Pronobel
4 634 6 1

Opinie o Pronobel

Olimpia

A co sondzicie o pracy w biuże?

Olimpia
@Olimpia 12.02.2019 13:57

Praca w biurze przebiega w pozytywnej, wręcz afirmatywnej atmosferze. Szczerze polecam. Sądzę, że wiele osób chciałoby pracować w tak przychylnych do rozwoju warunkach. Komunikacja interpersonalna również w tej firmie nie zawodzi. Jestem usatysfakcjonowana pracą w Pronoblu. Z wyrazami szacunku, Olimpia

ahahahahahhaahahahahaaha
@Olimpia 12.02.2019 16:44

Ktos sam sobie pisze i odpowiada hahahahaahahahhaha niezle

gość
@ahahahahahhaahahahahaaha 12.02.2019 21:03

chyba stała pracownica pronobyla się pomyliła

Olimpia
@gość 12.02.2019 22:08

Nikt się nie pomylił moi drodzy.

Michal
@Olimpia 13.02.2019 12:05

Sami sobie pisza i sami komentuja nawet nicka nie zmieniaja haha ja nie moge

radek

mówicie o opiekunkach a wiecie jak tam się tragicznie w biurze pracuje - masakra atmosfrere można ciac nożyczkami.

Magda
@radek 05.02.2019 15:08

Masz racje

Olimpia
@Magda 05.02.2019 16:33

aLE O CO hodzi?

Ania
@radek 05.02.2019 15:08

Myślałam o pracy we firmie. Co masz na myśli mówiąc o gęstej atmosferze?

Iza

Nie polecam i nie polecilabym

Olimpia
@Iza 21.01.2019 19:52

dlaczego?

nick

firma sobie nagrabiła i piwa naważyła ....

Olimpia
@nick 09.02.2019 17:27

jak to?

Alicja

Pronobel jako firma nie dba o interesy opiekunek tylko o swój portfel i właśnie tak można opisać to w dwóch zadnich. Mają zlecenia tzw. miny w razie zjazdu trzeba samemu płacić za przejazd bo firma dopiero po 2 miesiącach zwraca kasę. ZUS płaca od 800zł brutto , za ulotki 200zł i ZUS od tej kwoty. Koordynatorka tłumaczy ze do 1500 euro zarobki. Trochę to śmieszne bo kobitki max zarabia w tej firmie 1200 -1300 z dobrym językiem lub bardzo dobrym w mowie. Nie polecam teraz stawka dla kobiet to już 1500 euro i bez łaski. Szukajcie lepszych agencji a nie tu takie...

Sabina
@Alicja 11.02.2019 15:26

Ciekawe, ja pracuje w tej firmie i mam 1500 euro na rękę. Niemiecki b. dobry to prawda, ale co teraz powiesz? Musiałam nieźle się przysłużyć że wybiłam się poza skale ha ha ha, nie wciskaj ludziom kitów.

Mirka
@Sabina 11.02.2019 16:50

proszę Panią taki kit to może Pani zalewać gdzie indziej

Zosia
@Sabina 11.02.2019 16:50

Od jakiej kwoty składka emerytalna?

Sabina
@Zosia 11.02.2019 18:03

poniżej 1000zł

stara pracownica Pronobyla
@Alicja 11.02.2019 15:26

Kobiety dlaczego tyle jadu no tak tko ma duzo to chce jeszcze wiecej chce i chocby po drupach ale oczernic firme Pronobel co za bzdury u pani Alicji ja jestem stara pracownica pronobyla i jeszcze takiego czegos nie mialam jak pani to napisala tzw miny mam pani to napisac tutaj zadnych nim nie maja tylko niektore osoby ktore chca pracowac nie zdawaja sobie jednej zeczy i podpisuja nieswiadomie umowy czyyli mysla wczasy za zarobek i jak przyjedziecie na sztele zauwazycie ze to nie sa wczasy tylko trzeba przy odobie zrobic to juz tutaj jest problem i potem wyzywac i oczerniac firme

Irena, Ruda Śląska
@stara pracownica Pronobyla 11.02.2019 20:14

ja tez pracowałam i mam złe wspomnienia z ta agencja zmieniłam na lepsza i nie ma problemu a przed wszystkim jestem ubezpieczona składki są odprowadzone od wyżej kwoty niż tu i tyle pani powiem. Nikt tu nie oczernia wystarczy do ZUS pójść i sprawdzić !!

SCG OSZUSCI

DZIEWCZYNY Z INNEJ BECZKI BO WIDZĘ, ŻE Z WAMI MOŻNA ROZMAWIAĆ A MIANOWICIE AGENCJA SCG!!! OSZUKUJE LUDZI KAZALI MI JECHAĆ NA OFERTĘ BEZ UMOWY POWIEDZIELI ZE NIE WYŚLĄ TERAZ DOPIERO JAK BĘDĘ W NIEMCZECH. MAM WSZYSTKO NAGRANE NA POCZCIE. PODAM ICH DO SADU. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krystyna
@SCG OSZUSCI 08.02.2019 09:27

Po pierwsze nie napisala Pani firmy po drugie komu to pani piszetakie bzdury bo kazdy kto chce z firma Pronobel jechac to najpier jest umowa a potem wyjazd a moze poni jest tą Lisiecka ALBO TA DRUGA I MA PANI STRACH TERAZ JEST SPRAWIEDLIWOSC JESZCZE ISTNIEJE A ZEBY WAM TYM CO TAKIE WYMYSLONE ZECZY NA PRONOBEL DALI PO PIEC LAT WIENZIENIA ALE NIE W ZAFIESZENI BO JAK BEDZIECIE W CELI SIEDZIEC TO MOZE WRUCI WAM ROZUM SPOWROTEM I BEDZIECIE ROZRUZNIAC CO JEST DOBRO A CO ZLO

Wpadka
@SCG OSZUSCI 08.02.2019 09:27

Pani Krystyno tutaj mowa o SCG a nie Pronoblu !!!!!!

Wpadka
@Wpadka 08.02.2019 10:25

Też miałam z nimi podobną sytuacje chcieli dać więcej kasy za szybki wyjazd ale zapomnij że zobaczysz umowę. Nie ze mną takie numery. Nawet bym wolała nie wiedzieć jakie tam mają KRUCZKI W TEJ UMOWIE !!! AGENCJA SCG !!!!!!!

pozew
@Wpadka 08.02.2019 10:29

podam nr telefonu do prawnika

Krystyna
@pozew 08.02.2019 18:01

prosze podac ale dokladny bo wiecie ze ja bede umiala to sprawdzic

LISOWSKA??? JA WIEM

KTO CHCE WIEDZIEĆ KIM NAPRAWDĘ JEST PANI LISOWSKA? ZE TO ŻADNA KSIĘGOWA !!! :))))))) Cala prawda o (usunięte przez administratora)... Pronobel jeśli chcesz wiedzieć kto siedzi na tym forum pierdzi w stołek i kasuje pieniążki za czarny pr - pisz na mail: wiktaa5678@gmail.com

Krystyna
@LISOWSKA??? JA WIEM 08.02.2019 07:30

JA NIE MUSZE WCHODZIC NA ZADEN IMEIL I SLUCHAC WAS JAKIEJ KOWIEK SEKTY BO MOZNA TAK NAPISAC TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CZESIE PANI TERAZ PORTKAMI I SZUKA PANI POMOCY CZEBA W CZESNIEJ MYSLEC Z KIM PRZYSTAJE I JAKIE MOGA BYC KONSEKWENCJE MAM TYLKO JEDNO PYTANIE CZY TY KOBIETO NIE MASZ GEBY I ROZUMU BO JA MYSLE ZE NIE I TYLE NA MOJ TEMAT

pozew
@LISOWSKA??? JA WIEM 08.02.2019 07:30

podam Pani Panu numer tel do prawnika który zajmuje się ta sprawa nie ma sie z czego śmiać zwłaszcza ze kobiet zgłosiło się bardzo dużo .

Krystyna
@pozew 08.02.2019 18:04

KTO NAGOTOWAL SOBIE PIWA MUSI JE SAM WYPIC TE FORUM NIE JEST WIARYGODNIE I NIE POTRZEBUJE ZADNEGO NUMERU TELEFONU ZEBY DZWONIC

anonim

(usunięte przez administratora)

Lucyna

Do czego to już się konkurencja nie posunie :)

stara pracownica Pronobyla
@Lucyna 06.02.2019 21:41

No co Pani chce konkurencje nie potrafia tak to robia tak bo sa zli ze nie maja ludzi nie wieze ze firma pronobel takie cos zrobila bo ja jestem w pronobylu i wiem jak jest a tutaj mozna byc raz danka raz kopcuch raz oszukana i co to jest za forum niewiarygodne a z tym ze nie wyplacili pieniedzy to to drugie oszustwo fima pronobel dostala 3 dni puzniej moja 10 umowa podpisana przez ze mnie to zaraz byly telefony gdzie jest podpisana umowa to po pierwsze a po drugie zeby sfalszowac dokumenty czy te ofiary naprawde nie mysla albo nie znaja kary za sfalszowanie jakiego kolwiek dokumentu grozi 5 lat to tylko idioty moga takie klamstwa pisac

Władek

Czyli że mam wyslac moje dane osobowe na jakiegos maila? I nie bede wiedzial co z tym zrobicie? Same gnioty w tych komentarzach zero konkretow, a to forum dla osob szukajacych pracy. A tu widze samych frustratow szkkda..

Janusz
@Władek 07.02.2019 11:57

Czego nie rozumiesz? Jak rekruterow i opiekunek brak to tworzysz taką hucpę a naiwni wysyłają kontakty.

Janina Nowacka

Kochani! Osoby zainteresowane pozwem zbiorowym PRZECIWKO Pani MARTYNIE LISOWSKIEJ proszę o kontakt na adres: pozewmartynalisowska@gmail.com. Prawnik już zajmuje się tą Panią. To konto jest stworzone po to, by hejtować wszystkie agencje, różne firmy i osoby, które się z nią nie zgadzają. Ta osoba posiada jeszcze inne konta, które do tego wykorzystuje. Znalazła ona łatwy sposób na zarobek, by hejtować firmy i później szantażować. W znajomych tego profilu znajduje się bardzo dużo osób wyznania ISLAMSKIEGO - to też sprawa bardzo podejrzana dla prokuratury. Słowa nienawiści w Internecie muszą zostać ukarane. Pani Lisowska jest z Gdańska, powinna przemyśleć swoje zachowania, bo nienawiść prowadzi do tragedii. Jeśli ktoś powiela słowa nienawiści, przekazuje i udostępnia - będzie również przez prokuraturę pociągnięty do odpowiedzialności takiej jak PANI LISOWSKA. NIE WOLNO DAĆ SIĘ MANIPULOWAĆ TAKIM OSOBOM. W końcu zmiany w prawie są na korzyść osób, które są w internecie szkalowane, a osoby które dokonują tego przestępstwa - surowo karane!! Zgłoszenia do pozwu przeciwko Pani Martynie proszę słać na mail: pozewmartynalisowska@gmail.com. Proszę słać wszystkie słowa obelg, jakich używa Pani Lisowska, zrzuty z ekranu, kopiować treść - to wszystko ważne dla policji. PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ - STOP HEJTEROM. Normalny człowiek dochodzi spraw w sądzie, a nie jest manipulowany przez profil: MARTYNA LISOWSKA.

Krystyna

CZY TA OSOBA CO TO PISZE UPADLA NA GLOWE CHYBA TAK ALBO MA JUZ MÓZG WYLASOWANY BO KTO WAM NAPISZE CO KOLWIEK JESZCZE NA MEILA MOZE JESZCZE NAPISAC PESEL NUMER DOWODU I KREDYT PRZEZ INTERNET GOTOWY BO JAK UMIE PANI TAKIE BZDURY PISAC TO JEST PANI WSTANIE NA KOGOS WZIAC KREDYT TERAZ W TYCH CZASAC TO NIKOMU SIE NIE WIERZY TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE OD DEMNIE ZADNEGO MEILA NIE DOSTANIECIE I ZYCZE POWODZENIA W SADZIE BO WIEM I TAK ZE PRZEGRACIE

Wpadka
@Lucyna 06.02.2019 21:41

TAK KRYSIU NA TWOJEGO MEJLA WSZYSCY WEZMĄ KREDYT :) NIE ZAPOMNIJ IŚĆ NA PODWÓRKO SĄSIADÓW PISAĆ TE KOMENTARZE ŻEBY W RAZIE CZEGO PROKURATURA PRZYJECHAŁA DO NICH NIE DO CIEBIE :))))

Krystyna
@Wpadka 08.02.2019 14:17

TERAZ WPADKA JA NIE BEDE Z PANIA DYSKUTOWAC BO NIE MAM OCHOTYI NIE BEDE PANIA SLUCHAC

LISOWSKA??? JA WIEM

Dlaczego prawda na temat PANI LISOWSKIEJ JEST USUWANA? :)))

HAHAHA
@LISOWSKA??? JA WIEM 08.02.2019 08:31

PEWNIE ZGŁASZA BO SIĘ BOI !! MYŚLAŁA ŻE Z SZYKANOWANIA INNYCH NIC JĄ ZŁEGO NIE SPOTKA A TUTAJ JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE, GDYBY PANI NIE MIAŁA NIC NA SUMIENIU TO TERAZ NIE BYŁABY TAK SPIĘTA ;)))))

pozew
@LISOWSKA??? JA WIEM 08.02.2019 08:31

obecnie sprawą zajmuje się prawnik oszukanych nie brakuje

Pani Janicka następny troll

Pani Janicka ! jak na razie to Pani nawołujedo nienawiści Pani lisowska do nie naiwiści nie nawołuje wręcz przeciwnie udostępniła artykułu na temat firmy który obnaża prawdę i nikt przeciwko tej kobiecie nie wystąpi. Sprawą poszkodowanych przez firmę zajmuje się prawnik i z tego co wiem jest dużo osób którzy mają powody do sadzenia się ... To sąd zdecyduje czy firm a jest winna czy nie czy zapłaciła a jeżeli nie to dla czego ktoś rzekomo nie prawdę mówi dużo jest takim osób ja się opieram na faktach . Dobrze ze ludzie udostępnią to w necie.

szok
@Pani Janicka następny troll 07.02.2019 18:52

tej pani lisowskiej to żadna agencja nie odpowiada, aż jad się wylewa z jej wypowiedzi! widać to taki typ człowieka co się nudzi i czeka az mu zaproponują kierownicze stanowisko. wszystko dla niej jest blee i fuuj tyko ona jest cacy tylko nie wiedzieć czemu kierowniczego stanowiska ciągle brak

LISOWSKA??? JA WIEM
@Pani Janicka następny troll 07.02.2019 18:52

Ale Ty jesteś niemądry prosiaczek, spójrz prawdzie w oczy, wiesz doskonale o czym mowa LISOWSKA wszystkie AGENCJE OCZERNIA :))))))))))))) Moneyy money money money :)))

Wpadka
@Pani Janicka następny troll 07.02.2019 18:52

OOOOO PANI LISOWSKA CZĘSTO ODWIEDZA TEGO GOWORKA SKORO TAK SZYBKO ZAREAGOWAŁA NA OPINIĘ PANI JANICKIEJ !! HAHAH WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA !!!!

Ela (-)

Moja opinia jest również negatywna . Pracowałam z firma jako opiekunka ale już na wstępnie cos nie grało . Pierwsze zlecenie nie zgadzało się z opisem do dziadka trzeba było wstawać w nocy 3 do 5 razy o czym pronobel mnie poinformowała stan tez różnił się z opisem jaki przedstawiła rekruterka perz telefon . Po drugie jaki oni wysyłają te karty ekuz ze człowiek czekał ponad 4 miesiące . Powiem którko tu liczby się pieniądz nasz opiekunki taka firma jak pronobel ma w (usunięte przez administratora) patrzą aby zedrzeć z człowieka a ty najlepiej żebyś zasuwała na nich dzień i noc . Nie polecam .

Człowiek

Jak was oszukała? Ja dostaje zawsze normalnie pieniądze. Jezeli wy nie dostalyscie, to oznacza, jedynie to ze zlamaliscie warunki umowy! Np. pilyscie na ofercie albo ucieklyscie od podopiecznego (co swoja droga jest karalne przez panstwo). Zanim kogos oczernicie, popatrzcie na swoje błędy może... Człowiek, człowiekowi wilkiem...

Aleksandra
@Człowiek 06.02.2019 09:38

Dziwi mnie to wszystko, jak firma może nie zapłacić za pracę. Przecież podpisuje się umowę. Po co firma miałaby robić sobie takie kłopoty? Same kłamstwa wypisujecie i tyle, a ludzie mniej zaznajomieni wam w to wierzą.....

Weronika
@Aleksandra 06.02.2019 11:26

No dokładnie, a poza tym ja też mysle, ze jezeli firma nie zaplaciła, to znaczy, ze opiekunka złamała postanowienia w umowie. JA sama wiem jak jest z umowami w firmach, bo w róznych pracowałam i powiem jedno, jak pije, lekcewazy podopiecznego czy ucieka z oferty to niech się potem udzie nie dziwią, że firmy nie płąca.Bo za co mają zaplacic? za to ze babka pojechała na "wakacje?"

Aleksandra
@Człowiek 06.02.2019 09:38

Ludzie traktują tą pracę jak wakacje, a niestety to nie jest wypoczynek... A potem jak ktoś im to uświadomi to wielce poszkodowani. Najlepiej nic nie robić, a zarobić...

Z małopolskiego
@Człowiek 06.02.2019 09:38

Ja Ci powiem jak oszukała. Przy rozmowie kwalifikacyjnej obiecują płacić składki emerytalne od min. krajowego. Dają do podpisania umowę o dodatkowej pracy o naganiaczu- niby pro forma bo w ten sposób mogą opłacać składki zdrowotne gdy jesteś w Polsce. Tak robią prawie wszystkie firmy, lecz Pronobel nie zapłacił mi od min. krajowego w czasie pracy za granicą lecz od 800 zł. Sprawdzić składkę w ZUS możesz dopiero za 2 miesiące. Gdy zapytałam w kadrach dlaczego tak się stało, odpowiedzieli, że nie wywiązałam się że swoich obowiązków tzn nikogo nie znalazłam dla nich. Ani podopieczne, ani opiekunki w czasie pracy za granicą. Czy wyobrażasz sobie pracując za granicą szukać klientów.? Zwyczajnie, chcieli oszukać- znaleźli pretekst. Skoro rodzina wypowiadała się pozytywnie o mojej pracy trzeba było znaleźć najgłupszy pretekst. Nie wspominam o marnym wynagrodzeniu bo na to się. zgodziłam. Oczywiście, gdy zorientowałam się zaniechałam współpracy. Więc zaczym zaczniecie posądzać tych co są niezadowoleni o pijaństwo, lenistwo, czy ucieczkę pomyśl jedna z drugą trochę, że nie zawsze to jest prawda a firma nie jest taka idealna. Naprawdę można zarobić dużo lepiej w innej firmie znając język i referencje, co polecam rozważyć przed wyborem Pronobla.

Aleksandra
@Z małopolskiego 07.02.2019 11:12

Moja droga jestem OPIEKUNKĄ ładnych parę lat, przeszłam przez najróżniejsze firmy i powiem Ci, że to pierwsza, która wzbudziła we mnie zaufanie. Jestem z nimi od 2 lat i jeszcze nie spotkała mnie żadna nieprzyjemność, pieniądze na czas, oferta pokrywa się z rzeczywistością, żadnych bezsensownych kar ani pretekstów do niewypłacania pieniędzy. Moja koordynatorka Agata super babka zawsze odbierała moje telefony. Dlatego ciężko uwierzyć w jakikolwiek komentarzy tutaj bo to co tu wypisują jest całkowitym przeciwieństwem tego co mnie spotyka w relacjach z firmą.

stara pracownica Pronobyla
@Z małopolskiego 07.02.2019 11:12

Kobito same bzddury piszesz i tyle jak chcesz wesc do tych co robi a pozew zbiorowy to dlaczego nie wchodzisz i nie pisz tutaj takich bzdur bo ja wiem jakie kobiety ja zmieniam teraz zmienilam kobiete ze podopieczna ma stracha sie odezwac bo pierwsza ja bila i krzyczala na nia i wytlumacz mi to bo ppodopieczna jest osoba bardzo mila i sympatyczna

Janusz
@Z małopolskiego 07.02.2019 11:12

W ten sposób to praktycznie każdą agencję można opisać co jeszcze niczego nie dowodzi. No kazdy by chciał maksymalne składki maksymalną kasę. Jest wyjście: załóż działalność, zatrudniaj siebie sama.

Z małopolskiego
@Janusz 07.02.2019 13:51

Pierwsze przeczytaj że zrozumieniem. Nie chodzi ile kto by chciał, tylko jakie były ustalenia, a jaka realizacja. Od min krajowego to nie jest maksymalna składka. Drugie, trzymaj się tematu--ja nie proszę Cię o radę, tylko rozmawiam na temat firmy. Co mam zrobić to sama wiem., a Ty, jeśli brak argumentów to nie zabieraj głosu. Trzecie, na jakiej podstawie uważasz że kłamię. Czwarte, nie każda agencja tak robi, ale nie wolno tutaj wymieniać które. Nota bene, to dziwne jak,, obrońcy,, się skrzykneli nagle na moją konkretną opinię.

Z małopolskiego
@Aleksandra 07.02.2019 11:21

Skoro Ty masz dobre doświadczenia to piszesz o nich, a ja też mam prawo pisać o swoich. Czy tylko te pozytywne są prawdziwe?

Opiekunka os. starszych

Pracowałam z firma pronobel za uwaga 900 euro netto . Firma odprowadzała mi ZUS od 200 zł brutto . Dodam ze znam język aby móc samodzielnie się komunikować. Podkreślam do wszystkich niedowiarków ze nie jestem alkoholiczka złodzieja itp. Firma nie zna ofert wysyła dla zarobku zakres obowiązków opiekunki nie pokrywał się z rzeczywistością jedyny plus to ze zapłacili w całości . Firma za to zlecenia wystawiła całkiem nie zła fakturę na 2050 euro. Podkreślam ze nie jest to uczciwa firma pośrednik zżera ponad 50 % zarobku . Kartę ekuz dostałam ale po ponad 2 miesiącach i po wielu prośbach i krzykach . teraz ostrzegam innych.

PRACOWNICA PRONOBELA
@Opiekunka os. starszych 29.01.2019 15:07

W jakim roku to bylo 900euro bo nie teraz bo ja juz jestem w tej firmie 7 rok i nie nazekam na ta firme Pronobel

Iwo64
@Opiekunka os. starszych 29.01.2019 15:07

Tak tak , ja też pracowałam z nimi tylko raz , tez znam niemiecki , a o karcie EKUZ mogłam pomarzyć ha ha Ja pracowałam za 800 euro a rodzina płaciła ponad 2000 firmie. (usunięte przez administratora)

Nie alkoholiczka nie złodziejk
@Opiekunka os. starszych 29.01.2019 15:07

I co mam ci na słowo uwierzyć, że nie jesteś alkoholiczką i złodziejką bo akurat tak o sobie piszesz?! Zapewne jesteś germanistką z wielkim gołębim sercem do ludzi satrszych.. Pozdrawiam wszystkie alkoholiczki i złodziejki tyle przynajmniej z życia człowiek ma.

Barbara Soboń

kochani to nie oszczerstwa tylko to prawda(usunięte przez administratora) arytkułu nie da się podwazyc zwłaszcza iż proces sadowy się nie długo zacznie Polki tez się zebrały i odrębny proces chcą wytoczyć . nie dziwie się.

stara pracownica Pronobyla
@Barbara Soboń 06.02.2019 17:47

TEN LINK WCALE NIE ISTNIEJE TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE JESTEM TAK BARDZO CIEKAWA DLACZEGO TAK GNEBICIE PRONOBEL . DLACZEGO DZIEWCZYNY TU TAKIE OSZCERSTWA PISZA A NIE NAPISZA PRAWDY CO NAWYWIJALY NA OFERCIE JA MAM BARDZO DOBRY DOWÓD BO MOJA OBECNA PACJETKA MA STRACHA DO OPIEKUNKI I PROSZE MI TO PANI BASIU WYTLUMACZYC DLACZEGO ALE KONKRETNIE BO JA WIEM DLACZEGO

Teresa

Przeczytałam cały obszerny artykuł na temat firmy . (usunięte przez administratora) Ja popieram . Trzeba sprawę wszędzie nagłośnić.

Aleksandra
@Teresa 06.02.2019 11:32

Skąd masz te informacje?? Z tego śmiesznego artykułu?

stara pracownica Pronobyla
@Aleksandra 06.02.2019 11:41

Ja bym tez chciala wiedziec jaka to gazeta napisala prosze

anonim

(usunięte przez administratora)

a247

a ja ostrzege niemcow zeby uwazali na pania czy po kontach piana alba dragow nie bierze a po pierwsze kobito kto cie bedzie sluchac chyba taka jak pani jest tylko sie dziwie ze firma chce z takimi rozmawiac bo ja to bym zaraz zadrzwi wyzucila a kto pani tez kaze jechac zaden pania nie trzyma na sile

Teodor

Pracuje w tej firmie od dobrych kilku lat i jakoś dostaję tyle kasy na ile jestesmy umowieni. Jest to jedna z większych firm więc nie mogą sobie pozwolic na jakieś nielegalne akcje, ludzie bądźcie mądrzy!

stara pracownica Pronobyla
@Teodor 05.02.2019 10:18

TAK TO PRAWDA PRONOBEL JEST NAJWIEKSZA I NAJLEPSZA AGENCJA PRACY SAMA COS NA TEN TEMAT WIEM A TE CO TU PISZA TE BZDURY TO TYLKO TACY CO MAJA DWIE LEWE RENCE DO PRACY I NAROBILI COS NA SZTELI A NIE CHCA SIE DO TEGO PRZYZNAC TYLKO KTO JEST WINNY PRONOBEL

Aleksandra
@Teodor 05.02.2019 10:18

Oni tego nie rozumieją, że nie jest łatwo kombinować jak się ma sporą firmę ohhhhhh

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

A PROGRAM JUZ LECIAL?

Grzesiek

Jedna osoba zmieni Nick i atakuje jedną osobę polewa jak nic szkoda że nie widzicie siebie Drogie Panie co Wy lepsze Jesteście od tej niby Marisy czy jak jej tam każdemu łatwo pisać zmieniając aby imię I już gotowe myślę że ma prawo dziewczyna pisać co chce a Wy nie potraficie tego zrozumieć agencja jest jak dla mnie spalona dużo w tym prawdy Zauważyłem jedno kiedy Ktoś pisze na temat tej agencji zaraz jest agresja skierowana W stronę osoby która się wypowiada negatywnie o Pronoblu niby dalszego ? Bo Polska to głupi kraj człowiek człowiekowi wilkiem Ordynarni Polacy co myślą ze są lepsi od innych A może mylę się I to nie opiekunowie tak działają tylko sam Ptonobel obserwuje reakcje użytkowników tego forum co o nich sądzą inn?i Zastanowić się ludziska nad tym

Odetta
@Grzesiek 19.12.2018 17:30

Panie Grzesiu, nie popieram bezpodstawnego ataku za złe słowa na firmę, ale z drugiej strony w ogóle nie popieram bezpodstawnych oszczerstw na temat firmy, bo wprowadzają w błąd. Wypowiadajmy się kulturalnie i zgodnie z prawdą, żeby te forum cokolwiek wnosiło, a nie było wysypiskiem bzdur i kłamstw i wzajemnego obrażania się.

Tomasz

Oj ludzie wiecie chociaz kto ten artykuł napisał? "Dziennikarz" z Ukrainy ktory.nienawidzi PolAków i Polski. Wspieracie go w tej nagonce!!!

Stara pracownica pronobla
@Tomasz 05.02.2019 12:27

Panie (usunięte przez administratora)chyba Pan żartuję ja nie będę popierać bo mówiąc prawdę nie nawidze ich

anonim

(usunięte przez administratora)

stara pracownica Pronobyla

KOBIETO JESTES PIANAA CZY NACPANA BO TO CO TUTAJ WYPISUJESZ TO JEST ZECZA NIE MOZLIWA BO POPIEWSZE ZMIENIALAM UKRAINKE CO PRZYJACHALA TYLKO NA DWA TYGODNIE BO MUSI WISSE ZROBIC BO BEZ WIZY ANI RUSZ TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE PRONOBYL NIR BAWI SIE NA CZARNO I WYMYSLAJ TAKICH GLUPOT BO TO JEST SMIECHU WARTE. TY KOBIETO NAPRAWDE NIE WIESZ CO PISZESZ I NIE ZNASZ PRAWA NIEMIECKIE CIEMNY TABAK Z PANI . A TERAZ UKRAINA I TAK SWIETNIE PO POLSKU TAKIE CIEMNOTY TO TYLKO DO TAKICH CIEMNYCH TABAKOW PISAC A NIE TUTAJ NA OPINIACH KULTURY ZA GROSZ NIE POSIADA TO OSOBA CO TO NAPISALA

Anna

ŻENIA i wiedzieliście cie, że wyjeżdżacie do pracy na czarno i i tak pojechaliście? Śmiech, śmiech, śmiech. Tak łatwo jest wam wmówić każdą bzdurę. MASAKRA.

B

To co? Losują kogo oszukac a kogo nie? Lepiej napisz od razu co przeskrobałaś na ofercie. Na goworku to Saaaaaami pokrzywdzeni.

Tomasz

Szanowni koledzy i koleżanki mam dla was ciekawostkę otóż pośrednicy pracy sa najczęściej kontrolowanym przez urząd rodzajem działalności :))))))))))) myslicie ze urzedasy dalyby się okradać??? Odpowiedzcie sobie sami a nie piep szycie trzy po trzy :))))))))))

stara pracownica Pronobyla
@Tomasz 04.02.2019 22:21

Panie (usunięte przez administratora)nie wie man ze tylko tu tacy pisza niegatywne opinie co cos nawywijali na ofercie bo mysla ze im ujdzie plazem ale nie firma Pronobel bo ja jakos jestem juz 4 lata i nienazekam na firme brew przeciwnie nie dam sie nic zlego powiedziec .

anonim

(usunięte przez administratora)

stara pracownica Pronobyla

Czego wy kobiety chcecie od tej firmy Pronobel ja jakos z nimi jezdze 7 rok idzie i nie winie firme o nic przeciwnie jestem bardzo zadowolona . Napisze tutaj tak kto chce pracowac to bedzie pracowac a kto mysli ze firma wysyla na wczasy to sie myli i to wam pisze stara opiekunka z Pronobyla bo wiem jakie dziewczyny ja zmieniam i zaden mi nie bedzie ciemnoty wciskac Pronobel jest zlodziej nie polecam tej firmy itp. Mam jedno wielkie pytanie dlaczego sama nie pojdziesz do Sadu Pracy tylko szukasz ludzi jak ja mam udokumentowane ze mnie okradli to zadnej obawy ze przegram tylko masz stracha bo wie pani co pani narobila i ze pani przegra w Sadzie

Przestancie ludzie...

Łatwo jest mieszać z błotem, trudno powiedzieć dobre słowo... tyle w temacie. Jeśli chcesz pozwać - pozywaj. Co do tego, że firma wykorzystuje ludzi w trudnej sytuacji finanswej? co to za bzdury? Jakby przecież te kobiety nie chciały jechać do pracy, to by nie jechały! JA mam swoje zdanie na temat tej firmy. I nie mieszam ludzi z blotem. Mi jakoś płacą normalnie. ...

Zenia

Ta Firma ze swoja polityka placowa oraz(usunięte przez administratora) NADAJE SIE TYLKO do programu TVN Uwaga.Mam nadzieje,ze kiedys to nastapi......

Uwaga

Pracowałam w firmie, która od klienta brała 2400 euro, a ja dostawałam 900, 1000 euro, a w drodze łaski 20 euro dodatkowo za pracę w święta” - napisała do money.pl Nina. (usunięte przez administratora)

Aleksandra
@Uwaga 14.01.2019 14:44

W tym artykule nie ma podanej nazwy firmy, więc nie wiem nawet jaki cel ma ten komentarz. Wprowadzasz ludzi w błąd i tyle.

Zuzanna
@Uwaga 14.01.2019 14:44

Kobieto bez sensu piszesz money j.pl to firma pozyczkowa kobieto i co za glupoty wypisuje Pani JA jestem ciekawa jaka to firma bo nie Pronobel

do oli
@Zuzanna 15.01.2019 19:54

ja tez ci nie polecam tej firmy ty lepiej uważaj zwłaszcza że oni nie źle skubią kwestia czasu jak (usunięte przez administratora)

ola

PRONOBEL Sp. z o.o. Certyfikat Marszałka Województwa Śląskiego nr 8780 Data wyjazdu: 31.01.2019 Nr. oferty: 12214 Opis oferty: Na doświadczoną i serdeczną Opiekunkę oczekuje 91-letnia Pani Anna. Podopieczna posiada 3. grupę inwalidzką i waży 65 kg. U Pani Anny występują typowe dla jej wieku przypadłości takie jak Alzheimer, inkontynencja, dolegliwości układu krążenia czy słaby słuch. Podopieczna jest po przebytym udarze i porusza się za pomocą rollatora. Pani Anna mieszka sama w pobliżu wielu sklepów. Do dyspozycji Opiekunki jest własny pokój oraz dostęp do Internetu. Oczekiwania wobec opiekunki: - podstawowe czynności pielęgnacyjne, - przygotowywanie posiłków, - pomoc w prowadzeniu domu.

do oli
@ola 25.01.2019 12:39

900 euro płaca

Justyna

Fajna firma, nie mam na co narzekać.

Natalia
@Justyna 11.01.2019 14:47

Może zechcesz napisać coś bardziej konkretnego na temat pracy w firmie Pronobel? Jakie aspekty zatrudnienia w niej spełniły Twoje oczekiwania? Rozumiem, że byłaś pracownikiem firmy, stąd wynikają skierowane do Ciebie pytania przeze mnie.

Justyna

pracowałam i podziękowałam bajzer nic więcej

Aleksandra
@Justyna 08.01.2019 14:38

Co masz konkretnie na myśli?

Sabina

Dobra firma, nie dam złego słowa powiedzieć

Wiolka
@Sabina 31.12.2018 15:12

Mi się też dobrze pracuje. I "o dziwo" mam ubezpieczenie. Szok, prawda?

Zostaw opinię o Pronobel - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pronobel