Mostostal Ropczyce SP. z.o.o

Tarnobrzeg

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 12 ocen.

Opinie o Mostostal Ropczyce SP. z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Ropczyce SP. z.o.o

kabi

panowie, pochowaliście się za kretyńskimi nickami i bazgrzecie jak niepełnosprawni. Nie pasuje wam robota, można zmienić. Ja znam ten zakład od wielu lat i wiem że dyrektor handlowy jest jedyną osobą, która to dźwiga. Jak on odejdzie to możecie szukać sobie roboty. Tylko że was nieroby nikt nie zechce zatrudnić. Obserwowałem wielu i połowę zwolniłbym bez zmrużenia oka. Niektórzy robią aby dniówka zleciała co ociera się o sabotaż. Jak ty jeden z drugim chcesz dobrze zarobić jak trzeba nad wami stać żeby był wynik

dsw
@kabi 28.12.2017 20:34

Na hali to brak organizacji majstrzy niczym się nie przejmują, jest tam taki jeden "krzykacz" - technicznie słaby i na niczym się nie zna

Gerald
@kabi 28.12.2017 20:34

Panie i panowie czytający to forum pracowałem w tej firmie i domyślam się ze to co tutaj jest napisane czytaja wszyscy łącznie z prezesem. Otóż o ile wszystko to jest częściowo prawda to po części każdy ponosi winę bo pracownicy w większości nadają się do zwolnienia a nie do poważnej roboty, mistrze jacy byli tacy byli powinni byli robić fizycznie na monterce albo spawac , zamiast siedzieć w kantoru i sciemniac ale mieli na to przyzwolenie, druga sprawa z tak gownianymi zleceniami i zarządzaniem ludzi całkowicie nie kompetentnych nie miało to prawo przynosić jakich kolwiek efektów. Tyle w temacie niech nikt się nie ludzi ze taki zakład będzie funkcjonował z takimi cyrkowcami na czele a apogeum tego wszystkiego było w 2016 roku co z tego zostało wiadomo.

frasda

majstry to wszystko robili żeby ten zakład pogrzebać

sfasfsfa
@frasda 11.10.2017 12:41

bo chcieli doprowadzić do upadku a potem przejąć Mostostal

kn

Panowie jak sytuacja z wynagrodzeniem(ile +/- można uzyskać) bo widzę oferty pracy i dość atrakcyjne stawki /h ale ile w tym prawdy i czy jest bardzo ciężko jeśli chodzi o dźwiganie przy monterce(mam trochę rozbity kręgosłup więc wolę spytać niż porwać się z motyką na słońce). Pozdrawiam

Knur

Farba nierdzewna śruby drut zlom można wynosić do woli bo po prostu jest na to pozwolenie dlatego nie ma na premie które się ludziom naleza

Gtrfjf

Niestety takie życie niektórzy przychodzą pracować a niektórzy zjeść wypić pokręcić się jak się da to poru...c i iść do domu a za to jeszcze premia by pasowala

Knur

Robią ale dla siebie. Jakby ich rozliczyć z roboty która robią to na koncie zamiast wypłaty mieliby debet, prezesi zarządu którzy na to pozwalaja.

Jasko
@Knur 21.06.2017 16:17

Nie ma się co czepiać tylko majstrow chociaz te elementy to skrajny przypadek zaden zakład nie będzie dobrze działał gdzie jest więcej darmozjadow niż tych którzy uczciwie robią

Popko

Jak się majstry wezmą sie do roboty to może i ludzie będą robic a majstra to tylko lewe roboty obchodzą nic więcej a przy starym na hali to tanczylby

fe
@Popko 17.05.2017 21:23

majstry nic nie robią

krynia

to co piszecie to jest chore nie będzie lepiej złodzieje i tyle

pietja

prezes zarzadu powinien się dobrze przyjrzeć działalności pana Woj.

Adam

Pomagamy odzyskać należności, tel. 14 670 41 26, mail adamkancelaria@poczta.fm

gdjnv

jeden majster to aż za nadto im więcej nadzoru

Wytwórnia

Odnośnie majstrów to jest niestety prawda.U nich liczy się tylko kasa a nie robota

pietja
@Wytwórnia 17.09.2016 09:24

majstra nic nie robią tylko się szlajaja

albatros

Mistrze się śmiertelnie boją dyrektora D..... , jak tylko na nich popatrzy spieprzają po katach, w mostostalu można leniuchów odróżnić po tym jakie mają rece zniszczone

gruby

dejta spokuj z tymi majstrami to jest nieporozumienie wszystko co się dzieje

cwecw

to chyba pisał jeden z nich, nie poważne to forum co tu ktoś wypisuje, ten zakład zacznie w końcu działać jak się wszystkich zwolni

knurowski

Jakby nie majstrowie to tego zakładu by już nie było to oni pilnują żeby było wszystko zrobione a ludzie dostawali premię

gagis

Dobry zakład, fajna atmosfera, kasa jak na podkarpackie też nie jest źle ale trzeba się wykazywać. Atmosfera jest czasami nerwowa.

Gitae

Mostostal ropczyce to firma która gwarantuje rozwój zawodowy i dba o ludzi, praca odbywa się w miłej atmosferze a przełożeni są wyrozumiali na problemy swoich pracowników jeśli ktoś uważa inaczej to znaczy że już tam nie pracuje i ma nie prawdziwe dane ponieważ ostatnio się bardzo dużo zmieniło na lepsze.Ludzie dostają duże podwyżki nawet o tysiąc złotych premię są co miesiąc ale mało kto się do tego przyznaje, ponieważ nie chce aby mu inni zazdrościli.

Nikft
@Gitae 18.05.2016 19:43

Dostają majstrowie i wielki Pan Dyrektor Produkcji co nie ma o niczym pojęcia czekać kiedy ogłoszą upadłość większość ucieka z tamtąd ludzie kadra bibiurowa nic niewie liczą jak za PRL

Koń

Sam zakład może nie jest idealny ale pracuje w nim wiele kompetentnych ludzi, co do dyrektora to bez niego już tego zakładu by nie było. Zarobki też nie są złe ale to zależy od kwalifikacji i stanowiska...

wytwórnia

Największym problemem firmy jest Pan Dyrektor Handlowy, który sam stwarza problemy. Nie umie sobie poradzić z presją jaką wywiera jego stanowisko. Gdzie się pojawia stwarza zament. Na wytwórni słychać tylko krzyki, "mało i mało", może przyczyną są małe zarobki pracowników i brak motywacji do starania sie?

dfd

W firmie brak organizacji, znajomości najważniejsze

Kamilmaxxx

Kamilmaxxx - 2013-01-30 23:18:45 Prezes firmy Mostostal Ropczyce jest człowiekiem nie poważnym, nie dotrzymuję słowa itp NIE WYPŁACA NALEŻNOŚCI ZA WYKONANĄ MU PRACĘ CO MOJEJ OSOBY JUŻ PONAD 60 DNI I ZALEGA NA KWOTĘ PONAD 50 000 TYS ZŁOTYCH. NIE POLECAM!!!!W dodatku nie obchodzą go moje prośby i telefony a pieniędzy jak nie było tak nie ma i zostałem już na tą chwilę z kredytem.

Kamilmaxxx

Prezes firmy Mostostal Ropczyce jest człowiekiem nie poważnym, nie dotrzymuję słowa itp NIE WYPŁACA NALEŻNOŚCI ZA WYKONANĄ MU PRACĘ CO MOJEJ OSOBY JUŻ PONAD 60 DNI I ZALEGA NA KWOTĘ PONAD 50 000 TYS ZŁOTYCH. NIE POLECAM!!!!

Zostaw opinię o Mostostal Ropczyce SP. z.o.o - Tarnobrzeg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Ropczyce SP. z.o.o