Stokrotka

Teresin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 849 ocen.

Opinie o Stokrotka

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Pikier

Jest nowy kierownik i nic z nim (PN) nie zrobi. Nie zna go, nie wie że to leń śmierdzący. Zanim się pozna to rok minie, tylko czy my tu jeszcze będziemy. Dzięki "Nowa" dziś też wysłałem CV do Navo.

Nowa

Tu rozmawiamy o Centrum Dystrybucji. Dali podwyżki. Policzcie sobie,to jest około 20 zł miesięcznie. Co my zrobimy z taką gotówką? Dla takich pieniędzy na pewno każdy będzie tracił zdrowie. To w Navo Orbis teraz jest mnóstwo przyjęć i dają 2400zl podstawy a tu już 3 lata i zamiast dawać podwyżki to zabierają. Pora złożyć Cv do Navo bo widzę że pasuje tu Wam obecna sytuacja, nie walczymy o to co nam się należy. Jeszcze trochę i Pan ŁP z kierownikami będzie składać towar.

Nowa

Hej, dziś kierownicy bawili się w Lublinie na imprezie integracyjnej. No nie tylko kierownicy bo i niektórzy pracownicy no i oczywiście ulubienica kierownika Pn czyli SD z alkoholi. Pewnie uzgadniają nasze podwyżki... Hi hi... Czy ktoś się w końcu określi co robimy dalej? Organizujemy strajk lub coś takiego? Czy nadal pracujemy jak nam zagrają?

nowa

witam mam pytanie jak tam jest rozpoczęcie pracy na zmianach

jan

a mnie wkurza ten pajac z ukrainy co odprawia modły na dywaniku na parkingu. co sie dzieje w tej firmie to dno. niedługo te muslimskie małpy wejdą nam na głowe

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

rocky

newsa mam za rok na trasie teresin błonie powstanie magazyn develey - zatrudnienie znajdzie 100 osób

Nehmed

Chyba Ci się forum pomyliło ☺☺to forum stokrotki Cd Teresin. ..Jak dla Was temat podwyżek ??

Mohamed

chciałbym opowiedzieć o pracy w tym magazynie .Praca sama w sobie nie jest zła .Tylko wkurzające jest to ze jak idzie się po wolne czy po urlop to najpierw musisz im się wyspowiadać a po co ci a bardzo ci potrzebny w rezultacie zazwyczaj nie dostajesz dnia wolnego .Druga sprawa kierownicwo powinno pochodzić od czasu do czasu po magazynie i popytać co nam się podoba a co nie żeby np. zmienić coś żeby było lepiej a u nas tak nie jest ich nic nie obchodzi prócz tego ile ich zmiana zrobi ,a podejrzewam ze zmiany pracowały by lepiej gdyby i kierownictwo inaczej nas traktowało .podchodziło by do nas jak do ludzi a nie do zwierząt a kto z nas robi takich ludzi oni . Wczoraj bardzo mi się spodobało jak Pan P.N wziął się chociaż na chwile z nami do roboty podobno chwile pikował na alkoholach a potem pomagał na wydaniach .To było bardzo fajne i mobilizujące człowieka . Teraz chodzą i proszą ludzi żeby przychodzili na setki tak oczywiście ludzie by przychodzili ale kiedy jak pracuje się 6 dni dzień wolnego i potem znowu maraton . kiedy mamy odpocząć gdyby inaczej to wyglądało ludzie przychodziliby na setki .A zapomniałym dlaczego my musimy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez to ze nie ma ludzi do pracy ? a może pomyślcie dlaczego tu nikt nie chce pracować ??? Kierownictwo nie jest takie złe ja ich tam lubie tylko trzeba nimi potrząsnąć .

nim

Jest mnóstwo ogłoszeń z inną pracą,wystarczy się rozejrzeć. stokrotka nie jest jedynym zakładem pracy na mazowszu. Ludzie nie pasuje-to się zwolnić!!!! Ja zmieniłam i nie żałuję!

haha

Sądzimy że jesteś debil !!! i masz odwage pisać tylko na forum ot taki jestes kozak moze sie przedstawisz jezeli masz na tyle odwagi? apropo wezi sie za robote be ci norma spadnie į bedziesz latał do zmianowego o czas kierownika

pracownik

ja rowniez bym sie przyjrzal pani S.B i jej mezowi A.B. wiecznie zmeczona (ale nie o tym mowa) cały czas by rozmawiała (głównie z P.N, B.P ) a osobe z ktora pracuje ma po prostu gdzies. Jej nieróbstwo razi w oczy a inne osoby musza za nia robic. ich układzik z kierowniczkami chłodni jest po prostu chory! co wy o tym sadzicie ?

żal mi cie pracownik
@pracownik 01.06.2016, 17:27
ja rowniez bym sie przyjrzal pani S.B i jej mezowi A.B. wiecznie zmeczona (ale nie o tym mowa) cały czas by rozmawiała (główni...

A za ciebie kto pracuje że masz czas na obserwowanie innych,a może ty jesteś z wysyłki i ktoś za ciebie zapi...ala . Właśnie przez takich jak ty plotkarzy musimy tyrać po 10 godzin. Masz coś do nich to podejdz i zapytaj a nie na forum wypisujesz jakieś bzdury

Nowa

Hej. I co z tymi podwyżkami? Moja propozycja jest taka żeby zorganizować strajk w wyznaczonym terminie wszystkich trzech zmian. Co Wy na to? Trzeba tylko kierownika Ł P poinformować żeby było wszystko legalnie. Proszę o wasze opinie.

Nowa

Cześć, tak czytam te forum i stwierdziłam że pracuje z analfabetami, plotkarzami itp. Nie potraficie się wypowiedzieć i sformułować zdania poprawnie. Macie żale i bolączki więc jaki jest problem żeby to przedyskutować z kierownikiem CD a nie wszyscy są mądrzy tylko anonimowo na forum. Nikt tu nikogo nie bierze poważnie biorąc pod uwagę jaki poziom i iloraz inteligencji jest prezentowany.

Slowik

Miejsca Ci w firmie dostatek A słownik ortograficzny warto kupić bo sochaczewska gwara zajezdza haahhahahha

stokrotek

A.P P.P oraz P.Nierób ta cała łowicka grupka panoszy sie po tym magazynie a my sobie na to pozwalamy. powinnismy cos z tym zrobic,zobaczcie ile osob z łowiczka i okolicznych dziur u nas pracuje, to nie jest przypadek 3/4 z nich to ich ludzie co im kablujom a na dodatek najwieksze nieroby. niech wszyscy wracajom do siebie dzemy i mleko robic. niedługo to tu sami z łowicza bedom a dla pozostałych miejsca nie bedzie.

Łowiczanka
@stokrotek 28.05.2016, 18:24
A.P P.P oraz P.Nierób ta cała łowicka grupka panoszy sie po tym magazynie a my sobie na to pozwalamy. powinnismy cos z tym zrob...

Najpierw to się naucz pisać. Bo widzę że słownika dawno nie miałaś/eś w ręku. A no tak nie ma czasu bo Stokroteczka. Pozdrawiam.

gfdgfr

i lepiej bo ta firma jest już słynna pod wzgdlędem meczenia ludzi fizycznie ale o i psychicznie to dno nie firma obóz męka dla zwykłych ludzi pracujących na chleb którzy nie mają gdzie znaleść lepszej godnej pracy.A KIEROWNICTWO TO BYDŁO BEZ SZACUNKU TO LUDZI .

anonimus
@gfdgfr 25.05.2016, 22:40
i lepiej bo ta firma jest już słynna pod wzgdlędem meczenia ludzi fizycznie ale o i psychicznie to dno nie firma obóz męka dla...

To po co tam pracujesz? Jak sie męczysz psychicznie i fizycznie rzuć to w diabły. Opierdziel za kika tysięcy to jeszcze pojmuję ale ludzie zarabiacie najniźszą krajową, co was w tej firmie trzyma?

lono

Podobno co słyszałem to stokrotka będzie w teresine do końca roku i zwalnia magazyn albo zmienia lokalizacje wynajmie większy magazyn koło lublina

amator

Czy to praawda ze bedziemy pracowac w soboty na 14 i 22?

prawda
@amator 23.05.2016, 16:50
Czy to praawda ze bedziemy pracowac w soboty na 14 i 22?

Prawda. Będą w soboty 3 zmiany, będziecie zapitalać w weekendy-zero życia prywatnego!!!! Waszą rodziną będzie Stokrotka!!!! I może wreszcie dostaniecie podwyżki, bo będą chcieli was zatrzymać- ludzie się zwalniają, a oni juz nie chcą wypowiedzeń podpisywać, BRAK LUDZI DO PRACY!!!

Pelikan
@prawda 23.05.2016, 19:51
Prawda. Będą w soboty 3 zmiany, będziecie zapitalać w weekendy-zero życia prywatnego!!!! Waszą rodziną będzie Stokrotka!!!! I m...

Żadnych 3 zmian w sobotę nie będzie więc nie siej fermentu. Ciekawa sprawa bo jak PIS zakaże handlu w niedzielę to będzie ciekawie. Nie może być 3 zmian w sobotę chyba, że w niedzielę wypada święto - tylko w takim przypadku.

symfoniusz

Dziś z przykrością zauważyłem że w toalecie pływały trufle bo ktoś nie spuścił wody.Prawdopodobnie zostały skonsumowane.

colboxgirl

Nowy kierownik sprawia wrażenie sympatycznego, może będą z niego ludzie. niech się zadomowi i ułoży naszą zmianę. życzę mu powodzenia a co do PN brak komentarza.... Róbmy swoje i obserwujmy co się dzieje.

......

Hahaha , napisał PN AP lub PP. To że nie dawał się ponizac i po sobie jeździć to nie znaczy ze od razu trzeba go zwalniać. Całe te k*restwo łowickie z biura powinno wyleciec bo nie mozna nazwać ich kadrą kierowniczą , kazdy z nich ma jakis kompleks lub problem w zyciu prywatnym i próbuje odreagowac to na wybranych pracownikach ktorych sie regularnie poniża. Co do PN to nie dlugo pewnie bedzie musial szukac pracy bo jesli jego nierobstwo widzimy my zwykli pracownicy to na pewno tez ktoś wyżej...

jk

Masz rację ale ten post dotyczy PN przeciesz to nie rób numer jeden całą robotę za niego robi BP

Pickerka

Proponuję co poniektorym skupić się na robocie a nie szukac sensacjii...słyszałam za co poleciał wozkowy jak brałam kody do zleceń ....to ze dobrze jeździł na wózku nie znaczy że ktoś mu pozwoli na hamstwo i prostactwo ..jak nie ma bieli to wszyscy myśleli że można wejść na głowę każdemu i zesrac się na środku magazynu ..jak widać jeden się pomylił ..pytanie czy ostatni .?jest nowy zmianowy niech rządzi !!

Magazynier

Dajcie spokój tej dziewczynie bo to się robi wkurzające najezdzacie na nią cały czas, lecz to nie jest jej wina ze jakiś lamus za nią ciągle jeździ i ma na nią chęć nie dziwię mu się lecz chyba nie widuje się w lustrze i sądzi ze Sylwia sie nim zainteresuje. Większość osób nawet z nią nie zamieniła słowa i dlatego tak piszecie znam ja juz dłuższy czas i mam bardzo dobre zdanie o niej. Jest za miłą i spokojna, aby PN ublizyc żeby się odjeb... czy kiedy kolwiek widział ktos z Was żeby PN wpisywal jej czas kierownika ?? Widać ze dziewczyna jest bardzo pracowita przyjeżdża na wolnych dniach do pracy i zapierda... Nie to co wy tylko narzekać potraficie i głupoty wypisywać. Ludzie weźcie się ogarnijcie zajmijcie się swoim życiem bo nigdy nie wiadomo kiedy wam się nogą podwinie. PS. Paweł daj Sylwii spokój znajdź sobie dziewczynę o swojej urodzie bo ona nigdy na Ciebie nie spojrzy.

Kingpick

Pan PN po tym jak przyczynil sie do zwolnienia dobrego wozkowego dopiers teraz zacznie przesiadywac na alko chyba ze kierownik cd cos z tym zrobi bo pani Sylwia chyba nic nie zamierza z tym zrobic , pasuje jej towarzystwo koslawego kretyna ktory za nia lata.

zszokowana

to że ten nieudacznik PN lata jak pies za... to rozumiem bo przeciez grzesiek mu przeszkadzał, to go zwolnił ale że AP jeszcze w to sie mieszał to tego juz nie rozumiem.AP przeciesz ty dopjero co po ślubie jesteś haha

Zwolnić PN

Łukasz przyjrzyj się naprawdę bliżej osobie PN.Wystarczy przejrzeć monitoring z jednego dnia ,żeby zobaczyć co się dzieje, on większość czasu przestoi na alko razem z Sylwią, która ma 5 próg i 60godzin czasu kierownika w miesiącu wbijanego przez PN, bo przecież gadanie jakoś trzeba usprawiedliwić. Druga sprawa- jego sprawdzanie błędów!!! Jak on je sprawdza -stoi ze skanerem w ręku i nawet nie schyli się ,żeby poszukać brakującego towaru. Panie z kontroli mówią ,że nie ma to nie ma!!!! Szok

Mekeke87

Ten cały kierowniczek chłodni to pionek żeby nie Biela juz za kadencji Grzeska by go nie bylo

kochaś

ahaha romeo się znalazł gdzie ona by miała oczy

szok

buhaha ciekawe ile teraz będzie przesiadywał na alko.JESTEM ZA kurczak

śmieszne

Do kierownika CD TERESIN Panie łukaszu czy zrobi pan coś z tym nierobem z chłodni PN ? przez niego własnie wyleciał nic niewinny ratrakarz bo co ? bo pan kierownik PN ma ochotę na jego dziewczyne to tak sie załatwia takie sprawy zamiast niego to powinien wylecieć PN . PS kto jest za zmiana kierownika chłodni ?

cała zmiana
@śmieszne 11.05.2016, 18:12
Do kierownika CD TERESIN Panie łukaszu czy zrobi pan coś z tym nierobem z chłodni PN ? przez niego własnie wyleciał nic niewinn...

jesteśmy zaaaaaaaaaaaa !!!!!!

waldi79

Kto nowym kiero? Ponoć ktoś z zewnatrz?

stokrotka

Ciekawe kto będzie nowy, jakaś nieszczęśliwa ta nasza zmiana. Naprawdę Guzik mógłby wrócić,ale to nierealne

grumpy

spokojnie AP tez poleci juz ja sie tym zajme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] RB to i jego tez.

mmmmm

a.p nie poleciał. niech wraca guzik!!!!

marekk

Kto wchodzi jako nowy kiero?

grumpy

RB już poleciał, AP też , następny jesteś ty PN a po tobie BP.

nonsens

jeżeli nie czyli pasują mu sposoby traktowania ludzi.

nonsens

kierownik magazynu powinien interweniować jeżeli ma nieudolnego kierownika zmiany.

abc

dobrze by było jakby stokrotka zrezygnowała ,zwolniła magazyn pod bardziej lepszą firmę

pawlo

U bieli urlop jak sam ci go zaplanuje. Na innych zmianach idzie się dogadać z tym matołem nie idzie i co byś nie robił.

kurka wodna

Man to nie plotki tylko przypuszczenia po publikacji internetowej o długach stokrotki względem urzędu skarbowego i to gruba kasa. poza tym, dziwnym zbiegiem okoliczności stokrotka otworzyła magazyn w Lublinie, dziwnym trafem nowym pracownikom daje umowy o pracę na rok a nie jak do tej pory na 2 lata. i dziwnym trafem umowe o najem magazyny ma do końca 2016 czy 2017 roku. Coś dużo tych zbiegów okoliczności nie sądzisz? a co do rekrutacji to była jest i będzie. Dla nas co niektórych pracowników to ma kształt taki- powoli będą się zwojać z Teresina. Sklepów stokrotkowych w pl nie jest znowu tak dużo i jak poodrzucają sklepy niestokrotkowe, to Lublin spokojnie da rade to ogarnąć.

gość

W Lublinie za mały jest magazyn i nie sądzę żeby go szybko powiększyli. W Teresinie pewnie pozwalniają bo odeszło bardzo dużo towaru który jest kompletowany w Lublinie.

kurka wodna

są zwolnienia na magazynie. Czyżby się przepowiednie potwierdziły co do tego, że przez te długi co ma stokrotka za podatek, stokrotka zwinie się z Teresina i zostawi tylko ten magazyn w lublinie? w Teresinie mają najem magazynu do końca tego roku czy przyszłego. później się zwinie do lublina i zostawią sobie tylko sklepy sieciowe a z reszty zrezygnują.

kurka wodna

Tu są opinie z magazynu stokrotki w Teresinie a nie ze sklepów. weźcie się ludzie ogarnijcie bo chyba nie czytacie dokładnie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

n

to jest forum na którym wypowiadają się pracownicy magazynu w teresinie, a nie sklepów

nowy

ma pytanie bo wysłałem cv do stokrotki ile można na retraku zarabiać ? jedzie bt reflex od 4 lat

Heniek
@nowy 02.04.2016, 23:32
ma pytanie bo wysłałem cv do stokrotki ile można na retraku zarabiać ? jedzie bt reflex od 4 lat

2400 do ręki. I nie wierz ,że więcej. Niektórzy wózkowi zarabiają mniej jak pikerzy.Nie polecam pracy w tej firmie,szczególnie na zmianie Rafała B. Chyba ,że trafisz na inną zmianę.Poczytaj wcześniejsze wpisy 3/4 tego co napisane to prawda!

XXX

HAHA DOBRE NIEDŁUGO TO BĘDĄ LUDZIE Z KUTNA A ZA ROK CHYBA Z LUBLINA

zjeb

a teraz łówicz i okolie wyszogrodu pracują pamiętaj o teresinie tu też ludzie mocni i młodzi szukają pracy

jełop

koleś ma tupet zajebisty mocno zajebisty po zgonach do celu łała niezle

Zostaw opinię o Stokrotka - Teresin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka