POLSTARTER

Adres: ELBLĄSKA 125, 80-718 Gdańsk

NIP: 5831000235 REGON: 190205223

POLSTARTER
2 35 44 5 1

Opinie o POLSTARTER

Filtruj opinie po kryteriach:

Iwona
 Opinia

@Mario2, jak rozumiem nadal pracujesz w firmie? Możesz powiedzieć nam czy w tym miejscu na przestrzeni lat zaszły jakieś zmiany? Pytam szczególnie o te korzystne dla pracowników firmy. Napisałeś, że pracujesz tam 4 lata zatem moje pytanie tyczy się oczywiście wyłącznie tego okresu. @Mario, nie odbierz tego źle, ale jeśli jesteś w firmie wyłącznie kilka razy w miesiącu to czy stosownie jest na podstawie kilku sytuacji kreować opinie o całej firmie? Informacje dotyczące zarobków najwyraźniej są na tyle satysfakcjonujące, że osoby w dalszym ciągu pracują w POLSTARTERze. Czas dotyczący przerw jest określony niemal w każdej firmie; czy pośpiech pracownika świadczy już według Ciebie negatywnie o danym miejscu pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Iwona 02.10.2018 15:36

Iwona to jest zwykła firma która daje umowę o pracę i normalne zarobki jak w w każdej innej firmie tego typu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia
@Pracownik 02.10.2018 17:53

Jak rozumiem chciałeś przez to powiedzieć, że w firmie wcale nie dzieje się tak źle jak jest to tu opisywane? Powiesz nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Jakie wspomniane warunki finansowe oferuje firma? Może powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych? Pracownicy otrzymują takowe benefity? Czekamy na Twoją odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

Posiadasz wieści na temat nowych stanowisk pracy firmie POLSTARTER? A może jesteś pracownikiem tej firmy i możesz dla nas opisać kwestie aktualnej atmosfery pracy u tego pracodawcy, wspomnij także jak mają się sprawy dodatków pracowniczych i poszerzania kadry pracowników? Zapraszam was do odświeżenia tego wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Iwona 18.04.2018 22:36

Firma w porządku dobrze się pracuje, nie kombinują z umowami to jest ważne A atmosfera jak to w pracy raz lepsza raz gorsza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mario2
 Opinia
@Iwona 18.04.2018 22:36

Śmiać mi się chce jak czytam komentarze poniżej. W dzisiejszej dobie niskiego bezrobocia kto by chciał pracować w firmie niespełniającej podstawowych standardów? Pracuję tam 4 lata i jest ok zgadzam się z Nowy ani lepiej ani gorzej niż w pozostałych firmach produkcyjnych. Poniżej link, krótki filmik o firmie https://www.youtube.com/watch?v=dyy46tKYAYs&feature=youtu.be

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

Czy ktoś może podpowiedzieć nam jak obecnie wygląda sytuacja w POLSTARTERze? @Ben, uwagi dotyczące produktu warto zgłaszać bezpośrednio do POLSTARTERu. Na forum GoWork.pl wymieniamy się informacjami na temat warunków pracy, atmosfery czy benefitów w firmie. Niewielu użytkowników będzie mogło pomóc Ci tutaj realnie rozwiązać problem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

Czy ktoś ostatnio aplikował do firmy? Jak wygląda proces rekrutacji w tym miejscu pracy? @Jhony, czy możesz powiedzieć nam coś odnośnie atmosfery panującej w firmie? Czy według Ciebie ilość obowiązków jest proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Tom1988, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w POLSTARTERze? Czy dla pracowników są dostępne benefity pozapłacowe? Jeśli tak, jakiego rodzaju są to benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jhony
 Opinia
@Iwona 09.07.2018 07:30

Mocno teraz inwestują w szkolenia i dają możliwości podwyżek ale musisz się wykazać nie jest łatwo ale jak ktoś chce da rade. Z tego co wiem wdrażają ISO, nie każdemu się to podoba bo jest dużo zmian i więcej papierów ja akurat widzę w tym dla siebie szanse :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Macie jakieś nowe informacje związane z pracą w POLSTARTER?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tom1988
 Opinia
@Administrator 25.06.2018 09:06

Normalna firma, jak pracowałeś wcześniej na produkcji nic nie zaskoczy. Wykurzają tylko mnie bo palić nie wolno, że niby BHP a tak to spoko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Nowy jeszcze raz dziękujemy za Twoją aktywność. Fajnie, że są ludzie, którzy chcą się podzielić pozytywnymi spostrzeżeniami o swoim pracodawcy. Znalazłam informacje w sieci np. tu: http://forum.poranny.pl/polstarter-t99837/ gdzie opinie o POLSTARTER są raczej pozytywne. Nie mogę jednak znaleźć żadnych aktualnych ofert pracy, nawet na ich stronie nie widzę zakładki kariera. Czy wiecie może czy firma aktualnie prowadzi jakieś rekrutacje? @Nowy, @Kowalski, sądząc po Waszych komentarzach, jesteście aktualnymi pracownikami POLSTARTER. Wiecie może coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim890
 Opinia
@Iwona 25.05.2018 13:31

Dobrego fachowca zawsze chętnie przyjmą zarówno na produkcję jak i do biura. Dobrze jest po prostu odwiedzić ich z CV albo wysłać na maila.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Nowy, dziękujemy za Twój komentarz. Co sądzisz o obecnym rozwoju firmy POLSTARTER, są planowane nowe oddziały tego pracodawcy? Firma oferują swoim pracownikom prywatny pakiet medyczny? Z miłą chęcią dowiemy się od Ciebie więcej informacji o tych aspektach, zapraszam Cię do kolejnego wpisu!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Iwona 10.05.2018 21:53

Rozwijają się ciągle inwestują w nowy park maszyn, poprawiają warunki pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony
 Opinia

Atomsfera fatalna. Typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] różnica tylko taka że jest brygadzista a nie Kapo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kowalski
 Opinia
@Zawiedziony 30.05.2017 10:19

Zawiedziony nie zgadzam się z Tobą praca dobra jak każda. Praca na hali produkcyjnej ma swoje plusy i.minusy, dają możliwości rozwoju ale trzeba chcieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Geograful wspominasz, że praca w POLSTARTER dużo Cię nauczyła. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakie możliwości rozwoju. @Zawiedziony masz najwyraźniej odmienną niż @Geograful opinię. Czy może to wynikać z pracy w innym dziale firmy? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy. Co wpływa na Twoją negatywną opinię? Dodatkowe informacje mogą być bardzo cenne dla osób, które myślą o POLSTARTER jako o potencjalnym przyszłym pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Geograful
 Opinia

Firma jak firma. Wiele się tam nauczyłem, poznałem kilka bardzo fajnych osób.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Geograful
 Opinia

Firma jak firma. Wiele się tam nauczyłem, poznałem kilka bardzo fajnych osób.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

Pracujesz w POLSTARTER? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie. Na co mogą liczyć jej pracownicy? Co uważacie za największy plus pracy w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
edfv
 Opinia

@szok dobrze w sumie ze zadales to pytanie dlatego ja tam zawsze uważam ze atmsofera w firmie jest wazna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia

Zgadzam się z Markiem i albus do ideału im daleko ale też nie ma na co narzekać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Ciekawa sprawa , komentarze pojawiają się i znikają ,pozostają pozytywne a znikają negatywne !!! hmmm taka ciekawostka bezstronnego portalu o pracodawcach

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kandydat
 Opinia

Chyba że @pracujący nie jest pracujący :D. Znalazłem na stronie link http://www.polstarter.pl/oficjalne-video,51,pl.html. Filmik dość, krótki ale można zobaczyć jakimi narzędziami pracują. A dziś pójdę sam zobaczyć jak to wygląda na żywo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracujący
 Opinia

Ja też kiedyś słyszałem o Yeti , ale czy on istnieje i tak samo jest o sprzęcie w Polstarter

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
produkcyjny
 Opinia

Myślę że warto samemu przyjść i zobaczyć jakie mają sprzęty. Ostatnio sporo w maszyny inwestują.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KZ
 Opinia

W końcu obiecane podwyżki od nowego roku ,w końcu będzie mnie stać na coś więcej niż michę ryżu za tą ciężką robotę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
biurowy
 Opinia

Rotacja jest ale nie odbiega od innych firm produkcyjnych. Zerknij, że negatywne opinię pisze tylko non stop kilka osób, a firma zatrudnia około 40 ludzi. Pamiętaj też o jednym, że niektórzy mocno koloryzują swoje CV, mówią o umiejętnościach, które potem są weryfikowane i nie każdy się sprawdza. Ale serio jeżeli masz chęci do nauki i pracy i będziesz zaangażowany (a nie palił papierosy w toalecie, wbrew zakazowi) to możesz liczyć na etat. Są też ludzie, którzy sami odchodzą bo nie pasuje im taki charakter pracy ale to jest normalne i zdarza się wszędzie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik linii produkcyjnej 2
 Opinia

Pracuję tam od kilku miesięcy (regeneracja rozrusznika) i nie rozumiem negatywnych opinii, pewnie kierownik czasem wkurzy jak każdy ale generalnie spoko atmosfera, umowa o pracę, pieniądze płacone o czasie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik lini produkcyjnej
 Opinia

Polstarter cały czas poszukuje nowych pracowników (zastanów się dlaczego )Warunki - wiesz zima się zbliża to będzie zimno ,w lecie - wiadomo gorąco ,umowę-wiadomo dostaniesz ale co z tego zawsze masz dwa tygodnie wypowiedzenia ,współpracownicy są rewelacyjni oprócz oczywiście paru osób ( usunięte przez administratora )..i uważaj niej oczy dookoła głowy i ściany mają uszy jeżeli wiesz o czym mówię. Ogólnie jak jesteś odporny psychicznie POLECAM ,niezapomniane wrażenia cenniejsze od kasy .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szymon
 Opinia
@Pracownik lini produkcyjnej 08.10.2015 10:50

Chyba Pan przesadza ściany mają uszy? Jakaś lekka paranoja trochę to śmieszne... Zimą zimno, latem gorącą nie ma to jak sensowne argumenty. A jak jest jesienią w Polstarterze? Trochę zimno trochę gorąco heheh. Warunki są w porządku. Przychodzisz do pracy wiesz co masz robić, praca jest mocno manualna. Musisz rozłożyć alternator i wymienić wadliwe podzespoły i złożyć go z powrotem no i kontrola końcowa. Na początku wydawało mi się to skomplikowane ale po paru tygodniach można to ogarnąć. Pracowałem tam 3 lata, zwolniłem się bo zdecydowaliśmy się z żoną na przeprowadzkę, ale jakbym został w Gdańsku to dalej bym tam pracował.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia
@szymon 28.10.2015 12:20

chyba że by cię zwolnili

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik lini produkcyjnej
 Opinia

Najlepsza firma w jakiej było mi dane pracować ,miłą rodzinna atmosfera ,życzliwość i uczynność na każdym kroku .Technologia dopracowana do prawie perfekcji ,jasne i rzeczowe polecenia przełożonych ,Firma naprawdę godna polecenia ,Zatrudnijcie się a sami zobaczycie Przeżycia cenniejsze od pieniędzy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa123
 Opinia

Zgadzam się z kolegą. Pracowałam w wielu firmach produkcyjnych i Polstarter nie wyróżnia się niczym szczególnym ani na plus ani na minus.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kowalski1988
 Opinia

Pracowałem tam dwa lata, firma jak każda inna. Trochę wkurzają z porządkami ale kasa za to co miesiąc na koncie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rybak nilowy
 Opinia

Jestem pod wrażeniem prezentacji firmy na stronie internetowej, nie powstydził by się tych zdjęć nawet sam mistrz WAJDA, gra aktorów tam występujących to klasyka kina-tak ogólnie Oskar dla POLstarter za całokształt

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
CZESŁAW
 Opinia

a jak tam wygląda linia produkcyjna: wg opisu 1.wszystko zmechanizowane 2.najnowocześniejsze urządzenia 3.komputeryzacja prawie jak w fabrykach japońskich 4.sterylna czystość jak w NASA 5.pełna automatyka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia

Z Tego CO MI WIADOMO TO AKURAT SIĘ NIE ZMIENIŁO

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia
@Ktoś 11.03.2015 19:20

a co niby sie zmieniło ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jm2
 Opinia

dobrze napisałaś że Udają że jest super !! Cała ta firma to jedne wielkie udawanie że rodzinna , że fajna że rozwojowa .A że ludzie tam pracują ?? cóż a co mają zrobić ?? dopóki ich nie zwolnią za jakieś wyimaginowane błędy dopóty bedą tam pracować

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o POLSTARTER - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej