Sohbi Craft Poland

Ostaszewo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 749 ocen.

Sohbi Craft Poland
2 749 6 1

Opinie o Sohbi Craft Poland

ja

ok

Pracownik11

Jak ja teraz doceniam, moją obecną pracę.Atmosfere,mase Kochanych ludzi,to,co robię,i mega zarobki,w porównaniu do sohbi...nie,tego nie można porównać.O tamtym czasie w moim życiu chce zapomnieć.O tamtych warunkach,o ich jak to nazywali wynagrodzeniu śmiechu wartym...

Pracownik

Tam wszystko jest na nie.Atmosfera,większość ludzi,warunki pracy,a przede wszystkim płaca i kadra.Odradzam,tym bardziej przy dzisiejszym wyborze miejsc pracy.Swego czasu ludzie zwalniali się stamtąd grupowo,a na produkcji byli ludzie z biura,więc to nalepiej o czymś świadczy.

NIE POLECAM

Nie polecam

Bylem tam

Pracowalem w Sohbi, ta firma pod kierownictwem Polaków oczywiscie schodzi na psy. Karaja pracowników za każdy mały błąd , zabieraja premie za wszystko. Wypadki w pracy sa tuszowane. To Polskie kierownictwo zneca sie nad pracownikami nie Japonczycy. Nie idzcie tam do pracy, obiecuje wiele a dostaniesz tak na prawde nic. Szkoda mi tych ludzi, ba maja rodziny, dzieci. A firma sprowadza ich do zeszmacenia. Nie polecam Sohbi! To oszusci a opary oleju wdychac bedziesz przez caly czas a sa to oleje rakotworcze. Co z tego ze zapoznasz sie z karta charakterystyki jak oni sami ci w mowia, ze tak nie jest. Nie idzcie tam!!

Operator
@Bylem tam 23.09.2018 23:56

o jakich premiach mówisz przecież w tej firmie nie ma premii są tylko dodatki operatorskie za umiejętności których nikt ci nie może zabrać no chyba że nie zdałeś egzaminu na operatora ??? Jeśli tak to pewnie dlatego się teraz wyżywasz i piszesz głupoty

anonymous
@Operator 01.10.2018 09:05

Nie może zabrać...jeden z tych 2óch tylko czeka na twoje potknięcie,aby ci go odebrać,ale mimo to dalej,choć bez uprawnień i dodatku siedzisz w tym huku na prasie...

Ela ela

Sory. Ela w piątek życzyła miłego weekendu... i był :)

Ela ela

Ela w poniedziałek życzyła miłego weekendu.... I był ????????

qrcze

Nie lubię jak ktoś kogo nie ma w firmie próbuje wymyślać jak było a jak być powinno. Pracuję długo w SCPL i pracuje się lepiej z dnia na dzień. Podoba mi się rodzinny system i komunikacja bezpośrednia na każdym szczeblu zarządzania. Fajnie że biura wspierają produkcję rozwiązując problemy bezpośrednio przy liniach produkcyjnych. Tego nikt nie podważy, bo nie ma jak.

Były

Pracowalem na produkcji 5 lat czlowiek sie stara a zadnego dobrego słowa nie usłyszał Pani.Joanno Dobry PR. Trzeba sie jakos ratować :)

Joanna HR
@Były 21.07.2018 19:21

Drogi Były Nie wątpię, że wszystko zawsze było super ale od czasu kiedy odszedłeś z SCPL na pewno wiele rzeczy się zmieniło, zmienia i będzie zmieniać. Czy musimy się ratować ?? Nie, bo i nie ma przed czym. Tworzymy fajny, zgrany zespół, który wspólnymi siłami może wiele osiągnąć.

Byĺy
@Joanna HR 21.07.2018 20:55

Zgrany zespół na produkcji zawsze był. Atmosfere psuli Kierownik zmiany "Prezes firmy" PaninJoanoo to oznacza że już nie ma toksycznych oleji? Przy kazdej prasie jest wentylacja żeby nie pryskal olej na pracownikow?

Oleje
@Byĺy 21.07.2018 23:35

Tak się zastanawiam nad tylmi olejami skąd wiecie że są toksyczne. Gdyby były to każda inspekcja pracy by to wywaliła i zabroniła pracować ludzią…..(także coś tu jest jednak nie tak .. nie uważasz ?) Przecież takie oleje wykorzystywane w tłoczniach mają certyfikaty i przeprowadzane sa badania na taksyczność. Biorąć to pod uwagę myślę że gdyby były toksyczne to by nie były dopuszczone do obrotu - produkcji.

Pracownik
@Oleje 23.07.2018 09:58

Nie wiem skąd te informacje o toksycznych olejach. Przecież każdy pracownik na początku zapoznaje się z kartami charakterystyki wszystkich substancji z którymi ma do czynienia. W każdym momencie też ma możliwość wglądu. Dodatkowo przy każdych audytach czy kontrolach są przeglądane prze audytorów, inspektorów.

Kobieta
@Pracownik 24.07.2018 09:23

I co taki audyt wnosi finalnie? Raczej nic... jeśli nikt nie zamierza wprowadzić zmian. Zreszta w PL wszystko nazywamy tak pięknie, profesjonalnie a jak to wyglada w rzeczywistości Hm przemilczę temat. Generalnie szukałam opini o firmie i mam... zastanawiałam się nad aplikowaniem do nich na wyższe stanowisko ale już mi się odechciało Haha

Spec
@Oleje 23.07.2018 09:58

Były. Wdychając przez 8h nawet otwarta butelkę coli,która nie jest "prawdopodobnie"toksyczna czułbyś się na pewno nie za dobrze. Nawet nie wiesz na jakie rzeczy ludzie mogą przymknąć oko,aby szła sprzedaż towaru. Takie jest życie Światem rządzi piniondz.

Oleje toksyczne 1/2
@Spec 13.09.2018 09:23

Dokładnie...a gdzie,jak gdzie,ale w Sohbi Ty,czy Twoje zdrowie,rodzina,czas wolny nie macie najmniejszego znaczenia...tylko produkcja,ilość,ciągle za mało...gdzie leziesz...po co do toalety,i byle nie za długo,człowiek podetrzeć się nie zdąży,xd...brak słów.

Takze byly
@Oleje toksyczne 1/2 14.09.2018 08:56

Hahaha. Jak widze pewne rzeczy i pewni ludzie nigdy sie nie zmienia. :D A poza tym jesli ktos tam nadal siedzi z wlasnej woli i narzeka to jest tam tylko na wlasne zyczenie. Nie szkoda wam zdrowia, nerwow i czasu by tam harowac za grosze? Prosze bardzo. Sami jestescie sobie winni. Ciekawe jakie rzeczy wam wprowadza oprocz radiowezla z disco polo i sprzatania. :D Moze jogging z rana dookola fabryki. :D

Ona

Jak sobie czytam to wszystko... aż mi się odechciało wszystkiego Haha

anonymous
@Ona 08.09.2018 11:24

Mi też się odechciało wszystkiego,co z tym fyrtlem związane.

anonymous

Pracowałam tam już dawno,fakt.ale nie wspominam dobrze tej pracy.Nawet żle.Bardzo niskie zarobki.Ciągłe poganianie,wiecznie za mało,i ciągłe powtarzanie,jaki słaby jesteś,i ciągle coś żle robisz.Wiecznie żle i mało.A normy mieli z kosmosu.Niesprawiedliwość na hali,pomiędzy poszczególnymi działami.Obmawianie przez współpracownice,niemiła kadra od brygadzistów wzwyż...brygadziści byli akurat bardzo wporządku.Odradzam tą firmę,szczególnie ze względu na to,ze pracy mamy teraz full,i to praca szuka ludzi,nie ludzie pracy.

anonymous

Jestem od niedawna osobą w firmie ale mi sie tu naprawde nie podoba i zaczynam szukac czegos lepszego

ranny ptaszek
@anonymous 24.08.2018 23:02

Wiesz jak to mówią wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Jeśli faktycznie Ci się źle pracuje to może trzeba z przełożyny o tym pogadać bądź z liderem ??? Bo jeśli oni nie wiedzą dlaczego Ci się źle pracuje to i nie mogą nic zmienić taki moje ranne przemyślenia

Nick
@ranny ptaszek 29.08.2018 07:03

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...oskarżasz innych o ubogi słownik,a sam w kółko macieju jednym zwrotem operujesz...ty ciasny umyśle,ograniczniku,parobasie,kołchożniku

Mariusz
@Nick 29.08.2018 14:48

A ty dalej wypisujesz tu obelgi chociaż już chyba z rok nie pracujesz w tej firmie ? Ciasny umysł, w twoich ustach brzmi paradoksalnie

Upside
@ranny ptaszek 29.08.2018 07:03

"Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" mówisz? Tak może mówić tylko ktoś kto boi się wszystkiego a tym bardziej takich zmian jak zmiana pracy. Takie gadanie ma tyle sensu co nic. O ile potrafisz robić cokolwiek.

Nick
@Mariusz 29.08.2018 16:01

Nawzajem ty pie....sku....

Do Upside
@Upside 29.08.2018 18:09

To prawda.ale jeśli znasz osobiście ową 2jeczkę tych...jak niżej opisanych panów,to sam wiesz,że masz rację w opisie osób używających takowych zwrotów...

Jacek

Widzę, że nareszcie ludzie zaczeli pisać prawdę o firmie, że firma jest w porządku i że wiele się tam zmieniło i zmienia. Ja w tej firmie jestem zatrudniony od dawna i widze że zmiania się na lepsze co miesiąc organizują nam możliwość wyjazdów, turnieje, imprezy. Ogólnie my w dziale jesteśmy zgrani i pracuje się nam dobrze.

Mati
@Jacek 20.07.2018 14:28

Też tam pracuje ale nic nie słyszałem o comiesięcznych wyjazdach ;o

Arek
@Mati 25.07.2018 21:11

Ani ja.Chyba że z pracy do domu,i na odwrót.Turnieje?Tak,kto zrobi ponad normę,za dziękuję oczywiście.Imprezy?1 w roku,i to po to,aby cię obgadać,wyśmiać.No tak.

anonymous

Firma jest słaba,i koniec tematu.Nie polecam nikomu.

@Dawno

Dawno tu nie zaglądałem ale powiem Wam było warto ciekawe komentarze się pojawiły. Widzę że idą tam zmiany z chęcią bym tam wpadł i zobaczył co się tam zmieniło. Pani Joanno kawa aktualna i ciasto ? I oczywiście chętnie zobaczę te Cycoliny :)

Joanna HR
@@Dawno 27.07.2018 11:03

Drogi @Dawno Oczywiście kawa i ciasto aktualne :)

Paulina

A ja nie polecam,atmosfera była ciężka,manager niemiły,wiecznie mało,ciągłe pouczanie,ciągle żle,brzydki zapach,podarte,za duże ciuchy,i hałas nie do zniesienia

Miss Be

Chciałam się tez podzielić opinia na temat tej firmy. Pracowałam w niej 6 lat w tym czasie napatrzyłam się na różne rzeczy jakie tam siedziały, co nie którzy kierownicy to byli do d...y ale w momencie jak zostali wywalieni bądź niektórzy dobrowolnie odeszłi to atmosfera opadła i się poprawiła, od razu lżej chodziłlo się do pracy. Ogólnie w ostatnim okresie nie jest dobrze (pozbycie się co niektórych pomogło), żeby nie było ja odeszła z firmy bo się przeprowadziła do innego województwa. Jak coś to prace tam polecam

Stary pryk

Ja pracuje w tej firmie od 8 lat i nie jako pracownik biurowy ale na produkcji. W każdej pracy nie zawsze jest różowo tak jak i tu ale ogólnie mi w firmie pracuje się dobrze, atmosfera dobra, zarobi nie najgorsze (w firmach w okolicy płacą o wiele gorzej i czekasz na pensje z 3 miesiące bo szef twierdzi że nie ma), leaderzy jaki kierownicy się już nie czepiają o każdą rzecz ( wiadomo czasem muszą bo inaczej pracownicy by im na łeb weszli - patrz teraz na tych młokosów co pozatrudniali aż szkoda słów - to i powiedzić im też coś ja a czem mam ochotę ich walnąć) także również polecam ta firmę.

Mariusz

Czytajac w opiniach, jak piszcie chcecie dbac o bezpieczenstwo pracownikow...jakim cudem doszlo do tego,ze mlody chlopak rozcial sobie reke ? (Szczegolow nie znam) znam go tylko z widzenia i wiem,ze to byl wypadek w pracy. Pani Joanno, moglbym prosic o jakies wyjasnienie tej sytuacji?

Joanna HR
@Mariusz 21.07.2018 10:49

Szanowny Mariusz Owszem, jak w każdym zakładzie produkcyjnym, tak również w SCPL dochodzi do wypadków. Na całe szczęście wypadki nie doszło jeszcze do wypadku ciężkiego czy śmiertelnego. Nie chcąc wchodzić w kompetencje BHPapowcem czy członków zespołu powypadkowego faktycznie doszło do sytuacji, w której pracownik rozciął dość poważnie rękę, zostało przeprowadzone postępowanie powypadkowe oraz wydano zalecenia powypadkowe m.in. zostały wprowadzone obowiązkowego ochronniki przedramion do stroju letniego ze wzmocnionego materiału (nie są to zarękawki materiałowe, które były swego czasu stosowane na montażu).W związku z powyższym prosiłabym o niesugerowanie, iż ktoś komuś próbuje mydlić oczy czy ukrywać fakt, że doszło do wypadku w pracy. Nigdy takie praktyki nie miały miejsca a dalsze takie postępowanie może skończyć się podjęciem przez nas stosownych kroków.

Wypadki
@Mariusz 21.07.2018 10:49

Na hali produkcyjnej wisi krzyż bezpieczeństwa na którym zaznacza się wszystkie wypadki tak więc informacja że wypadki sa ukrywane jest wyssana z palca. Każde zdarzenie nawet potencjalnie wypadkowe jest zgłaszane i zawsze jest badanie dlaczego doszło do wypadku czy zdarzenia aby uniknąć tego na przyszłość. Jak wspominano tu po wypadku przecięcia wprowadzono obowiązkowe noszenie latem zarękawków szytych z materiału który ciężko przeciąć. Także myślę że twoje informacje są błędne....

xD

W temacie wypadfku wyjaśnien się nie doczeksz,oni są zbyt zajęci robieniem sztucznegoi na siłe halo,że tam nagle się zmieniło o 180 stopni,aby odwrócić uwagę czytających od tych 6 ciu stron gdzie są podane fakty,co i jak...zamydlanie oczu zawsze im wychodziło.Nie pamiętasz już?A wypadek?Rozcięta ręka?Cicho,bo znowu ludzi odstraszysz...oj tam,ok wszystko jest!!!

Imprezka

Już po pracy, jutro imprezka, widziałam dzisiaj baloniki na imprezkę. Będzie super. Jak opowiadam znajomym to nigdzie nie jest tak ciekawie. Na pewno nie można się znudzić. Myślę że przez młoda załogę która wie że świat się zmienia

Ex

Fajnie że w końcu coś się tam zmienia - mam nadzieję, że faktycznie tak jest i w końcu dba się o pracowników bo na to zasługują. A z niewolnika nie ma pracownika ;) Ale ja mimo tego bym tam do pracy nie wrócił, jestem zbyt zadowolony z obecnej firmy, pracy i płacy. Pozdrawiam!

Kamila

Hahahahaaaaa....uahhaaaaahahahaha

mała

W sobotę Dzień rodziny w SCPL. Fajnie że mogę pokazać rodzinie jak pracuję, bo czasami wstydziłam się opowiadać o pracy myśląc że rodzinka czyta gowork, teraz mogę im powiedzieć że na forum negatywy piszą trole a w rzeczywistości wygląda to tak: czysto, bezpiecznie, miło, wesoło, a tu jest na to namacalny dowód. Dobra muza dzisiaj szła na sprzątaniu :)

Mały
@mała 18.07.2018 15:45

Mój mały też się cieszy że zobaczy jak tata pracuje :) i nawet stwierdził że zapyta się Pana czy może wcisnąć jakiś guziczek.... he he he

Mały łasuch
@Mały 20.07.2018 14:29

Moja córka cieszy się ze będzie wata cukrową i słodycze. Mały łasuch

QC

W tej firmie wysyłają mnie na szkolenia branżowe nie jak to było w innych firmach. Dobrze że firma inwestuje w nas. Pozdrawiam dział QC :)

CYCOLINA

Polecam firmę Sohbi wszystkim chętnym!!! Dziękuje Marcinowi za Mydełko FA :) cały dzień mi się dobrze pracowało.....

Pracownik

No.Tylko czemu ludzi do pracy nie macie,za to stos zwolnionych osób,które czym prędzej uciekły od was?Dziwny jesteś...to fakt.

be happy
@Pracownik 18.07.2018 16:37

Jak to ludzi do pracy nie mamy? skąd ci przyszło do głowy? Jest 160 mocnych zawodników a chęć dobrania kolejnych 3 w skali całej firmy nie jest niczym anormalnym.

wiem to się dzielę
@Pracownik 18.07.2018 16:37

zwolnienia były jak się przebranżawialiśmy z Sharpa (praktycznie jedynego klienta) na automotive. profil produkcji się zmienił więc nie było wyjścia, na ten czas mamy kilkunastu klientów a plany na co najmniej 20 lat do przodu, a w tych planach żadnych zwolnień.

Joanna HR
@Pracownik 18.07.2018 16:37

Drogi Pracowniku Tak jak pisał jeden z przedmówców jedynym okresem, w którym dochodziło do zwolnień grupowych był okres przebranżawiania się spółki gdy Sharp wychodził ze strefy a firma zaczynała raczkować w branży automotive. Owszem mamy do czynienia z rotacją pracowników, zdarzają się również sytuacje, że firma podejmuje decyzję o rozstaniu się z pracownikiem ale są to sytuacje wynikające z konkretnych powodów a nie dlatego, że brakuje nam zajęcia. Firma się rozwija, pozyskuje nowe zamówienia i nowych klientów, a co za tym idzie, aby spełnić ich oczekiwania musi zwiększyć liczebność załogi.

u

co do ludzi to najlepsza ekipa z produkcji, jest luźno na zmianie i w tej chwili najlepiej ogarnięty dział,

o

co do ludzi to najlepsi na świecie od dołu do góry i od góry do dołu.

anonymous

Jestem byłym pracownikiem. Z ciekawości weszłam zobaczyć co piszą na forum o Sohbi, mojej byłej pracy. Stwierdzam że większość to prawda i jak najbardziej rozumiem zbulwersowanie pracujących tam nadal osób bo i ja miałam takie myśli. Pracowałam w biurze dłuższy czas. Kilka miesięcy temu odeszłam ponieważ wreszcie udało mi się znaleźć lepszą pracę. Powiem jak to wyglądało z mojej perspektywy: Ludzie w biurze jak i na produkcji są w porządku. Poznałam dobrze obie strony. W biurze pracowałam na codzień, a na produkcję często byłam wysyłana do pomocy przy prasach/przeglądaniu, naprawianiu części/klejeniu kartonów. Wiem że jest to praca na produkcji i jest to praca fizyczna, ale po prostu czułam się jak niewolnik. Przeważnie i tak byłam oddelegowana tylko na przykładowo 4 godziny, ale te 4 godziny to było piekło. Nie wiem jak ktokolwiek może pracować w takich warunkach na codzień. Tłumaczę co było moją główną bolączką: -Znudzenie, zmulenie, znużenie. Po prostu czułam się jak robot który ma robić bez przerwy to samo. Przykładowo przeglądanie i naprawianie części, wyciągasz część z dużego kartona, oglądasz, szlifujesz(najgorszymi pilnikami pod słońcem), odkładasz, bierzesz następną i tak do usranej śmierci. -Druga sprawa to ból nóg. Ciągłe stanie w miejscu jest jak tortura. Człowiek przestaje z nogi na nogę. W momencie gdy podparłam nogę o rant stołu by móc choć na chwilę ją odciążyć (robiłam to instynktownie, bo po prostu ciało szukało jakiejś ucieczki), przyleciał kierownik produkcji i stwierdził że nie mogę tak stać bo wygląda to źle i że stół może się złamać (no (usunięte przez administratora) serio...). Nadal nie pojmuję dlaczego nie podstawią osobom wykonującym taką pracę nawet stołków barowych, takich wyższych bez oparcia, byle tylko móc na jakiś czas odciążyć nogi. Bo praca w trybie stojącym w miejscu to jest jak tortura. Przerwa 5-minutowa nie wiele daje. Taka praca w połączeniu ze znużeniem spowodowanym syzyfową pracą powoduje że nie myślę o niczym innym jak tylko o bólu nóg i kręgosłupa, bo tylko to czuję w tym momencie i przekłada się to na zmniejszoną efektywność mojej pracy. Pamiętajcie że człowiek by pracować musi czuć się dobrze, szczęśliwie i musi czuć się potrzebny. A nie zaszczuty jak niewolnik i zmuszany do pozycji w których cierpi. -Do tego wszystkiego dochodzi potworny hałas. W innych firmach mają coś takiego jak bariery wokół maszyn które niwelują hałas w ogromnym stopniu. Obecnie nie można nawet wymienić słowa bez krzyku(i tak ciężko niektórych zrozumieć). A człowiek zamknięty w pozycji stojącej, przeglądający w samotności części przez 8 godzin w ogromnym hałasie nie może mieć zdrowej psychiki po godzinach pracy, bo po prostu czuje się jak po jakimś armagedonie. Rozwiązania jakie powinna wprowadzić firma to według mnie: Bariery wygłuszające przy prasach, stołki(typu barowego) dla pracowników. Nie każdy by ich używał, każdy kto by chciał sobie podsunie na jakiś czas. Do tego po wygłuszeniu hali puścić w różnych miejscach radyjko, by chociaż coś w tle grało i umilało czas ludziom. Teraz skupmy się na pracy w biurze. Jest ona oczywiście bardziej komfortowa, ale ma także ogromne wady. -Główny kierownik produkcji (T.Ch) nie ma pojęcia o kontaktach międzyludzkich oraz ma bardzo niezdrowe podejście do "podwładnego". Zatrudniając specjalistę (np do projektowania tłoczników) daje mu jakieś konkretne wytyczne i mówi do niego, cytuję "Jeśli coś wydaje ci się źle przemyślane to przyjdź do mnie i ja ci wytłumaczę dlaczego się mylisz". Warto czasem posłuchać specjalisty i dać mu pole do popisu a nie zamykać w klatce i podcinać mu skrzydła. Często jego pomysły są idiotyczne i mijają się z praktycznością. Proszę zwrócić uwagę że to jest tylko przykład. Do tego wymiana oleju na bardziej toksyczny, śmierdzący, podrażniający oczy i drogi oddechowe tylko po to by zaoszczędzić jakieś grosze na litrze oleju i tym samym przypodobać się japończykom których i tak ma już owiniętych wokół palca to jest SKANDAL i nadaje się to do państwowej inspekcji pracy. -Pan kierownik produkcji o którym często piszą tutaj ludzie (D.U) jest człowiekiem z którym można się dogadać i zrozumieć. ALE, jest on zaszczuty przez osobę nad nim (wyżej wymienioną) i nie ma za bardzo wpływu na jego pomysły i wytyczne. Nie potrafi powiedzieć przełożonemu wprost, że może niektóre pomysły nie nadają się na wprowadzenie, bo po prostu pracownicy będą czuli się gorzej. I to jest jego problem w tej firmie. Przez to nienawiść pracowników przelewa się na jego osobę. Zwróćcie uwagę, że lata po hali jakby miał motorek w tyłku i wszystko kontroluje, bo wie że "wielki brat patrzy". -Kierownik narzędziowni (A.Z) jest nieodpowiednią osobą na tym stanowisku. Nie potrafi zarządzać ludźmi, na spotkaniach projektowych zapytany o cokolwiek odpowiada chamsko, gburowato, z fochami. Nie nadaje się do współpracy w grupie. Głównym problemem jest polska kadra kierownicza, która owinęła sobie japońców wokół pal

łowca troli
@anonymous 17.07.2018 22:26

tak jasne, dlatego kopiujesz non stop ten sam post. Jesteś nie byłym pracownikiem tylko trolem którego motywy znasz jedynie chyba ty sam. Piszesz takie brednie że jakby kierownictwo SCPL było w połowie takimi burakami jak ty to siedziałbyś za pomówienia. W twoim poście są dowody na to że w ogóle nie masz pojęcia o strukturze SCPL. Czekaj na to aż Policja zapuka do twoich drzwi. :)

Zostaw opinię o Sohbi Craft Poland - Ostaszewo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sohbi Craft Poland