Agencja Pracy B&W

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 12 ocen.

Opinie o Agencja Pracy B&W

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy B&W

zina

hello pleace contact to me e mail elizabeth_62@mail.bg

Joanna

@Przezorny sprawdzałeś stronę internetową firmy? Możesz tam znaleźć numer telefonu, adres e-mail do kontaktu oraz adres siedziby w Szczecinie. @A.to ważna informacja, że agencja zakupuje bilet dla pracownika. Pisałeś, że lecisz po 10 września. Czy już jesteś w Anglii? Rozpocząłeś pracę? Chętnie dowiem się więcej o Twoich doświadczeniach i początkach pracy. Czy to co zastałeś po przyjeździe było zgodne z ustaleniami?

Bodzio

Ja również korzystałem z ich pośrednictwa i jestem bardzo zadowolony. Szybko i jasno wszystkie formalności załatwiają, pomagają ludziom, naprawdę jest z nimi super. Ja byłem w sektorze opieki ale będę chciał skorzystać z oferty dla tapicera,jak wrócę napiszę.

A.

teraz to chyba, jedna z lepszych agencji na Anglię, wszystkie oferty mają praktycznie z opłaconym przelotem ja lece po 10 wrzesnia bilet kupili, wiec chyba jest ok

Michal

Do Woking jezdżą osoby ze słabszym angielskim ale oferta aktualna, Londyn lepszy bw.michal@wp.pl - pracownik

Madzia

Agencja Pracy B&W z tego co się dowiedziałem ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się czy te oferty które widziałem są jeszcze aktualne a chodzi mi o pracę- Opiekunki Środowiskowe do Woking? Może ktoś wie?

Michal
@Madzia 29.08.2017 20:09
Agencja Pracy B&W z tego co się dowiedziałem ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się czy te oferty które widziałem s...

Do Woking jezdżą osoby ze słabszym angielskim ale oferta aktualna, Londyn lepszy bw.michal@wp.pl - pracownik

ryba

i jeszcze jedno oni tu maja jakis blad ta agencja nie jest z Warszawy a ze Szczecina z tego co kojarzę, ja zalatwialem wszystko przez maile dokumenty itp nie jezdzilem tam

Bartosz

Może ktoś słyszał coś na temat pracy dla kierowcy-opiekuna w Anglii? Zainteresowałem się tą ofertą i chciałbym coś się dowiedzieć przez rozmową z agencją. Może ktoś tak pracował i mógłby podzielić się informacjami? Będę bardzo wdzięczny za każdą informację.

ryba
@Bartosz 20.08.2017 19:38
Może ktoś słyszał coś na temat pracy dla kierowcy-opiekuna w Anglii? Zainteresowałem się tą ofertą i chciałbym coś się dowiedzi...

hej Bartek, praca jak praca ja robilem w Londynie jako kierowca opiekun i tak, praca jest ok, czasem bywa ciezka ale to jest taki rodzaj pracy. Mają najlepsze stawki, jesli chodzi o ten rodzaj pracy porównywałem przed wyjazdem. musisz miec min 500 funtów depozyty za mieszkanie itp. Owszem pozycza Ci jesli jestes w miare ogarniety i zobacza ze nie nie chcesz uciekac, ja nie korzystalem z pozyczki ale inni tak. Plusem jest to ze masz kontrakt prosto od brytyjskiego pracodawcy. Manager glowny Jarek to Polak, robi główne interview przez telefon wszystko uczciwie powie . owszem jest tam rzeźby trochę dopóki jeździsz ich autem odciągają od godziny 60pi za użyczenia ale moga pozyczyc zebys sobie kupil samochod po jakims czasie. Michal z agencji mnie prowadzil przed wyjazdem z dokumentami i potem przechodze do pracodawcy, nic nie pobieraja za zadne tlumaczenia dokumentów itp. Nie masz nic odciagane z pensji na rzecz agencji robisz tak samo jak np anglik ktory przyjdzie z ogloszenia, fakt nie znajdziesz ich w firmie za duzo, nie robia oni za takie pieniadze raczej. jest tam paru anglikow na wyzszych stanowiskach, a tak to Rumuni Polacy Wegrzy itp. Musisz miec komunikatywny angielki. Gadalem z Michalem ostatnio bo przymierzam sie do live in teraz, chcesz jechac do Anglii to dzwon do niego on ma rozne oferty, najwyzej nie pojedziesz, chcesz powolaj sie na rybe. Ale jedno jest pewne jesli chcesz tam zarobic to godzinowo trzeba na maksa, bo tam firma czynna 7-22 codzien przez 7 dni i godziny sobie z nimi ustalasz robisz 40- 60 tygodniowo

Nosel

Jak się komuś nie chce pracować to tak pisze. Jeśli ktoś szuka zupełnie innej pracy to poprostu nie interesuje się taką jaka jest w ofercie. Może agencja nie była zadowolona z pracownika @lawendowa i teraz w ramach zemsty tak pisze. Rodzaj pracy nie jest lekki to prawda.

Przezorny
@Nosel 17.08.2017 12:42
Jak się komuś nie chce pracować to tak pisze. Jeśli ktoś szuka zupełnie innej pracy to poprostu nie interesuje się taką jaka je...

ona jeszcze nie podjęła pracy baranie to jak może jej się praca nie podobać widać agencja do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podają nawet konkretnych danych kontaktowych tylko telefon , firma krzak !

Joanna

@lawendowa piszesz, że rozmawiałaś z dwoma przedstawicielami firmy. Możesz powiedzieć w jakich kwestiach ich odpowiedzi się różniły? Co sprawia, że tak ostro oceniasz tą agencję? Rozumiem, że nie podjęłaś z nią współpracy?

Marika

Czy mógłby ktoś napisać coś więcej na temat pracy w Anglii ? Słyszałem dobre opinie o agencji ale jeśli ktoś mógłby coś dodać jak organizują wyjazdy?

Kasia
@Marika 07.08.2017 09:28
Czy mógłby ktoś napisać coś więcej na temat pracy w Anglii ? Słyszałem dobre opinie o agencji ale jeśli ktoś mógłby coś dodać j...

Hej,przeglądam te opinie,i jestem ciekawa jak się pracuje z tą agencją.

Kasia
@Marika 07.08.2017 09:28
Czy mógłby ktoś napisać coś więcej na temat pracy w Anglii ? Słyszałem dobre opinie o agencji ale jeśli ktoś mógłby coś dodać j...

Hej,przeglądam te opinie,i jestem ciekawa jak się pracuje z tą agencją.

Joanna

Jakie są Twoje wrażenia z pracy za pośrednictwem Agencja Pracy B&W? Czy znalazłeś ofertę pracy, która spełniła Twoje wymagania?

ova

@erf jak najbardziej te oferty widzę, teraz do Anglii chyba szukają kierowćów opiekunów, a jakie to miasto?

anonim

(usunięte przez administratora)

Mufinka

A Ty Blady pracowałeś poprzez tę agencję? jeśli tak to proszę o kontakt na maila mufinka6@prokonto.pl

BLADY

Czytam te wszystkie pozytywne wypowiedzi o Firmie Agencji Pracy B&W i coś mi się wydaje ,że piszą je sami pracownicy firmy Agencji Pracy B&W.

mopsik

Agencja pracy B&W- moim zdaniem najlepiej sprawdzić i ocenić samemu, ja tak miałam. Wprawdzie zanim podjęłam decyzję o współpracy, sprawdziłam firmę pod względem autentyczności (posiada certyfikat). Nie ukrywam, że przejrzałam internet szukając opinii o firmie. I jak to w życiu bywa "jeszcze nie było tak by udało się wszystkim dogodzić, bo każdy z Nas jest inny i oczekuje czegoś innego". Tak pomyślałam... Mimo to skontaktowałam się z firmą bo zależało mi na szybkim znalezieniu dobrej pracy. Mnie rekrutował Pan M.,kompetentny człowiek z pasją i dużym zaangażowaniem. Oby takich więcej to nie byłoby negatywnych opinii ;-) Praca super, ogólnie polecam!!!

Eni.57

Pozytywne opinie na temat tej Agencji słyszałam od krawcowych i szwaczek pracujących w Anglii. Zadowolone Panie opowiadały jak szybko i skutecznie znalazła dla nich pracę zgodnie z kwalifikacjami.

happy

Wszystko ok wyjechałam do Anglii, pracuje jestem bardzo zadowolona :) Dziękuje

Vvv
@happy 28.07.2015 17:15
Wszystko ok wyjechałam do Anglii, pracuje jestem bardzo zadowolona :) Dziękuje

Możesz podać więcej szczegółów tez jestem zainteresowana ogłoszeniem opiekun z prawem jazdy. Piszcie bo ciężko się zdecydować

Majli

Bardzo mało opini odnośnie agencji jest dość dziwne... Czy ktoś dla nich pracował i może cokolwiek przybliżyć odnośnie współpracy z agencja B&W?

koko

Witam Aja możesz napisać coś więcej bo wlaśnie znalazłam tam ofertę , tę powyżej na krawcową dla mojej mamy i teraz nie wiem czy coś tam wysyłać..:(

Aja

Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same straty,zastanawiam się nad podaniem Agencji do sądu.

lawendowa
@Aja 22.12.2014 20:38
Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same str...

Przecież ci ludzie to nic więcej jak pospolici kłamcy.Pierwszy człowiek z jakim się kontaktowałam przedstawiał mi jak to wygląda ,ażeby drugi pan powiedział coś zupełnie innego w większości kwestii.Ci ludzie nawet między sobą się nie potrafią dogadać.A przepraszam jeśli to agencja to chyba jakieś biuro powinna mieć a co za tym idzie telefon stacjonarny. Kpina !!!

lawendowa
@Aja 22.12.2014 20:38
Byłam w UK z Agencji B&W -skandal! Żadnej pomocy,arogancja i olewajstwo! Odradzam.Szkoda kasy na bilet za granicę,same str...

Prosiłabym cię o jedno daj sobie spokój.Kłamcy,kłamcy,kłamcy

Zostaw opinię o Agencja Pracy B&W - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy B&W