NORD FARM Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 177 ocen.

Opinie o NORD FARM Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORD FARM Sp. z o.o.

Patrycja

@Staś, napisałeś, że NORD FARM Sp. z o.o. potrafi docenić pracownika. Możesz napisać w jaki sposób pracodawca okazuje uznanie swoim pracownikom? W jaki sposób firma dba o swoich ludzi? @Ktos, dlaczego tak uważasz? Mógłbyś rozwinąć swój wpis? Będzie cenny dla osób chcących zatrudnić się w NORD FARM Sp. z o.o.

Ktos

Zero szacunku!

olka

mam niedługo rozmowę, ale nie w moim mieści. Czy możecie napisać o pensji, samochodach, bo może nie warto robić sobie kosztów.

Staś
@olka 16.11.2017 18:11

Samochody to nowe Kia Ceed z GPS, kasa do ustalenia indywidualnie, jak sumiennie pracujesz to potrafia to docenic, polecam, duzo ciekawych wprowadzen , juz nie tylko suple ale fajne leki - patrz Pikopil.

olka
@Staś 18.11.2017 22:19

a nie wiesz dlaczego pierwsza rozmowa jest w warszawie a nie w mieście rekrutacji? gps to normalka, ale jak postrzegana jest firma wśród lekarzy i farmaceutów? A czy to to prawda, że większość to suplemety, a nie leki?

Ania

Cześć, ile zarabia przedstawiciel w nf? Chodzi mi o podstawę + premie. Dziękuję z góry za info.

aga
@Ania 19.08.2017 19:30

Czy ktoś w końcu może napisać o warunkach pracy w tej firmie? Czytam na forum o różnych firmach i faktycznie najczęściej zamieszczane są emocje, a wybierający sie na rozmowę potrzebują także konkretów, czyli: pensja, samochód, kilometry prywatne, itd.

Patrycja

@Śmieszek, najważniejszą kwestią na forum jest wymiana poglądów i doświadczeń między pracownikami, poruszajcie kwestie takie jak, zatrudnienie, oferty pracy. @Marco, może podzielisz się z innymi swymi doświadczeniami, podpowiesz jak należy wykonywać swoja pracę by być zadowolonym jak Ty ?

Marco

Jak dobrze wykonujesz swoją prace to i firma potrafi to docenić, ja jestem zadowolony, za darmo nic nie ma, to nie firma dla leniwych, siedząc na Maku na kurczaku , kariery tu nie zrobisz... Nowe leki coraz lepiej rotują i konkurencja już też to widzi ;)

Roten
@Marco 07.06.2017 07:12

Jak żyć Marco z Olsztyna ???

Śmieszek

Jak te opinie piszą prawdziwi przedstawiciele, a nie konkurencja to w porównaniu chyba z jedynym wpisem gościa z magazynu to uważam, że nadaje się lepiej na jednego z was, niż ktokolwiek inny. Ciągłe błędy stylistyczne, gramatyczne i pisanie capslockiem, jak jakiś gimnazjalista... nie! Przedszkolaki już wiedzą, że capslock się wyłącza bo, aby zostać dobrze zrozumianym krzyczenie, ani wielkie litery nie pomogą. Co do samej firmy i produktów to w życiu nie słyszałem złej opinii od klienta na ten temat. Nie mam powodu słodzić bo zwyczajnie tam nie pracuję. Przypuszczam, że pisane przez idio tów lub konkurencję... a w sumie to może jedno i drugie. Jeśli chodzi o zatrudnionych ludzi nie mających nic wspólnego z wykształceniem farmaceutycznym to jest to fakt. Bo aby sprzedawać suplementy diety nie trzeba być nawet technikiem farmacji. Więc nie wiem czemu czepiacie się fryzjerów, czy co tam było w tym śmiesznym poście napisane. Najbogatsi ludzie świata na ogół nie pracują w swoim zawodzie. Ba! W większości (ci najgenialniejsi) nawet nie mają studiów, a niektórzy z trudem (lub też nie) szkołę średnią więc czepianie się pierdół świadczy tylko o tym, że macie niewiele innych argumentów. Niewiele w tym przypadku równa się 0 jak przypuszczam. Będę czuwał nad tym wspaniałym działem bo jeszcze nie raz się przyczepię do gamoni, którzy próbują się wynieść ponad innych ludzi bezsensownym oczernianiem i oskarżeniami. Aha... co do KRSów to faktycznie skurczybyki i jest tak jak pisali: czyli zarobisz za dużo to ci zabiorą klientów, abyś zdobył nowych. Praktyka powszechnie stosowana także widać, że burzę o to robią jedynie niedoświadczeni pracownicy.

KTOŚ

Spójrzcie na stronę internetową firmy i zobaczcie, co wrzucają do "worka": Suplementy diety/Nowości. Więcej chyba nie trzeba czytać i oglądać aby mieć pogląd o poziomie firmy, profesjonalizmie zarządzających; brak słów, wręcz przerażające, że taka firma podejmuje się jakiejkolwiek działalności związanej z produktami leczniczymi. Niektórych miałam okazję poznać, to jest na serio przerażające.........

Czlowiek Polnocy

Dawidek idz już spać, a nie piszesz posty (3) pod roznymi nickami w odstępie 6minut.....:(

MILUTKA

FIRMA KRZAK, NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE, UKRAIŃSKIE GÓWNO. FIRMA NIE SZANUJE PRACOWNIKÓW, ZAROBKI 2,500 , SAMOCHODY -ROZLATUJĄCE SIĘ OCTAVIE, STARE FABIE,!!!!! JEDYNIE CO POTRAFIĄ TO KŁAMAĆ. PRODUKTY - ŻENADA, APTEKI NIE CHCĄ TEGO BADZIEWIA KUPOWAĆ. OSTRZEGAM WSZYSTKICH KTÓRZY ZASTANAWIAJĄ NAD PRACĄ W KRZAKU... OBECNIE POSZUKUJĄ PF NA WIELKOPOLSKIE- CHYBA ZACZNĄ ZATRUDNIAĆ UKRAINCÓW BO ŻADEN SZANUJĄCY SIĘ PF NIE BĘDZIĘ TU CHCIAŁ PRACOWAĆ!!!!!!!

rafaela

Pracowałam w tej Firmie niecałe dwa lata.Niestety nic dobrego nie mogę o niej powiedzieć.Odnosnie produktów to naprawdę ciężko wyprosić u lekarza żeby zechciał troche je popisać..W środowisku lekarskim firma zwyczajnie nie istnieje,jest traktowana jako firma-krzak,a produkty mają opinie takich które nie aszkodzą ,ale żaden lekarz nie poleci tych produktów do poważnego leczenia.Zawsze śmieszyły mnie wizyty kierownika który nigdy nie pracował z lekarzam (całe życie robił zamówienia w aptekach) i jego nieudolne próby dyskusji z lekarzem nt nordfarmowskiego badziewia.Zawsze po takich wizytach musiałem przepraszać lekarzy za kierownika,a oni współczuli mi ze z takim tumanem musze pracować.Ogólnie linia medyczna w tej firmie to kompletna porażka.Firma ma ambicje zeby miec przedstawicieli medycznych ale nie ma żadnego doświadczenia i pojecia jak wyglada praca w gabinetach.Wywodzą sie z jakiejs hurtowni farmaceutycznej i jedyne co potrafia to robić zamówienia w aptekach,choć coraz mniej aptek chce od nich kupować to ichnie badziewie.Śmieszny zarząd sprzedał się ukraincom,a reszta tych bałwanów którzy tam pracują zapier... żeby trzech lanserów zyło jak paczki w maśle.Ogólnie poziom zatrudnianych osób przypomina bardziej żuli spod budki z piwem.Na szkoleniach jedyne co potrafia to nachlać się,obrzygac stół i pobić miedzy sobą.Często w tych bijatykach biorą udział ludzie z zarządu.Wstyd i zenada.Nikomu nie polecam!

MICK
@rafaela 20.02.2017 16:35

zgadza się to wszystko prawda. Nie polecam tej firmy!!!!!!!!!

Ola
@rafaela 20.02.2017 16:35

Tez pracuje w firmie ale moze z inna specyfika . Nie na miejscu jest dla mnie tekst, ze zapierdziela się aby szefostwo żyło jak pączek w maśle ! Przepraszam a myślałeś /as ze jak to wyglada ????? Chyba normalna rzeczą jest to ze jeśli ktoś zakłada firmę i ma pracowników to zarabiają oni na utrzymanie całej firmy i żyją sobie jak to zostało określone " paczki w maśle" . Wbrew pozorom to nie taki łatwy kawałek chleba- zarządzać firmą i każdemu dogodzić !!! A Ty mogłeś /as założyć własny biznes i ciekawe czy wtedy Twój tok myślenia byłby taki sam !!!!

Rep

Ja tez przeszedłem bo obiecanki, wysokie premie itp. Tylko realność tych wysokich premii równa sie zero

Zdegustowany

Przestrzegam przed firmą wszystkich przedstawicieli. Tak nieprofesjonalnego podejścia do pracownika nigdy nigdzie nie widziałem! Jeden z regionalnych, z pozoru miły i ,,misiowaty'', jest po prostu wstrętnym kłamcą, który obiecuje ludziom wiele rzeczy, o których, w rzeczywistości, nigdy nawet nie rozmawiał z dyrektorem! Omijajcie firmę szerokim łukiem!!!

mark

NIEZALEZNY Przeczytalem te wszystkie wpisy i widze ze jest jakas wewnetrzna wojna w firmie albo moze nagonka z zewnatrz Nie stosowalem jeszcze waszych suplementow ale patrzac na ich sklad sa faktyczne bardzo dobra wersja w porownaniu z podobnymi innych firm, majacych w swoim opisie skladu niemal polowe tablicy Mendelejewa, nie wspominajac o cenie. Dziwie sie ze firma pozwala tym panom na swojej stronie OPLUWANIE SIEBIE, chyba ze odchylaja oni rabka prawdy mowiac o niezbyt dobrej jakosci towaru //prywatne rozgrywki pracownikow miedzy soba i firma mnie nie interesuja // podwazajac w ten sposob wiarygodnosc firmy. A moze ktos chce was zniszczyc. Widze ze jest to strona dla pracownikow ale przeciez kazdy ma do niej dostep. Mialem zlozyc zamowienie a teraz troche sie zastanawiam Moze ktos z firmy mi odpowie. Z powazaniem NIEZALEZNY

rgt

@owca a wiesz czy na każdym stanowisku oni tak oferują ?

szef łukaszka

TOTALNY BADZIEW ,a nazywanie tego krzaka firmą farmaceutyczną zakrawa na KPINE!!!!

Jan Chryzostom Pasek

uwaga,te pozytywne opinie o tym krzaku pisza dziewczyny z "biura" oraz pewnie paru "pseudo"kierowników regionalnych,bo trzeba byc pierdolnietym zeby pisac takie brednie.Apteki jak widza ten nordfarmowski badziew proszą żeby nie przyjezdzac do nich za często,taka prawda.Zarobki 3-4 tys netto?Chyba za 2 miesiące!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda
@Mariusz M 08.07.2016 18:35

A ja jestem zadowolona z Ich preparatów, szczególnie seria Febricold, produkty które z pełną świadomością podaję mojemu maluszkowi. Bez konserwantów, bez cukru , polecił mi mój pediatra , kropelki do noska też bardzo się sprawdziły... Pozdrawiam, wasza klientka z Kłodzka.

JOHN
@Magda 10.07.2016 10:24

TEN POST NA PEWNO NAPISAŁY DZIEWCZYNY Z BIURA, UWAGA OSZUSCI!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Mariusz M.

Celem firmy jest zrobienie kasy na sprzedaży badziewia - to chyba jasne!!!

Warszawiak

Misja naszej firmy jest troska o Nasze portfele, kondycję finansowa, dobre samopoczucie prezesów oraz wzmocnienie portfeli naszych wspólników,co realizujemy oferując suplementy diety, witaminy oraz preparaty oparte o nowoczesne technologie ( betoniarka , chochla, waga ) i naturalne składniki ( sól, cukier, wypełniacze itp. ) Państwa zadowolenie jest dla nas podstawową miarą sukcesu oraz najważniejszym wyznacznikiem potwierdzającym skuteczność wypełniania naszych portfeli. Taki powinien być Wasz cel i misja.

NF do nagła jagna

Będzie nowy kierownik z Kijowa, który zrobi porządek!

PF do Twój Pan

Uważaj palancie bo napiszę do twojego prawdziwego pana do Kijowa !

Twój Pan

Do PF - niby jaki czas straciłeś? Że wysłałeś CV - Olewamy twoje CV !

PF

Dlaczego robicie ukryte rekrutacje? Dlaczego otwarcie nie piszecie nazwy firmy? Straciłem niepotrzebnie czas!

ADAM
@PF 06.06.2016 12:09

ta pseudo firemka robi ukryte rekrutacje dlatego że gdyby ludzie widzieli do jakiego badziewia aplikuja to dużo z nich wogóle by zrezygnowało i nie traciłoczasu na rozmowe z jakimis smiesznymi kierownikami którzy doswiadczenie maja praktycznie zadne a poza tym ukrywaja ze robia rekrutacje przed swoimi pracownikami których beda chcieli zwolnic gdyz rotacja w tej firmie to chleb powszedni i na miejsce zwolnionej osoby juz pare dni wczesniej przyjmowana jest nowa osoba,tak wyglada praca w nordfarm..

NF.
@ADAM 10.06.2016 01:57

Prosimy o cierpliwość, pracujemy nad uporządkowaniem, już niedługo ,, nowa krew,, , zmiany tylko na lepsze. Będzie trochę zmian ale tylko najlepsze, zapraszamy do współpracy.

Twój Pan

Nio i dobrze.Żal ci ściska...

Z branży

Kolego pseudo Aptekarzu byle co jesz i byle co gadasz...Każdy zorientowany w temacie czytając twój wpis śmieje się z twoich dyrdymałów... To jak jest tak cudownie to proszę może się zatrudnisz.

aptekarz

Wydaje mi sie ze w tej firmie musi panowac straszny bałagan,bo jakmozna nazwac to ze przedstawiciel Nordfarmu gdy przyjezdza do mnie to promuje leki innej firmy,gdy zapytalem czy to ich,tylko mrugnął okiem ,wiec pewnie ciagnie 2 etat a Nordfarm płaci za paliwko i daje auto.Ostatnio dzwonił do mnie kolega który posiada pare aptek z zapytaniem czy nie chce kupic w dobrej cenie Lutidinu,Magnezu,oczywiscie bez faktury bo jak powiedzial przedstawiciel sprzedaje swoje zapasy-ale jakie-400 op???-)))Z tego co mówia iprzedstawiciele Nordfarmu to wystarczy dobrze grac,na cyklowkach udawac zaangazowanie,pić z kierownikami ,zarzadem i ma sie spokój,tzn mozna ciagnac gdzies dodatkowy etacik,bo ponoc kierownicy do najbystrzejszych nie należą..Wiele osób ponoć właśnie w taki sposób sobie dorabia,a wszyscy wspólnie ustalają jak i co mówić kierownictwu gdy sie czepiają o słabe sprzedaże.Jak widać praca w tej firmie musi byc naprawde ok.

Zenek
@aptekarz 25.05.2016 13:03

Rocco dalej widzę ci sie nudzi, to idz pobiegaj, brzuszki, silka, lato idzie wilku.

trochę zorientowany

still heaven - niby pytasz o rozmowę kwalifikacyjna, a potem mówisz jak to dobrze jest w NF. (Jasiu?) - zdecyduj się, co piszesz bo wychodzi bardzo nielogicznie !

Jasiu

Rocco Spenser vs M .G z Mirkowa vs wilk L,niech wie że wiemy że to on.Niech pilnuje swoich gardloxowych groszowek ....do.....

trochę zorientowany
@Jasiu 26.04.2016 16:25

Jasiu wiem, że masz obsesję (manię prześladowczą) na temat swojego byłego szefa. Jednak tym razem nie trafiłeś - współpracowaliśmy trochę razem w Nordfarm, jeśli pomyślisz - będziesz wiedział kim jestem - Krótko bo firma jest żałosna, a ty jesteś hiper-żałosny! Od momentu, gdy wasi Panowie sprzedali folwark razem z inwentarzem czyli wami - wchodzę tu by nacieszyć się z trafności swojej decyzji, o porzuceniu w odpowiednim momencie tego badziewia. Nie chcecie się przyznać, że jest rekrutacja, albo nie wiecie, albo rekrutacja jest robiona już przez nowych ukraińskich właścicieli. Może się zdarzyć coś takiego Jasiu, że twój były szef znowu będzie twoim szefem i nakopie ci, co bardzo by mnie cieszyło - bo głupki nie zasługują na nic lepszego. Dla twojej informacji głupku - wiemy że próbowałeś pisać swoje żałosne spoty również na naszej stronie - ale nie pojawiły się - pojawiło się za to sporo CV - ale kto by chciał zatrudniać kogoś z Nordfarm w życiorysie.

trochę zorientowany

Chyba szukają! Z tego co słyszałem to jest "ukryta rekrutacja". Ale może rzeczywiście ktoś lepiej zorientowany Ci odpowie!

Kandydat

Rozumiem, że rozgrywacie tu jakieś swoje gierki, ale czy moglibyście powiedzieć czy jest w waszej firmie rekrutacja i gdzie znaleźć informacje o niej!

Kandydat na PM

Dowiedziałem się od waszego człowieka, że rekrutujecie. Niestety nie mogę znaleźć żadnego ogłoszenia. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie szukać?

Pf

Dziękuję grubasowi z mirkowa za podpowiedź, za chwilę się zaloguję. A ty wilku alpha się lepiej zastanów jak się będziesz dalej tłumaczył z tych groszowek dodawanych nie tam gdzie trzeba i w tak dużych ilościach. I nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.

PH
@Pf 23.04.2016 10:49

Możesz wyjaśnić o co chodzi z tymi groszówkami???

Zorientowany

Musisz wchodzić na ukraińską stronę!

Swój

Negatywne wpisy wynikają z rozgoryczenia i poczucia bycia oszukanym. Byliśmy i dalej jesteśmy tylko narzędziem dla nabicia kasy tym, którzy sprzedali nas Ukraińcom. Tworzono wrażenie, że jesteśmy fajną firmą. której filozofią są niskie ceny produktów i wysokie premie dla przedstawicieli. A to był i jest "szwindel" jazda bez trzymanki by nakręcić firmę przed sprzedażą (i teraz do chwili skasowania reszty kasy). Na dłuższą metę skończą się i rabaty i premie. My zostaliśmy potraktowani jak osły, które ciągną wóz a potem wysyła do rzeźni, nic im nie tłumacząc. Dlatego te negatywne (szczere) wpisy!

grad
@Swój 30.03.2016 12:59

o co chodzi z tą sprzedażą firmy, jak wiesz coś więcej niż podrzędni pracownicy to napisz koniecznie

HR

Rozumiem próby dodawania animuszu przez odpowiednie wpisy. Ci którzy sprzedali swoją galerę razem z Wami, muszą jeszcze dopłynąć do brzegu. Muszą dowieźć wynik by dostać główną część kasy. Macie jeszcze kilka miesięcy, może rok, może trochę dłużej sowitych rabatów, sowitych premii, ściągania ludzi i wciskania, że jest jeszcze lepiej niż było. Potem skasują swoje i sen się skończy. Kto nie zadba o siebie zostanie na lodzie. Nie oszukujmy się - orłami nie jesteście. Gdy ktoś zacznie wymagać normalnej sprzedaży - sczyści was, albo sami odejdziecie bo dostaniecie gołą podstawę. Zadbajcie o siebie - Wiecie kto przyjmuje teraz ludzi!. Może kokosów nie będzie i trzeba będzie ciężko pracować, ale zyskacie stabilność. Pomyślcie o swoich rodzinach, przemyślcie to i wyślijcie CV.

Isi

Podobnie jak taka organizacja ze wsi z pod Wrocławia, jej pseudo pracownicy tez tu dodają coś od siebie, już nie hua tylko Whau ? Kto - Gruby Rocco !!! :))

Mastif

Nie szczekaj kundelku, bo zostaniesz pożarty Whau :)

???

Tactica ma być tym szlachetnym mastifem???? Hahaha.... wystarczy popytać w aptekach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Tak

Rzeczywiście porównywanie Nordfarm z Tactica to porównywanie zapchlonego ukraińskiego kundelka z potężnym szlachetnym Mastifem, który kundelki łyka na śniadanie. Wasi szefowie was sprzedali i kopnęli, teraz jeszcze opowiadają bajki, by wyciągnąć za jakiś czas resztę kasy. Masowa ucieczka pokrzyżowałaby im plany! Ale nie mają się o co martwić. Kto zatrudni kogoś z Nordfarmem w CV - chyba głupi!

Tak

Rzeczywiście porównywanie Nordfarm z Tactica to porównywanie zapchlonego ukraińskiego kundelka z potężnym szlachetnym Mastifem, który kundelki łyka na śniadanie. Wasi szefowie was sprzedali i kopnęli, teraz jeszcze opowiadają bajki, by wyciągnąć za jakiś czas resztę kasy. Masowa ucieczka pokrzyżowałaby im plany! Ale nie mają się o co martwić. Kto zatrudni kogoś z Nordfarmem w CV - chyba głupi!

???

Nie rozumiem dlaczego Nord jest porównywany z Tactica? Śledzę ogłoszenia na rynku pracy od wielu lat i Tacticy nikt nie przebije w ilości ogłoszeń od kierownika po przedstawiciela (kolejna to KRKA) nieustanna rekrutacja. Nikt normalny nie chce z nimi podejmować współpracy,gdyż nie będzie ona trwała. Nord jest widoczny w aptekach i widać czyjąś prace, a aplikacja na moim terenie pojawiła się pierwszy raz.

Pan

Panie prezesie z Tactica. Różnica polega miedzy firmami miedzy innymi na tym ze nawet na tej stronie kazdy może pisać a na opiniach o T. Wpisy negatywne nie są publikowane. W terenie już o tym wiedza. Żenujące jest ze poniża sie pan do szukania ludzi do pracy na forach. Trzeba było ludziom płacić tak jak konkurencja to nie mielibyście problemów. Teraz nie macie ani kadry managerskiej ani przedstawicieli. Chytry dwa razy traci:)

abc

A jak praca w biurze? ma ktoś jakieś doświadczenie?

anonim

(usunięte przez administratora)

HR

Kto wam uwierzy i zwiąże swój los z ukraińską firmą, której byli właściciele muszą ściągnąć nowych ludzi, by ich wykorzystać do nadęcia wyniku, by potem zostawić na lodzie.

HR

Tactica to stabilność. A Nord Farm to świecąca gwiazda. Świecąca spadająca gwiazda! Spalający się, chwilę przed uderzeniem, meteoryt. Wydaje się wam, że jasno świeci. Tak, by wasi Panowie mogli skasować swoją kasę. Potem zostaniecie biurem handlowym "ukraińskiego zawoda". Będziecie wykonywać ich polecenia i oni was w końcu wywalą. Pomyślcie o tym. Ewakuacja już trwa. Pierwsze CV spływają. Dużo miejsc nie ma!

kam

Kolego z hr Tactica to już tytanic. już dawno leży na dnie ale muzyka jeszcze gra- pytanie jak długo. Może jak zaczną szanować ludzi i kierowników to ich wyłowią z dna i odremontują.

,,,,,,,

Smieszne, Tactica to smiech na sali, gorzej nie mozna trafic............

bubu

Naiwni Ci co wierzą w to korporacyjne gadanie... Będzie super, dacie radę, jesteście najlepsi ... i co z tego firma sprzedana wschodniemu przyjacielowi

HR

Nie umierajcie na duchu. Ci którzy sprzedali swoją galerę razem z Wami, muszą jeszcze dopłynąć do brzegu. Muszą dowieźć wynik by dostać główną część kasy. Macie jeszcze kilka miesięcy, może rok, może trochę dłużej sowitych rabatów, sowitych premii, ściągania ludzi i wciskania, że jest jeszcze lepiej niż było. Potem skasują swoje i sen się skończy. Kto nie zadba o siebie zostanie na lodzie. Nie oszukujmy się - orłami nie jesteście. Gdy ktoś zacznie wymagać normalnej sprzedaży - sczyści was, albo sami odejdziecie bo dostaniecie gołą podstawę. Zadbajcie o siebie - Wiem, że Tactica może przyjąć na próbę kilku najlepszych. Może kokosów nie będzie i trzeba będzie ciężko pracować, ale zyskacie stabilność. Pomyślcie o swoich rodzinach, przemyślcie to i wyślijcie CV.

Zostaw opinię o NORD FARM Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORD FARM Sp. z o.o.