Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors Sp. z o.o.

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 18 ocen.

Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors Sp. z o.o.
2 18 6 1

Opinie o Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors Sp. z o.o.

Grażyna

A pani blondi z transportu to ma jakieś przywileje ?? W piątki po 7 rano do pracy ?? Czy to już system 7 godzinny obowiązuje niektóre osoby ?? Gdzie jest kierownik Ja się pytam ???

@
@Grażyna 04.10.2018 01:10

Kochana,nie tylko p.blondi ma przywileje...Inna pani zaczyna swoją pracę od śniadania i narzekania,ze kierowcy patrzą jak je,z kolei inni siedzą na portalach społecznościowych lub słuchają muzyki z słuchawkami na uszach...hahaha,coz za firma????

Pracownica

Mam pytanie pracował ktoś na stanowisku asystent ds. Obslugi klienta?

papa

Witam. A jeżeli chodzi o ochronę to jaka firma ochrania Eurocash w Sosnowcu.

he
@papa 02.07.2018 06:56

Ułomy z grupą.

mag
@papa 02.07.2018 06:56

jak ktoś napisał wcześniej ułomy a zwłaszcza ten ich Jacuś, największy poje... lizus do dyra jego kolega

Juwentus
@mag 02.08.2018 19:07

Jestem ciekaw czy nie aninimowo też byś sie tak wypowiadał cwaniaczku

FreshGuy

(Chłodnia) Wszyscy tylko narzekają.. Szczerze to nie jest tak źle, to prawda, że za biurkami siedzi stała ekipa, ale nie ma tragedii. Jeżeli ktoś chce pracować i się stara, to dostaje dobrą wypłatę. Pamiętajcie drodzy opiniodawcy, że to praca na magazynie. Nie popadajcie w skrajność i nie wymagajcie zarobków jak dla prezydenta... W okolicy magazynu Eurocash'u nie zarobicie więcej. (Na tym samym stanowisku i identycznym wymiarze godzin) Podwyżki były, ale obniżono płacę z akordu, więc wychodzi na to samo co przed aneksem. Obcokrajowcy zalewają magazyn, bo brakuje rąk do pracy, więc nic dziwnego, że jest dużo wypadków. Przyjeżdżają z papierkami bez jakiejkolwiek umiejętności obsługi wózków. To prawda, ale nikomu w biurach to nie przeszkadza. Potem tylko widać olbrzymią ilość zablokowanych i uszkodzonych regałów. Na całe szczęście jest parę osób, z którymi da się porozmawiać. Pozdrawiam :)

Panienka z okienka

Czytam wasze komentarze i wiedzę, że nawet po Polsku nie potraficie pisać. Nie pasuje praca w Eurocash to można się zwolnić a nie trzymać się kurczowo i narzekać na wszystko i wszystkich. Najwięcej mają do powiedzenia nieroby i kombinatorzy, dlaczego jak wyrabiam normę i nie zajmuję się nikim tylko pilnuję siebie to nikt mi nie zwraca uwagi. Po wyrobieniu normy zarobki jak dla kobiety to są bardzo dobre i jeszcze posiłek regeneracyjny. Ale jak się nie chce robić to tak jest, że się narzeka i pluje na wszystko do okoła.

Fan transportu
@Panienka z okienka 03.09.2018 13:57

Popieram Panienka z Okienka Nierobom nie chce się robić to siedzą i piszą głupoty. Fajna praca jak robisz swoje to nie ma problemów.

:)

Serdecznie nie pozdrawiam grubasa z dzialu przyjecia towaru, ktory ma chyba przykre zycie, a poziom jego prostactwa to maximum. Wszystkiego złego :)

???
@:) 20.08.2018 11:17

Potwierdzam,Pan i władca,tak mu sie tylko wydaje,poziom jego zachowania i traktowania innych-ponizej zera

Ja

Nie wiecie jak nazywa się Pani która wczytuje kody do poszczególnych towarów?

sony
@Ja 11.07.2018 20:30

A gdzie ta Pani pracuje

Hanna

Aktualnie Grupa Eurocash poszukuje kontrolera jakości produktów świeżych. Miejscem pracy jest Sosnowiec. Z treści oferty wynika, że pracodawca m.in. umożliwia swoim pracownikom rozwój wewnątrz firmy. Czy wśród Was jest osoba, która mogłaby tę kwestię rozwinąć i napisać w jaki sposób w tym miejscu można rozwijać swoje kompetencje i nabywać nowe? Czy jest to równoznaczne z możliwością późniejszego awansu?

papa

Witam. A jeżeli chodzi o ochronę to jaka firma ochrania Eurocash w Sosnowcu.

Hanna

@???, czy to oznacza, że Ty nigdy nie pracowałeś w Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors i Twój wpis na tym forum jest poparty doświadczeniem osób z Twojego najbliższego otoczenia? Jeżeli tak jest, to chcę Ci powiedzieć, że na tym forum powinny znajdować się merytoryczne opinie o tej firmie jako pracodawcy od osób zatrudnionych w niej, aby były wartościowym źródłem informacji dla potencjalnie przyszłych pracowników.

???

Mam w rodzinie bliską osobę,ktora pracuje w sosnowcu.Odkad przeszli do tego "pięknego"miasta,nie ma dnia abym nie słyszała co tam się dzieje.Żenada,mobbing i łapówkarstwo.Jeden wielki (usunięte przez administratora) jesteśmy w trakcie szukania nowej pracy, żal tylko że po tylu latach pracy trzeba to zrobić.I wspomnę tylko, że osoby pracujące w biurze na przyjęciach do wymiany(poza dwoma)bo nie da się z nimi pracować.Wiec jeśli masz wybór-szukaj innej firmy.

Hanna

@Hek Przypominam, że na forum nie jest dozwolone używanie wulgaryzmów ani obraźliwych określeń. Jeśli jesteś byłym pracownikiem firmy Eurocash, może podzielisz się swoją szczegółową opinią o tym pracodawcy zgodnie z zasadami naszego forum?

Hanna

@Satan Skoro twierdzisz, że firma Eurocash to "złodziejska firma" to powiedz proszę jak zostałeś przez nią okradziony. Są to bardzo poważne zarzuty, dlatego powinieneś napisać jakieś konkrety na temat tej sytuacji. Napisz je proszę, a będzie to bardzo cenna informacja.

Hanna

@Satan666 Zapoznaj się proszę z regulaminem serwisu zanim umieścisz komentarz, gdyż Twoja wypowiedź go łamie. Niemniej, czy na pewno nie da się napisać nic pozytywnego na temat pracy w firmie Eurocash? Zastanów się proszę, może coś uda się znaleźć. @Iro A co Twoim zdaniem jest teraz najlepszym punktem w pracy w firmie Eurocash?

Iro

Jo pracuja tukej trocha chocioż oko mi ucieko jesteh hanys z dzioda pradzioda nie wszystko umia ale potrzeba mi czasu z 10 lot jeszcze w eirocashu i bydzie ok lubia pawyła i dydre i pypla ciul jakich mało ale przezyja dojezdzomy razym z rudy śl.puki co jest dobrze

Bartek

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Może trzeba dobrze pracować i wszyscy będą zadowoleni?

Xxx
@Bartek 13.03.2018 00:05

Pewnie jesteś jakimś kierownikiem albo obłąkany. Gościu zapieprzam tam kilka lat a jest coraz gorzej. Jestem jednym z najlepszych pod względem wydajności. Obiecywali więcej kasy a się zarabia mniej. Progi dali malutkie. Ludzie którzy mają około 30 tys punktów nie mogą zarobić 3 tys na rękę. Złodziejstwo i tyle.

Magazynier
@Bartek 13.03.2018 00:05

Człowieku chodz byś niewiem jak zapierdalal to i tak będziesz na czarnej liście u kierowników

Rks
@Bartek 13.03.2018 00:05

Weź sie za robote chudy nierobie

Zawód Magazynier

Witam firma ma gdzieś pracownika z Polski wózków brakuje nawet Ukrainiec ma wózek, który robi po 80 kartonów na godzinę zamiast sprawdzać kto ma wyższa normę już nie mówiąc o podwyżkach które do dnia dzisiejszego nie ma żadnego aneksu które prawdopodobnie miały być na początku kwietnia za styczeń, luty, marzec wyrównania pewnie tez nie będzie....

Piotr
@Zawód Magazynier 19.04.2018 20:24

Pracuj dalej w (usunięte przez administratora) i czekaj

Satan666

Co do pracy w tym (usunięte przez administratora) odradzam kazdemu co chce sie przyjąć,burdel nieład lizanie tyłkow hanysom pyplowi dyrdzi i innym o pawle nie wspomne bo to (usunięte przez administratora) uklady ukladziki punkty punkciki ten kto lize (usunięte przez administratora) pyplasowi ma dobrze januszek kurak i inne świnie innych nie bede przedstawial szkoda czasu kto mądry spierdolil nigdy wiecej tego birdelu

Hanna

@Zawód Magazynier, skąd to porównywanie swojej pracy z pracą osób z Ukrainy? Czy w firmie Grupa Eurocash przeważają pracownicy z tego kraju? Jeśli chodzi o podwyżki i zaległe wynagrodzenia, jak w tej chwili wygląda sytuacja? Poprawiło się coś na tym polu?

Hanna

@M.D , @Sven prosiłabym o przeczytanie regulaminu forum : https://www.gowork.pl/regulamin i stosowanie się do jego zasad. Szczególnie chodzi mi o nie używanie wulgaryzmów oraz zwrotów powszechnie uważanych za obraźliwe. Proszę o zachowanie kultury dyskusji. Forum jest miejscem, gdzie osoby chcące aplikować do firmy Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors, mogą przeczytać racjonalne, pozytywne lub negatywne opinie i dzięki temu podjąć decyzję o aplikowaniu bądź nie. Czy w takim razie mógłbyś ktoś napisać, jak w tej chwili wygląda atmosfera między pracownikami firmy i czy warto kandydować na stanowiska pracy?

Sven

I jeszcze jedno.Zawsze wrzuca negatywne opinie kierowca który został wyj..z roboty.To jest ciekawe nie prawda?Jakby sam się zwolnił za porozumieniem stron to by tej opinii nie zamieścił

M.D
@Sven 21.03.2018 18:44

Sven będę rano z kartką pod bramą to pogadamy mam jeszcze wiadro wazeliny będziesz miał jeszcze lepszy poślizg ....hehe ty jesteś deb.il i to bardzo ograniczony kolega obserwator ma racje twoje IQ a raczej jego brak jest bardzo widoczny w twoich wypocinach jakie opisywałeś --D.E.B.I.L!!!!!!

Obserwator

Po pierwsze „sven” prosiłem żebyś się już więcej nie udzielał na tym forum z przyczyny którą podałem poniżej. Drugą kwestią którą muszę Ci uświadomić z powodu małego IQ jaki widocznie posiadasz. Mianowicie w internecie nikt nie jest anonimowy więc robienie z siebie guru kierowców jak i bohatera wschodnich sztuk walki jest po prostu komiczne, gdyż prawda jest zupełnie inna. Trzy: tabliczka z napisem jest zbędna, będę miał potrzebę konfrontacji z Tobą to sam do Ciebie podejdę. Czwartą rzeczą na jaką chcę zwrócić uwagę to skąd wiesz który kierowca zamieścił na tym forum opinie? Widziałeś przez jego ramie jak pisze? czy też miałeś kurs detektywistyczny dla ubogich umysłowo ? Po piąte przestań kogoś oczerniać skoro nie masz żadnych dowodów na jego wpis tutaj. Skoro uważasz że Eurocash jest dobrą firmą, godną polecenia jak i zewnętrzni przewoźnicy to zamieść tu takie informacje i przestań opowiadać jakieś farmazony jak i tworzyć teorie spiskowe. Prawda jest taka że po prostu zabolał wpis kierowcy i teraz pod innymi nickami chcesz to sprostować. Sześć: Skoro osiągnąłeś szczyt swoich możliwości zawodowych w tej firmie to gratuluję ale daj innym swobodę wypowiedzi.

Sven

P.Obserwator i tu się mylisz że piszą to dwie osoby.Każdy znał tego kierowce i wiedział że trzeba uważać na niego.Jak jesteś taki cwany i masz jaja zapraszam na pogaduchy z kierowcami o 5 rano na plac.Stań z tabliczką szukam Svena to sam podejde.

Obserwator

Pani/e seven bardzo proszę skup się tutaj tylko na czytaniu, pozostaw wpisy ludziom którzy posiadają zdecydowanie większy intelekt od Twojego. Nie od dziś wiadomo że Eurocash to (usunięte przez administratora). Natomiast jeśli chodzi o przewoźników świadczących usługi dla Eurocashu suchego czy też świeżego towaru wystarczy wejść na portal z ogłoszeniami o pracę. Wiecznie powtarzające się te same ogłoszenia od tych samych pracodawców. Nie rozumiem dlaczego obrzucacie hejtem kierowcę który chciał podzielić się opinią na temat swojego pracodawcy przecież po to jest to forum. Przypuszczam że piszą tu dwie osoby zmieniające nick obrażając tego kierowcę.

Sven

Już wiem skąd pomysł na stanowisko podpierd..Podobno na Sztabowej pan murzina Ci w d..gwint zerwał i dlatego chciałeś posade podp..bo (usunięte przez administratora) boli jak się jeździ

Driver

Chciałeś wydymać Freda to Fred wydymał Ciebie :))))

Sven2

Tak tak.. zwolniony kierowca nie moze sie pogodzic ze swoim losem.. ktory sam sprzedawal w naiwny sposob i jakby mogl to by kazdego rozliczyl z kazdego kilometra. Wszyscy sie smiejemy z Twojej bezradnosci i kiepskiej gry aktorskiej.

Sven

Do p.kierowcy SE-MI.Ty siebie nazywasz kierowcą podpier..innych.Sprzedajna dz..z Ciebie.Teraz wiem czemu nikt Cię nie lubiał w firmie.Współczuje innym pracownikom w nowej robocie.Masz szczęście chłopie że to teraz wyszło bo jakby chłopaki się dowiedziały wcześniej to by Cię za jaja do belki od windy przywiązali i kilka kółek zrobili na parkingu.Gardze takimi jak Ty.Nigdzie na ma lekko.Trzeba j..jak wszędzie

kierowca se-mi

Witam jesli planujesz podjecie pracy w euro jako kierowca nie polecam firmy SE-MI 100 proc.wyzysku brak poszanowania czasu pracownika i czepianie sie wszystkiego.Szanowny dyspozytor Artur zwany w kregu "z metra cięty" jak nie bedziesz mu wchodził w d..e to bedziesz dymał po600km dziennie,brak wolnego tylko pałzy co 2 tyg.zapomnij o urlopie kiedy chcesz to oni decydują kiedy i ile dni mozesz dostać brak przestrzegania KODEKSU PRACY

tomek
@kierowca se-mi 12.03.2018 19:22

ten kto to napisal zostal zwolniony i ma duzo za uszami niech sie zajmie swoja osoba

Tomcio Paluch
@kierowca se-mi 12.03.2018 19:22

Widzę, że tutaj koledze wylała się czara goryczy, domyślam się, że został w..b..ny i teraz sra ogniem ( jak się wtyka nos w cudze sprawy to tak właśnie się to kończy). Z tego co się orientuję to kolega swoje info wyssał z palca. A tak na koniec dodam, że zrobił błąd w pisowni, nie pisze się "pałza" tylko "pauza". Serdecznie Pozdrawiam

Tomcio
@kierowca se-mi 12.03.2018 19:22

ale jak się pożyczało kasę od szefa to kodeksu nie było....

"Z METRA CIęTY"
@kierowca se-mi 12.03.2018 19:22

Szanowny Kierowco SE-MI w odpowiedzi na zarzuty które opisałeś w swojej wypowiedzi chyba coś Ci się pomieszało!!!!! TO TY przyszedłeś do mnie, że chciałbyś w firmie podpierdzielać innych kierowców.I zając się tym (zawodowo) za lżejszą prace i lepsze zarobki,a gdy Ci odmówiłem wziąłeś sprawy w swoje ręce: chciałeś wiedzieć kto co robi ,ile zarabia, kto z kim sypia.No i chciałem nadmienić ze robiłeś 600 km ale tygodniowo.Tak na zakończenie w tej Firmie nic takiego nie będzie miało miejsca bo do tego nie dopuszczę, dlatego nie skorzystałem z twojej propozycji, oj bo zapomniał bym dodać a w d......pe to próbowałeś włazić TY, ale no cóż ale ta sztuka ci sienie udała. Pozdrawiam

Tomcio biedny ucisniony platek
@kierowca se-mi 12.03.2018 19:22

Biedny ucisniony Wyjatkowy platek sniegu sie kur....znalazl...teraz pewnie stara nap.cie walkiem po glowie za to co zrobiles...tak jak ja wczoraj napier..w du...znajdz jaja mekepeto

Zenon

W tym Sosnowcu to jakieś nieporozumienie. Obiecywali ze miało byc lepiej a tu (usunięte przez administratora) Dali ostatnio długo oczekiwane progi. Śmieszni są bo dali mniejsze od poprzednich. Teraz mają być podwyżki. Juz są słuchy ze każdy dostanie max 100 zl. Moim zdaniem wszyscy zostali oszukani. Ludzie nią są głupi, odchodzą wszyscy w odpowiednim czasie. Ukraińcy tez narzekają.

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors Sp. z o.o. - Sosnowiec

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A./Premium Distributors Sp. z o.o.