Solutions Polska Sp.z.o.o.

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 164 ocen.

Solutions Polska Sp.z.o.o.
3 164 6 1

Opinie o Solutions Polska Sp.z.o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Obecny

Moim zdanie to w tej firmie się zmieniło na gorsze gdy odszedł GOFER z nim się dobrze pracowało moim zdanie to morzna było się z nim dogadać w miarę możliwości pomógł w ustawieniu .Byl dobry w tym ,do tej pory w tej firmie nie ma lepszego

Brokatownik
@Obecny 02.07.2018 23:10

Przestańcie juz w końcu narzekać i krytykować innych.Nikt z nas nie jest idealny nawet ja hehe.Jak nie pasuje to wypad z baru.Mnie tez nie wszystko pasuje ale więcej jest plusów niż minusów dlatego ponad 5 lat tu jestem.W kazdej pracy są zgrzyty i nieporozumienia i tylko od nas zależy czy bedzie ich duzo czy mało.

Izabela

@anonymous i co działo się po zgłoszeniu sytuacji do Państwowej Inspekcji Pracy? Być może to te zgłoszenie pomogło, ciężko to stwierdzić na pewno, ale skoro @rrr twierdzi, że w tym aspekcie jest poprawa to bardzo dobry znak. A jak często są kierowane takie prośby przez Solutions Polska?

Izabela

Pytałam wcześniej o warunki i atmosferę w Solutions Polska i jak widać opinie są mieszane, @Iliana, jesteś pewna, że takie sytuacje w firmie mają miejsce? 16 godzin pracy to jednak łamanie kodeksu pracy, czasem warto poprosić o opinię innych pracowników, jedna może być niewystarczająca. Ktoś potwierdzi te informacje?

rrr
@Izabela 19.04.2018 09:20

Takie sytuacje się zdarzają. Można jednak odmówić.

anonymous
@rrr 19.04.2018 11:40

moze teraz , gdy ja pracowałem nie można było, dlatego zgłoszenie poszło do PIP

anonim

(usunięte przez administratora)

Prawda

No niestety prawda jest taka, że bycie matką 1,5 rocznego dziecka zwykle nie jest wystarczającą kwalifikacją do pracy w poligrafii...

I...

I kolejna to opinia od niezadowolonego - bo zwolnionego - pracownika...

Robot
@Prawda 19.02.2018 11:21

posiadanie dziecka nigdy nie było wystarczającą kwalifikacją do żadnej pracy poza byciem rodzicem :P

Bilans
@Prawda 19.02.2018 11:21

Za to włażenie w(usunięte przez administratora) jak widać jest.

doswiadczony pracownik byly
@Prawda 19.02.2018 11:21

A kto tam ma kwalifikacje? Chyba tylko sam szef.? Może jeszcze jedna osoba.nawet kierowniczka intro ma doświadczenie jako sprzataczka.malo kto jest tam po poligrafi a większość się po prostu slizga.ogolnie wyzysk jest w firmie pracuje się nawet po 16 godzin.wiec nikt z doświadczeniem tam nie pójdzie nawet

Budda
@I... 19.02.2018 11:22

Winny się tłumaczy! Ach ci źli i niewykfalifikowani pracownicy zmuszają cię żebyś ich zwolnił Człowieku spójrz w lustro,bo karma wraca

A ja myślę...

A ja myślę, że ta praca w tej firmie musi jednak być bardzo atrakcyjna, skoro osoby, które zostały zwolnione, są tak z tego powodu niezadowolone i sfrustrowane, że wypisują swoje żale w internecie. :)

Pracownik niezwolniony

Pracuję i uważam, że jak ktoś dobrze wykonuje tu swoją pracę to nie ma powodów do narzekania. Dyrektor może i jest wymagający, ale wymaga nie tylko od innych, ale też od siebie. Zdaje się, że to najdłużej pracujący na tym stanowisku dyrektor. Jego poprzednicy wymiękali max po kilku miesiącach pracy...

Ha ha ha ha
@Pracownik niezwolniony 23.02.2018 18:49

Święte słowa ????

odszedlem sam i sie ciesze
@Pracownik niezwolniony 23.02.2018 18:49

Dobre :-) najdłużej pracujący!!! A na czym się znasz? Masz chociaż pojęcie jak nazywają się maszyny w firmie? Kto na czym pracuje?

anonymous
@odszedlem sam i sie ciesze 26.02.2018 11:18

Też tam już nie pracuję i mogę się założyć, że wie.

Pracownik solutions
@doswiadczony pracownik byly 20.02.2018 19:48

Są tam osoby po szkołach z kwalifikacjami to że ty ich nie masz a zostałeś/aś zwolnieniony to nie jest wina przełożonych tylko twoja, robiłeś błędy czy inne wpadki to wiadomo że nie będą trzymać takiego pracownika, a wracając do pracowników po szkołach to może nie ma ich za wielu ale pracują w tej firmie a niektórzy już nie. Sądzę też że niektóre te wpisy generują dwie osoby z byłej kadry dyrektorskiej bo nie potrafili poradzić sobie z pracą w jeszcze wtedy introligatorni a nie drukarni, albo nie znali się na maszynach poligraficznych i materiałach używanych w firmie szanowny Pan 'Yyyyyy, albo ręce w kieszeni rozmawiając z kimś'. Co do obecnie panującej sytuacji w firmie to jest więcej niuansów ze względu za zakup maszyny drukujące.

Iliana
@A ja myślę... 23.02.2018 16:29

Z tego co czytam pracują nawet po 16h - faktycznie atrakcyjna praca :)) Na szczęście można tu poczytać opinie bo chciałam składać papiery. No cóż - jestem tym wyjątkiem z prywatnym życiem osobistym :)) i na szczęście mam jednak dobrą pracą, a kwestię rozwoju pozostawię już do rozwoju osobistego ;)

anonymous

Jak u nich z zakwaterowanien ogolnie-domy czy hotele?czy nie zapewniaja kwatery?i dojazd do pracy?

Izabela

@tinki - co rozumiesz przez dobre warunki pracy? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Czym firma zrobiła na Tobie dobre wrażenie? @xyz - Twoja opinia jest bardzo ogólna, napiszesz coś więcej? Wypowiadasz się z perspektywy klienta czy pracownika? @Pracownik niezwolniony - napisałeś, że pracujesz w firmie Solutions Polska. Możesz napisać jak obecnie wygląda atmosfera w pracy? Czy pracownicy mogą liczyć na dodatkowe benefity takie jak na przykład prywatna opieka medyczna? Jak długo tam pracujesz?

tinki

Moim zdaniem dobre warunki pracy. Ja osobiście polecam bo zrobili na mnie dobre wrażenie.

xyz

Moim zdaniem firma godna polecenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Robespierre

Rozumiem Twoje rozgoryczenie. Nie jest przyjemnie stracić pracę. Ale moim zdaniem przesadzasz z tymi "łapówkami" i z uwagami na temat dyrektora. Przyglądam się sytuacji od czasu jak rozpocząłem pracę i mogę Ci powiedzieć, że tak zaangażowanego dyrektora nie widziałem w żadnej mojej innej pracy. Dogląda wszystkiego sam i spędza tu nawet po kilkanaście godzin dziennie. Co do charakteru to nie dyskutuję, ale myślę, że to dobrze, że nie daje sobie w kaszę dmuchać...

Informacja

Drodzy przedmówcy, informuję, że występuję do administratora serwisu gowork o udostępnienie Państwa IP, ze względu na pomówienia dotyczące łapówek.

Powodzenia :)
@Informacja 08.03.2018 08:27

Administrator

A jednak...
@Powodzenia :) 08.03.2018 09:57

"Musisz pamiętać, że opinie noszące znamiona pomówienia lub w inny sposób naruszające prawo (np. poprzez ujawnianie danych osobowych, w tym personaliów czy numerów telefonów) będą przez nas archiwizowane (zob. pytanie 10). Ponadto pracodawca może sam wystąpić przeciwko Tobie na drogę sądową, a w takim wypadku będziemy zmuszeni przekazać Twój numer IP organom ścigania (zob. pytanie 7)." (https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy)

Szefuncio
@A jednak... 08.03.2018 10:14

Do roboty weź się lepiej a nie przeglądasz opinie na temat firmy. 16:00 jeszcze nie ma.

niejestemrobotem
@Informacja 08.03.2018 08:27

Nie zapomnij o pomówieniu o kreatywną księgowość - zdaje się, że to grubszy kaliber.

liar liar

Jedynie niezbędne jest przeprowadzenie tzw "dowodu prawdy" - czyli udowodnienia prawdziwości oskarżeń. Konsekwentnie, dowiedzenie prawdziwości faktów, do których odnosi się zarzut pomówienia, co do zasady, powoduje brak bezprawności czynu i uwalnia od odpowiedzialności z zarzutu (pomówienia).

DOBRY OBSERWATOR???????

to nie sa pomowienia ,to sa fakty.Przykre ale prowdziwe.

Solutions

Czytając to co tu wpisujcie, mam taki z tego ubaw ,że głowa mała ... Temat łapówek to temat roku ... Co do Dyrektora to dobry człowiek i z wielką pasją i zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy. Widać ,że wkłada w to swoje serce... szczerze weźcie się za robotę , to nie będzie mieli czasu patrzeć się innym na ręce ,bo każdy z nas powinien wiedzieć gdzie jego miejsce i czym ma się zajmować . Pozdrawiam

Karol Łukaszewicz SBL

W (usunięte przez administratora) byliście. (usunięte przez administratora) widzieliście. Nie pozdrawiam.

TIK
@Karol Łukaszewicz SBL 07.03.2018 19:23

dlaczego obrażasz innych ? uważasz że ludzie nie mają prawa wyrażać swojej opinii ? myślisz że jak ktoś ma inne zdanie nie koniecznie po Twojej myśli to jest gorszy od Ciebie ? A Ty to niby taki obyty jesteś ? a ja ciebie pozdrawiam i życzę Ci miłego wieczoru i obyś zawsze wszędzie był i wszystko widział pozytywnie bez wazeliny :):):)

anonim

(usunięte przez administratora)

oj

pracuję tam chałupniczo już dość długo, masz rację co rozdawania pracy i odbierania tel ale jeśli chodzi o Panią Agnieszkę to się nie zgodzę zawsze jest miła i uśmiechnięta jeszcze nigdy nie potraktowała mnie jak bydło chyba Ci się coś pomyliło albo po prostu miała zastrzeżenia do Twojej pracy(jeśli zrobisz coś nie tak to ona od tego jest żeby zwrócić Ci uwagę ) ja z nią nie miałam zatargu-sorry ale musiałam to napisać bo uważam że akurat ona nie zasługuje na taką opinię i jest to niesprawiedliwa ocena

Premier

Co Ty pierdzielisz czytać nie umiesz ? przecież Dyrektor może i jest wymagający, ale wymaga nie tylko od innych, ale też od siebie. Zdaje się, że to najdłużej pracujący na tym stanowisku dyrektor. Jego poprzednicy wymiękali max po kilku miesiącach pracy...

Premier

A kto tym zarzadza ? Pan Zdzisław z SKM czy dyrektor ?

DOBRY OBSERWATOR???????
@Premier 28.02.2018 17:44

Wiesz kto tym zarzadza,osoby nieodpowiedzialne i niekompetentne,ktore musza zacząć od szacunku do siebie???,a potem szacunek do osob z ktormi wspolpracuja.

Dobry Obserwator?????

Tak,a co sie robi z kobietami z hali,przychodza na 6 rano ,a o 8 lub 9 , 10 musza isc do domu,a czemu bo cala praca zostala wydana chalupnikom.Czy tak sie postepuje sory ,ale chyba nie,no niestety ale pracuja tam nieopowiedzialne osoby, na nieodpowiedzalnych stanowiskach.A jezeli chodzi o selekcje na hali to prosze sie cofnac do czasow wojny, ten do pieca ,a ten do lopaty ,to jest selekcja.A pan Tomek powinien dobrze przyjzec sie jak traktuje sie kobiety na hali.!!!!!!!!?

Kminek
@Dobry Obserwator????? 24.02.2018 21:59

Swiete slowa nic ujac, a mozna by byla dodac duzo ,duzo wiecej.

Tedy

Czy możecie napisać jak aktualnie pracuje się w firmie? Interesuje mnie praca w firmie dlatego dopytuję.

Robot
@Tedy 13.02.2018 12:08

śmiało składaj papiery

zainteresowany

Monika K. wciąż sieje zamęt w Solutions czy już poznano się na niej?

@zainteresowany
@zainteresowany 24.01.2018 15:10

Już jej nie ma. Moim zdaniem teraz w końcu mamy odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu. Idzie ku lepszemu.

anonymous
@@zainteresowany 25.01.2018 19:41

Dobry zart:-)

anonymous
@zainteresowany 24.01.2018 15:10

Nie teraz sieje zamęt pani dam.wszystkim daje....prace.na intro zawsze da

Ehhhh

Butelka ala grolsch! i pierniczek z Torunia sprzedam za 15 zł!??? ok za 7!!! nie okkkj za 3 błagam 1zeta???

Ehhhh

Zatrudniajcie sie!!! po latach pracy można dostać BROWARA+ PIERNICZKA z logo firmy!---- WARTO! :DDD

PickleRick!

Czytając te komentarze, nigdy bym nie zgadł, że to nt firmy, w której pracowałem. Atmosfera w pracy dość przyjazna. Wiadomo, że zawsze znajdzie się jakieś plotkujące za plecami, spleśniałe jabłko, ale to są nieliczne przypadki, które za własne niepowodzenia wolą winić innych, nakręcając tym samym spiralę g**nianej paranoi. (swoje) Relacje z kierownictwem oceniam dobrze. Zdarzały się napięcia (bo gdzie ich nie ma), ale zawsze wszystko można było wyjaśnić - w tej firmie istnieje coś takiego, jak DIALOG z pracownikiem. Chyba, że ktoś swoim zachowaniem utrudnia odbieranie go na poważnie. To sorry gregory :) jeśli mówisz za dużo i bez sensu, to potem nikt nie chce cię słuchać. Co do ludzi, to poza jakimiś bardzo odosobnionymi przypadkami wiecznie niezadowolonych , współpracowało się na prawdę ok.

M

Pracuje 7 lat w tej firmie ,jestem pracownikiem fizycznym i absolutnie nie mogę narzekać na szefa . Tomek jest osobą do której można sie zwrócić z problemem , sprawą, jest wyrozumiałą osobą. Zasada jest jedna i to nią należy kierować się przychodząc do Solution ( zresztą do innych zakładów pracy również ) , przychodzisz do pracy ,( nie na spotkania ze współpracownikami czy na kawę , czy też na papierosa) za którą ktoś Ci płaci , więc rób to co do Ciebie należy i rób to dobrze . Ja jestem taką osobą dlatego nie narzekam na pracę , ani firmę .

Pracownik

Mam wrażenie, że ten internetowy hejt generuje 1-2 osoby, które straciły pracę w tej firmie. Cieszę się, że tacy toksyczni, zawistni ludzie już tu nie pracują.

Obserwator
@Pracownik 22.12.2017 16:31

Odnoszę to samo wrażenie...

Osoba z team'u handlowego

Powiem tak, to się robi śmieszne ! Ludzie opanujcie się. Źle Wam, to nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Pracuję w tej Firmie już prawie 7 lat. Przeszłam różnych kierowników i zwierzchników itd. Widziałam dużo. Firma to ludzie którzy ją tworzą, to team nie do zdarcia. Czy Ci którzy piszą hejty i są tak niezadowoleni byli u Szefa? porozmawiali z nim? tak na spokojnie? i Tak szczerze? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Tomek, jest otwartym człowiekiem, nigdy nie pogonił za to że mu się powie prawdę. I wiem z własnego doświadczenia, ze niejednokrotnie wyciąga rękę do swoich pracowników. Wysłucha i w odpowiednim momencie zadziała. Trzeba tylko porozmawiać z nim a nie hejtować tu czy oczerniać (to jest najprostsze). Miejcie odwagę i szczerze z nim porozmawiajcie. Kamil - czyli biere chipsy itd... jeżeli chodzi o Twoją wypowiedź w sprawie naszej księgowości. Czy zdajesz sobie sprawę, że i Alina i jej team robi wszystko by ta firma się rozwijała i by z roku na rok było nam coraz lepiej. Jak zaczynałam tu pracę, park maszynowy wyglądał fatalnie a w chwili obecnej jak jest? Stoi nowa maszyna drukująca, mamy złociarkę w pełnym formacie, sztancę, składarko-sklejarkę itd- idziemy do przodu i to właśnie dzięki takim osobom jak, Alina, Dorota i Tomek, którzy robią wszystko by firma rozwijała się z roku na rok. A teraz trochę do przyszłych pracowników. Pracuję w dziale handlowym, moją przełożoną jest Dorota Pieper, nasz team, który zbudowaliśmy własnymi siłami jest najlepszy, mało tego, dodam NIE DO POKONANIA. Wiecie dlaczego? Bo my ze sobą współpracujemy, szanujemy się nawzajem i wspieramy w każdej najmniejszej sytuacji. Pracy jest dużo. Tak więc Serdecznie Zapraszamy do Nas :-) Nata Krawczyk

wszystkie Piotry to łotry :)
@Osoba z team'u handlowego 22.12.2017 17:37

Natalio, moja droga, asertywno koleżanko: drugiej takiej Kobiety, Przełożonej i Koleżanki jak Dorota Pieper nie znajdę. I tylko za Wami i Dorotą mogę zatęsknić trochę (no i trochę za prepressem i zakupowcami, za technologami i też trochę za ogólnie biorąc ludźmi z produkcji :) Każdej osobie życzę by miała taką SZEFOWĄ :) i taki dział w którym może pracować

Lizus
@Osoba z team'u handlowego 22.12.2017 17:37

I jak ? premia wskoczyła ?

UE

Cisza na temat umów? no właśnie , chyba już wszystko wiadomo, tytuł Żenady Roku 2017 otrzymuje Osoba z team'u handlowego za 'Zapraszamy do Nas'

anonim

(usunięte przez administratora)

pani Rosemarie

Uważaj chłopie, uważaj... chipsy i piwo szkodzą na Twoje nadciśnienie. Żyłka Ci pęknie i będzie problem... Do fanów Dyzia też nie należę, ale TY to dopiero masz o sobie wysokie mniemanie!

Euro

Gratuluje, sam bym tego lepiej nie ujął a i Premier chyba też :) Cała prawda w jednym tekście. Szacun !

Sp. z o.o.

Popieram w 100%, cała prawda o Solutions w pigułce

...

Twierdzisz, ze czujesz się lepiej po zmianie pracy (cytat: "zwolnijcie się, serio. Poczujecie się lepiej"), ale sądząc po żalach, jakie tu wylewasz to niestety nie może to być prawdą.

Pytam

Ciekawe, czy będziesz w stanie w sądzie wytłumaczyć się z pomówienia o kreatywną księgowość? Pamiętaj, że nikt nie jest tu anonimowy...

Zyczenia

Panu Kamilowi życzę wesołych świąt, spokoju w duszy i oby odnalazł satysfakcję w nowej pracy.

Kamil
@Pytam 22.12.2017 16:28

Pomowinia mowicie... Tak sie sklada ze zaden wpis do tej pory tu zamieszczony nie jest mojego autorstwa. Choć z wiekszoscia adnotacji sie zgadzam czy wam sie to podoba czy też nie. Każdy może mieć swoje zdanie i wybór co z tym dalej zrobi. Ja zdecydowałem i nie żałuję. Kamil Głowacki

Kamil
@Kamil 22.12.2017 19:35

Przypomniałem sobie, że to ja pisałem i bardzo przepraszam za pomówienia... Kamil

Ciekawski

To jest ciekawe zjawisko... Czyżby tylko niezadowoleni ludkowie tam byli? Po co przychodzą codziennie rano, a na koniec miesiąca po wypłatę? Skoro taka kicha - jak piszecie, to może warto iść w inną stronę? Po co tyle osób się męczy? Ciekaw jestem co z resztą? Firma mała nie jest i wszyscy tacy niezadowoleni? Może jest choć jedna osoba zadowolona lub neutralna? A może reszcie wszystko "wisi"? A może Ci co tak narzekają to też im wisi? Może nie mają lepszego pomysłu na siebie tylko napier.... bzdury?

Wiki
@Ciekawski 17.12.2017 21:58

Moim zdaniem (może się mylę ) ludzie którzy tu piszą negatywnie piszą to nie dlatego że nie lubią tego co robią -lubią swoją pracę tylko otoczki wokół niej nie, tego co się dzieje. Jeżeli przeczytasz uważnie ze zrozumieniem opinie to z pewnością odniesiesz takie samo wrażenie tu nie ma ani jednej opinii o tym że praca jest ciężka zła i do d,,, tylko cały czas chodzi o przełożonych i atmosferę, Ci którzy tu piszą mają nadzieję że przeczyta to ktoś odpowiedni i może w tym kierunku coś się zmieni może ktoś wyciągnie choćby minimalne wnioski i będzie się pracowało lepiej w uczciwej i przyjaznej atmosferze, cenią to że pensja jest na czas ale czy to ma być wyznacznikiem ?

Pracownik Roku
@Wiki 18.12.2017 09:43

Zgadzam się , dobrych ludzi sie pozbył, takich do ludzi i do pracy, a teoretyków zatrudnił. Rąk sobie taki nie pobrudzi ale w teorii to geniusz, tylko armii krasnoludków mu brakuje do wykonywania poleceń i to Sibko. Branża fajna, praca też dlatego jeszcze tam ludzie pracują, a to że pensja na czas ? teraz to już norma i podstawa w każdej normalnej firmie.

Niki
@Wiki 18.12.2017 09:43

Problem w tym, że to ten ktoś 'Odpowiedni' zatrudnia, zwalnia i manipuluje, tym samym tworząc atmosferę. Zobacz ludzie na stołkach sią zmieniają , a klimat ciągle taki sam, nawet coraz gorszy. Zatrudnianie teoretyków, którzy pięknie mówią, i roztaczają bajki o Złotym Eldorado Druku, jak bedzie dobrze i bogato. Ludzie praca sie sama nie zrobi !!! a Dyzia można sobie zatrudnić w domu jako prywatnego bajkopisarza , który ukoi zszargane nerwy do snu.

?
@Pracownik Roku 19.12.2017 08:38

Dobrych, czyli jakich? Może przykład? Co robili i w czym byli tacy "dobrzy"? Ci co zostali pozytywnie oceniają zmiany.

Pracownik Roku
@? 19.12.2017 20:13

Fachowców, widać ,że nie było Ci dane z takimi pracować, dlatego nie rozumiesz. Ci co zostali pozytywnie oceniają zmiany ???...Tzn. kto? może jakieś przykłady ? Dyziu to TY ?

Do Pracownika Roku
@Pracownik Roku 20.12.2017 08:34

Pracowniku Roku, jeśli jeszcze tu pracujesz to rozumiem, że też uważasz, że Ty sam jesteś nie-fachowcem, skoro fachowców już tu nie ma? ;)

HoHoHo

Przy okazji czasu jaki przed nami życzymy Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia, pachnących goździkami i cynamonem, a w Nowym Roku by sukcesy przerosły oczekiwania każdego z Was, marzenia zmieniły się w rzeczywistość, a cele zostały zrealizowane z nawiązką, czy to w Solutions czy też poza nim. A najbardziej życzę Wszystkim umiejętności stawania twarzą w twarz do rozmowy a nie wypisywania anonimowych pomówień. Alina Klinkusz

A.

Pracuję tu kilka lat i zmiany są. Moim zdaniem na lepsze. W końcu konkretni ludzie na wysokich stanowiskach, którzy mają pomysły na zmiany i nie dają się zastraszyć panującym tu starym "układom". Byle tak dalej.

Żart
@A. 19.12.2017 15:51

Chyba ktoś tu pomylił forum, w tej firmie już nie ma ludzi którzy pracuja kilka lat

A.
@Żart 19.12.2017 17:48

Pewne jest jedno - drogi "Żarcie", mój przedmówco, że Ty już na pewno tu nie pracujesz...

Żart
@A. 19.12.2017 18:21

Coś mi mówi że to Ty niedługo spakujesz kartonik, a ja nadal będę robił swoje ... chyba raz już się pakowałaś o ile pamiętam

Pracuś

Pracuje tu kilka lat i patrzę na swój odcinek pracy i widzę ze p.Malgosia przynosi nowe zamówienia bo nikt wcześniej nie widział tu tylu opakowań co mam przy swojej maszynie na jednej zmianie ... jest praca i to jest ważne widać ,że coś się zmienia, a Ci co tak narzekają niech mają odwagę pójść do Prezesa i osobiście przekazać co ich boli...ja fanem Dyzia nie jestem, ale mam nadzieję,że może jeszcze otworzy oczy i zacznie podchodzić do nas jak do fachowców ...

Pilot
@Pracuś 17.12.2017 12:03

To, że masz pracę (na maszynie) nie oznacza, że na niej zarabiasz.

Tobi

Nie polecam pracy w tej firmie. Bardzo negatywna atmosfera , straszny bałagan. Pracowałem tam dość długo i chcę przestrzec nowych pracowników. Omijajcie dużym łukiem.

Mirena
@Tobi 07.12.2017 10:51

Jest dużo lepiej i nawet ostatnio była pierwszy raz bardzo fajna impreza dla wszystkich pracowników i myślę,że p.Małgosia wniesie dużo dobrego do tej firmy i zobaczy kogo szybko się trzeba pozbyć ...ważne ,że jest praca i płacą na czas...a

Historia
@Mirena 15.12.2017 17:33

Tak , na pewno, wniesie dużo zamieszania i to tyle, wszyscy będą za nią (usunięte przez administratora) a ona udawać, że pracuje, i tak do momentu, aż się prezes zorientuje. Cieniowanie i ściemnianie na potęgę.

Jacenty
@Historia 15.12.2017 18:51

Czytając to odnoszę wrażenie ze ci co nie widzą ze dzieje się lepiej i jest praca to tego nigdy nie zobaczą i zawsze będą niezadowoleni ...niezależnie gdzie będą pracować ...

Historia
@Jacenty 17.12.2017 10:59

Czas pokaże

agata

no dobra wiemy już o Karolu wiemy o Nikodemie i innych powiązaniach ale mnie interesuje praca chałupnicza od kogo zależy czy ją dostanę i kto o tym decyduje przecież to jak rozumiem jest poważna firma i chyba nie zależy to od szarego pracownika -jest chyba jakiś kierownik czy jakiś schemat przyznawania pracy ? czy naprawdę tylko łapówki i lizustwo oraz rodzina ma pracę ? bo jeśli tak to po co przyjmują nowych? może ktoś na te pytania mi odpowie?

anonymous

no to cudnie i nie ma na to rady?

anonymous

no cóż Pegazie śmiem twierdzić że jednak ludzie mają racje wbrew Twoich drwin,sarkazmów i ironii że jednak łapówki i lizusostwo rządzi skoro nie możesz podać żadnych faktów czy argumentów co do przyznawania pracy chałupnikom i uwierz mi że cudnie może być zawsze i wszędzie tylko wszystko zależy od zarządzającego (zarządzającego swoim życiem, pracą zdrowiem itd) jak jest do niczego zarządzający to właśnie takie są skutki -tragicznych opinii. Zapytałam o przydział pracy bo opinie które ludzie mówią są różne liczyłam na merytoryczną odp. ale widzę że naprawdę brak konkretnej odp mówi sama za siebie co się tam dzieje-pozdrawiam i życzę więcej szczęścia wiary i optymizmu :)

Pracownik

Po pachy to masz odciski, jakby tu znowu wykombinować i naciągnąć firmę ma lewe nadgodziny, wpisanie na swoje konto nie wykonanej faktycznie pracy, ukryć swoje błędy, a najlepiej obciążyć nimi innych. Kogiel Mogiel to ty nosisz ten nóż i dopóki nie usuną cię z firmy będzie dym.

KogielMogiel

Czytam to wszystko i mam ubaw po pachy. Negatywne komentarze zostawiły zapewne największe, zawistne (usunięte przez administratora) tej firmy. Nic dziwnego bo tylko na to ich bylo stać... Klepią po plecach a potem wbijają w nie nóż. Zamiast tworzyć zespół i działać na korzyść firmy podkładają kłody....Tak zwane sranie do własnej bramki a potem zdziwienie że są zwalniani z pracy.... Ciekawe ilu z komentujacych dalej tam pracuje? Nie podoba się praca zawsze można zmienić ale inny pracodawca za takie zachowanie pewno wylał by Was wszystkich od razu po pierwszym tygodniu na zbity pysk i nawet okiem nie mrugnął. Firma zaczyna się rozwijać idzie do przodu. Brawo! Potencjał ma ogromny. Zmiany personalne były potrzebne bo to co niektórzy wyrabiali to się w głowie nie mieściło. Teraz kierownictwo jest konkretne!!! . Ludzie między sobą chętnie współpracują. Zajmujecie wy się pracą ludzie a nie wypisywaniem bzdur. Jeśli ktoś jest konkretny i nie boi się pracy to szczerze polecam tą firmę. Wszystkim zwolnionym owocowych poszukiwań pracy marzeń. Nie pozdrawiam. Całej reszcie która wiernie trwa sukcesów w dalszym rozwoju firmy. Powodzenia

Pracownik
@KogielMogiel 15.11.2017 17:07

Brawo Karol!

Brak wazeliny
@KogielMogiel 15.11.2017 17:07

Ha ha ha :) (usunięte przez administratora) to cię chyba bardzo boli !

Prawda
@KogielMogiel 15.11.2017 17:07

To ten Karol co go parę razy już mieli zwolnić ? biedak ...tak im cukruje , nieświadomy co z nim chcieli zrobić. Dlatego Karolku nie pisz głupot , bo na Ciebie tez się zasadzali. I zobacz jak to teraz słabo wyszło...głupio nie.

Karol Łukaszewicz
@Prawda 15.11.2017 20:25

Po pierwsze żaden Karol pacanie bo mój poprzedni wpis został usunięty z powodu dużej ilości wulgaryzmów to raz a dwa że ja pod swoim w przeciwieństwie do was się podpisałem ksywą a nie jakimś nickiem z (usunięte przez administratora) wpis @Kogielmogiel nie jest mój Jareczku

Zostaw opinię o Solutions Polska Sp.z.o.o. - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solutions Polska Sp.z.o.o.