Media System Sp z o o

Augustów - Media System

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Media System Sp z o o

Opinie o Media System Sp z o o Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Media System Sp z o o!

Glibek

03.07.2021 16:22

Może pan PREZES powinien przyjrzeć się poczynaniom swoich podwładnych, bo chyba w tej firmie każdy robi sobie co chce.

03.07.2021 16:05

Jak przyjedzie z B. jeden z kierowników Pan S. D. zachowuje się tak jakby był kimś lepszym od zwyklego pracownika na sluchawkach ,Nawet nie raczy, przyjść, przywitać się i porozmawiać . Jakbyśmy byli ludźmi gorszej kategorii. Traktuje Nas jak osoby gorszego sortu. Zero empatii
    xyz!!!

03.07.2021 14:24

Firma, która nie wykazuje najmniejszego szacunku dla pracowników. traktuje się Nas jak maszynki albo roboty do zarabiania pieniędzy , żeby p. X mógł wyjechać do Tunezji czy Tajlandii albo nie wiadomo jeszcze gdzie . Wszystko jest robione na pokaz ,dopiero po jakimś czasie wychodzi cała prawda. Dwa razy się zastanówcie czy chcecie pracować w ciąglym stresie i napięciu
    Anita2277

03.07.2021 14:03

Pewna umowa- umowa zlecenie . Dobre sobie, obiecuja ze po trzech miesiącah dostaniesz umowę o pracę, której i tak nie dostajesz . firma robi łaskę że w ogóle przedluzy umowę zlecenie nadal na zlecenie po trzech miesiącach bo trwa pandemia Pusty Smiech
    THE BESCIAK

02.07.2021 15:46

Najgorsze z mozliwych Call Center . Naprawdę czy dla szefostwa zaszczytem jest zwalnianie pracowników na taką skalę ??????NIE POLECAM OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    BYŁY PRACOWNIK

02.07.2021 15:30

Ciągła rotacja pracowników, swiadczy nie o pracowniku , tylko niestety o firmie. Mam wrażenie ze Panowie szefowie odczuwaja ogromne zadowolenie jeśli kogoś zwolnią ( co trzeba niestety z przykrością stwierdzić). Nie POLECAM.!!!!! Stres , stres i jeszcze raz STRES!!!!!!!!!
    MalaMi

02.06.2021 08:00

Nie polecam. Praca w ciągłym stresie, nigdy nie wiesz kiedy dostaniesz wypowiedzenie umowy. Ludzie są traktowani jak maszynki do zarabiania pieniędzy dla firmy. Premie mało kto dostaje. Nie bez powodu jest u kich tak duża rotacja, ciągle przychodzą nowi i odchodzą.
    XXYYZZ

21.02.2021 20:01

(usunięte przez administratora), pracując w tej firmie masz wrażenie że czekasz na wyrok. Tym wyrokiem jest-wypowiedzenie umowy. W tej firmie każdy dzień może być ostatnim dniem Twojej pracy. Ciągła niepewnośc dnia dzisiejszego. Omijajcie tą firmę z daleka. Szczerze nie polecam.
    Jacek

19.02.2021 14:34

@NIKO2021 a jakie to cele przykładowo są?
    NIKO2021

19.02.2021 15:06

Bardzo wysokie, zbyt wysokie w stosunku do bazy, na której trzeba sprzedać. Cele są różne w zależnosci od kampanii.
    uczciwy

19.02.2021 14:40

Firma KATASTROFA. Premii nie wyrobicie. Jeśli ktoś ja już wyrobi to raz na ,,ruski rok,, . Atmosfera -wieczne straszenie, Masz uczucie życia w ciągłym napięciu. Wchodząc do pracy rano nigdy nie wiesz czy nie wyjdziesz z niej tego dnia z wypowiedzeniem. Cele i wskaźniki w Call Center trzeba osiągać, bo praca w Call Center na tym polega. Ale nie stosując zastraszanie pracowników. Baza nieadekwatna do postawionych celów. Pracując w tej firmie nie da się normalnie funkcjonować, bo cały czas myśli się o pracy nawet będąc już po pracy. Ta praca do tego stopnia zaprząta umysł. NIE POLECAM STRES, STRES I JESZCZE RAZ STRES.TO NIE JEST PRACA!!!!!!!!!!!!!!
    NIKO2021

19.02.2021 13:01

Ta firma to kompletna PORAZKA!!!!!! Cele z kosmosu, nie do wykonania, baza śmieciowa. O prowizji zapomnijcie pojedyncze osoby ją wyrabiają. MOBBING, WIECZNE ZASTRASZANIE zwolnieniem jak nie sprzedaż dziś lub jutro tylu czy tylu sztuk, które są wymagane. WIECZNY STRES!!!! Umowa zlecenie chociaż obiecują, ze po trzech miesiącach dostaniecie umowę o pracę.
    Niko

15.06.2020 14:46

Pracowałem w tej firmie przez chwile. Nie polecam z całego serca ! Omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Umowa smieciowka.
    Kasix

24.08.2020 17:14

Warunki zatrudnienia przedstawiane są na rozmowach, więc o co chodzi???? Bierzesz, te pracę A potem narzekasz????
    Melania

18.02.2020 07:24

Jak wyglada atmosfera w firmie ?
    Liseł

09.05.2019 19:36

O oddziale w Bydgoszczy mogę powiedzieć że jest tam czysto, dosyć spokojnie, pracownicy są mili, szczególnie Panie z HR, mogę śmiało polecić osobom młodym projekt mBanku, pozwala to potem na pracę bezpośrednio w bankach. Sam po rozwiązaniu umowy byłem na kilku rozmowach i ze strony banków takie doświadczenie jest akceptowane. Nie pracowałem może zbyt długo w Media System aczkolwiek nie żałuję gdyż w końcu nadeszła oczekiwana chwila możliwości przekwalifikowania się na kierowcę zawodowego i na start jest większa pensja, chyba nawet większa niż mają menadżerowie firmy. I generalnie za kółkiem jest lżej niż na słuchawce. Jeśli chodzi o przełożonych to Ci z którymi pracowałem potrafili rozmawiać z pracownikiem, na spokojnie. Wiadomo czasem są dni gdzie jest napięcie ale taki charakter pracy mają firmy telemarketingowe. Generalnie praca dla osób potrafiących rozmawiać, potrafiących trzymać się pewnych zasad i mających twardą psychikę jak i "siedzenie"
    życzliwa

11.04.2019 16:03

Nie polecam pracy w Tczewie!!! chaos, liderzy nic nie wiedzą, nie ma co liczyć na ich pomoc, jedynie potrafią wiecznie krzyczeć, przeklinać i straszyć, ciągła rotacja... nie profesjonalni.
    Kuba

05.01.2019 19:43

Utrzymać się w super firmie nie jest łatwo ale niestety niektórzy bardzo żałują , że nie udaje się więc piszą!!
    bądźmy poważni

05.01.2019 20:41

a świstak siedzi i zawija w sreberka ;-)
    Obiektywny

23.01.2019 20:35

Super firma, która płaci najniższą krajową? Super firma, w której córka trepa stosuje (usunięte przez administratora)? Kuba weź się zwolnij i idź gdziekolwiek indziej, bo nie masz dzieciaczku pojęcia co to jest super firma.

Kontakt - Media System Sp z o o

Bydgoszcz

Media System Sp. z o.o.
    Asia Dz

31.03.2017 20:02

Lider jest też pracownikiem!!!! Jeśli wstawiasz negatywną opinię oznacza to, że nie nadajesz się do takiej pracy. Spadaj i nie użalaj się nad sobą. A od Ani możesz się tylko uczyć. Uwielbiam tę pracę. Aśka ;)
    Jan Kowalski

25.12.2018 08:57

Jarząbek?
    Jan Kowalski

25.12.2018 08:54

Nie polecam, tak traktowało się pracowników w średniowieczu. Ktoś w końcu powinien się tym zainteresować, rozumiem nastawienie na sprzedaż, ale nie takim kosztem. "Liderzy" zespołów to osoby kompletnie nieprzygotowane do bycia menadżerem, najważniejsze, że potrafią upodlić pracownika i zmusić do osiągania wyników. Jeśli ktoś się zastanawia nad pracą w tej firmie - odradzam. Prędzej czy później ktoś ich oskarży o mobbing. Moje sugestie dla Media System Sp z o o: Zatrudnić osoby z przygotowaniem do pracy z ludźmi. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymienić kadrę zarządczą
    Gajax

31.07.2018 14:34

Ale koordynator W. P. Jest dobrym i uczciwym człowiekiem. Jest też po prostu sympatyczny.
    Tomek

25.04.2018 19:05

Uciekajcie póki możecie. To jest firmą żart. Tragedia oszustwa i mobing. Haruj, haruj, haruj, za najniższą krajową ibjeszebinnebrzeczybnawet dostaniesz po głowie za słabe wyniki

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Media System Sp z o o?

Ada

23.01.2018 14:39

W piatek rano mialam lekka i przyjemna rozmowe o prace ale nie dostalam odpowiedzi ????
    gall anonim

22.03.2018 11:20

Miałem to samo. Rozmowa kwalifikacyjna - wszystko ładnie, pięknie. Następnego dnia sms (!) "Witam, informuję, że decyzja w sprawie rekrutacji jest pozytywna. Będziemy się kontaktować z Panią (jestem mężczyzna ale taką drobnostkę pomijam) w sprawie szkolenia w przyszłym tygodniu. Pozdrawiamy, Media System." Po upływie tygodnia brak jakiegokolwiek kontaktu tel czy mail-owego. Przy próbie kontaktu z działem HR odzywa się skrzynka pocztowa (pod 3 numerami telefonu). Dopiero Pani (chyba z recepcji) po 4 numerem telefonu udzieliła mi informacji JAKOBY ZAPROSZONO mnie na szkolenie na którym się nie pojawiłem (no bo jak skoro nie wiedziałem kiedy się odbędzie) więc oferta nie jest aktualna. Kpina i strata czasu.
    Asia Dz

31.03.2017 19:56

Jestem tu, bo kocham sprzedaż. Siódmy miesiąc podziwiam moją liderkę, że ogarnia tylu wariatów. Po co piszecie kocmopoły. Nie podoba to wypad. Nie zajmujcie miejsca tym, którzy cenią sobie tę pracę. Aśka;).
    dcfd

12.07.2016 21:34

@sumek jak to nie..przeciez jest dla regionalnego reprezentanta handlowego w Nowym Targu napisali ze oczeukują wykształcenia minimum średniego samodzielności i dobrej organizacji pracy i prawda jazdy kat. B
    SprzedawczykMiesiąca

11.07.2016 20:24

Witam, pracuje w Media System w Bydgoszczy ponad rok powiem krótko same negatywne rzeczy bo pozytywnych po prostu nie ma. - 2 dniówki jeżeli nie zrobisz x umów w 2 dni wylatujesz - stałe stękanie kordynatorów że za mało umów nawet jak się zrobi 50 to będą chcieli 60 jak 60 to 70 itd - stawka niby 13 a dopiero po 9 miesiącach - umowa o prace zapomnij chyba że jesteś na prostym projekcie i masz sprzedaż we krwi od urodzenia w co wątpię - stare telefony tylko 3 modele nic nie warte - brak możliwości negocjacji z klientem albo 50 albo 35 nic więcej - dzwonienie do tych samych ludzi po kilka razy w tym samym tygodniu - dzwonisz do ludzi którzy już mają 5 telefonów i nie chcą nic kto normalny będzie chciał kupić telefon jaka babcia czy dziadek jeżeli doładowują sobie 50 zł na 3 miesiące a ty masz im sprzedać kolejny numer czyli kolejną opłatę do renty 50 zł na miesiąc gdzie gdzie indziej dostaniesz za 50 zł wszystko bez limitu na 24 miesiące... oferty słabe... zresztą szkoda słów odradzam ludzie co chwile odchodzą i ja pewnie też odejdę :)
    Bbbb

17.05.2016 20:12

Witaj, mam rozmowę na takie stanowisko w czwartek możesz powiedzieć coś więcej jeśli byłeś na rozmowie albo już pracujesz?:)
    kamil

04.05.2016 12:30

najniższa stawka w Bydgoszczy - nie polecam
    yyyyy

19.04.2016 11:25

mają tylko 5 modeli telefonów na sprzedaż, wszystkie stare. Obdzwonione bazy, Koordynatorka demotywowała staniem nad głową i krzykiem. W ogłoszeniu napisali, że dają 13zł na godzinę, potem okazało się, że dopiero po 9-ciu przepracowanych miesiącach!! Firmy nie polecam.
    Maori

31.03.2016 17:15

Pracowałem u nich i radzę Wam przed podjęciem pracy na umowę zlecenie, przeczytać zapis w tej umowie dotyczący tego, że nie dostaniecie po miesiącu pracy ani grosza jeśli nie zostały wykonane cele dotyczące ilości dziennych wizyt i pozyskanych klientów. Jeśli ktoś ma czas może się zwrócić do Sądu Pracy, ale taki proces ciągnie się latami z czego firma zdaje sobie sprawę.
    wert

19.02.2016 05:09

Absurd, wciskają ludziom jakieś bezsensowne rzeczy, nikt tego nie chce, zespół nie wyrabia normy, bo kto kupi takie coś?Tylko niedorozwinięty jakiś.
    maniek

15.01.2016 10:22

Wysokie cele, mały wybór telefonów, ludzie OK, trenerzy zależy na kogo się trafi, sprzęt woła o pomstę do nieba, z umową o pracę rzeczywiście robią problemy mimo realizacji celu, zarobki średnie. Połowa mojej grupy szuka już innego CC...
    ccc

05.01.2016 13:55

Sam pracujesz na wyniki, jak nie zrobisz celu, to Cię po prostu wywalą. narzędzia pracy takie jak wszędzie. Umowę o pracę nie dostaniesz wczesniej niż po 6mcach pracy. Jakbyście dobrze sprawdzili, to w kilku innych Call Center mają już po 3 miesiącach.
    xzxz

16.12.2015 10:36

Jeśli koordynator W. nadal będzie tam pracował, to niedługo wszyscy inni uciekną. Plany bardzo wygórowane, o umowę o pracę trzeba się prosić (a raczej walczyć), nawet jak się spełni wszystkie prawie awykonalne warunki. Chorować nie wolno, bo jak wrócisz, dostaniesz wypowiedzenie. Wszędzie lepiej niż tutaj... no może tylko w COB na podobnie niskim poziomie traktują ludzi. Radzę omijać szerokim łukiem!!
    ja

13.03.2015 18:25

Przemiał pracowników ogromny. pracowałam ponad rok na umowie o pracę co jest dużym stażem jak na call centre. kiedyś można było zarobić, ale teraz są nastawieni na zysk. plany dwudniowe- jak nie zrobisz sprzedaży na minimalnym (wygórowanym) poziomie - lecisz (mimo ze pracujesz długo i nigdy nie darzyło ci się sprzedać mniej niż koordynator zakłada. ciągle wiece wiecej wiecej. na szczęście odeszłam i koniec stresu. firma teraz jest nastawiona na nowych pracowników pracujących na praktykę (ok.600 -700zł brtto/mc), później zlecenie i mrzonki o umowie o prace. i uwaga!! Zwalniają za L4!
    ja

13.03.2015 18:32

W sumie.. nie jest tak zle poniosło mnie :) jak sie pracuje dobrze to mozna zarobić, jak nie to nie. kilku koordynatorów fajnych. tyle. podtrzymuje opis L4.

Zostaw merytoryczną opinię o Media System Sp z o o