcznych to pomyłka. Zwykłe marnowanie czasu. Można się starać, zarobić też. Ludzie fajni. Tylko nie dba się o nas, mimo, że to my robimy robotę u klientów. Zarobienie jednak wiąże się z zasuwaniem od świtu do nocy. Ustawowe 8 godzin nie istnieje. Liczenie godzin wg gps. Praktycznie nigdy nie ma zgody co do tego. Wychodzi, że za mało. To oszukiwanie, bo jak analizowałem zawsze było na moje ok. Wyjazd liczy się od pierwszego klienta. Czyli jak jedziesz 2 godziny służbowym trupem to się już nie liczy. I tak juz jest 10 godzin w pracy bo liczy się do końca ostatniej wizyty czyli już 2 godziny powrotu nie. Czyli poza domem 12 godzin, ale pracy podobno 8. To ok? I tak własnie pomyślałem, że tak nie chcę. Teraz pracuję u konkurencji i mam wreszcie normalna pracę gdzie zarabiam, ale bez tego ciśnienia, że musze się codziennie spowiadać. A więc warto się zastanowić dobrze, bo jak nie masz życia prywatnego to sobie pracuj, ale jak masz dziewczynę lub rodzinę - szkoda życia. Mam nadzieję, że komuś ta opinia się przyda. Szkoda zachlapać cv w głupi sposób. I pozdrawiam ty handlowców co czytają, bo fajni byliscie, szkoda że krótko. A pewnie czytacie, bo ruch tu duzy. I pozdrawiam byłego szefa :)
    szukam

09.09.2020 22:11

A jaka rotacja? Duże regiony? Przełożony ok? czym różni się rekrutacja do weterynarii od zoo? Czym to się różni? fb fajnie prowadzą.
    handlowiec z konkurencji

09.09.2020 22:17

rotacja - poczytaj co tu piszą. klientów jest baza, ale różnie klienci gadają. Wkurza ich rotacja. agro. dyro - jak dla kogo. fb - każdy może ładnie się pokazać. laski z tyłu też bywają ładne. A potem... Za to w biurze fajne. Zapomniałem o socjalu - lepiej zrobić dzieciaka i 500+ brać. A jak lubisz plotki to firma do końca życia :)

06.09.2020 20:57

Poszukująca

07.09.2020 21:14

Długo już nie pracujesz? Może jest cień szansy, że coś się zmieniło... Zastanawiam się czy warto próbować
    handlowiec

09.09.2020 12:33

nie rozumiem w czym problem z tym kalendarzem??!! efektywny handlowiec to taki który wszystko ma dobrze zaplanowane. Oczywiście czasem wizyty z partyzanta też się zdarzają ale chyba lepiej jest sobie wszystko poukładać po to aby lepiej wykorzystać dzień w pracy i dzięki temu go skrócić. Planowanie tygodnia pracy przed jego rozpoczęciem uważam za wielki plus tej firmy, dzięki temu jestem jeszcze lepsza w organizacji czasu pracy.

21.08.2020 20:30

04.09.2020 21:58

Z socjalu masz kartę multi sport. Nie ma wczasow pod grusza, swoją drogę każą Ci iść na 2 tyg urlopu bo tak niby mówi kodeks pracy ( jakoś w nowej firmie nie wymagano tego ode mnie, a zasugerowano że jak wezmę 2 tyg urlop to otrzymam wczasy pod grusza) , wybierają termin za Ciebie który zazwyczaj Ci nie pasuje i jeszcze nie otrzymujesz kasy za wczasy. Szkolenia były dopóki byl odpowiedni człowiek w tej firmie od szkoleń, który posiadał ogromną wiedzę . Odkąd go nie ma, to na szkolenie bym nie liczyła . Lepsze auto? ???????? weź bo się herbatą zadławię ???? jak już ktoś wspomniał, jak przejedziedz 350 tys km i auto się rozpadnie to może dostaniesz nowe ???? W firmie swego czasu dobry byl zespół... Z tym zespołem można było zrobić wszystko! Ale wartościami z ramki , które wisza w każdym pomieszczeniu w firmie i NALEŻY JE ZNAĆ NA PAMIĘĆ, kierowały się tylko niektóre osoby, a na pewno nie te z najwyższych stołków. Spróbuj, dołącz, może podpasuje Ci taka praca i takie fałszerstwo ????

05.09.2020 10:13

Brak socjalu, Multisport ale musisz zasłużyć, żadnych dofinansowań do wczasów "pod gruszą". W umowie miałem wpisane wymagany w pracy strój służbowy, którego nigdy nikt nie widział.

12.08.2020 09:20

Firma dla ambitnych, dynamicznie się zmieniająca. Nie wszyscy dają radę ogarnąć wiele procesów jednocześnie. Zarząd jak w każdej firmie wymagający i stawiający nowe wyzwania. Nie jest lekko ale praca daje satysfakcję. W ciągu ostatniego roku zaszło wiele pozytywnych zmian, które zmieniły kulturę organizacji. Osobiście jestem zadowolony z pracy w dziale finansowym.

13.08.2020 13:17

I teraz rodzi się pytanie. Opinia płynąca z serca czy przełożony kazał coś napisać..

21.08.2020 20:55

A jakie to pozytywne zmiany, oprócz wyżyłowania pracowników do granic możliwości??

Zostaw merytoryczną opinię o Over Group Sp. z o.o. sp.k.