MM Service Security

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 125 ocen.

MM Service Security
2 125 6 1

Opinie o MM Service Security

Zuzanna

@Miśka, ale to mam rozumieć, że wszyscy pracownicy MM Service Security to osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności? Czy firma przyjmuje głównie takie osoby do pracy? To dość istotna kwestia. W jakim trybie pracuje się w MM Service Security? Jestem ciekawa też, jaka jest specyfika tej pracy - ktoś mógłby powiedzieć coś na ten temat?

Serek
@Zuzanna 22.08.2018 16:27

Tak teraz tylko z orzeczeniem przyjmują do pracy ale nie warto tam iść goła pensja tylko niestety

Pracownik.
@Zuzanna 22.08.2018 16:27

Do mm service przyjmowani są ludzie z licencją. Mam po sobie przykład. Poprostu. Ludzie z orzeczeniem do maxus, a ludzi zdrowych z licencją do mm. Mam kilku znajomych którzy pracują na obiekcie są zdrowi bez orzeczenia i licencji ale wymóg ma jaka umowę maja być zatrudnieni też mówi specyfikacja danego obiektu. Więc jak np wygrywamy muzeum a dyrektor muzeum zastrzegł w umowie że pracownicy mają być zatrudnieni na umowę o pracę to nie można tego przeskoczyć. Ludzie czasami się buntuja że inne firmy więcej dają, że zwracają za podróż, leki itp. Przy przyjęciu mój kolega się dowiedział że nie ma zwrotów, tylko raz na kwartał za leki 100 zł, trzeba udokumentować wykupienie leków. Z resztą kiedyś stawka była niższa o umowie zlecenie nie wspomnę z 4 zł na 11,50 netto ale ludziom mało i mało a do roboty to połowa się nie nadaje z racji choroby. Nie powinno się przyjmować do ochrony ludzi z widoczna niepełnosprawnościa bo sobie nie radzą. Szanuję wszystkich ludzi którzy chcą pracować, ale pomyślcie że to działa w dwie strony. Bardzo poszkodowany zdrowotnie Pan/Pani ma pracę a firma dotacje. Uwierzcie nie którzy nie nadają się na dane obiekty a chcą pracować i trzeba im dać pracę bo gdzie oni te prace znajdą? W tej naszej firmie wcale źle nie jest. Pensja na czas, grafik dostosowany. Urlop nie ginie, tylko urlop rehabilitacyjny należy się po pełnym przepracowanym roku. Tak więc osoba z orzeczeniem najpierw przez rok ma 26 dni o ile ma staż pracy ponad 10 lat a dopiero po roku dochodzi jej 10 dni urlopu rehabilitacyjnego. Ludzie myślą że odrazu i oskarżają że ginie.

Pracownik.
@Serek 13.09.2018 18:28

Są obiekty na których firma nasza daje 12 zł na godzinę netto czyli do ręki.

Xyz
@Pracownik. 02.10.2018 06:22

Prawo do pierwszego urlopu dodatkowego osoba niepełnosprawna nabywa po przepracowaniu jednego roku po dniu zaliczenia jej do jednego ze wskazanych powyżej stopni niepełnosprawności. Za dzień zaliczenia do stopnia niepełnosprawności należy uznać dzień posiedzenia zespołu orzekającego (data wydania orzeczenia). To tak dla ścisłości,bo ktoś pomyśli że chodzi o przepracowany rok,w MAXUS

Zuzanna

@Krzysiek, masz oczywiście prawo do własnego zdania, także negatywnego. Proszę Cię jednak, żebyś zwrócił uwagę na to, że słowa, których używasz w ostatniej części swojej wypowiedzi mogą zostać odebrane jako pomówienie. Piszesz też, że pracownicy byli "zmuszani do pracy za 1 zł za godzinę" - jak to możliwe, że ludzie się na to godzili?

Zuzanna

@Pracownik., to ciekawe informacje. Nie wiedziałam, że klient (w tym przypadku na przykład wspomniany dyrektor muzeum) może stawiać takie wymagania. Ale to chyba dobrze dla pracownika? Jesteś dobrze zorientowany w sprawach firmy. Długo już pracujesz w MM Service Security?

Krzysiek
@Zuzanna 05.10.2018 16:17

O czym Ty wogóle piszesz??? Po 6 latach w tej firmie z ręką na sercu każdego przestrzegam przed współpracą z mm oraz maxusem. To firma w której nie ma nic oprócz pensji. Nic. Żadnej pomocy. W postaci finansowej rzeczowej. Firmą tą oraz panującymi prezesami dyrektorami powinien zająć się nie tylko PIP ale również prokurator. Jeszcze 3 lata temu pracownicy zmuszani byli do pracy za 1 zł za godzinę. Aby nie pracować w firmie rozpowrzechnił się handel zaświadczeniami lekarskimi a procederem tym zajmował się jeden z koordynatorów. Firma przyjmowała zaświadczenia i kasa solywała z pefronu. Dziwne że nikt nie połapał się m, że wszystkie zaświadczenia wypisywał ten sam lekarz. Ta firma to kant, złodziejstwo i wyzysk człowieka przez człowieka.

Zuzanna

@Serek, a czemu tak się stało, że firma utraciła ten status? Wiesz coś może więcej na ten temat? Czy ta firma Maxus to jakiś podwykonawca czy zupełnie inna firma? Jak obecnie pracuje się Wam w MM Service Security w Łodzi? Czy firma normalnie funkcjonuje?

Zuzanna

@Serek, hmm, rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie sytuacji. To, co piszesz oznacza, że wszyscy w firmie zatrudnieni są na umowę zlecenie, tak? Czy praca w MM Service Security jest rozwojowa i satysfakcjonująca dla Was? Dajcie znać, co sądzicie o tym pracodawcy!

Serek
@Zuzanna 20.09.2018 20:08

Tak tylko umowa zlecenie ponieważ utracili status zakładu pracy chronionej i wszystkich z grupą inwalidzka przenieśli do firmy Maxus

Zuzanna

@Serek, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. To istotna informacja! Dopytam jeszcze, czy pisząc "goła pensja" masz na myśli brak dodatków pozapłacowych, socjalu dla pracowników tak? Może coś ulegnie zmianie w tej kwestii? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w MM Service Security w Łodzi?

Serek
@Zuzanna 14.09.2018 14:45

Firma jest tylko po to by płacić za firmę Maxus godziny na umowę zlecenie tak obchodzą prawo zeby nie płacić za nadgodziny wypracowane w Maxusie nic wiecej, przyjec do tej firmy nie ma ,a do Maxusa tylko z grupą inwalidzką

Zuzanna

@Pela, oczywiście, wiem o tym. Dla każdego miasta powinien być jednak dedykowany oddzielny wątek. Czy Ty pracujesz w MM Service Security? Widziałam, że na stronie nie ma aktualnie ofert pracy, ale może niedawno skończyły się jakieś rekrutacje? Może ktoś z Was zechciałby powiedzieć, jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w tej firmie?

Miśka
@Zuzanna 16.08.2018 15:15

Jaka rozmowa? Pokazujesz orzeczenie najlepszy symbol choroby 02P bo najwięcej kasy z pefronu i do roboty.

Zuzanna

@SCORPION, w takim razie przypominam, że wątek dotyczy pracy w MM Service Security w Łodzi. Pozdrawiam serdecznie! Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w MM Service Security w Łodzi? Jak oceniacie tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Pela
@Zuzanna 10.08.2018 13:38

MM Service z Łodzi posiada również obiekty w Warszawie. Jest to ten sam pracodawca. Dlatego większość pracowników z Warszawy wypowiada się tutaj.

Zuzanna

@Daniel, a na jakim stanowisku chciałbyś pracować w MM Service Security? Myślę, że zawsze warto wysłać swoje CV - a nuż w firmie znajdzie się dla Ciebie jakaś praca odpowiadająca Twoim kwalifikacjom. @SCORPION, rozumiem, że pracujesz w MM Service Security w Łodzi. Mógłbyś napisać coś więcej o pracy w tej firmie, może jakieś szczegóły? Zachęcam! Z pewnością osoby zainteresowane pracą w tym miejscu będą Ci wdzięczne.

SCORPION
@Zuzanna 01.08.2018 22:53

NIE w WARSZAWIE

Daniel

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Warto starać się o pracę w firmie?

SCORPION
@Daniel 26.07.2018 16:36

TAK oczywiście z grupą niepełnosprawności

pracownik

Jestem pracownikiem tej firmy i sszczerze powiem że nie ma sie do czego przyczepić. Przy przyjęciu mnie do pracy omawiane są warunki pracy i płacy , mogłem wybrać obiekt dostosowany do mojej grupy inwalidzkiej. Trzeba chcieć pracować po prostu. Ludzie dlaczego jak Wam źle to się nie zwolnicie tylko tkwicie w tej firmie? Poznałem dwóch koordynatorów bardzo mili do tego grafik mam ustalony wedle moich potrzeb ( lekarzy , świąt rodzinnych itp.). Wypłata zawsze przed 10 -tym , a obiekty są o różnej specyfice . Trzeba tylko sobie odpowiedzieć na pytanie w czym mogę się czuć najlepiej czy to uczelnia a może jakaś instytucja. Nie każdy człowiek sobie radzi, a ludzie którzy są oddelegowani na inny obiekt to albo się na danym obiekcie nie sprawdzili albo ich umiejętności i wiedza nie zbędne są na innym obiekcie. Ludzie musimy się rozwijać a nie tylko usiąść kasę liczyć i patrzeć na zegarek kiedy minie 24 h i przyjdzie zmiana. Znam ludzi którzy olewają i uczciwie tych 24 godzin nie przepracują ale po kasę to pierwsi do bankomatu lecą . I najważniejsze: firma nie trzyma pijaków tylko sie ich pozbywa albo daje szanse naprawienia swojego życia bo kto im pomoże ? Każdy ma większe lub mniejsze problemy ale nikt na siłę w firmie nie trzyma , istnieją zwolnienia za porozumieniem stron. Ludzie dam Wam radę : dobierajcie obiekty do swoich umiejętności psychicznych i fizycznych. Nie każda osoba niepełnosprawna poradzi sobie w ochronie . Jak zauważyliście firma się rozwija, pozyskiwane są nowe obiekty co raz to bardziej prestiżowe i niestety ale co za tym idzie bardziej wymagające logicznego myślenia i szybkiej reakcji . Nie każdy się sprawdzi. A kto uważa że w tej firmie są pijaki itp to niech nie pracuje z tą patologią bo w końcu skoro takie środowisko wybiera to znaczy że sam nie jest lepszy....

Bogdan
@pracownik 02.04.2018 23:39

Zmień lekarza bo ten cię oszukuje i przestań pisać brednie. Wprowadzasz ludzi w błąd.

Promenaada
@Bogdan 03.04.2018 07:26

To Ty zmień pracę, nikt na siłę nie musi w tej firmie pracować .jest tyle firm i Ty nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie się dymu. Żaden dyrektor i prezes na siłę nie trzyma.

Sprawiedliwy
@pracownik 02.04.2018 23:39

Pięknie napisane DYREKTORZE szkoda że mija się z prawdą.

Roman
@Promenaada 03.04.2018 08:39

A gdzie Ty widzisz dyrektora i koordynatora z prawdziwego zdarzenia? Z umiejętnościami kierowania ludźmi niepełnosprawnymi? Przedstawiasz taki sam poziom inteligencji jak oni. Ę nikt przecież nie zabroni lizać ci im tyłka. Zobaczymy jak długo będziesz tak piszczeć z zachwytu.

lesiost
@pracownik 02.04.2018 23:39

jedno wielkie kłamstwo - firma się rozwija dzięki dotacjom z PFRON a naprawdę to zakład serwujący pracownikom średniowieczne niewolnictwo - na obiektach działają spółdzielnie - nie spodobasz się spółdzielcom lecisz na Sękocin Las a wszystko za akceptacją kierownictwa. Goła pensja , brak refundacji leków , wczasów pod gruszą i obiecywanych bonów na święta za to dyrektor 6 tys.zł nagrody , koordynatorzy po 3 tys.zł ( za wyjątkiem Pana Gryca i Pani Gólskiej ) jeżeli chcecie być niewolnikami to idealne miejsce Wasza niepełnosprawność nie ma znaczenia a uczciwość i kompetencje są wręcz niemile widziane...sprawy alkoholików zamiatane są pod dywan.

Kiki
@lesiost 03.04.2018 11:24

Święta prawda. Amen

Eryk
@lesiost 03.04.2018 11:24

Zgadzam się tak właśnie jest. Pan Dyrektor Piórkowski robi za atrapę. Nie interesuje się dobrem pracowników tylko KASA się liczy. Wygląd Pana Dyrektora wzbudza zaufanie ale to wszystko. W środku jest tak samo przegnity jak cała reszta pseudo koordynatorów. Chodzi mi o koordynatorów z pierwszej łapanki.

Danuta
@lesiost 03.04.2018 11:24

Bingo!!!

SCORPION
@pracownik 02.04.2018 23:39

Ciekawe ile czasu pracujesz pracowniku,że tak piszesz

Pracownik
@Sprawiedliwy 03.04.2018 09:16

Naprawdę nie jestem dyrektorem. Ludzie to że przejechaliscie się na p. Joli lub P. Piotrze nie oznacza że inni koordynatorzy są tacy sami.

Pracownik
@SCORPION 04.04.2018 20:58

Pracuje 4 lata zaczynając na SGH wiec kilku koordynatorow przeszedłem więc teraz powoli się to wszystko krystalizuje

Pracownik
@Eryk 03.04.2018 11:42

A przepraszam znasz wszystkich koordynatorow w Wawce?

lesiost
@lesiost 03.04.2018 11:24

w uzupełnieniu - w firmie do ochrony zatrudnia się osoby chore psychicznie bo za ich zatrudnienie dostają większą dotację z PFRON...zalecam szczególnie kontrahentom sprawdzenie info przed zawieraniem umów ( osobiście uważam że należy tych Ludzi zatrudniać ale nie w ochronie ).

Były pracownik
@pracownik 02.04.2018 23:39

Co do pensji masz rację .Ale czy dostaniesz umowę na stałe ?Bo ja trzeciej umowy nie dostałem mając pierwszą grupę inwalidzką .Wystarczy że pójdziesz na zwolnienie a gwarantuje ci że nie wrócisz na swój obiekt.

Pela
@lesiost 06.04.2018 11:21

Lesiost znasz mnie dobrze, pracowaliśmy razem , mam symbol choroby 02-P i radzę sobie dobrze. Pod tym symbolem nie kryją się choroby wyłącznie psychiczne typu schizofrenia czy zespoły paranoidalne, ale również jak w moim przypadku depresja po ciężkich przejściach. I co? Pracuję nienagannie, a pracodawca ma dotacje:)

Boli
@Pela 06.04.2018 20:22

Pracujesz w ochroniarz?

lesiost
@Pela 06.04.2018 20:22

Lilianno czyż uraziłem Cię moją opinią ? jeśli tak to wybacz bo akurat do Ciebie nie ma zastrzeżeń , a co do typu schorzenia to już pierwszego dnia pracy otrzymałem Wasze charakterystyki od Twojej dobrej koleżanki - mam nadzieję że już wiesz o kogo chodzi ? w Twoim przypadku opisano dolegliwość na schizofrenię a nie na depresję - tematu nie podjąłem i nie drążyłem bo to akurat dotyczy Ciebie nie mnie...żadnemu z Was nigdy nie wyrządziłem żadnej krzywdy , a Wy wiedząc że mam wieńcówkę co zrobiliście ? dla ułatwienia podaję datę 8 kwietnia 2017 r. już wtedy zostałem poinformowany o każdym z Was - część były to takie brednie i ploty że szkoda było słuchać ale 24 godziny musiałem znieść...więc podziękuj koleżance....jeszcze jedno - do grudnia obserwowałem i milczałem , w grudniu powiedziałem dość - również w Waszym interesie...i co ? donosiciel etatowy zarzucił mi donoszenie - nie robiłem tego , ale dość milczenia - czas zacząć walczyć i mówić prawdę - bo racja jest po mojej nie Twojej koleżanki stronie...

Pela
@lesiost 06.04.2018 21:04

Wysłałam smsa do Lesiosta. Nie jestem tą osobą, za którą mnir bierze.

antyPies
@Pracownik 05.04.2018 21:20

Jesteś głupkiem a nie pracownikiem. Kłamiesz jak z nut. Jak jesteś pracownikiem to się przedstaw!!!!

Janek
@lesiost 06.04.2018 11:21

To P. PG też nie może pracować.

Pracownik
@Pracownik 05.04.2018 21:21

Też robiłem na SGH za czasów MM. MOŻEMY SIĘ SKONTAKTOWAĆ

Zuzanna

Użytkownicy forum, przypominam Wam o regulaminie który zaakceptowaliście publikując komentarze - https://www.gowork.pl/regulamin. Nie można ujawniać danych osobowych czy obrażać innych, jest to niezgodne z regulaminem. Mimo, że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treści - wypowiadacie się na forum publicznym. Forum przeznaczone jest dla osób zainteresowanych opinią na temat pracy w firmie. Chodzi o wypowiedzi merytoryczne dotyczące zatrudnienia, rodzaju umowy o pracę, wynagrodzenia, możliwości rozwoju i szkoleń. Jeszcze raz proszę, pamiętajmy w jakim celu służy to forum.

Marek

Danusia i Lesio dwoje niespełnionych kochanków. Jedno grubsze od drugiego. Może opowiecie jak na służbach była wóda i sex. Może fotki pokazać? po więcej szczegółów zapraszam na priv.

PiotrBB
@Marek 11.05.2018 08:19

hehe, coś słyszałem na ten temat. to ta gruba co dymu narobiła na dewajtis?

leszek
@Marek 11.05.2018 08:19

podnieca cię to zboczeńcu ? ty tego nigdy mieć nie będziesz...a gwoli ścisłości sami zmuszacie Nas do zrobienia porządku w tej firmie...tylko żebyście nie żałowali.

Zołza
@Marek 11.05.2018 08:19

Ale masz zainteresowania. Robisz fotki tym co seks uprawiają? Chyba masz poważne braki i poważny problem z samym sobą. Zastanów się dobrze zanim coś napiszesz i nie pogrążaj się facet.

Danuta
@PiotrBB 11.05.2018 09:03

Tak to tą gruba (narobiła dymu) bo nie podoba jej się złodziejstwo, pijaństwo oraz dewastacja mienia w postaci wybijanie szyb oraz wywarzanie drzwi. Tak to ta gruba co powiedziała w oczy panu Lewickiemu że jest kłamca i mobber. Tak to ja.

Danuta
@Marek 11.05.2018 08:19

Na temat spełnionych czy też nie spełnionych kochanków - nie będę się wypowiadać. Winni się tłumaczą. A fotki ( chyba swojej zapijaczonej facjaty) możesz wstawić na you tube.

Zainteresowany

Czy firma potrzebuje pracowników?

Marta
@Zainteresowany 08.05.2018 17:14

Przyjmują z grupą i licencja bo nowe obiekty wchodzą.

SCORPION
@Marta 08.05.2018 22:46

KŁAMSTWO jakie nowe obiekty

promenaada
@SCORPION 09.05.2018 14:05

a skąd Ty o tym możesz wiedzieć, kto Cię o tym informuję

Marta
@SCORPION 09.05.2018 14:05

Nie wiesz to się nie wypowiadaj!!! Kłamiesz to chyba Ty aby zamęt wprowadzić!!!!! Wejdź sobie w neta i śledź przetargi!!!!!! I widocznie nie jesteś osobą której chcą proponować inne obiekty lub nie masz takich współpracowników aby co kolwiek wiedzieli.

Marta
@SCORPION 09.05.2018 14:05

Proszę napisz ile obiektów na terenie Warszawy objęła nasza firma?!

Madzia
@Marta 09.05.2018 22:51

Kimkolwiek jesteś i komukolwiek włazisz w (usunięte przez administratora) ę to lepiej zamilcz i przestań pisać bzdury. To, że dana firma podchodzi do przetargu to wcale nie znaczy, że wygra. Poczytaj trochę zanim się wypowiesz. A nasza firma wyrobiła sobie już taką opinię, że nikt jej nie chce zatrudnić. Zwłaszcza że obecni przełożeni w Warszawie laske kładą na obiekty i pracowników.

po_prostu_fair

Rozśmieszył mnie wpis o nicku @pracownik. Już po takich tekstach jak "naprawdę jestem pracownikiem" widać, że nim nie jest. Po za tym takiej wiedzy jaką tam opisuje @pracownik nie posiada niepełnosprawna osoba. Widać że pan "dyrektor" próbuje się wybronić z obecnej (krytycznie złej) sytuacji. Po prostu nie umie zarządzać ludźmi - co zresztą widać gołym okiem. Ten wpis to kolejny dowód na to, że firma kłamie i próbuje to zacierać takimi wpisami!!! Takie praktyki stosowało byłe SB i milicja. Niestety pracownicy już są tak zdesperowani do złożenia pozwu, że tego raczej nikt nie zdoła powstrzymać. Chyba, że wypłacenie ludziom odszkodowania za ukradzione pieniądze za nadgodziny wraz z odsetkami.

Zuzanna

@Bodyguard, @leszek, @kobra, @obiekt oraz inni użytkownicy, których możliwe że nie zauważyłam ale również w swoich postach posługiwali się danymi osobowymi innych osób. Przypominam, że udzielając się na forum akceptuje się jego regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Zgodnie z nim w swoich wypowiedziach nie należy podawać cudzych danych osobowych, ponieważ są one chronione przez prawo. Zatem przeczytajcie regulamin. Wpisy, które są niezgodne z regulaminem będą usuwane przez administratora. Odnośnie regulaminu upominam również użytkowników @anonymous, @szczery, @Krzychu, @Alicja, @... z Ciebie Grychu, @oburzony, @Paweł o kulturę wypowiedzi. Niedopuszczalne na forum są treści, które zawierają treści obraźliwe. @lesiost, czy informacje jakie podajesz odnośnie tego jakich ludzi zatrudnia się w ochronie są zweryfikowane? Na forum wpisujemy tylko informacje, które są rzetelne oraz pewne.

Marzena
@Zuzanna 06.04.2018 17:21

I są rzetelne. Nikt z nas osób niepełnosprawnych nie robi sobie żartów.

leszek
@Zuzanna 06.04.2018 17:21

podanie imienia z pierwszą literą nazwiska nie tylko nie narusza regulaminu ale również nie narusza polskiego prawa , a co do okoliczności które opisałem to są do udowodnienia w każdej chwili zarówno poprzez dokumenty jak i dowody z zeznań świadków - jeżeli takowe będą jakiejś zainteresowanej instytucji potrzebne to z chęcią gotów jestem je udostępnić...

Promenada

Po tych zmianach w końcu ta firma normalnie funkcjonuje. A te glupoty pisza Ci którym się nie chce pracować

Bolo
@Promenada 01.04.2018 18:17

Promenada należysz do spółdzielni???..bo coś mi tu trąci spółką.

Promenaada
@Bolo 01.04.2018 19:01

Puknij sie e głowę i jak cos chcesz napisac, to bądź w tych opiniach uczciwy

Promenaada
@Bolo 01.04.2018 19:01

W końcu normalni ludzie nami zarzadzaja. Narzekaja Ci, którzy zostali wylonieni w wyniku rekrutacji przez Pana P Gryca. To są ludzie, którzy sami że sobą mają problem.

Bolo
@Promenaada 01.04.2018 22:35

A największy problem to masz Ty popaprańcu.

Jeszcze praciwnik
@Promenada 01.04.2018 18:17

Kobieto Tobie chyba należy się dodatkowy symbol choroby w orzeczeniu. Teraz to jest dopiero (usunięte przez administratora) w firmie. Pracownicy traktowani są jak śmieci. Nie ma z kim rozmawiać. Normalnych kulturalnych zadbanych i czystych ludzi p. Piórkowski się pozbywa. Zostają (usunięte przez administratora) alkoholicy i śmierdziuchy. Nie wiem do której grupy należysz że tak się podniecasz obecną syruacją. I właśnie Ci normalni składają grupowy pozew do sądu. A zaniedbań że strony pracodawcy jest ogrom. Inspekcja pracy jest przerażona. Choćby podpisywanie papierka dot szkolenia BHP. A szkolenia nikt nie miał. Pani od BHP nikt na oczy nie widział. Mobbing w obecnej chwili w firmie wychodzi na pierwszą pozycję. A Pan Wożnica temu to już woda sodowa uderzyła do głowy. Na początku skromny i wydawałoby się że stoi za pracownikiem a teraz głowa w chmurach i świruje prawą rękę prezesa. Zobaczymy na jak długo. Pracownicy jednak będą walczyć.

Bolo
@Jeszcze praciwnik 02.04.2018 09:37

Zgadzam się z Tobą tak właśnie jest!!!

ksywka
@Jeszcze praciwnik 02.04.2018 09:37

To samo robiła koordynatorka Jola G. , która podobno została nareszcie zwolniona.

Promenaada
@Bolo 01.04.2018 23:41

Popaprancu? Jak to komuś przykro, jak mu sie prawdę napisze.

Bolo
@Promenaada 02.04.2018 21:00

Kasiu albo promenado jak chcesz żebym Ci pisał? Kasia? Jaką Ty prawdę możesz napisać ? Z orzeczeniem 01-U oraz 02-P toon jesteś dla tej całej pseudo koordynatorów NIKTOŚ. Masz wykonywać polecenia i nie wolno ci myśleć zresztą uważam że myślenie sprawia Ci ból. I takie właśnie osoby pracują w dozorze. Osoby posiadające STOPIEN NIESPRAWNOSCI ZNACZNY LUB UMIARKOWANY 05-R lub 07-S oraz kwalifikacje oraz wykształcenie średnie lub wyższe (licencjat) znające język i obce są w tej firmie zwalniani bo MYŚLĄ.

kobra
@Bolo 02.04.2018 22:22

Ty natomiast używasz swojego mózgu, tylko nie do tego, co potrzeba. weź się za robotę, a nie to znajdź lepszego pracodawcę.

Bodyguard
@ksywka 02.04.2018 13:52

Pani Jola G. jest na chorobowym i nie została zwolniona ale sama chce odejść (jeszcze nie odeszła). Jak odszedł P.G. to wszystkim musiała się zająć sama bo Pan koordynator Z.W. nic nie wiedział. Gdy zrobiła rozliczenie miesięczne do prawie rana źle się poczuła. To sam Z.P. wysłał ją do lekarza. Miała wprowadzić ludzi na jeden z obiektów ale choroba jej nie pozwoliła a Pan Z.P. teraz obarcza ją odpowiedzialnością, że Z.W. zastępując ją spartaczył sprawę. Patrząc na to co się dzieje w Warszawie za rządów Pana Z.P. to nie dziwię się, że chce odejść. Użerać się z takimi jak Ty to też nie powód żeby zostać.

leszek
@Bodyguard 04.04.2018 06:23

masz rację w tym co opisujesz - MM serwis i Maxus to w praktyce to samo...nie wiem jak sprawy mają się w Łodzi ale w Warszawie dopiero teraz pod nowym kierownictwem zrobiło się dno - znam to z UKSW rządzą dwie przyjaciółki Bożena na Dewajtis i Nina na Wójcickiego...Robert koordynator ( prywatnie konkubent Niny ) wykonuje wszystkie zachcianki przyjaciółek a Zbigniew P. to akceptuje...tu człowiek jeśli chce uczciwie pracować musi być zaakceptowany przez prezeski spółdzielni czyli Bożenę i Ninę ...jeśli nie pod byle pretekstem się Go pozbywają...prezes Mariusz P.olewa sprawę i nie reaguje - mobbing jest na porządku dziennym...jedno jest pewne interwencje w instytucjach do tego powołanych przy biernej postawie prezesa odniosą przynajmniej taki skutek że pozostałym pracownikom się polepszy bo przestępcy zaczną się bać kary - to taka typowa prewencja...może wreszcie decydenci zaczną traktować pracowników jak Ludzi a nie niewolników...sytuację w firmie przypłaciłem pogorszeniem stanu zdrowia i jedno jest pewne nie pozostawię tego bez reakcji...reasumując - jeśli nadal te ,,panie" będą tam rządzić to tylko patrzeć jak firmą zajmą się organy ścigania...

kobra
@Bodyguard 04.04.2018 06:23

Pani JolaG. To wlasnie teraz musiała się wziąść do pracy , gdyż dotychczas to ona i P Piotr G. Robili co chceli. Żeby zarobic to trzeba było im odpalic dzialki. A to że wysłał ja do lekarza to chyba dobrze, chcialbys5zeby chorego zmusil Cie do pracy. To dopiero bylby mobing. Zastanówcie sieci piszecie.

obiekt
@kobra 04.04.2018 10:57

I z tego co wiem P Piotr G. Jakby mogl to jeszcze dzis by wrocil do tej firmy

Robert
@kobra 04.04.2018 10:57

Chyba Tobie odpala coś w mózgu. Piotr i Jola zapieprzali na ponad etat. Teraz p Piórkowski i p. Woźnica zatrudnili sobie sekretarke żeby świrować prezesów i pokazać się ponad stan. Gryc w nocy autobusem lub pieszo naginał po obiektach. Bez samochodu dawał radę i obył się bez sekretarki. Chłopak zwykły prosty bez wykształcenia a dawał radę. A tu pożal się Boże wyższa sfera a na obiektach pijaństwo kradzieże i mobbing. Panie Piotrze i Pani Jolu pracownicy chcą Waszego powrotu. W firmie była rodzinna przyjacielska atmosfera. Teraz jeden drugiego to w łyżce wody utopi żeby tylko zostać na danym obiekcie.

obiekt
@Robert 04.04.2018 11:50

ja, gdybym wiedział, że są kradzieże i pijaństwo, to wiedziałbym, gdzie to zgłosić, a Ty piszesz o tym bez pokrycia. pani Jola owszem mogła by jeszcze popracować, natomiast z P. Piotrem nie życzę sobie współpracy.

Sprawiedliwy
@obiekt 04.04.2018 13:16

I tu masz rację!!! Właśnie zgłaszamy do PEFRONU, PIP-u oraz Sądu Pracy zbiorowy pozew.

obiekt
@Sprawiedliwy 04.04.2018 13:23

jestem ciekawy, ile osób się pod tym podpisze, bo mam wrażenie ,ze to wszystko pisze jedna i ta sama osoba.

Sprawiedliwy
@obiekt 04.04.2018 14:27

hahahahaha pożyjemy- zobaczymy!!!!

zadowolony
@Sprawiedliwy 04.04.2018 14:39

skoro tak sypiecie nazwiskami, to może podajcie swoje nazwiska, najlepiej, to pod jakimś nickiem pisać roszczenia. gratuluje firmie wyboru szefostwa.

Sławomir W
@zadowolony 04.04.2018 15:44

A skoro Ty jesteś taki pidniecony i uszczesliwiony to czemu piszesz pod nickiem? Co masz do ukrycia skoro tak cukrujesz? A czego boją się pracownicy? Nie każdy może pozwolić sobie na nagłe wywalenie z pracy. Szefostwo nie przyjmuje krytyki oraz prawdy. Idż lizać dalej. Zobaczymy co z tego wyniknie.

leszek
@zadowolony 04.04.2018 15:44

ja podałem swoje imię jako nick - a zainteresowani dobrze wiedzą jak mam na nazwisko , pracuję tu rok i z perspektywy czasu żałuję że podjąłem tu pracę - okupiłem to pogorszeniem stanu zdrowia - mam wieńcówkę chciałem spokojnej pracy na uniwersytecie , niestety w tej firmie - jak to powiedziała ,,prezeska" Bożena. C. są krowy - jedne do dojenia a inne święte...posiadam wszystkie kwalifikacje za wyjątkiem certyfikatu ABW...według B.C. nie nadawałem się tam bo nie chodzę , choć jestem jedynym z grona który korzysta z monitoringu...B.C. tak obmawiała mnie że dyrektor Z.P. zaproponował mi pracę w Sękocinie...kto naprawdę rządzi w firmie ? Bożena i Nina...a ja na imię mam Leszek - pozdrawiam uczciwych i samodzielnie myślących...

Danuta
@leszek 05.04.2018 14:38

Brawo Leszku!!! Na UKSW Dewajtis 5 tak właśnie jest. Postawisz się bo nie masz wewnętrznej zgody na kradzieże, pijaństwo oraz dewastacje jesteś wyautowany. Przykro mi że Pani Administrator D.S. przyklaskuje tak rażącym łamaniem prawa.

ksywka
@Bodyguard 04.04.2018 06:23

Nie bądź bezczelny, daleko Ci na pewno do moich kompetencji. Mam innego koordynatora od prawie roku, administrator również zadowolony, a tu liczy się inteligencja a nie uroda. Pani Joli i ciebie by tu nie chcieli. Nadmieniam, że za zachowanie pani Joli zostałam przeproszona przez kadry w Łodzi.

Eryk

Pani Administratorko (UKSW) I Panie Lewicki następny wyczyn typu; " pijany ochroniarz" zamieciony pod dywan? Gratuluję DYREKTORZE Piórkowski.

Gink
@Eryk 03.04.2018 16:26

Szambo...

Zenek

MM Service Security ma opinie dobrego pracodawcy. Mam wątpliwości co do jakości pracy pracowników

Love
@Zenek 19.03.2018 09:48

Jacy pracodawcy? Pracownika mają za śmieci. Ważne tylko żeby nie stracić obiektu.

Fotelik
@Zenek 19.03.2018 09:48

@ Zenek nie pracwałeś w tej firmie. Bardzo nie lubią prawdy. Człowiek u nich jest jak śmieć. Zero zainteresowania ze strony prezesa. Zamiast osoby widzą kasę z PEFRONu

Promenaada
@Zenek 19.03.2018 09:48

Popieram. Zacznijmy od tego jak sami na siebie donosimy i jak pracujemy.

admin

Jakość świadczonych usług wykonywanych przez firmę Maxus czy MM Service jest rażąco niska. Pracownicy są źle traktowani i w zamian olewają służbę na obiektach. Administratorzy mają prawo do obaw chociażby po ostatnich incydentach na UKSW itp... Osobiście nigdy bym nie zlecił im dozoru swojego obiektu.

Danusia
@admin 26.03.2018 04:31

Czy możesz napisać o jakie incydenty chodzi ? Plisssss

Szczery
@admin 26.03.2018 04:31

Admin administratorki z UKSW zamiatają pod dywan sytuacje takie jak ; pijaństwo, kradzieże oraz dewastację chronionego obiektu dokonywane przez pracowników dozoru.

Danusia

Pan nadzorca-szatniarz pożal się Boże koordynator????????????z z-ca pożal się Boże szatniarką z UKSW ul. Wojcickiego na patrolu (ocena stanu trzeźwości pracowników dozoru na Dewajtis 5) Jaki patrol tacy pracownicy. Musiał zastąpić pijanego pracownika dozoru. Wesołych Świąt.

Dumna
@Danusia 31.03.2018 19:17

Tam na UKSW to cyrk na kółkach. Wiecie jak się robi z szatniarza - koordynatora a on że swojej przyjaciółki - szatniarki prezesa to o czym to świadczy? Zgraja nieudaczników pomiatajacych ludźmi.

Jola
@Danusia 31.03.2018 19:17

Mnie z UKSW na inny obiekt bez mojej wiedzy przeniosła przyjaciółka (usunięte przez administratora)ja byłam na urlopie ta pani jest pracownikiem szatni a zachowuje się jak nadzorca chodzi na kontrole to jest cyrk nie firma a dyr Piórkowski na moje pytanie dlaczego zostałam przeniesiona a na moje miejsce szatniarka dała swojego koleżke odpowiedział jak mi się nie podoba to mogę się zwolnic więc o czym mowa

jola
@Dumna 31.03.2018 21:02

Tak oni się zachowują jak by to był ich prywatny folwark szatniarka chodzi z głową w chmurach ale ma przyzwolenie i ona i (usunięte przez administratora)od dyrekcji szkoda słow

Danuta
@Jola 31.03.2018 21:44

Zachorowałam tuż przed świętami Bożego Narodzenia wówczas p.(usunięte przez administratora)szatniarz objął nadzór (koordynator) na Dewajtis. Zadzwonił do mnie ( nigdy wcześniej mnie nie widział oraz nie rozmawiał ze mną) i powiedział że mam wracać do pracy bo dyscyplinarnie mnie zwolni. Telefon szatniarza odebrałam będąc w szpitalu (wypisalam się na własną prośbę) i wróciłam na 1 dyżur na Dewajtis. Byłam (nie tylko ja) szykanowana oraz mobingowana przez R.L. jestem w posiadaniu dowodów na mobbera w osobie szatniarza. Mój stan zdrowia na tyle się pogorszyła że od 13 lutego przebywam na zwolnieniu lekarskim. To tak w telegraficznym skrócie.

Jola
@Danuta 31.03.2018 22:01

Witaj w klubie ja też przez tego pana R L byłam szykanowana wysmiewana od ułomnych a jego przyjaciółka przeniosła mnie na inny obiekt .Przez to wszystko też jestem od 26 lutego na zwolnieniu bo bardzo pogorszył mi się stan zdrowia

Danuta
@Danuta 31.03.2018 22:01

Zapomniałam napisać cytuję " "TAKICH PRACOWNIKÓW JAK PANI TO FIRMA NIE POTRZEBUJE " wiadomo co wolno Wojewodzie to nie Tobie smrodzie .... R.L. poszedł na zwolnienie na całe święta łącznie z Nowym Rokiem. Jestem gorszym sortem ...

anonymous

Gdzie jest fundusz socjalny dla pracowników w kwocie 1185.66 od 2018 roku Kazdemu przysługuje jesli pracuje sie w firmie która zatrudnia od 20 osob o umowe o prace Gdzie jest ten fundusz ??????????? Czy ktos z was otrzymal cos na Swieta z tego funduszu Czy otrzymal ktos wczasy pod grusza z tego funduszu ? Chyba nie ma watpliwosci ze ta fiirma zatrudnia ponad 20 osób wiec co prezesi robia z naszymi pieniędzmi ????

KasiaK
@anonymous 26.03.2018 20:32

Co można zgłosić do inspekcji na drugi punkt zwróćcie uwage :) Do Państwowej Inspekcji Pracy można zgłosić każde naruszenie praw pracowniczych, w szczególności: naruszenie przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów dotyczących stosunku pracy, wynagrodzenia za pracę i innych świadczeń wynikających ze stosunku pracy, czasu pracy, urlopów, uprawnień pracowników związanych z rodzicielstwem, zatrudniania młodocianych i osób niepełnosprawnych, naruszenie zasad legalności zatrudnienia, w tym przede wszystkim nieopłacanie składek na Fundusz Społeczny i zatrudnienie „na czarno”, powodowanie działań stanowiących zagrożenie w środowisku pracy.

Klusek

SZANOWNY PANIE PYĆ. SZKODA ŻE UNIKA PAN SPOTKANIA Z PRACOWNIKAMI. Podjął Pan bardzo złą decyzję odnośnie zwolnienia Gryca. Tak jak każdy z nas miał gorsze i lepsze dni ale był człowiekiem może bez wykształcenia ale ludzkim. Obecna kadra nie widzi człowieka pracownika osoby niepełnosprawnej. Liczy się tylko utrzymanie obiektu i kasa z PFRON. I będzie coraz gorzej. Pan dyrektor ZP łamie prawo pracownika. Grupowo zawiadamiamy Inspekcje Pracy i pozostałe instytucje które są zainteresowane poczynaniami dyrekcji Maxusa. Zatrudniając osoby niepełnosprawne trzeba się liczyć z tym że są to osoby chore a nie śmieci. Ludzie z daleka omjajcie tą firmę. To niewolnictwo gdzie pracownik nie może powiedzieć swojego zdania. Tak ma być i koniec. Nie ma dyskusji.

Zołza
@Klusek 24.03.2018 05:56

BRAWO. Warszawa się dołącza.

anonymous
@Klusek 24.03.2018 05:56

tak tak zgłaszać popieram A niepełnosprawnych powinnni po rękach całować, bo bez nich sporo firm by upadło a oni nawet bonu na święta nie dadzą, chociaż w święta też się pracuje z funduszu socjalnego też nic nie dają fundusz mają bo ustawa ich do tego zmusza ale nikt nic nie wie pewnie sobie do kieszeni pieniążki dają oszukańcza firma

Stefan

Jedna z najgorszych firm ochroniarskich w jakiej pracowalem. Dawali swego czasu 1 zl za godzine. Totalny wyzysk. Szef tej firmy powinien się wstydzic takiego traktowania pracownikow. Dobrze że jest taka strona gdzie można powiedzieć jak jest.

anonymous
@Stefan 02.02.2018 16:27

Trzeba iść z tym do sądu!!!

tamten
@Stefan 02.02.2018 16:27

Szef to typowy oszust i dupek itp... bo jak można powiedzieć o kimś kto wyzyskuje niepełnosprawnych?!

Dobry człowiek
@Stefan 02.02.2018 16:27

mm service już nie jest główną firmą teraz jest Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia tam piszcie opinie https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1036237

cinema
@Stefan 02.02.2018 16:27

teraz w warszawie jest nowy szef i Gryc sam odszedł. myślał, że będzie nadal podskakiwał, ale chyba mu się znudziło. wielu ludzi wraca do firmy i nie chcą mieć nic z Grycem wspólnego.

Ja
@cinema 25.02.2018 19:37

Sam odszedł????ha ha ha

Jakiś
@cinema 25.02.2018 19:37

Gryc przy obecnym dyrektorze to pikuś. Z Grycem szło się dogadać. Jakoś ludzie pracowali całkiem nieźle.

Miś
@Jakiś 19.03.2018 18:15

Tak. To prawda. Gryc jeszcze miał jakieś odruchy człowieczeństwa. Natomiast p dyrektor ZP to masakra. Liczy się tylko to żeby nie stracić obiektu i chapać kasę. Pracownik i prawda są na ostatnim miejscu. Zero rozmowy zero tłumaczenia i won z obiektu. Traktowanie ludzi poniżej zera. Ludzie omjajcie tą firmę z daleka. Nie ma komu złożyć skargi bo ręka rękę myje. I tak właśnie w tej firmie traktuje się pracowników którzy dobrze wykonują swoje obowiązki ale są nie wygodni bo walczą i domagają się poszanowania i swoich praw.

Danusia

Hahahaha dlaczego brakuje wcześniejszych opinii? Żenada.

Love
@Danusia 11.03.2018 23:14

Bo nie wolno pisać prawdy. Chwalić chwalić chwalić firmę. Krytyki oni nie przyjmują.

anonymous

nie polecam tej firmy oszusci nie informuja w jakim wymiarze praca niby praca dla osob z orzeczeniam a chca do pracy na 24 godziny w tym nocne

Ja
@anonymous 13.03.2018 20:01

Zmień lekarza bo ten u którego się leczysz źle Ci leki dobiera.

ksywka

Czy to prawda, że P.G. został zwolniony bo przegrywał przetargi?

sniffing
@ksywka 06.02.2018 19:06

To nie jest targowica, na której sieje się ploty, tylko forum na którym można dodać opinie o pracodawcy.

pela
@sniffing 07.02.2018 00:43

To, że ktoś przegrywa przetargi a ludzie tracą robotę też jest informacją o frmie, człowieku mało kumaty.

ogarnij_sie
@pela 08.02.2018 21:42

Co ma P.G. do przetargów? Człowieku dużo kumaty. Pomyśl troche zanim napiszesz. Za przetargi w tej firmie odpowiada "sef".

ciekawy

Przypatruję się z ciekawością temu co tutaj wypisujecie i prowadzę wywiad w tej firmie. Wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Najbardziej pokrzywdzonymi wydają się być koordynatorzy tacy jak Pan Piotr na którego tutaj tak piszecie. Obiecywali mu samochód służbowy i na obietnicach się skończyło. Jeździ komunikacją miejską żeby zbierać pieniądze za szatnie, pracuje po godzinach i wykonuje wiele innych ciekawych rzeczy które zostawię jak na razie dla siebie.Zatrudnili jakiegoś byłego komendanta, który ma jakieś wymagania z kosmosu. Nie jest to typowo firma zajmująca się ochroną ale dozorem. Jeżeli nadal będą tak traktować ludzi to podejrzewam, że sami wkrótce będą potrzebować ochrony. Podsumowując: złe zdanie należy mieć o pracodawcy a nie o pracownikach, ponieważ to on nie zapewnia podstawowych warunków do pracy. Ja obecnie się temu wszystkiemu przyglądam, ale myślę, że w niedługim czasie udam się do odpowiedniej instytucji i złożę oficjalny donos. Pozdrawiam

Agnieszka
@ciekawy 12.01.2018 17:31

ciekawy a co Cię tak ciekawi w naszej firmie? Masz kiepskie infirmacje ponieważ p. Piotr jeżdzi samochodem a nie komunikacją miejską. Dowiedz się więcej i wtedy udaj się do odpowiednich instytucji. Tylko dokładnie przemyśl do jakich i w jakim celu.

ciekawy
@Agnieszka 13.01.2018 12:18

Faktem jest iż jeździ czasami samochodem, ale na swój koszt. Firma mu nie daje pieniędzy na paliwo. Dostał zablokowaną kartę która nie działa. Wiem lepiej niż Ci się wydaje.

Agnieszka
@ciekawy 13.01.2018 15:08

Ciekawy fajnie , że tyle wiesz. Szkoda tylko ze nie masz na tyle odwagi żeby się przedstawić. To co Ty wiesz to wszyscy wiedzą. Tylko to co wszyscy wiedzą, nie wiadomo czy jest prawdą.

ciekawy
@Agnieszka 15.01.2018 18:59

Nie przedstawiam się jak większość tutaj. Zresztą po co miałbym to robić? Popsułbym całą zabawę. Nie sądzę że oby wszyscy wiedzą o tym, co napisałem. Jeszcze więcej mógłbym napisać, ale na razie wystarczy. Tak czy inaczej, pracodawca wykorzystuje słabych ludzi, żeby się wzbogacić. Jak można dopuścić do tego żeby jeden z koordynatorów dojeżdżał do pracy służbowym samochodem w jedną stronę blisko 100 km, a drugi rozwoził pieniądze jako pasażer komunikacji miejskiej?!!! Co można pomyśleć o szefie tej firmy skoro na to zezwala?

Bodyguard
@ciekawy 19.01.2018 07:07

Ciekawy wyczuwam nutkę stronniczości. Jesteś niby taki sprawiedliwy a bronisz jednego koordynatora "jadąc " po drugim. Zastanowiłeś się dlaczego ktoś może dojeżdżać z daleka służbowym samochodem do pracy czy palnąłeś na oślep? Chyba jednak nie wiesz wszystkiego. Czy to wina jednego koordynatora, że drugi nie dostał samochodu służbowego? Zapytaj się tego zmotoryzowanego ile jeszcze dodatkowych kursów robi nie dotyczących swoich obiektów. Poza tym sam widziałem jak Pan Gryc jeździ czasem po obiektach jako pasażer służbówki, nawet widziałem jak przyjechał któregoś razu po pieniądze z szatni. Swoją drogą ciekawe czy za te dodatkowe kursy płacą coś więcej. Znając skąpstwo tej firmy szczerze w to wątpię.

ciekawy
@Bodyguard 19.01.2018 07:48

Źle wyczuwasz. Lepiej poćwicz czytanie ze zrozumieniem, wyjdzie Ci to na lepsze. Nie jestem przeciwko żadnemu koorynatorowi.

Agnieszka
@ciekawy 19.01.2018 07:07

ciekawy. Przestañ zabawiać się w detektywa Rutkowskiego bo marnie ci to wychodzi. Pisanie na stronie, jakieś chore domysły i straszenie instytucjami to dla Ciebie zabawa? Zrób co masz zrobić albo przestañ snuć fantasmagorie. Co do koordynatora zmotoryzowanego to mieszka poza Warszawą i ma obiekty dość daleko. Widzisz różnicę????

ciekawy
@Agnieszka 20.01.2018 13:57

Co się tak boisz??? Napisałem prawdę! To nie są domysły. Wiem gdzie mieszka każdy z koordynatorów i wiem gdzie mają obiekty. Decyzje pozostaw mnie, kiedy i gdzie to zgłoszę. Temat uważam za zamknięty.

Bodyguard
@ciekawy 21.01.2018 07:02

Wow, mamy super detektywa. Może jeszcze wiesz kto ile zarabia, od kiedy kto pracuje, jakie ma kwalifikacje, jakie doświadczenie itp. Gratuluję.

Agnieszka
@ciekawy 21.01.2018 07:02

ciekawy. A czego mam się bać???? Nie lubie jak ktoś robi z siebie barana. Może nie tyle co nie lubię bardziej mnie to irytuje. Obsewujesz, zbierasz informacje, robisz wywiady i szczerze? (usunięte przez administratora) mnie to obchodzi. Tyllko ośmieszasz się swoimi wpisami. To gdzie mieszkają koordynatorzy i jakie mają obiekty to nie żadna rewelacja bo to wie wiele osob. Jak chciałes zabłysnąc to było się brokatem posypać.

SCORPION
@ciekawy 19.01.2018 21:26

ciekawy wywiad w tej firmie,porozmawiaj z pracownikami,albo ludzmi co pracowali w tej firmie

prawdomówny

Ludzie dajcie spokój. Wierzycie w te wszystkie bzdury, które są tutaj popisane? Znam Piotra osobiście i wiem że jest wymagający, dlatego czasem się gniewa, kiedy jakiś pracownik narozrabia. Dużo dobrego zrobił dla tej firmy. Wyrzucił pijaków którzy pili na służbie i dlatego teraz tutaj wypisują brednie. Żaden z tych wpisów nie jest wiarygodny, ponieważ nie jest wymagane potwierdzenie swoich danych, chociażby podając adres mailowy. Ja też zaraz zacznę pisać tutaj na kogoś i sam sobie będę odpowiadał na pytania. Kto to sprawdzi? Nikt, bo wystarczy podać zmyślony Nick. I tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich wariatów.

gotowaOdpowiedź
@prawdomówny 19.01.2018 07:46

Proszę przeczytać pkt 3 regulaminu na tej stronie: https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy

Szczery

Najgorsze Ścierwo Gryc Piotr, bo tylko tak można go nazwać powiniwn ponownie wyleciec z Zyskaliby wszyscy I może przypomniano by sobie w tej firmie,ze pracownik nie jest niewolnikiem a zaslugującym na poszanowanie ego praw człowiekiem.Gryc wycina z kodeksu pracy co mu niewygodne a zostaeia tylko to co ppzwala mu strofować podwładnyvh.Ciekawe jak udało mu sie utrzymac na stanowisku .

Agnieszka

Niezależny. Zmieñ lekarza bo ten Ci nie mówi prawdy i żle dobiera leki.

Zostaw opinię o MM Service Security - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security