Pratt & Whitney

Niepołomice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 152 ocen.

Pratt & Whitney
2152

Opinie o Pratt & Whitney

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pratt & Whitney

Kowboj

Praca jest bardzo ciekawa i zróżnicowana . Oczywiście każdy kto jest nowozatrudniony musi się liczyć z planami sprzedażowymi, terminowości oczekują kontrahenci. Zarobki są bardzo dobre i ciekawy pakiet socjalny . Przykro czyta się wypociny ludzi którym się nie udało albo już tutaj nie pracują . Znając swój zakład wiem że jest dokładnie odwrotnie .

Jaaa
@pytajacy 22.05.2018 17:43

Przyjdź kolego i się przekonaj o ile zaproszą Cię na rekrutację. Po okresie próbnym jest bardzo przyzwoicie.

horhe

Ile dostanę brutto jako operator frezarki CNC (preferowane mazak i dossan). Z dwuletnim stażem w podobnej firmie

Emilia

@Zszokowana Rozumiem, że musiałaś zrazić się do Pratt & Whitney. Czy mogłabyś jednak bardziej rozwinąć swoją wypowiedź? Pracowałaś tam? Inni użytkownicy forum na pewno chcieliby wiedzieć więcej na temat pracy tam. Pamiętaj też, że na forum obowiązują zasady spisane w regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin gdzie wspomina się o nieobrażaniu nikogo.

gibon

ile można zarobić na stażu? Ktoś może coś więcej powiedzieć o stażach w tej firmie? Jak ciężko się dostać, jakie zarobki, czy jest możliwość późniejszego zatrudnienia, czy obowiązki na stażu są ciekawe i rozwojowe?

Ania
@gibon 03.05.2018 10:50

1/2 etatu, 3 miesiące, 800zł brutto(!).

Jurij

Witam, ile tutaj zarobi spawacz za te 160 godzin? Pytam bo mam oferte przyjęcia.

Tonik

Podpowiedzcie coś o praktykach w firmie. Czy ciągle sa aktualne?

Zszokowana

Za te pieniądze odpowiedzialność za ludzkie życie. Bandyci nie firma

Aerospace
@Zszokowana 22.04.2018 15:45

www.facc.com do konca roku chca zatrudnic ok 200 osob wiec aplikowac

robol

2300 netto dla spawacza orbitalnego do dobre pieniądze? I ty majkel 12 uważasz się za normalnego

mariusz
@robol 20.02.2018 14:55

www.facc.com ja tu pracuje jako technik i mam rocznie 36,400e z 13 i 14 wyplata pracy jest tu sporo ,pozdrawiam

ADIS

Brak odpowiedzi po rozmowie kwalifikacyjnej chociaż zapewniano że będzie.

michal5152s

jakie są zarobki na magazynie w PWT?

Magazyn
@michal5152s 18.04.2018 05:05

2000-2100 netto na 3 zmiany

Itylewtemacie

Operator produkcji jakie zarobki?

xyz
@Znawca 12.04.2018 22:49

Całe Niepołomice masz oplakatowane reklamami Man-a z Addeco, chcesz to idź tam pracować, dają chyba 4200 brutto, umowa zlecenie. Naucz się wcześniej podstaw ukraińskiego. Powodzenia życzę

Bezimienny

Witam, jak wygląda praca na stanowisku inspektora jakości? Jakie obowiązki, zarobki?

Bezimienny
@Inspektorre 11.04.2018 08:46

A konkretnie jakie obowiązki? Tylko kontrola przez 8 godzin czy coś ponadto?

WszystkoWidziałem

Warunki pracy nie najgorsze chodź mogłoby być lepiej, zarobki tragedia (jak cios poniżej pasa), do tego spotkania na których mówione jest ile to firma zarobiła i jak na dobrym poziomie są. Każdy z pracowników ma swoje zdanie na ten temat. Na końcu pozdrowię tych co liżą jajka swoich przełożonych, wiadomo co się za tym kryje :)

Wszech

Na jakie zarobić może liczyc programista cnc ? ?

Zenobiusz

Jak jest w PWT dziś to nie wiem, ale tak ponad rok temu jak ktoś trafił na Ryśka to się przekonał, że Janusze zarządzania istnieją naprawdę.

Irek

To profesjonalista w swojej branży. Mam zamiar aplikować i szukam informacji.

Były pracownik
@Irek 22.03.2018 17:01

Brawo panie Irku ,czekamy na więcej podstawionych wypowiedzi kolegów z Hru

Air

Szkoda czasu istne (usunięte przez administratora), brak rozwoju, zarobki dobre dla chłopaków co skończyli w tym roku szkoły zawodowe

Donald
@anonymous 24.01.2018 21:45

Bo to sa części do silników odrzuconych. Sam napisałeś

Endrju

Zastanawiające, że komentarze o Ryśku mobbingujacym pracowników zarządzaniem przez wrzask zostały usunięte przez administratora. A to była akurat sama prawda.

rezonator

myslę o P&W na start jako początkujący tigowiec aby się wprawić w rysunek techniczny, naucze się tam czy isc na zbiorniki spozywcze/chemiczne?

Ravel
@rezonator 06.03.2018 19:09

Idź na spożywkę, w pratt konkretnego kładzenie spoin się nie nauczysz, sama drobnica. Jak chcesz zarabiać dobre pieniądze w tigu to tylko spożywka lub energetyka.

Andrzej

Jak tam w elitarnej, ekskluzywnej i prestiżowej branży? Dalej karierę się robi wyłącznie przez donosy? :D

A.
@Andrzej 26.02.2018 18:06

Jeśli ktoś nie potrafi inaczej, to pewnie myśli, że tak się robi karierę w tej branży :D

majkel12

haha niezly ubaw tu jest! ludzie, nie wierzcie w te brednie... pozdro dla normalnych.

robo

Jest super pieniądze szczęścia nie dają. Za to praca w ekskluzywnej branży ,a po pracy w PWT tyranie na budowie żeby jakoś żyć. Chory zakład .

Paweł

Pracowałem przez miesiac. Powiem szczerze, ze szkoda mojego czasu, ale chcialem sprobowac. Zarobki to kluczowa kwestia, a te w PAW sa na bliskim poziomie minimalnego wynagrodzenia i ciężko to zrozumiec patrzac na charakter i wymagania firmy. Życzę powodzenia w szukaniu pracownikow z taką kase.

Alojzy

Co tam w pw słychać? Zarobki nadal na poziomie nędzy? Wiadomo gdzie teraz pracuje niedoszły zięć Ryszarda, Jan D?

nick

Hej! Jakie są zarobki w ww firmie??

Pracownik Pwt
@stary 25.01.2018 14:27

Tak. Zgadzam się z Tobą. Jak będę brać kredyt to raczej nie będę już pracować w PWT. Jestem dopiero po technikum i praca tutaj jest moja pierwsza i dlatego dla mnie kasa jest ok. Ale jak bym miał rodzinę to raczej wyplata z pwt nie starczylaby na utrzymanie rodziny.

Johny

Wymagania jak w NASA. Spawaczom nie polecam strata czasu na taką firmę

Zainteresowany

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Jaaa
@Zainteresowany 16.01.2018 19:56

Tak, cały czas trwają rekrutacje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

A czego się Mam bać ? Jak Mi praca Pratt & Whitney nie będzie pasować to się zwolnię. Kokosów nie zarabiam i pracę znajdę za te pieniądze wszędzie.

Zaciekawiony

Przeglądając oferty pracy w Niepołomicach jakieś 80% to chyba oferty Pratt & Whitney. Jedna rekrutacje są oficjalne, drugie ukryte, pozostałe przez agencje pracy typu Randstat lub podwykonawców jak Bilfinger czy Bergman.Aż taki u was rozwój czy taka rotacja? :)

hgvk,hvh
@Zaciekawiony 23.11.2017 17:07

Rozwój Panie

anonymous

Z perspektywy czasu, a już nie jestem pracownikiem tej firmy mogę powiedzieć tylko jedno - decyzja o odejściu z tej firmy była najlepszą decyzją w moim życiu zawodowym. Obecnie wiem jak wygląda normalna praca, gdzie przełożony wymaga - ale też jest partnerem, ma zrozumienie dla ludzkiego błędu. (usunięte przez administratora)

Do_frustratów
@anonymous 10.11.2017 14:08

Mało tu rzeczowych opinii a wychodzą jakieś dziwne żale i frustracje zapewne miłośników tożsamej płci albo posiadaczy w domu smoka którzy leczą swoje kompleksy nic nie wynoszącym jadem i hejtem.

Zostaw opinię o Pratt & Whitney - Niepołomice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pratt & Whitney