Biuro-Land Sp. z o.o

Jaworzno

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 127 ocen.

Opinie o Biuro-Land Sp. z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro-Land Sp. z o.o

Arek

Naprawdę bardzo porządną firmą. Polecam.

Adam

Super firma. Zawsze jest ktoś, kto jest nie zadowolony, no cóż, takie życie. Ja Osobiście bardzo polecam!

ja

no cóż , nie wszystko złoto co się świeci z góry :) to co w BL jest za murami za nimi pozostaje , fakt że AB robi genialny marketing i wszystko na zewnątrz jest takie polukrowane .... wewnątrz można doznać szoku :)

Pawlo

Fajna firma. Polecam

były pracownik

porażka, nie polecam , dużo fałszywców, nikt ci nie pomoże, raczej przydepnie

były pracownik

STANOWCZO ODRADZAM ! , pracowałem na magazynie i sie zwolniłem ! , praca w trudnych warunkach bo jak sie okazuje to nie tylko wyroby papiernicze , ale również chemia którą wdychasz 8 godzin dziennie ! + nadgodziny które każą ci robić a za które nie masz płacone ! szczególnie 2 zmiana gdzie robi sie nawet do 12 w nocy ! , a zarobki żałosne ! ,oczywiście umowa zlecenie ! , ludzie którzy tam pracują to totalna recydywa! , chamstwo i prostactwo , non stop tylko wyzywają bez powodu ! , OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ! ale czego sie można było spodziewać po prywaciarzach ! hehe

Olo
@były pracownik 19.10.2016 12:20
STANOWCZO ODRADZAM ! , pracowałem na magazynie i sie zwolniłem ! , praca w trudnych warunkach bo jak sie okazuje to nie tylko w...

Tak się sklada, że też pracuje na magazynie birolandu i calkowiecie zaprzeczam powyższej opinii. Asortyment jest różny ale każdy szczelnie zabezpieczony wiec nie mam pojęcia skąd ci się wzięła ta chemia, która musiałeś wdychac.... Twoja opinia na temat ludzi tez jest mocno krzywdząca, bo to fajna i zgrana ekipa. Może powinienes popatrzeć w lustro i zadać sobie pytanie czy aby z tobą jest wszystko ok..

były pracownik
@Olo 23.11.2016 16:56
Tak się sklada, że też pracuje na magazynie birolandu i calkowiecie zaprzeczam powyższej opinii. Asortyment jest różny ale każd...

Pan kierownik czuwa i kłamie , no ale cóż taka praca..............

Ada

pracuję w tej firmie i nie narzekam na zarobki, wręcz odwrotnie (dodam że wszystko jest legal, co jak wiemy w wielu firmach nie jest) Wiadomo, że na samym początku kiedy dopiero się uczysz płacą podstawę, ale można się szybko rozwinąć i wejść na wyższy poziom zarobków, które wypłacają w terminie co do dnia. ogólnie polecam, fajna i ciekawa firma.

Tomek

Potwierdzam pracują tam fajni ludzie i jest naprawdę dobra atmosfera

Tomek

O, zupełnie przypadkowo trafiłem na tą stronę. Znam kilka osób, które pracują w Biurolandzie i wszystkie są zadowolone. Kilka razy korzystałem z usług i wszystko było ok. Mocno dbają o klienta

Aron

Spoks firma!

Andzia22

A ja do niedawna pracowałam w tej firmie, rozstaliśmy się w przyjaźni. Wiadomo, że zarobki nie najwyższych lotów, ale będąc na stanowisku, którego obowiązki nie przekładały się bezpośrednio na zysk, nie można narzekać. Pracodawca bardzo idzie na rękę, jeśli ktoś ma problemy osobiste, rodzinne, zdrowotne - interesuje się, proponuje inne rozwiązania i formy współpracy, ułatwia powrót do pracy itd. Pracowałam tam 2 lata i bardzo sobie cenię ten czas, sporo się nauczyłam, w biurze miła atmosfera, szefostwo "ludzkie". Jedyne co mogę zarzucić, to wg mnie zbytnia kontrola, czasem odczuwałam to jako brak zaufania, ale wystarczy robić swoje i cierpliwie tłumaczyć co się zrobiło danego dnia i nie ma żadnych problemów. To normalne, że pracodawca chce od pracownika maksimum jego możliwości i co jakiś czas to sprawdza. Szefowa zgani kiedy trzeba, ale też umie pochwalić i zmotywować do pracy, choćby miłym słowem, to też jest ważne. Nie wszystko musi być przeliczane na pieniądze. Ogólnie oceniam tę firmę na mocną czwórkę z plusem :) Wydaje mi się, że moja opinia jest w miarę obiektywna. Mogę polecić to miejsce pracy z czystym sumieniem.

stopanonimowymhejtom

najłatwiej jest hejtować wszystkich co coś robią siedząc na tyłku i nigdy nie pracując w firmie biuroland, rzucać oszczerstwa bo się jest zazdrosnym. @mam-nowe-białe-audi skoro było tak źle to czemu pracowałaś ładnych parę lat? może nikt inny cię nie chciał zatrudnić... ja pracuję od niedawna i nie wiem jak było kiedyś ale wiem, że teraz nie można mówić o tym, że firma jest be - laski zachodzą w ciążę jedna po drugiej a potem bez niczego wracają i nikt nie ma z tym problemu, kupują nam owoce i możemy robić sobie soki. praktycznie codziennie wychodzę o 16 z pracy i nikt nie ma z tym problemów. a co do zarobków - zawsze chce się więcej ale jakoś nie jest łatwo znaleśc w jaworznie firmy, które więcej płacą a tu przynajmniej jest umowa o pracę i fajna atmosfera

mam-nowe-białe-audi

Pracowałam w BL ładnych parę lat. Nie napalajcie się zbytnio na pracę w tej firmie, po jakimś czasie znudzicie się pannie AB i polecicie za bramę. Nie polecam pracy tam, omijajcie szerokim łukiem, "zarabiania pieniędzy:):)" w tej firmie nie poleciłabym najgorszemu wrogowi. 3 etapy zatrudnienia = mniej niż najniższa krajowa. To tylko na pokaz...

pracownik BL
@mam-nowe-białe-audi 27.05.2016 22:19
Pracowałam w BL ładnych parę lat. Nie napalajcie się zbytnio na pracę w tej firmie, po jakimś czasie znudzicie się pannie AB i...

możesz wytłumaczyć w jaki sposób zarabiałaś mniej niż najniższa krajowa będąc na umowę o pracę? bo to co piszesz jest czystą manipulacją. w firmie biuroland nikt kto pracuje powyżej 3 miesięcy nie ma innej umowy niż umowa o pracę a wtedy nie można zarabiać mniej niz najniższa krajowa. Sama podważasz swoją wiarygodność.

Eśka

Spoko firma, dobrze mi się tam pracuje.

lol

Nie rozumiem skąd tyle zadowolonych ludzi, praca za najniższą krajową, słowo przerwa jest wykreślona ze słownika, ciągły zapierdziel, zwalnianie ludzi za upominanie się o swoje prawa (bez wyjaśnienia powodu - bo tak). Dodatkowo ciągłe nękanie poprzez kierownictwo, wszystko na wczoraj, bardzo ciężka i mocno stresująca praca. Każdy na każdego zrzuca coś byleby umyć ręce, donosicielstwo działa szybciej niż internet LTE. Do leniwców mi bardzo daleko ku woli wyjaśnienia. Ogólnie radze omijać szerokim łukiem.

estelajda

Zatrudnij się to zobaczysz , że każdy coś zawala a to Ty masz kontakt z klientem i to tobie sie obrywa

estelajda

Atmosfera jest w porządku , ale tworzy ją tylko część ludzi którzy ze sobą współpracują , moim zdaniem dzięki nim ta firma jeszcze funkcjonuje. Zarobki są bardzo marne w porównaniu do nerwów podczas pracy o których nikt z poza murów Biuro-Landu nie ma pojęcia...

Tom

Bardzo porządna firma, starają się dbać o pracowników i słuchać ich uwag. Zarobki jak na Jaworznickie warunki bardzo przyzwoite. Jak to w życiu bywa każdy chciałby więcej niż ma, ale ogólnie firma w porządku!

Anna

Firma Ę Ą mająca się za nie wiadomo co (a tylko trochę większa od zwykłej pipiduwy). W większości same zarozumiałe pindy, patrzące na ciebie z góry. Durna 3 etapowa rozmowa podczas której najlepiej p. Annie wchodzić w tyłek i mówić jaki to biur0land fajny. Praca nudna, praktycznie za minimalną stawkę (ale o tym się dopiero dowiesz jak już masz zacząć pracę).

Adi

fajna firma, bardzo dobrze mi się tam pracuje.

ala

A na czym polegaly etapy rekrutacji ?

ola

Byłem na rozmowie na przedstawiciela handlowego. Rozmowa składa się z 3 etapów na ostatnim o mało nie spadłem ze stołka jak dowiedziałem się o zarobkach a mianowicie 1600 zł na rękę umowa na 3 miesiące na zlecenie bez premii!!! Po okresie próbnym jak się sprawdzę 1800 zł na rękę + premia od sprzedaży. Dodam że 2 miesiące wcześniej pracownicy się zbuntowali i co niektórzy złożyli wypowiedzenia ale to wiem z innych źródeł. Powodzenia wszystkim życzę.

Marunia

A ja bardzo lubię tą firmę i mogę ją polecić każdemu z czystym sumieniem, są Fair Play za co byli wielokrotnie wyróżniani przez obiektywne komisje. Jestem z Jaworzna, pracuje tam i uważam, że właśnie takie firmy należy wspierać:)

Janusz

Bardzo w porządku firma, zawsze się wywiązują z obietnic. Polcem

Romek

Ja uważam, że to bardzo dobra firma z ciekawym pomysłem na przyszłość. Stwarzają fajne warunki pracy, mają nowoczesne podejście do klienta i pracowników. Życzę im jak najlepiej i trzymam kciuki za dalszy rozwój.

Tadek

Bardzo fajni Ludzie tam pracuja, szczegolnie Pani Kasia z obslugi klienta, ogolnie bardzo lubie ta firme. Polecam.

Aro

To zależy co będziesz tam robił, wszystko zależy od stanowiska, na którym będziesz pracował. Ja w każdym razie polecam.

Radek

Pracowałem w Biuro-landzie kilka lat i jestem z tego okresu bardzo zadowolony. Wszystkie ustalenia były przestrzegane co mi dawało poczucie bezpieczeństwa. Na dodatek sporo się tam nauczyłem.

Adaś

Spoko firma, nic dodać , nic ująć.

Tomek

Współpracuję z Biurolandem od wielu lat i złego słowa na nich nie powiem. Pracują tam bardzo fajni ludzie!

Men

Pracuje w tej firmie od dawna i jestem bardzo zadowolony. Oby tak dalej!

Adam

Bardzo fajna firma, polecam.

Vito

Każda firma ma lepsze i gorsze chwile, obiektywnie jednak oceniam ich bardzo wysoko. To dobra firma.

Patryk

O całej firmie jest mi trudno napisać bo nie znam natomiast obsługa na hali to porażka panie są wolne roześmiane ale nie wiadomo dlaczego mało znają się na swojej pracy. Na kawę czeka się bardzo długo . Nie polecam

Ona

Pracowałam tam ponad rok i z osobistych powodów musiałam zrezygnować... Szkoda bo to naprawdę super firma i super ludzie którzy w niej pracują. No może nie wszyscy, ale tam gdzie ludzie tam różne nastroje. Osobiście polecam!

Robi

..i jeszcze jedno, dawno nie spotkałem się z tak uczciwym podejściem firmy do pracowników i klientów, zasady tam panujące naprawdę są godne polecenia innym pracodawcom. Wiem co mówię, pracowałem już w różnych miejscach i mam porównanie

Robi

Zatrzymała w latach 90-tych? To jedna z najbardziej nowoczesnych firm w regionie jaką znam! Sprawdź zanim ocenisz i bądź obiektywny, bo rzucać złe opinie potrafi każdy...

jaworzno

Firma zatrzymala sie w latach 90tych.Niczego profesjonalnego tu nie znajdziecie

kcz

pracowita - 2013-01-11 12:31:28 dzida000 - 2013-01-01 03:25:29 hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety często wynikaja z rozsiewanych plotek przez "leniwców" :-) mi dobrze sie ta pracuje, urodziłąam Dziecko i nikt mnie nie wyrzucił a nawet dostaałam wsparcie firny i pokazali mnie na stronie www jako "nasze Mamy"... każdy pracodawca ma prawo wymagac - takie jest prawo ewolucji:-)zgadza się ma prawo wymagać ale nie za tą kasę którą proponuje - jak wymaga to powinien płacić a nie dawać jałmużnę - znam wielu pracodawców, którzy wymagają ale płacą naprawdę dobrze :)firma kogucik. Równia pochyła. Brak promocji,brak działu marketingu,dobrych handlowców, wszystko co dobre już za nimi

pracowita

dzida000 - 2013-01-01 03:25:29 hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety często wynikaja z rozsiewanych plotek przez "leniwców" :-) mi dobrze sie ta pracuje, urodziłąam Dziecko i nikt mnie nie wyrzucił a nawet dostaałam wsparcie firny i pokazali mnie na stronie www jako "nasze Mamy"... każdy pracodawca ma prawo wymagac - takie jest prawo ewolucji:-)zgadza się ma prawo wymagać ale nie za tą kasę którą proponuje - jak wymaga to powinien płacić a nie dawać jałmużnę - znam wielu pracodawców, którzy wymagają ale płacą naprawdę dobrze :)

normalna

to pracuj dalej - mam nadzieję, że dasz radę a że pokazali Cię na stronie Mama wraca do pracy to nie wszystko... pamiętaj raz się jest na wozie a raz pod wozem - a pracodawca z Biuro-Land średni :(

dzida000

hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety często wynikaja z rozsiewanych plotek przez "leniwców" :-) mi dobrze sie ta pracuje, urodziłąam Dziecko i nikt mnie nie wyrzucił a nawet dostaałam wsparcie firny i pokazali mnie na stronie www jako "nasze Mamy"... każdy pracodawca ma prawo wymagac - takie jest prawo ewolucji:-)

Marysia
@dzida000 01.01.2013 03:25
hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety częst...

To chyba najlepsza firma w okolicy. Super atmosfera, super ludzie i spoko szefostwo.

Marysia
@dzida000 01.01.2013 03:25
hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety częst...

To chyba najlepsza firma w okolicy. Super atmosfera, super ludzie i spoko szefostwo.

lidia

Ludzie nie macie pojęcia jaka tam jest ciężka praca nie wiecie nie piszcie głupot

Baska

jak wyląda 3 etap rozmów

anonim

jak na taki proces selekcji do pracy (wypelnianie ankiert, rozmowki) to smiesznych ludzi zatrudniaja. na sklepie bawia sie jak male dzieci w ganianego biegajac miedzy regalami, a smiechow i chichow nie ma konca

anonim

Jak to u prywaciarzy cudów nie ma, sporo ludzi pracuje tam za naprawdę śmieszne pieniądze - nie bardzo rozumiem związek fajny prezes który nie pozwala fajnie zarobić. Jesli dla kogos 1000 zł to fajna kasa to możne probowac a moze uda mu sie wygciagnąć te pieniądze w biuro-landzie. Pracowalam tam troche i generalnie nie polecam.

noname

to czy jest super czy nie to nie konieniecznie przekłada sie na wypłate i jakikolwiek progress dla pracowników. zycze powodzenia ale nie nastawiajcie sie na kase i na lata pracy powodzenia

anonim

a ja lubi� prezesa tej firmy :) super facet!!!!!

SH

ja byłem niedawno 1700na reke plus 5% teraz czeka mnie drugi etap...nic zobaczymy

Zostaw opinię o Biuro-Land Sp. z o.o - Jaworzno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro-Land Sp. z o.o