POLSTARTER

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 35 ocen.

POLSTARTER
2 35 6 1

Opinie o POLSTARTER

Iwona

@Mario2, jak rozumiem nadal pracujesz w firmie? Możesz powiedzieć nam czy w tym miejscu na przestrzeni lat zaszły jakieś zmiany? Pytam szczególnie o te korzystne dla pracowników firmy. Napisałeś, że pracujesz tam 4 lata zatem moje pytanie tyczy się oczywiście wyłącznie tego okresu. @Mario, nie odbierz tego źle, ale jeśli jesteś w firmie wyłącznie kilka razy w miesiącu to czy stosownie jest na podstawie kilku sytuacji kreować opinie o całej firmie? Informacje dotyczące zarobków najwyraźniej są na tyle satysfakcjonujące, że osoby w dalszym ciągu pracują w POLSTARTERze. Czas dotyczący przerw jest określony niemal w każdej firmie; czy pośpiech pracownika świadczy już według Ciebie negatywnie o danym miejscu pracy?

Pracownik
@Iwona 02.10.2018 15:36

Iwona to jest zwykła firma która daje umowę o pracę i normalne zarobki jak w w każdej innej firmie tego typu.

Iwona
@Pracownik 02.10.2018 17:53

Jak rozumiem chciałeś przez to powiedzieć, że w firmie wcale nie dzieje się tak źle jak jest to tu opisywane? Powiesz nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Jakie wspomniane warunki finansowe oferuje firma? Może powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych? Pracownicy otrzymują takowe benefity? Czekamy na Twoją odpowiedź.

Iwona

Posiadasz wieści na temat nowych stanowisk pracy firmie POLSTARTER? A może jesteś pracownikiem tej firmy i możesz dla nas opisać kwestie aktualnej atmosfery pracy u tego pracodawcy, wspomnij także jak mają się sprawy dodatków pracowniczych i poszerzania kadry pracowników? Zapraszam was do odświeżenia tego wątku.

Nowy
@Iwona 18.04.2018 22:36

Firma w porządku dobrze się pracuje, nie kombinują z umowami to jest ważne A atmosfera jak to w pracy raz lepsza raz gorsza

Mario2
@Iwona 18.04.2018 22:36

Śmiać mi się chce jak czytam komentarze poniżej. W dzisiejszej dobie niskiego bezrobocia kto by chciał pracować w firmie niespełniającej podstawowych standardów? Pracuję tam 4 lata i jest ok zgadzam się z Nowy ani lepiej ani gorzej niż w pozostałych firmach produkcyjnych. Poniżej link, krótki filmik o firmie https://www.youtube.com/watch?v=dyy46tKYAYs&feature=youtu.be

Iwona

Czy ktoś może podpowiedzieć nam jak obecnie wygląda sytuacja w POLSTARTERze? @Ben, uwagi dotyczące produktu warto zgłaszać bezpośrednio do POLSTARTERu. Na forum GoWork.pl wymieniamy się informacjami na temat warunków pracy, atmosfery czy benefitów w firmie. Niewielu użytkowników będzie mogło pomóc Ci tutaj realnie rozwiązać problem.

Iwona

Czy ktoś ostatnio aplikował do firmy? Jak wygląda proces rekrutacji w tym miejscu pracy? @Jhony, czy możesz powiedzieć nam coś odnośnie atmosfery panującej w firmie? Czy według Ciebie ilość obowiązków jest proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia?

Iwona

@Tom1988, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w POLSTARTERze? Czy dla pracowników są dostępne benefity pozapłacowe? Jeśli tak, jakiego rodzaju są to benefity?

Jhony
@Iwona 09.07.2018 07:30

Mocno teraz inwestują w szkolenia i dają możliwości podwyżek ale musisz się wykazać nie jest łatwo ale jak ktoś chce da rade. Z tego co wiem wdrażają ISO, nie każdemu się to podoba bo jest dużo zmian i więcej papierów ja akurat widzę w tym dla siebie szanse :)

Administrator

Macie jakieś nowe informacje związane z pracą w POLSTARTER?

Tom1988
@Administrator 25.06.2018 09:06

Normalna firma, jak pracowałeś wcześniej na produkcji nic nie zaskoczy. Wykurzają tylko mnie bo palić nie wolno, że niby BHP a tak to spoko.

Iwona

@Nowy jeszcze raz dziękujemy za Twoją aktywność. Fajnie, że są ludzie, którzy chcą się podzielić pozytywnymi spostrzeżeniami o swoim pracodawcy. Znalazłam informacje w sieci np. tu: http://forum.poranny.pl/polstarter-t99837/ gdzie opinie o POLSTARTER są raczej pozytywne. Nie mogę jednak znaleźć żadnych aktualnych ofert pracy, nawet na ich stronie nie widzę zakładki kariera. Czy wiecie może czy firma aktualnie prowadzi jakieś rekrutacje? @Nowy, @Kowalski, sądząc po Waszych komentarzach, jesteście aktualnymi pracownikami POLSTARTER. Wiecie może coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji?

Anonim890
@Iwona 25.05.2018 13:31

Dobrego fachowca zawsze chętnie przyjmą zarówno na produkcję jak i do biura. Dobrze jest po prostu odwiedzić ich z CV albo wysłać na maila.

Iwona

@Nowy, dziękujemy za Twój komentarz. Co sądzisz o obecnym rozwoju firmy POLSTARTER, są planowane nowe oddziały tego pracodawcy? Firma oferują swoim pracownikom prywatny pakiet medyczny? Z miłą chęcią dowiemy się od Ciebie więcej informacji o tych aspektach, zapraszam Cię do kolejnego wpisu!

Nowy
@Iwona 10.05.2018 21:53

Rozwijają się ciągle inwestują w nowy park maszyn, poprawiają warunki pracy.

Zawiedziony

Atomsfera fatalna. Typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] różnica tylko taka że jest brygadzista a nie Kapo.

Kowalski
@Zawiedziony 30.05.2017 10:19

Zawiedziony nie zgadzam się z Tobą praca dobra jak każda. Praca na hali produkcyjnej ma swoje plusy i.minusy, dają możliwości rozwoju ale trzeba chcieć.

Iwona

@Geograful wspominasz, że praca w POLSTARTER dużo Cię nauczyła. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakie możliwości rozwoju. @Zawiedziony masz najwyraźniej odmienną niż @Geograful opinię. Czy może to wynikać z pracy w innym dziale firmy? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy. Co wpływa na Twoją negatywną opinię? Dodatkowe informacje mogą być bardzo cenne dla osób, które myślą o POLSTARTER jako o potencjalnym przyszłym pracodawcy.

Geograful

Firma jak firma. Wiele się tam nauczyłem, poznałem kilka bardzo fajnych osób.

Geograful

Firma jak firma. Wiele się tam nauczyłem, poznałem kilka bardzo fajnych osób.

Iwona

Pracujesz w POLSTARTER? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie. Na co mogą liczyć jej pracownicy? Co uważacie za największy plus pracy w firmie?

edfv

@szok dobrze w sumie ze zadales to pytanie dlatego ja tam zawsze uważam ze atmsofera w firmie jest wazna

anonim

(usunięte przez administratora)

Nowy

Zgadzam się z Markiem i albus do ideału im daleko ale też nie ma na co narzekać

Nick

Ciekawa sprawa , komentarze pojawiają się i znikają ,pozostają pozytywne a znikają negatywne !!! hmmm taka ciekawostka bezstronnego portalu o pracodawcach

anonim

(usunięte przez administratora)

kandydat

Chyba że @pracujący nie jest pracujący :D. Znalazłem na stronie link http://www.polstarter.pl/oficjalne-video,51,pl.html. Filmik dość, krótki ale można zobaczyć jakimi narzędziami pracują. A dziś pójdę sam zobaczyć jak to wygląda na żywo.

Pracujący

Ja też kiedyś słyszałem o Yeti , ale czy on istnieje i tak samo jest o sprzęcie w Polstarter

anonim

(usunięte przez administratora)

produkcyjny

Myślę że warto samemu przyjść i zobaczyć jakie mają sprzęty. Ostatnio sporo w maszyny inwestują.

KZ

W końcu obiecane podwyżki od nowego roku ,w końcu będzie mnie stać na coś więcej niż michę ryżu za tą ciężką robotę

anonim

(usunięte przez administratora)

biurowy

Rotacja jest ale nie odbiega od innych firm produkcyjnych. Zerknij, że negatywne opinię pisze tylko non stop kilka osób, a firma zatrudnia około 40 ludzi. Pamiętaj też o jednym, że niektórzy mocno koloryzują swoje CV, mówią o umiejętnościach, które potem są weryfikowane i nie każdy się sprawdza. Ale serio jeżeli masz chęci do nauki i pracy i będziesz zaangażowany (a nie palił papierosy w toalecie, wbrew zakazowi) to możesz liczyć na etat. Są też ludzie, którzy sami odchodzą bo nie pasuje im taki charakter pracy ale to jest normalne i zdarza się wszędzie.

pracownik linii produkcyjnej 2

Pracuję tam od kilku miesięcy (regeneracja rozrusznika) i nie rozumiem negatywnych opinii, pewnie kierownik czasem wkurzy jak każdy ale generalnie spoko atmosfera, umowa o pracę, pieniądze płacone o czasie.

Pracownik lini produkcyjnej

Polstarter cały czas poszukuje nowych pracowników (zastanów się dlaczego )Warunki - wiesz zima się zbliża to będzie zimno ,w lecie - wiadomo gorąco ,umowę-wiadomo dostaniesz ale co z tego zawsze masz dwa tygodnie wypowiedzenia ,współpracownicy są rewelacyjni oprócz oczywiście paru osób ( usunięte przez administratora )..i uważaj niej oczy dookoła głowy i ściany mają uszy jeżeli wiesz o czym mówię. Ogólnie jak jesteś odporny psychicznie POLECAM ,niezapomniane wrażenia cenniejsze od kasy .

szymon
@Pracownik lini produkcyjnej 08.10.2015 10:50

Chyba Pan przesadza ściany mają uszy? Jakaś lekka paranoja trochę to śmieszne... Zimą zimno, latem gorącą nie ma to jak sensowne argumenty. A jak jest jesienią w Polstarterze? Trochę zimno trochę gorąco heheh. Warunki są w porządku. Przychodzisz do pracy wiesz co masz robić, praca jest mocno manualna. Musisz rozłożyć alternator i wymienić wadliwe podzespoły i złożyć go z powrotem no i kontrola końcowa. Na początku wydawało mi się to skomplikowane ale po paru tygodniach można to ogarnąć. Pracowałem tam 3 lata, zwolniłem się bo zdecydowaliśmy się z żoną na przeprowadzkę, ale jakbym został w Gdańsku to dalej bym tam pracował.

X
@szymon 28.10.2015 12:20

chyba że by cię zwolnili

Pracownik lini produkcyjnej

Najlepsza firma w jakiej było mi dane pracować ,miłą rodzinna atmosfera ,życzliwość i uczynność na każdym kroku .Technologia dopracowana do prawie perfekcji ,jasne i rzeczowe polecenia przełożonych ,Firma naprawdę godna polecenia ,Zatrudnijcie się a sami zobaczycie Przeżycia cenniejsze od pieniędzy

ewa123

Zgadzam się z kolegą. Pracowałam w wielu firmach produkcyjnych i Polstarter nie wyróżnia się niczym szczególnym ani na plus ani na minus.

kowalski1988

Pracowałem tam dwa lata, firma jak każda inna. Trochę wkurzają z porządkami ale kasa za to co miesiąc na koncie.

rybak nilowy

Jestem pod wrażeniem prezentacji firmy na stronie internetowej, nie powstydził by się tych zdjęć nawet sam mistrz WAJDA, gra aktorów tam występujących to klasyka kina-tak ogólnie Oskar dla POLstarter za całokształt

CZESŁAW

a jak tam wygląda linia produkcyjna: wg opisu 1.wszystko zmechanizowane 2.najnowocześniejsze urządzenia 3.komputeryzacja prawie jak w fabrykach japońskich 4.sterylna czystość jak w NASA 5.pełna automatyka

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktoś

Z Tego CO MI WIADOMO TO AKURAT SIĘ NIE ZMIENIŁO

X
@Ktoś 11.03.2015 19:20

a co niby sie zmieniło ??

jm2

dobrze napisałaś że Udają że jest super !! Cała ta firma to jedne wielkie udawanie że rodzinna , że fajna że rozwojowa .A że ludzie tam pracują ?? cóż a co mają zrobić ?? dopóki ich nie zwolnią za jakieś wyimaginowane błędy dopóty bedą tam pracować

Zostaw opinię o POLSTARTER - Gdańsk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSTARTER