markets.com

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 111 ocen.

Opinie o markets.com

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie markets.com

Olek

Bardzo smutne jest to co piszecie. Jeśli jest to prawdą dlaczego nikt nie zgłosił swoich podejrzeń? Pisanie na forum o tak poważnych zarzutach mija się z celem!!!

Brian

Lånetilbud @ 2% sats !!! Vores firma er en juridisk organisation, der blev oprettet for at hjælpe mennesker, der har brug for hjælp som økonomisk hjælp. vi er et amerikansk baseret finansielt selskab. vi tilbyder juridiske lån løsninger til enkeltpersoner og virksomhedsejere, der har brug for kontanter. Så hvis du eller du er i økonomiske vanskeligheder eller i det økonomiske rod, og du har brug for penge til at starte din egen virksomhed eller har brug for et lån til at afregne gæld eller betale regninger, start en god aftale, eller Svære ved at få flere lån fra lokale banker, Kontakt os i dag E-mail: carlylefinancialsolutions@gmail.com

Shary

Wydaje się że informacje jakie są zawarte w poniższym linku pokazują pewien obraz tej firmy oraz podobnych. http://swiatowid.blox.pl/2017/07/Historia-czeskich-kotlowni-odc-6-Felson-Gonoma.html

Bart

Też zostałem oszukany przez markes.com. Z kim mógłbym się skontaktować w tej sprawie. probartbartek@wp.pl proszę ewentualnie o kontakt pozdrawiam

desperado1966

witam,mnie też oszukali ale w Markets.com, mój e mail adres desperado1966@wp.pl

Pastorosasben

Pilnie potrzebujesz pieniędzy? Możemy Ci pomóc! Czy jesteś obecna sytuacja w tarapatach lub grozi kłopotami? W ten sposób dajemy Ci możliwość podjęcia nowego rozwoju. Jako bogata osoba czuję się zobowiązany do pomocy osobom, które starają się dać im szansę. Wszyscy zasłużyli na drugą szansę, a ponieważ rząd nie powiedzie się, będzie musiał pochodzić od innych. Żadna kwota nie jest zbyt szalona dla nas i dojrzałość ustalamy za obopólną zgodą. Nie ma niespodzianek, nie ma dodatkowych kosztów, ale tylko uzgodnione kwoty i nic więcej. Nie czekaj dłużej i komentuj tego posta. Podaj kwotę, którą chcesz pożyczyć, a my skontaktujemy się z Tobą ze wszystkimi możliwościami. skontaktuj się z nami już dziś pod adresem pastorosasben@outlook.com Pilnie potrzebujesz pieniędzy? Możemy Ci pomóc!

Tomek M

Firma zatrudnia specjalistów od wyciągania pieniędzy klienta. Początkowo dzwonią kilka razy dziennie, opowiadają, że pomogą w bezpiecznym inwestowaniu. Po zainwestowaniu pieniędzy następuje nieoczekiwany zwrot. Inwestycje przynoszą ogromne straty (sam straciłem bardzo dużą kwotę) i kontakt "opiekuna" urywa. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy/maile! Gdyby ktoś chciał mogę przedstawić całą historię. Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą!!!! P.S. Obecnie prowadzone jest sprawa grupowa przeciwko tej firmie. Zachęcam poszkodowane do dołączenia się do grupy. Kontakt: temokm@wp.pl

Marcin

Jest dokładnie jak napisał przedmówca (Lucas 2017-03-04 23:32) - człowiek który był moim "opiekunem" (nigdy więcej takich opiekunów nie życzę nikomu) jest teraz już w GlobtreX. Więc mechanizm jest taki że oni zmieniają marki i logo ale schemat działań jest taki sam. Za około rok lub dwa będzie "nowa" firma i od działanie od początku.

Lucas

Po firmach takich jak Bohemia , Gonomia , felson limited , markets.com keystock , gkfx , fxnet , etx capital powstawała firemka globtrexu . Jakby ktoś nie wiedział to globtre. jest odłamem powyższych oszukańczych firemek co to doją klienta do zera. Za ta wszystkie krzywdy wyrządzone niewinnym naiwnym Polakom ten sk..... Nehneva..... będzie się smarzył w piekle w czeluściach.

realista

Kto wam płaci za te pochlebne komentarze? Naiwniaków wam brakuje i nawet tutaj się ratujecie? Markets com to zwykli naciągacze. Proszę nie zezwalać im na wysyłanie wizytówki, bo potem wydzwaniają kilka razy w tygodniu i żebrają o kasę, obiecują debiuty, a zanim debiut się pojawi przegrają Wasze pieniądze na innych rzeczach!Kilkukrotne wysłanie żądania przetwarzania danych osobowych mają w d... i tak dzwonią!

elo

Pracowałem w tej firmie, iwiecie co ? Nie ma żadnej giełdy. Plan jest taki: namawiają do wpłaty ( z powodu wielikego debiutu ze można zyskać niby) potem opiekun każe ci coś wcisnąc, ty wciskasz kupujesz, dwa dni i nie masz pieniędzy, a opiekun tłumaczy że to Twoja wina, że rynek czy coś tam, żebyś dopłacił więcej to się odbijesz i tak bez końca...nie ma żadnej giełdy oni doją naiwnych

tako

To napisz do nich maila, jak widziałaś ofertę to aplikuj albo zadzwoń lub napisz, czasami w ofercie nie podają stawek w sumie to nie musza bo na rozmowie omawiają wszystko

zc

markets com a potem keystock to oszukańcy .

poszkodowany

Sprawa grupowa przeciwko Markets.com i Keystock.com Utraciliśmy nasze środki w Markets.com i Keystock.com ślepo podążając za poleceniami telefonicznych doradców, którzy celowo doprowadzili nas do potwornych strat. Były w tym wszystkim poważne nieprawidłowości. Jest nas już spora grupa. Niebawem zakładamy sprawę grupową przeciwko Markets.com i Kestock.com i nie odpuścimy. Sprawa zostanie też nagłośniona medialnie. Osoby zainteresowane wspólnym dochodzeniem roszczeń proszone są o kontakt ze mną. Email do kontaktu dla poszkodowanych to poszkodowani.marketscom@wp.pl

Mała
@poszkodowany 08.10.2016 15:38
Sprawa grupowa przeciwko Markets.com i Keystock.com Utraciliśmy nasze środki w Markets.com i Keystock.com ślepo podążając za...

Czy jako zleceniobiorcy , którzy nie otrzymali wynagrodzen,a umowy były zawierane ze słupem Karolem Sikorskim też możemy się podłączyć?

GRUBY2016

No ja wpłaciłem 500 zł zarobiłem 2600 na ropie miałem kupione 0.35 lota na kupno i zostałem z tymi pozycjami na weekend z otwartą pozycją na + 200 pln słuchajcie naliczyli mi 720 pln prowizji na Keystock bo to odnoga Markets.com , bo wiadomo jak jednej się łep urwie odrosną trzy.. :) - jesli broker nie pozbędzie was pieniedzy , zrobi to rynek na jakimś wahnięciu jeśli nie to swapp was zje czyli reansumując gdybym miał kupionego 1 lota czyli 1.0 narosła by mi prowizja 5100 pln szczerze większego syfu nie widziałem wracam do ETX i gram sam bez brokera i biore sobie sam odpowiedzialność za swoje otwarte pozycje są tam terminowe kontrakty zaraz sprawdze: do 19. listopada 2016 mam kontrakt na ropę i przez ten czas nie urośnie mi ani 1 zł prowizji czy swapu ... później z automatu zamyka mi pozycje. Jeszcze jedno jesli chodzi o keystock jak chce otworzyć pozycję nie przelicza mi z automatu ile zabierze mi pieniedzy i ile mi zabezpieczy masz sobie to z głównej str sam przeliczyc 1:100 / przez kwote która chce sie otwożyć i pomnożyć przez kurs dolara nastepny syf żle sobie przeliczyłem i 500 zł straciłem a miał bym o 500 więcej co do wypłaty dziś jest niedziela o godź 0;00 pozamykam ta pozycje i poinformuje was kiedy otrzymam pieniadze na konto więcej info biuro@ailimesport.com

anonim

(usunięte przez administratora)

ula

Ktoś mógłby mi powiedzieć o pracy w NUNTIUS na stanowisku doradcy klienta? Czy opłaca się w ogóle iść na rozmowę kwalifikacyjną?

Oszukany

Witam. Zacząłem grać na tej platformie. Wydawali się ok. Nawet fajnie skonstruowana strona. Niestety jest ale. Kiedy rozpocząłem jedną transakcję i ustawiłem po jakim kursie ma zostać zamknięta. Jakież było moje zdziwienie kiedy następnego dnia okazało się że pomimo iż założony przeze mnie kurs został osiągnięty to transakcja nie została zamknięta, a wyniku tego zaczynam osiągać ale stratę. Oczywiście zamknąłem transakcję. Napisałem do nich. Kazali wysłać odpowiednie informacje. Wysłałem. Od tamtej pory nie odezwali się ani razu. Teraz wiem że racja może być tylko po ich stronie. A kiedy klient ma rację jest olewany bo pewnie i tak przyjdzie inny i zostawi kolejne pieniądze. Smutne ale prawdziwe.

ziggi

Uczestnik witam zostałem oszukany przez Markets comSafecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym większa szansa na odzyskanie. tel. (usunięte przez administratora)

oszukana

Poszukuję osób okradzionych i pokrzywdzonych przez firmę KEY STOCK do pozwu zbiorowego (usunięte przez administratora)

ziggi
@oszukana 25.06.2016 20:11
Poszukuję osób okradzionych i pokrzywdzonych przez firmę KEY STOCK do pozwu zbiorowego (usunięte przez administratora)...

Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt

ziggi
@oszukana 25.06.2016 20:11
Poszukuję osób okradzionych i pokrzywdzonych przez firmę KEY STOCK do pozwu zbiorowego (usunięte przez administratora)...

Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt

Sylwia

Wraz z pozostałymi pracownikami, którym Lukas i spółka rekrutująca dla Keystock nie płacą zamierzamy sprawę oddać do prokuratury ( wydział przestępstw gospodarczych). Umowy zlecenia zawierane są na managerów, których nikt na oczy nie widział, nie odbierają potem wezwań do zapłaty za zaległe wynagrodzenie. Mi i innym nie wypłacono pełnych kwot za zlecenia z marca/kwietnia. Generalnie umowa zawiera zapis,że polega tylko na 180 min rozmów,a de facto jak na umowie o pracę są stałe godziny, nadgodziny niepłatne. Mi wiszą z odsetkami ponad 1400 zł,ale będę wraz ze swoim adwokatem domagała się zadośćuczynienia za szpital i utratę zdrowia i dochodów. Jeśli ktoś się przeciw chamskim metodom czy niepłaceniu buntuje to jest mobbing i zastraszanie. Praca tam polega na naciąganiu ludzi na niepewne inwestycje, bardzo agresywnymi metodami. Proszę poszkodowanych inwestorów, pracowników o kontakt mailowy: sylwiafabich@wp.pl

Pracownik_1
@Sylwia 28.09.2016 19:04
Dalej w swoje kłamstwa brniecie. Jestescie zwykłymi oszustami, nie wypłacane są wynagrodzenia, fikcyjne umowy zlecenia z firmą...

Dziwne, gdyż nie pracuję już jakiś czas w tej firmie a wynagrodzenie regularnie dostawałem na konto wraz z ostatnią pensją. Nie byłem też pupilkiem, więc o wyróżnieniu nie ma mowy. Magia? Nie sądzę. Kij ma dwa końce i myślę, że pora wreszcie przejrzeć na oczy i zauważyć, że Pani jako pracownik tej firmy powinna starać się coś dla tej firmy jednak zrobić. Rotacja spora, jasne a dlaczego? Dlatego, że większość myśli, że za siedzenie tylko i wyłącznie w tej pracy się nachapie Bóg wie jakich pieniędzy. Prawda jest taka, że dzisiaj pracownik nie dąży nawet do tego, żeby przedstawić jakąś wartość jako pracocownik. Jeśli chodzi o menagerów na które niby podpisywane są umowy... Miałem przyjemność poznać całą kadrę zarządzającą. Nie przyśniło mi się. Nie mam omamów, nie potrzebuję psychiatry. I swoją drogą, również nie pamiętam osoby o takim imieniu i nazwisku jak Pani. A co do ludzi którzy nazywają osoby pracujące w tej firmie oszustami- hmm, wydaje mi się, że firma nie nawiązuje współpracy z osobami ubezwłasnowolnionymi, niepełnosprawnymi umysłowo oraz dziećmi. Nie pamiętam aby firma coś takiego praktykowała, więc wyjaśnijcie mi, gdzie wasza odpowiedzialność za swoje działania? Czy ktoś kogoś do czegoś zmuszał? Współpraca z klientem jest nawiązywana za jego zgodą. Tadaam. Obarczanie firmy odpowiedzialnością za straty jest jedynie próbą przyslonięcia braku umiejętności i pokory. Pozdrawiam!

ex prac
@Pracownik_1 27.11.2016 17:47
Dziwne, gdyż nie pracuję już jakiś czas w tej firmie a wynagrodzenie regularnie dostawałem na konto wraz z ostatnią pensją. Nie...

dziwne, bo prokurator i pip maja inne zdanie niz ty to zwykła pralnia brudnych pieniedzy a Lukas i Sikora poniosa odpowiedzialnosc

Marek

Właśnie straciłem prawie wszystkie wpłacone przez głupotę pieniądze.... Namówili mnie na 25.000 zł, potem dwie inwestycje, które dały zysk w ciągu dwóch dni do kwoty 87.000, potem kolejna super propozycja, która leciała na łeb na szyję, a ja wierzyłem, że przecież doradca aż tak bardzi nie może się przecież mylić, za chwilę sie odbiję..... i co? Czekałem, ufałem i wszystko straciłem. Na koniec zadzwonił szef doradcy i poradził to co zostało zainwestopwać w kolejną pozycję, kusił, że się odkuję... po otwarciu kolejnej pozycji zauważyłe, że znów tracę na potęgę..... i teraz mam 600 zł. Proponuję nikomu nie wierzyć. To są zwykli oszuści, których celem jest zdobyć zaufanie "idioty" i oskubanie go go do ostatniej złotówki. Sprawa nadaje się do prokuratury.... Nie polecam takiej zabawy. Chyba, że ktoś się na tym zna.

janusz38
@Marek 03.06.2016 16:41
Właśnie straciłem prawie wszystkie wpłacone przez głupotę pieniądze.... Namówili mnie na 25.000 zł, potem dwie inwestycje, któ...

Marku, współczuję, ale ostatnie zdanie celujące- CHYBA,ZE KTOS SIĘ NA TYM ZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waldek

ta firma powinna nazywać się www.żal.pl, gdyż ludzie tam pracujący są oderwani od rzeczywistości jednym słowem zero wiedzy na temat inwestycji nauczyli ich paru sloganów paru terminów i oni wydzwaniają i naciągają naiwnych ludzi na pewną stratę. Nie polecam szkoda czasu na takie call center

Ryszard1977

Karol,co znaczy "inwestuj w bezpieczne instrumenty finansowe"?istnieje wogole cos takiego??

123213456

Byłem na rozmowie na doradcę klienta, w ogłoszeniu uowa o pracę itd. to zwykła praca w cc na umowie zlecenie, po 3 miesiacach niby awansujesz na stanowisko account managera (oczywiscie umowa zlecenie), nie pracowalem tam, ale sam proces rekrutacyjny to oszustwo, przynajmniej na to stanowisko, nie polecam.

janek

nie ma się czemu dziwić ludzie pracujący dla felsona, gfk, i innych podobnych "firm" to czesto gesto maturzysci ktorzy nie wiedza o rynku finansowym nic poza tym co powiedza im na szkoleniu. dzieciaki dzwonia i nagabuja albo wrecz prosza o mozliwosc wyslania "wizytowki" co jest pretekstem do kolejnego telefonu tym razem o bajeczkach ile to mozna zarobic na jakims tam debiucie w usa :) zawsze trafi sie jakis naiwniak ktory uwierzy im w takie opowiesci dziwnej tresci. osobiscie dla mnie prace maja paskudna ale coz telemarketing na tym polega a to ze ludzie ich mieszaja z blotem w tym i ja :) to tylko ich wina poniewaz swoja sztuczna pewnoscia siebie na to zasluguja :) tak wiec czeka ma kolejne telefony od super brokerow/maklerow :))))

mariusz80

Grałem prawie rok na markets.com i szczerze odradzam wpłacania tam swojej kasy. ja osobiscie nie straciłem wyszedłem na lekki plus ale podkreslam to była tylko i wyłacznie moja zasługa poniewaz miałem ograniczone zaufanie do swojego pseudo opiekuna ..cały moj zysk ktory sam osobiscie wypracowałem traciłem za sprawa rekomendacji od pana D podobno znawce rynkow finansowych, forex i kontraktow cfd hehe. Wiec kiedy dzwonia do was i proponuja jakis konkretny instrument i ilosc to wy sami decydujecie czy w chodzicie w to i za ile poniewaz to jest wasza kasa i wy podejmujecie ostateczna decyzje a nie opiekun ... Nie łudzcie sie , statystyki nie kłamia 85,90% osob wczesniej czy pozniej traci swoj cały depozyt .. zarabiaja tylko nie liczni a najwieksza kase zarabia broker własnie na ludziach nie swiadomych ktorzy nie maja zadnej wiedzy i doswiadczenia zwiazanego z rynkami kontraktow cfd ktorzy zostali złowieni przez ta firme i mamieni obietnicami duzych zyskow itp itd... Nie twierdze ze nie da sie zarobic - oczywiscie da sie zarobic ale trzeba wybierac odpowiednich brokerow i inwestowac z głowa. Pozdrawiam wszystkich kumatych ktorzy nie dali wydoic sie z kasy przez dawny markets .com

janusz38
@mariusz80 07.03.2016 13:40
Grałem prawie rok na markets.com i szczerze odradzam wpłacania tam swojej kasy. ja osobiscie nie straciłem wyszedłem na lekki p...

wITAJ, A JAKIEGO BROKERA POLECASZ. pOZDRAWIAM.

betko

Też stałem się ofiarą Kejstock (dawniej Markets.com).Kuszony obietnicą zysku na debiucie giełdowym dałem się namówić na grę, zaklinając że wpłacam tylko raz i ani złotówki więcej.Następnie szczera rozmowa z "opiekunem",, który wyjaśnił mi, że interes mamy zbieżny, gdyż on ma prowizję od moich zamykanych z zyskiem pozycji. Po pierwszych zakupach zabezpieczenie niebezpiecznie spadło i musiałem znowu wpłacać, żeby ratować to co wcześniej zainwestowałem. Powtórzyło się to jeszcze kilkakrotnie ale później szło mi już bardzo dobrze. Wielokrotnie przekroczyłem zainwestowaną kwotę, Prawie wszystko było w otwartych pozycjach. Kiedy "opiekun" usłyszał, że będę zamykał i kończył grę zaczął wściekle mi odradzać.Gdy się upierałem powiedział: "przecież ku.wa ładnie rośnie a ja mam prowizję od tych wygranych i mnie taż zależy" Jeszcze wtedy ufałem mu, dałem się zahipnotyzować, uległem. Pózniej był upadek i straciłem wszystko. Zgubiła mnie ufność. Dziś wiem, ta gra tyle ma wspólnego z giełdą,że odbywa się w godzinach otwarcia giełdy i oparta jest na rzeczywistych kursach giełdowych. Gracze tworzą rynek wewnętrzny gdzie jedną stroną jest spółka kapitałowa (w tym mój "opiekun") a drugą stroną są poszczególni naiwni inwestorzy. Jeśli uczestnik gry traci, zarabia spółka (razem z "opiekunem"). PS Art.286 paragraf 1 Kodeksu Karnego: "Kto w celu osiągnięcia korzyści majątkowej doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym mieniem za pomocą wprowadzania jej w błąd, podlega ....itd.

kizak
@betko 06.03.2016 22:54
Też stałem się ofiarą Kejstock (dawniej Markets.com).Kuszony obietnicą zysku na debiucie giełdowym dałem się namówić na grę, za...

dużo p. stracił ? co pan sądzi o pozwie zbiorowym mecenasa Przeździeckiego? kazwrob16@yahoo.pl

waldek

Kto wam płaci za te pochlebne komentarze? Naiwniaków wam brakuje i nawet tutaj się ratujecie? Markets com to zwykli naciągacze. Proszę nie zezwalać im na wysyłanie wizytówki, bo potem wydzwaniają kilka razy w tygodniu i żebrają o kasę, obiecują debiuty, a zanim debiut się pojawi przegrają Wasze pieniądze na innych rzeczach!Kilkukrotne wysłanie żądania przetwarzania danych osobowych mają w d... i tak dzwonią!

Kris

Nie mogę się zalogować na markets.com.pl mam tam 5 tyś złoty od roku się nie logowałem możecie coś doradzić!?

Wujek Dobra Rada
@Kris 27.01.2016 23:08
Nie mogę się zalogować na markets.com.pl mam tam 5 tyś złoty od roku się nie logowałem możecie coś doradzić!?...

A więc zaloguj się :)

Wujek Dobra Rada
@Wujek Dobra Rada 28.01.2016 10:24
A więc zaloguj się :)

A więc zaloguj się za pomocą "Przypomnij hasło" :)

anonim

(usunięte przez administratora)

syn

nadgodziny są codziennie, poza obowiązkowe 10 godzin pracy,ale bezpłatne. Wynagrodzenie to na rękę 1536 zł, ale możesz dostac o kilkaset mniej, bo tzw managerowie i wulgarna senior manager Monika dają jak im się podoba kary porządkowe. Umow o prace nie dają. Generalnie odradzam, bo prowizje mało kto widział, może w Warengold , bo w ludzie tyrający dla Keystock na podstawie miesiącami jadą. To zwykła piramida finansowa, bogaczem jest Czech, który ją założył, jakiś treser koni bez wykształcenia

marchef
@syn 27.04.2016 18:29
nadgodziny są codziennie, poza obowiązkowe 10 godzin pracy,ale bezpłatne. Wynagrodzenie to na rękę 1536 zł, ale możesz dostac o...

A możecie coś więcej o Keystock powiedzieć? To jest piramida finansowa? Bo zadzwonił do mnie człowiek z tej firmy i proponował zdeponowanie środków na firmę VISA i mówił że po 3 miesiącach będzie zysk 11%.

anonim

(usunięte przez administratora)

janusz

buchahaha jaka ściema wstyd ze tak klamiesz i oszukujesz nie dajcie sie naciagnac tej firmie bo to strata czasu!!!!! OSZUŚCI!!!!!!

duf

Jeśli ktoś uważa, że wyżej wymieniana firma zachowała się nieuczciwie wobec niego, to możemy o tym więcej porozmawiać, ale prywatnie - kontakt na adres mailowy: duf90522@gmail.com

s

Przecież wystarczy telefon do KNF'u z zapytaniem. Impulsów szkoda?

Ska

Dodatkowo wiem, że ludzie w markets.com pracują razem z firmami : Gonoma Finance, GKFX, ETX Capital, Felson Limited (polski oddział markets.com)- wszystkie te firmy znajdują się w jednym miejscu- po ich obecnym zachowaniu w stosunku do klienta odradzałbym wpłacać jakiekolwiek pieniądze do w.w.

Adaam

A co to jest te keystock? Nawet po angielsku ciężko się tam porozumieć, nie wspominając o polskim

Karol

Średnio 20% ludzi na rynku finansowym wygrywa , a reszta ma w plecy. Jeśli to są pieniądze zarobione Waszą ciężką praca , to zainwestujcie w bezpieczne instrumenty finansowe. Mały zysk , ale bez ryzyka. Niech się bawią na rynku ci co nie wiedzą co zrobić z kasą.

s

#up Od konkurencyjnego brokera? Czyli od konsultanta (po liceum), pracującego w innej firmie ? Miarodajna opinia. Wypłaciłem pieniądze z marketsu za pośrednictwem keystock.com. Dostałem od nich maila z instrukcjami

keystock
@s 27.11.2015 10:18
#up Od konkurencyjnego brokera? Czyli od konsultanta (po liceum), pracującego w innej firmie ? Miarodajna opinia. Wypłacił...

podeślesz te instrukcje na maila zempolina@tlen.pl ? byłbym wdzięczny

teri
@s 27.11.2015 10:18
#up Od konkurencyjnego brokera? Czyli od konsultanta (po liceum), pracującego w innej firmie ? Miarodajna opinia. Wypłacił...

właśnie nie mogę się zalogować na keystock.com. czy ktoś coś wie na ich temat, tez mnie nie żle naciągnęli ale zaczęłam się odgrywać ...i co się okazało ,że nie mogę się z nimi połączyć. Może wiecie gdzie jest ich siedziba w Warszawie?

Kamson

Dzisiejszy telefon od konkurencyjnego brokera: "Proszę Pana, jeśli chodzi o Markets.com, to właśnie się zamykają"...

maria 33

Ludzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uważajcie! Szukam ludzi którym nie chcą wypłacać pieniędzy!! Piszcie

maria 33
@maria 33 24.11.2015 18:37
Ludzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uważajcie! Szukam ludzi którym nie chcą wypłacać pieniędzy!! Piszcie...

trzeba coś z nimi zrobić ja mam podobną sytuację skrzyknijmy sie i na policje z nimi albo na prokuraturę

pwue

Zainwestowałam 60 tys. PLN. Zarobiłam około 40 tys. PLN (maż finansista się zna na tym i dla rozrywki pograł). Zdecydowałam się na wypłatę 80 tys. PLN, procedura trwała 3 miesiące :( szukali każdego możliwego pretekstu by przeciągnąć, koniec końców wypłacili. Mąż pogrywa ze mną na tym koncie jeszcze i zaczęła zbierać się znowu niezła sumka do wypłaty a tu od piątku wieczorem konto zlikwidowane ... wg ich serwera nie ma nawet takiego maila w ich bazie aby ewentualnie ustanowić nowe hasło. Chyba policja i zgłoszenie kradzieży, mimo iż mam organiczną niechęć do skarżenia. Czy ktoś może coś podpowiedzieć?

pwue

Zainwestowałam 60 tys. PLN. Zarobiłam około 40 tys. PLN (maż finansista się zna na tym i dla rozrywki pograł). Zdecydowałam się na wypłatę 80 tys. PLN, procedura trwała 3 miesiące :( szukali każdego możliwego pretekstu by przeciągnąć, koniec końców wypłacili. Mąż pogrywa ze mną na tym koncie jeszcze i zaczęła zbierać się znowu niezła sumka do wypłaty a tu od piątku wieczorem konto zlikwidowane ... wg ich serwera nie ma nawet takiego maila w ich bazie aby ewentualnie ustanowić nowe hasło. Chyba policja i zgłoszenie kradzieży, mimo iż mam organiczną niechęć do skarżenia. Czy ktoś może coś podpowiedzieć?

Greczynka

ta firma powinna nazywać się www.żal.pl, gdyż ludzie tam pracujący są oderwani od rzeczywistości jednym słowem zero wiedzy na temat inwestycji nauczyli ich paru sloganów paru terminów i oni wydzwaniają i naciągają naiwnych ludzi na pewną stratę. Nie polecam szkoda czasu na takie call center

michał

Powiem tylko Wam przyszli pracownicy markets.com tylko jedno. Kiedy zaczną Wam opowiadać ile to nie zarobicie kiedy będą mówić, że zarabiają bardzo duże pieniądze doradzam poczekać aż opuszczą biuro, dlaczego? żeby przekonać się czym przyjeżdżają do pracy! Otóż jeden manager, który mnie nadzorował przyjeżdżał do pracy w markets.com oczywiście starą toyotą :)) corollą i nie był to zabytek ale bardziej złom. Jedna kobieta przyjeżdżała autobusem! Dlatego proponuję zaczekać sprawdzić a później roześmiać się im w twarz! :)))) Pozdrawiam i nie polecam

Ona

Ja tez tam pracowalam 2 miesiace i mowili nam ze zarobimy bardzo duzo i ze to najlepsza firma a prawda taka ze traktuja nas jak maszyny do zarabiania pieniedzy. Nie maja szacunku do nas ani do klientow. A opiekunami sa zwykle osoby z ulicy ktore szkolen nie mialy i doradzaja w inwestowaniu nie majac pojecia na ten temat. Zarabiamy jak wy tracicie bo wtedy dokladacie pieniedzy i tyle. Nie polecam

Ruda

To prawda ze tam naciagaja i robia pranie mozgu. Pracowalamtam 3 miesiace i odeszlam. KaZa nam traktowac klientow jak scierwo i codziennie rano na "meetingu" powtarzaja nam o tym i dostajemy rozne kary nie placa za nadgodziny a Eby nam dowalic to imprezy firmowe robia w srodku tygodnia i jak nie pojdziesz to dostajesz 100 dolarow kary. Kaza nam wyzywac klientow itp. Tak mieszaja nam w glowie ze czujesz sie jak w transie jakims. Nie idzcie tam do pracy i nie inwestujcie. Pozdrawiam

Janusz

Ja pracowałem w tej firmie nie dostałem umowy, o której opowiadali na spotkaniu rekrutacyjnym, dostałem kilkanaście kartek z numerami telefonów, nazwami firm i osób kontaktowych dzwoniłem do tych ludzi i pytałem się dokładnie czy znają się na inwestowaniu czy mają jakieś doświadczenie i czy mogę wysłać im wizytówkę na e-mail. Jest to praca dla osób które mają z czego żyć i z czego się utrzymywać, ponieważ ta firma jeżeli nie złapiesz dla nich klienta to ci nie zapłaci!!! Jest to czysta prawda o tym co piszą pozostali moi przedmówcy czyli firma dno nastawiona na wyzysk szef to jakiś czech lukas osobiście jestem zadowolony że się zwolniłem, ponieważ teraz pracuję w domu maklerskim na umowę o pracę.

adam

mnie bawi jak ci debile z markets do mnie wydzwaniają i opowiadają jak to mogę zarobić :))) tylko że ja mam tych frajerów gdzieś i zawsze im wklejam bajeczkę o tym że tak tak już im wpłacam :)))) bior [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na przetrzymanie jakiś czas cisza i kolejny frajer dzwoni:))) i tak w kółko już od dobrych 2 lat:))) kiedyś dla jaja wpisałem że nazywam się pafnucy i taki idiota z markets dzwoni i pyta "czy pan pafnucy" już to samo mówi o ich inteligencji -DEBILE

Arkadiusz

Śmieszy mnie podejście ludzi ,którzy nie są w stanie wziąć na siebie odpowiedzialności za swoje błędy.Niestety Polska jest krajem chciwych ludzi,a tacy najczęściej tracą na rynkach kapitałowych i to wszystko jedno jakiego brokera wybiorą.Przecież dany broker nie inwestuje za was tylko sami to robicie za pomocą platformy.Jeżeli ktoś jest w stanie poświęcić kilkanaście minut dziennie to zarabia.Jeżeli chodzi o markets.com to współpracuje z nimi od ponad roku i powiem,że jestem zadowolony.Miesięczna stopa zwrotu w granicach 9%-14%.Pozdrawiam osoby grające z głową :)

Arkadiusz

Śmieszy mnie podejście ludzi ,którzy nie są w stanie wziąć na siebie odpowiedzialności za swoje błędy.Niestety Polska jest krajem chciwych ludzi,a tacy najczęściej tracą na rynkach kapitałowych i to wszystko jedno jakiego brokera wybiorą.Przecież dany broker nie inwestuje za was tylko sami to robicie za pomocą platformy.Jeżeli ktoś jest w stanie poświęcić kilkanaście minut dziennie to zarabia.Jeżeli chodzi o markets.com to współpracuje z nimi od ponad roku i powiem,że jestem zadowolony.Miesięczna stopa zwrotu w granicach 9%-14%.Pozdrawiam osoby grające z głową :)

marek

witam jasku a może głupi jasiu ;) że byłeś pazerny i zanim debiut nastąpił zainwestowałeś w coś innego to faktycznie wina naciągaczy nie Twoja , ja tam inwestuje tylko w debiuty i konkrety a jak proponują mi byle gówno to ich zlewam i uwierz przez pół roku z kilkunastu tys. zarobiłem na pewno więcej niż ty przez rok na budowie bo nie wiem czy gdzies indziej nadajesz sie do pracy , pozdrawiam

Zostaw opinię o markets.com - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie markets.com