Ostatni komentarz mnie zaniepokoił. O co chodzi z tym wyzyskiem? Jest za dużo obowiązków jak na jedną osobę czy trzeba siedzieć po godzinach żeby się wyrobić? Niech ktoś rozwieje moje wątpliwości
Dzięki pracy w sklepie Bb Home, już wiem co to jest (usunięte przez administratora) i wyzysk. To było kilka lat temu, ale do tej pory czuję prawdziwe obrzydzenie. Praca w sklepie BB home była prawdziwie upokarzająca. To sztandarowy przykład tego, że w głowach zarządzających i współpracowników siedzi głęboki i plugawy feudalizm. Reasumując, słoma z butów na tle żyrandoli, luster, porcelany i stolików kawowych.
Hej, @kasia a powiesz więcej o premiach ?
Od bardzo dawna nikt z pracowników BBHome nie wypowiadał się o warunkach zatrudnienia jakie ta firma oferuje. Jeśli zaglądają na ten wątek osoby, które mają wiedzę na temat realiów pracy w tym miejscu, bardzo proszę oto, aby się wypowiedziały. Warto wysłać tam swoje cv? Każda informacja z pierwszej ręki jest na wagę złota dla zainteresowanych tym tematem użytkowników forum.
Chciałabym jeszcze dopytać o warunki zatrudnienia. Czy BBHome oferuje bonusy pozapłacowe do zasadniczego wynagrodzenia? Mam na myśli na przykład dofinansowanie do karty sportowej, kartę przedpłaconą, czy prywatną opiekę medyczną. Użytkownicy, którzy rozważają wysłanie do tej firmy CV, z chęcią dowiedzą się, na co będą mogli liczyć.

Fatalny sklep ! Ściąga rzeczy z Chin . Często do salonów przyjeżdżają rzeczy w strasznym stanie . Brudne , obdrapane , z farbą która schodzi z produktu . Pracownicy muszą to ogarniać . Rzeczy które da się kupić na bazarze za grosze dosłownie ! ( bo sprawdzałem ) Żal mi tych wszystkich ludzi którzy myślą żę to ekskluzywny salon . Śmiech na sali !
Dzięki Paweł, w MCHome - wiernej kalce BBHome, są za to na pewno produkty prosto z Francji i Włoch ;) Ogarnij się i pilnuj swojego biznesu zamiast oczerniać innych, którzy przez lata ciężko pracowali na swój sukces.
Minęło sporo czasu od ostatniej opinii dotyczącej pracy w BBHome. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienie w przedsiębiorstwie?
na początku wam nie powiedzą : 15 godzin na poczatku to BEZPLATNE szkolenie :) chociaz tego szkolenia ( opowiadanie o produktach ) jest z 15 min ? hhahhahhaha
Rowniez nie polecam !!!!
Nie polecam pracy w tym salonie, ponieważ kierownik jest osoba konfliktową, nieobiektywną, próżną, stronniczą i nieprofesjonalną. Jeśli chcesz zarobić pieniądze i zrobić karierę to nie wybieraj tego salonu. Wszystko opiera się na tym jak mocno podlizujesz się kierownikowi. A jeśli chcesz pomocy od kogoś innego, np. managera głównego to nie licz na to, bo kierowniczka jest z nim w zmowie. Nie ma mowy o obiektywizmie-kierownik ma zawsze rację a Ty jesteś dla niego nikim. Na premie też nie licz, bo mimo obietnic to jej nie dostaniesz, bo jedynie kierownik zarabia na nią-nie Ty, który siedzisz po 12 godz. w salonie. Na obiektywny grafik tez nie licz, bo wszystko zależy od męża i dzieci kierownika. W tej pracy nie będziesz chwalony ale obwiniany za wszystko, bo przecież zawsze zwala się winę na tych najniżej. A jeśli coś osiągniesz, kierownik sam się pod tym podpisze i znowu zostaniesz z niczym.
Jak się pracuje w Bbhome Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Bbhome Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.