Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 58 ocen.

Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o.
2 58 6 1

Opinie o Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o.

pracownik

Wypłata opóźniona co miesiąc to raz...feriepenge ma być wypłacana pod koniec sierpnia...jeśli nie będzie opóźniona..

Aneta

@Hubert, a czy możesz powiedzieć coś więcej o tym, jak przebiegała Wasza współpraca? Co jeszcze możecie powiedzieć na temat pracy, którą podjęliście poprzez Stan Shipping Agency Limited? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich będzie bardzo cenna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy.

Aneta

@Eugeniusz, a czy firma przedstawiła jakieś wytłumaczenie odnośnie problemów z wypłatami? Rozumiem, że możesz być niezadowolony z tej całej sytuacji, ale obrażanie kogokolwiek jest na forum niedopuszczalne. @Hubert, rozumiem, dziękuję za doprecyzowanie. Rozumiem, że współpracowałeś z Stan Shipping Agency Limited, tak?

Hubert
@Aneta 08.07.2018 14:14

Tak

Eugeniusz

Widzę Panu Sebastianowi podoba się dostawać wypłatę po 2 miesiącach albo jest bardzo zaprzyjaźniony z biurem. I tak dla informacji jest 05.07 a wypłaty za maj dalej nie ma. Także sami oceńcie czy warto pracować za darmo!!

Hubert
@Eugeniusz 05.07.2018 06:43

Nie wiem jak Pan panie Eugeniusz ale ja dzisiaj kieruje swoje kroki do Sądu pracy, ponieważ gadka z nimi to jak z chorym psychicznie.

Seba

Firma OK. Zrobiłem u nich 3 kontrakty w Norwegii. Stawka nie powala ale kupują bilety i ogarniają mieszkanie na miejscu.

Łukasz
@Seba 04.07.2018 22:14

Saba a kiedy ty wypłatę od nich dostałeś ?? Czy wgl była jakaś na czas ?? Bo jeżeli napiszesz że tak to skłamiesz a to nie o ti chodzi na tym forum !!! Ludzie jadą pieniądze zarobić i się nimi cieszyć a nie martwić kiedy dostaną !!!może kiedyś firma była ok ale teraz to dziadostwo pieniądze opóźnione,telefonów wgl nie odbierają a jak odbiorą to odsyłaja do norweskiego pracodawcy który też nie odbiera ( nie wiem może o to chodzi ) ogulnie szok ze właśnie tacy ludzie jak ty pozwalają na coś takiego ?? Może ty lubisz czekać za pieniędzmi no to ok ale czy ktoś inny chce ?

Aneta

@Albert, błędnie zwracasz się do mnie jako do przedstawiciela pracodawcy - jestem moderatorem forum GoWork.pl, a nie pracownikiem Stan Shipping Agency Limited. @Hubert, możesz napisać coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Jaki jest tryb pracy, na podstawie jakiej umowy się ona odbywa?

Hubert
@Aneta 02.07.2018 15:27

Firma Stanshiping to agencja curingowa praca odbywa się na podstawie kontraktu którego nigdy nie dotrzymują, generalnie stanshiping to satelita Norweskiego Odina którego szefem jest niejaki Frodo.

Eugeniusz

Takich firm nie powinno być!! Dla wszystkich oszukanych proponuję wspólne oddanie sprawy policji! Tepic (usunięte przez administratora)

Hubert
@Eugeniusz 03.07.2018 09:37

Witam właśnie o tym myślimy z chłopakami ale tę sprawę najlepiej załatwić przez Norweską inspekcji pracy oni cwaniaczka Forda szybko wyprostują.

Krzysiek

Panowie na jakich projektach pracowaliście?Ja mam jutro lecieć nad bergen jako hydroblaster.Powiedziałem dziś w biurze o moich wątpliwościach związanych z płacą i tym co tu opisujecie.Pani stwierdziła że mają dziś spotkanie z norweskim pracodawca odnośnie problemów.

Hubert
@Krzysiek 03.07.2018 18:08

Człowieku daj sobie spokój szkoda twoich nerwów my nie mamy nawet jeszcze wypłaty za maj A jest lipiec. Z tymi ludźmi nie da się normalnie rozmawiać nimi PIP się powinien zająć.

Krzyś

Potwierdzam opinię Eugeniusza kategorycznie odradzam prace w tej firmie podpisują umowę a puźniej umywaja ręce odsylajac do norweskiego pracodawcy !!!Ludzie nigdy nie pracujcie dla nich jedno wielkie oszustwo !!!!

Aneta

@edmund, dlaczego uważasz, że zostałeś oszukany przez Stan Shipping Agency Limited? Jesteś w stanie jakoś uzasadnić swoje zdanie o tej firmie? Proszę Cię o zamieszczanie na tym forum tylko konkretnych i prawdziwych informacji o tym pracodawcy.

Hubert
@Albert 15.06.2018 10:18

Pod warunkiem że ktoś łaskawie raczy odebrać telefon,po którym i tak dowiemy się że oni nic nie mogą to wina Odyna o Odyn że ich itp. Takie firmy nie powinny istnieć na rynku pracy

Jasiek

Czy faktycznie nie można o firmie napisać coś dobrego??

Hubert
@Jasiek 10.06.2018 17:52

Nie zdecydowanie o tej firmie nie można powiedzieć nic dobrego ,chyba że chcemy kłamać

Tomasz.

Dziwne ,to do Edmunda ze wieszasz na nich psy od kwietnia a ostatni Twój post jest z 29.06 czyli jak mniemam pracowałeś dla nich dłużej i pomimo problemów pracowales dalej?

edmund

i jeszcze oszukuja z godzinami nikomu tej firmy nie polecam załosne stawki jezeli chodzi o norwegie i jeszcze nie potrafia zapłacic w terminie odradzam stanowczo

edmund

ja niemam jeszcze wypłaty za maj skandal nie polecam tej firmy nikomu tłumaczen niema konca w biurze zwalaja wszystko na norweski odin nie jezdzijcie od nich

Robert

Czy wiecie o jakichś nowych ofertach pracy?

Zorro

Witam ta firma jest porażka kiedyś byłem na testach zdałem wszystko pięknie już ze za 3 dni wylatuje na następny dzień że nie ma pracy ok znalazłem sobie nową. Po jakimś czasie znowu zadzwonili więc przyjechałem testy ok wyjazd za tydzień i znowu ta sama sytuacja. Powiedziałem teraz ze 3 raz wychu...jac się nie dam. Zdala od nich.

Kataryna ze Szczecina

Uwaga Uwaga Tną godziny jak komary na mazurach Pilnować godzin To mówiłem ja Jarząbek

edmund

nie płaca w terminie odradzam te firme wszystkim oszukuja i kłamia nigdy juz z tamtad nie pojade.

Aneta

@jj, czy od momentu zamieszczenia przez Ciebie odpowiedzi na mój post udało Ci się otrzymać od Stan Shipping Agency Limited wynagrodzenie? Czy jesteś w stałym kontakcie z tą firmą? Proszę Cię o relacjonowanie przebiegu tej sprawy. Na pewno będzie ważna również dla innych użytkowników tego forum.

Aneta

@Rafał., czy podpisałeś umowę z Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o.? Może pomimo obiecanego Ci wyjazdu przez tę agencję, nie udało się znaleźć żadnej odpowiadającej Twoim wymaganiom, pracy? Proszę, opisz swoją współpracę z tą firmą. Te informacje mogą zainteresować osoby, które chciałyby rozpocząć pracę przez tę agencję.

jj
@Aneta 21.01.2018 16:33

to może ja napiszę ...firma dziad..!odradzam!nie wypłacają kasy stan ship udaje że nic nie wie a norweski odin główny pośrednik to złodzieje...odradzam stanowczo!

michał

Tak dla informacji ludzi co chcą wyjechać przez firmę Stanship. Mimo podpisania umowy,brak płatności w terminie,dziwne tłumaczenia itp.Płacą na raty itp. Ale jeśli chodzi o rozmowy przed wyjazdem,to pieknie nawijają makaronik na uszy

michał

rfrfq

Rafał.

Tragedia. Firma najpierw obiecuje wyjazd. A później nie powiadamiają o wyjeździe i nie odbierają telefonu.

Aneta

@46rob napisałeś, że Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o. nie interesuje się losem pracowników. Czy masz na myśli również siebie? W jaki sposób się to objawiało? Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?

Zainteresowany

Chyba mają jakiś problem z naborem ludzi do Holandii?Cały czas się ogłaszaj na ciekawe stanowiska i co ?Dlaczego ?Daje wiele do myślenia _a przecież fachowców nie brakuje z językiem i certyfikatami ....???

46rob
@MAX 30.10.2017 08:51

Wogóle nie interesują się losem człowieka ktorego wysylaja w swiat i ktory na nich zarabia kase.

Aneta

Pracujesz w Stan Shipping Agency Limited? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?

Krzysztof D.
@Aneta 07.04.2017 09:35

Mozecie liczyc na brak wyplat w terminie

Kololo

Do Tromso nie polecam.

Pablo
@Tomek 01.09.2017 15:38

Szczegolnie norki z firmy dla, ktorej kladziesz rury cieplownicze na Tromso. Banda chamow, tylko bat w reku i dalej, dalej, dalej.

manwith

najgorszy syf dla jakiego miałem niestety możliwość pracować, witryniary w biurze to zwyczajnie załgane i bezmózgie ameby, jeżeli chodzi o wypłacalność to biją wszelkie rekordy, na wypłatę czekasz, czekasz i dalej czekasz, w ogóle szkoda strzępić ryja na tą firmę krzak, odradzam stanowczo

Bez prawie

A czy oni nie łamiąc prawo dając stawki 145 Nok brutto na stocznie ..Warto ich zgłosić do Norweskiej Policji Pracy ..

Mały

Uwaga na płatności. Przelewy nie wychodzą na czas. Pani w biurze oderwana od rzeczywistości. Tlumaczeń nie ma końca. Oczywiście wszyscy bez winy. Pracujesz miesiąc, a płacone masz za miesiąc po miesiącu. Jednym słowem kiła.

Zostaw opinię o Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stan Shipping Agency Limited Sp. z o.o.