MM Service Security

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 124 ocen.

MM Service Security
2 124 6 1

Opinie o MM Service Security

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security

Zuzanna

Użytkownicy forum, przypominam Wam o regulaminie który zaakceptowaliście publikując komentarze - https://www.gowork.pl/regulamin. Nie można ujawniać danych osobowych czy obrażać innych, jest to niezgodne z regulaminem. Mimo, że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treści - wypowiadacie się na forum publicznym. Forum przeznaczone jest dla osób zainteresowanych opinią na temat pracy w firmie. Chodzi o wypowiedzi merytoryczne dotyczące zatrudnienia, rodzaju umowy o pracę, wynagrodzenia, możliwości rozwoju i szkoleń. Jeszcze raz proszę, pamiętajmy w jakim celu służy to forum.

pracownik

Jestem pracownikiem tej firmy i sszczerze powiem że nie ma sie do czego przyczepić. Przy przyjęciu mnie do pracy omawiane są warunki pracy i płacy , mogłem wybrać obiekt dostosowany do mojej grupy inwalidzkiej. Trzeba chcieć pracować po prostu. Ludzie dlaczego jak Wam źle to się nie zwolnicie tylko tkwicie w tej firmie? Poznałem dwóch koordynatorów bardzo mili do tego grafik mam ustalony wedle moich potrzeb ( lekarzy , świąt rodzinnych itp.). Wypłata zawsze przed 10 -tym , a obiekty są o różnej specyfice . Trzeba tylko sobie odpowiedzieć na pytanie w czym mogę się czuć najlepiej czy to uczelnia a może jakaś instytucja. Nie każdy człowiek sobie radzi, a ludzie którzy są oddelegowani na inny obiekt to albo się na danym obiekcie nie sprawdzili albo ich umiejętności i wiedza nie zbędne są na innym obiekcie. Ludzie musimy się rozwijać a nie tylko usiąść kasę liczyć i patrzeć na zegarek kiedy minie 24 h i przyjdzie zmiana. Znam ludzi którzy olewają i uczciwie tych 24 godzin nie przepracują ale po kasę to pierwsi do bankomatu lecą . I najważniejsze: firma nie trzyma pijaków tylko sie ich pozbywa albo daje szanse naprawienia swojego życia bo kto im pomoże ? Każdy ma większe lub mniejsze problemy ale nikt na siłę w firmie nie trzyma , istnieją zwolnienia za porozumieniem stron. Ludzie dam Wam radę : dobierajcie obiekty do swoich umiejętności psychicznych i fizycznych. Nie każda osoba niepełnosprawna poradzi sobie w ochronie . Jak zauważyliście firma się rozwija, pozyskiwane są nowe obiekty co raz to bardziej prestiżowe i niestety ale co za tym idzie bardziej wymagające logicznego myślenia i szybkiej reakcji . Nie każdy się sprawdzi. A kto uważa że w tej firmie są pijaki itp to niech nie pracuje z tą patologią bo w końcu skoro takie środowisko wybiera to znaczy że sam nie jest lepszy....

Janek
@lesiost 06.04.2018 11:21

To P. PG też nie może pracować.

Marek

Danusia i Lesio dwoje niespełnionych kochanków. Jedno grubsze od drugiego. Może opowiecie jak na służbach była wóda i sex. Może fotki pokazać? po więcej szczegółów zapraszam na priv.

Danuta
@Marek 11.05.2018 08:19

Na temat spełnionych czy też nie spełnionych kochanków - nie będę się wypowiadać. Winni się tłumaczą. A fotki ( chyba swojej zapijaczonej facjaty) możesz wstawić na you tube.

Zainteresowany

Czy firma potrzebuje pracowników?

Madzia
@Marta 09.05.2018 22:51

Kimkolwiek jesteś i komukolwiek włazisz w (usunięte przez administratora) ę to lepiej zamilcz i przestań pisać bzdury. To, że dana firma podchodzi do przetargu to wcale nie znaczy, że wygra. Poczytaj trochę zanim się wypowiesz. A nasza firma wyrobiła sobie już taką opinię, że nikt jej nie chce zatrudnić. Zwłaszcza że obecni przełożeni w Warszawie laske kładą na obiekty i pracowników.

po_prostu_fair

Rozśmieszył mnie wpis o nicku @pracownik. Już po takich tekstach jak "naprawdę jestem pracownikiem" widać, że nim nie jest. Po za tym takiej wiedzy jaką tam opisuje @pracownik nie posiada niepełnosprawna osoba. Widać że pan "dyrektor" próbuje się wybronić z obecnej (krytycznie złej) sytuacji. Po prostu nie umie zarządzać ludźmi - co zresztą widać gołym okiem. Ten wpis to kolejny dowód na to, że firma kłamie i próbuje to zacierać takimi wpisami!!! Takie praktyki stosowało byłe SB i milicja. Niestety pracownicy już są tak zdesperowani do złożenia pozwu, że tego raczej nikt nie zdoła powstrzymać. Chyba, że wypłacenie ludziom odszkodowania za ukradzione pieniądze za nadgodziny wraz z odsetkami.

Zuzanna

@Bodyguard, @leszek, @kobra, @obiekt oraz inni użytkownicy, których możliwe że nie zauważyłam ale również w swoich postach posługiwali się danymi osobowymi innych osób. Przypominam, że udzielając się na forum akceptuje się jego regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Zgodnie z nim w swoich wypowiedziach nie należy podawać cudzych danych osobowych, ponieważ są one chronione przez prawo. Zatem przeczytajcie regulamin. Wpisy, które są niezgodne z regulaminem będą usuwane przez administratora. Odnośnie regulaminu upominam również użytkowników @anonymous, @szczery, @Krzychu, @Alicja, @... z Ciebie Grychu, @oburzony, @Paweł o kulturę wypowiedzi. Niedopuszczalne na forum są treści, które zawierają treści obraźliwe. @lesiost, czy informacje jakie podajesz odnośnie tego jakich ludzi zatrudnia się w ochronie są zweryfikowane? Na forum wpisujemy tylko informacje, które są rzetelne oraz pewne.

leszek
@Zuzanna 06.04.2018 17:21

podanie imienia z pierwszą literą nazwiska nie tylko nie narusza regulaminu ale również nie narusza polskiego prawa , a co do okoliczności które opisałem to są do udowodnienia w każdej chwili zarówno poprzez dokumenty jak i dowody z zeznań świadków - jeżeli takowe będą jakiejś zainteresowanej instytucji potrzebne to z chęcią gotów jestem je udostępnić...

Promenada

Po tych zmianach w końcu ta firma normalnie funkcjonuje. A te glupoty pisza Ci którym się nie chce pracować

ksywka
@Bodyguard 04.04.2018 06:23

Nie bądź bezczelny, daleko Ci na pewno do moich kompetencji. Mam innego koordynatora od prawie roku, administrator również zadowolony, a tu liczy się inteligencja a nie uroda. Pani Joli i ciebie by tu nie chcieli. Nadmieniam, że za zachowanie pani Joli zostałam przeproszona przez kadry w Łodzi.

Eryk

Pani Administratorko (UKSW) I Panie Lewicki następny wyczyn typu; " pijany ochroniarz" zamieciony pod dywan? Gratuluję DYREKTORZE Piórkowski.

Gink
@Eryk 03.04.2018 16:26

Szambo...

Zenek

MM Service Security ma opinie dobrego pracodawcy. Mam wątpliwości co do jakości pracy pracowników

Promenaada
@Zenek 19.03.2018 09:48

Popieram. Zacznijmy od tego jak sami na siebie donosimy i jak pracujemy.

admin

Jakość świadczonych usług wykonywanych przez firmę Maxus czy MM Service jest rażąco niska. Pracownicy są źle traktowani i w zamian olewają służbę na obiektach. Administratorzy mają prawo do obaw chociażby po ostatnich incydentach na UKSW itp... Osobiście nigdy bym nie zlecił im dozoru swojego obiektu.

Szczery
@admin 26.03.2018 04:31

Admin administratorki z UKSW zamiatają pod dywan sytuacje takie jak ; pijaństwo, kradzieże oraz dewastację chronionego obiektu dokonywane przez pracowników dozoru.

Danusia

Pan nadzorca-szatniarz pożal się Boże koordynator????????????z z-ca pożal się Boże szatniarką z UKSW ul. Wojcickiego na patrolu (ocena stanu trzeźwości pracowników dozoru na Dewajtis 5) Jaki patrol tacy pracownicy. Musiał zastąpić pijanego pracownika dozoru. Wesołych Świąt.

Danuta
@Danuta 31.03.2018 22:01

Zapomniałam napisać cytuję " "TAKICH PRACOWNIKÓW JAK PANI TO FIRMA NIE POTRZEBUJE " wiadomo co wolno Wojewodzie to nie Tobie smrodzie .... R.L. poszedł na zwolnienie na całe święta łącznie z Nowym Rokiem. Jestem gorszym sortem ...

anonymous

Gdzie jest fundusz socjalny dla pracowników w kwocie 1185.66 od 2018 roku Kazdemu przysługuje jesli pracuje sie w firmie która zatrudnia od 20 osob o umowe o prace Gdzie jest ten fundusz ??????????? Czy ktos z was otrzymal cos na Swieta z tego funduszu Czy otrzymal ktos wczasy pod grusza z tego funduszu ? Chyba nie ma watpliwosci ze ta fiirma zatrudnia ponad 20 osób wiec co prezesi robia z naszymi pieniędzmi ????

KasiaK
@anonymous 26.03.2018 20:32

Co można zgłosić do inspekcji na drugi punkt zwróćcie uwage :) Do Państwowej Inspekcji Pracy można zgłosić każde naruszenie praw pracowniczych, w szczególności: naruszenie przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów dotyczących stosunku pracy, wynagrodzenia za pracę i innych świadczeń wynikających ze stosunku pracy, czasu pracy, urlopów, uprawnień pracowników związanych z rodzicielstwem, zatrudniania młodocianych i osób niepełnosprawnych, naruszenie zasad legalności zatrudnienia, w tym przede wszystkim nieopłacanie składek na Fundusz Społeczny i zatrudnienie „na czarno”, powodowanie działań stanowiących zagrożenie w środowisku pracy.

Klusek

SZANOWNY PANIE PYĆ. SZKODA ŻE UNIKA PAN SPOTKANIA Z PRACOWNIKAMI. Podjął Pan bardzo złą decyzję odnośnie zwolnienia Gryca. Tak jak każdy z nas miał gorsze i lepsze dni ale był człowiekiem może bez wykształcenia ale ludzkim. Obecna kadra nie widzi człowieka pracownika osoby niepełnosprawnej. Liczy się tylko utrzymanie obiektu i kasa z PFRON. I będzie coraz gorzej. Pan dyrektor ZP łamie prawo pracownika. Grupowo zawiadamiamy Inspekcje Pracy i pozostałe instytucje które są zainteresowane poczynaniami dyrekcji Maxusa. Zatrudniając osoby niepełnosprawne trzeba się liczyć z tym że są to osoby chore a nie śmieci. Ludzie z daleka omjajcie tą firmę. To niewolnictwo gdzie pracownik nie może powiedzieć swojego zdania. Tak ma być i koniec. Nie ma dyskusji.

anonymous
@Klusek 24.03.2018 05:56

tak tak zgłaszać popieram A niepełnosprawnych powinnni po rękach całować, bo bez nich sporo firm by upadło a oni nawet bonu na święta nie dadzą, chociaż w święta też się pracuje z funduszu socjalnego też nic nie dają fundusz mają bo ustawa ich do tego zmusza ale nikt nic nie wie pewnie sobie do kieszeni pieniążki dają oszukańcza firma

Stefan

Jedna z najgorszych firm ochroniarskich w jakiej pracowalem. Dawali swego czasu 1 zl za godzine. Totalny wyzysk. Szef tej firmy powinien się wstydzic takiego traktowania pracownikow. Dobrze że jest taka strona gdzie można powiedzieć jak jest.

Miś
@Jakiś 19.03.2018 18:15

Tak. To prawda. Gryc jeszcze miał jakieś odruchy człowieczeństwa. Natomiast p dyrektor ZP to masakra. Liczy się tylko to żeby nie stracić obiektu i chapać kasę. Pracownik i prawda są na ostatnim miejscu. Zero rozmowy zero tłumaczenia i won z obiektu. Traktowanie ludzi poniżej zera. Ludzie omjajcie tą firmę z daleka. Nie ma komu złożyć skargi bo ręka rękę myje. I tak właśnie w tej firmie traktuje się pracowników którzy dobrze wykonują swoje obowiązki ale są nie wygodni bo walczą i domagają się poszanowania i swoich praw.

Danusia

Hahahaha dlaczego brakuje wcześniejszych opinii? Żenada.

Love
@Danusia 11.03.2018 23:14

Bo nie wolno pisać prawdy. Chwalić chwalić chwalić firmę. Krytyki oni nie przyjmują.

anonymous

nie polecam tej firmy oszusci nie informuja w jakim wymiarze praca niby praca dla osob z orzeczeniam a chca do pracy na 24 godziny w tym nocne

Ja
@anonymous 13.03.2018 20:01

Zmień lekarza bo ten u którego się leczysz źle Ci leki dobiera.

ksywka

Czy to prawda, że P.G. został zwolniony bo przegrywał przetargi?

ogarnij_sie
@pela 08.02.2018 21:42

Co ma P.G. do przetargów? Człowieku dużo kumaty. Pomyśl troche zanim napiszesz. Za przetargi w tej firmie odpowiada "sef".

ciekawy

Przypatruję się z ciekawością temu co tutaj wypisujecie i prowadzę wywiad w tej firmie. Wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Najbardziej pokrzywdzonymi wydają się być koordynatorzy tacy jak Pan Piotr na którego tutaj tak piszecie. Obiecywali mu samochód służbowy i na obietnicach się skończyło. Jeździ komunikacją miejską żeby zbierać pieniądze za szatnie, pracuje po godzinach i wykonuje wiele innych ciekawych rzeczy które zostawię jak na razie dla siebie.Zatrudnili jakiegoś byłego komendanta, który ma jakieś wymagania z kosmosu. Nie jest to typowo firma zajmująca się ochroną ale dozorem. Jeżeli nadal będą tak traktować ludzi to podejrzewam, że sami wkrótce będą potrzebować ochrony. Podsumowując: złe zdanie należy mieć o pracodawcy a nie o pracownikach, ponieważ to on nie zapewnia podstawowych warunków do pracy. Ja obecnie się temu wszystkiemu przyglądam, ale myślę, że w niedługim czasie udam się do odpowiedniej instytucji i złożę oficjalny donos. Pozdrawiam

SCORPION
@ciekawy 19.01.2018 21:26

ciekawy wywiad w tej firmie,porozmawiaj z pracownikami,albo ludzmi co pracowali w tej firmie

prawdomówny

Ludzie dajcie spokój. Wierzycie w te wszystkie bzdury, które są tutaj popisane? Znam Piotra osobiście i wiem że jest wymagający, dlatego czasem się gniewa, kiedy jakiś pracownik narozrabia. Dużo dobrego zrobił dla tej firmy. Wyrzucił pijaków którzy pili na służbie i dlatego teraz tutaj wypisują brednie. Żaden z tych wpisów nie jest wiarygodny, ponieważ nie jest wymagane potwierdzenie swoich danych, chociażby podając adres mailowy. Ja też zaraz zacznę pisać tutaj na kogoś i sam sobie będę odpowiadał na pytania. Kto to sprawdzi? Nikt, bo wystarczy podać zmyślony Nick. I tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich wariatów.

gotowaOdpowiedź
@prawdomówny 19.01.2018 07:46

Proszę przeczytać pkt 3 regulaminu na tej stronie: https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy

Szczery

Najgorsze Ścierwo Gryc Piotr, bo tylko tak można go nazwać powiniwn ponownie wyleciec z Zyskaliby wszyscy I może przypomniano by sobie w tej firmie,ze pracownik nie jest niewolnikiem a zaslugującym na poszanowanie ego praw człowiekiem.Gryc wycina z kodeksu pracy co mu niewygodne a zostaeia tylko to co ppzwala mu strofować podwładnyvh.Ciekawe jak udało mu sie utrzymac na stanowisku .

Agnieszka

Niezależny. Zmieñ lekarza bo ten Ci nie mówi prawdy i żle dobiera leki.

Olek

Czy widzicie jakieś wyjście w tej sytuacji? Pewnie jest jakaś możliwość poprawy sytuacji .

Bodyguard

Dlaczego Zuza uważasz, że koordynatorzy z pierwszej łapanki. Znasz wszystkich?

Heniek

Pracuję na innym obiekcie u innego koordynatora ale słyszałem o p. Grycu różne dziwne rzeczy ale jedno mnie zastanawia dlaczego u niego pracujecie? Poproscie o zmianę koordynatora lub zmiencie obiekt nikt Was na siłę nie trzyma.

Heniek

Jakie są obiekty które nie ma piotr Gryc?

H

.

oburzony

widać, że kiepsko stoją finansowo skoro na koordynatora biorą ćwoka bez wykształcenia, z żółtymi papierami, ale to jest do czasu w końcu zainteresują się tą firmą . Zaczną sie skargi równiez i do państwowej inspekcji pracy. firma dostanie wreszcie taką kare, że będa musieli ja zamknąć!

DUPEK Z CIEBIE GRYCU
@Paweł 01.05.2017 06:50

IDIOTEN

NICK

za wczasy po gruszą kto dostał wypłate ?

NYGUS
@NICK 26.07.2017 00:15

HAHAHA GRUSZKA U SASIADA ROSNIE HH TO NIE LASKA WYLEGAC SIE POD NIA HIHIHIHI

Piotr gryc

Jak pan nie czytał do końca to proszę jeszcze raz przeczytać, natomiast takie oszczerstwa jakie pan wysnuł są także karane. Jak pan był pracownikiem to mniemam że pan został zwolniony z jakiejś przyczyny lub odszedł sam bo warunki panu nie odpowiadały. Proszę skończyć z tymi pomówieniami, Jeżeli pan twierdzi że jest złożony pozew do sądu to proszę o konkretne oskarżenia, a nie fikcyjne absurdy i plotki na mój temat

ALEKS
@Aga M 07.12.2017 12:40

HIHI ON PODSTOWOWKI NIE SKONCZYL

Krzychu

Pan P.G, jest koordynatorem, smiech na sali, on jest psychopatą wiele osób się o tym już przekonalo. W takim razie tej firmy nie mozna nazwac profesjonalną, jeżeli na tak odpowiedzialne stanowisko przyjmowane są osoby psychicznie chore!

Były
@Paweł 01.05.2017 06:52

Nie pomówenie a oinia

dyzma nikodem

PROFESSIONAL SECURITY Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstw usługowych w Łodzi. Oferujemy stabilną pracę i dobre warunki, gwarantujemy bogaty pakiet świadczeń socjalnych. SZUKAMY STRAŻNIKÓW (NIEKWALIFIKOWANYCH PRACOWNIKÓW OCHRONY) W ŁODZI i okolicach. Zatrudnimy osoby z aktualnym orzeczeniem o niepełnosprawności ze stopniem: • ZNACZNYM • UMIARKOWANYM • LEKKIM WYMAGAMY: • aktualnego orzeczenia o niepełnosprawności • chęci do podjęcia pracy • dobrze widziane doświadczenie w pracy KAŻDY PRACOWNIK NIEPEŁNOSPRAWNY OTRZYMUJE: • umowę o pracę, wypłatę zawsze na czas, raz w miesiącu + PREMIĘ • możliwość pracy na zmiany, blisko miejsca zamieszkania • dodatkowe 10 dni urlopu • Bony okolicznościowe (Wielkanoc, boże narodzenie) Kontakt telefoniczny 502 136 701 od poniedziałku do piątku, w godz.: od 8:00 do 14:00 polecam przeniosłem sie z mm service

MORFI
@dyzma nikodem 22.10.2017 23:29

oooo w ochronie tez zaczyna się podbieranie pracowników hehe i bardzo dobrze zawsze ktoś się znajdzie kto lepiej zapłaci

OBURZONY

Paweł tzn Piotrze a nie pamięta Pan jak p. G pisał wlaśnie na tej stronie jaka to firma jest beeee??? Jak oszukuje i wyzyskuje pracowników???? Sam p. G namawiał ludzi do buntu i kierowania pozwów do sądu. A teraz nagle ta strone i te opinie są niewiarygodne. P. G jak mozna być takim fałszywym i dwulicowym człowiekiem???? Jakie wygaduje pan głupoty na swoich pracodawców. Czasem trzeba pomyśleć zanin się coś powie a papla pan ozorem wszędzie i do każdego i za każdym razem inną wersje. Wystarczy p.G spojrzeć na pana profil na fb i już się wie z kim ma się do czynienia. Pochodzi pan z Denver???? Ukonczył pan Uniwersyter Warszawski???? My pracownicy już niewiemy czy nad panem płakać, śmiać się czy współczuć.

PERELKA
@PERELKA 02.12.2017 17:10

POPRAWKA PSITOCHE ON TEZ HIHIHIHI

Zostaw opinię o MM Service Security - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security