Telekadra

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 129 ocen.

Opinie o Telekadra

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekadra

Marta
użytkownik zarejestrowany

@Zarząd mój błąd, wywiad jest z Koordynatorką projektów rekrutacyjnych. Ale nie jestem w żaden sposób związana z firmą Telekadra. Nie pracuje tam. Chciałam tylko polecić osobom zainteresowanym pracą źródło informacji o firmie.

Marek

Szkolenie super, szkoleniowiec na poziomie, zamiast przeprowadzać szkolenie puszcza filmy znudzonym uczestnikom kursu na projektorze. Po rozmowie z innymi zainteresowanymi jestem zmieszany, podczas rekrutacji miła pani jednym powiedziała że to umowa o pracę , innym że prowizyjna, jeszcze innym że zlecenie.

Zarząd

@Marta Z kim ten wywiad? ;p Widać jesteś nowa w firmie, czyżby nowy narybek HR ?... ;p Postaraj się bardziej, następnym razem, próbując poprawić PR ;p

Marta
użytkownik zarejestrowany

@JUST @Magda @MM rozumiem, że polecacie tego pracodawcę. Aktualnie nadal w firmie Telekadra jest prowadzona rekrutacja http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,842767,0,0,oferty_pracy. Czy z osobami zainteresowanymi pracą podzielilibyście się swoimi doświadczeniami, zaletami pracodawcy? @Magda mogłabyś powiedzieć jak się przygotować do rozmowy, żeby dobrze wypaść w oczach rekrutera firmy Telekadra? Polecam przecztać też wywiad http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,842767,wywiad-kamila-stanek z właścicielką firmy Telekadra. Tu również osoby zainteresowany powinny znaleźć odpowiedz na wiele pojawiających się pytań przed podjęciem pracy.

Magda

Byłam na rozmowie rekrutacyjnej, rozmowa w porządku, aczkolwiek Pani rekrutująca sprawiała wrażenie "zbyt miłej". Wszystkie warunki, które przedstawił mi rekruter się zgadzają, tymbardziej, że dowiedziałam się o znajomej, któa u nich pracuje dwa lata. Pracowałam wcześniej w kilku callcenter i nigdzie nie otrzymałam tak dobrych warunków jak tutaj. Jak najbardziej polecam!!! :) :)

MM

Jest ok, polecam. Z Koordynatorami się można dogadać, w kwestii urlopu firma idzie na rękę. Pieniądze też w porządku ;)

JUST

W maju wzięłam pierwszą wypłatę. Jak będzie tak dalej, to jest naprawdę spoko :D

Nicki

Wydaje mi się, że kto chce i ma chęć do pracy, to zarobi dobre pieniądze. Zresztą podobnie jak w każdej innej pracy. Firma daje podstawę i prowizję. Są ludzie, którzy zarabiają niewiele ale też nie przykładają się zbytnio do pracy. Jeśli przeginasz z przerwami i zwyczajnie ci się nie chce, to się nie dziw. Są też ludzie, i to nie pojedyncze przypadki, którzy zarabiają powyżej średniej krajowej. Zasada jest chyba prosta: ile swojej pracy włożysz, tyle z niej wyciągniesz dla siebie :)

AAA

do Ser, pracuję tu już od pół roku i nie zapłaciłem ani grosza jakiejkolwiek kary. Atmosfera w porządku, pieniądze też.

pracownica

Wszystko pięknie ładnie w internecie i na rozmowie. W praktyce okazuje się jednak inaczej. (usunięte przez administratora) Atmosfera fatalna. Nie polecam!

ser

Witam! Czy ktoś orientuje się za co tam są kary?

Ciekawa

Złożyłam aplikację na stanowisko "Doradca klienta". Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy to się opłaca? Jaka jest atmosfera i czy zarobki są takie jakie obiecują? Bardzo proszę o szybką odpowiedz, bo jutro idę na rozmowę.

Ok
@Ciekawa 27.03.2017, 12:38
Złożyłam aplikację na stanowisko "Doradca klienta". Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy to się opłaca? Jaka jest atmos...

Jeśli nie pójdziesz to się nie przekonasz. Ja zaczęłam szkolenie jak narazie jest Ok.

Zainteresowana

Cześć wszystkim. Aplikowałam na stanowisko "Specjalista ds. Obsługi klienta". Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy to się w ogóle opłaca? Z tego co czytałam, sporo osób ma raczej negatywne nastawienie. Jutro miałabym pójść na rozmowę ale nie wiem czy iść, czy zrezygnować.

Ann

Stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Pracowałam tam kilka tygodni i nikomu nie polecam pracy w tym miejscu. Ogromna rotacja pracowników. Jedynym plusem jest to, że można dopasować grafik do zajęć na uczelni(usunięte przez administratora)

mica

Witam! Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca na stanowisku ankietera? Jakie stawki no i czy w ogóle warto w to "wchodzić" :)

Ola

Czy jeśli pójde na szkolenie bo podpisałam umowe a potem nie zgodze sie pracować tam to dostane jakaś kare?

xyz
@Ola 17.01.2017, 20:07
Czy jeśli pójde na szkolenie bo podpisałam umowe a potem nie zgodze sie pracować tam to dostane jakaś kare?...

a tak ciężko czytać ze zrozumieniem? Swoją droga po cholere isc na szkolenie jak z gory zakladasz ze nie chcesz pracowac? Powinni dopłacać za kontakt z takimi amebami umysłowymi.

Grafik

Czy jeżeli nie zacząłem wogóle szkolenia to też muszę im zapłacić te 500 zł?

lolo
@karla 17.01.2017, 20:39
A typową umowe o prace dają podpisać w ost dzien szkolenia?

jaką umowę o pracę :D tam są tylko zlecenia i to jak zarekomenduje cie szkoleniowiec, jeśli jesteś do kitu to ci nie zaproponują pracy.

Aga90
@lolo 10.02.2017, 14:31
jaką umowę o pracę :D tam są tylko zlecenia i to jak zarekomenduje cie szkoleniowiec, jeśli jesteś do kitu to ci nie zaproponu...

Nie tylko zlecenia. Ja pracuje i mam o prace na stanowisku konsultanta

triton

polecam!

Jarek

Na pewno stanowiska związane ze sprzedażą telefoniczną. Wczoraj byłem na rozmowie. Wszystko przebiegło ok, warunki przystępne. Teraz czekam na szkolenie :)

Lucas

Ktoś wie na jakie stanowiska prowadzona jest obecnie rekrutacja? :d

zxcv

Pracuję tam z naprawdę w porządku ludźmi. Dobre miejsce zwłaszcza na start.

Jus

Nie mam niczego do zarzucenia jeśli chodzi o pracę w tej firmie. fajna atmosfera, miejsce w sam raz dla młodych ludzi.

vika

Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Rozmowa kwalifikacyjna w bardzo przyjemnym klimacie, pani wszystko wytłumaczyła i odpowiedziała na każde moje pytanie. Ogólnie atmosfera partnerska i bez nadmiernego napinania się. Szkolenie tak samo przebiegło bezboleśnie wszystko było wytłumaczone jak należy. Ogólnie spory pozytyw :)

marcin

jak moge odebrac swiadectwo pracy ?

niko

pozdro dla osob ktore szukaja infomracji w forach a nie w firmie. Mysle ze zrobicie wszedzie ogromna kariere =D

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

bezsensu

co za nedzna reklama :/ (usunięte przez administratora)

sss

praca tylko dla ambitnych, jak ktos chce zarobic to to jest miejsce idealne prawie,mam na mysli oczywiscie dzial MNP, najlepsza poranna zmiana,najlepsze na tym dziale jest to ze mozna zarobic wiecej niz koordynator lub kier projektu. motywuja konkursy z nagrodami i wyjscia na imprezy firmowe.

Borowiq

Cześć, mam pytanie, czy ktoś był w sytuacji że nie poszedł na szkolenie. Czy wtedy trzeba płacić tę kare umowną. Proszę Was o odpowiedz

Paweł
@Borowiq 07.04.2016, 09:40
Cześć, mam pytanie, czy ktoś był w sytuacji że nie poszedł na szkolenie. Czy wtedy trzeba płacić tę kare umowną. Proszę Was o o...

Tak, kara jest opisywana tak jak masz na umowie

Borowiq

Cześć mam pytanie, czy był ktoś w sytuacji takiej iż nie poszedł na to szkolenie organizowane przez telekadre? (usunięte przez administratora) Proszę Was o odpowiedź, opinie. Pozdrawiam

Mati

Czy po odbytym szkoleniu można nie podejmować się pracy bez żadnych konsekwencji?

ja
@Mati 05.03.2016, 17:24
Czy po odbytym szkoleniu można nie podejmować się pracy bez żadnych konsekwencji?

tak, mozna, ale szkolenie trzeba odbyc, bo z tego co pamietam w przypadku rezygnacji musisz zaplacic za nie 500zl.

mymyself

Wie ktoś może kiedy wysyłają pity?

ja
@mymyself 02.03.2016, 11:40
Wie ktoś może kiedy wysyłają pity?

moj pit przyszedl poczatkiem lutego

Pity
@mymyself 02.03.2016, 11:40
Wie ktoś może kiedy wysyłają pity?

Jeśli nie otrzymałeś rozliczenia PIT, zgłoś tę informację poprzez formularz na stronie Telekadry. W zakładce dla pracownika.

mergim153

Najlepsze miejsce do pracy w Krakowie, miła atmosfera i świetni ludzie. Jeżeli ktoś szuka pracy to powinien się zgłosić do telekadry bo to jest właściwe miejsce! Dla tych którzy się zastanawiają dodam, że sam tam pracowałem i wiem jak to wszystko wygląda dlatego negatywne opinie nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości. Cały zespół z HR funkcjonuje wzorowo, do każdej osoby podchodzą indywidualnie i z pełnym profesjonalizmem. mergim

Mori

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, miałem przyjemność rozmawiać z Panem Michałem, przedstawił mi wszystko czarno na białym, ile się zarabia, jaka jest umowa, trochę również pożartowaliśmy,zgodziłem się na szkolenie które odbędzie się 1 Marca, ale gdzie i od której to nie wiem, mam zostać poinformowany w sprawie szkolenia, dzwooniłem dziś do telekadry, ale żadnegoodzewu z drugiej strony. pozostaje miczekać do max poniedziałku.

zdziwiony

Z premii? Zmienili coś? Musiałem zakończyć współprace w styczniu ale była normalna podstawa plus premia.

Monika

polecam z czystym sumieniem!!!!!!!!!!.Pracuje pól roku i jestem bardzo zadowolona.Zarówno atmosfera jak i zarobki powodują,że z przyjemnościa przychodzę do pracy.

Andrzej

W mojej opinii nie mam nic do zarzucenia. Wszystko co było przedstawiane na kolejnych etapach rekrutacji, to jest realizowane w życiu codziennym pracowniczym i tutaj spory pozytyw. Oby tak dalej!

Zdziwiony

@John Co to za różnica czy szukają kogoś pod koniec roku czy wcześniej? Może po prostu potrzebują, zawsze ktoś może zmienić pracę, czy zrezygnować, a może potrzebują dla swojego Klienta- w końcu to agencja zatrudnienia. Nie rozumiem tych głupich pytań.

John

kadrowa czy księgowa ---może ktoś lepiej powie-co stało się z tą która była do tej pory!?A może szukają doradcy podatkowego a nie księgowej-?Prezesom wydaje się,że księgowa/kadrowa/doradca podatkowy to jedna chwała-i szukają sami nie wiadomo kogo. Kto ich obecnie prowadzi i dlaczego pod koniec roku szukają kogoś innego-to jest zastanawiające-dajcie odpowiedź,jeżeli coś wiecie na ten temat.Dzięki

ufol

żal czytać te komenty... już z samej nazwy stanowiska główna księgowa to ktoś z ogromnym doświadczeniem i wykształceniem. Po co ma znać angielski do polskiej firmy? Sprawy kadrowe nie mają nic wspolnego z księgowoscia. Kadrowa to kadrowa a księgowa to księgowa.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

odradzam

polecam pracę w lepszych firmach tego typu które są na krakowskim rynku, nie ma przynajmniej obcinania z podstawy jeśli nie masz wyrobionego talk time a przy bazie która jest wrzucana i tym sprzęcie gdzie o dobrą jakość połączeń naprawde trudno, po prostu nie da się godnie zarobić mimo dobrych chęci

bubu

no i? to jest agencja i maja różnych klientów...

gabi

To jest branża sprzedażowa więc po co chcesz pracować jak nie zamierzasz sprzedawać? Proponuje pracę w spożywczym.

hejho

Skąd masz informacje o 300zł? Ja właśnie skończyłem szkolenie ale nic takiego nie słyszałem? Chłopak na szkoleniu mówił tylko o tym, że jak polecimy znajomego do pracy to za każdego można dostać 300zł W prawdzie dostałem pieniądze ze szkolenia ale za umowy, które na nim podpisałem.. nie wiem skąd ta informacja Emotikon unsure

??

a jak nie sprzedasz to wylot... i dwa tygodnie w du... :(

gabi

Ja idę na szkolenie od poniedziałku i z tego co mi mówiono to za szkolenie nie płacą chyba że sprzedasz umowę .

??

ale ze co? 300zł za to ze skonczysz szkolenie? tak po prostu, ot tak??

marta

aplikowalam tam , bede miec szkolenia, za szkolenia obiecano mi 300zl, czy ktos z was dostal te pieniadze po ukonczeniu szkolen??

Edi

Spory pozytyw przede wszystkim za szkolenie i warunki pracy. Bardzo fajne biuro i sporo przestrzeni do rozrywki i wypoczynku na przerwach. Praca jak każda inna przy obsłudze klienta. Po prostu jeśli chcesz pracować i masz ambicje, będziesz zadowolona/y. Ja pracuję tu drugi miesiąc i jest naprawdę ok, ludzie super i wypłata z której jestem naprawdę zadowolona. polecam!

aga

Ludzie!!! Telekadra jest WYŁĄCZNIE agencją zatrudnienia i zajmuje się rekrutacją pracowników na zlecenie innych podmiotów. To nie jest żadne call center!!! Firma nie odpowiada za warunki pracy w tym w szczególności za atmosferę pracy.

Mibi

Ja nie mam żadnych zarzutów... Na samym szkoleniu zostałem poinformowany o wszystkim czego mam się spodziewać, jakie będą moje obowiązki i na jakich warunkach... zupełnie nie rozumiem tego o czym piszecie, to jest sprzedaż- jeżeli nie sprzedajecie - nie zarabiacie ^^ Nikt nikomu za siedzenie nie płaci... Sama ekipa - genialna, zawsze przychodziłem z uśmiechem do pracy. Mase konkursów i dodatków pieniężnych.. Za szkolenie nie pracujesz za darmo bo masz dodatkową stawkę póżniej... To normalne ze mase ludzi przychodziłoby tylko po kase ze szkolenia! Polecam serdecznie... jedna z lepszych pracy, które miałem. niestety - musiałem pożegnać się z Krakowem :/ ale wiem, że drzwi mam otwarte zawsze!

Zostaw opinię o Telekadra - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekadra