MM Service Security

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

Opinie o MM Service Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security

ciekawy

Przypatruję się z ciekawością temu co tutaj wypisujecie i prowadzę wywiad w tej firmie. Wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Najbardziej pokrzywdzonymi wydają się być koordynatorzy tacy jak Pan Piotr na którego tutaj tak piszecie. Obiecywali mu samochód służbowy i na obietnicach się skończyło. Jeździ komunikacją miejską żeby zbierać pieniądze za szatnie, pracuje po godzinach i wykonuje wiele innych ciekawych rzeczy które zostawię jak na razie dla siebie.Zatrudnili jakiegoś byłego komendanta, który ma jakieś wymagania z kosmosu. Nie jest to typowo firma zajmująca się ochroną ale dozorem. Jeżeli nadal będą tak traktować ludzi to podejrzewam, że sami wkrótce będą potrzebować ochrony. Podsumowując: złe zdanie należy mieć o pracodawcy a nie o pracownikach, ponieważ to on nie zapewnia podstawowych warunków do pracy. Ja obecnie się temu wszystkiemu przyglądam, ale myślę, że w niedługim czasie udam się do odpowiedniej instytucji i złożę oficjalny donos. Pozdrawiam

ciekawy
@Agnieszka 20.01.2018 13:57

Co się tak boisz??? Napisałem prawdę! To nie są domysły. Wiem gdzie mieszka każdy z koordynatorów i wiem gdzie mają obiekty. Decyzje pozostaw mnie, kiedy i gdzie to zgłoszę. Temat uważam za zamknięty.

Bodyguard
@ciekawy 21.01.2018 07:02

Wow, mamy super detektywa. Może jeszcze wiesz kto ile zarabia, od kiedy kto pracuje, jakie ma kwalifikacje, jakie doświadczenie itp. Gratuluję.

prawdomówny

Ludzie dajcie spokój. Wierzycie w te wszystkie bzdury, które są tutaj popisane? Znam Piotra osobiście i wiem że jest wymagający, dlatego czasem się gniewa, kiedy jakiś pracownik narozrabia. Dużo dobrego zrobił dla tej firmy. Wyrzucił pijaków którzy pili na służbie i dlatego teraz tutaj wypisują brednie. Żaden z tych wpisów nie jest wiarygodny, ponieważ nie jest wymagane potwierdzenie swoich danych, chociażby podając adres mailowy. Ja też zaraz zacznę pisać tutaj na kogoś i sam sobie będę odpowiadał na pytania. Kto to sprawdzi? Nikt, bo wystarczy podać zmyślony Nick. I tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich wariatów.

gotowaOdpowiedź
@prawdomówny 19.01.2018 07:46

Proszę przeczytać pkt 3 regulaminu na tej stronie: https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy

Szczery

Najgorsze Ścierwo Gryc Piotr, bo tylko tak można go nazwać powiniwn ponownie wyleciec z Zyskaliby wszyscy I może przypomniano by sobie w tej firmie,ze pracownik nie jest niewolnikiem a zaslugującym na poszanowanie ego praw człowiekiem.Gryc wycina z kodeksu pracy co mu niewygodne a zostaeia tylko to co ppzwala mu strofować podwładnyvh.Ciekawe jak udało mu sie utrzymac na stanowisku .

Niezależny
@Szczery 29.12.2017 17:49

Gryc,robi loda prezesowi!

Agnieszka
@Niezależny 15.01.2018 16:00

Niezależny. Zmieñ lekarza bo ten Ci nie mówi prawdy i żle dobiera leki.

Ela z Warszawy

Ja powiem tak, nie róbmy niepotrzebnego szumu.. Sami wiecie że od 1 kwietnia znieśli dofinansowania do wynagrodzeń wiec z tego co wiem od znajomych wiele firm zwalnia ludzi wiec za chwile pracy nigdzie nie będzie... Zamiast narzekać starajmy się cenić co mamy bo za chwilę i tego nie bedziemy mieć...

Niezależny
@Ela z Warszawy 05.04.2014 16:50

Dofinansowania są,były i będą!

ksywka

Pani Jola stosuje kryteria wyglądu odnośnie doboru obiektu. Za zły wygląd esesmani do gazu kierowali.

anonymous
@ksywka 10.09.2017 22:47

a czy Pani (usunięte przez administratora)posiada LUSTRO obawiam się że NIE!!! Kobieto popatrz w lustro jaka z ciebie "piękność" w kolejce do gazu zajmujesz zaszczytne pierwsze miejsce. Gratuluję!!!

anonymous

Czarnocka ty babochlopie urodą to ty nie grzeszysz ale rozumem też nie. podpierdalaczu chory z nienawiści do ludzi.

Olek

Czy widzicie jakieś wyjście w tej sytuacji? Pewnie jest jakaś możliwość poprawy sytuacji .

zuza
@Olek 09.01.2018 18:37

koordynatorzy z pierwszej łapanki, a na UKSW Dewajtis 5 dyrektor,prezes i podpierdalacz w jednej osobie to BOZENA CZARNOCKA!!!

Bodyguard
@zuza 11.01.2018 02:43

Dlaczego Zuza uważasz, że koordynatorzy z pierwszej łapanki. Znasz wszystkich?

Heniek

Pracuję na innym obiekcie u innego koordynatora ale słyszałem o p. Grycu różne dziwne rzeczy ale jedno mnie zastanawia dlaczego u niego pracujecie? Poproscie o zmianę koordynatora lub zmiencie obiekt nikt Was na siłę nie trzyma.

Heniek

Jakie są obiekty które nie ma piotr Gryc?

H

.

oburzony

widać, że kiepsko stoją finansowo skoro na koordynatora biorą ćwoka bez wykształcenia, z żółtymi papierami, ale to jest do czasu w końcu zainteresują się tą firmą . Zaczną sie skargi równiez i do państwowej inspekcji pracy. firma dostanie wreszcie taką kare, że będa musieli ja zamknąć!

ASP
@oburzony 01.04.2017 16:51

Co prawda to prawda.

DUPEK Z CIEBIE GRYCU
@Paweł 01.05.2017 06:50

IDIOTEN

NICK

za wczasy po gruszą kto dostał wypłate ?

NYGUS
@NICK 26.07.2017 00:15

HAHAHA GRUSZKA U SASIADA ROSNIE HH TO NIE LASKA WYLEGAC SIE POD NIA HIHIHIHI

Piotr gryc

Jak pan nie czytał do końca to proszę jeszcze raz przeczytać, natomiast takie oszczerstwa jakie pan wysnuł są także karane. Jak pan był pracownikiem to mniemam że pan został zwolniony z jakiejś przyczyny lub odszedł sam bo warunki panu nie odpowiadały. Proszę skończyć z tymi pomówieniami, Jeżeli pan twierdzi że jest złożony pozew do sądu to proszę o konkretne oskarżenia, a nie fikcyjne absurdy i plotki na mój temat

Szczery
@Piotr gryc 06.04.2014 10:51

Gryc,kto jak kto,ale nikt nie jest takim mistrzem arogancji I obludy w kwestiii prawdy na wlasny temat.jak wlaśbie Ty-Sam sobie dysponuje urlopami pracowników,zatrudnia wiecej ludzi niz potrzebuje, a gdy pracownik ma wlasne sprawy,ten Gad stawia go pod scianą.

ALEKS
@Aga M 07.12.2017 12:40

HIHI ON PODSTOWOWKI NIE SKONCZYL

Krzychu

Pan P.G, jest koordynatorem, smiech na sali, on jest psychopatą wiele osób się o tym już przekonalo. W takim razie tej firmy nie mozna nazwac profesjonalną, jeżeli na tak odpowiedzialne stanowisko przyjmowane są osoby psychicznie chore!

PERELKA
@Paweł 01.05.2017 06:59

GRYCU DUPKU A CO POWIESZ TERAZ HIHIHI KOPA W (usunięte przez administratora) DOSTALES I CO JUZ NIE STRASZYSZ PROKURATURA

Były
@Paweł 01.05.2017 06:52

Nie pomówenie a oinia

dyzma nikodem

PROFESSIONAL SECURITY Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstw usługowych w Łodzi. Oferujemy stabilną pracę i dobre warunki, gwarantujemy bogaty pakiet świadczeń socjalnych. SZUKAMY STRAŻNIKÓW (NIEKWALIFIKOWANYCH PRACOWNIKÓW OCHRONY) W ŁODZI i okolicach. Zatrudnimy osoby z aktualnym orzeczeniem o niepełnosprawności ze stopniem: • ZNACZNYM • UMIARKOWANYM • LEKKIM WYMAGAMY: • aktualnego orzeczenia o niepełnosprawności • chęci do podjęcia pracy • dobrze widziane doświadczenie w pracy KAŻDY PRACOWNIK NIEPEŁNOSPRAWNY OTRZYMUJE: • umowę o pracę, wypłatę zawsze na czas, raz w miesiącu + PREMIĘ • możliwość pracy na zmiany, blisko miejsca zamieszkania • dodatkowe 10 dni urlopu • Bony okolicznościowe (Wielkanoc, boże narodzenie) Kontakt telefoniczny 502 136 701 od poniedziałku do piątku, w godz.: od 8:00 do 14:00 polecam przeniosłem sie z mm service

Ania
@dyzma nikodem 22.10.2017 23:29

No i znowu nie bedzie bonów na świeta ?

MORFI
@dyzma nikodem 22.10.2017 23:29

oooo w ochronie tez zaczyna się podbieranie pracowników hehe i bardzo dobrze zawsze ktoś się znajdzie kto lepiej zapłaci

OBURZONY

Paweł tzn Piotrze a nie pamięta Pan jak p. G pisał wlaśnie na tej stronie jaka to firma jest beeee??? Jak oszukuje i wyzyskuje pracowników???? Sam p. G namawiał ludzi do buntu i kierowania pozwów do sądu. A teraz nagle ta strone i te opinie są niewiarygodne. P. G jak mozna być takim fałszywym i dwulicowym człowiekiem???? Jakie wygaduje pan głupoty na swoich pracodawców. Czasem trzeba pomyśleć zanin się coś powie a papla pan ozorem wszędzie i do każdego i za każdym razem inną wersje. Wystarczy p.G spojrzeć na pana profil na fb i już się wie z kim ma się do czynienia. Pochodzi pan z Denver???? Ukonczył pan Uniwersyter Warszawski???? My pracownicy już niewiemy czy nad panem płakać, śmiać się czy współczuć.

PERELKA
@OBURZONY 05.05.2017 11:50

TO JESZCZE NIC W POROWNANIU CO ROZMAWIAL ZE MNA .POWIEDZIALAM ZE MAM NOGI CHORE ON POWIEDZIAL JA TEZ POTEM POWIEDZIALAM ZE MAM ASTME ON MA JA TEZ POWIEDZIAL JA MOWIE ZE MAM CHORE SERCE ON TEZ A JA POTEM ZE SMIECHEM POWIEDZIALAM ZE MAM PSIOCGE CHORA TO ON POWAZNIE POWIEDZIAL ZE ON TEZ MA JA CHORA HIHIHIH TO CO MOZNA O TAKIM CZLOWIEKU POWIEDZIEC ZENADA

PERELKA
@PERELKA 02.12.2017 17:10

POPRAWKA PSITOCHE ON TEZ HIHIHIHI

johnyyy

pracowalem dlugi czas w tej firmie jednak nie dalem rady patrzec dluzej na wyczyny pana Piotra Gryca ktory ma zolte papery jest to udowodnione ze zneca sie nad ludzmi wyzywa ubliza i nie tak dawno na przetargu zastraszal i grozil osobie ktora nie chciala zostac w firmie MM.... jak mozecie trzymac tak chorego psychicznie czlowieka w firmie ten czlowiek nie powinien pracowac nawet ze zwierzetami a co dopiero z ludzmi nie pozdrawim tego pana

PERELKA
@PERELKA 15.11.2017 14:51

P GRYC TO CZUBEK A WARTA KTORA TAM WYGRALA PRZETARG JEST SPOKO OK

.
@johnyyy 15.05.2017 13:14

TAK JA TO POTWIERDZAM BO TAM PRACOWALEM ZROBIL Z SIEBIE IDIOTE A SZEFOWIE ZEBY GO USPOKOIC WSADZILI GO DO SAMOCHODU

Ryzyko

Kolorowy dostał po d. ostatnio. Uwazaj z kim walczysz bo mozna sie naciąć.

Małgorzata

Ja osobiście jestem zadowolona z pracy w mojej firmie .Szefowie są super i koordynator też.Serdecznie ich pozdrawiam.Łódz UL.Wydawnicza5.

Lekarz

Wariaci :) i to wcale nie w przenośni. Kto ma wiedzieć ten wie o co chodzi :)))

anonymous

Słyszałem, że nasza firma przegrała ( i to podobno w głupi sposób) ostatnio w jakimś sądzie sprawę i duże pieniądze. Mam nadzieję, że nie odbije się to na naszych wypłatach

Albo
@anonymous 14.11.2017 09:20

Buhahahaha też słyszałem. Profesjonaliści :)

Ja

Ta firma jest super

Zuzanna

@Bodyguard dziękujemy za pozostawienie opinii na temat pracy w MM Service Security. Czy ktoś podzieliby się jeszcze z nami informacjami o pracy w firmie? Z czego jesteście najbardziej zadowoleni pracując tutaj?

Zuzanna

@ksywka co powiesz o pracy w firmie MM Service Security? Na jakie warunki pracy można liczyć? Co najbardziej nie podoba Ci się w pracy? @Bodyguard jakie masz doświadczenia związane z pracą w tej firmie?

Bodyguard
@Zuzanna 25.09.2017 14:45

Może nie jest bajkowo, bo obiekt nie należy do najłatwiejszych ale płacą na czas. Okres rozliczeniowy kwartalny, jak się pojawią jakieś nadgodziny to wypłacają, dodatek nocny zawsze doliczony. Za poprzedniego Koordynatora bywało różnie a teraz u Pani Joli jest ok.

Demon

Słyszałem od znajomego, że dalej istnieją propozycje nie do odrzucenia 1 zł za nadgodziny ? hahah

Waldek

W Impelu podobno gruba kontrola z Pfron, jakieś milionowe kary się szykują . Ciekawe jak to będzie u nas....

Bodyguard

"ksywka" ale tekst. To ja w takim razie zastanawiam się co ja jeszcze robię u Pani Joli na szpitalu wśród wielu ludzi bo do pięknych to ja na pewno nie naleze :-)

Bodyguard
@ksywka 11.09.2017 21:20

ksywka nie jestem polonistą ale w szpitalu, masz rację. Pomijając to jednak ja osobiście nie mam nic do Pani Joli jako koordynatora, prywatnie jej nie znam.

ksywka
@Bodyguard 12.09.2017 20:51

I się ciesz, że nie masz wątpliwej przyjemności znać tej pani.

Maria

Pani koordynator Jolanta G. według mnie nie stosuje żadnego mobbingu. Czasami musi kogoś przenieść na inny obiekt bo np. jest taka potrzeba, bo musi mieć na względzie opinię innych pracowników a przede wszystkim administratorów. W umowie o pracę jest wyraźnie napisane, że miejsce wykonywania pracy województwo mazowieckie. Niesłyszałam jeszcze żeby Pani koordynator kogoś przeniosła o 40 czy więcej km poza jego miejsce zamieszkania a tym bardziej bez jego zgody. Sama natomiast przyjeżdża do pracy 100 km. Na niektóre sytuacje żaden kierownik, koordynator, specjalista nie ma wpływu. Ich przełożeni też mają swoje wymagania wobec tych osób. Ludzie, zacznijcie szanować to co macie a jeśli się wam coś nie podoba to możecie zawsze zmienić pracę.

Zuzanna

@wzz walka czy pracujesz w MM Service Security? Powiesz coś o warunkach pracy na jakie można liczyć? Co Ci się najbardziej podoba w pracy? A może coś byś zmienił? Jeśli tak to co? @Muruś Muruś czy na pewno chodzi Ci o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś jeszcze to odczuwa? Skąd taki osąd co do koordynatorki?

wzz walka

proponuję nie narzekać ,tylko zapisać się do związku zawodowego ,chyba że jesteście w stanie tylko bać się

Muruś Muruś
@wzz walka 10.08.2017 10:35

A jest związek zawodowy w tej firmie? jeśli tak, chętnie przystąpię.

Pracownik

Co to znaczy lepszy obiekt? Jestem u Pani Joli G. na jednym z tych obiektów na który nikt nie chce przyjść. Jak się komuś nie chce pracować tylko brać wypłate za siedzenie na tyłku i nic nie robienie to zawsze znajdzie powód do narzekania. Ja tam nie narzekam i nie jestem znajomym Pani Joli.

Muruś Muruś

Pani Jola G., drugi koordynator stosuje mobbing wobec jednych pracowników po to, żeby usunąć ich z lepszego obiektu, wsadzić tam gdzie nikt nie chce przyjść a na ich miejsce zatrudnia swoich znajomych.

kaja

a jak inni koordynatorzy ? też tacy porąbani ? bo niektórzy też nie są milaskami

Oburzeni

Dość pomiatania pracownikami!!!!!

Inteligentny pracownik

Nad p.Grycem wiszą czarne chmury. Wreszcie pracownicy wzięli sprawy w swoje ręce. Dość znęcania się nad nami i traktowania nas jak śmieci. Pisma skargi pozwy zostały wysłane do wszystkich możliwych instytucji. Prezesi firmy nie reagują na skargi pracowników. Pan Gryc czuje się panem na włościach.

ASP

Poznałem ASIORA P.G. osobiście. Rzeczywiście to wyjątkowe THE THING .Dlatego proponuję żeby dalej nie zajmować się każdą rzeczą niech odejdzie w niesławne zapomnienie i niebyt. To najlepszy sposób na potraktowanie takiego ,, ELEMENTU". Przecież obecność tego na forum to jakby nobilitacja dla niego o nim się mówi , pisze i czyta -VIP. Dość tego - Wymazać go z forum gumką.

Uczciwy

może być Ale dupy nie urywa

Pracownik ochrony

Paweł a skąd wziąłeś cennik za te pomówienia???? Chyba sam p. G wybajdurzył sobie tą kwotę. Dobrze że za marzenia i fantazje nie karają bo p G dostałby dożywocie. Ha ha ha

ALICJA

GRYC JAK WIDZE TU MASZ WIELE IMION ALE PRZESTAN JUZ SIE PRODUKOWAC BO I TAK JESTES DO NICZEGO

Paweł
@ALICJA 02.05.2017 20:49

Widze że jesteś jasnowidzem. Widzisz i wiesz kto pisze. No właśnie tego pokroju ludzie co ty, tutaj sìę wypowiadają. Czy widzisz jakie mam imie? Ja w porównaniu do większości tutaj - nie kłamie i nie podszywam się pod kogoś. Mam na imie Paweł, a jak wydaje ci się, że wiesz najlepiej to warto skorzystać ze specjalistycznej pomocy. Opinie na tej stronie są mało wiarygodne i dlatego nie warto tej strony odwiedzać. Ja osobiście już tutaj nie zajrzę, bo nie ma po co. Jednak podtrzymuję wersję, że w razie pomówień osobiście powiadomie Prokuraturę. Pozdrawiam.

ALICJA
@Paweł 03.05.2017 00:37

TY TO SOBIE MOZESZ PISAC PO PISANIU JUZ KAZDY CIE POZNAJE DURAKU

Zuzanna

A na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń.

pracownik
@Zuzanna 07.04.2017 09:29

o benefitach nie można liczyć w tej firmie oni chyba nawet nie wiedza co to jest , nie ma paczek, bonów na święta premii, płacą tyle co ustawa przewiduje nic wiecej od nich sie nie dostaje i tak ich boli ze musza płacić pensje to jest przykre ale prawdziwe

Maniek

wystarczy że 10 do 20 osób z grupą odejdzie z mm service i oni leżą bo nie beda mieli kogo wstawic na obiekty a w innych firmach już dobre zachety daja żeby do siebie zwerbować z innych firm ludzi z grupą

ochroniarz
@Maniek 12.03.2017 22:36

no ja właśnie myśle nad tym żeby do innej firmy iść mówisz prawde Maniek w innych firmach zaczynają lepiej płacić ludziom z grupą bo chyba brakuje ich na rynku pracy

AA

Płacą tylko tyle ile muszą czyli na umowę o pracę 2000brutto w innych firmach płacą więcej znaczy czym wyższą grupę masz to możesz liczyc na więcej ja przeniosłem się do innej firmy i mam lepszą stawkę niż miałem w mm service

inwalida

jakie stawki są teraz w mm service ? warto do nich przyjść czy w innych firmach więcej płacą ?

pracownik solidu

Powiem tak całość godzin mam liczone jako 11 zł i teraz będę miał stała pensje 2640 zł za 240 godzin miesięcznie, mam umowę o pracę na cały etat. Jeżeli mam 200 godzin mam stawkę 11 zł, powyżej 220 godzin stawka 11.70 zł, powyżej 240 12.20 do ręki. Nie jest źle, mogło być gorzej w porównaniu do tamtego roku gdzie miałem 8 zł na godzinę. Jakby co to zapraszam do pracy w solidzie

NICK

zgłoszenie do PIP poszło niedługo beda mieli kontrole

Kamila

tutaj też maja stawki wyższe mm service cienko pod tym wzgledem wypada Zatrudnimy pracowników z 2 grupą. stawka 13 zł - 14 zł brutto ,2180 do 2350 brutto Praca od zaraz, na stanowisku pracownika ochrony. Wymagania: pracownik nie może być emerytem. Obowiązków na obiekcie nie wiele. Prosimy o kontakt telefoniczny 609 080 919

kaja

jakby ktoś chciał to to znalazłam Firma ochrony zatrudni pracowników z orzeczeniem specjalnym ( PFRON ) o niepełnosprawności – 2.500 pln. Obiekty stacjonarne - nie markety. Tel: 661–029–135 lub 669–115–343 w godz. 10.00-12.00 Czytaj więcej: http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-ochrony-3603526.html

miro

2300 w konsalnecie płacą

Zbyszek z Kons

pfff jak macie problemy z ta firmą to zatrudnijcie się w Konsalnecie tam stawki sa najwyższe umowa o prace 2150 do 2200 brutto z gr inwd paczki na święta premie

KAMILA
@Zbyszek z Kons 29.01.2017 23:48

cZY MOZE PAN PODAC NUMERY TELEFONOW DO TEJ FIRMY BARDZO PROSIMY

Ania
@KAMILA 12.02.2017 18:55

na gratka pl znajdziecie tel

piguła

nie zawsze praca w takich firmach to szczyt marzeń ale MM w Łodzi jest ok.Mam pensję na czas,spokojny obiekt.Z powodu stanu zdrowia nie mogę jeszcze pracować w swoim zawodzie ale myślę ,że niedługo to się zmieni i zwolnię miejsce dla kogoś innego.Wpisy powyżej są niewątpliwie od osób które w ochronie chcą pracować chyba do śmierci.Takie firmy dają możliwość pracy na czas niesprawności a ten kto nie może pracować to siedzi w domu lub biadoli na każdą firmę[a zmienia ja co chwila].Nie plujcie do swojego gniazda bo możecie z niego wypaść poślizgnowszy się na własnym jadzie!

Zostaw opinię o MM Service Security - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security