P.R.I. Inkop

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

P.R.I. Inkop
2 86 6 1

Opinie o P.R.I. Inkop

prezes

czy ktoś ma jakieś opinie dot. pracy jako mistrz budowy? wlasnie wisi ogloszenie i nie wiem czy isc, warto?

Iza

@osz..., na rynku istnieje bardzo wiele firm - czy aby nie zbyt surowo oceniasz to przedsiębiorstwo? Na pewno nie da się powiedzieć o firmie nic chociażby neutralnego? Czy jeśli nie byłeś usatysfakcjonowany pracą w tym miejscu, zgłaszałeś swoje uwagi do kierownictwa? Czy takie rozmowy przyniosły rezultaty?

oszuści

Firma jedną z gorszych na rynku. Jeśli chodzi o warunki pracy również jedne z gorszych! Odradzam !!!!!!

Iza

@Zawijać sreberka, czy jesteś pewien, że nic dobrego nie możesz powiedzieć o firmie P.R.I. Inkop? Z każdej pracy można wynieść cenne doświadczenia i nauczyć się czegoś nowego. Wszystko zależy od perspektywy i przyszłych wyzwań zawodowych. Czy nadal pracujesz dla tej firmy? Może warto było poczekać z ostateczną decyzją o zwolnieniu?

Zawijać sreberka

Co można powiedzieć dobrego o tej firmie???? Yyyyyy??? Po długim zastanowieniu się to nic! Co można powiedzieć o pracy w tej firmie? Też nic!! Jest sporo firm, które w tej branży sobie radzą i to znacznie lepiej.

Iza

@Lodzia, Twój wpis został zgłoszony do Administracji forum w związku z naruszeniem przez Ciebie regulaminu Gowork.pl ( https://www.gowork.pl/regulamin ) i może zostać usunięty. Nie jest dozwolone zamieszczanie wpisów zawierających obraźliwe sformułowania. Czy zgadzacie się z opiniami naszych użytkowników? Zachęcam do zamieszczania merytorycznych opinii oraz bezwzględne stosowanie się do regulaminu Gowork.pl.

Iza

@rafal, nie jestem pracownikiem P.R.I. Inkop a moderatorem forum i moim zadaniem jest rozmowa z użytkownikami naszego forum na temat warunków pracy oraz zatrudnienia i zachęcanie ich do wypowiedzi, bądź dopytywanie o szczegóły. Stąd moje pytania o proces rekrutacji - wiele osób odwiedza to forum szukając właśnie takich informacji. Jeśli zrozumiałeś że sama zamierzam aplikować to musiałeś mnie źle zrozumieć. Gwarantuję Ci że z Inkop nie mam żadnych powiązań i nie zamierzam mieć ich w przyszłości. Jeżeli macie jakie jakieś aktualne wiadomości na temat sytuacji w tej firmie, zapraszam do komentowania wątku. Przypominam o zamieszczaniu wpisów zgodnych z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Każdy wpis łamiący zasady regulaminu ma prawo zostać usunięty z forum Gowork.pl.

Zdroworozsadkowy

Panie Gejson, jeśli praca jest dla Ciebie za ciężka a piszesz post o godz 14 to jednak nie jest aż taki zapierdziel, ponadto jak kierownictwo nie traktuje cię poważnie to może jest jakiś powód? (może masz za wysokie ego a wiedzy i umiejętności zarządzaniem brak:)) proponuję zmianę pracy na coś mniej wymagającego od inżyniera, może ZGK? POZDRAWIAM! :)

xxxxxxxxx

Panie Gejson, sprawa została zgłoszona na Policję: przestępstwo pomówienia z art. 212 kk par. 1, par 2, par 3. Życzę miłego w oczekiwaniu wezwania na przesłuchanie.

xxxxxxxxxxx
@xxxxxxxxx 05.12.2017 09:23

Możesz jeszcze uniknąć konsekwencji karnych. Masz nr do firmy dzwoń!

rafal
@xxxxxxxxxxx 05.12.2017 09:32

W straszenie się bawią. Gejson nie boj się,pewnie znajdziesz wieeeelu świadków,którzy w sadzie pod przysięgą powiedzą prawdę i Cie w będą wspierać. Nagrywaj rozmowy,zapisuj w swoim prywatnym kalendarzu godziny pracy i przerwy. Możesz od czasu do czasu nagrać filmik na budowie. Znalazłem właśnie ofert pracy jako MISTRZ, ale dzieki opinii na tym portalu na pewno tam nie pojde. Panie Gejson,jesli sprawa trafi do sadu (w co wątpię,bo INKOP wie, ze przegra) to proszę na tym portalu o tym pisać.

Gejson
@rafal 16.03.2018 12:10

Dzięki za wsparcie! W tej firmie tylko Ukraińcy chcą pracować.

Iza

@Gejson dziękuję za odpowiedź. Czy długie dni pracy oraz taka ilość godzin wypracowanych w ciągu miesiąca jest związana z okresową większą ilością pracy? Jest to zależne od sezonu? Jak długa część roku tak właśnie wygląda?

Gejson
@Iza 18.09.2017 14:17

Cały rok niestety cały rok. Jak ktoś jest mało ogarnięty to tam siedzi i pracuje w tej firmie uduś.

rafal
@Iza 18.09.2017 14:17

Witamy panią z biura firmy INKOP. Pani izo najsmieszniejsze jest to,ze jeszcze kilka komentarzy niżej pytala Pani jak wypada proces rekrutacji bo chciałaby Pani złożyć cv. Hahaha ????

Administrator

Wasze wpisy pomogą osobom, które są zainteresowane rozpoczęciem pracy w P.R.I. Inkop, dlatego ważne jest to, żebyście pisali tu jak najwięcej merytorycznych opinii.

Lajkonik

Dużo pisać nie będę bo same wulgaryzmy na język się nasuwają. Brak słów!!

No cóż

Człowiek uczy się na błędach :( Błędem była współpraca z tą firmą!

123456

Nawet mojemu sąsiadowi nie życzę tam pracować

Takijeden

Praca w tej firmie to niewolnictwo. Wszystkie negatywy jak najbardziej uzasadnione i prawdziwe! Jak ktoś lubi babrać się w błocie przez 12h, lubi jak ktoś wyżej postawiony ma ciebie za skończonego idiotę i za złodzieja, którego się pilnuję przez cały czas wysługując się przy tym swoim psem w postaci majstra, którego gonią jak debila tak jak to czynią z HDD to będzie praca dla niego wręcz wymarzona.

Benio

Wszystkie pozytywy pisanie przez pracowników z biura. Największemu wrogowi nie życzę tam pracować. Ludzie nie łapcie się na ich obietnicę wszystko ściema! Mają jakiś chory system wypłacania nadgodzin. Pilnować należy swoich godzin bo często oszukują!

Firma do bani

No niestety Gejson napisał prawdę. Unikać jak ognia!! Przestrzegam przed tą pseudo firmą. Wszystko w tej firmie szwankuje od kierownictwa po sprzęt. A jak naprawiają to prowizorycznie aby tylko. Fizyczni ciągle w błocie i syfie pracują o gumiaki trzeba się miesiącami prosić. W koparce jak opona dziurę złapie to wymienią na jakąś ze szrotu używkę. Zatrudniają ostatnio Ukraińców którzy robią po 12h dzień w dzień bez przerwy od Polaków też tego oczekują! Jak by inspekcja wparowała to mieli by wielki problem! Majster też mają przesrane robią z nich idiotów. Mętlik w głowie im robią jak psa traktują aby tylko latał jak debil. Kupe ludzi z tej firmy się zwalnia jak tylko może to uciekają. Wychodzą z założenia że na 100 zostanie 1 idiota.

Iza

@Zdroworozsadkowynie zgadzasz się z opinią @Gejson? Jeśli tak, to może mógłbyś zostawić tu swoją opinię. Jak Ty oceniasz pracę w P.R.I. Inkop? Czy różnica w opiniach wynika z tego, że pracujesz w innym dziale firmy, czy też jest inny powód? Merytoryczne i rzetelne wpisy będą najbardziej istotne.

Gejson
@Iza 28.09.2017 13:14

Oczywiście, że jest to kłamstwo. Ten tekst napisali pracownicy z biura oni boja się tych opinii bo są prawdziwe. Pełno ludzi odchodzi z tej firmy posiłkują się Ukraińcami. Organizacja w tej firmie kuleje praktycznie jej nie ma. Sprzęt to jakiś szrot. Wszystkich mają za (usunięte przez administratora). Każdy jak tylko może zwalnia się! Czego jest to dowodem? Gdyby była tam sielanka to nie było by tyle tych samych ofert o pracę bo firma do dużych nie należy każdy chciał by zostać i tam pracować.

Hipis

Zdrowy rozsądek. Wszyscy mają rację oprócz Ciebie Ja w tym (usunięte przez administratora)Inkopie pracowałem 14 lat od 1990 roku . Tak jak pisałem poniżej i nic się tam nie dorobiłem oprócz długów i reumatyzmu. Deszcz czy śnieg albo duży mróz musieliśmy pracować za co tygodniowa zaliczkę, bo tylko tak płacił i tak jak piszą inni od 7 rano do .... czasami to była 24.00. I do tej pory widzę że się nic nie zmieniło. NIE PRACUJCIE W INKOPIE

Gejson

Praca po 12/16h na dzień albo i więcej. Praca non-stop w delegacji kierownictwo pożal się Boże, a organizacją jeszcze gorsza. Widzę ogłoszenie na pracuj.pl poszukują mistrzów budowy odradzam, zarobki marne a odpowiedzialnosc za wszystko biorą na siebie. To nie jest wsparcie kierownika tylko pelnienie jego funkcji bez wsparcia tak to wyglada. Nigdy nie wiesz kiedy zjedziesz z delegacji. Co 5min telefon z pretensjami. w tym roku przerobili chyba z 15 osób na tym stanowisku jak to widzisz to się zwalniasz. Firma bez przyszłości. Jak jest potrzeba to robisz fizycznie bo malo maja pracowników a roboty od groma. Za wszelką cenę chcą robić jak najszybciej jak najmniejszym kosztem. Noclegi musisz sobie sam ogarnąć. I to w jakiś zapyzialych norach budżet na dobę to jakieś 30 Max 60zl i za te pieniądze musisz sobie szukać noclegu. Odradzam i nie brać tej firmy pod uwagę jaką koła lek współpraca to porażka!

Iza

@kacper widzę, że do tej pory jeszcze nikt nie udzielił odpowiedzi na Twoje pytania. Czy jednak zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to chętnie dowiem się również więcej o tym, jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy oraz czego można spodziewać się na rozmowie.

Gejson
@Iza 25.08.2017 09:46

Odradzam proces rekrutacyjny to rozmowa najpierw z pracownikiem w biurze a potem z prezesem i tym pracownikiem. Chcesz pracować po 12-16h dziennie obowiązki jak kierownik budowy a i jeszcze odpowiadasz za wszystko. Nikt do ciebie się nie odzywa wszyscy mają ciebie w tyłku i tylko roboty przybywa. Jeździsz od miejscowości do miejscowości w domu to ciebie nie ma.

kacper

Jako inżynier ile można zarobić w tej firmie i czy obowiązki są duże.

Gejson
@kacper 07.08.2017 16:27

Jako inżynier 3-4tyś zł ale roboty od groma przy ponad 300h przepracowanych w miesiącu.

Iza

Obecnie pojawiła się oferta pracy na stanowisko Operator koparki. Niestety w jej treści nie ma wiele informacji na temat tego na jakie warunki zatrudnienia można liczyć. Ktoś z Was pracuje na tym stanowisku? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV?

Gejson
@Iza 01.08.2017 11:21

Odradzam robota po 12/16h jak nie na koparce to w wykopie czy studni zapierniczasz przy przewiercie a kasa mała chyba że wyrobisz ponad 300h na miesiąc to zarobisz.

unikac jak ognia

W Inkop szukaja niewolnika za 1700 zl przy pracy w delegacji po calej Polsce. Zlozyli oferte pracy do Urzedu Pracy i UP im nagania niewolnikow. Kto sie nie zgodzi na niewolnicza prace to dostaje info w skierowaniu, ze odmowiliscie prace i was wykresla z zasilku lub wypisza z listy bezrobotnych. Dobra taktyka aby sie rzad pochwalil spadkiem bezrobocia. Z kierownikiem sie nie dogadasz, bo jest - mowiac lagodnie - niekulturalny. Juz przy pierwszym spotkaniu i slowach widac, ze jest nieprzyjemny w kontaktach z pracownikiem. Nie chcialbym u niego pracowac za zadne pieniadze. Unikac i nie przyjmowac ofert z tej firmy. ps. Dlaczego admin po interwencji pracodawcy inkop usuwa ta informacje? Przeciez to jest prawda i nie uzylem ani wulgaryzmow - choc pasowaloby - ani nie sklamalem. Chcecie prawdy czy oszukujecie pracownikow?

unikac jak ognia

W Inkop szukaja niewolnika za 1700 zl przy pracy w delegacji po calej Polsce. Zlozyli oferte pracy do Urzedu Pracy i UP im nagania niewolnikow. Kto sie nie zgodzi na niewolnicza prace to dostaje info w skierowaniu, ze odmowiliscie prace i was wykresla z zasilku lub wypisza z listy bezrobotnych. Dobra taktyka aby sie rzad pochwalil spadkiem bezrobocia. Z kierownikiem sie nie dogadasz, bo jest - mowiac lagodnie - niekulturalny. Juz przy pierwszym spotkaniu i slowach widac, ze jest nieprzyjemny w kontaktach z pracownikiem. Nie chcialbym u niego pracowac za zadne pieniadze. Unikac i nie przyjmowac ofert z tej firmy. ps. Dlaczego admin po interwencji pracodawcy inkop usuwa ta informacje? Przeciez to jest prawda i nie uzylem ani wulgaryzmow - choc pasowaloby - ani nie sklamalem. Chcecie prawdy czy oszukujecie pracownikow?

Waldi

Pracuję w Inkopie od 4 lat i wszystko jest ok. Nigdy nie było problemu z wypłatami czy innymi tego typu. Zarobki jak kolega napisał ponad 3000zł spokojnie. Narzekają tylko Krakowskie nieroby które chcieli by brać pieniądze za nic....Dlatego firma pomału rezygnuje z Lajkoników i zatrudnia wiele osób z poza Krakowa.

feel me

Hej, a jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna? Chętnie bym się załapał, złwłaszcza, że mam posiadam doświadczenie w branży, a zależy mi na współpracy z nimi teraz. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

anonim

(usunięte przez administratora)

hipis

słuchaj " taniej" . może 2 lata może 3 już nie pamietam to trwało jak dobrze zarabialismy bo Boss płacił dobrze bo mieliśmy płacone od metra i były te wypłaty. A potem się urwało i płacił zaliczkowo . Miał problem z kasą. dopóki tam pracowałem cały czas było zaliczkowo . I co tu rozumieć? Dzieci ., mieszkanie na utrzymaniu i z czego jak nie płacił i zamiast jakiś podwyżki płac to " jak wam się nie podoba to jest wielu na wasze miejsce " . A człowiek się starał jak mógł nie raz przemęczenie albo w błocie po kolana , przemarzniety i takie było podziękowanie. I co tu jest rozumieć??

hipis

Ja zacząłem talent pracować w 1994 r . to były początki inkop. Wtedy były tylko 2 brygady i 1 majster . płacił dobrze . mieliśmy płacone od metra . A potem miał więcej prac . więcej majstrow i się dobre skończyło. co tydzień było zaliczkowo były problemy z kasą. pracowałem tam 14 lat i tylko dorobilem się tam długów. Bo nigdy nie płacił. Gdyby nie fuchy które robiliśmy podczas pracy to było by ciężko. Na przyjmował majstrow a oni swoich synkow i rodziny i oni tylko mieli dobrze a pozostali zapierdalali po 14 g a czasami dłużej. nie wiem jak tyle lat tam przepracowalem . NIE POLECAM TEJ FIRMY .This is fuck'n shit

hipis

Ja zacząłem talent pracować w 1994 r . to były początki inkop. Wtedy były tylko 2 brygady i 1 majster . płacił dobrze . mieliśmy płacone od metra . A potem miał więcej prac . więcej majstrow i się dobre skończyło. co tydzień było zaliczkowo były problemy z kasą. pracowałem tam 14 lat i tylko dorobilem się tam długów. Bo nigdy nie płacił. Gdyby nie fuchy które robiliśmy podczas pracy to było by ciężko. Na przyjmował majstrow a oni swoich synkow i rodziny i oni tylko mieli dobrze a pozostali zapierdalali po 14 g a czasami dłużej. nie wiem jak tyle lat tam przepracowalem . NIE POLECAM TEJ FIRMY .This is fuck'n shit

pacia

PraCA wporzadku zarobki tez pracowalem 3 lata temu i zawsze ponad 3tys mialem . Pozdrawiam

Zostaw opinię o P.R.I. Inkop - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.R.I. Inkop