Jak czytam powyższą opinię to nie wieżę w naiwność ludzi. Dostępność prac dorywczych jest mega duża. Zadzwoniłam do pierwszej lepszej agencji promocyjnej, i już następnego dnia miałam pracę na wydawaniu ulotek. Bez płacenia żadnej opłaty rejestracyjnej.
Dlaczego to piszę?
Po pierwsze inclick .pl stosuje niedozwolone klauzule w umowach. Za zwykłe opóźnienie, nawet minimalne, w raportach, od razu 100 zł kary umownej.
Ten system punktowy, którym się chwalą? Przecież to pic na wodę. Widziałam tam wiele ofert, których wartość wynosi 1 zł. Czyli mam dostać za godzinę wydawania ulotek 1 zł ? Śmiech na sali. Dodatkowo cały proces rejestracji jest długi i pracohłonny. Należy wykazać kilka dokumentów, zaświadczeń, które nie wiadomo po co i komu są potrzebne.
Zlecenia oferowane przez ten serwis, są poniżej stawek rynkowych. Dziewczyna, z którą pracowałam na tej samej akcji miała 12 zł za godzinę, a ja zatrudniona za pośrednictweem inclicka miałam 5 zł na rękę.
Jak upomniałam się o to dlaczego otrzymuje tak mało na godzinę, to zaczęto mnie straszyć prawnikiem.
Dziewczyny nie ma co się oszukiwać, ten portal to oszustwo. To lipna agencja pracy, któa nic nie oferuje. Omijajcie to szerokim łukiem